Dina Bento

Dina Bento este specialist în relații umane, antreprenor, autor de carte și de blog. A lucrat 5 ani în domeniul social, atât în România cât și în Portugalia, apoi în domeniul privat, ca mai târziu să pună bazele unor companii pe care le gestionează în prezent. 

Din 2015 scrie pe blog-ul www.mamipetocuri.ro despre multitudinea de roluri pe care o femeie le ocupă odată ce devine părinte: angajat, angajator, mamă și femeie, bucătar și om în casă, prietenă, soție, soră, vecină și șofer, împărtășind din experiențele sale personale pentru a îmbunătăți imaginea și încrederea în fiecare dintre noi. 

În 2020, în plină pandemie, lansează prima ei carte, Destin de mamă, ”o reprezentare cu tușe ironic-amuzante a vieții de familie de astăzi, precum și a universului interior al femeii contemporane, răvășite și supraîncărcate. Dina a găsit soluția de a te lăsa, ca femeie, în ghidajul instinctului și al intuiției feminine, recunoscute ca fiind salvatoare, plus o bună educație - adică ceea ce știi după ce ai uitat tot”, așa cum spune Oana Moșoiu. 

În 2021 apare Cutia Pandorei, un joc ce reprezintă povestea femeii care are nevoie din când în când de o încurajare sau de o provocare pentru a schimba ceva în viața ei, de a i se împărtăși nevoia de a aparține unui grup care o susține, o înțelege și îi este alături. Cutia Pandorei este un loc magic unde îți păstrezi cele mai frumoase bijuterii, amintiri și vise, iar din când în când o deschizi ca să te încarci cu starea de bine.

În acest moment, este în curs de editare a doua carte din seria Destin de mamă, De ce s-a închis mama în baie? care va apărea în luna octombrie 2021. 

Pe Dina o găsiți:

 

 

 

 

Iti place Dina Bento? O poti urmari pe: