Mai multe
| daca nu-i vei mai raspunde la telefon probabil in final va renunta sa te mai deranjeze . | ||
|
kudika_3939 Postat pe 19 Martie 2012 20:08 |
||
|---|---|---|
| Fii sincera cu tine insati!te atrage si pe tine. Altfel n-ar fi chiar nici o problema sa scapi de el. | ||
|
kudika_3898 Postat pe 19 Martie 2012 20:29 |
||
| Spune-i sa o sune pe nevasta-sa pentru sfaturi....cred ca ai termina balciul. | ||
|
|
||
|
kudika515864 Postat pe 19 Martie 2012 23:36 |
||
De la: kudika_3898, la data 2012-03-19 20:29:06Fii sincera cu tine insati!te atrage si pe tine. Altfel n-ar fi chiar nici o problema sa scapi de el. cred ca aici este baiu ,ar vrea dar..nu ar vrea ..nu este hotarita |
||
|
kudika_3939 Postat pe 20 Martie 2012 22:37 |
||
| Draga mea,daca te iubea cum spune nu te lasa sa te mariti cu altul sau nu se insura el cu alta.Ai mare grija ca barbatii sunt mai razbunatori decat noi femeiile,nu cumva sa fie vreo manevra de a lui ca sa te faca sa gresesti si sa ti distrugi familia doar asa ca sa ti faca rau fiind invidios ca ti merge bine.Nu-l crede,sunt perversi ,nu calca stramb ca o sa regreti si nu cred ca mai esti linistita din moment ce stai cu telefonul inkis de frica sa nu te prinda sotul.te pup si ai grija. | ||
|
catinuta Postat pe 26 Martie 2012 23:34 |
||
De la: catinuta, la data 2012-03-26 23:34:00Draga mea,daca te iubea cum spune nu te lasa sa te mariti cu altul sau nu se insura el cu alta.Ai mare grija ca barbatii sunt mai razbunatori decat noi femeiile,nu cumva sa fie vreo manevra de a lui ca sa te faca sa gresesti si sa ti distrugi familia doar asa ca sa ti faca rau fiind invidios ca ti merge bine.Nu-l crede,sunt perversi ,nu calca stramb ca o sa regreti si nu cred ca mai esti linistita din moment ce stai cu telefonul inkis de frica sa nu te prinda sotul.te pup si ai grija. Chestia asta cu barbatii sunt mai razbunatori decat femeile e cat se poate de adevarat. Un "barbat" iti poate purta ranchiuna si ani de zile, din te miri ce. Orgoliul lor de doi lei le sta in cale. Nu toti barbatii sunt asa, dar majoritatea sunt razbunatori si ranchiunosi. Si obsedati sa castige cu orice pret orice discutie, disputa, contradicitie etc |
||
|
eu_33 Postat pe 27 Martie 2012 08:17 |
||
|
Tu ceri acordul..marii adunari nationale daca sa iti inseli sotul????Ar trebui sa stii singura ce vrei si ce poftesti.Nu iti trebuie acordul nimanui.Ce vrei sa iti spunem...Vai draga de ea....Este adulter femeie.....ai copii,vezi de treaba ta...te mananca????Tapul nu da fara sa ridice capra coada.Eu zic la fel ca ceilalti sa ignori...asta daca vrei sfatul nostru de familisti.....daca nu....du-te femeie si fa ce vrei cu corpul tau.Mama ce mor pe voi tipul de femeie...."vai nu mi-a insela sotul"..pai asta cum se numeste???cand esti cu gandul?Intrebarea mea e alta??DE cand nu te-ai mai iubit cu sptul tau???retoric:de cand vorbesti cu fostul???Ala te vrea draga mea pentru ca nevasta-sa e proaspat mamica si nu vrea...tzaca paca...got it????te gasise pe tine...nevinoavata:)))) |
||
|
cookiemookie Postat pe 29 Martie 2012 10:37 |
||
| Daca nu vroiai ceva cu el nu ii mai dadeai atentie de la inceput.Mai ales ca ai doar 4 ani de casnicie si un copil mic.Dar se pare ca pe sotul tau nu il iubesti suficient.Dupa mine cred ca nici nu trebuia sa faci pasul cu el in viata daca inca iti mai era gindul la fostul.Dar vad ca te maninca rau.Si daca intradevar vroiai sa scapi de el ii spuneai sotului tau actual totul.Dar daca vrei nu-i tirziu niciodata. | ||
|
kudika369633 Postat pe 29 Martie 2012 10:59 |
||
| Inca nu esti destul de matura in gindire.Trebuia sa mai stai la mama sa te mai coci un pic. | ||
|
kudika369633 Postat pe 29 Martie 2012 11:01 |
||
| daca erai o femeie cu adevarat nu aveai ce sa discuti cu fostul sot,,,dece tii telefonu inchis ;;cand poti schimba numaru;;; | ||
|
Adriana_Gheorghita_1 Postat pe 1 Aprilie 2012 06:17 |
||
| eu daca asi fi in locul tau asi schiba numarul de telefon daca apelurile de la el m-ar stresa ,dar e numai o parere de la o persoana radicala | ||
|
kudika512069 Postat pe 4 Aprilie 2012 01:41 |
||
|
parerea mea este sa-l eviti pentru ca atata timp cat ai un sot care te iubeste si-l iubesti aveti un copil impreuna nu are voie nimeni sa se bage in viata voastra mai ales un fost gandeste-te mai bine ca ce a fost a fost tu ai acum o familie careia trebuie sa te dedici trup si suflet si cred ca asta si faci eu cred ca asa e cel mai bine te pup |
||
|
kudika488914 Postat pe 4 Aprilie 2012 20:59 |
||
|
aceasi situatie am avut si eu dar sa rezolvat spanandui sotului si atunci a raspuns el la tel explicandui ,ne am certat intradevar cateva zile dar sa terminat cu bine spunandui ca alt barbat nu exista in viata mea . incearca succes |
||
|
kudika507085 Postat pe 5 Aprilie 2012 08:02 |
||
De la: kudika512069, la data 2012-04-04 01:41:33eu daca asi fi in locul tau asi schiba numarul de telefon daca apelurile de la el m-ar stresa ,dar e numai o parere de la o persoana radicala care face pe desteapta si care, mai ales este acelasi barbat idiot care traieste intr-o fantezie.
|
||
|
monreve3031 Postat pe 5 Aprilie 2012 08:53 |
||
| Sfatul meu: Nu ai spune sotului tau nimic, schimba numarul de tel. Greseala ta a fost ca nu trebuia sa-i raspunzi sau sa te intalnesti cu el.Daca te mai intalnesti sau vorbesti cu el o sa complici foarte tare lucrurile. Mult succes si apreciaza-ti familia! | ||
|
gia21_ Postat pe 15 Iulie 2012 17:00 |
||
| Daca te mai suna da-i sotului tau telefonul sa raspunda ..asta daca nu ai nimic de ascuns.... | ||
|
kudika017877 Postat pe 19 Iulie 2012 19:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un sfat | 15 | De la: animallover 30 Iunie 2011 15:30 |
| relatii | 3 | De la: deeabur 22 Martie 2009 20:41 |
| Buna... | 28 | De la: kudika414141 2 August 2011 17:34 |
|
|
||
| Am nevoie de un sfat!!!Va rog!!! | 7 | De la: kudika_9779 1 Iulie 2012 22:13 |
| Anxietate | 2 | De la: kudika_12257 7 August 2012 12:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.