Mai multe
|
dupa cum probabil stiati deja, despre cosuri se pot spune muuulte.... important este sa descoperi si sa elimini cauza , nu doar sa tratezi!printre cauze se numara dereglarile hormonale, mostenirea genetica, pubertatea, un regim alimentar nesanatos, stresul, igiena faciala precara etc. un tratament extern trebuie intotdeauna ascociat cu unul intern.de ex eu folosesc eucerin si avene -extern plus o dieta bogata in fructe si legume, ceaiuri, icerc sa evit mancarurile ce contin grasimi...si mai ales multa miscare.cate 10 km pe zi cu bicicleta.da...in final am scapat de cosuri..insa reapar ca ciupercile dupa ploaie.si iar diete si sport si o gramada de bani pe prod cosmetice.... |
||
|
kudika047513 Postat pe 12 Aprilie 2011 16:02 |
||
|---|---|---|
De la: kudika047513, la data 2011-04-12 16:02:06..in final am scapat de cosuri..insa reapar ca ciupercile dupa ploaie.si iar diete si sport si o gramada de bani pe prod cosmetice.... totusi, sex ai incercat?? |
||
|
geo_refinantat Postat pe 12 Aprilie 2011 16:20 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-12 16:20:06De la: kudika047513, la data 2011-04-12 16:02:06..in final am scapat de cosuri..insa reapar ca ciupercile dupa ploaie.si iar diete si sport si o gramada de bani pe prod cosmetice.... ...si curatata fata cu aspirina dizolvata in alcool...iar dupa 5-10 minute spalta cu apa calda...
|
||
|
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 12 Aprilie 2011 16:25 |
||
si eu am o problema mare cu cosurile d pe fatza deoarece am tenul gras, dar de curand cineva mi-a dat sapun negru cu ichtinol este un sapun lichid cu care trebuie sa te dai pe fatza umeda si sa-l lasi 10 min.in ceea ce ma priveste si-a facut efectul excelent, nu pot sa zic k mi-au disparut complet dar nu il folosesc de mult timp cred k numai de vreo 3 sapt sper k ink peste o luna sa scap complet de ele.pt cine este interesata sapunul este intr-o sticlutza mai mica si este un produs unguresc mie mi l-a dat o doamna care face ungaria incercati la farmacii sau si la naturiste...bafta
|
||
|
dorutzaa Postat pe 13 Aprilie 2011 09:13 |
||
|
Sapunurile medicinale sunt indicate pentru uscarea excesului de seboree dar nu reprezinta un tratament cosmetic propriu-zis pentru acnee..Ele indeparteza excesul de sebuum si impuritatile si usuca pustulele cu puroi. Au rezultate relativ bune in cazul acelora care nu au prostul obicei de a-si rupe cosurile dar nu este recomandabil a fi folosite timp indelungat ptr. ca degreseaza puternic fata ridind-o timpuriu. |
||
|
carmen_natural Postat pe 13 Aprilie 2011 20:41 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-12 16:20:06De la: kudika047513, la data 2011-04-12 16:02:06..in final am scapat de cosuri..insa reapar ca ciupercile dupa ploaie.si iar diete si sport si o gramada de bani pe prod cosmetice....
|
||
|
kudika226898 Postat pe 14 Aprilie 2011 04:17 |
||
sexul ar fi o solutie in cazul in care cosurile apar ca urmare a unor dereglari hormonale.faza cu sexul e mai mult un mit.anticonceptionalele sunt si ele bune impotriva cosurilor si sunt chiar prescrise de medic ca tratament.repet !treaba cu sexul e un mit.am facut si cura cu sex.si tot degeaba.ar fi trebuit sa am pana acum o fata ca de cristal
|
||
|
kudika047513 Postat pe 14 Aprilie 2011 16:30 |
||
|
de ceva timp insa, nu mai am problema asta cu cosurile....poate fi urmare a tratamenteleor sau a faptului ca organismul a reusit sa coordoneze toti acesti factori, mai ales sa tin in frau hormonii |
||
|
kudika047513 Postat pe 14 Aprilie 2011 16:34 |
||
De la: kudika047513, la data 2011-04-14 16:30:53 ca orice tratament, sexul se ia in doze regulate. daca abuzezi de el apoi il lasi balta cateva luni bune, n-ai facut nimic! |
||
|
geo_refinantat Postat pe 14 Aprilie 2011 16:56 |
||
| facem ce facem si tot la sex ajungem... | ||
|
carmen_natural Postat pe 14 Aprilie 2011 17:00 |
||
De la: carmen_natural, la data 2011-04-14 17:00:26facem ce facem si tot la sex ajungem... da, da' sexul ca tratament.
|
||
|
geo_refinantat Postat pe 14 Aprilie 2011 17:01 |
||
| eu am incercat de toate...toate cremele si tratamentele care exista; in afara de roacutane. si nu am rezolvat nimic. nu ma ajuta nici un tratament pe timp lung. mananc sanatos, fac sport...tot urata sunt:( | ||
|
petulaA Postat pe 16 Aprilie 2011 21:10 |
||
| In fiecare zi trebuie mancat un pic de drojdie. | ||
|
kudika383648 Postat pe 17 Aprilie 2011 07:41 |
||
| De cespui ca esti urata ?Fiecare om are ceva frumos in el,trebuie doar gasit.....Pot sa te ajut sa scapi de acnee.... | ||
|
carmen_natural Postat pe 17 Aprilie 2011 18:57 |
||
Basme din MLM....
|
||
|
kudika226898 Postat pe 17 Aprilie 2011 19:18 |
||
| Cred ca te gindeai la Petre Ispirescu, asta in cazul ca nu-ti lipseste organul.... | ||
|
carmen_natural Postat pe 18 Aprilie 2011 16:39 |
||
| si mie imi aparuse intr-un timp cosuri pe fata si aveam si pete asa k am incercat sa folosesc un unguent d galbenele si acum ma simt mult my bn deoarece chiar si-a facut efectul va recomand sa-l folositi | ||
|
kudika336387 Postat pe 19 Aprilie 2011 15:34 |
||
De la: carmen_natural, la data 2011-04-18 16:39:24Cred ca te gindeai la Petre Ispirescu, asta in cazul ca nu-ti lipseste organul.... Cartea de gramatica..."gandeai', doamna "farmacista"...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 19 Aprilie 2011 19:46 |
||
| buna!si eu am avut o astfel de problema cu cosurile si semnele care ramaneau dupa, mi-a recomandat cineva un batonas pe baza de aleo vera ti-l recomand cu placere. Daca te mai pot ajuta cu ceva .....! | ||
|
clao92 Postat pe 21 Aprilie 2011 12:36 |
||
Iar "aloia"....
|
||
|
kudika226898 Postat pe 21 Aprilie 2011 22:19 |
||
| Paste fericit ! | ||
|
carmen_natural Postat pe 21 Aprilie 2011 23:18 |
||
| Si tie... | ||
|
kudika226898 Postat pe 22 Aprilie 2011 15:54 |
||
|
Buna. Folositi seara "isotrexin" si dimineata "brevoxil". Nu sunt scumpe si sunt foarte bune.Se gasesc la orice farmacie :* bafta |
||
|
madustars Postat pe 25 Aprilie 2011 17:53 |
||
| Nu ai precizat si ce folosesti gen:fond de ten sau alte prostii. Daca folosesti de astea sigur nu o sa-ti treaca,iar daca lasi sa treaca de la sine o sa treaca.Este un gel in catalogul de la lady's este foarte bun, iti usuca cosurile si apoi iti dispar.Daca vrei sa iti dau mai multe detalii despre gel imi trimiti un msj. | ||
|
Elyaa Postat pe 28 Aprilie 2011 12:01 |
||
| incearca aspirina. :) 2 tablete in 2 picaturi de apa (serios,, putina apa) si ceva sa o lege.. miere sau iaurt sau orice si o pui asa pe fata . usuca foarte bine si nu lasa pete..:)cauta si pe net si o sa gasesti:* mult noroc!:* | ||
|
stoicadianastefania Postat pe 28 Aprilie 2011 22:01 |
||
| Te sfatuiesc sa nu porti breton,parul intretine existenta cosurilor pe frunte.Sa nu le rupi in incercarea de a le curata singura,iti recomand curatarea la un cabinet cosmetic,ionizare cu sol antiinflamaroare si masca sicativa.Acasa intre sedintele lunare de curatare la cosmeticiana demachiaza-te zilnic,dimineata si seara cu demachiant pentru ten gras,lotioneaza fata cu lotiuni hidro-alcoolice keratoplastice si seara o mixtura calmanta care sa-ti absoarba excesul de sebuum pe durata noptii. | ||
|
carmen_natural Postat pe 29 Aprilie 2011 22:12 |
||
|
Incercati uleiul de Arbore de Ceai. O picatura pe buricul degetului si masati usor zona afectata, dupa ce in prealabil ati spalat bine fata cu apa si sapun. Face minuni. Pentru intretinere, puteti amesteca ulei de Arbore de Ceai cu o crema de galbenele cu propolis si 2 aspirine, astfel: doua aspirine pisate se amesteca cu 5 ml. (1/2 sticluta) de ulei de Arbore de Ceai pana la dizolvarea completa. Rezultatul se amesteca cu cca. 1 lingura de crema de galbenele cu propolis pana la omogenizarea completa. Amestecul se tine inchis intr-o cutiuta de plastic cu capac(uleiul este f. volatil). Se aplica in strat subtire si se maseaza usor pana la intrarea in piele, de regula seara la culcare. In timpul zilei se poate utiliza o crema hidratanta formula non-grasa. Se gasesc in gama de produse Elmiplant. |
||
|
cezarpopa Postat pe 1 Mai 2011 15:21 |
||
| Buna :D !!! Cel mai bun remediu pentru problema ta...este apa tonica de la Gerovital Plant!!! Sa nu crezi ca glumesc, pentru ca aveam si eu pana acum 1 saptamna, aceeasi problema care actual te depaseste si pe tine.In mai putin de o saptamana mi-au disparut.Tratamentul cu lotiunea tonica il faceam de doua ori pe zi(dimineata si seara). FACE MINUNI:D! Bafta! | ||
|
dragalasha4you Postat pe 2 Mai 2011 12:07 |
||
De la: Labirintsivise, la data 2011-04-01 10:01:17De la: kudika190567, la data 2010-08-13 22:06:11heilaaa! ma chinui cu niste cosuri pe frunte. mi-au aparut de aproximativ un an, imi dispar pentru 2 luni, imi apar iar pentru 3 luni, iar acum mi-au aparut din nou...stie cineva un remediu sigur? Buna :D !!! Cel mai bun remediu pentru problema ta...este apa tonica de la Gerovital Plant!!! Sa nu crezi ca glumesc, pentru ca aveam si eu pana acum 1 saptamna, aceeasi problema care actual te depaseste si pe tine.In mai putin de o saptamana mi-au disparut.Tratamentul cu lotiunea tonica il faceam de doua ori pe zi(dimineata si seara). FACE MINUNI:D! Bafta! |
||
|
dragalasha4you Postat pe 2 Mai 2011 12:09 |
||
| LOREAL PURE ZONE te va ajuta sa scapi de aceste neplaceri estetice . Trebuie doar sa-ti umezesti fata s-au locul predispus cu apa , apoi pe buretelul special torni 2 picaturi din acest agent purifiant si cu miscari circulare (pentru a patrunde in piele), aplici pe locurile aferente. (nu uita umezite in prealabil ) Face multa spuma ...te vei simti si curata si revigorata datorita ingredientelor pe care le contine . Este un produs destinat adolescentilor cat si persoanelor adulte . Trateaza cu succes atat cosurile cat si punctele negre precum si aparitia acestora . Pretul aproximativ e sub 30 lei si cantitatea e suficienta pentru o buna perioada de timp . (buretelul special este parte din produs ) Atat schimbarile hormonale care sunt cauzele acestor cosuri cat si bretonul , firele rebele , transpiratia, fondul de ten sau chiar gesturile firesti de pune mana pe fata pot contibui la inmultirea acestora . Important este ca fata ta sa fie curata pentru a nu prolifera acesti microbi. Sa fi frumoasa si iubita ! | ||
|
kudika125376 Postat pe 3 Mai 2011 09:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| relatiile la distanta sunt iubiri imposibile?? | 27 | De la: iulia069834 25 Ianuarie 2010 17:28 |
| e bine sa fii amanta | 136 | De la: bebe_lush_ul 2 Aprilie 2009 12:28 |
| ajuta-ti-ma!! | 30 | De la: stem_29 18 August 2010 12:30 |
|
|
||
| ce e de facut? | 5 | De la: scorpyow10 7 Mai 2009 22:38 |
| IUBESC UN INTERLOP | 31 | De la: dodydoru 29 August 2010 19:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.