Mai multe
| Eu ti-as zice GO FOR IT!!! Ce ai de pierdut daca bei o cafea cu el? Tu crezi ca sotul tau ar sta asa de mult pe ganduri daca l-ar invita vreo fosta prietena la o cafea? Eu cred ca noi femeile suntem fff proaste si ne facem prea multe complexe. Mai bine nu am mai gandi atat si ne-am bucura de ceea ce ne rezerva viata. Degeaba cerem atentie, iubire, interes sotilor nostrii. Noi asteptam ca proastele doar de la ei, in timp ce ei au tot ce-si doresc: Pasiune si frumusete de la amante, si mancare si camasi calcate de la sotie. Noi de ce nu putem avea ceea ce ne dorim? De ce aveam prea multe ganduri si ne este teama sa ne gandim doar la noi?? | ||
|
kudika168951 Postat pe 20 Februarie 2012 15:43 |
||
|---|---|---|
De la: aidademetra, la data 2011-10-27 08:54:05Hai ma treminati o cu sfaturi inutile!Voi chiar credeti ce spune ea ca discua cu ex-ul despre cresterea bebelusilorsi i dadea sfaturi?Vrajeli de doi lei; ii face placere ca i bagata n seama de ala,dar ii este si frica sa nu afle sotul!Daca nu ar avea nimik de ascuns i ar povesti tot si s-ar linisti toata lumea!Cine stie ce ,,cadavre are in pivnita,,! Tot respectul!!! Ai pus punctul pe " i " si ai zis un mare adevar !!!! |
||
|
kudika168951 Postat pe 20 Februarie 2012 15:47 |
||
|
buna daca inima ta spune ,,ca si tu al iubesti ,,nu anceta ca dragostea nu moare niciodata eu am fost casatorita 25 de ani ,,lam iubit dar dragostea mea din tinerete nu am uitat acel om niciodata si acum ,,daca mas antalni cu el ,,chiar ca as faceo ,,mas ,arita cu el fara ,,,cuvinte ,,,anca al maui iubesc chiar daca nu lam vazut de 29 de ani am an amintire chipul lui frumos si tandru ,,,al iubesc neconditionat ,,,,,,si nu cred ca el mai uitat ,,,cred ca neam iubit ca doi nebuni dar am fost eu orgolioasa si dupa cum,bine stim ,,prostia se plateste si eu am platit cu varf si andesat ,,pentru orgoliul meu ,,prostesc ,,miam platit pedeapsa an fata lui dumnezeu ca nu lam asteptat din armata si mam maritat ,,,sfatui meu este ,,,,urmeazati inima ea nu da gres niciodata ,,lasa orgoliu jos nu face bine |
||
|
|
||
|
kudika420325 Postat pe 21 Februarie 2012 09:24 |
||
De la: kudika420325, la data 2012-02-21 09:24:11buna Nu imi plac remarcile astea...da tu ai ucis limba romana..pe bune!! |
||
|
bea79 Postat pe 21 Februarie 2012 15:26 |
||
|
cel mai bine e sa iti schimbi nr de telefon ....iii spui sotului ca lai pierdut si cu asta ai terminat ....ca daca ii spui adevaru o sa-ti urle si o sa-ti puna tot felu de intrebari ...ca de ce ai vb cu el?da de unde sa stiu eu,ca u nu te-ai vazut cu el sau cine stie ce se va intampla.Cel mai bine e sa minti in situatia asta ca ai un copil si sa nu se ajunga la alta chestie dintr-o prostie.bafta |
||
|
kudika179795 Postat pe 22 Februarie 2012 21:58 |
||
| sotul meu este un betiv si daca mi ar propune un fost iubit asa ceva eu cred ca as accepta,dar tu tinand cont ca va intelegeti te sfatui sa stai in banca ta pup | ||
|
kudika507085 Postat pe 24 Februarie 2012 19:49 |
||
| buna, nu stiu ce esti: femeie sau barbat, dar te iubesc pentru gandire si pentru felul in care spui lucrurilor pe nume. Subscriu la cele spuse de tine. | ||
|
kudika489997 Postat pe 25 Februarie 2012 17:31 |
||
| Preventia intotdeauna costa mai putin decat tratamentul, in rest decizia iti apartine in totalitate. | ||
|
kudika511798 Postat pe 25 Februarie 2012 17:45 |
||
Buna,,eu zic sa incerci sa vorbesti cu sotul tau,sa-i explici situatia ca nu cumva mai tarziu sa vorbeasca fostul cu sotul tau si sa-i spuna varianta lui,,,sinceritatea si comunicarea fac totul intr-o relatie!succes!
|
||
|
aurica Postat pe 27 Februarie 2012 13:00 |
||
| draga mea ,cea mai buna solutie este sa-i spui sotului tau cum a inceput totul si ce intorsatura a luat in cele din urma, sinceritatea intr-un cuplu este foarte importanta,gandeste-te ca el ar putea sa inventeze o poveste in care tu te tii de el si nu-i dai pace si sa o lanseze in cercurile de prieteni ale sotului, ale prietenelor tale sau chiar sotului tau ;o alta varianta ar fi ca sa-i blochezi apelurile, unele telefoane au in meniu ceea ce se numeste acolo ,,lista neagra''; introduci nr lui de telefon in acea lista negra si salvezi, apoi vei putea sa-ti utilizezi telefonul normal,el nemai putand sa te apeleze de pe nr de tel introdus acolo; sper sa alegi prima varianta, sa-ti lasi tel deschis,sa-l lasi sa te sune fara ai raspunde ,dar de fiecare data sa-i arati sotului tau ,ca el este cel care practic te hartuieste(cu toate apelurile de pe telefon ai putea sa-l dai chiar si in judecata pt hartuire; deci in concluzie, spunei sotuli tau cum a inceput totul ,ce intorsatura a luat povestea si unde s-a ajuns in cele din urma | ||
|
LacrimaIngerului Postat pe 29 Februarie 2012 16:09 |
||
| nu -ti iubesti suficient familia. | ||
|
lili_pintilie Postat pe 29 Februarie 2012 16:38 |
||
| parerea mea e sa il bagi la apeluri respinse din memoria telefonului,asa nu te mai poate deranja,nu se merita sa iti pierzi familia pt el...bafta | ||
|
dolcealina Postat pe 29 Februarie 2012 22:33 |
||
|
ai dreptate o data ce esti maritata numai vb cu nimeni dekit cu neamul tau ka in viua de azi e nasoll |
||
|
kudika512785 Postat pe 2 Martie 2012 00:10 |
||
| Ei na il ignori si gata . fara sa le mai lungesti daca chiar nu te intereseaza . In cazul in care sunt alte probleme se iau masuri de alt gen si punct . Atata prietenie intre o femeie si un barbat nu se poate . Mai ales fiind casatorita. Nu trebuie sa-l faci sa inteleaga nimic doar trebuie sa treci total de el .Bafta | ||
|
kudika511822 Postat pe 6 Martie 2012 23:09 |
||
| E calr ce vroia tipul din start, dar nu-ti putea spune direct. Spune-i ca tu iti iubesti sotul si familia si nu iti doresti sa evadezi ca de fapt nu ai nevoie sa evadezi. Esti fericita cu ce ai. Cred ca va intelege si daca intr-adevar te iubeste cere-i sa-ti respecte decizia. As face-o in scris, dar daca esti suficient de puternica poti sa te si intalnesti cu el sa ii explici direct face-to-face. Contactul vizual (daca esti sigura pe tine) il va tine departe definitiv. | ||
|
kudika393148 Postat pe 10 Martie 2012 02:04 |
||
| am nevoie de un sfat sotul meu bea foarte mult am incercat sa vorbesc cu el si nu intelege | ||
|
Mitruta_Fulga_1 Postat pe 10 Martie 2012 18:05 |
||
De la: Mitruta_Fulga_1, la data 2012-03-10 18:05:22 am nevoie de un sfat sotul meu bea foarte mult am incercat sa vorbesc cu el si nu intelege De ce l-ai luat de barbat daca bea mult alcool ? Divorteaza de el ! |
||
|
Baiat_virgin Postat pe 10 Martie 2012 18:10 |
||
De la: Mitruta_Fulga_1, la data 2012-03-10 18:05:22 am nevoie de un sfat sotul meu bea foarte mult am incercat sa vorbesc cu el si nu intelege normal ca nu intelege daca e beat! ucide-l!
|
||
|
jean_luc_picard Postat pe 10 Martie 2012 19:27 |
||
De la: Baiat_virgin, la data 2012-03-10 18:10:03De la: Mitruta_Fulga_1, la data 2012-03-10 18:05:22 am nevoie de un sfat sotul meu bea foarte mult am incercat sa vorbesc cu el si nu intelege taci ba!? crezi ca divortul e asa usor? |
||
|
jean_luc_picard Postat pe 10 Martie 2012 19:28 |
||
| deci...parerea mea este ca nush a tb sa il ignori total....dar totusi o sa apara zilnic si zilnic mesaje de la el....pana odata si odata nu o sa te vezi cu el...in fine aici ar tb sa te gandesti tu destul de bin e k i-ai dat apa la moara cu tb raspunzandu=i la mesaje tel alea alea...el a scos un pretext cu copilul lui si rau a facut....sti exista o vb intr-o fosta relatie daca cei 2 isi mai vb ori se mai iubesc ori nu s-au iubit niciodata...dar ar tb sa te gandesti si u fb dak vrei sa faci pasul asta sa te vezi cu el....asta depinde numaid e tine.dar urat din partea lui sa scaoat vb despre copil numai sa se apropie de tine....spunei si u ceva despre sotul tau kt de bine va intelegeti si apoi vezi si u ce zice....dak iti vb si el de sotia lui...vez ce da din el...dak nu las-o balta ...nu va mai vb....fiecare cu casa lui...nush tb ta....dak vrei sa iti strici o casnicie ..parerea mea..te puup | ||
|
Alllyutza Postat pe 11 Martie 2012 02:49 |
||
De la: Mitruta_Fulga_1, la data 2012-03-10 18:05:22 am nevoie de un sfat sotul meu bea foarte mult am incercat sa vorbesc cu el si nu intelege Vorbeste cu medicul vostru de familie. El e cel mai in masura sa te indrume cum sa-l ajuti pe sotul tau de a scapa de acest prost obicei. Bafta iti doresc! |
||
|
franziska_eu Postat pe 11 Martie 2012 09:43 |
||
| AI MARE GRIJA,NU CONFUNDA MARFA CU AMBALAJUL!!DESCHIDE BINEEEEEEEEE OCHII SA NU FIE FOC DE PAI!!!!!!!! | ||
|
BALASICA55 Postat pe 11 Martie 2012 17:02 |
||
|
ASA,ASA AI DREPTATE!DOAR CA UNII OAMENI AU NEVOIE SA FACA PROSTII SI VOR ACORDUL CUIVA! |
||
|
BALASICA55 Postat pe 11 Martie 2012 17:04 |
||
| ORICUM NU AI ALTA SOLUTIE, DACA NU SE MAI POATE LASA-L SA-SI DISTRUGA VIATA A LUI NU SI PE A TA!!!!!IAR DACA AI COPII CU CIT MAI REPEDE CU ATIT MAI BINE!BETIA NU TRECE !DECIT PE MOMENT!FUGIIIIIIIIIIIII | ||
|
BALASICA55 Postat pe 11 Martie 2012 17:11 |
||
|
Ai grijaa f f mare nu te juca caci te costa .lasa l in oace ignora l si gandeste te la copilul tau nu i mai raspunde la tel se va satura si va renunta nu te juca cu focul te arzi si nici un barbat nu merita am 50 de ani am trecut prin viata, iti dau un sfat ca la copilul meu mai mult esti mama pioritatea in viata e copilul tau care te face sa uiti de tot mai esti si casatorita esti ok nu risca nimic |
||
|
kudika455685 Postat pe 13 Martie 2012 09:27 |
||
"JOCUL IN CUPLU INTRE DOUA FAMILII PRIETENE(CARE SE SI AJUTA RECIPROC!.)".AVANTAJE:DISPARE PLICTISEALA SI RUTINA SI APARE PLACEREA SINCERA,PRIETENIA SINCERA SI AJUTORUL RECIPROC, SPRIJINUL RECIPROC A CELOR DOUA FAMILII, INCLUSIV SI AL URMASILOR,APARE VARIETATEA SI DIVERSITATEA PLACERILOR,NOUTATEA,PROSPETIMEA,SCHIMBAREA PLACERILOR,CURIOZITATEA,ATRACTIA RECIPROCA,VIGUROZITATEA SELECTIEI SPECIEI.MULT SUCCES SI MULTA CHIBZUINTA!. ,
|
||
|
kudika515182 Postat pe 15 Martie 2012 16:31 |
||
De la: kudika515182, la data 2012-03-15 16:31:08
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 15 Martie 2012 16:32 |
||
| Buna.Cel mai bine cred ca e sa faci in felul urmator:noteaza un nr de telefon de pe vre-o reclama ceva sau de la vre-un spital si redirectioneaza apelurile lui spre acel nr.Poate il va intreba politia ce fel de probleme are.Bafta. | ||
|
TITIREZUL Postat pe 16 Martie 2012 00:08 |
||
|
vb cu sotul tau...nu-i mai ascunde mult asta..daca afla el inainte sa-i spui nu mai ai scuze |
||
|
simona_savin Postat pe 19 Martie 2012 17:34 |
||
|
Barbatii...ce sa zic! Stilul lor caracteristic. Cred ca i-ai spus deja ce aveai sa-i spui. Daca vrei sa nu te mai deranjeze cred ca poti apela la compania de telefonie mobila...spui ca te deranjeaza cu zeci de telefoane. |
||
|
kudika482962 Postat pe 19 Martie 2012 19:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau sfaturi dati cu parerea cati mai multi | 53 | De la: craciun852007 12 Iunie 2012 17:16 |
| Reluarea unei relatii | 38 | De la: eyo_grl 4 Iulie 2010 23:00 |
| Cum vi s-a parut Complexul Dunarea din Eforie Nord? | 8 | De la: simonycik 29 Septembrie 2009 16:26 |
|
|
||
| diferenta de varsta | 285 | De la: kudika226898 15 Noiembrie 2010 18:33 |
| Vreau sa ma razbun | 16 | De la: Barbie30_ 5 Ianuarie 2011 15:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.