Ana Nicolescu

Bună, sunt Ana Nicolescu , Digital Coach și Consultant în Comunicare cu 20 de ani de experiență. Sunt creator de comunități, autor de blog și carte și trainer acreditat de ANC și sunt pasionată de content writing.

Ajut antreprenorii și companiile să comunice mai bine online și să creeze comunități implicate în jurul business-ului lor. Îi învăț pe clienții și pe cursanții mei să scrie texte clare, curate fie pentru blogul personal sau al companiei, fie pentru site-uri care au nevoie de texte umane, cu termenii specializați explicați pe înțelesul tuturor.

De-a lungul timpului am fost atât în postura de jurnalist, cât și în cea de organizator de evenimente corporate, de fondator al unei agenții de comunicare și de blogger, astfel încât folosesc această viziune de 360 de grade în lucrul cu clienții și în soluțiile pe care le propun în proiectele lor. Am ajutat peste 500 de oameni să se lanseze în antreprenoriat și să-și construiască un business, un blog sau o comunitate care să le dea libertatea să-și trăiască visurile.

Am creat împreună cu echipa mea:

* Mămica Urbană -  un blog care-i ajută de oameni să-și remodeleze viața după ce devin părinți

* Parenting PR -  agenție de comunicare și PR care se adresează clienților din nișa de parenting, dar nu numai

* Digital Parents Talks, prima comunitate activă de bloggeri părinți din România

* Școala de blogging DPT, un proiect prin care i-am adus pe bloggeri în bănci și le-am dat voce

Pentru că îmi place să scriu și sunt pasionată de povești, am început să scriu 3 cărți, romane, și acum sunt în etapa de editare cu ele.

Cred în #CoachingBusinesses #InvestInYourself #CreateSuccesfulStories #CreateASuccesfulBusiness #MakeMoney #HelpPeople și #PutereaLuiÎmpreună.

 

Iti place Ana Nicolescu? O poti urmari pe: