Simona și Alex

Blogul Lipa-Lipa a pornit ca o joacă în 2012 dar în timp a ajuns proiectul nostru principal. Noi suntem Simona și Alex și ne place să călătorim și să povestim din experiențele noastre.

Am renunțat la joburile de birou în 2016 și de atunci suntem "călători cu normă întreagă". Lucrăm ca freelanceri și iubim stilul nostru de viață, cu toate avantajele și dezavantajele sale. Îl împărtășim și cu voi. Cu bune și rele! 

Credem în adevăr și bunătatea oamenilor, încercăm să nu avem prejudecăți și ne place să descoperim lumea liber. 

Încercăm să ne integrăm pe cât posibil printre localnici, preferăm să petrecem cel puțin câte o lună în destinațiile pe care le vizităm, atunci când se poate. Nu ne place să mergem la reprezentații cu delfini, ci preferăm să îi observăm în libertate, de pe bărci. În general evităm să vizităm locurile în care animalele sălbatice sunt maltratate ori sedate.

Probabil cel mai cunoscut proiect al nostru este România Lipa-Lipa, articolele din această categorie ajungând la peste un milion de oameni, postările de pe platformele sociale ajungând la mult mai multe milioane de persoane.

Am reușit să facem din viață o călătorie extraordinară și le mulțumim tuturor celor care se pornesc alături de noi pe acest drum. 

 

https://www.youtube.com/lipalipavlog

https://www.tiktok.com/@lipalipaprinlume

Iti place Simona și Alex? O poti urmari pe: