Mai multe
| eee ciao as avea si eu nevoie de un sfat .imi plac persoanele directe deci eu sunt de acord sa ma treziti la realitate.deci eu am 14 ani,anul acesta am schimbat scoala si exact in prima zi de scoala au venit doi tipi la mine unul dintre ei il tinea pe celalalt ca sa nu plece.iar cand a dat sa plece unul dintre ei mia zis ca ma place si exact erau amandoi rosi.eu nu iam bagat in seama pt ca stiam ca nu este posibil dar...dupa putin timp unul dintre ei ma privea tot timpul si pe deasupra mai ii si cu mine in clasa..tot timpul ma priveste si imi zambeste.deci eu sunt putin trecuta peste 65 de kg.si se cam vede,..baieti care au fost cu mine au fost toti niste idioti.eu nu mai cred in dragoste.acum sunt indragostita de el dar... imi este frica sa ii spun ceva ....eu am fost mereu o persoana directa si care nu a avut niciodata teama sa vb.cu un baiat dar in preajma lui simt ca nu mai sunt eu..pur si simplu ma pierd..va rog ajutatima .spunetimi ce vrea de la mine.pt ca eu nu il inteleg deloc///multumesc pt.ajutor | ||
|
Adriella Postat pe 23 Noiembrie 2010 17:35 |
||
|---|---|---|
De la: miss_darine, la data 2010-11-19 19:47:32De la: kudika328233, la data 2010-11-19 19:40:38 ar trebuii sa terminati chestia du-te vino , ca asa nu e normal. orice prost stie dar oricine intelege,asta asa in general dar cine se simte stie.domnisoara 486 foarte bine ai zis CAND IUBESTI TOLEREZI SI IERTI MULTE LUCRURI.NUMAI CEI CARE NU AU IUBIT SAU IUBESC CU ADEVARAT NU INTELEG.IUBIREA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT DINTRE TOATE SENTIMENTELE.FARA IUBIRE NU FORMEZI O FIINTA.APROPO IUBIREA NU ARE VARSTA.DOAR DUMNEZEU STIE CAND E TIMPUL NOSTRU SA IUBIM SI SA FIM IUBITI, CA PANA LA URMA NU CONTEAZA VARSTA CI CEEA CE AI IN SUFLET SI MINTE.DOAMNELE CU O VARSTA MAI INAINTATA SI CU COPII NU MAI VENITI AICI SA FACETI PE INTELEPTELE ,CA VOI NU STITI CE E IN SUFLETUL MIRUNEI,NU AVETI CE FACE DECAT SA STATI SA SCRIETI PE SITE-URI DE SOCIALIZARE.IN LOC SA VA EDUCATI COPII ASA CUM TREBUIE SI SA II DUCETI PE O CALE BUNA IN VIATA.EU INTRU PE SITE-UL ASTA O DATA LA CATEVA ZILE.IMI E SI SCARBA SA SCRIU CAND VAD CUM SEMENII DIN JURUL MEU SE JUDECA UNII PE ALTI.IN LOC SA JUDECATI COPII ALTORA , AVETI GRIJA SA VA EDUCATI VOI COPII VOSTRI.EU NICI MACAR NU AM COPII DAR DOAMNELOR CU COPII , FITI SIGURE CA NU VOI MAI STA PE NET CAND VOI AVEA COPIL.AA DACA VENITI PE SITE NU MAI JUDECATI CI DATI SFATURI BUNE SI POZITIVE , NU SFATURI NEGATIVE.DRAGA MIRUNA DACA ESTI FATA CU SUFLET BUN SI INTELEGI CU ADEVARAT CE TI-AM SCRIS , VEI FACE ASA SI VEI REZOLVA PROBLEMA TA.CA NU TI-AM DAT UN SFAT RAU DACA TI-AM ZIS SA DISCUTI CU EL CAT MAI SERIOS SI MAI MATUR SI FARA MINCIUNI.NU MA ASTEPT CA TOATA LUMEA SA INTELEAGA.CA INTELEGEREA SE REFERA MAI MULT LA SUFLET.SI A STII LA MINTE.ADICA STTIINTA.MAI INVATATI VOI DOAMNELE CU POZELE COPIILOR LOR PE NET.FEMEI SERIOASE SI FEMEI DE CASA AA SI AM SCRIS CU MAJUSCULE CA POATE INTELEGI SI VOI MAI BINE.AA SI VEDETI CA NU AM JUDECAT PE NIMENI, DAR E AIUREA SA VEZI CUM SEMENII TAI SE JUDECA LA UN MOD URAT.SI DIMPOTRIVA V-AM DAT UN SFAT BUN.MI-AS DORII CA TOATE FEMEILE SA FIE MAI BUNE SI MAI INTELEGATOARE .CA NU VREAU SA LE JUDEC CA SI EU SUNT TOT FEMEIE.
|
||
|
kudika328233 Postat pe 24 Noiembrie 2010 00:24 |
||
| CAND CITITI INCERCATI SA INTELEGETI NU SA STITI.CA ORICE PROST STIE DAR NU ORICINE INTELEGE.CE AM ZIS AICI E UN LUCRU MARE DAR CINE SIMTE SI INTELEGE INSEAMNA CA ARE SUFLET BUN.DACA CINEVA INTELEGE INSEAMNA CA VOM AVEA O LUME MAI BUNA.CU OAMENI CU SUFLET BUN,SI CU CREDINTA IN DUMNEZEU. | ||
|
|
||
|
kudika328233 Postat pe 24 Noiembrie 2010 00:28 |
||
invata intai sa scrii
|
||
|
kudika164460 Postat pe 25 Noiembrie 2010 13:26 |
||
Singurul sfat care ti-l pot da in cazul tau,este sa il ignori. Cu cat ii arati mai tare ca nu iti pasa, cu atat il vei intarata mai tare, plus ca el e obisnuit ca tu sa ii fi umbra. In momentul in care isi va da seama, ca nu mai e asa, va veni singur la tine si cu coada intre picioare, mai ales daca spui ca te iubeste
|
||
|
1Ratza Postat pe 25 Noiembrie 2010 13:36 |
||
De la: kudika328233, la data 2010-11-19 19:40:38Miruna am citit ce ai scris,ceea ce zici tu e un fel de du-te vino, nimeni dupa acest site nu stie ce sfaturi sa iti dea, doar tu poti fi singura care poata sa vada realitatea cu adevarat si tot tu trebuie sa fii constienta de sentimentele tale fata de el, eu zic ca daca tine la tine ar trebuii sa fie cu tine, tu poate nu te tii dupa el, dar ideea e sa vorbesti cu el fata in fata.si sa ii zici ce nu iti place sau ce vrea el defapt de la tine.si cand o sa vorbesti cu el atunci o sa stii adevarul.cel mai bine e sa vb cu el.si o sa se rezolve problema.daca nu vrea nu vb cu tine nu ii pasa si nu iti da atentie ,deci ar trebuii sa terminati chestia du-te vino , ca asa nu e normal.ai dreptate,am incercat si eu sa dau curs multor lucruri noi ce le-am aflat pe forumuri, in tratate de relationare, dee psihologie a cuplului...e drept am gasit multe lucruri stiute si multe de care nu mi-am dat seama de ce se intampla, e un castig pentru mine, am inceput sa gandesc putin mai matur o relatie...in schimb incercand sa aplic anumite "sfaturi"...am ajuns sa realizez ca nu mai sunt eu, nu ma puteam desfasura natural(si asta se vede, credeti-ma)...iar o persoana daca te iubeste, te iubeste pentru ce esti...acum stau si ma gandesc (si nu ma mir)ca mi-am indepartat persoana iubita tocmai prin acest comportament, poate mai "frumos"...dar care nu te reprezinta...de obicei imi exprim opinia, nu-mi prea place sa dau sfaturi(desi uneori seamana a sfat) pentru ca fiecare avem o situatie unica, daca vrei citesti, te gandesti si vezi cum gandesc altii....dar iti zic...fii tu insati...e cel mai bun lucru pe care-l poti face...stiu ca e greu uneori...dar incearca sa fi tu....cea de zi cu zi...e singura formula care functioneaza...poti sa te schimbi, sa-ti schimbi comportamentul...si cat va dura...pana-ti recapeti increderea in tine...eventual poti sa-ti dai seama de niste greseli si sa nu le mai repeti...de altfel starea acesta de durere si disperare vine tocmai din faptul ca-ti pierzi increderea si respectul de sine si te simti neputincios...aminteste-ti de perioada cand erai tu insati o persoana care are incredere si stima fata de sine si de semeni...daca merita...crede-ma...va functiona. |
||
|
kudika195501 Postat pe 25 Noiembrie 2010 17:31 |
||
De la: kudika195501, la data 2010-11-25 17:31:55chiar mi-a placut ce ai zis mai, gandesti matur si se vede ca ai trecut prin multe.dar crede-ma ca am vazut ca multi dau sfaturi nu prea bune aici pe site, si nu prea inteleg cu adevarat ceea ce e .oricum esti tare.bv tieDe la: kudika328233, la data 2010-11-19 19:40:38Miruna am citit ce ai scris,ceea ce zici tu e un fel de du-te vino, nimeni dupa acest site nu stie ce sfaturi sa iti dea, doar tu poti fi singura care poata sa vada realitatea cu adevarat si tot tu trebuie sa fii constienta de sentimentele tale fata de el, eu zic ca daca tine la tine ar trebuii sa fie cu tine, tu poate nu te tii dupa el, dar ideea e sa vorbesti cu el fata in fata.si sa ii zici ce nu iti place sau ce vrea el defapt de la tine.si cand o sa vorbesti cu el atunci o sa stii adevarul.cel mai bine e sa vb cu el.si o sa se rezolve problema.daca nu vrea nu vb cu tine nu ii pasa si nu iti da atentie ,deci ar trebuii sa terminati chestia du-te vino , ca asa nu e normal.ai dreptate,am incercat si eu sa dau curs multor lucruri noi ce le-am aflat pe forumuri, in tratate de relationare, dee psihologie a cuplului...e drept am gasit multe lucruri stiute si multe de care nu mi-am dat seama de ce se intampla, e un castig pentru mine, am inceput sa gandesc putin mai matur o relatie...in schimb incercand sa aplic anumite "sfaturi"...am ajuns sa realizez ca nu mai sunt eu, nu ma puteam desfasura natural(si asta se vede, credeti-ma)...iar o persoana daca te iubeste, te iubeste pentru ce esti...acum stau si ma gandesc (si nu ma mir)ca mi-am indepartat persoana iubita tocmai prin acest comportament, poate mai "frumos"...dar care nu te reprezinta...de obicei imi exprim opinia, nu-mi prea place sa dau sfaturi(desi uneori seamana a sfat) pentru ca fiecare avem o situatie unica, daca vrei citesti, te gandesti si vezi cum gandesc altii....dar iti zic...fii tu insati...e cel mai bun lucru pe care-l poti face...stiu ca e greu uneori...dar incearca sa fi tu....cea de zi cu zi...e singura formula care functioneaza...poti sa te schimbi, sa-ti schimbi comportamentul...si cat va dura...pana-ti recapeti increderea in tine...eventual poti sa-ti dai seama de niste greseli si sa nu le mai repeti...de altfel starea acesta de durere si disperare vine tocmai din faptul ca-ti pierzi increderea si respectul de sine si te simti neputincios...aminteste-ti de perioada cand erai tu insati o persoana care are incredere si stima fata de sine si de semeni...daca merita...crede-ma...va functiona. |
||
|
kudika328233 Postat pe 25 Noiembrie 2010 22:04 |
||
De la: mimo_miru, la data 2010-08-18 09:06:32Buna, ma numesc Miruna si am o problema.acum ceva timp am cunoscut un baiat.ne-am sarutat din prima oara knd ne-am cunoscut.am tinut legatura ,el pe atunci avea prietena.apoi am inceput sa vb din ce in ce mai des.a inceput sa se deschida de fata cu mine pt k a inceput sa aiba incredere in mine.m-am tinut dupa el cred ca 4 luni iar apoi ne-am combinat,dupa 2 luni ne-am desp fara motiv.m-am mai tinut umpic dupa el k sa ne impacam pt k eu deja incepusem sa-l iubesc.pt el am fost prima fata careia i-a spus k o iubeste.si ne-am mai impakt odata dar tot asa s-a terminat fara motiv.si vreau sa ma impac cu el..si stiu si simt si imi arata k ink ma iubeste si k tine la mine.ce sa fac?:- Si cate simtiri o sa mai ai in viata la fel ca asta incearca sa mergi mai departe nu stii ce iti ofera ziua de maine.Viazta nu se rezuma la un baiat,barbat doar daca nu este vb de copilul tauceea ce nu cred ca e cazul tau. hormonii batai vina va alearga pe amandoi |
||
|
valy_black_eye Postat pe 9 Decembrie 2010 13:51 |
||
| Ma gandesc de ce nu il intrebi pe el ce parere are? De ce nu vrea sa va impacati? Raspunsurile la intrebarile tale sunt la el, acolo trebuie sa le cauti, comunicarea este cheia :) | ||
|
kudika338910 Postat pe 11 Decembrie 2010 15:29 |
||
|
stiu ca te vei supara pe mine pt ceea ce vreau sa iti spun, dar sper sa ai intelepciune ca mai apoi sa judeci un pic la rece! in primul rand, ce e cu mamele astea?? chiar nu au de gand sa intre in secolul 21?? mama ta nu te-a invatat chiar nimica legat de o relatie dintre un baiat si o fata?? eu aveam 10 ani cand mama deja ma invata despre lucrurile astea. scumpa mea, nu castigi un baiat/barbat facandu-te presul lui! ai demnitate, nu il cauta tot timpul, nu lua tu initiativa mereu, va sta la un moment dat cu tine din mila,mila va deveni sila, sa nu mai spunem ca isi va pierde rapid interesul, pentru ca barbatii sunt vanatori, lor le place sa flirteze, sa cucereasca fata/femeia, nu sa i se ofere asa, fara nici un fel de lupta, ca isi pierd interesul, si le cresc actiunile enorm de muuult... fetelor, fiti mai demne, veti avea mai mult de castigat! poti sa preiei si tu initiativa, dar nu cand e vb de cucerit. daca ii e prea lene sa te cucereasca, inseamna ca nu merita efortul, pe bune! ai grija de tine si de inima ta si nu darui 100% inima ta nici unui barbat, ca nu se merita! si viceversa este reciproc valabila! trebuie sa iti pastrezi o parte pentru tine, ca atunci knd relatia se va termina, sa poti sa o iei de la capat!! |
||
|
kudika042291 Postat pe 12 Decembrie 2010 23:36 |
||
De la: kudika042291, la data 2010-12-12 23:36:13stiu ca te vei supara pe mine pt ceea ce vreau sa iti spun, dar sper sa ai intelepciune ca mai apoi sa judeci un pic la rece! in primul rand, ce e cu mamele astea?? chiar nu au de gand sa intre in secolul 21?? mama ta nu te-a invatat chiar nimica legat de o relatie dintre un baiat si o fata?? eu aveam 10 ani cand mama deja ma invata despre lucrurile astea.
|
||
|
kudika318477 Postat pe 14 Decembrie 2010 04:23 |
||
De la: kudika042291, la data 2010-12-12 23:36:13stiu ca te vei supara pe mine pt ceea ce vreau sa iti spun, dar sper sa ai intelepciune ca mai apoi sa judeci un pic la rece! in primul rand, ce e cu mamele astea?? chiar nu au de gand sa intre in secolul 21?? mama ta nu te-a invatat chiar nimica legat de o relatie dintre un baiat si o fata?? eu aveam 10 ani cand mama deja ma invata despre lucrurile astea. ...ca e femeie, ca e barbat...inima(cum zici tu) trebuie daruita 100%...un principiu fundamental intr-o relatie este "totul sau nimic"...altfel este o mare lalaiala...nu poti iubi pana nu te daruiesti total(punct) |
||
|
kudika195501 Postat pe 14 Decembrie 2010 08:09 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 12:14:23E cam ca o frectie la piciorul ala de lemn al lui prigoana.... :))) exact! si ai doar 16 ani :))) .... |
||
|
meramy Postat pe 26 Decembrie 2010 14:29 |
||
De la: meramy, la data 2010-12-26 14:29:56De la: Barbie30, la data 2010-08-19 12:14:23E cam ca o frectie la piciorul ala de lemn al lui prigoana.... Eu nu,ea e posibil!
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 27 Decembrie 2010 03:08 |
||
FATA DRAGA LASA BAIATUL IN PACE CA SI ASA TE-A ZAPACIT DE CAP...AZI E LAIE, MAINE BALAIE.....UN SFAT AR FI SA AI GRIJA DE EDUCATIA TA, CA BAIETII OR SA VINA EI....NU E NICI PRIMUL, NICI ULTIMUL....SI NICI TU DE ALTFEL PT EL.....asa e dragostea copilariei....te prinde, te aprinde, se stinge, se reaprinde si tot asa...pana te maturizezi si i-ti revine mintea la locul ei
|
||
|
cosmina_80 Postat pe 2 Ianuarie 2011 21:56 |
||
din cate am inteles el mai era vucnv cand ati fost prima data impreuna dupa parerea mea ar trbui sa il lasi in pace si sa iti vezi de viata ,sa fi fericita stiu ce spn crede-ma
|
||
|
kudika346903 Postat pe 4 Ianuarie 2011 11:37 |
||
din cate am inteles el mai era cu cnv cand ati fost orima data impreuna deciiiii......
|
||
|
kudika346903 Postat pe 4 Ianuarie 2011 11:38 |
||
De la: kudika346903, la data 2011-01-04 11:37:25 el mai era vucnv matale, pui litere aleatoriu?
|
||
|
miss_darine Postat pe 4 Ianuarie 2011 11:43 |
||
| cred ca trebuie sa va intilniti si sa discutati serios despre relatia voastra....sa-l intrebi ce vrea cu tine si de la relatia voastra....asa nu poate continua, sa va despartiti fara careva motiv....doar nu e copil mic.Daca nu iese nimic din discutia voastra, inseamna ca nu are rost sa-l mai suni sau sa-l cauti | ||
|
kudika343761 Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:58 |
||
|
El ce varsta are? Te gandesti ca poate s-a despartit de tine pt ce vrea ceva mai mult (sex) ? Sfatul meu sincer este sa cauti pe altcineva si sa nu il mai lasi pe acest baiat sa te caute atunci cand are el chef, daca nu este nimic intre voi. |
||
|
denisa_1988 Postat pe 7 Ianuarie 2011 20:41 |
||
| Nu cred ca mai avet ce discuta , ati incercat o data si tot asa sa finalizat , subscriu la postarea cu dorinta lui de a face mai mult sex ... dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii dai , nu sexul ar trebui sa va tina impreuna ... Si daca se saruta cu tine cand de fapt era cu alta combinat ... chear nu merita atentie multa ... acelas lucru poate l-a facut si cand era cu tine ... | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:24 |
||
...Miruna,cauta incet,incet sa te indepartezi de acest mascul" Minune"... cauta, pe langa tine s-au in Orizonturi indepartate...un mascul" Feroce" care sa te IUBEASCA cu adevarat si sa fie numai si numai pentru tine...Meriti..nu?!....
|
||
|
Sibel_16 Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:51 |
||
| daca te iubeste cu adevarat va veni el la tine.am patia i eu asa cu sotul meu,dar cand am aflat ca e cu cineva(pt ca nu stiam de la inceput)l-am lasat pe el sa actioneze.vb de cand eram prietenii si iata ca acum suntem casatirii de 8ani,avem 2 fetite,e totul ok.Nu vreau sa iti dau aripi dar cu ttimpul o sa-ti dai seama daca se merita.Bafta! | ||
|
dodot_mihaela Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:10 |
||
| ai 16 anisori scumpo.crede-ma ca vei trece si peste asta,iar peste cativa ani and te vei gandi la toate lucrurile pe care le faci acum vei rade...sau poate vei fi trista spunandu-ti in sinea ta"ce proasta am fost".nu e singurul baiat din lumea asta si crede-ma ca nu iti va fi el partener de viata,asa ca...lasa-l!!!gandeste-te mai bine la viitorul tau,la cariera ta,decat la un "pusti" care vrea sa te puna pe jar. in fond si la urma urmei daca te iubeste va veni el la tine;) | ||
|
dany17ema Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:18 |
||
| Miruna cati ani ai? | ||
|
dia_timisoara Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:25 |
||
De la: DIA_frumusica, la data 2011-01-15 19:25:36Miruna cati ani ai? a zis undeva pe prima pagina ca are 16 ani |
||
|
frumushikpop Postat pe 18 Ianuarie 2011 14:38 |
||
| Ce sa faci ? In primulrand sa iti traiesti tineretea , sa nu cauti inca amri iubiri , laselepe cand poti aprecia mai bine baiatul ce ti se potriveste . Doar cate idei ptr viitor , nu te saruta din prima , dai impresie ca esti usuratica si poate din a doua intalnire faceti si altceva , apoi nu mai crede un baiat cand spune ca esti prima fata careia ii spune ca o iubeste , fieareia poate sa ii spuna asta , nu ai cum sa demonstrezi canu e asa , e aceas faza ca la fetelecare spun baietilor a ei sunt primii carola le fac ... oral . Apoi schimbati stilul , fi mai rece , mai nepasatoare , respectate mai mult si nu mai dispra dupa baieti , lasai pe ei sa dispere dupa tine , astea sunt jocurile seductie . Cei care nu le respecta vor fi mereu sedusi si abandonati . | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 18 Ianuarie 2011 14:52 |
||
| nu stiam ca el are prietena.am aflat apoi | ||
|
mimo_miru Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:15 |
||
INSISTA!
|
||
|
kudika177403 Postat pe 26 Ianuarie 2011 12:55 |
||
| Sigur nu sunteti impreuna ? Mai nou :) daca te saruti cu cineva asta se subintelege. Asa am patit si eu cu prietenul meu :)).. | ||
|
addicted_95 Postat pe 27 Ianuarie 2011 12:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sa fiu sau nu cu el??? | 28 | De la: yna_cris22 1 Februarie 2009 15:15 |
| M-am indragostit de un tip care e obsedat de o alta tipa | 17 | De la: kudika409507 12 August 2011 21:19 |
| Buna Seara | 12 | De la: kudika_5985 27 Aprilie 2012 00:39 |
|
|
||
| probleme mari cine ma ajuta si pe mine????? | 45 | De la: Flowers 13 Martie 2011 14:13 |
| BUNA | 5 | De la: mika76 25 Februarie 2011 10:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.