Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: wawa_Azraelf, la data 2010-09-05 12:21:35Lady Manu eu ti as pune aceeasi intrebare.....chiar nu mai sunt femei adevarate in lumea asta??? eu ma pot numara printre barbatii aceea ''adevarati''sau cum le spui tu.....de ce?....pt ca stiu sa respect o femeie....stiu cum sa ma comport cu ea....sunt un romantic incurabil,capabil de a face muuuulte surprize romantice...stiu cum sa i vorbesc unei femei....si nu in ultimul rand sunt adeptul codului bunelor maniere.si lista poate continua.si de ce ti am pus aceeasi intrebare??? pt ca in ultimele 2 relatii am fost inselat...de ce?....si eu mi am pus intrebarea asta.cred ca de prea mult bine.....am observat ca voua femeilor din ziua de astazi va place foarte mult sa mai aveti si cate o aventura.nu vreau sa spun acum ca barbatii sunt niste sfinti...dar....atunci cand un barbat isi exprima sentimentele lui de dragoste....va dau un sfat....nu i dati cu piciorul!eu am ca exemplu parintii mei...carora le port cel mai mare respect...au 36 de ani de casatorie dar nu au pus niciodata problema de despartire.normal ca au avut si certuri....drept este ca nu vei gasi nici o familie care sa nu se certe....dar....mereu si au pastrat aceleasi sentimente unul fata de altul.eu acum va intreb doamnelor si domnisoarelor....chiar nu mai puteti face asa ceva in ziua de astazi??cand credeti ca un barbat nu va mai acorda aceeasi atentie sau nu va mai respecta la fel de mult...sau chiar nu va mai iubeste la fel de mult ca in prima zi..sau mai rau...va inselat....inseamna ca ceva nu este in regula cu voi.....si de ce spun asta???pt adevarata persoana cu vina sunteti chiar voi doamnelor.credeti ma ca si noi barbatii avem nevoie de afectiune nu doar voi femeile....si noi avem nevoie de atentie....dar trebuie sa stii cand sa oferi atentie unui barbat.asa ca....cum tu Lady Manu ai pus aceasta intrebare....asa pun si eu aceeasi intrebare voua...doamnelor si domnisoarelor.cu respect! un barbat adevarat :)

Gresesti profund!Femeile zilelor noastre si-au ascutit simturile asa cum am amintit intr-un mesaj mai sus.Capitalismul salbatic/globalizarea e de vina, din cauza lui dragostea a devenit un lux, poate chiar si procreerea.Cred ca iti lipsesc 2 lucruri esentiale pentru a avea satisfactii in relatia cu sexul opus.Nu prea ai simtul umorului si nici situatia ta financiara probabil ca nu e chiar roz.De fapt se cam leaga una de alta, vorba englezilor:"must be drama free".Am observat ca barbatului i se ascut foarte tare instinctele sexuale cand intalneste o femeie la ananghie, cand are nevoie disperata dupa ajutor,bani etc...pentru ca o astfel de femeie ar putea sa accepte relativ usor un compromis sexual;in schimb la femei se intampla exact invers, cand intalnesc un barbat intr-o situatie disperata nu numai ca nu se sinchisesc sa-i dea vreo mana de ajutor, ba chiar fug de el ca dracu de tamaie.In nici un caz nu s-ar putea indragosti de un asemenea individ.Instinctul lor de fiinte slabe dpdv fizic (si, sa fim sincer, femeile sunt niste nulitati ca si forta fizica in comparatie cu barbatii) care au nevoie de protectie, de siguranta (si aici vorbim de instinctul de procreere), dicteaza acest tip de comportament.

Daca vei reusi sa rezolvi cele doua necunoscute, incearca sa nu cazi in capcana in care am cazut eu, anume, am devenit atat de "drama free", incat nu pot sa ma abtin sa nu imi bat joc de toata lumea din jurul meu spre deliciul personal, si mai ales de femei.Unul din motto-urile mele in viata suna cam asa: "Viata e o comedie pentru cei ce gandesc si o tragedie pentru cei ce au sentimente".Unde mai pui si faptul ca in majoritatea cazurilor relatiilor dintre femei si barbati unul iubeste si altul este iubit, iti dai seama ca eu nici nu pot sa fac parte decat din a doua categorie.Nici nu prea duc lipsa de amatoare, insa cele care insista mai mult se ard cel mai tare.

In concluzie, eu recunosc ca NU sunt un barbat adevarat
Ma contrazice cineva?

P.S. Nu aruncati cu pietre pls
Mr_6pack
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:26
incep sa ma simt o scorpie dupa toate comentariile citite (sau aproape toate )
mai exista barbati adevarati... eu am o relatie de aproape 4 ani si pot spune ca iubitul meu e tot ce mi doresc: ma iubeste, ma rasfatza , imi ofera clipe fierbintzi , imi zice mereu ca ma iubeste, avem incredere unul in celalalt, suntem sinceri unul cu altul ( si aici o sa fiu contrazisa, dar chiar asa este + ca l-am testat de nenumarate ori si nu m-a mintit in niciunul din cazuri)... v-am convins?
rrasfatzata
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:29
unu dintre cei adevarati este aici si se intreaba daca mai exista femei adevarate,poate nu am gasit eu,trebuie sa fie
justmetraian
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:30
DEJA INCEPE SA MA DOARA CAPU , CATE ARTICOLE AM CITIT PE NT SI NIMIC CONCRET , SUNT DOAR VORBE , NU AI CE INVATA DIN EXPERIENTA ALTORA, TOT MAI BINE E CUM GANDESC EU, M-AM LUAT DE MULTE ORI DUPA ALTE PERS SI NU AM AJUNS BINE , ASA TOT MAI BINE E CUM GANDESC EU, BARBATI ADEEVARATI NU MAI EXOSTA , EU AM I9NCERCAT , CAUTTA, MI=AM PIERSUT TIMPU 6 ANI PE NET CAUTAND PLUS 11 IN VOIATA REAAL , SI NIMIC BUN, ADEVARAT, CONCRET DE CARE AS FIU MULTUMITA , SAU SA MA FACA CU ADEVARAT FERICITA SUNT F DEZAMAGITA DE BARBATI SI LUMEA IN CARE TRAIM IN GENERAL
kudika080410
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:40
De la: Mr_6pack, la data 2010-09-06 14:26:59
De la: wawa_Azraelf, la data 2010-09-05 12:21:35Lady Manu eu ti as pune aceeasi intrebare.....chiar nu mai sunt femei adevarate in lumea asta??? eu ma pot numara printre barbatii aceea ''adevarati''sau cum le spui tu.....de ce?....pt ca stiu sa respect o femeie....stiu cum sa ma comport cu ea....sunt un romantic incurabil,capabil de a face muuuulte surprize romantice...stiu cum sa i vorbesc unei femei....si nu in ultimul rand sunt adeptul codului bunelor maniere.si lista poate continua.si de ce ti am pus aceeasi intrebare??? pt ca in ultimele 2 relatii am fost inselat...de ce?....si eu mi am pus intrebarea asta.cred ca de prea mult bine.....am observat ca voua femeilor din ziua de astazi va place foarte mult sa mai aveti si cate o aventura.nu vreau sa spun acum ca barbatii sunt niste sfinti...dar....atunci cand un barbat isi exprima sentimentele lui de dragoste....va dau un sfat....nu i dati cu piciorul!eu am ca exemplu parintii mei...carora le port cel mai mare respect...au 36 de ani de casatorie dar nu au pus niciodata problema de despartire.normal ca au avut si certuri....drept este ca nu vei gasi nici o familie care sa nu se certe....dar....mereu si au pastrat aceleasi sentimente unul fata de altul.eu acum va intreb doamnelor si domnisoarelor....chiar nu mai puteti face asa ceva in ziua de astazi??cand credeti ca un barbat nu va mai acorda aceeasi atentie sau nu va mai respecta la fel de mult...sau chiar nu va mai iubeste la fel de mult ca in prima zi..sau mai rau...va inselat....inseamna ca ceva nu este in regula cu voi.....si de ce spun asta???pt adevarata persoana cu vina sunteti chiar voi doamnelor.credeti ma ca si noi barbatii avem nevoie de afectiune nu doar voi femeile....si noi avem nevoie de atentie....dar trebuie sa stii cand sa oferi atentie unui barbat.asa ca....cum tu Lady Manu ai pus aceasta intrebare....asa pun si eu aceeasi intrebare voua...doamnelor si domnisoarelor.cu respect! un barbat adevarat :)

Gresesti profund!Femeile zilelor noastre si-au ascutit simturile asa cum am amintit intr-un mesaj mai sus.Capitalismul salbatic/globalizarea e de vina, din cauza lui dragostea a devenit un lux, poate chiar si procreerea.Cred ca iti lipsesc 2 lucruri esentiale pentru a avea satisfactii in relatia cu sexul opus.Nu prea ai simtul umorului si nici situatia ta financiara probabil ca nu e chiar roz.De fapt se cam leaga una de alta, vorba englezilor:"must be drama free".Am observat ca barbatului i se ascut foarte tare instinctele sexuale cand intalneste o femeie la ananghie, cand are nevoie disperata dupa ajutor,bani etc...pentru ca o astfel de femeie ar putea sa accepte relativ usor un compromis sexual;in schimb la femei se intampla exact invers, cand intalnesc un barbat intr-o situatie disperata nu numai ca nu se sinchisesc sa-i dea vreo mana de ajutor, ba chiar fug de el ca dracu de tamaie.In nici un caz nu s-ar putea indragosti de un asemenea individ.Instinctul lor de fiinte slabe dpdv fizic (si, sa fim sincer, femeile sunt niste nulitati ca si forta fizica in comparatie cu barbatii) care au nevoie de protectie, de siguranta (si aici vorbim de instinctul de procreere), dicteaza acest tip de comportament.

Daca vei reusi sa rezolvi cele doua necunoscute, incearca sa nu cazi in capcana in care am cazut eu, anume, am devenit atat de "drama free", incat nu pot sa ma abtin sa nu imi bat joc de toata lumea din jurul meu spre deliciul personal, si mai ales de femei.Unul din motto-urile mele in viata suna cam asa: "Viata e o comedie pentru cei ce gandesc si o tragedie pentru cei ce au sentimente".Unde mai pui si faptul ca in majoritatea cazurilor relatiilor dintre femei si barbati unul iubeste si altul este iubit, iti dai seama ca eu nici nu pot sa fac parte decat din a doua categorie.Nici nu prea duc lipsa de amatoare, insa cele care insista mai mult se ard cel mai tare.

In concluzie, eu recunosc ca NU sunt un barbat adevarat
Ma contrazice cineva?

P.S. Nu aruncati cu pietre pls

... ... din pacate tot ce ai enumerat pe acolo sint doar ... EFECTE ... ori astea se vad si fara sa filozofezi prea mult ... cauzele sint discrete si aparent fara legatura cu efectul ...

... intradevar ... nu pari a fi un ... ''barbat'' ...

marco918
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:41
auzi ma' morco, da' tu ce ....postezi aici??
ca-i vorba de barbati adevarati. mie mi-a fost frica sa trec p-aci.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:43
De la: kudika080410, la data 2010-09-06 14:40:51DEJA INCEPE SA MA DOARA CAPU , CATE ARTICOLE AM CITIT PE NT SI NIMIC CONCRET , SUNT DOAR VORBE , NU AI CE INVATA DIN EXPERIENTA ALTORA, TOT MAI BINE E CUM GANDESC EU, M-AM LUAT DE MULTE ORI DUPA ALTE PERS SI NU AM AJUNS BINE , ASA TOT MAI BINE E CUM GANDESC EU, BARBATI ADEEVARATI NU MAI EXOSTA , EU AM I9NCERCAT , CAUTTA, MI=AM PIERSUT TIMPU 6 ANI PE NET CAUTAND PLUS 11 IN VOIATA REAAL , SI NIMIC BUN, ADEVARAT, CONCRET DE CARE AS FIU MULTUMITA , SAU SA MA FACA CU ADEVARAT FERICITA SUNT F DEZAMAGITA DE BARBATI SI LUMEA IN CARE TRAIM IN GENERAL

... dar TU ce reprezinti/reprezentai pentru un barbat ? ... daca esti cinstita cu tine si iti raspunzi onest si obiectiv o sa afli si de ce nu ai gasit acea ''adevaraciune'' ! ...

marco918
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:43
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-06 14:43:48auzi ma' morco, da' tu ce ....postezi aici??
ca-i vorba de barbati adevarati. mie mi-a fost frica sa trec p-aci.

... ma atrage ''dexteritatea'' cu care fac unii/unele ... gauri in apa ! ... ... te apuca plinsul ...
marco918
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:45
De la: kudika080410, la data 2010-09-06 14:40:51DEJA INCEPE SA MA DOARA CAPU , CATE ARTICOLE AM CITIT PE NT SI NIMIC CONCRET , SUNT DOAR VORBE , NU AI CE INVATA DIN EXPERIENTA ALTORA, TOT MAI BINE E CUM GANDESC EU, M-AM LUAT DE MULTE ORI DUPA ALTE PERS SI NU AM AJUNS BINE , ASA TOT MAI BINE E CUM GANDESC EU, BARBATI ADEEVARATI NU MAI EXOSTA , EU AM I9NCERCAT , CAUTTA, MI=AM PIERSUT TIMPU 6 ANI PE NET CAUTAND PLUS 11 IN VOIATA REAAL , SI NIMIC BUN, ADEVARAT, CONCRET DE CARE AS FIU MULTUMITA , SAU SA MA FACA CU ADEVARAT FERICITA SUNT F DEZAMAGITA DE BARBATI SI LUMEA IN CARE TRAIM IN GENERAL

Da' un barbat NEadevarat nu te intereseaza?Cine stie, poate gasesti exact opusul a ceea ce cauti, who knows?

De ce nu ai poza la avatar?
Mr_6pack
Postat pe 6 Septembrie 2010 14:59
De la: kudika319813, la data 2010-09-05 16:59:14nu au cum sa dispara pt k ei nu au existat niciodata
dak exista vreunul sa se arate

Barbatzii adevaratzi, sint vizibili doar pt femeile adevarate ...dar pt tine , precum si pt marea majoritate de "mere" stricate, e greu de intzeles , nu-i asa ?

Ce vrei sa ti se arate mai ? Lasa bauturile alcolice si spala-ti ochii mai des
denis_3d25
Postat pe 6 Septembrie 2010 16:38
Singurul mar stricat de aici esti tu. Ce ai, te-a lasat iubita si acum iti lingi ranile? Te-ai gandit ca poate cauta un ...barbat adevarat? Fiindca tu imi pari cam frustrat, din cele scrise de tine
LadyManu
Postat pe 6 Septembrie 2010 17:02

Cele care afirmatzi despre barbatzi, ca ar fi asa si pe dincolo, ca sint falsi si lasi si egoisti si a.m.d. ... voi de fapt stitzi ce facetzi ??? Va etalatzi propriul caracter in public...

Barbatzii pe care-i acuzatzi, sint de fapt, oglinzile voastre, in care vi se reflecta propriile lasitatzi.
denis_3d25
Postat pe 6 Septembrie 2010 17:07
De la: LadyManu, la data 2010-09-06 17:02:51Singurul mar stricat de aici esti tu. Ce ai, te-a lasat iubita si acum iti lingi ranile? Te-ai gandit ca poate cauta un ...barbat adevarat? Fiindca tu imi pari cam frustrat, din cele scrise de tine

Tie ti se "pare" multe si tocmai asta ti-e marea problema !
denis_3d25
Postat pe 6 Septembrie 2010 17:12
De la: LadyManu, la data 2010-08-19 11:48:43Sunt foarte de acord cu tine, dar barbati din aceia despre care vorbesti tu sunt extrem de rari, din pacate. http://pandoras.realitatea.net/razboiul-sexelor/lasitatea-masculina-12605.html
Barbatii n-au nimic de spus in apararea lor? M-ar interesa cateva opinii "masculine"

problema cea mai mare este ca daca voi femeile dati peste un barbat care stie ce se face intro relatie adika sa fie sincer si fidel , de la o anumita vreme il luati de prost .
Pana la urma voi femeile ati vrea un barbat cu : masini ,vile , averi , penis ..... , si plus sa fie si fidel si de treaba , deci simplu asa ceva no sa gasiti oricat ati cauta .
Daca dati peste un barbat de treaba aveti grija de el pentru ca sunt tot mai putini care inca mai au incredere in femei .
Si va rog nu va suparati , aveti grije de voi
cosmin120189
Postat pe 6 Septembrie 2010 17:19
De la: denis_3d25, la data 2010-09-06 17:12:51
De la: LadyManu, la data 2010-09-06 17:02:51Singurul mar stricat de aici esti tu. Ce ai, te-a lasat iubita si acum iti lingi ranile? Te-ai gandit ca poate cauta un ...barbat adevarat? Fiindca tu imi pari cam frustrat, din cele scrise de tine

Tie ti se "pare" multe si tocmai asta ti-e marea problema !

Spalati-va mai fetelor mai des pe fatza/ochi , ca sa nu vi se mai para lumea atat de urata

Buna dimineatza !
denis_3d25
Postat pe 6 Septembrie 2010 17:22
De la: denis_3d25, la data 2010-09-06 16:38:58
De la: kudika319813, la data 2010-09-05 16:59:14nu au cum sa dispara pt k ei nu au existat niciodata
dak exista vreunul sa se arate

Barbatzii adevaratzi, sint vizibili doar pt femeile adevarate ...dar pt tine , precum si pt marea majoritate de "mere" stricate, e greu de intzeles , nu-i asa ?

Ce vrei sa ti se arate mai ? Lasa bauturile alcolice si spala-ti ochii mai des

eu unul ma cred barbat adevarat adika ma refer la suflet
cosmin120189
Postat pe 6 Septembrie 2010 17:23
Sau ce va asteptatzi sa primitzi in schimbul gretzurilor pe care vi le varsatzi aici ???

Credetzi ca prostovanul de "barbat ideal" are sa vina repede la voi sa va dea biberonul in gura, sa transcrie Mezedesul si vila pe numele vostru si apoi sa va mai caute si niste amantzi cu care sa va bateti joc de el in timp ce el merge la servici ?

Cand gasiti un astfel de fraier, sa-mi spunetzi si mie ca vreau sa rad si eu din tot sufletul de prostul ala
denis_3d25
Postat pe 6 Septembrie 2010 17:33
e plina lumea de fraieri ca cei pe care i-ai mentionat tu ! si o femeie care are un astfel de fraier e desteapta !
LadyZuza
Postat pe 6 Septembrie 2010 17:38
BARBATII CAT SI FEMEILE GRESESC ! Cate femei ati auzit ca sunt batute de barbati ( aproximativ ) ? Raspuns: 90% au primit cel putin o palma, 60% sunt batute ca niste animale.Va intrebati vreodata de ce se intampla asta? (Raspunsul barbatilor ar fi ca sunt stresati din cauza femeilor si ca acestea au gura mare dar problema e ca acei barbati sunt complexati si au probleme psihologige) ,Va mai intrebati de ce barbatii inseala? Tocmai din cauza altor femei ,cluburi de noapte pline de femei , masaje erotice , prostituate..........le poti condamna pe aceste femei? asa vad ele sa fie INDEPENDENTE ( asa e mult mai usor pt. ele sa scoata bani folosindu-se de propiul corp decat sa munceasaca.........gandirea aceasta e din cauza comoditatii,nu se mai gandesc cat de repede or sa se ramoleasca). Am vazut femei foarte sigure pe barbatii lor insa acestea erau inselate cu nerusinare, femeia sta cu copilul iar barbatul "munceste"....cum e treaba lui.Nu va ganditi ca exista si casnicii in care saracul barbat chiar munceste si se zbate iar femeia lui presteaza foarte bine cu alt barbat. Acestea sunt putine exemple insa mai pot da o gramada.Barbatul este cel care are hormoni si e mai greu de controlat in momentul in care apare o femeie dotata si incepe sa-l controloeze la mostenitori.
Oricat de mult greseste un barbat sau o femeie intr-o relatie trebuie gasit un echilibru deoarece NIMENI nu e perfect si nu vom gasi niciodata ACEA PERSOANA PERFECTA INSA VOM SIMTI CA E DACA IUBIM.
DECI NU TREBUIE SA DAM NEAPARAT VINA PE BARBATI IN GENERAL CI NUMAI PE O PARTE DINTRE EI CUM NICI BARBATII NU TREBUIE SA NE INVINUIASCA PE NOI FEMEILE DIN CAUZA ALTOR FEMEI.
CEL MAI IMPORTANT E SA INVATAM SA NE IUBIM SI SA NE RESPECTAM MAI INTAI PE NOI INSINE IAR APOI VOM FI IUBITI SI RESPECTATI .
Aghata87
Postat pe 6 Septembrie 2010 18:30
De la: LadyZuza, la data 2010-09-06 17:38:20e plina lumea de fraieri ca cei pe care i-ai mentionat tu ! si o femeie care are un astfel de fraier e desteapta !

ahhhaaa deci , femeile alea sint destepte ?
Nu sint ca astea de aici ?

denis_3d25
Postat pe 6 Septembrie 2010 18:38
Da si atunci de ce la stirile de la ora cinci vezi numai barbati care se spanzura si se taie ca i-au parasit iubitele? Ehh... nu mai spune de sensibilitate ca noi baietii o ducem la extrem!!
cosminique
Postat pe 6 Septembrie 2010 18:40
Bravo Aghata
Mi-a placut incheierea textului tau ...

Dar despre femeile batute , vreau sa spun ca-si merita soarta... candva le compatimeam si eu; dar e foarte gresit sa compatimim pe cineva care primeste exact ceea ce-si doreste

denis_3d25
Postat pe 6 Septembrie 2010 19:01
pf nu am ateles de ce atoti barbati sant mai mutoi tu tot cu unul dintrea acea ti scuze
yngeru_yndragostit
Postat pe 6 Septembrie 2010 20:08
parerea mea ca barbatii sunt foarte schimbatori...azi te iubeasc si maine te parasesc....ca doar s-au plictisit saracii...
alina26985
Postat pe 6 Septembrie 2010 21:05
De la: yngeru_yndragostit, la data 2010-09-06 20:08:05pf nu am ateles de ce atoti barbati sant mai mutoi tu tot cu unul dintrea acea ti scuze

Nathaly_Albu
Postat pe 6 Septembrie 2010 21:16
De la: cosmin120189, la data 2010-09-06 17:19:41
De la: LadyManu, la data 2010-08-19 11:48:43Sunt foarte de acord cu tine, dar barbati din aceia despre care vorbesti tu sunt extrem de rari, din pacate. http://pandoras.realitatea.net/razboiul-sexelor/lasitatea-masculina-12605.html
Barbatii n-au nimic de spus in apararea lor? M-ar interesa cateva opinii "masculine"

problema cea mai mare este ca daca voi femeile dati peste un barbat care stie ce se face intro relatie adika sa fie sincer si fidel , de la o anumita vreme il luati de prost .
Pana la urma voi femeile ati vrea un barbat cu : masini ,vile , averi , penis ..... , si plus sa fie si fidel si de treaba , deci simplu asa ceva no sa gasiti oricat ati cauta .
Daca dati peste un barbat de treaba aveti grija de el pentru ca sunt tot mai putini care inca mai au incredere in femei .
Si va rog nu va suparati , aveti grije de voi

"penis"/....da, preferabil ar fi cu asa cv ptca in primul rand are nevoie de el pt nevoi fiziologige, dar daca nu are ne intelegem noi =)). hai ca ai fost comic..sau ce, nu toti reprezentantii sexului masculin nu au asa cv? m-o fi invatat pe mn aiurea la gradinita?
matic888
Postat pe 7 Septembrie 2010 09:45
acum dupa ce am citit toate (de)zbaterile voastre am sa va intreb un singur lucru. daca lumea ar fi o mare piata de unde ati putea cumpara barbati ati merge la standul in care ati gasi barbati adevarati? cate dintre voi va considerati femei adevarate pentru a merita un barbat adevarat? Ce ati facut voi pentru a merita statutul de femeie adevarata?

ce imi place felul in care a fost proiectata lumea asta, glorie creatorului oricare ar fi el, de exemplu in cazul asta persoana de sex opus adevarata sa nu poata fi gasita indiferent unde ai cauta-o pe pamant, ci sa trebuiasca sa fie "construita". cei/cele cativa care "vad" evenimentele asa cum ar trebui sunt putini si doar ei au dreptul sa fie fericiti, pentru ca doar ei muncesc sa isi atinga fericirea. nu e minunat cum e construita lumea noastra?
leo_
Postat pe 7 Septembrie 2010 10:44
pai hai sa-i cautam...! ma duc sa-i aduc lupa
roz5blue6lila7
Postat pe 7 Septembrie 2010 10:55
De la: Nathaly_Albu, la data 2010-09-06 21:16:54
De la: yngeru_yndragostit, la data 2010-09-06 20:08:05pf nu am ateles de ce atoti barbati sant mai mutoi tu tot cu unul dintrea acea ti scuze

o traducere se poate?
miss_darine
Postat pe 7 Septembrie 2010 10:57

Neata fetele!
Sa incerc eu sa traduc "nu am inteles de ce toti barbatii sunt maimutoi,tu tot cu unul dintre ei tii,scuze!"
Barbie30
Postat pe 7 Septembrie 2010 11:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
destin...sau obsesie... 30 De la: mika_ela 20 Noiembrie 2009 22:40
cum iti dai seama ca un barbat te vrea pt viitor? 13 De la: arielle 12 Iunie 2010 15:33
ziua sotului..surpriza... 30 De la: scorpio67 21 Mai 2010 15:24
Eu pesti,El,berbec... 5 De la: Chocolatzyk 20 Decembrie 2010 15:57
Nu vrea sa ne mutam impreuna 7 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:53