Mai multe
| Nu are rost sa-ti stirici casnicia, sa lasi bebele fara tata pt unul care te vrea. Baga-ti bine mintile in cap! Tu ai gresit dandu-i apa la moara si tot tu tr sa remediezi situatia! | ||
|
Corinna_Fuica_Milea_1 Postat pe 22 Decembrie 2011 17:49 |
||
|---|---|---|
ai cam gresit draguta de la inceput ,nu trebuia sa-i acorzi atata atentie,esti sigura ca te suna numai pe tine? intrerupe orice legatura telefonica si-ai sa vezi ca o sa se linisteasca sau schimba nr. telefon
|
||
|
maria_vld Postat pe 26 Decembrie 2011 21:23 |
||
| te impiedici in istorie, | ||
|
|
||
|
kudika489997 Postat pe 27 Decembrie 2011 18:38 |
||
| Te "impiedici in istorie" citatul este al lui Mihai Viteazul | ||
|
kudika489997 Postat pe 27 Decembrie 2011 18:40 |
||
| draga mea din cate am vazut te manca si pe tn de tot ii raspundeai la telefoane/sotul tau nu vedea k vb cu el la tel?el ce zicea?sau nevasta lui?ea ce zicea?in primul rand e vb de caracterul tau dak vrei vrea sa iti inseli sotul o vei face/nu trebuie decat sa ii dai ignor sau sa vb sotul tau cu el k sa lamureasca treburile.altfel un barbat insista numai dak vede k i se raspunde. | ||
|
krizantema Postat pe 28 Decembrie 2011 07:45 |
||
| nu e buna relatia la distanta.nu vei avea decat de suferit | ||
|
krizantema Postat pe 28 Decembrie 2011 07:49 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-09-03 10:58:07nu e buna relatia la distanta vei avea doar de suferitDe la: kudika116751, la data 2010-09-02 19:33:38si eu am nevoie d un sfat....Am fost in Italia...O luna de zile minunata, nebuna din toate punctele de vedere...Acolo l-am cunoscut pe EL cea mai frumoasa intamplare...ne-am indragostit unul de celalalt, dar marea problema e distanta eu aici in Romania, el acolo in Italia, ce sa fac? Sa continui relatia cu el sau nu?Il iubesc atat de mult desi la inceput eram ca apa si uleiul...il iubesc asa cum e cu toate defectele lui...Ce sa fac???Sunt disperata...El e viata mea.... |
||
|
krizantema Postat pe 28 Decembrie 2011 07:50 |
||
|
Bine v am gasit! Parerea mea proprie este sa lasi in urma, ceea ce a fost si sa ti vezi de familia pe care o ai.E pacat mare cu prostia voastra, sa va stricati acum amandoi casnicia! Daca...... iti iubesti familia, copilul si sotul atunci nu are ce cauta in viata ta, fostul!!Acela trebuie sa fie de domeniul trecutului! A fost, a trecut, a fost frumos si gata, s a terminat! Daca, o sa i spui sotului tau de el, vei creia suspiciuni!Schimba ti numarul de telefon si gata!La ce va *complicati oare voi unele viata*???!Daca era sa fie fostul, era el, daca a venit altul, ai grija, pt. ca atunci cand vrei sa te asezi pe 2 scaune, cazi intre ele! Si ar fi pacat,mare pacat sa pierzi increderea sotului tau!!Asa ca ia aminte!Gata cu atata vorba! Tu sa ti vezi de familia ta el de a lui si **se finita la comedy**!! Ce nu i clar??!! Oare??!! Ce vrea??!! Este in postul **gascanului**??!! Vrea ce nu i ofera ea??!! Ca a nascut??!! Gata!!***Adio si la gara**!!! Pana nu i prea tarziu!! ***AN NOU FERICIT SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!***
|
||
|
sirsof Postat pe 28 Decembrie 2011 14:24 |
||
De la: sirsof, la data 2011-12-28 14:24:50Bine v am gasit! Parerea mea proprie este sa lasi in urma, ceea ce a fost si sa ti vezi de familia pe care o ai.E pacat mare cu prostia voastra, sa va stricati acum amandoi casnicia! Daca...... iti iubesti familia, copilul si sotul atunci nu are ce cauta in viata ta, fostul!!Acela trebuie sa fie de domeniul trecutului! A fost, a trecut, a fost frumos si gata, s a terminat! Daca, o sa i spui sotului tau de el, vei creia suspiciuni!Schimba ti numarul de telefon si gata!La ce va *complicati oare voi unele viata*???!Daca era sa fie fostul, era el, daca a venit altul, ai grija, pt. ca atunci cand vrei sa te asezi pe 2 scaune, cazi intre ele! Si ar fi pacat,mare pacat sa pierzi increderea sotului tau!!Asa ca ia aminte!Gata cu atata vorba! Tu sa ti vezi de familia ta el de a lui si **se finita la comedy**!! Ce nu i clar??!! Oare??!! Ce vrea??!! Este in postul **gascanului**??!! Vrea ce nu i ofera ea??!! Ca a nascut??!! Gata!!***Adio si la gara**!!! Pana nu i prea tarziu!! serbuss sirsofff amobservat ca esti din Baia Mare la fel ca mine pupicei poate ne intalnim prin oras
|
||
|
Piscolinoo Postat pe 28 Decembrie 2011 14:43 |
||
| STI CARE ESTE GRESEALA TA? CAUTI SFATURI UNDE NU E CAZUL. AI UN SOT,INTREABAL PE EL ORICE DOAR DE ACEEA E SOTUL TAU. SA AUZIM DE BINE. | ||
|
kudika493143 Postat pe 3 Ianuarie 2012 20:34 |
||
|
AI UN COPIL CU UN ALT BARBAT CARE ESTE TATAL COPILULUI TAU,NU DA ANNAPOI LA RELATIA TRCUTA LASA-L SA-SI CREASCA COPILUL CU PERS CARE SI-A ALESO DC NU TE-A ALES PE TINE ?TE-AI ANTREBAT?TU AI ALTA VIATA IAR COPILU TAU ARE PRIORITATE DEJA NU TU NU SOTULIAR COPILU ASI DORESTE AMBII PARINTI.RAMAI CU TATAL COPILULUI TAU IAR CELALALT SA RAMANA LA CE SI-A ALES CU ANI AN URMA.NU TE ANTOARCE LA TRECUT VIATA MERGE ANAINTE.PTR COPILUL TAU FACI DAR SI PTR TINE.DIN MOMENT CE DEVII MAMA COPILUL ARE PRIRITATE IAR COPILUL ASI VREA PARINTII |
||
|
kudika493549 Postat pe 4 Ianuarie 2012 16:01 |
||
kultivato...alt cont,fa ?
|
||
|
MONSENIORUL Postat pe 4 Ianuarie 2012 16:05 |
||
De la: kudika493143, la data 2012-01-03 20:34:21STI CARE ESTE GRESEALA TA? CAUTI SFATURI UNDE NU E CAZUL. AI UN SOT,INTREABAL PE EL ORICE DOAR DE ACEEA E SOTUL TAU. SA AUZIM DE BINE. Exact, ar trebui sa discute problema asta cu sotul ei. |
||
|
franziska_eu Postat pe 4 Ianuarie 2012 17:20 |
||
ceau nu krezi ca tiar sta mai bine blonda?
|
||
|
kudika494345 Postat pe 6 Ianuarie 2012 11:23 |
||
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE. |
||
|
kudika495614 Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:58 |
||
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE. schimbati nr de tel si spunei ca-ti iubesti sotul |
||
|
kudika495614 Postat pe 9 Ianuarie 2012 16:00 |
||
iubita, sfatul meu ar fi sa uiti tot ce s-a intamplat pana acum cu fostul tau si sa incerci sa nu ii mai dai atentie,pe de alta parte gandese-te la sot si la copii,vb cu sotul despre.......si arata-i k inca il iubesti si k nu sau intamplat mai multe intre tn si fostul.succes
|
||
|
kudika496074 Postat pe 10 Ianuarie 2012 20:01 |
||
De la: kudika496074, la data 2012-01-10 20:01:34iubita, sfatul meu ar fi sa uiti tot ce s-a intamplat pana acum cu fostul tau si sa incerci sa nu ii mai dai atentie,pe de alta parte gandese-te la sot si la copii,vb cu sotul despre.......si arata-i k inca il iubesti si k nu sau intamplat mai multe intre tn si fostul.succes
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 11 Ianuarie 2012 00:44 |
||
nikol ce faci dragostea mea
|
||
|
zmeu Postat pe 11 Ianuarie 2012 00:49 |
||
De la: zmeu, la data 2012-01-11 00:49:27nikol ce faci dragostea mea Tu pe unde ai fost in seara asta ....
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 11 Ianuarie 2012 00:52 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-11 00:52:32nu conteaza,,conteaza ca mi au aburat gandurile numai la tnDe la: zmeu, la data 2012-01-11 00:49:27nikol ce faci dragostea mea te iubeasc nicol
|
||
|
zmeu Postat pe 11 Ianuarie 2012 00:55 |
||
De la: zmeu, la data 2012-01-11 00:55:37De la: kudika_nikole, la data 2012-01-11 00:52:32nu conteaza,,conteaza ca mi au aburat gandurile numai la tnDe la: zmeu, la data 2012-01-11 00:49:27nikol ce faci dragostea mea Oh vai a naibii cu dragostea asta peste tot ... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 11 Ianuarie 2012 00:57 |
||
buna nu conteaza frumusetea exterioara,conteaza respectul pe care il are pentru tine si felul in care se comporta frumusetea interioara.sunt multi barbati frumosi dar nu sunt si in interior la fel.ca un mar frumos si copt pe dinafara dar viermanos innauntru.eu cred ca trebuie sa accepti relatia cu el daca stie sa te faca sa fii fericita langa el.
|
||
|
kudika_261 Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:55 |
||
|
Cred ca si tie iti facea placere sa vorbesti cu el...Trebuie sa intelegi mai intai tu ca niciodata nu e bine sa renunti la ceva frumos doar pentru cateva clipe.Stiu ca e tentant sa risti,dar de ce sa alegi ceva ce iti face bine doar pentru moment si nu ceva care te va face fericita toata viata?Tebuie sa fii sincera si corecta cu tine insuti in pprimul rand ca sa nu mai vorbesc de sotul tau si mai ales de copil. De ce sa te intorci in trecut?Niciodata nu o sa te simti sigura pe tine.Gandestete doar atat.Fa milia e prea importanta,e ceva sfant,ceea ce doreste el e adolescenta,pur si simplu o joaca,un flirt,o curiozitate care ar trebui sa dispara in momentul in care iti intemezi o familie.Si sunt multe variante sa il faci sa nu te mai deranjeze. -iti schimbi nr de tlf -sinceritate doare uneori si jurai cu mana pe inima ca nu te intereseaza absolut deloc,ca ai tot ce iti doresti,asta numai daca e asa -fii indiferenta -spunei ca esti o alta persoana,nu cea pe care o stie el,ca teai schimbat |
||
|
Ioana_Scutariu_1 Postat pe 19 Ianuarie 2012 20:25 |
||
|
In primul rand e un fost prieten si nu e deloc bine sa tii legatura cu fostii prieteni. trebuie sa te gandesti in prezent si viitor, pastrand legatura cu el automat te face sa traiesti in trecut, aparand mici prob in prezent, cum sa si intamplat. Iar in al doilea rand rupe orice relatie cu el chiar daca te simti bine vorbind cu el, inlocuiestel cu o prietena, sau o colega. Daca tii cu adevarat la familia ta fao cat mai repede! Mult succes! Sa ne anunti cum te simti dupa! |
||
|
gia21_ Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:23 |
||
| Rupe orice legatura cu el , nu mai raspunde deloc la telefon.Ar fi pacat sa distrugeti 2 familii , poate ca e uneori atragator , mai isi din rutina zilnica dar gandeste-te merei la urmari | ||
|
kudika313753 Postat pe 25 Ianuarie 2012 21:18 |
||
|
Cred ca sti foarte bine ce e de facut. Ar trebui sa vorbesti cu sotul tau, sa ii explici ca niciodata nu ai avut intentia sa se ajunga la astfel de discutii si ca nu ai dat de inteles nici cum ca ai vrea o escapada. Sunt sigura ca sotul tau ar aprecia iar tipul asta care insista s-ar indeparta vazant uniunea , intelegerea si respectul care exista la voi in casnicie. Fi o sotie devotata si cinstita si o mamica desteapta!
|
||
|
kudika_708 Postat pe 26 Ianuarie 2012 13:45 |
||
buna !daca tot insista si nu cedeaza ,ori cauta sa schimbi nr de telefon ,ori sa ii dai respins la fiecare apel !!daca ai curajul necesar ,ar fi bn sa ii spui sotului de intentiile lui si sa il dai o data la tel cand va incerca sa te mai sune !!multa bafta !!
|
||
|
a1l2i3n4a Postat pe 26 Ianuarie 2012 14:16 |
||
ignore si blocheazai apelurile si daka tot insista suna la politie bafta te pup
|
||
|
MIRESICA_ADY Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:51 |
||
|
FATA MICA !TU CE FACI ?TI-E RUSINE DE CE AR TREBUII SA-I FIE LUI RUSINE? SPUNE-I FRANC,,BAI,BAIETE ,EU CU TINE NU O MAI FAC! DAC VREI SA INTELEGI BINE ,DACA NU, IL ANUNT SI PE SOTUL MEU SI PE SOATA TA !FARA INVITATII SI FARA PALAVRE DE DRAGOSTE.! CE-AI AVUT AI PIERDUT!LOCUL NU SE MAI RECAPATA, SCUZE SI POTI SI SA NU MA MAI CAUTI!HI!CE ZICI ,O SA-I PLACA SI O SA-L CONVINGA!VEZI SCAPI RAPID !TOTUL E SA VREI!DAR ,OARE VREI?DA-TI DOUA PALME SI UITA-TE IN OCHII COPILULUI TAU !CE ZICI ?SE POATE, NU... !ESTI OM! SE POATE,,,..................SA NE SCRII CUM A FOST!!!!!
|
||
|
BALASICA55 Postat pe 28 Ianuarie 2012 16:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Aventura salveaza relatia? | 167 | De la: kudika456239 19 Octombrie 2011 12:17 |
| buna ziua | 2 | De la: Ame_ly 25 Iulie 2011 15:09 |
| Tamplarie,Pvc si Aluminiu... | 1 | De la: kudika120986 22 Februarie 2012 15:06 |
|
|
||
| nu stiu ce sa afc | 10 | De la: dandanaua_reloaded 19 Septembrie 2009 21:39 |
| sotul meu inca se mai intereseaa de fosta lui prietena | 49 | De la: kudika161532 16 Februarie 2020 13:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.