Mai multe
|
1.din cauza mizeriei apar toate bolile nu numai cosurile 2.se" iau" creme ,iar acidul salicilic nici pe departe nu hidrateaza el este keratolitic si keratoplastic nici decum hidratant(citeste definitia hidratarii) 3.chestia cu ceaiul merge pentru degresare interna sau mai bine zis a "organiZmului" 4.servetelul antibacterianT nu sa inventat inca dar nu e timpul pierdut si daca vrei sa-ti pierzi si putina imunitate existenta ar fi bine sa te pui in SPIRT-dar ai grija sa nu dai pe ecran ! 5.dupa ce te speli e cel mai bine sa nu te stergi deloc pentru ca pielea ta sa se HIDRATEZE atit cit are nevoie.Este necesar chiar ca in zilele calduroase sa-ti pulverizezi pielea cu apa minerala(dar ai mare grija sa fie testata si lipsita de bacterii !) 6. e bine sa te ADRESEAZATE medicului de familie daca esti bolnava,pentru cosuri exista cabinete cosmetice si produse adecvate care te pot intradevar ajuta. 7.Si NU UITA ! Exista un SER ANTIACNEEIC !Nu e scump si-ti poate rezolva problemele ,mentine o igiena normala,evita grasimile,tigarile,cafeaua si ciocolata in cantitati mari pina la rezolvarea problemei.Incearca sa nu porti breton.Daca vrei sfaturi detailate scrie-mi pe adresa: carmennanu84@gmail.com |
||
|
carmen_natural Postat pe 1 August 2011 22:41 |
||
|---|---|---|
| Este din cauze hormonale, incercati sa reglati niv de testosteron din cp...un nivel ridicat de testosteron implica producerea de mai mult sebum si implicit aparitia porilor incarcati si a cosurilo. Se pot incerca remedii ca si saw palmetto. Succes...si nu uitati se trataeaza cauzele in cel mai bun caz...daca se poate. | ||
|
city_grl Postat pe 2 August 2011 11:41 |
||
|
Nu e bine sa folositi tratamente hormonale fara a face intii un titru hormonal .Testosteronul ,hormon masculin,folosit in mod necorespunzator poate da fenomene de virilizare si hirsutism(ingrosarea vocii,cresterea parului p) zone intinse, care nu sunt de dorit la femei. Fiti atenti la folosirea de astfel de produse,exista solutii dermato-cosmetice pentru cosuri si acnee. |
||
|
|
||
|
carmen_natural Postat pe 2 August 2011 22:45 |
||
|
Brevoxyl e foarte bun. E "dragut" cu pielea si nu e puternic pentru ten; e numai bun ca sa vindece cosurile - si nici macar nu-ti arde pielea, cum au unele creme efectul. Daaar,tin sa te-anunt,ca nu demult am descoperit si eu o noua metoda 100% naturala pentru a scapa de cosuri. Pui 3lingurite de miere si 1lingurita de scortisoara pudra; ajungi la un amestec omogen , dupa care aplici pe zona cu cosuri si trece:) Tratamentul acesta trebuie aplicat si lasat toata noaptea,pentru a fi extrem de eficient - dar eu am folosit si-am lasat cateva ore bune si chiar a functionat,curata fata in profunzime. Trebuie sa urmezi timp de 2saptamani,e dovedit faptul ca le curata din radacina - cosurile!. Anunta-ma daca functioneaza si pentru tine; astept vesti bune! |
||
|
adde18 Postat pe 11 August 2011 19:34 |
||
De la: kudika190567, la data 2010-08-13 22:06:11heilaaa! ma chinui cu niste cosuri pe frunte. mi-au aparut de aproximativ un an, imi dispar pentru 2 luni, imi apar iar pentru 3 luni, iar acum mi-au aparut din nou...stie cineva un remediu sigur? |
||
|
dorin131 Postat pe 12 August 2011 10:20 |
||
| Desigur ca exista remediu. Se gaseste o crema concentrata cu Aloe Vera si un sprat tot pe baza de AV. Pt detalii, mail: dorin131@yahoo.com, sau mess ; dorin131 | ||
|
dorin131 Postat pe 12 August 2011 10:21 |
||
De la: gabrielamarola, la data 2010-09-23 13:22:46am o solutie rapida pt tn
|
||
|
kudika321400 Postat pe 25 August 2011 19:03 |
||
| treaba cu urina am auzit-o si eu :| | ||
|
bebelocka Postat pe 25 August 2011 19:44 |
||
| Remediu sigur nu sa inventatSolutia este diferita de la un caz la altul.Cert este un singur lucru igiena este foarte importanta,deasemenea folosirea de produse cosmetice adecvate situatiei personale si mai ales interzicerea folosirii fondului de ten sau a altor produse care pot duce la proliferarea acneei.Urino terapia nu a dus la rezultate spectaculoase.in schimb exista alte terapii care o pot face. | ||
|
carmen_natural Postat pe 26 August 2011 22:26 |
||
|
||
|
Eva32 Postat pe 27 August 2011 00:52 |
||
| si eu am avut cosuri pe frunte,dar miau trecut pt k am folosit ceaiul de musetel si apoi mam dat cu nivea | ||
|
kudika421259 Postat pe 18 Septembrie 2011 18:11 |
||
| si eu am avut cosuri pe frunte,dar miau trecut pt k am folosit ceaiul de musetel si apoi mam dat cu nivea | ||
|
||
si eu am avut cosuri pe frunte,dar miau trecut pt k am folosit ceaiul de musetel si apoi mam dat cu nivea
|
||
|
||
|
||
si eu am avut cosuri pe frunte,dar miau trecut pt k am folosit ceaiul de musetel si apoi mam dat cu nivea
|
||
|
||
|
||
|
||
| ceaiul de musetel utilizat timp indelungat devine toxic si sensibilizeaza zonele pe care este aplicat.Azulenele pot vindeca dar in acelasi timp pot deveni toxice prin folosirea indelungata. | ||
|
carmen_natural Postat pe 19 Septembrie 2011 20:42 |
||
bunaa kumpara un acnesol de la farmacie... te dai dimineata si seara ku el.. si intr'o saptamana nu mai ai nimik
|
||
|
kudika439195 Postat pe 19 Septembrie 2011 22:08 |
||
|
ce bine ar fi asa! Poate daca saptamina va tine vre-o 6 luni ! |
||
|
carmen_natural Postat pe 20 Septembrie 2011 22:46 |
||
De la: bebelocka, la data 2011-08-25 19:44:22treaba cu urina am auzit-o si eu :|Pishoterapia-e dintr-un tratat vechi,dar se mai dizolva ceva in ea...cel mai bine stiu cei de la MISA si Gregorian Bivolaru |
||
|
Indiana_Jones Postat pe 20 Septembrie 2011 23:06 |
||
De la: kudika190567, la data 2010-08-13 22:06:11heilaaa! ma chinui cu niste cosuri pe frunte. mi-au aparut de aproximativ un an, imi dispar pentru 2 luni, imi apar iar pentru 3 luni, iar acum mi-au aparut din nou...stie cineva un remediu sigur? FIUL MEU LA UN MOMENT DAT S-A UMPLUT DE COSURI CARE MAI DE CARE MAI URATE...PE TENUL LUI FRUMOS . DUPA CE L-AM INTOXICAT CU TOATE SOLUTIILE GAMA AVENE...CLEARASIL...ETC...ETC...ETC.. SKINOREN...ZINERIT....SI INCA UNUL DE NU MAI TIN MINTE...LAUDAT DE TOTI MEDICII DERMATOLOGI...NUTRITIONISTI ENDOCRINOLOGI....ETC..ETC....CA O SA-I TREACA GARANTAT DAR....O SA-I CADA SI PARUL...SI OCHII FAC CHERATITA....SI OTITA....SI LA URMA RISC DE HEPATITA.... SI PANA LA URMA TOT LA MEDICINA MAXILOFACIALA AJUNGEAM ...PANA LA UN MOMENT DAT CAND MEDICUL DE ACOLO MI-A RECOMANDAT CREMA M I B A X O N DE UZ VETERINAR .....DE M-AM UITAT LA EL CRUCIS...DAR L-AM LUAT...SI DUPA 2 ANI DE SUFERINTA....SI CHIN ESTETIC... IN 7 ZILE FIUL MEU SI-A VINDECAT ORICE URMA DE COS...SI DE FIECARE DATA CAND SESIZA CA POATE APAREA UN ALTUL....REPEDE...MIBAZON SI GATA. SI E BUN SI PENTRU PICIOARE DE TRANSPIRATII SI MIROS...SI PENTRU TOT FELUL DE TAIETURI , ARSURI,,,ECZEME, DE ULCIOR LA OCHI...DE OTITA.......LA NAIBA...CA IN VIATA MEA N-AM VAZUT CEVA MAI BUN CA ASTA....SI DE UZ VETERINAR...UNDE MAI PUI |
||
|
kudika105225 Postat pe 28 Septembrie 2011 04:45 |
||
| pentru cosuri incearca un albus de ou batut bine te dai pe fata o saptamina.cu portocala puse pe cosuri.sau mere de albine si mar ras amestecate la un mar 4 lingurite de miere .lasa masca pe fata 10 min. | ||
|
kudika375814 Postat pe 28 Septembrie 2011 17:00 |
||
| Crema de uz veterinar se numeste MIBAZON nu MIBAXON si merge pe anumite tipuri de acnee. | ||
|
carmen_natural Postat pe 28 Septembrie 2011 18:11 |
||
| eu folosesc hidrocortizon...ma du pe fata cu el la 3 4 zile este foarte bun akum depinde si de tipul de ten..si pentru cosulete eryfluid mi la recomandat dermatologul.. | ||
|
kudika447729 Postat pe 7 Octombrie 2011 10:36 |
||
| Hidrocortizonul ii da doar iluzia ca-ti face bine,el de fapt este un corticosteroid care da obisnuinta si nu este recomandat a fi folosit timp indelungat. | ||
|
carmen_natural Postat pe 7 Octombrie 2011 16:29 |
||
| nidoflorul nu e bun deloc pt ten e doar pt rani si zgarieturi daca asa crezi ca o sati treaca incearca dar o sa ti se inrautateasca situatia. ar fii bine sa folosesti un gel pt cosuri si in 3 zile scapi de ele acest gel se numeste SKINOREN si vreau sa zic ca nu vei regreta ca lai folosit .el se gaseste in orice farmacie si nu e mai mult de 20 de lei. este ffffffffff bun .daca vrei sati dau si alte sfaturi ID-ul meu este pisoias310@yahoo.com | ||
|
kudika454324 Postat pe 16 Octombrie 2011 13:32 |
||
De la: bebelocka, la data 2011-08-25 19:44:22treaba cu urina am auzit-o si eu :| incearca skinoren
|
||
|
kudika454324 Postat pe 16 Octombrie 2011 13:39 |
||
|
Uleiul de Argan pur este obþinut exclusiv prin procedee fizice: o singurã presare ºi filtrare. Uleiul de Argan (de asemenea numit ºi aurul deºertului), provine din presarea mecanicã a seminþelor de Argan, fãrã a fi supuse procesului de prãjire. Argania spinosa este numele botanic al plantei care creºte numai în Maroc, ceea ce face ca uleiul de Argan sã fie cel mai rar ulei cosmetic. Poate fi folosit ca ulei de masaj, cremã de corp, pentru împachetarea pãrului, dar mai ales pentru îngijirea tenului. Este un ulei deosebit de bogat în acid oleic (o medie de 47%) ºi acid linoleic (o medie de 34%). Are cea mai mare cantitate de antioxidanþi, fiind cel mai eficient produs în combaterea radicalilor liberi. Se recomandã a fi folosit în loc de cremã de noapte, dar ºi ca tratament facial. Mod de utilizare: pentru uz extern, cosmetic. Produs in Maroc,nu ar fi rau sa incercam |
||
|
kudika088060 Postat pe 17 Octombrie 2011 00:46 |
||
| Eu am incercat toate lucrurile posibile si degeaba :( | ||
|
kudika455180 Postat pe 17 Octombrie 2011 16:04 |
||
Ma umfla rasul cand vad cate puteti scrie aici. Da-te cu nu stiu ce, ca iti trece in 3 zile, foloseste nu stiu ce masca, ca o sa ai fata super. Hellloooo, ce vorbiti voi aici si ce visati? Fata care a scris, dupa cum a explicat, se trateaza de o acnee sigur, dar ea habar n-are si le numeste ,,simple cosuri". Cele care iti iese din an in Pasti si iti trece intr-o zi, doua, trei, sunt cosuri.Dar cand ai acnee, nu mai scapi, pana nu o tratezi corespunzator..Acneea e foarte grava si foarte diferita de acele ,,simple cosuri". Pana nu o tratati din interior, nu o sa va treaca nici cu ceai de musetel, nici cu aspirina, si nici cu n'spe mii de masti, de care pomeniti aici. |
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 17 Octombrie 2011 16:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am nevoie de un sfat !! | 3 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:40 |
| Amantul meu si cu mine vrem un copil... | 73 | De la: Ana_Armanca 27 Martie 2010 16:25 |
| iubirea sau datoria fata de parinti | 27 | De la: kudika025037 13 Mai 2009 08:30 |
|
|
||
| dragoste neconsumata | 78 | De la: DeeaCatalina 29 Ianuarie 2011 15:44 |
| diferenta de varsta | 23 | De la: yumalai 7 Mai 2009 08:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.