Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: miss_darine, la data 2010-09-07 10:57:45
De la: Nathaly_Albu, la data 2010-09-06 21:16:54
De la: yngeru_yndragostit, la data 2010-09-06 20:08:05pf nu am ateles de ce atoti barbati sant mai mutoi tu tot cu unul dintrea acea ti scuze

o traducere se poate?

traducere: o femeie"adevarata" este de acord cu ce scrie un barbat" adevarat"! frate ce s-au mai gasit astia doi sunt de-a dreptul invidios!
fante_de_dorobanti
Postat pe 7 Septembrie 2010 11:06
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-07 11:06:29
De la: miss_darine, la data 2010-09-07 10:57:45
De la: Nathaly_Albu, la data 2010-09-06 21:16:54
De la: yngeru_yndragostit, la data 2010-09-06 20:08:05pf nu am ateles de ce atoti barbati sant mai mutoi tu tot cu unul dintrea acea ti scuze

o traducere se poate?

traducere: o femeie"adevarata" este de acord cu ce scrie un barbat" adevarat"! frate ce s-au mai gasit astia doi sunt de-a dreptul invidios!
kudika311399_silvia
Postat pe 7 Septembrie 2010 11:13
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-07 11:06:29

nenea fante nu esti normal la capul tau...zapacitule
miss_darine
Postat pe 7 Septembrie 2010 11:17
Sa traiasca cine a deschis topicul asta, ca grozav ce-am mai ras...Evident, cireasa de pe tort a fost "yngerul yndragostit"... Banuiesc ca e ungur si, prins de subiect, si-a dat si el cu parerea... Sa traduca cine ce-o vrea ! O ZI BUNA, TUTUROR !
Nathaly_Albu
Postat pe 7 Septembrie 2010 11:43
Nu draga mea, n-au disparuti barbatii adevarati....dar sunt din ce in ce mai greu de gasit. Poate daca ai noroc sa te gaseasca ei pe tine....
Mie asa mi s-a intimplat, tocmai dupa o casnicie de 26 ani ratata din cauza alcoolului care pusese stapanire pe el, apoi doua -trei incercari de a reconstrui viata in cote normale, incercari care s-au dovedit a fi nistre profunde dezamagiri, eram pe cale sa renunt definitiv la ideia de partener de viata si sa-mi asum destinul unei singuratati pana la sfarsitul vietii.....
Si dintr-o data...ma gaseste EL....barbatul plin de romantism, fost aviator, cult, educat, pasionat de jazz, tandru, rabdator si cu un suflet plin, plin de iubire....mi-a spus ca ma cauta de o viata, si ca nu crede ca este adevarat ca m-a intilnit, are impresia ca traieste un vis continuu, ...eu ma simt iubita, protejata, rasfatata.....si cu sufletul plin de EL.....nu pot continua...nu am cuvinte sa descriu relatia noastra.....dar iti pot confirma cu certitudine ...ca exista barbati adeverati....crede-ma
Lenusa
Postat pe 7 Septembrie 2010 14:30
De la: Lenusa, la data 2010-09-07 14:30:54Nu draga mea, n-au disparuti barbatii adevarati....dar sunt din ce in ce mai greu de gasit. Poate daca ai noroc sa te gaseasca ei pe tine....
Mie asa mi s-a intimplat, tocmai dupa o casnicie de 26 ani ratata din cauza alcoolului care pusese stapanire pe el, apoi doua -trei incercari de a reconstrui viata in cote normale, incercari care s-au dovedit a fi nistre profunde dezamagiri, eram pe cale sa renunt definitiv la ideia de partener de viata si sa-mi asum destinul unei singuratati pana la sfarsitul vietii.....
Si dintr-o data...ma gaseste EL....barbatul plin de romantism, fost aviator, cult, educat, pasionat de jazz, tandru, rabdator si cu un suflet plin, plin de iubire....mi-a spus ca ma cauta de o viata, si ca nu crede ca este adevarat ca m-a intilnit, are impresia ca traieste un vis continuu, ...eu ma simt iubita, protejata, rasfatata.....si cu sufletul plin de EL.....nu pot continua...nu am cuvinte sa descriu relatia noastra.....dar iti pot confirma cu certitudine ...ca exista barbati adeverati....crede-ma

Felicitari si tot respectul meu ... VOTEZ PENTRU !
Nathaly_Albu
Postat pe 7 Septembrie 2010 16:06
barbati adevarati nu au disparut.
kudika101704
Postat pe 7 Septembrie 2010 16:31
nu n-au disparut sunt printre noi.
dar din pacate multe femei nu le dau atentie,ele doresc asa zici''baieti rai'',pui baza si te trezesti cu buza umflata
kudika313344
Postat pe 7 Septembrie 2010 16:35
Barbatii adevarati nu au disparut, dar suntem putini !mai multi sunt buturugile, mamaligile, cei care sunt condusi de femeiadica sunt la cheremul femeii ! Un barbat adevarat nu se lasa "calcat de papucul femeii" cel care are demnitate , ambitie , hotarat in ceea ce face si spune, nu permite femeii sa-i batjocoreasca demnitatea, el trebuie sa conduca societatea , familia !!!
mitica_1
Postat pe 7 Septembrie 2010 17:17
Asa pot face diferenta femeile adevarate intre barbatii adevarati si cei misogini.Femeile sa nu calce pe degetul de la picior vreun barbat ! Haida de.Ele sunt doar niste papusi de lux care trebuiesc sa ne faca placerile si apoi sa le punem inapoi in cusca.Sau in sfarsit, in pusca.Aveti grija dragele mele femei, vampirul Vasilica se misca noaptea pe strada.Sa mergeti pe partea luminata daca nu vreti sa ramaneti fara fusta.
kudika023770
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:01
De la: Nathaly_Albu, la data 2010-09-07 16:06:42
Felicitari si tot respectul meu ... VOTEZ PENTRU !

trezeste-te, nu-i concurs!
nu se va intampla ca la 15 septembrie sa se traga linie si cel/cea cu povestea mai intortocheata si talmacita cu batiste, sa castige un ghizdanel cu creionase si pixulete. nici macar guma!
da' tu poti sa votezi linistita.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:04

Ce ghiozdanel, ce pixulete, ce gumite si ce creionase ?! Ce concurs?! O felicitam pe d-na ca a reusit, trecand prin atatea, sa castige dragostea si aprecierea unui barbat pe care-l considera barbat adevarat. Iar votul era in favoarea ideii clar exprimate ca astfel de barbati exista. Ce te-a deranjat?
Nathaly_Albu
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:27
De la: Nathaly_Albu, la data 2010-09-07 20:27:10
Ce ghiozdanel, ce pixulete, ce gumite si ce creionase ?! Ce concurs?! O felicitam pe d-na ca a reusit, trecand prin atatea, sa castige dragostea si aprecierea unui barbat pe care-l considera barbat adevarat. Iar votul era in favoarea ideii clar exprimate ca astfel de barbati exista. Ce te-a deranjat?

in general ma deranjeaza oamenii care arunca gunoiul pe jos, cei ce scuipa impotriva vantului, incalzirea globala si ideea ca totul trebuie sa fie un concurs.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:34
De la: mitica_1, la data 2010-09-07 17:17:21 Barbatii adevarati nu au disparut, dar suntem putini !mai multi sunt buturugile, mamaligile, cei care sunt condusi de femeiadica sunt la cheremul femeii ! Un barbat adevarat nu se lasa "calcat de papucul femeii" cel care are demnitate , ambitie , hotarat in ceea ce face si spune, nu permite femeii sa-i batjocoreasca demnitatea, el trebuie sa conduca societatea , familia !!!
mama mia la faza asta mai lasat fara cuvinte
otylika
Postat pe 8 Septembrie 2010 01:59
Eu cred ca nu au disparut numai ca sunt fff rari si ca atunci cand gasim un asemenea specimen trebuie sa avem maximum de grija de el sa nu fie luat de niste individe.....si aici stiti la ce ma refer: pitipoance, niste oribile care poate doar stiu sa f.... bine si atat ca altfel nu inteleg ce ar putea sa vada la ele...Asa ca da,exista si eu chiar am unul langa mine si pot spune cu mana pe inima ca e un barbat adevarat! Va pup!
sandrutza
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:29
De la: sandrutza, la data 2010-09-08 10:29:48Eu cred ca nu au disparut numai ca sunt fff rari si ca atunci cand gasim un asemenea specimen trebuie sa avem maximum de grija de el sa nu fie luat de niste individe.....si aici stiti la ce ma refer: pitipoance, niste oribile care poate doar stiu sa f.... bine si atat ca altfel nu inteleg ce ar putea sa vada la ele...Asa ca da,exista si eu chiar am unul langa mine si pot spune cu mana pe inima ca e un barbat adevarat! Va pup!

daca e barbat adevarat si e pe deplin multumit de tine, nu va trebui sa te preocupe pitipoancele si parazitele....
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:33
sunt barbati adevarati cu femeii adevarate nu credeti?
kudika163984
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:34
mai vasilica dupa cum marturisesti stai in intuneric sa sti ca barbati ca tine trbuiesc pusi cu adevarat in intuneric adica la zdup si sti de ce pentru ca aceste papusi pe care tu le numesti de unica folosinta sa rputea defapt sa fie invers sa se foloseasca de uni ca tine si sa te duci singur in intuneric iar ce i lalti barbati care le iubesc cu adevarat se pot simti bine n preuna o vesnicie in lumina ei ce mai zici?
kudika163984
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:40
De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:34:35sunt barbati adevarati cu femeii adevarate nu credeti?

asta cu " nu credeti?" e tare asa intreaba fotbalistii dupa fiecare eculubratie
am mai raspuns: toti barbatii sunt adevarati pana in momentul castrarii
pickard
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:41
De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:40:37mai vasilica dupa cum marturisesti stai in intuneric sa sti ca barbati ca tine trbuiesc pusi cu adevarat in intuneric adica la zdup si sti de ce pentru ca aceste papusi pe care tu le numesti de unica folosinta sa rputea defapt sa fie invers sa se foloseasca de uni ca tine si sa te duci singur in intuneric iar ce i lalti barbati care le iubesc cu adevarat se pot simti bine n preuna o vesnicie in lumina ei ce mai zici?

dupa scris am crezut ca aveti 22 de ani doamna sau scrieti de pe tastatura ruseasca? de pe timpul lui Stalin?
pickard
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:43
am vazut iero o scena de tot rasul...scena ce a dovedit ca fabrica de barbati e stricata. a parcat in fata mea un mare gipan negru....din fata dreapta,coboara o bunica,cu parul alb,proaspet scos din bigudiuri. de la volan,parvenita blonda,tipica de pipera. se deschide usa din spate si aud un horcai monstruos,diabolic,o adfunare de ditamai flegma.....in fata bunicii ,pe asfalt,zboara din masina maaaaare flegma,penala,ordinara . in gandul meu"cine stie ce animal coboara acum". nu era un animal...era un pui de mitocan la 8/10 ani,tuns fresh,imbracat frumos,bronzat,ochelari de soare scumpi pe bot,black berry in mana.
vazand acel pusti infect am avut o viziune trista si intunecata a viitorului. la 20 de ani,acel pusti va striga di Q7 "faaa ce buna esti sa moara familia mea" va baga in spital si pe fiica sefului de post din pipera...si pe politistul care ancheteaza cazul...si pe masasi pe tacsu si tot neamul.

fabrica de barbati e defecta...nu mai pupa nimeni mana,nu ma saluta nimeni o fata respectos,nu mai are nimeni gram de decenta si bun simt. mtv-ul a distrus planeta cand la tv avem numai exemplare precum COLUMBENII,FIZZ,RAH..T DE DOROBANTI ,SSMD nu avem la ce sa ne asteptam. cand majoritatea fetelor din bucuresti,au invatat martalogii ca nu e cazul sa stie sa vbeasca,sa se poarte,sa respecte o femeie pentru a "primi dragostea" de femeie....cand acei martalogi au fost invatati ca e destul sa arate niste cash,o masina de doamne ajuta si sa achite nota la cafenea,totul a devenit un mare cerc vicios.prostia si mitocania,sunt alimentate de superficialitate si foamea din gatul donsoarelor venite cu branza in punga si bas..i in cap de pe la cuca macaii.

barbati si femei adevarate,au ramas numai cei care au crescut crezand in principiile inoculate de parinti in casa. in rest.....vai si amar de noi cand vom fi batrani
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:48
sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici?
kudika163984
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:49
cer scuze pentru greseli...nu am mare rabdare sa tastez cine ma cunoaste de cand sunt pe aici stie
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:50
super
kudika163984
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:51
hai bai migneasuriate ba ,,lasa ba ca o sa fie si bn
thadoogback
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:00
De la: thadoogback, la data 2010-09-08 11:00:43hai bai migneasuriate ba ,,lasa ba ca o sa fie si bn

da cumetre ! sa moara familia mea,sa vezi ce bine o sa fie. tre numa sa scapam de toti tantalaii astia care cere educatie si atatea fineturi sa vezi bine ce o sa fie cand o sa-si ia nevestele noastre flegme in ochi ca au traversat prea incet pe trecere cu copilul in carucior.
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:03
De la: sandrutza, la data 2010-09-08 10:29:48Eu cred ca nu au disparut numai ca sunt fff rari si ca atunci cand gasim un asemenea specimen trebuie sa avem maximum de grija de el sa nu fie luat de niste individe.....si aici stiti la ce ma refer: pitipoance, niste oribile care poate doar stiu sa f.... bine si atat ca altfel nu inteleg ce ar putea sa vada la ele...Asa ca da,exista si eu chiar am unul langa mine si pot spune cu mana pe inima ca e un barbat adevarat! Va pup!

sti ce te sfatuiesc eu sa faci cand gasesti un "asemenea specimen" sa-l impaiezi apoi sa-l pui in vitrina "mostenire de la mamica" si sa te lauzi cu el la toate "pretenele" tale!
fante_de_dorobanti
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:06
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 11:03:48
De la: thadoogback, la data 2010-09-08 11:00:43hai bai migneasuriate ba ,,lasa ba ca o sa fie si bn

da cumetre ! sa moara familia mea,sa vezi ce bine o sa fie. tre numa sa scapam de toti tantalaii astia care cere educatie si atatea fineturi sa vezi bine ce o sa fie cand o sa-si ia nevestele noastre flegme in ochi ca au traversat prea incet pe trecere cu copilul in carucior.
lasa ma nu mai fi suparat ca esti plin de bani ,,ya zi merge salonul
thadoogback
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:06
De la: otylika, la data 2010-09-08 01:59:23
De la: mitica_1, la data 2010-09-07 17:17:21 Barbatii adevarati nu au disparut, dar suntem putini !mai multi sunt buturugile, mamaligile, cei care sunt condusi de femeiadica sunt la cheremul femeii ! Un barbat adevarat nu se lasa "calcat de papucul femeii" cel care are demnitate , ambitie , hotarat in ceea ce face si spune, nu permite femeii sa-i batjocoreasca demnitatea, el trebuie sa conduca societatea , familia !!!
mama mia la faza asta mai lasat fara cuvinte

Pai de ce ? asa trebuie sa arate un barbat adevarat nu" mamaliga" ca unii care sunt in familii si in fata femeii pe post de prost sau" paravan", eu asa stiu ca sunt adica sa nu se lase "dus" de femeie, sa-si impuna autoritatea de barbat, sa nu admita nimanui sa-i calce demnitatea in picioare,sa nu uite ca el e capul familiei, al societatii.ca are curea , si caciula , nu fusta si batic . !!!ce te miri asa ?
mitica_1
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:12
De la: kudika163984, la data 2010-09-08 10:49:12sunt de acord cu tine sa conduca familia adica sa munceasca cot la cot cu familia nu sa stea femeia salteaua lui si iel sa stea cu prietenii si sa se scuze mereu ca nu a gasit de lucru dar de baut gaseste zilnic iar cit despre orgoliul barbatului atunci sa si l arate cind face totul impreuna cu sotia s au cu prietena atunci nu mai exista capul familiei deciziile le iau amindoi ei ce mai zici?

Da, sa munceasca impreuna cu familia dar , ultimile decizii in familie el sa le ia pentru ca el e capul familiei, femeia numai isi spune parerea si el daca vrea sa o ia in considerare,e dator sa-si iubeasca si respecte familia, dar cand e cazul sa-si impuna autoritatea !!!!
mitica_1
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre curtoazia barbateasca. 83 De la: kudika410270 24 Octombrie 2013 20:29
Poti iubi 2 barbati in acelasi timp? 3 De la: mia200000 23 Noiembrie 2008 15:47
Buna 3 De la: kudika119944 2 Mai 2010 14:29
cum sa cuceresti si mai ales cum sa tii un peste linga tine? 8 De la: d3vil_me1923 22 Mai 2011 02:36
Intalnirea cu un baiat manierat 4 De la: kudika_12958 19 August 2012 09:37