Mai multe
Te-a înºelat ... NU O DATÃ! ... ce mai aºtepþi? i-ai dat aufiderzein ºi mergi înainte!!! Ce mai aºtepþi? ... nu .. nu .. aºa nu se poate ... ºi sã spunã fata la un bãiat cã-l iubeºte .. apoi la ce naiba mai eºti fatã! unde þi/e mîndria? .. i-ai dat de înþeles foarte clar - sunt a ta .. fãrã tine nu pot .. am sã te mai iert dacã va trebui ... etc. atunci de ce el sã nu-ºi facã de cap?! ... fii mîndrã de tine .. nu piermite nimãnui sã-þi facã dureros!!! ... Lasã-l naiba .. nu te meritã! .. Fã-i loc în inima ta altui bãiat care te va iubi ... ºi sã nu uiþi .. pe nefericirea altora .. fericire nu vei avea!
|
||
|
kudika158986 Postat pe 23 Mai 2011 08:18 |
||
|---|---|---|
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 12:20:55De la: mimo_miru, la data 2010-08-19 12:19:30:))..ok sa zicem k eu sunt disperata si asa si il caut si chestii..disperata de mine nu-l mai cauta.si el vine si ma suna.atunci disperata in ce se transforma?:))=)))
|
||
|
Lucyetta Postat pe 24 Mai 2011 18:49 |
||
| cati ani ai? e prima intrebare la care nu am gasit un raspuns in textul tau... apoi... de ce-ti place sa alergi dupa el? ar trebui sa ai putin respect fata de propria ta persoana... daca vei mai alerga din nou , se v-a intoarce la tine, iti v-a spune din nou "te iubesc" si restul, si iar v-a pleca.... pentru ca asa l-ai invatat, i-ai dat importanta, i-ai aratat punctul tau slab si acum te joaca... fi tare si intreaba-l ce vrea cu adevarat, daca are de gand sa continue la fel.... cere-i sa fie sincer...dupa aceia astept un semn de la tine,,, poate mai discutam.. sa ai norocul de partea ta... | ||
|
|
||
|
kudika069398 Postat pe 30 Mai 2011 23:48 |
||
| Salut Miruna:) sunt noua pe aici:P sh am vazut problema ta...eu cred k ar trebui sa vb deschis cu el.,...sh sa,i spui clar ce simti uh...sh sa vezi ce are el de gand sa faca...dak zici k te iubeste atunci va fi cu tine...dak nu nu merita... | ||
|
kudika405829 Postat pe 1 Iunie 2011 00:53 |
||
|
||
|
hd34dia Postat pe 17 Iunie 2011 16:14 |
||
doamneee, miruna nu a mai scris de un an si voi continuati sa-i dati sfaturi
|
||
|
kudika077361 Postat pe 23 Iunie 2011 23:51 |
||
| Dragoste cu nabadai? Pai asta e telul tau in viata sau vrei o relatie clasica, linistita si plina de dragoste si de armonie? Lasa-l si gaseste-ti pe cineva cu capul pe umeri care sa te respecte. | ||
|
Eva32 Postat pe 2 Iulie 2011 02:19 |
||
Trateaza-l cu indiferenta cat mai mult.Daca si el te iubeste asa cum ti-a declarat ,te va dorii mai mult si va intelege cat de mult insemni tu pentru el .Daca nu-ti va raspunde ,nu te merita si merg imai departe ...Nu merita sa-ti pierzi timp important din viata . CURAJJJJJJJ
|
||
|
radu_catalina1 Postat pe 13 Iulie 2011 23:16 |
||
| avand in vedere faptul ca tu te-ai tinut dupa el si i te-ai dat pe "tava" p cand el avea prietena, respectul lui fata de tine pur si simplu NU EXISTA! si nici nu va exista vreodata daca ai de gand sa continui sa te tii tu dupa el ! maturizeaza-te putin! barbatul umbla dupa femeie ,NU INVERS ! | ||
|
iacobralucateodora Postat pe 18 Iulie 2011 12:00 |
||
De la: iacobralucateodora, la data 2011-07-18 12:00:34avand in vedere faptul ca tu te-ai tinut dupa el si i te-ai dat pe "tava" p cand el avea prietena, respectul lui fata de tine pur si simplu NU EXISTA! si nici nu va exista vreodata daca ai de gand sa continui sa te tii tu dupa el ! maturizeaza-te putin! barbatul umbla dupa femeie ,NU INVERS ! Este cel mai adevarat mesaj dintre toate (iacobralucateodora) !! Miruna, prea te-ai aruncat tu in bratele lui, prea ai pus tu la suflet totu...le-ai despicat in 16...e ceva normal la varsta asta. El daca te vrea vine el la tine...acum te si simte ca il iubesti si se cam joaca cu tine. Se simte mandru de imprejurarile astea si o sa continuie asa. Sfat: bucura-te de varsta asta frumoasa si nu uita ca timpu' este cel mai scump. E pacat sa acorzi timp cui nu trebuie ! |
||
|
tavyoca Postat pe 19 Iulie 2011 12:48 |
||
De la: iacobralucateodora, la data 2011-07-18 12:00:34 barbatul umbla dupa femeie ,NU INVERS ! Eu nu-s asa sigur
|
||
|
The_Exile Postat pe 19 Iulie 2011 12:50 |
||
| te-ai gandit ca poate are pe altcineva? poate nu vrea o relatie stabila? etc. trebuie sa comunicati sincer sa spuna fiecare ce vrea ce simte etc desi la o varsta asa frageda e mai greu sa fi serios si sincer, raspunsul doar voi il puteti gasi, comunicad.Si nu uita ca daca intr-o relatie nu exista respect nu exista nimic. | ||
|
theoanna74 Postat pe 6 August 2011 13:04 |
||
|
dupa barbati si dupa tramvai sa nu fugi niciodata.... n-ai vazut reclama in care se spune ca daca ai pierdut un baiat, mai sunt cel putin 5 care asteapta sa i ia locul... |
||
|
browneyes Postat pe 17 August 2011 07:40 |
||
De la: mimo_miru, la data 2010-08-19 11:52:50m-am tinut dupa el in sensul ca am incercat sa ma apropii kt de mult de el incat sa il cunosc mai bine si sa vada ce fel de persoana sunt. Daca il interesa cu adevarat ce persoana esti, nu trebuia sa umbli tu dupa el, pentru ca umbla el dupa tine. Lasa-l in pace si respectat-te. Nu te transforma intr-un pres de sters picioarele. |
||
|
lollitta Postat pe 18 August 2011 12:28 |
||
draga Miruna eu cred ka tu il iubesti dar el pe tine nu prea ..daca tear iubi sar desparti de prietena sa ar fi cu tine si nu va-ti desparti si impaca intruna .o relatie nui asa azi ma despart maine ma impac .intro relatie trebuie sa fie intelegere incredere si iubire. daca el zice doar ca te iubeste si nu iti dovedeste nu stie ce i aceea iubire. cand iubesti o persoana lupti sa o faci fericita sa fi cu ia nu te desparti de ia si mai ales fara motiv ..uital .. nu e pt tine baiatul asta. tea facut sa iti faci sperante ..
|
||
|
rebela22 Postat pe 19 August 2011 20:25 |
||
bai miruna poate te iubeste ca pe o sora si pt.ca are cu cine vorbi pt.ca u il intelegi...sau poate nui decis inca sau nar vrea sa puie suflet mai tare decat a pus....u fii fata desteapta... ial de manicutza... si intreabal daca te iubeste si ar mai vrea sa aveti un viitor comun amandoi.spunei ca u il vei lasa in pace daca el iti va da un raspuns negativ!daca cu adevarat te iubeste te va lua in brate,te va saruta siti va spune ca nu vrea sa te piarda!daca nu te iubeste nui va pasaaaaaaaa......fa asa si ai sa vezi ca ai de caastigat!!!!
|
||
|
SULYSULY10_YAHOO_RO Postat pe 21 August 2011 11:32 |
||
hahahah cati ani ai ? esti un copil ( EL AVEA PRIETENA DAR U ESTI PRIMA FATA CARUIA IA SPUS CA O IUBESTE ) TREZESTETEEEEEEEEEEEE
|
||
|
annienne Postat pe 21 August 2011 17:57 |
||
| Las-o sa doarma.Se va trezi doar cand va cade din pat. | ||
|
kudika023770 Postat pe 21 August 2011 18:12 |
||
| scumpica scuze ca intervin . dar incearca sa vb cu el .. si sa va spunetzi ceea ce va doritzi unu altuia .. text de sinceritate .. spunei ca este un joc:) | ||
|
kudika429020 Postat pe 1 Septembrie 2011 14:38 |
||
dupa atata timp, cine stie cine pe cine mai iubeste ?!
|
||
|
kudika430030 Postat pe 5 Septembrie 2011 00:36 |
||
sfatul meu?cauta-ti altul! asta se pare ca nu stie ce vrea. |
||
|
nefertity20 Postat pe 11 Septembrie 2011 10:53 |
||
|
||
|
gabrielaioana27 Postat pe 14 Septembrie 2011 16:45 |
||
|
Buna Miruna, LA 16 ani esti o pustoaica , insa nu neg faptul ca este posibil sa il iubesti pe acest baiat. Nu este posibil ca el sa tina la tine ca la un prieten foarte bun. Ai spus ca a inceput sa se deschida in fata ta. De obicei baietii nu fac lucrul asta. Acum mai este o intrebare pe care nu am vazut-o : cati ani are acest baiat? Daca intradevar il iubesti , dupa cum spui, eu spun sa ai o discutie sincera cu el , face to face si sa ii spui ce simti. Fa-l sa inteleaga ce este in sufletul tau si fa-l sa iti de-a un raspuns sincer legat de sentimentele lui. In functie de raspunsul lui te hotarasti ce ai de facut in continuare. Daca este doar o relatie bazata pe prietenie asta este, ai un prieten pe care il iubesti si pe care o sa il ajuti mereu si poate si el pe tine . O sa iti fie greu, o sa suferi, insa pana la urma o sa intalnesti persoana potrivita pentru tine, insa vezi sa nu treci pe langa el, legata la ochi de iubirea acestui baiat. |
||
|
gabrielaghm Postat pe 15 Septembrie 2011 15:28 |
||
| CAM GREU O SA TRECI PESTE O FAPTA INTEMEIATA.AM CITIT DE LA CELELALTE PRIETENE DE PE KUDIKA,SI AU MARE DREPTATE.MAI BINE ACUM FARA EL DECTT MAI TIRZIU.AI PUTEA SA TE IMPACI,DAR VA FI MEREU ACEL CEVA PE CARE NOI NUL CUNOASTEM.NUMAI VOI DOI IL STITI.GREU DE DAT UN SFAT.BINE CA NAI RAMAS GRAVIDA.NUMAI TU STI DACA POTI DUCE O VIATA FERICITA LINGA EL.CHIAR OFTEZ PT TINE.FATA MEA ESTE LA A DOUA CASATORIE DIN CARE ACUM A REZULTAT UN COPIL.NU CRED CA VA FI PREA FERICITA,DAR CE POT SA ZIC SPER SA TREACA PESTE TOT CE VA INTIMPINA IN VIATA,SI AM SO AJUT.CAUTATI UN ALT DRUM,MAI BUN.(FATA MEA ARE VIRSTA TA)AI GRIJA DE TINE!TE PUP PE FRUNTE SI VORBESTE CU MAMA TA! | ||
|
Titanika Postat pe 16 Septembrie 2011 22:18 |
||
|
Draga mea...cu asta gresim noi femeile cateodata. le aratam barbatilor cat suntem de sensibile si ca iubim cu inima. Sfatul meu ar fi.....daca il iubesti cu adevarat pe el ,lasa l in pace...daca se va intoarce la tine inseamna ca si el te iubeste,daca nu ....inseamna ca nu te a iubit sincer.Esti tanara ,ai toata viata inaintea ta. |
||
|
KATINKA122404 Postat pe 13 Octombrie 2011 21:57 |
||
De la: SULYSULY10_YAHOO_RO, la data 2011-08-21 11:32:45bai miruna poate te iubeste ca pe o sora si pt.ca are cu cine vorbi pt.ca u il intelegi...sau poate nui decis inca sau nar vrea sa puie suflet mai tare decat a pus....u fii fata desteapta... ial de manicutza... si intreabal daca te iubeste si ar mai vrea sa aveti un viitor comun amandoi.spunei ca u il vei lasa in pace daca el iti va da un raspuns negativ!daca cu adevarat te iubeste te va lua in brate,te va saruta siti va spune ca nu vrea sa te piarda!daca nu te iubeste nui va pasaaaaaaaa......fa asa si ai sa vezi ca ai de caastigat!!!! si daca ii spune ca nu vrea sa fie cu ea dar totusi o ia in brate,o saruta si ii spune ca nu vrea sa o piarda? |
||
|
MihaelaTg17 Postat pe 21 Octombrie 2011 14:38 |
||
|
nu_i arata cit de disperata esti dupa el.pleaca si se intoarce la tn cind are chef. stie ca il vei primi oricum.schimbati atitudinea si lasa_l pe el sa dispere si sa te caute . |
||
|
livia_35 Postat pe 22 Octombrie 2011 12:12 |
||
mai fetelor, doamnelor si domnilor, are 16 ani, credeti ca intelege ceva din ce-i spuneti...hai sa fim seriosi, si noi am avut varsta ei..si ce probleme aveam...
|
||
|
faith74 Postat pe 23 Octombrie 2011 15:33 |
||
| unde ii dragostea aici???ca deja asta se numeste obsesie:)):))doamne ca mare ii prostia si vad ca la tot mai multi se molipseste:)):)) | ||
|
Cata92 Postat pe 25 Octombrie 2011 23:09 |
||
| joaca table. | ||
|
scorpia_S Postat pe 2 Noiembrie 2011 19:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum sa`l tin langa mine | 44 | De la: verraa 27 Aprilie 2011 00:47 |
| Nevoie de o parere! | 4 | De la: contesina 4 Aprilie 2011 21:25 |
| cealalta femeie | 22 | De la: r_girl 7 Mai 2009 14:06 |
|
|
||
| alexa | 4 | De la: G_Diana 1 Septembrie 2008 22:37 |
| am nevoie de un sfat...... | 6 | De la: MotanulDanila 16 Noiembrie 2009 19:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.