Mai multe
| draga mea cred ca esti foarte mica ca si celelalte si eu am crezut ce e cv grav dar iubita mea nu este baietii o sa tot cunosti o sa ajungi sa te saturi si o sa vezi cat de importanti se dau dar nu uita din cauza noastra ajung sa se simnta importanti pt k poate mai toate ajungem sa facem greseli ca si tn pt k nu stim ce ne asteapta dar credema la baiat nu e bn sa-i dai prea multa importanta ti am mai zis ei fara noi nu rep nimik consider ca inca esti mica si mai bn iti ocupi timpul cu altceva mai util asta e parerea mea credema nu te merita si daca ajungi pe viitor sa vb cu vreun baiat fii mai indiferenta daca vrei sa fii iubita si sa vina el la tn nu tu la el si inca ceva ia-o mai usor baietii sunt pe toate drumurile stiu k azi poate te doare dar poate e mai bn asa ca maine sa te ridici si sa fi mai tare pwp ai grija de tn . |
|
kudika517655 Postat pe 2 Aprilie 2012 12:28 |
|---|
| Eu cred ca meriti mai mult decit sa te umilesti din dragoste |
|
kudika512069 Postat pe 4 Aprilie 2012 01:45 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Unul tradat | 25 | De la: kudika_937848 14 Martie 2014 22:27 |
| Relatie de durata sau aventura? | 41 | De la: arhanghel 1 Iulie 2010 11:06 |
| va rog din suflet am nevoie de sfaturile voastre. | 100 | De la: scorpio67 12 Martie 2011 11:36 |
|
|
||
| rana pe uter | 3 | De la: kudika184484 22 Martie 2012 11:05 |
| NU A PUTUT SA MA INSELE.. | 19 | De la: kudika019015 22 August 2009 10:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.