Mai multe
De la: crysa_tm, la data 2010-09-08 14:57:49De la: lumimcn, la data 2010-09-08 14:37:08 Cativa iubiti ??ohoo, eu consider ca pentru o femeie "adevarata " era deajuns unul !!!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 8 Septembrie 2010 16:02 |
||
|---|---|---|
De la: mitica_1, la data 2010-09-08 11:18:54De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:49:12sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici? Alo, patriarhatul s-a terminat demult , suntem egali in drepturi Neanderthal! |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2010 16:02 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 10:48:20am vazut iero o scena de tot rasul...scena ce a dovedit ca fabrica de barbati e stricata. a parcat in fata mea un mare gipan negru....din fata dreapta,coboara o bunica,cu parul alb,proaspet scos din bigudiuri. de la volan,parvenita blonda,tipica de pipera. se deschide usa din spate si aud un horcai monstruos,diabolic,o adfunare de ditamai flegma.....in fata bunicii ,pe asfalt,zboara din masina maaaaare flegma,penala,ordinara Micutzule mi-era dor de tine ! Cum mai merge cu ciufuleala ? |
||
|
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2010 16:04 |
||
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-08 15:59:22De la: lumimcn, la data 2010-09-08 15:37:28Hopa....iote si taganu...sa nu-mi zici ca depui uimitorul efort de a tasta....pppfffuuuuu.....si mai sti sa si scri....oarecum asa.....mucles ca numa gura e de voi...munciti si educati-ve copii, platiti la stat ce aveti de platit si nu o sa se mai ia nimeni de voi haaa mihaitaaa iar ai aparut ma tandala,,ti a platit taticu netul iar
|
||
|
thadoogback Postat pe 8 Septembrie 2010 16:06 |
||
|
cu rasismul de care dai dovada stimata donsoara,nici eu nu sunt deacord. sunt "cocalari"destui si in randul romanilor,iar parazite sincer am vazut mai mult romance. stiu ca nu au legatura cu topicul dar,daca vbim de barbati perfecti...sa vbim si de parazite prostia si avorturile ratate,nefinalizate,sunt pe toata planeta inmprastiate. nu numai in bucuresti,nu numai in romania Eu nu sunt rasista, stiu eu ce vorbesc, n-are rost sa ma lungesc aici...daca vine la mine un tigan cinstit, muncitor si educat, cu cei 7 ani de acasa eu nu dau cu piatra dar de restul...sa ne fereasca Dumnezeu. Si ai perfecta dreptate si in privinta femeilor....daca spun acum ca nu-mi plac c.....e cum o sa spui ca sunt....misogina ?Parazite....interesanta abordare dar daca munca e grea tu ce vrei acum....cum sa ajunga si ele undeva...uneori cred ca nici nu mai conteaza unde....doar altundeva decat acolo unde se afla in prezent. |
||
|
lumimcn Postat pe 8 Septembrie 2010 16:23 |
||
Majoritatea barbatilor nu au dovedit ca sunt capabili sa ia decizii corecte si sa-si manifeste autoritatea in mod constructiv. Uite unde a ajuns societatea "condusa" de barbati! Bine a spus cine a spus: barbatul o fi capul, dar femeia este gatul...daca intelegi ce vreau sa spun, Mitica
|
||
|
LadyManu Postat pe 8 Septembrie 2010 16:29 |
||
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 13:21:37Nean Mitica, lasa bre nu te mai strofoca asa de tare ca noi stim ca in generatia matale tatii comunisti asa isi invatau feciorii dar noi intre timp am evoluat si barbatii din secolul asta stiu sa se simta bine si cand sunt egali cu sotiile lor si au invatat sa spuna...bine pui, cum vrei tu ca eu oricum n-am timp sa ma ocup de asta acum....se numea si pe vremea lu matale.....diviziunea muncii sau cam asa ceva...acum se numeste egalitate, dragoste, respect...etc... Stii ce ma sacaie pe mine? ca multi se leaga de comunism si nici nu stiu ce inseamna ori nu erau pe timpul ala , ori au stat inchisi in casa .Pe timpul comunismului era seriozitate, nu cu-rva-sari-e ca acum! Atunci predominau virginele la casatorie si inainte , acum trebuie sa fie nevasta cu" experienta ". Pe vremea mea taica , era dragoste adevarata, pe barbat nu-l putea prostii o femeie, acum femeia isi inseala barbatul cu el de mana !!Asta-i taica !!!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 8 Septembrie 2010 16:30 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-09-08 16:02:52De la: mitica_1, la data 2010-09-08 11:18:54De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:49:12sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici? In drepturi numai la vot , acolo suntem egali !!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 8 Septembrie 2010 16:33 |
||
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 16:23:02cu rasismul de care dai dovada stimata donsoara,nici eu nu sunt deacord. sunt "cocalari"destui si in randul romanilor,iar parazite sincer am vazut mai mult romance. stiu ca nu au legatura cu topicul dar,daca vbim de barbati perfecti...sa vbim si de parazitedar dc sa vina el la tn,,te crezi tu cineva cumva,,ya dute tu la el,,te crezi superioara ,,din ce cauza ,,te ai nascut tu singura din propriile tale forte,,romanca sau tiganca sau ce natie oi mai vrea ,,asa sunt nascuti oamenii de dumnezeu inteligento ,,daca te nasteai tiganca poate erai la fel sau mai rau,,ti am spus esti plina de inteligenta ca broasca de floci
|
||
|
thadoogback Postat pe 8 Septembrie 2010 16:38 |
||
De la: mitica_1, la data 2010-09-08 16:33:01De la: scorpio67, la data 2010-09-08 16:02:52De la: mitica_1, la data 2010-09-08 11:18:54De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:49:12sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici? Am vazut mult prea multe familii conduse de femei tari si puternice , tocmai pentru ca nu au mai vrut sa suporte inapoiati mintal ca tine.O familie se pote mentine unita si fara marele barbat care da pumnul in masa . Bine a zis cine zis ca e un mare noroc ca antropoizii ca tine sunt pe cale de disparitie.Ai grija sa nu ajungi la muzeu ...impaiat. |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2010 16:39 |
||
De la: LadyManu, la data 2010-09-08 16:29:02Majoritatea barbatilor nu au dovedit ca sunt capabili sa ia decizii corecte si sa-si manifeste autoritatea in mod constructiv. Uite unde a ajuns societatea "condusa" de barbati! Bine a spus cine a spus: barbatul o fi capul, dar femeia este gatul...daca intelegi ce vreau sa spun, Mitica Da asa este, pai eu ce i-am spus lu' fante intr-o postare anterioara ca sa aiba grija ca femeia l-a lasat si pe diavol in pielea goala !!!!dar ce gat!!!oricand poate sa doboare capul de pe el !!!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 8 Septembrie 2010 16:52 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-09-08 16:39:04De la: mitica_1, la data 2010-09-08 16:33:01De la: scorpio67, la data 2010-09-08 16:02:52De la: mitica_1, la data 2010-09-08 11:18:54De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:49:12sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici? Scorpio, o familie fara barbat e ca o nunta fara muzica. O femeie cat de puternica ar fii , priceperea unui barbat in a conduce o familie nu o are !!In ce sa fie tare, in forta, in functie ? fara mintea si puterea barbateasca , e ca o frunza rupta din copac !!!!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 8 Septembrie 2010 17:02 |
||
|
" fara mintea si puterea barbateasca , e ca o frunza rupta din copac !!!! " Nea Mtica cred ca matale te referi la aia care sunt cu adevarat barbatii si nu la pampalaii care sunt ghidati de femei,nu?
|
||
|
Barbie30 Postat pe 8 Septembrie 2010 17:18 |
||
De la: mitica_1, la data 2010-09-08 17:02:10De la: scorpio67, la data 2010-09-08 16:39:04De la: mitica_1, la data 2010-09-08 16:33:01De la: scorpio67, la data 2010-09-08 16:02:52De la: mitica_1, la data 2010-09-08 11:18:54De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:49:12sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici? Frunza pe naiba ! decat un copac gaunos pe care sa-l cari si in spate , mai bine frunza "liber profesionista ! Crezi ca avem nevoie de puterea barbateasca musai? Ce crezi ca ii luam ca sa ne bata covoarele sau ca pe covoare .Revino-ti ! Ti-am mai spus , era preistoricilor a apus ! |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2010 17:23 |
||
|
ti am spus esti plina de inteligenta ca broasca de floci Frate.....lasa-ma, chiar nu vezi ca te ignor????!!!!!....Iar cu treaba asta cu broasca eu zic sa faci o manea ceva ca vad ca te chinuie rau tare de tot...spor!!!! |
||
|
lumimcn Postat pe 8 Septembrie 2010 17:23 |
||
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 17:23:56ti am spus esti plina de inteligenta ca broasca de flocima chinuie rau tare de tot,,sigur ai iesit de la yale oxford cva,,te ignori singura in prostia ta,,soro |
||
|
thadoogback Postat pe 8 Septembrie 2010 17:26 |
||
| Si cu Nea Mitica e clar ca ne chinuim degeaba el e din vechea garda si pace, nu-l scoti din ale lui. De 'barbat adevarat' ce e neicusoru se chinuie sa ne plictiseasca pe aici pe un forum in principiu de femei cu idei invechite pe care nu are cui sa le inpartaseasca live pt ca nu a cazut nimeni se pare prada farmecului si 'potentei' sale... | ||
|
lumimcn Postat pe 8 Septembrie 2010 17:27 |
||
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 17:23:56ti am spus esti plina de inteligenta ca broasca de flocite ai dat cu capul de pereti astazi ca nu esti si tu tiganca sa nu platesti taxe la stat
|
||
|
thadoogback Postat pe 8 Septembrie 2010 17:28 |
||
De la: lumimcn, la data 2010-09-08 17:27:55Si cu Nea Mitica e clar ca ne chinuim degeaba el e din vechea garda si pace, nu-l scoti din ale lui. De 'barbat adevarat' ce e neicusoru se chinuie sa ne plictiseasca pe aici pe un forum in principiu de femei cu idei invechite pe care nu are cui sa le inpartaseasca live pt ca nu a cazut nimeni se pare prada farmecului si 'potentei' sale... El le are cu violurile , nu cu farmecul ! |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2010 17:29 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-09-08 17:29:46De la: lumimcn, la data 2010-09-08 17:27:55Si cu Nea Mitica e clar ca ne chinuim degeaba el e din vechea garda si pace, nu-l scoti din ale lui. De 'barbat adevarat' ce e neicusoru se chinuie sa ne plictiseasca pe aici pe un forum in principiu de femei cu idei invechite pe care nu are cui sa le inpartaseasca live pt ca nu a cazut nimeni se pare prada farmecului si 'potentei' sale... te a violat
|
||
|
thadoogback Postat pe 8 Septembrie 2010 17:30 |
||
|
El le are cu violurile , nu cu farmecul ! ahhhh.....n-am stiut ca dumnealui scrie de undeva de la racoare.....acum incep sa inteleg de unde atata ...'profunzime'
|
||
|
lumimcn Postat pe 8 Septembrie 2010 17:32 |
||
ya, right!!!.....whatever you say... |
||
|
lumimcn Postat pe 8 Septembrie 2010 17:34 |
||
De la: thadoogback, la data 2010-09-08 17:30:38De la: scorpio67, la data 2010-09-08 17:29:46De la: lumimcn, la data 2010-09-08 17:27:55Si cu Nea Mitica e clar ca ne chinuim degeaba el e din vechea garda si pace, nu-l scoti din ale lui. De 'barbat adevarat' ce e neicusoru se chinuie sa ne plictiseasca pe aici pe un forum in principiu de femei cu idei invechite pe care nu are cui sa le inpartaseasca live pt ca nu a cazut nimeni se pare prada farmecului si 'potentei' sale... Dogule , nu bate campii, mai ! Cum , virtual ?!?! N-am avut neplacerea sa-l cunosc pe Mitica- chestie mica !
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2010 17:36 |
||
De la: thadoogback, la data 2010-09-08 16:38:06De la: lumimcn, la data 2010-09-08 16:23:02cu rasismul de care dai dovada stimata donsoara,nici eu nu sunt deacord. sunt "cocalari"destui si in randul romanilor,iar parazite sincer am vazut mai mult romance. stiu ca nu au legatura cu topicul dar,daca vbim de barbati perfecti...sa vbim si de parazitedar dc sa vina el la tn,,te crezi tu cineva cumva,,ya dute tu la el,,te crezi superioara ,,din ce cauza ,,te ai nascut tu singura din propriile tale forte,,romanca sau tiganca sau ce natie oi mai vrea ,,asa sunt nascuti oamenii de dumnezeu inteligento ,,daca te nasteai tiganca poate erai la fel sau mai rau,,ti am spus esti plina de inteligenta ca broasca de floci hai sa inversam putin rolurile.... sa zicem tiganii cresteau copii spunand :" hiral dreacu de copil daca mai plangi te dau la romanu cu caruta" sau asta e tigan si nu-l angajam....nu-l vrem in scoala,daca romanii ar fi fost tratati de tigani asa cum sunt tiganii tratati de sute de ani, cu siguranta romanii acum ar fi vai mama lor. nu stiu daca se intelege unde vreau sa bat dar,e usor acum sa-i acuzam pentru cea ce sunt,dupa ce au fost ignorati,batjocoriti,alungati,huiduiti sute de ani pentru felul lor de-a fi si cultura lor asa cum e.... hai sa dam cuiva o caramida in cap si sa-l intrebam de ce nu ne mai da bunaziua si cu orice ocazie ne face praf.... hai sa nu ne mai tinem asa superiori...la tigani nu o sa auzim de icest ,sau de neveste cu amanti,in cumpana care nu stiu pe care martalog sa-l aleaga. donsoara care tot se ia in colti cu lumea,da dovada de o ignoranta iesita din comun ,iar noi nu facem decat sa-i dam apa la moara....ea ignora...noi trebuie sa o ignoram pe ea....subiectul a deviat destul de cand a intervenit cu cocalarisme si tiganii. cocalarisme sunt de gasit la romani in ziua de azi,in egala masura ca la tigani. |
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 8 Septembrie 2010 17:57 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 17:57:08bravooo,,nu ca ai vorbit frumos de tigani ,,ci ca ai vb adevaratDe la: thadoogback, la data 2010-09-08 16:38:06De la: lumimcn, la data 2010-09-08 16:23:02cu rasismul de care dai dovada stimata donsoara,nici eu nu sunt deacord. sunt "cocalari"destui si in randul romanilor,iar parazite sincer am vazut mai mult romance. stiu ca nu au legatura cu topicul dar,daca vbim de barbati perfecti...sa vbim si de parazitedar dc sa vina el la tn,,te crezi tu cineva cumva,,ya dute tu la el,,te crezi superioara ,,din ce cauza ,,te ai nascut tu singura din propriile tale forte,,romanca sau tiganca sau ce natie oi mai vrea ,,asa sunt nascuti oamenii de dumnezeu inteligento ,,daca te nasteai tiganca poate erai la fel sau mai rau,,ti am spus esti plina de inteligenta ca broasca de floci nota 10
|
||
|
thadoogback Postat pe 8 Septembrie 2010 18:03 |
||
mda... ?????unde au dispãrut bãrbaþii adevãraþi.....ooooof....eu totuºi cred cã sunt ,dar nu avem timp sã-i cãutãm ...suntem prea preocupate de muncã .de copii ..nu mai avem timp pentru NOI ,femeile |
||
|
Shocata Postat pe 8 Septembrie 2010 18:16 |
||
De la: thadoogback, la data 2010-09-08 18:03:12De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 17:57:08bravooo,,nu ca ai vorbit frumos de tigani ,,ci ca ai vb adevaratDe la: thadoogback, la data 2010-09-08 16:38:06De la: lumimcn, la data 2010-09-08 16:23:02cu rasismul de care dai dovada stimata donsoara,nici eu nu sunt deacord. sunt "cocalari"destui si in randul romanilor,iar parazite sincer am vazut mai mult romance. stiu ca nu au legatura cu topicul dar,daca vbim de barbati perfecti...sa vbim si de parazitedar dc sa vina el la tn,,te crezi tu cineva cumva,,ya dute tu la el,,te crezi superioara ,,din ce cauza ,,te ai nascut tu singura din propriile tale forte,,romanca sau tiganca sau ce natie oi mai vrea ,,asa sunt nascuti oamenii de dumnezeu inteligento ,,daca te nasteai tiganca poate erai la fel sau mai rau,,ti am spus esti plina de inteligenta ca broasca de floci in orice situatie,in orice conjunctura sau relatie...trebuie evitat sa gresim primii...(nu ma refer la tigani) . cei ce gresec primii dau argumente celor fata de care a fost facuta greseala. in cazul tiganilor consider ca nu au fost ei primii care au gresit. la inceputuri nu au fost acceptati datorita felului lor de-a fi,din cauza ignorantei care a dominat planeta asta. pana in momentul asta,situatia nu a facut decat sa degenereze pana la halul in care a ajuns in ziua de azi. nimeni nu face nimic. daca ar fi adunati,obligati sa mearga la scoala,sa invete o meserie....ar costa mai putin decat sa-i cazam in penitenciare. nu exista un orfelinat in romania care sa aibe posibilitatea sa-i invete pe copii o meserie. ies de acolo si umple puscariile si bordelurile. iar noi avem pretentia sa devina femei si barbati de baza in societate....haaa haa haa e absolut ridicol.boc face in mor..ii lui sala de sute de mii la el la sat,la mama dreacu,toata lumea,toti golanii au facut castele,palate,au impanzit tara cu borduri....iar nimeni nu a belit ochii la realitatea din jur. toti fac pe desteptii,judeca,dau cu pietre... avem fonduri europene care sunt returnate ca nu am fost capabili sa le folosim. studentii buni,mintile folositoare,pleaca pe afara sa spele masini .... nu a fost nimeni capabil sa cresca 4/500 de studenti sa fie in styare sa plaseze acel imprumut. au plecat pana si zidarii cei mai buni dreacu din ce sa facem o societate de oameni civilizati ??????????????? aldracu sa fiu de nu ma ia rasu,ma ia rasu ce pretentii avem de la adunatura de cretini pe care-i crestem mai mult sau mai putin indirect....ma ia rasul cand ma gandesc ca am pasaportul burdusit de vize,ca am facut un tuns pe 70 de dolari la viata mea si tot in romania m-am retras sa fac saloane..sa ma cert cu clienta sa se spele dracu pe cap inainte de tuns,ca nu-mi arde sa stiu ce a gatit mirosindu-i parul. ma iarasul stand pe loc cate o data privind in jur,ce monstrii a creat revolutia,ce mitocani,sfidatori...pe ce sunt sfidatori????pe ce se cred mari personalitati???? au crescut cu gheare de gaina care le intrau in nas cand muscau din ele....au vandut wc-ul din curte al bunicii,cate un teren,au pus gheara pe un cheag de bani si au pretentia ca sunt domni?????????divele........ce cac..t de dive avem noi? panarame lungite de toti fotbalistii,de toti patronii de case de inregistrari(care scot starlete care polueaza acustic) moldovence cu 1m mai inalte decat columbeanu care au sofer model,care se arde in c.r cu botezatu............................. ce pretentii mai avem oameni buni???????????????? femei perfecte???????????????? ia o tuta de 20 de ani si da-i sa calce o camasa ca te zgarie pe ochi....barbati perfecti??????????????????fraieru sta la volan si femeia baga benzina nene...miroase a mecanic atunci cand urca in masina!!! in loc sa risipim energie judecand si dand vina pe toti din jur, hai sa folosim acea energie sa ne inbunatatim pe fiecare din noi....ce treaba am eu cu guvernul? noi am facut posibil sa-si permita sa faca ce dracu vor!!!!! ce cauta udrea ministru???? am fost idioti noi sa o alegem boc....cine dracu e boc???? rezultatul tampeniei noastre....la fel basescu ssmd.criza? toti am contribuit...(deviez un pic dar are legatura cu societatea care produce barbati perfecti ) sambata dupa 3 nu mai vezi nimic deschis...duminica e totul inchis... de unde dracu bani daca nu ne arde de munca. salonul meu e non stop nene!!!! mi-e foame si muncesc cat e nevoie ca sa mananc...nu dau vina pe boc:)))))toti am contribuit la criza. cand fetele au aflat ca sunt gravide,au facut repede salariul mare pe cartea de munca,au platit impozit retroactiv cateva luni in urma si au luat indemnizatii de pampersi mai mari ca salariul initial...ce 80 la suta....:)). fierul vechi vandut din tara...va valora mai mult ca aurul foarte curand. unde sunt fabricile vandute cu un dolar????? va spun eu:d la jidani. spun toate astea, sa dau peste nas,celor ce acuza societatea....celor care spun ca tiganii au distruso sau politicienii.... cate furaciuni am facut noi?? (acu sa vedem ...numa sfinti:D ) de unde dracu vrem barbati si femei cand vorbim de o tara de parveniti,inganfati,sfidatori,o tara de panarame,de golani,de derbedei. de la revolutie pana acum,toti golanii si-au data arama pe fata,nu sunt produsul democratiei. nu avem decat sa cautam acele perfectiuni intre resturile si gunoaiele care ne inconjoare in viata de zi de zi.
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 8 Septembrie 2010 18:32 |
||
De la: Shocata, la data 2010-09-08 18:16:48mda... daca ai copii ce barbati mai vrei :)))))) (am inteles...am facut o glumita dupa atata tipat)
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 8 Septembrie 2010 18:34 |
||
| asa e ai dreptate da-i draku! : sml-love0018: | ||
|
kamytza_26 Postat pe 8 Septembrie 2010 18:39 |
||
eu cred ca nici unu nu e in stare sa iubeska e prea demodata iubirea pentru ei
|
||
|
kamytza_26 Postat pe 8 Septembrie 2010 18:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna fetelor un rasp daca se poate dar fara mistouri | 14 | De la: BabyDoll1005 21 Iulie 2010 19:04 |
| acupuntura | 1 | De la: maravigliosa 2 Octombrie 2010 19:28 |
| buna dimineata | 84 | De la: Cristina___ 21 Iulie 2009 07:37 |
|
|
||
| De ce inseala barbatii?Se poate ierta asta,si daka da atunci cum? | 535 | De la: aleera 27 August 2012 15:55 |
| dragoste sau obisnuinta? | 7 | De la: kudika053777 21 Iulie 2009 16:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.