Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: thadoogback, la data 2010-09-08 11:06:03
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 11:03:48
De la: thadoogback, la data 2010-09-08 11:00:43hai bai migneasuriate ba ,,lasa ba ca o sa fie si bn

da cumetre ! sa moara familia mea,sa vezi ce bine o sa fie. tre numa sa scapam de toti tantalaii astia care cere educatie si atatea fineturi sa vezi bine ce o sa fie cand o sa-si ia nevestele noastre flegme in ochi ca au traversat prea incet pe trecere cu copilul in carucior.
lasa ma nu mai fi suparat ca esti plin de bani ,,ya zi merge salonul

merge bine multumesc.....
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:39
De la: mitica_1, la data 2010-09-07 17:17:21 Barbatii adevarati nu au disparut, dar suntem putini !mai multi sunt buturugile, mamaligile, cei care sunt condusi de femeiadica sunt la cheremul femeii ! Un barbat adevarat nu se lasa "calcat de papucul femeii" cel care are demnitate , ambitie , hotarat in ceea ce face si spune, nu permite femeii sa-i batjocoreasca demnitatea, el trebuie sa conduca societatea , familia !!!

si femeia sa-l indrume!
roz5blue6lila7
Postat pe 8 Septembrie 2010 12:56
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 10:48:20am vazut iero o scena de tot rasul...scena ce a dovedit ca fabrica de barbati e stricata. a parcat in fata mea un mare gipan negru....din fata dreapta,coboara o bunica,cu parul alb,proaspet scos din bigudiuri. de la volan,parvenita blonda,tipica de pipera. se deschide usa din spate si aud un horcai monstruos,diabolic,o adfunare de ditamai flegma.....in fata bunicii ,pe asfalt,zboara din masina maaaaare flegma,penala,ordinara . in gandul meu"cine stie ce animal coboara acum". nu era un animal...era un pui de mitocan la 8/10 ani,tuns fresh,imbracat frumos,bronzat,ochelari de soare scumpi pe bot,black berry in mana.
vazand acel pusti infect am avut o viziune trista si intunecata a viitorului. la 20 de ani,acel pusti va striga di Q7 "faaa ce buna esti sa moara familia mea" va baga in spital si pe fiica sefului de post din pipera...si pe politistul care ancheteaza cazul...si pe masasi pe tacsu si tot neamul.

fabrica de barbati e defecta...nu mai pupa nimeni mana,nu ma saluta nimeni o fata respectos,nu mai are nimeni gram de decenta si bun simt. mtv-ul a distrus planeta cand la tv avem numai exemplare precum COLUMBENII,FIZZ,RAH..T DE DOROBANTI ,SSMD nu avem la ce sa ne asteptam. cand majoritatea fetelor din bucuresti,au invatat martalogii ca nu e cazul sa stie sa vbeasca,sa se poarte,sa respecte o femeie pentru a "primi dragostea" de femeie....cand acei martalogi au fost invatati ca e destul sa arate niste cash,o masina de doamne ajuta si sa achite nota la cafenea,totul a devenit un mare cerc vicios.prostia si mitocania,sunt alimentate de superficialitate si foamea din gatul donsoarelor venite cu branza in punga si bas..i in cap de pe la cuca macaii.

barbati si femei adevarate,au ramas numai cei care au crescut crezand in principiile inoculate de parinti in casa. in rest.....vai si amar de noi cand vom fi batrani

educatia conteaza , dar si societatea isi pune aprenta !
roz5blue6lila7
Postat pe 8 Septembrie 2010 13:00
De la: mitica_1, la data 2010-09-08 11:18:54
De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:49:12sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici?

Da, sa munceasca impreuna cu familia dar , ultimile decizii in familie el sa le ia pentru ca el e capul familiei, femeia numai isi spune parerea si el daca vrea sa o ia in considerare,e dator sa-si iubeasca si respecte familia, dar cand e cazul sa-si impuna autoritatea !!!!

si cum isi impune autoritatea : cu pumnul sau direct cu parul?
fante_de_dorobanti
Postat pe 8 Septembrie 2010 13:00
De la: size_back, la data 2010-09-06 12:15:49
De la: kudika107560, la data 2010-09-06 12:10:03mos craciun???

mos craciun NU EXISTAAAAAAA!!!!!!!!!!

ba exista ca l-am vazut eu!

si eu ! a venit anul trecut si il astept si anul asta!
roz5blue6lila7
Postat pe 8 Septembrie 2010 13:05
Nean Mitica, lasa bre nu te mai strofoca asa de tare ca noi stim ca in generatia matale tatii comunisti asa isi invatau feciorii dar noi intre timp am evoluat si barbatii din secolul asta stiu sa se simta bine si cand sunt egali cu sotiile lor si au invatat sa spuna...bine pui, cum vrei tu ca eu oricum n-am timp sa ma ocup de asta acum....se numea si pe vremea lu matale.....diviziunea muncii sau cam asa ceva...acum se numeste egalitate, dragoste, respect...etc...
lumimcn
Postat pe 8 Septembrie 2010 13:21
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-08 13:00:43
De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:49:12sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici?

Da, sa munceasca impreuna cu familia dar , ultimile decizii in familie el sa le ia pentru ca el e capul familiei, femeia numai isi spune parerea si el daca vrea sa o ia in considerare,e dator sa-si iubeasca si respecte familia, dar cand e cazul sa-si impuna autoritatea !!!!

Cu pumnul in masa bre , sa stie femeia cine-i seful !!- am glumit, cu vorba desigur cu convingerea verbala, iar daca nu intelege atunci ....
Tycu
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:07
De la: Tycu, la data 2010-09-08 14:07:26

Cu pumnul in masa bre , sa stie femeia cine-i seful !!- am glumit, cu vorba desigur cu convingerea verbala, iar daca nu intelege atunci ....

sleap-trosc, treci la colt femei ca io-s barbatul in casa! ceva de genul asta nu?
fante_de_dorobanti
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:11
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-08 14:11:15

sleap-trosc, treci la colt femei ca io-s barbatul in casa! ceva de genul asta nu?

Dupa ce-am citit pe-aici cred ca o sa ma multumesc u un barbat care nu este violent in rest..orice defect se accepta!!
_Cryssa_
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:20

chiar orice defect, crysa? nu te speria cei ca mitica sunt pe cale de disparitie!
fante_de_dorobanti
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:29

683 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 14:20 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde

De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:49:12
sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici?

Dupa ce-am citit pe-aici cred ca o sa ma multumesc u un barbat care nu este violent in rest..orice defect se accepta!!

Doamne fereste Crysa, suntem in 2010....se cauta barbati fara defecte nu din aia care sa nu aiba defectul x. Epoca defectilor s-a incheiat. Iti urez toata bafta din lume sa gasesti barbatul care sa te merite.
lumimcn
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:37
Sunt kam pe kale de disparitie rar se mai gasesc....eu ink sunt in kautare
kudika319806
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:40
Important e sa nu disperam, sa nu avem pretentii ce depasesc rationalul si....sa invatam sa-i invatam pe ei cum sa se poarte cu noi.
lumimcn
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:43
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 14:37:08

Doamne fereste Crysa, suntem in 2010....se cauta barbati fara defecte nu din aia care sa nu aiba defectul x. Epoca defectilor s-a incheiat. Iti urez toata bafta din lume sa gasesti barbatul care sa te merite.

stai tu linista ca glumeam M-a distrat foarte tare ce-a scris mitica1

Eu nu ma plang si nu m-am plins niciodata in ceea ce priveste barbatii pentru ca pana acum m-a ferit Dumnezeu de badarani si mitocani (sau poate m-am ferit singura ). Toate relatiile pe care le-am avut s-au terminat cu acordul ambelor parti si au ramas numai amintirile placute si experienta acumulata. Pe langa asta am ramas cu foarte mult respect fata de cei cativa iubiti ce i-am avut pana acum.
Oricum..parerea mea este ca nu exista OM perfect, toti avem calitati dar si defecte. Important este sa ne acceptam unii pe altii si sa ne respectam.
_Cryssa_
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:57
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-09-08 13:00:35
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 10:48:20am vazut iero o scena de tot rasul...scena ce a dovedit ca fabrica de barbati e stricata. a parcat in fata mea un mare gipan negru....din fata dreapta,coboara o bunica,cu parul alb,proaspet scos din bigudiuri. de la volan,parvenita blonda,tipica de pipera. se deschide usa din spate si aud un horcai monstruos,diabolic,o adfunare de ditamai flegma.....in fata bunicii ,pe asfalt,zboara din masina maaaaare flegma,penala,ordinara . in gandul meu"cine stie ce animal coboara acum". nu era un animal...era un pui de mitocan la 8/10 ani,tuns fresh,imbracat frumos,bronzat,ochelari de soare scumpi pe bot,black berry in mana.
vazand acel pusti infect am avut o viziune trista si intunecata a viitorului. la 20 de ani,acel pusti va striga di Q7 "faaa ce buna esti sa moara familia mea" va baga in spital si pe fiica sefului de post din pipera...si pe politistul care ancheteaza cazul...si pe masasi pe tacsu si tot neamul.

fabrica de barbati e defecta...nu mai pupa nimeni mana,nu ma saluta nimeni o fata respectos,nu mai are nimeni gram de decenta si bun simt. mtv-ul a distrus planeta cand la tv avem numai exemplare precum COLUMBENII,FIZZ,RAH..T DE DOROBANTI ,SSMD nu avem la ce sa ne asteptam. cand majoritatea fetelor din bucuresti,au invatat martalogii ca nu e cazul sa stie sa vbeasca,sa se poarte,sa respecte o femeie pentru a "primi dragostea" de femeie....cand acei martalogi au fost invatati ca e destul sa arate niste cash,o masina de doamne ajuta si sa achite nota la cafenea,totul a devenit un mare cerc vicios.prostia si mitocania,sunt alimentate de superficialitate si foamea din gatul donsoarelor venite cu branza in punga si bas..i in cap de pe la cuca macaii.

barbati si femei adevarate,au ramas numai cei care au crescut crezand in principiile inoculate de parinti in casa. in rest.....vai si amar de noi cand vom fi batrani

educatia conteaza , dar si societatea isi pune aprenta !

pustiul respectiv ,nu stiu ce societate a avut in jur sa-l influenteze asa.....tind sa cred ca de la tacsu a luat asemenea atutudine..... ziceai ca bodyguard de spelunca
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:05
Nu sti? ....Iti spun eu....societatea de tigani plini de bani, de aur si de fite, care nu muncesc deloc, niciodata dar au, nu-i intreaba nimeni nik, nu platesc impozit la stat pe venituri, nu-i afecteaza marirea cotei tva in niciun fel pt ca ei nu fac comert ci bisnita, si....asa cum a spus domnul de mai devreme....scuipa sau si mai rau pe noi de romani fraieri care stim sa ne comportam(sper) dar muncim ca fraierii sa platim taxe la stat. Si acum stau si ma intreb....cam ce educatie sa-i ofer pustiului meu de 2 ani de acasa?!!!>???....Fi mama fraier si munceste ca tiganii oricum se c...a pe noi sau...incearca mami sa fi smecher ca poate asa ai o sansa in societatea asta de rahat....scuze...am deviat un pic de la topic dar m-am enervat rau citind povestioara si amintindu-mi ca la mine in oras asemenea specimene sunt peste tot.
lumimcn
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:19
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 15:19:11Nu sti? ....Iti spun eu....societatea de tigani plini de bani, de aur si de fite, care nu muncesc deloc, niciodata dar au, nu-i intreaba nimeni nik, nu platesc impozit la stat pe venituri, nu-i afecteaza marirea cotei tva in niciun fel pt ca ei nu fac comert ci bisnita, si....asa cum a spus domnul de mai devreme....scuipa sau si mai rau pe noi de romani fraieri care stim sa ne comportam(sper) dar muncim ca fraierii sa platim taxe la stat. Si acum stau si ma intreb....cam ce educatie sa-i ofer pustiului meu de 2 ani de acasa?!!!>???....Fi mama fraier si munceste ca tiganii oricum se c...a pe noi sau...incearca mami sa fi smecher ca poate asa ai o sansa in societatea asta de rahat....scuze...am deviat un pic de la topic dar m-am enervat rau citind povestioara si amintindu-mi ca la mine in oras asemenea specimene sunt peste tot.

aici nu vorbim numai de cocalari nespalati....sunt o multime de barbati,la costum,cu joburi bune,cariere,case....care atunci cand suna o femeie le tremura vocea de emotie. iar dupa o luna sau si mai putin dovedesc ca pur si simplu habar nu au cum sa se poarte....vorbim de lipsa coloanei vertebrale...cantitatea redusda de sange in vene,idei idioate luate de la parinti gen"sa stea la cratita si sa nu scoata un sunet" vorbim de mitocania din 90 la suta din martalogii din jurul nostru. lucrez cu femei de 15 ani si aud fel de fel de povesti zilnic. li se citeste de multe ori tristetea si nefericirea in ochi. zicea mereu bunicul saracu "nu ajunge sa faci pipi pe gard ca sa fi numit barbat "
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:26
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 15:19:11Nu sti? ....Iti spun eu....societatea de tigani plini de bani, de aur si de fite, care nu muncesc deloc, niciodata dar au, nu-i intreaba nimeni nik, nu platesc impozit la stat pe venituri, nu-i afecteaza marirea cotei tva in niciun fel pt ca ei nu fac comert ci bisnita, si....asa cum a spus domnul de mai devreme....scuipa sau si mai rau pe noi de romani fraieri care stim sa ne comportam(sper) dar muncim ca fraierii sa platim taxe la stat. Si acum stau si ma intreb....cam ce educatie sa-i ofer pustiului meu de 2 ani de acasa?!!!>???....Fi mama fraier si munceste ca tiganii oricum se c...a pe noi sau...incearca mami sa fi smecher ca poate asa ai o sansa in societatea asta de rahat....scuze...am deviat un pic de la topic dar m-am enervat rau citind povestioara si amintindu-mi ca la mine in oras asemenea specimene sunt peste tot.
oferai pustiului tau educatia de a nu fi un rasist notoriu ca tn,,aya de care vb tu sunt de toate natiile rasisto
thadoogback
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:30
Hmmmmm.....si tocmai cand ma pregateam sa raspund ca probabil se poarta asa 90% dintre barbati datorita educatiei gresite venita dintr-o societate care a degenerat de la normal acum ceva vreme...adusesi aminte de bunicul...si ai dreptate imi amintesc si de bunicul meu ca fiind foarte ok ca barbat....dar atunci unde, in care moment a intervenit in societatea romaneasca ideea asta de femeie care tre sa stea numa la cratita si daca se poa sa fie si 'surdomuta'vorba cantecului e perfect? Sa fie de vina numa perioada comunista.....sau sa fie un amestec de tare mostenite din comunism conjugate cu lipsa de educatie din ce in ce mai evidenta(daca au costum si masina nu-i musai sa fie si educati/scoliti) si cu intelegerea total gresita a ceea ce expune media romaneasca....emisiuni de toata jena cu inselat, scandal, etc.....
lumimcn
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:34
Hopa....iote si taganu...sa nu-mi zici ca depui uimitorul efort de a tasta....pppfffuuuuu.....si mai sti sa si scri....oarecum asa.....mucles ca numa gura e de voi...munciti si educati-ve copii, platiti la stat ce aveti de platit si nu o sa se mai ia nimeni de voi
lumimcn
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:37
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 15:37:28Hopa....iote si taganu...sa nu-mi zici ca depui uimitorul efort de a tasta....pppfffuuuuu.....si mai sti sa si scri....oarecum asa.....mucles ca numa gura e de voi...munciti si educati-ve copii, platiti la stat ce aveti de platit si nu o sa se mai ia nimeni de voi
esti tare inteligenta,,la fel ca broasca de flociii
thadoogback
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:40
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 15:37:28Hopa....iote si taganu...sa nu-mi zici ca depui uimitorul efort de a tasta....pppfffuuuuu.....si mai sti sa si scri....oarecum asa.....mucles ca numa gura e de voi...munciti si educati-ve copii, platiti la stat ce aveti de platit si nu o sa se mai ia nimeni de voi
tu depui uimitorul efort de a ti exterioriza prostia din creeri
thadoogback
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:42
Nu...cei drept au devenit o raritate...ca si femeile adevarate de altfel, dar de sa cauti bine.....
kudika311399_silvia
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:44

Cam asa ceva! Bine inteles ca nu cu pumnul sau cu parul se convinge o femeie,dar ii explici ca sa inteleaga rolul barbatului in familie si societate ! Trebuie sa ai grija cu femeile, trebuie sa stii cum sa lucrezi cu ele ca femeia cat o vezi de frumoasa te joaca cum vrea ea, ea te ridica , ea te coboara, cica femeia e un rau necesar la casa barbatului si mai bine pazesti o turma de iepuri decat o femeie, cica femeia l-a lasat si pe diavol in pielea goala !!!!
mitica_1
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:54
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 15:34:51Hmmmmm.....si tocmai cand ma pregateam sa raspund ca probabil se poarta asa 90% dintre barbati datorita educatiei gresite venita dintr-o societate care a degenerat de la normal acum ceva vreme...adusesi aminte de bunicul...si ai dreptate imi amintesc si de bunicul meu ca fiind foarte ok ca barbat....dar atunci unde, in care moment a intervenit in societatea romaneasca ideea asta de femeie care tre sa stea numa la cratita si daca se poa sa fie si 'surdomuta'vorba cantecului e perfect? Sa fie de vina numa perioada comunista.....sau sa fie un amestec de tare mostenite din comunism conjugate cu lipsa de educatie din ce in ce mai evidenta(daca au costum si masina nu-i musai sa fie si educati/scoliti) si cu intelegerea total gresita a ceea ce expune media romaneasca....emisiuni de toata jena cu inselat, scandal, etc.....

1+1=2.....mitocanii au impresia ca e ok sa fie asa,deoarece primesc cea ce-si doresc de la tute vai soarta lor,fara o fisa de 5 lei in buzunar. pana aici ,toate bune si frumoase. drama apare atunci cand astfel de exemplare se amesteca ,sau incearca cu oameni care au ceva pretentii de la viata si alte principii. de aici incepe problema. de aici vedem femei batute,barbati uscati de bani,femei care primesc oasele barbatului in farfurie in timp ce mananca inca....martalogi care-si umple paharele si lasa sticla jos fara nici macar sa intrebe daca serveste si fata...ssmd.
beleaua cea mai mare e faptul ca,un mitocan,badaran,amortit mintal,stie sa se prefaca fantastic la inceputuri...la fel ca si parazitele. iar un om civilizat,de cele mei multe ori,nici nu realizeasa in ce situatie se baga...decat atunci cand e prea tarziu. asa ajung unii sa posteze si sa-si verse focul pe aici.

cu rasismul de care dai dovada stimata donsoara,nici eu nu sunt deacord. sunt "cocalari"destui si in randul romanilor,iar parazite sincer am vazut mai mult romance. stiu ca nu au legatura cu topicul dar,daca vbim de barbati perfecti...sa vbim si de parazite

prostia si avorturile ratate,nefinalizate,sunt pe toata planeta inmprastiate. nu numai in bucuresti,nu numai in romania
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:54
De la: thadoogback, la data 2010-09-08 15:42:11

mai are putin si va face hemoroizi la nas.... oricum...nu vreau sa aprind cearta si aici... o sa ne-o ia in nume de rau dar....sa pastram totusi situatia sub control
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:56
De la: crysa_tm, la data 2010-09-08 14:20:12

Orice defect ? pai il iei pe post de"paravan" ?
mitica_1
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:57
De la: mitica_1, la data 2010-09-08 15:54:35

Cam asa ceva! Bine inteles ca nu cu pumnul sau cu parul se convinge o femeie,dar ii explici ca sa inteleaga rolul barbatului in familie si societate ! Trebuie sa ai grija cu femeile, trebuie sa stii cum sa lucrezi cu ele ca femeia cat o vezi de frumoasa te joaca cum vrea ea, ea te ridica , ea te coboara, cica femeia e un rau necesar la casa barbatului si mai bine pazesti o turma de iepuri decat o femeie, cica femeia l-a lasat si pe diavol in pielea goala !!!!

un iepure miiic,pricajit,lipsit de aparare,vai mama lui...mereu va vedea ursul ca pe un monstru fioros. nu pot sa cred cat se tem unii de femei. sunt barbati care vin sa se tunda si...de frica lor,asteapta afara in curte
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:59

el depune efort sa si respire
mihai_frv_1986
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:59
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 15:56:29
De la: thadoogback, la data 2010-09-08 15:42:11

mai are putin si va face hemoroizi la nas.... oricum...nu vreau sa aprind cearta si aici... o sa ne-o ia in nume de rau dar....sa pastram totusi situatia sub control

cumva si pe tine scrie haules baules?
mihai_frv_1986
Postat pe 8 Septembrie 2010 16:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tatal autoritar 7 De la: KunstA 20 Martie 2012 19:06
Cum sa fac??.. 24 De la: kudika_pudika 14 Decembrie 2011 16:03
De ce in toate articolele se scrie ce trebuie sa faci sa l tii langa tine ,cum sa faci etc. dar ei ce fac cum ne tin langa dansii??? 11 De la: leo_ 28 Septembrie 2010 14:24
Ce sa fac???? 23 De la: kudika125148 28 Decembrie 2011 14:17
Voi ce ati alege??? 18 De la: Eva32 3 Mai 2011 01:34