Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: Tycu, la data 2010-09-06 09:27:12
De la: andra_30_tm, la data 2010-09-05 17:39:17Nu mai exista barbati adevarati ,da numai papagali din pacate,nu te poti baza pe nici unul.Habar nu au sa iubeasca cu adevarat,doar interesul pe capul lor.Nu stiu ce vor ,decat sex si aventura ,dar le vine si vremea batranetii si vor spune aoleoooooooo unde mi tineretea ca sa imi fac un rost.Vai de capul lor[/quote

] Barbatii sunt cei mai sinceri in iubire, ei stiu sa ia in serios relatia ,femeile insa sunt in general pentru interes, iubirea femeii depinde de portofelul barbatului cat e de plin, cat e de mare functia lui,cum ii face voile femeii, azi pentru femeie nu mai conteaza frumusetea si vocabularul baiatului, florile primite ,plimbarile tinandu-se de mana si cuvinte de iubire, azi pentru femeie conteaza cum sta barbatul cu " financiarul " chiar daca barbatul arata ca de frumos !!!!!
exista si varianta inversa acum barbatii cauta femei cu bani si avere ca doar e mai bine sa fie ei intretinuti decat sa se oboseasca sa mai castige ei vreun ban..asa ca exista si barbati foarte materialisti nu numai femei materialiste
kudika029282
Postat pe 6 Septembrie 2010 09:31
sunt astfel de barbati dar in momentul in care sunt dulci, amabili, simpatici si cu bun simt sunt luati d epapagali. Nu se spune in popor faptul ca ,,baietii buni n-au noroc,,?!
negrul_de_serviciu
Postat pe 6 Septembrie 2010 09:39
Nu au disparut nicaieri. Sunt aici sunt langa voi. Numai ca voi nu vreti sa ii bagti in seama.

Intrebare: Ce inseamna sa fii barbat adevarat?
Sa ai o scula mare? asa cum spun unele fete?
Sa ai bani si masina? asa cum spun altele?
Sa fi un tip care se daruieste propriei iubite si o suna din 5 in 5 minute ca obsedatu'?
Sa iti bati sotia si sa fi autoritar peste toti?

Barbat adevarat este un lucru generic. Nimeni dar nimeni nu poate sa defineasca corect ce este un barbat adevarat.

Intrebarea 2: Femeile inseala?
In mass-media barbatul este facut in tot halul. Numai noi inselam. O chestie total falsa. Daca am o iubita si o insel ma culc cu o alta fata. Dar daca tipa este si ea angajata in alta relatie atunci ea de ce nu este judecata? Vedeti... undeva lucrurile se egalizeaza. nu numai barbatul insala.

Intrebarea intrebatoare? Daca femeile nu inseala de ce sunt atatea tipe care vand placeri pentru bani? Alea de ce nu le puneti in calcul? Aici noi baietii trebuie sa ne plangem? Exista femei adevarate? Sau toate sunt prostituate?

Ce-i de facut?

Mda... Nu exista barbati adevarati. Nu exista femei adevarate. Si atunci ce facem? Ne plangem o viata intreaga si dam vina unii pe ceilalti mai rau decat copiii? Hmm.. trebuie sa fie o solutie!!

Ce este cel mai interesant este ca solutia te va face atat de puternic/ puternica ca te vei dezvolta din punct de vedere personal si vei gasi solutiile la toate problemele vietii.

Dar care este solutia plangaciosilor?
(o sa revin eu cu solutia mea)

cosminique
Postat pe 6 Septembrie 2010 09:56
au disparut cu desavarsire,a ramas numai mirosul....au inceput sa fie femeile barbatoase,ca sa compenseze,pacat ca inca mai avem pretentii...
adnanaioana
Postat pe 6 Septembrie 2010 10:05
De la: x_diana, la data 2010-08-17 15:56:43Barbatii buni sunt luati. De scorpii..lol.

:)) Ce tare :))
kidu_grace
Postat pe 6 Septembrie 2010 10:09
Nu au disparut barbatii adevarati, si eu am crezut asta pana acum de curand cand am cunoscut o persoana minunanta, care mi-a readus zambetul pe buze :)

Si in plus barbatii sunt cum sunt datorita noua, pentru ca noi le permitem sa se poarte asa, ne multumim cu putinul pe care ni-l ofera , si in plus noi le dam totul. Tocmai de-asta barbatii buni sunt luati de scorpii ;)
kidu_grace
Postat pe 6 Septembrie 2010 10:13
Nu mai exista nici barbati "de casa" sa ma exprim asa, si nici femei. Lumea s-a intors invers si totul merge pe dos.
Nu toate femeile sunt "prostituate", daca unele au ales sa faca din asta o meserie, ca doar atat stiu, nu inseamna ca toate sunt la fel. Depinde de mediul in care traiesc si de educatie.
Oricum femeile sunt mai sensibile decat barbatii si mereu sufera mai mult si tot ele sunt cele ce iubesc mai mult intr-o relatie. Intrebarea este de ce un barbat se plictiseste de prea mult bine si pleaca in alta parte, iar apoi are pretentia sa-l primesti inapoi cu bratele deschise? Consider ca o femeie nu va cauta niciodata altceva cata vreme are tot ce ii trebuie langa ea ( atentie, afectiune, intelegere, sex).
sunsetgirl84
Postat pe 6 Septembrie 2010 10:24
De la: x_diana, la data 2010-08-17 15:56:43Barbatii buni sunt luati. De scorpii..lol.

foarte tare............maxima
blackbulls
Postat pe 6 Septembrie 2010 10:57
x_diana-asa e!barbatii buni sunt luati de scorpii...ma-ngrozesc cand vad ca toate jigodiile au noroc in dragoste,in a gasi un barbat asa cum ne dorim noi,toate femeile...dar asta e viata!capul sus!poate-poate,vom avea si noi noroc,deci,nu tre sa disperam,ca nu rezolvam nimic disperand!pupici.
kudika050191
Postat pe 6 Septembrie 2010 11:13
De la: kudika195964, la data 2010-09-05 23:06:58A mai ramas doar unul,dar este deja al meu!Cat de disperata trebuie sa fii,sa ajungi la o asemenea concluzie!Mi-e mila de voi!Un barbat,ca sa fie "adevarat",are nevoie de o femeie "adevarata" si viceversa,cum spunea si cineva mai jos!Nu poti sa primesti,fara sa ai ce sa oferi!

cum spunea cineva mai jos sau mai sus? clar esti o femeie adevarata daca reusesti sa citesti si ce nu s-a scris!
fante_de_dorobanti
Postat pe 6 Septembrie 2010 11:30
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-06 11:30:31

cum spunea cineva mai jos sau mai sus? clar esti o femeie adevarata daca reusesti sa citesti si ce nu s-a scris!

cum am zis undeva "mai jos"...asta-i un topic pt aberat aberatii
miss_darine
Postat pe 6 Septembrie 2010 11:34
De la: miss_darine, la data 2010-09-06 11:34:30
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-06 11:30:31

cum am zis undeva "mai jos"...asta-i un topic pt aberat aberatii

adevarat graiesti, darine!
fante_de_dorobanti
Postat pe 6 Septembrie 2010 11:39
De la: misule2000, la data 2010-09-05 12:28:09
De la: wawa_Azraelf, la data 2010-09-05 12:21:35Lady Manu eu ti as pune aceeasi intrebare.....chiar nu mai sunt femei adevarate in lumea asta??? eu ma pot numara printre barbatii aceea ''adevarati''sau cum le spui tu.....de ce?....pt ca stiu sa respect o femeie....stiu cum sa ma comport cu ea....sunt un romantic incurabil,capabil de a face muuuulte surprize romantice...stiu cum sa i vorbesc unei femei....si nu in ultimul rand sunt adeptul codului bunelor maniere.si lista poate continua.si de ce ti am pus aceeasi intrebare??? pt ca in ultimele 2 relatii am fost inselat...de ce?....si eu mi am pus intrebarea asta.cred ca de prea mult bine.....am observat ca voua femeilor din ziua de astazi va place foarte mult sa mai aveti si cate o aventura.nu vreau sa spun acum ca barbatii sunt niste sfinti...dar....atunci cand un barbat isi exprima sentimentele lui de dragoste....va dau un sfat....nu i dati cu piciorul!eu am ca exemplu parintii mei...carora le port cel mai mare respect...au 36 de ani de casatorie dar nu au pus niciodata problema de despartire.normal ca au avut si certuri....drept este ca nu vei gasi nici o familie care sa nu se certe....dar....mereu si au pastrat aceleasi sentimente unul fata de altul.eu acum va intreb doamnelor si domnisoarelor....chiar nu mai puteti face asa ceva in ziua de astazi??cand credeti ca un barbat nu va mai acorda aceeasi atentie sau nu va mai respecta la fel de mult...sau chiar nu va mai iubeste la fel de mult ca in prima zi..sau mai rau...va inselat....inseamna ca ceva nu este in regula cu voi.....si de ce spun asta???pt adevarata persoana cu vina sunteti chiar voi doamnelor.credeti ma ca si noi barbatii avem nevoie de afectiune nu doar voi femeile....si noi avem nevoie de atentie....dar trebuie sa stii cand sa oferi atentie unui barbat.asa ca....cum tu Lady Manu ai pus aceasta intrebare....asa pun si eu aceeasi intrebare voua...doamnelor si domnisoarelor.cu respect! un barbat adevarat :)

Mie mi-era lene sa scriu un roman aici, ( bine ai facut) cam asta ar fi si intamplarea mea intr-o relatie. Si asa ma cred si eu, un adevarat, dar in ziua de azi nu mai tine numai de asta. Oricat de bun ai fi (in toate) mereu trebuie sa mai fie ceva ce le lipseste. Stiti cum e :ii dai luna de pe cer si-ti zice: "n-o mai vreau, m-am plictisit de ea, vreau soarele" Si-atunci..?!

[/quote =)) hai ca-i tare asta...asta-i ironia vietii...nu stii ce ai avut pana nu ai pierdut.(in ambele cazuri). Nici eu nu inteleg curiozitatea asta de a fi cu altul "fizic" ptca, in primul rand si acela are aceleasi organe , si daca pare mai macho, nu inseamna ca e intr-adevar asa...

matic888
Postat pe 6 Septembrie 2010 11:45
De la: kudika029282, la data 2010-09-06 09:31:33
De la: Tycu, la data 2010-09-06 09:27:12
De la: andra_30_tm, la data 2010-09-05 17:39:17Nu mai exista barbati adevarati ,da numai papagali din pacate,nu te poti baza pe nici unul.Habar nu au sa iubeasca cu adevarat,doar interesul pe capul lor.Nu stiu ce vor ,decat sex si aventura ,dar le vine si vremea batranetii si vor spune aoleoooooooo unde mi tineretea ca sa imi fac un rost.Vai de capul lor[/quote

] Barbatii sunt cei mai sinceri in iubire, ei stiu sa ia in serios relatia ,femeile insa sunt in general pentru interes, iubirea femeii depinde de portofelul barbatului cat e de plin, cat e de mare functia lui,cum ii face voile femeii, azi pentru femeie nu mai conteaza frumusetea si vocabularul baiatului, florile primite ,plimbarile tinandu-se de mana si cuvinte de iubire, azi pentru femeie conteaza cum sta barbatul cu " financiarul " chiar daca barbatul arata ca de frumos !!!!!
exista si varianta inversa acum barbatii cauta femei cu bani si avere ca doar e mai bine sa fie ei intretinuti decat sa se oboseasca sa mai castige ei vreun ban..asa ca exista si barbati foarte materialisti nu numai femei materialiste

Sunt si cazuri asa ceva , dar foarte putine, in general din doua motive ,ori femeia are senzatia ca il iubeste pe barbat, dar e o relatie fara viitor [nu va fii de durata ] , ori femeia il tine de " paravan "ca sa-si faca ea mendrele prin alte paturi !!!!
Tycu
Postat pe 6 Septembrie 2010 11:50
De la: laura31985, la data 2010-09-05 15:31:40 cred k e timpul k fiecare femeie sa-si caute implinirea in cu totul altceva pt ca intr-un barbat nu v-a gasi niciodata ce-i trebuie.../quote]

Unde...Tot in...FEMEI? ..
matic888
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:01
De la: matic888, la data 2010-09-06 12:01:00
De la: laura31985, la data 2010-09-05 15:31:40 cred k e timpul k fiecare femeie sa-si caute implinirea in cu totul altceva pt ca intr-un barbat nu v-a gasi niciodata ce-i trebuie.../quote]

nuuuuuuuuuu...intr-un animal de casa...un hamster de ex
miss_darine
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:03
mos craciun???

mos craciun NU EXISTAAAAAAA!!!!!!!!!!
kudika107560
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:10
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-17 20:57:42
De la: annna_marrria, la data 2010-08-17 20:46:10
Gata cu visul unei nopti de vara in care totul e dulce, sincer si siropos. Cassanova nu exista, Zorro e o legenda, Hercule un mit iar Fat-Frumos un simplu basm.

daca zici ceva de mos craciun................!!!
kudika107560
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:12
De la: kudika107560, la data 2010-09-06 12:12:31
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-17 20:57:42
De la: annna_marrria, la data 2010-08-17 20:46:10
Gata cu visul unei nopti de vara in care totul e dulce, sincer si siropos. Cassanova nu exista, Zorro e o legenda, Hercule un mit iar Fat-Frumos un simplu basm.

daca zici ceva de mos craciun................!!!

MOS CRACIUN???

MOS CRACIUN NU EXISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kudika107560
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:14
De la: kudika107560, la data 2010-09-06 12:10:03mos craciun???

mos craciun NU EXISTAAAAAAA!!!!!!!!!!

ba exista ca l-am vazut eu!
size_back
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:15
De la: miss_darine, la data 2010-09-06 12:03:13

da dc tocmai un hamster?

matic888
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:16
De la: matic888, la data 2010-09-06 12:16:24

da dc tocmai un hamster?

... daca se schimba vremurile putin o sa vedeti ca sint buni si aia care mai au 2-3 dinti in gura ... ... fat frumos o sa fie minciuna pe linga el ...

marco918
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:30
Barbatii adevarati exista dar sunt departe de lumea asta care s-a transformat in altceva decat era odata. Sunt izolati in mediul lor si ies greu in societate poate si pentru ca au fost buni dar au fost deceptionati de unele femei pe care le-au iubit cu adevarat, dar care dupa ce s-au plictisit sa fie iubite, vor altceva. E mereu un cerc vicios, parerea mea. Lumea se adapteaza si de aceea trebuie sa crezi ca acei barbati rai de acum au fost candva iubitori cu adevarat. Oricum exista si multi care din nastere au defectul pe care il mentionezi. Pacat, totusi, ca un sentiment atat de placut si de hranitor, cum este iubirea, nu mai este luat in serios si la fel de pacat e ca in cazul unei deceptii poate schimba radical viata unor oameni. Speranta moare ultima, dar cand moare si speranta nu mai ramane decat sa acceptam realitatea.
healthy011249
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:35

da dc tocmai un hamster?

pt ca e mai usor de intretinut decat un caine sau o pisica
miss_darine
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:36
De la: miss_darine, la data 2010-09-06 12:36:39

da dc tocmai un hamster?

pt ca e mai usor de intretinut decat un caine sau o pisica

... haios ... culmea este ca si unii barbati au aceleasi ''probleme'' ... de adaptare ... imi spunea unul odata, suparat nevoie mare pe nevasta-sa pentru pretentii ... zicea ... domne, nu e buna de nimic, a facut un copil si ma timpeste cu chestia asta, sta acasa si se ''tencuieste'' tot timpul, vorbeste cu o sumedenie de prietene si se caineaza una pe alta ... daca stiam ca e asa de ''scumpa'' de intretinut ... ami bine ma insuram cu o ... VACA ... ... zoofil sau nu dar macar aia da ... lapte ...

marco918
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:42
existaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
stai linistita ca apare si cel ce te va merita!!!!
ioan
pericol112
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:50
De la: marco918, la data 2010-09-06 12:42:18

... haios ... culmea este ca si unii barbati au aceleasi ''probleme'' ... de adaptare ... imi spunea unul odata, suparat nevoie mare pe nevasta-sa pentru pretentii ... zicea ... domne, nu e buna de nimic, a facut un copil si ma timpeste cu chestia asta, sta acasa si se ''tencuieste'' tot timpul, vorbeste cu o sumedenie de prietene si se caineaza una pe alta ... daca stiam ca e asa de ''scumpa'' de intretinut ... ami bine ma insuram cu o ... VACA ... ... zoofil sau nu dar macar aia da ... lapte ...

mortal amicu'
miss_darine
Postat pe 6 Septembrie 2010 12:53

aceasi intrebare ar putea adresa si un barbat feminelor , adevarul ca exista in continuare femei sau barbati care au un sistem de valori foarte sanatos , e sigur , viata in continua agitatie , criza a facut pe multi sa -si reevalueze prioritatile si modul de a relationa cu persoana iubita sau cei din jur.Vremurile ne-au facut mai pragmatici pe zi ce trece .Dar cauta si ve-i gasii si perechea potrivita , ea exista undeva si poate chiar si ea te cauta .
banalulanonim
Postat pe 6 Septembrie 2010 13:01
De la: kudika192719, la data 2010-09-05 17:12:44nu au disparut barbatii,femeile se redescopera,evolueaza si vor mai mult !

Alo! Nu vi se pare ca v-ati ascutit anormal de mult simturile? Duceti specia umana la pierzanie cu comportamentele astea de "vaduve negre".Noroc ca mai sunt si scorpii care chiar stiu ce sa faca cu un barbat (in afara de a-l devora, fie si financiar).Sau poate ca vaduvele negre se maturizeaza si se transforma in scorpii odata cu trecerea anilor?
Mr_6pack
Postat pe 6 Septembrie 2010 13:26
nu te contrazic,dar poate ce ai gasit tu nu considera ca meriti sa isi arate partea pe care o vrei tu, nu o mai dati ca voi sunteti perfecte si noi suntem de nu stiu unde, uitati-va intai la voi si dupa aceea vorbiti. iti zic eu ca mai exista dar nu ies la suprafata, nici voi nu mai prezentati siguranta , si in ziua de azi vedeti intai interesul vostru si spoi iubirea si ce mai vine dupa. are bani e bun , nu are , mai cautam, nu? asta vreti de fapt, siguranta financiara din partea barbatului, dar tipati in gura mare ca sunteti independente si vreti aceleasi drepturi, si discutia poate continua la infinit
kudika314683
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietenul meu este ciudat... 9 De la: iuliarv 15 Aprilie 2009 12:10
Dilema sau nu.......... 37 De la: cristianat 14 Iunie 2009 19:37
eu gemeni.................................el scorpion 9 De la: nvb 29 Iulie 2009 10:27
Barbatii sunt....CIUDATI? 37 De la: kudika347830 11 Februarie 2013 17:15
Berbecut 5 De la: louiza 17 Iulie 2010 18:18