Mai multe
|
Incearca cu unguentul MIBAZON ! Se gaseste la farmaciile veterinare, dar are efecte uimitoare si la oameni. L-am folosit si m-a satisfacut. |
||
|
kudika442659 Postat pe 26 Octombrie 2011 07:07 |
||
|---|---|---|
|
eu am fost la dermatolog ji mia dat schinoren ji sapun sebamed ji e foarte bun:d |
||
|
kudika433494 Postat pe 31 Octombrie 2011 09:32 |
||
| Daca vrei iti pot da mai multe detalii pentru problema ta . Contacteaza-ma pe e-mail a2dana2001@yahoo.com . | ||
|
|
||
|
kudika405985 Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:33 |
||
poti sa te dai cu crema triderm. asa a facut sora mea si i-au disparut cateva si incet incet toate.
|
||
|
kudika173877 Postat pe 3 Noiembrie 2011 16:01 |
||
|
crema si demachiantul de la farmec cu echinaceea si migdale is foarte bune fac un ten super |
||
|
dia25dia Postat pe 9 Noiembrie 2011 20:31 |
||
|
Cel mai bun tratament trait de baiatu, a fost : - o alimentatie fara MORTACIUNI, HOITURI la Gratar sau tigaie, orice grasime sau produs alimentar din orice ANIMAL ,,,,, - benefic ,,, ar fi o alimentatie vegetariana, combinata cu mult sport in aer curat, daca se poate prin parcuri, printre copaci=brazi etc. - iar cel mai benefic, care la constatat si subsemnatul , este SEXUL cu o prsoana care are pielea curata fara cosuri. Dar acest remediu ar cam trebui repetat cat se poate de des si daca sunt sanse si cu alte persoane , e foarte bine . Simplu.
|
||
|
healthy000378 Postat pe 16 Noiembrie 2011 21:15 |
||
| Mergi la un medic dermatolog bun.Va sti ce sa-ti recomande. | ||
|
morphyne_my Postat pe 23 Noiembrie 2011 09:18 |
||
|
nu mai ascultati toate bazaconiile, in materie de alimentatie maninca ce vrei si gatit asa cum iti place dar limiteaza consumul de condimente,cafea,tutun,alcool. Periodic fa o dezintoxicare a organismului cu ceaiuri din plante depurative si multe sucuri de citrice. Mentine igiena fetei,nu purta breton sau mese pe obraz,mergi la un tratament cosmetic adecvat macar odata la 2 luni de zile pentru indepartarea excesului de sebuum. Iar sexul se recomanda sa-l faci cu cine-ti place nu cu cine n-are cosuri ! |
||
|
carmen_natural Postat pe 23 Noiembrie 2011 17:06 |
||
| heey ...sa iti faci un tratament impotriva cosurilor, dupa aia timp de o saptamana trebuie sa faci urmatoarele : dimineata te speli cu sapun cu sulf ( se gaseste in farmacii si este ieftin) si te dai cu zineryt ( tot in farmacie gasesti) si seara te speli cu sapun cu sulf , iti faci masca de argila si te dai cu zineryt. asta trebuie sa faci in prima saptamana . Dupa prima saptamana continui acelasi lucru , doar ca nu iti mai faci masca de argila in fiecare zi ci fiecare a doua zi. Functioneaza 100%. ;) | ||
|
kudika423789 Postat pe 13 Decembrie 2011 18:37 |
||
|
Am mai spus si in alt topic: aparitia excesiva a cosurilor are probabil cauza alimentatiei defectuoase; este o metoda a organismului de a elimina substante toxice. Tratamentele cu creme si alte cele nu trateaza cauza, ci doar efectul. Important este sa fie gasita cauza manifestarii lor. |
||
|
Max2 Postat pe 14 Decembrie 2011 09:37 |
||
Pentru coºuri folosesc Zynerit. Este extraordinar, ºi dã rezultate !!!
|
||
|
Andreuttsa Postat pe 4 Ianuarie 2012 12:13 |
||
Cosurile de pe frunte vor disparea definitiv cind te vei maturiza total
|
||
|
kudika474611 Postat pe 12 Ianuarie 2012 17:46 |
||
dar pentru tenul gras, Mibazon e bun ?
