Ana Nicolescu

Sunt Ana Nicolescu, Change Strategist. Susțin femeile antreprenor hotărâte și determinate să obțină claritate printr-un plan de business și strategie de comunicare cu sens și scop și să-și depășească blocajele emoționale care le opresc să pună în practică viziunea afacerii lor.

Sunt antreprenor cu 20 de ani de experiență în comunicare și trainer acreditat de ANC.

Am ajutat peste 500 de oameni să se lanseze în antreprenoriat și să-și înceapă o afacere. Sunt acreditată în Coaching Businesses de Mindvalley și am formare de Change Strategist, așa că pun întrebări strategice ca să le ghidez pe femeile antreprenor și soloprenor să-și definească scopul și să-și vadă cu claritate calea și contribuția.

 

De-a lungul timpului am fost atât în postura de jurnalist, cât și în cea de organizator de evenimente corporate, de fondator al unei agenții de comunicare și de blogger, astfel încât folosesc această viziune de 360 de grade în lucrul cu clienții și în soluțiile pe care le propun în proiectele lor. 

 

Am creat:

* Mămica Urbană - un blog care-i ajută de oameni să-și remodeleze viața după ce devin părinți

Parenting PR - agenție de comunicare și PR care se adresează clienților din nișa de parenting, dar nu numai

* Digital Parents Talks, prima comunitate activă de bloggeri părinți din România

* Școala de blogging DPT, un proiect prin care i-am adus pe bloggeri în bănci și le-am dat voce

* Mastermind-uri de Business, Content și Mindset de antreprenor

* Comunitatea Digital Talks pentru soloprenori

 

Sunt mamă pentru Măriuca și Julie și asta mă ajută să te înțeleg foarte bine când îmi spui că atunci când lucrezi pentru business, simți că îți neglijezi copiii, iar când ești cu copiii, simți că îți neglijezi afacerea. Știu cum e să lucrezi de acasă, de la masa din bucătărie, dar știu și ce poți să faci ca să separi timpul productiv de cel valoros fără să te simți vinovată.

Sunt pasionată de storytelling, ador înotul, yoga, meditațiile, respirația, baia în gheață și antrenamentele zilnice. Lucrez cu mine, am ritualuri de aliniere și de feminitate pe care le practic regulat și mă ajută să fiu zen ca atunci când lucrez cu clienții mei, să fiu 100% atentă la nevoile lor.

Cred în #CoachingBusinesses #InvestInYourself #CreateSuccesfulStories #CreateASuccesfulBusiness #MakeMoney #HelpPeople și #PutereaLuiÎmpreună.

Iti place Ana Nicolescu? O poti urmari pe: