Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

nu au disparut barbatii,femeile se redescopera,evolueaza si vor mai mult !
kudika192719
Postat pe 5 Septembrie 2010 17:12
Nu mai exista barbati adevarati ,da numai papagali din pacate,nu te poti baza pe nici unul.Habar nu au sa iubeasca cu adevarat,doar interesul pe capul lor.Nu stiu ce vor ,decat sex si aventura ,dar le vine si vremea batranetii si vor spune aoleoooooooo unde mi tineretea ca sa imi fac un rost.Vai de capul lor
andra_30_tm
Postat pe 5 Septembrie 2010 17:39
cauta si vei gasi....
becks
Postat pe 5 Septembrie 2010 18:18
exista:)
vali_niko
Postat pe 5 Septembrie 2010 18:30
Tu ii cauti pe la mall-uri,fite,chestii....
kudika183470
Postat pe 5 Septembrie 2010 19:18
Buna . Dar cine intreaba ? Ti-ai pus intrebarea , daca meriti , un barbat adevarat ? Ce vei face tu , cu un barbat adevarat ?
http://cernoschi.blogspot.com
cernoschi
Postat pe 5 Septembrie 2010 19:35
PAI... BARBATII (CA SI FEMEILE DE ALTFEL) SE NASC DIN... FEMEI. IAR DACA FEMEILE II EDUCA INTR-UN FEL ASA SUNT SI BARBATII.
VEZI GRECIA UNDE SI ELE SI SOTII II INVATA PE BAIETI SA AIBA CAT MAI MULTE FETE.
ACOLO CA SI AICI NU SE INVATA DE SUFLETUL PERECHE, IUBIRE ADEVARATA, ETC ETC

CE SEMENI ACCEA CULEGI...
DACA SUNTETI FETE CUMINTI , GENERATIA URMATOARE O SA FIE BARBATI A, DACA NU,
elefantu
Postat pe 5 Septembrie 2010 19:43
hmmm...cam demult sunt pe cale de disparitie barbati adevarati ...;) din pacate ...:)
x_girl4ever
Postat pe 5 Septembrie 2010 19:43
mai gasesti cate unul pe ici pe colo
angelradios
Postat pe 5 Septembrie 2010 20:20
ai dreptate, doar ca-ti mai trebuie si un pic de inteligenta si aspiratie pentru un trai decent alaturi de cel iubit, nu doar parteneri de sex, in loc de mic dejun, prinz si cina. Cine nu intelege, nici nu ai ce astepta...
ella59
Postat pe 5 Septembrie 2010 20:48
exista barbati adevarati trebuie doar sa-i cautii f bine. eu am unul.mult succes in cautari
kudika121258
Postat pe 5 Septembrie 2010 20:55
Dispar barbatii, apar topicurile tampite.
kudika315369
Postat pe 5 Septembrie 2010 21:14
Nu apar barbatii, dar eroii din cartile siropoase sunt doar personaje. Fat-frumos al zilelor noastre e simplu, s-ar putea sa naiba masina si sa fie chel si cu burtica. E barbat. Ofera stabilitate ,dar cine are rabdare sa ii acorde atentie intr-o lume in care primeaza banul , iar ce e stralucitor iti ia ochii???? Cea care a pus intrebarea e vreo Cosanzeana? Nu , cu siguranta nu! Din nefericire nu toate femeile au 90-60-90 dar au suflet si iubire de dat... .
Ca nu gasiti barbati adevarati va plangeti, dar unde i-ati cautat in ultimul club de fite? Acolo sigur veti gasi papagali, lupi, cocosi, struti si alte "animale". Cauta in lumea reala si sigur ii veti gasi. A si un ultim sfat nu judeca dupa aparente si nu pune etichete sau mai rau generalizezi.
kudika229543
Postat pe 5 Septembrie 2010 21:24
barbatii adeverati sunt luati de femeile adverate, sau...nu se uita decat la femei adevarate
dragdana
Postat pe 5 Septembrie 2010 21:34
De la: dragdana, la data 2010-09-05 21:34:25barbatii adeverati sunt luati de femeile adverate, sau...nu se uita decat la femei adevarate

Corect, insa este valabil si vice-versa.
G_Bogdan
Postat pe 5 Septembrie 2010 21:44
are dreptate.toti sunt niste fricosi,nehotarati,comozi si lasi
efervescenta
Postat pe 5 Septembrie 2010 21:55
Barbatul adevarat poate sa inteleaga o femeie, femeia daca il iubeste cu adevarat el e fericit, dar nu va recunoaste niciodata pentru el iubirea e o slabiciune. orice barbat cade tentatiei unei femei cu piept mare sau picioare lungi si se da in ispita daca i se ofera, dar nu cade in ea, ii place sa experimenteze ceva nou. Stie sa protejeze familia. Este responasabil, chiar daca si apar probleme in relatia de cuplu nu-si va ignora copiii niciodata
uras barbatii care au scop sa calce o femeie cu price pret si apoi sa se bata cu pumnil in piept ca au facut-o, e o lasitate, un monstru
Barbatul adevarat ajunge la inima unei femei prin gesturi si comportament frumos, dar pot sa fie si destuli de duri pentru ca e barbat. le plac femeile sociabile nu cicalitoare
kudika069542
Postat pe 5 Septembrie 2010 22:25
exista o sansa la 10000000000 sa prinzi un baiat cu adev de treaba. Cz... ori ai noroc, ori nu!
dyzzuk04
Postat pe 5 Septembrie 2010 22:36
ai dreptate. toate....alea au noroc de barbati buni, asa a fost mereu
madalinaangelito
Postat pe 5 Septembrie 2010 22:49
care alea?
miss_darine
Postat pe 5 Septembrie 2010 22:51
...
Barbie30
Postat pe 5 Septembrie 2010 22:53
A mai ramas doar unul,dar este deja al meu!Cat de disperata trebuie sa fii,sa ajungi la o asemenea concluzie!Mi-e mila de voi!Un barbat,ca sa fie "adevarat",are nevoie de o femeie "adevarata" si viceversa,cum spunea si cineva mai jos!Nu poti sa primesti,fara sa ai ce sa oferi!
kudika195964
Postat pe 5 Septembrie 2010 23:06
bre, chiar m-am amuzat citind postarile voastre ...adevarate perle scoase din putul gandirii...
miss_darine
Postat pe 5 Septembrie 2010 23:11
De la: Barbie30, la data 2010-08-16 19:44:57Te-a suparat iubitul?

Asa te comporti si tu cand te supara nu?
Se intreaba femeia ceva normal,si are dreptate...Mai sunt barbati adevarati dar trebuie cautati ,sincer sunt o specie pe cale de disparitie
sayu_chan
Postat pe 5 Septembrie 2010 23:52
Intotdeauna vor exista oameni buni si oameni rai...
eribui
Postat pe 5 Septembrie 2010 23:55
De la: madalinaangelito, la data 2010-09-05 22:49:34ai dreptate. toate....alea au noroc de barbati buni, asa a fost mereu

... daca e sa luam ''cazul'' columbeanu ... de referinta in domeniu ... dintre toate cordiciunile cu pretentii care iau umflat trombonul ... ''mucosul'' Iri a ales-o pe ''aia'' ... care a acceptat fara prea multe pretentii sa devina ''sclava'' lui ... ete domnle ce javra ... ...

marco918
Postat pe 6 Septembrie 2010 00:09
N-ai dreptate deloc cristian_medeleanu. Uneori si cel mai bun prieten cand nu te mai vede ca pe o prietena ci ca pe o partenera de sex atunci lucrurile se schimba si din pacate femeia sufera intotdeauna. Fiti mai putin egoisti si inchisi la minte, da-ti sanse si nu asteptati ca la spectacol numai eforturi din partea femeilor. Majoritatea barbatilor nu dau a doua sansa niciodata chiar daca ei sunt cei care au gresit interpretarile si nu cunosc cuvinte precum "imi pare rau", "scuza-ma am gresit", "nu ... Schimbarea in bine incepe prin mai multe aprecieri si sinceritate din partea ambelor sexe.
mihaela77
Postat pe 6 Septembrie 2010 01:09
hellooooo te-ai uitat la tine ce poti oferii uni barbat????......problema este ca voi nu mai stiti ce vrei si voi sunteti primele care va vaitati....
costi_l
Postat pe 6 Septembrie 2010 08:00
exista draga mea...eu am intalnit si sant tare fericita....ii multumesc lui d/zeu ca l-a creeat...e chiar minunea lui...
kudika310646
Postat pe 6 Septembrie 2010 08:05
De la: andra_30_tm, la data 2010-09-05 17:39:17Nu mai exista barbati adevarati ,da numai papagali din pacate,nu te poti baza pe nici unul.Habar nu au sa iubeasca cu adevarat,doar interesul pe capul lor.Nu stiu ce vor ,decat sex si aventura ,dar le vine si vremea batranetii si vor spune aoleoooooooo unde mi tineretea ca sa imi fac un rost.Vai de capul lor[/quote

] Barbatii sunt cei mai sinceri in iubire, ei stiu sa ia in serios relatia ,femeile insa sunt in general pentru interes, iubirea femeii depinde de portofelul barbatului cat e de plin, cat e de mare functia lui,cum ii face voile femeii, azi pentru femeie nu mai conteaza frumusetea si vocabularul baiatului, florile primite ,plimbarile tinandu-se de mana si cuvinte de iubire, azi pentru femeie conteaza cum sta barbatul cu " financiarul " chiar daca barbatul arata ca de frumos !!!!!
Tycu
Postat pe 6 Septembrie 2010 09:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma inselata crezand ca nu voi afla 52 De la: adi_laura_2008 9 Octombrie 2009 00:29
sunt inselata de sotul meu 27 De la: Indiana_Jones 22 Octombrie 2011 17:59
de ce oare nu-mi doresc o relatie?....se intampla ceva cu mine?? 15 De la: kudikaroxi 19 Mai 2009 17:48
fost afemeiat=prieten fidel in prezent 3 De la: kudika073327 6 Noiembrie 2009 12:02
Gustul femeilor 21 De la: Mike_Dex 1 Noiembrie 2014 17:35