|
||
|
kudika_161 Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:49 |
||
|
Eu am scapat de cosuri cu ulei de lavantica de la Fares sau de la Hofigal. Si de la Solaris merge. Important este sa cereti la magazinul naturist un ulei esential de lavanda CARE MERGE SI PT UZ INTERN (chiar daca nu trebuie sa-l inghititi dar asa va asigurati ca nu are adaosuri toxice ca unele uleiuri pt. aromaterapie). Se da putin pe cosuri dimineata si seara dupa spalare si o demachiere usoara cu lapte demachiant ( nu cu lotiuni spumante care agreseaza prea tare fata ) si dupa pulverizarea cu o lotiune tonica fara alcool. Dimineata e suficienta spalarea cu apa la temperatura camerei si lotiunea tonica, plus, evident uleiul de levantica. Apoi se poate pune o crema pt ten sensibil. In cazul meu, am descoperit dupa multe greseli ca si degresarea insistenta a tenului ducea la aparitia cosurilor. |
||
|
ruxi11 Postat pe 24 Ianuarie 2012 21:01 |
||
eu am scapat de cosuri cand le-am depozitat pe balcon
|
||
|
FAT__FRUMOS_ Postat pe 24 Ianuarie 2012 21:04 |
||
| pasta de dinti cu menta e un remediu perfect cand apar te dai cu ea si le usuca instantaneu | ||
|
el3nag3org3ta Postat pe 5 Februarie 2012 13:56 |
||
Buna tuturor!!Si eu am avut o problema cu cosurile si o prietena mi-a recomandat Zineryt..Bine inteles ca nu am luat asa de capul meu,,Am fost la dermatolog si a zis ca da este o solutie destul de buna pentru cosuri..Am zis sa incerc ce aveam de pierdut?Oricum cheltuisem o groaza de bani pe tot felul de creme,solutii.Akm dupa aproximativ 3 luni de utilizare pot spune ca intradevar zineryt este o alternativa buna....nu mai am nici un cos pe frunte in schimb ma confrunt cu punctele negre in zona nasului .... dak are cineva un sfat il primesc cu mare plecere!!!!:* |
||
|
kudika_660 Postat pe 6 Februarie 2012 12:00 |
||
De la: kudika088060, la data 2011-10-17 00:46:55Uleiul de Argan pur este obþinut exclusiv prin procedee fizice: o singurã presare ºi filtrare. Uleiul de Argan (de asemenea numit ºi aurul deºertului), provine din presarea mecanicã a seminþelor de Argan, fãrã a fi supuse procesului de prãjire. Argania spinosa este numele botanic al plantei care creºte numai în Maroc, ceea ce face ca uleiul de Argan sã fie cel mai rar ulei cosmetic. Pe mine m-ar fi interesat uleiul de argan pentru gatit si pentru salate, in mod special, dar cand am vazut cat costa un litru m-am cam speriat (am gasit la 15 euro litrul de ulei de argan). Am inteles ca pentru a obtine un litru de ulei de argan e nevoie de 32 kg de seminte de argan. |
||
|
franziska_eu Postat pe 6 Februarie 2012 12:20 |
||
| Ce treaba au cosurile cu sectiunea "Iubiri imposibile"? | ||
|
Black_Lips Postat pe 6 Februarie 2012 12:37 |
||
| fica mea a avut aceleasi probleme si cineva ia recomandat mibazon crema de la farmacia vetelinara ,este foarte bun ,tinind cont ca fica mea a avut pe toata fata , mai apare cate unu in perioada ciclului .incearca si vei fi multumita | ||
|
kudika507085 Postat pe 17 Februarie 2012 09:55 |
||
| Dar dupa cit timp se observa rezultatele? | ||
|
Marionela_2012 Postat pe 18 Februarie 2012 21:09 |
||
|
||
|
cocoa_dreams Postat pe 22 Februarie 2012 12:18 |
||
Daca nu te deraneaza mirosul pune pe fiecare cos o feliuta mica de usturoi curatat proaspat si tinel o jumatate de ora si ele se usuca,peurma faci dus si nu mai miroase nimic si daca vrei sa nu iti mai apara deloc trebuie sa fii atenta la ce mananci sa nu mananci foarte mult gras si mai ales de ale porcului!!!
|
||
|
sprynky Postat pe 7 Martie 2012 10:12 |
||
stiam ceva de masca cu galbenus de ou,ulei de masline si cateva picaturi de zeama de lamaie...pentru mine a fost foarte buna...anunta-ma daca reusesti sa scapi de ei
|
||
|
deutza03 Postat pe 9 Martie 2012 11:52 |
||
| nu vreu sa fac reclama...dar sincer si pe mine mibazon-ul ma ajutat....e cam naspa cand te gandesti k e pt animale...dar e foaaaaarte bun....incerkti cu incredere | ||
|
kudika357705 Postat pe 14 Martie 2012 17:13 |
||
| daca inca nu ti au trecut ti as recomanda sa renunti la balsam ,sampon pentru par uscAT SI MASTI DE PAR SI SA incerci triacneal de la avene | ||
|
kudika515148 Postat pe 15 Martie 2012 09:16 |
||
| si eu am folosit mibazon pt o perioada.dar sincer pt mn nu a functionat pt c eu is obsedata de fond de ten j din cauza asta nu a dat randament. | ||
|
kudika_3615 Postat pe 20 Martie 2012 16:17 |
||
Prostii mari!,urina contine sarea din corp si multe altele si bune si rele,de ce se spune sa bei multa apa ca sa urinezi cat mai des!asa elimini toxinele adunate prin urinare!daca vrei sa faci leac cu sare(faci apa cu sare si este si igienic... PS de aceea se spune ca urina este buna la multe pt.-ca contine sare!
|
||
|
sprynky Postat pe 21 Martie 2012 15:35 |
||
|
Cosurile le usuca amoniu din urina ! Dar va pot oferi o reteta mai putin PARFUMATA ! Pasta de miere cu scortisoara aplicata seara pentru 10 minute minimum 7 seri ! |
||
|
carmen_natural Postat pe 21 Martie 2012 16:09 |
||
| buna...am probleme cu cosurile pe spate...mai ales in timpul veri...stiti vriu remediu? | ||
|
kudika517283 Postat pe 1 Aprilie 2012 23:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am facut bine ?! | 12 | De la: adina_black 8 Octombrie 2009 00:15 |
| Singuratea... | 40 | De la: MaraDonna 21 Iunie 2009 17:22 |
| Cine mi da si mie un sfat?? | 2 | De la: kudika_9488 11 Iunie 2012 17:09 |
|
|
||
| cum sa il uit? ajutati`ma va rog | 13 | De la: brunettalore_yahoo_com 27 Mai 2009 17:38 |
| anii... cat de mult conteaza diferenta de varsta? | 34 | De la: kudyka_ta 12 Iulie 2010 03:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.