Mai multe
| de ce jignesti pe cineva fara ca sa cunosti persoana? daca ai avut parte de ghinion in viata si ai zile amare nu te descarca pe altu si nici nu vb urat despre altcineva ...mai bine analizeaza ce se intampla cu viata ta de esti atat de amar si rau dispus. | ||
|
geoomatei Postat pe 21 Noiembrie 2011 16:13 |
||
|---|---|---|
|
o cafea nu este o problema as ade mare eu cred aca ar trebui sa va aintalniti daaca rezisti tentatie este pentru ca iti iubesti sil ibestotul cu adevarat da ca nu rezisti este deoarece nu il iubesti cu adevarat si casataoria voastra e o farsa cel putin asa vad eu lucrurile eu am trecut prin aceias problema si am rezistat el ex nu ma atragea cu nimic ne am baut cafea am vb si vb inca si suntem foarte buni prieteni |
||
|
kudika470073 Postat pe 21 Noiembrie 2011 20:14 |
||
| BUNA....!!!Daca tu iti iubesti sotul si familia ta chiar asa de mult,ar trebui nici sa ma vorbesti cu ex partener.Propunerea lui e un fel de capcana...tu nu poti sti adevarul despre familia lui,asa ca nu poti avea mare incredere in ceea ce-ti povesteste el.Tentatia poate fi mare poate chiar un pic de monotonie cu sotul tau ,si asta te face sa faci o greseala mare.Ar fi mai bine sa vorbesti cu sotul tau sa-i explici totul si nu are de ce sa-ti fie teama.Succes | ||
|
|
||
|
kudika149184 Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:19 |
||
De la: _oktober_, la data 2011-11-15 16:22:05De la: guru_ion, la data 2011-10-30 15:08:10De la: ingersalbatik, la data 2011-10-30 15:05:34nu e prea bn ce faci dar sa stii k e mai bn atunci cand esti casatorita sa vezi dc merita cu adevarat cel care iti e sot dc nu nu mooolt noroc si ai grija
|
||
|
yssa2010 Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:31 |
||
nu-i mai raspunde la telefon si gata,o sa se lipseasca si te va lasa impace,daca il bagi in seama mai rau e,iti spun din propria experienta. |
||
|
kudika476787 Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:53 |
||
| cel mai urit lucru din lume este sa-ti bati joc de dragostea cuiva....singura care iti dicteaza este constiinta..nu -ti lasa hormonii sa-ti dicteze ce sa faci in viata...ai incredere in sotul tau si daca il iubesti cu adevarat,spunei totul ,elibereazate..habar nu ai cit de greu e de dus povara minciunii.ti-o spune cineva care a patit-o si-i venea pe urma sa se dea cu capul de pereti..singura eliberare si usurare ai sa o gasesti in confesiunea facuta sotului tau.... | ||
|
manole40iulian Postat pe 25 Noiembrie 2011 16:24 |
||
De la: manole40iulian, la data 2011-11-25 16:24:49cel mai urit lucru din lume este sa-ti bati joc de dragostea cuiva.... Si totusi multi si multe o practica. Probabil partea cu constiinta a ramas undeva in urma rau la astfel de persoane. |
||
|
Max2 Postat pe 25 Noiembrie 2011 17:50 |
||
De la: Max2, la data 2011-11-25 17:50:09De la: manole40iulian, la data 2011-11-25 16:24:49cel mai urit lucru din lume este sa-ti bati joc de dragostea cuiva.... Constiinta e un lucru relativ nou pe scara evolutiei speciei umane si se pare ca nu-s toti indivizii la fel de evoluati ... |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 17:59 |
||
| spunei sotului daca il iubesti cu adevarat | ||
|
kudika477180 Postat pe 26 Noiembrie 2011 00:36 |
||
De la: Yharr, la data 2011-11-25 17:59:21De la: Max2, la data 2011-11-25 17:50:09De la: manole40iulian, la data 2011-11-25 16:24:49cel mai urit lucru din lume este sa-ti bati joc de dragostea cuiva.... Care constiinta, care evolutie, care specie umana? Unii nici n-au trecut de stadiul"homo sapiens"
|
||
|
faith742011 Postat pe 26 Noiembrie 2011 00:49 |
||
De la: camysu, la data 2010-09-02 10:29:09De cele mai multe ori amabilitatea de a raspunde unui barbat poate fi interpretata gresit,ca si in cazul tau.Cel mai bine intre parteneri sa nu existe secrete,de multe ori pot iesi la iveala cand nu te astepti si pot fi intelese total eronat.Decizia iti apartine in totalitate a ceea ce vei face,si in aceiasi masura cat de bine iti cunosti sotul si ce reactii poate avea in situatii de genul acesta.Poti avea surpriza sa fie incapabil de a intelege situatia ta jenanta si sa-ti raspunda: tu ai intrat in jocul asta si te-ai complacut si acum vrei ajutor?Nu ma intereseaza,descurca-te eu nu vreau sa mai aud asa ceva. Deci ca idee....poate reactiona in nenumarate feluri,tu ar trebui sa-l cunosti cel mai bine si sa stii modul in care trebuie sa abordezi acest subiect delicat pentru voi. Pot spune ca ai mare dreptate in ceea ce ai scris...acelasi lucru mi sa intamplat mie..am avut o mik relatie cu cnv inainte sa incep o relatie cu actualul meu iubit....am incheiato de comun acord dar intre noi relatia a rams de prietenie...am continuat sa vb la tel fara a ne mai intalni..el reluand relatia cu fosta...sa intamplat ca ea sa afle de mn si prin ea si actualul meu iubit...si la ce sa ajuns in final??iubitul meu a ajuns sa creada ca eu si respectivul am continuat relatia..a fost un moment critic pt relatie...il iubesc si ma iubeste...dar sufera crede ca lam tradat...sfatul meu pt doamna ce nea impartasit sit ei este sa o rupa cu celalat...asa am patit si eu ma cauta incontinuu si din mila ii rsp si uite unde sa ajuns...nu trb sai spuna sotului nimic pt k sg va fi interpretata gresit...cel mai bn sasi schimbe nr...iar daca fostul continua abia atunci sa vb cu sotul ei....va interveni neincrederea intre ea si sot si asta este numai un pas pana la despartire...Numai bine.. |
||
|
kudika476852 Postat pe 26 Noiembrie 2011 13:48 |
||
| Nu semana vant sa nu culegi furtuna. Dintre toate minciunile spuse, cate sunt oare adevarate? | ||
|
kudika023770 Postat pe 26 Noiembrie 2011 21:39 |
||
| buna nu sunt casatorita dar iti pot da un sfat ,lasa trecutul in urma ,discuta cu sotul tau si schimba-ti numarul de telefon. | ||
|
eleryy Postat pe 27 Noiembrie 2011 13:41 |
||
| (pff..ispite) ignoral.. schimabati nr...invata sa ignori toti barbati ca dracusorul dupa isi cam baga codita...si vb ce vb si incep iar sentimentele pt respectivu` si sotul te simte dak ii ascunzi cv si mai ales k aveti un bebe...gandestete doar la familie barbat bebe nu lua legatura cu fosti cu etc .nu e bn...sper sa te ajute sfatul | ||
|
camitza_2305 Postat pe 28 Noiembrie 2011 23:57 |
||
| Suna-, cand crezi ca e el foarte fericit ziua si spune-i ca l-ai iubi foarte mult dar te-ai maturizat si ca nu mai accepti compromis ,incearca sa pari mai increzatoare si mai sigura , poate daca ai tupeu poti zice ca deja ia gasit unul foarte bogat care te atrage te te topesti dupa el , si nu rade , incearca sa pari ca o diva cocheta .Cu siguranta vei scapa de el m asta pentru ca nu te iubeste cu adevarat , si cateva secunde nu va zice nimic , incercand sa e convinga nu va reusi , nu incerca sa-i amintesti nimic de copil ci doar de iubire ,daca ii amintesti de copil devine prea destept si poate te pacaleste , mult suces i-ti doresc , provoaca-l si castiga . | ||
|
Aurel_inventatorul Postat pe 30 Noiembrie 2011 02:06 |
||
scuze dar sunt numai sfaturi prostesti si pareri spuse in miez de noapte aruncat telefonul, dat demisia, vorbit cu sotul ,aluzii la constiinta sau evolutii umane,etc niste prostii infantile care pot avea efect tocmai daca doamna are putin creier,altfel gandurile din cap nu pot diparea niciodataimportanta unui raport sexual este foarte mica in raport cu importanta gandirii si a efectelor spirituale ulterioare organele sexuale se pot spala si devenii intacte in cateva minute dar memoria si gandirea cerebrala nu pot fi spalate |
||
|
PICCKARD Postat pe 30 Noiembrie 2011 06:36 |
||
ai putea sa incetezi caci devii ipocrit,ea chiar are nevoie de sfaturi.poate nu iti convine ce sfaturi primeste pt ca si tu te incadrezi sau poate esti o persoana care ai fi tentat sa strici cansicii.nu te mai baga in discutii daca nu vrei sa ajuti.nu esti cu nimic mai iportant ca ai dat acel comentariu de kk,ups.abtine.te data viitoare
|
||
|
madisha Postat pe 3 Decembrie 2011 18:14 |
||
asta pt ilovethisgame
|
||
|
madisha Postat pe 3 Decembrie 2011 18:16 |
||
| daca ati iubesti sotul si el te iubeste nu fa gresala sa te antalnesti cu fostul tau iubit. | ||
|
blonduzica Postat pe 4 Decembrie 2011 23:21 |
||
|
Speed Dating-ul (dating-ul in viteza) este o modalitate eficienta de a intalni oameni singuri, ocupati in viata de zi cu zi, cu preocupari si viziuni apropiate de ale tale, insa a caror problema, ca si a ta dealtfel, este criza de timp. Poate lipsa curajului, timiditatea, teama de esec si nu in ultimul rand evitarea mitocaniei etc.. sunt motive pentru care ramanem singuri si nu ne aflam intr-o noua relatie. Best Dating – speed dating ofera tuturor persoanelor singure doritoare (adica aflate momentan in afara unei relatii de cuplu) servicii care vizeaza urmatoarele: intalniri, perechea potrivita, gasirea jumatatii, formarea de cupluri, de relatii, prietenii, dragoste, sentimente, iubire si nu in ultimul rand matrimoniale. Chiar daca scopul final pentru care fiecare persoana singura participa la un Best Dating / speed dating (dating in viteza) nu se materializeaza imediat, noi va vom demonstra ca in felul acesta, chiar si cautarea perechii potrivite sau gasirea sufletului pereche poate fi extrem de placuta si interesanta. Dragostea poate aparea in “10 minute”, iar un sentiment , un partener, sau o prietenie ...la urmatoarea masa.... |
||
|
kudika097251 Postat pe 7 Decembrie 2011 15:41 |
||
|
schimba-ti numarul de telefon! si.....imprieteneste-te cu sotia lui! nu cred ca va mai avea curajul sa uite ce are acasa! apoi, ironizeaza-l si determina-l sa se simta de 2 parale, ca un om de nimic ce este, care nu merita nici sa aibe o casnicie si nici sa aibe darul numit copil. iar tu, ori iti iubesti sotul ori nu. nu-l poti iubi "destul de mult"! ciao! |
||
|
kudika340578 Postat pe 8 Decembrie 2011 07:46 |
||
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE. |
||
|
kudika483445 Postat pe 9 Decembrie 2011 21:15 |
||
|
schimba-ti numarul de telefon.......:)) sau poaatte ca nu vrei.....,poate iti doresti sa te mai sune.... |
||
|
kudika467589 Postat pe 11 Decembrie 2011 03:17 |
||
De la: kudika315664, la data 2010-08-31 18:34:51Sfatul meu..este sa iti schimbi nr de tel.Dak vei face asta vei impiedica suferinta sotului tau..si a sotiei lui.Chiar dak ar fi o evadare tot s-ar afla..si nu uita ai un bebel ! Si el la fel..Copii aia sunt nevinovati ! Asa ca cel mai bine SCHIMBA-TI NUMARUL DE TELEFON !
|
||
|
kudika485311 Postat pe 14 Decembrie 2011 08:24 |
||
" o mica evadare" ma! adica omu' asta iti cere pe fata sa-i fi amanta , ce nu intelegi? tu aminteste-i totusi ca are un copil, si fiind mult mai mic, probabil ca nevasta-sa nu ii ofera sex, stiu eu? si ce si-a zis omu' " las ca o vrajesc pe asta ca inca nu am uitat-o" pai da, e mult mai usor sa caute in apropiere decat sa caute'n alta parte , si daca nu cu fosta, atunci cu cine? eu as fi mult mai curioasa de unde are nr tau de telefon? sau poate ca nu ti-ai schimbat nr de f mult timp?iar daca asa e, atunci e timpul sa o faci!
|
||
|
zdup Postat pe 14 Decembrie 2011 11:07 |
||
De la: iulianaely, la data 2011-09-01 14:53:59Buna! Eu te sfatuiesc sa nu-i spui sotului tau ,mai ales dac e genul de sot ,,gelos",,posesiv" sau nu te intelege pentru ca ar intelege gresit situatia si ti-ar spune ca tu ai cautat-o(daca ai avea un sot ca al meu). Mai bine amnenita-l ca ii spui sotului tau si sotiei lui,oricum ai scapa de el dar sotul tau sa nu stie.poate ca ar intelege gresit In general o parte din "fosti" incearca din nou . Parerea mea e sa incerci sa vezi ce iese de aici, clar ca el vrea ceva aventura...tu nu ? Apoi.... daca nu e ok, sa-l ameninti cu sotia, racketii, etc ... Nu cred in povestea cu schimbatul numarului...sta in puterea ta sa-l respingi daca vrei asta... E suficient sa-i spui ca tie iti plac femeile, ca e urat, chel si dezgustator ...etc. |
||
|
Alina_re90 Postat pe 16 Decembrie 2011 20:09 |
||
De la: dyanna19890, la data 2010-09-04 20:40:27o sa inceteze daca nu ii mai raspunzi...tu nici macar sa nu ii mai raspunzi la telefon...parerea mea |
||
|
blackbeauthy Postat pe 17 Decembrie 2011 06:57 |
||
| credeti k dak va raspunde sotul se va linisti eu unul nu cred asta cel mai bine e sa iti schimbi nr dischuti cu sotul despre asta ii explici si ti spun k va fii deacord alceva nu poti face dak tu crezi k sotul nu va fi deacord cu schimbatul nr atunci fal pierdut alfel nu vei scapa de fostul si iti vei pierde si casnicia | ||
|
filipjr Postat pe 17 Decembrie 2011 16:56 |
||
Despartate de sot Daca crezi ca mai ti a fostu fa un compromis
|
||
|
crinuza Postat pe 21 Decembrie 2011 14:28 |
||
| dai ignor nui mai raspunde ca ati complici viata si ai sai pierzi pe amandoi | ||
|
kudika488003 Postat pe 21 Decembrie 2011 14:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau sfaturi dati cu parerea cati mai multi | 53 | De la: craciun852007 12 Iunie 2012 17:16 |
| Detectiv particular specializat in infidelitati! | 4 | De la: size_back 2 August 2010 14:01 |
| intalnirea cu un necunoscut poate avea succes?! | 31 | De la: Alex_Bodea 5 Ianuarie 2011 00:38 |
|
|
||
| De la o sotie inselata... | 30 | De la: bruneagra25 12 Mai 2009 09:38 |
| help me :( | 10 | De la: anageo25 4 Octombrie 2011 17:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.