Setari Cookie-uri

heeeeeelllllp!!!!

io personal ... cred ca esti la varsta pubertatii ... mai ai timp ... lasa baiatul in pace ca daca nu se tine el dupa tine nu merita sa-ti irosesti timpul ... ai toata viata inainte asa ca nu mai plange dupa orice gaga ... esti sigura ca esti singura careia i-a spus ca o iubeste ... ai ai rabdare o sa apara alt fat frumos
valitecuci
Postat pe 30 Ianuarie 2011 07:46
De la: _Cryssa_, la data 2010-08-18 09:45:09Cand am citit titlul am crezut ca e ceva foarte foarte grav

si eu la fel:)))
clawdytzaa
Postat pe 2 Februarie 2011 22:11
frate...e o adolescenta...daca vrei sa-i dai un sfat bun ,e bine daca nu abtinete...
ramoona__
Postat pe 3 Februarie 2011 22:37
bravo...mai ai timp...
ramoona__
Postat pe 3 Februarie 2011 22:42

asta asa este
cocoanca
Postat pe 4 Februarie 2011 10:55
dak esti un copil asta nu e iubire acum la varsta asta,sa fim seriosi,e clar ca el nu vrea sa mai aiba de a face cu tn dintr-un anumit motiv,nu te mai tine nici u dupa el,daca esti mare
titytza_lui_titytzu_X
Postat pe 9 Februarie 2011 23:02
frate ce probleme au unii
aliralu
Postat pe 22 Februarie 2011 10:30
eu nu pot intelege un lucru: cum se poate ca un adolescent sa se simta singur, abandonat de cei din jur cand taman atunci e momentul sa te distrezi, sa te simti bine, sa iubesti si sa fii iubit, iar daca lucrurile devin serioase, sa te gandesti la sex.
puiut_77
Postat pe 22 Februarie 2011 16:02
Draga mea eu cred ca nici el nu stie ce vrea,mai mult nu ai procedat corect ''urmarindu-l'' fiind deja cu cineva,nu cred ca ti-ar placea ca o alta fata sa-ti faca la fel Esti inca tanara si ai viata inainte ,la varsta ta e usor sa te indragostesti dar tot asa usor sa-l uiti.
Mergi inainte si nu te umili in fata nimanui cersind afectiune caci poti cade in plasa celor care se joaca cu vorbele, cu ceea ce simti tu etc.
Eu zic ca daca el e alesul tau v-a veni singur la tine.
Bafta si ai grija de tine!
kudika067858
Postat pe 4 Martie 2011 17:23
De la: clawdytzaa, la data 2011-02-02 22:11:35
De la: _Cryssa_, la data 2010-08-18 09:45:09Cand am citit titlul am crezut ca e ceva foarte foarte grav

si eu la fel:)))

sii euuu..............
perfect_green23
Postat pe 11 Martie 2011 23:51
hm...nuj ce sa zic la faza cu "prima fata ceraia i`a zis c`o iubeste" s`ar putea sa ramai uimita daca afli la cate le`a mai zis asta...si...nu`ti e clar ca treaba nu merge?! treci si tu peste...daca te iubea,facea in asa fel incat sa mearga treaba intre voi...
BerZerK
Postat pe 17 Martie 2011 00:26
MIRUNA, draga mea tine minte un lucru si nu-l uita in viata ta
,,MINTEA FETEI E CA DE CIOARA, DUPA UN BAIAT STA SA MOARA!,,
Daca esti isteata si ai respect pentru tine atunci respecta-te.
Aia nu a fost iubire , a fost ceva ...invatatura de minte ca pentru viitor sa deschizi ochisorii bine.
rubyn
Postat pe 17 Martie 2011 13:53
Sunt curioasa cum iti arata oare ca tine la tine... Eu cred ca daca totul s-a terminat intre voi este ptr ca unul din voi nu vrea sa fie ceva intre voi... Eu cred ca nici tu nici el nu sunteti destul de mari pentru a iubi, acum ptr voi este timpul sa experimentati... Si acum sincer, nu ti-ar placea si tie sa vina el la tine, sa fie el cel care incearca sa te cucereasca? Cand vine vorba de dragoste, cu toti suntem novici...
sirim
Postat pe 19 Martie 2011 19:48
parerea mea e sa-l scuipi in fata cand il vezi si sa invati sa te respecti pe tine inainte ca alti sa te respecte.stiu ca poate te-ai indragostit de asta nu iti dai seama ca cee ce faci tu e o tampenie.ma gandesc ca esti inca tanara si fara experientza,dar experientele de genul acesta nu te fac altfel decat sa suferi...asa ca evita si nu arata toata iubirea adevarata nimanui,fi si umpic secretoasa si ai sa castigi.amintesteti sa te respecti in fata unui baiat indiferent de sentimente.si scuze mai pune cate unele sentimente si pe ...pana il cunosti cum trebuie.bafta pa pa
dennyrose
Postat pe 19 Martie 2011 23:12
scuipi...in ghilimele...ca nu e frumos
dennyrose
Postat pe 19 Martie 2011 23:14
nu ai ce sa faci , dragostea ii trecatoare mai ales la varsta asta, sfatul meu este sa iti vezi de scoala , majoritatea prieteniilor nu tin la varsta asta si nu iti recomand sa umbli dupa el pentru ca te injosesti prea mult ,ocupati timpul cu scoala ca prieteni apar pe toate drumurile
honey_31
Postat pe 21 Martie 2011 11:56
daca il vrei cu adevarat ... fa ce trebuie sa faci ca sal ai dar nu te merita uital si lasal pe el sa alerge dupa tine
nolimit000
Postat pe 22 Martie 2011 16:14
poate e un motiv ptr kre va desp.................. poata are pe alta.............poate esti prea mik si crezi k tot ce zboara se mananca.............mai gandeste-t k mai st baieti
yanyyy
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:06
daca zici ca tii la el cel mai bine ar fi sa il intrebi frac in fata macar asa sti ce ai de facut mai departe indiferent de raspunsul primit bafta
kudika381835
Postat pe 6 Aprilie 2011 21:26
Draga mea,te-asi sfatui sa nu mai alergi dupa nici un baiat...Lasa-i pe ei sa alerge dupa tine si incearca sa fii mai mandra si vei avea de castigat,chiar daca vei avea ceva de suferit...Din cioburi de iubire nu se pate cladi nimic...Acel baiat a simtit ca-l iubesti,dar el nu are nevoie acum de o relatie stabila ci zboara din floare in floare pana va gasi una spinoasa si se va trezi ...Fii tare si trateaza-l cu indiferenta... O fata nu trebuie sa se umilesca pt a innoda o relatie ...Prof Gina David.
kudika323092
Postat pe 11 Aprilie 2011 10:00
Miruna, tu ai 14 ani ?
Domnisoara...ai toata viata inainte pentru baieti, distractii si altele.
Sfatul meu pentru tine este sa pui mana pe carte. sa inveti ca sa-ti faci un viitor.
SUCCES IN VIATA!
rubyn
Postat pe 12 Aprilie 2011 13:32
Pentru un baiat nici nu merita sa faci atata caz.La 14 ani sti ce-i aia iubire?/:) Pana te vei marita fi sigura ca vor mai fi si altii :)
kudika383312
Postat pe 13 Aprilie 2011 22:25
as vrea sa fac si eu un anunt.ma numesc betty si am 23 de ani,am umblat 4,5cu iubitul meu dar sa despartit de mine si ori cat as incerca sa se impace cu mine nu reusesc.ce as putea sa fac?am nevoie de sfaturile voastre.il iubesc foarte mult am dorit foarte mult sa intemeiez o familie cu el dar acum mi sa naruit toate visele mele.poate ma va ajuta un alt baiat sal uit cumva,dar mie frica sa am incredere in alt barbat.cum sa o aduc inapoi la mine,cand mi a spus k nu mai vrea minic de la mine
kudika384696
Postat pe 17 Aprilie 2011 15:22
CORECT.NU MAI STRESATI,BAIETII...VIN SINGURI ATUNCI CAND PLAC PE CINEVA...OFFFFFFF
deea_geo72
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:23
Miruna,probabil ca nu esti prea mare...sau asa banuiesc eu dupa ce si cum ai scris:-?. Stii...un sfat prietenesc ar fi sa o lasi mai moale cu tinutul dupa el deoarece nu poti s-o tii asa la nesfarsit.Incearca sa te gandesti si la alte oportunitati si daca intr-adevar tine la tine lasa-l pe el sa faca pasul pentru a va impaca si poate sa- ti explice si motivele pt care se despartea de atatea ori aiurea de tine.Crede-ma mai ales daca e prima ta dragoste nu merita sa pui atat de mult suflet pt orice si sa lasi lucrurile sa vina de la sine nu sa stai tu pe capul lui atatea luni.Nu prea cred ca se merita din ce am citit.Bafta in dragoste!:)
kudika359405
Postat pe 21 Aprilie 2011 14:45
AAAA..acum am vazut.14 ani?Atunci am avut dreptate cand am zis ca nu se merita.Ai viata toata inainte si oportunitati sa gasesti baieti care sa vina ei dupa tine, nu sa alergi tu dupa ei luni de zile.Nu-i lasa sa se joace cu tine...sincer.Pe primul loc cred ca ar trebui sa te preocupe scoala ca baietii vin oricum cu timpul...
kudika359405
Postat pe 21 Aprilie 2011 14:48
Hm...stiu cum e sa te trezesti din vise in asemenea mod.Daca iti da semne ca nu te mai vrea si nu tine cont cati ani ati fost totusi impreuna....cred ca nu e persoana potrivita pt a intemeia o familie.E greu sa treci peste dar si sa alergi dupa o persoana care pur si simplu nu tine cont ca au trecut 4-5 ani nu cred ca se merita.Ca si cum s-ar fi plictisit deodata:|
kudika359405
Postat pe 21 Aprilie 2011 14:53
8 pagini pt. acest subiect?????? Interesant,nu?!?
rudi36
Postat pe 27 Aprilie 2011 13:31
Un sfat.Esti tanara.Paraseste-l.Nu cred ca te iubeste.Daca te iubea nu te parasea de mai multe ori.Parerea mea este sa-ti vezi de viata mai departe.Cat mai departe de el.
camy66
Postat pe 9 Mai 2011 21:50
De la: mimo_miru, la data 2010-08-18 09:06:32Buna, ma numesc Miruna si am o problema.acum ceva timp am cunoscut un baiat.ne-am sarutat din prima oara knd ne-am cunoscut.am tinut legatura ,el pe atunci avea prietena.apoi am inceput sa vb din ce in ce mai des.a inceput sa se deschida de fata cu mine pt k a inceput sa aiba incredere in mine.m-am tinut dupa el cred ca 4 luni iar apoi ne-am combinat,dupa 2 luni ne-am desp fara motiv.m-am mai tinut umpic dupa el k sa ne impacam pt k eu deja incepusem sa-l iubesc.pt el am fost prima fata careia i-a spus k o iubeste.si ne-am mai impakt odata dar tot asa s-a terminat fara motiv.si vreau sa ma impac cu el..si stiu si simt si imi arata k ink ma iubeste si k tine la mine.ce sa fac?:-

Miruna, spui ca ink te iubeste. Eu nu stiu nici dak te iubeste, nici dak te-a iubit vreodata. Probabil doar te-a placut. Si stii de ce? Pentru ca daca te-ar fi iubit, te-ar fi respectat macar atat incat sa iti spuna de ce s-a despartit de tine.
Achillesluv
Postat pe 9 Mai 2011 22:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa trec peste o despartire...sau cum sa o fac sa se antoarca la mine 6 De la: mara1876 24 Iunie 2010 01:37
Vreau si eu ajutorul vostru... 6 De la: RAINBOWLADY 15 Ianuarie 2012 19:19
dilema 10 De la: Valy90 28 Mai 2011 16:50
eu capricorn....el fecioara 3 De la: Elyaa 29 Aprilie 2011 11:47
Ce credeti? 12 De la: kudika499581 26 Februarie 2012 15:54