Setari Cookie-uri

heeeeeelllllp!!!!

Draga mea, in primul rand nu trebuia sa ai incredere in el de cand te-a sarutat prima data pentru ca avea prietena, ar fi trebuit sa te gandesti la asta . Si apoi, iubitico, chiar daca-l iubesti, mai bine suferi putin in tacere decat sa te faci de ras urmarindu-l si incercand sa-l sufoci cu prezenta ta. Fi indiferenta, indiferenta doare cel mai tare, detasaza-te, sunt o multime de baieti care asteapta sa le arunci macar o privire... Si apoi mai e si mincinos... gandeste-te, cate faci TU SA FI MACAR IN PREZENTA LUI... DACA TE-AR IUBI CU ADEVARAT, NU CREZI CA AR FACE LA FEL SI EL?
Esti inca un copil, dar o sa vezi cu timpul ca e prima data cand suferi si plangi acum dar n-o sa fie insa ultima data, pana ne gasim sufletul pereche( asta daca-l gasim vre-o data) noi ne indragostim , iubim si suferim, sau ne complacem in ideea de iubire. Vezi-ti tu de viata ta, pentru ca universul tau nu se invarte in jurul nici unui baiat, si fa asa incat sa fi tu independenta si sa crezi intai de toate in tine si in fortele tale, iar atunci o sa vezi cum se va schimba in bine totul in jurul tau. Si apoi stii, daca vrei sa iubesti trebuie sa fi mai intai pregatita sa suferi, dar nu-i nimic iubita, doare o perioada si trece, pana la urma asta e viata, iubirea, durerea ,bucuria , suferinta, fericirea... sunt trairi care fac parte din viata, oricat de greu ti-ar fi, oricat de mult ar durea, zambeste si spune: simt, deci traiesc. Viata e minunata mititico, traieste-o si lupta, dar nu pentru un baiat care nu te merita si care profita de sentimentele tale, invata sa pui tu punct relatiilor, asa o sa suferi mai putin. Stii ce esti tu acum? jucaria de care s-a plictisit baietelul, dar cu care se mai joaca din cand in cad, cand nu are o alta jucarie noiua...
Traieste pentru tine insati, invata, fa-ti un viitor, o cariera, sa nu depinzi niciodata de nimeni, traieste, distreaza-te, o sa intalnesti un alt baiat, o sa-l iubesti si o sa suferi poate iar... dar in timpul asta nu uita ca trebuie sa te ocupi de viitorul tau, chiar daca te distrezi si ibesti... toti am trecut prin ce treci tu acum, doar ca unii dintre noi se fac ca au uitat sau nu vor sa recunoasca, sincer, eu plangeam intr-un colt sa nu ma vada nimeni, dar ma faceam ca nu-l vad pna nu venea sa ma salute el, si atunci scoteam doua vorbe si gaseam motiv sa plec si sa-l las singur, apoi am avut un alt prieten... o sa vezi, fata mea are aproape 18 ani si are deja al trei-lea prieten pe care-l iubeste...dar e clasa a 12-a si a luat bursa de studii in cls a 11-a, adica invata, vrea sa faca facultate ( Engleza-Germana) sunt foarte mandra de ea. deci stiu ca se poate, de la mine si de la fata mea. Ai grija de tine, si nu uita "Zambeste, viata e frumoasa numai pentru ca rasare soarele"
Eleny_Aly
Postat pe 3 Noiembrie 2011 20:41
Draga mea, in primul rand nu trebuia sa ai incredere in el de cand te-a sarutat prima data pentru ca avea prietena, ar fi trebuit sa te gandesti la asta . Si apoi, iubitico, chiar daca-l iubesti, mai bine suferi putin in tacere decat sa te faci de ras urmarindu-l si incercand sa-l sufoci cu prezenta ta. Fi indiferenta, indiferenta doare cel mai tare, detasaza-te, sunt o multime de baieti care asteapta sa le arunci macar o privire... Si apoi mai e si mincinos... gandeste-te, cate faci TU SA FI MACAR IN PREZENTA LUI... DACA TE-AR IUBI CU ADEVARAT, NU CREZI CA AR FACE LA FEL SI EL?
Esti inca un copil, dar o sa vezi cu timpul ca e prima data cand suferi si plangi acum dar n-o sa fie insa ultima data, pana ne gasim sufletul pereche( asta daca-l gasim vre-o data) noi ne indragostim , iubim si suferim, sau ne complacem in ideea de iubire. Vezi-ti tu de viata ta, pentru ca universul tau nu se invarte in jurul nici unui baiat, si fa asa incat sa fi tu independenta si sa crezi intai de toate in tine si in fortele tale, iar atunci o sa vezi cum se va schimba in bine totul in jurul tau. Si apoi stii, daca vrei sa iubesti trebuie sa fi mai intai pregatita sa suferi, dar nu-i nimic iubita, doare o perioada si trece, pana la urma asta e viata, iubirea, durerea ,bucuria , suferinta, fericirea... sunt trairi care fac parte din viata, oricat de greu ti-ar fi, oricat de mult ar durea, zambeste si spune: simt, deci traiesc. Viata e minunata mititico, traieste-o si lupta, dar nu pentru un baiat care nu te merita si care profita de sentimentele tale, invata sa pui tu punct relatiilor, asa o sa suferi mai putin. Stii ce esti tu acum? jucaria de care s-a plictisit baietelul, dar cu care se mai joaca din cand in cad, cand nu are o alta jucarie noiua...
Traieste pentru tine insati, invata, fa-ti un viitor, o cariera, sa nu depinzi niciodata de nimeni, traieste, distreaza-te, o sa intalnesti un alt baiat, o sa-l iubesti si o sa suferi poate iar... dar in timpul asta nu uita ca trebuie sa te ocupi de viitorul tau, chiar daca te distrezi si ibesti... toti am trecut prin ce treci tu acum, doar ca unii dintre noi se fac ca au uitat sau nu vor sa recunoasca, sincer, eu plangeam intr-un colt sa nu ma vada nimeni, dar ma faceam ca nu-l vad pna nu venea sa ma salute el, si atunci scoteam doua vorbe si gaseam motiv sa plec si sa-l las singur, apoi am avut un alt prieten... o sa vezi, fata mea are aproape 18 ani si are deja al trei-lea prieten pe care-l iubeste...dar e clasa a 12-a si a luat bursa de studii in cls a 11-a, adica invata, vrea sa faca facultate ( Engleza-Germana) sunt foarte mandra de ea. deci stiu ca se poate, de la mine si de la fata mea. Ai grija de tine, si nu uita "Zambeste, viata e frumoasa numai pentru ca rasare soarele"
Eleny_Aly
Postat pe 3 Noiembrie 2011 20:41
kudika465511
Postat pe 23 Noiembrie 2011 19:24
poate te pune la incercari sa vada dak il mai cauti, iubesti,dak mai tii la el chiar dak te dispera despartirile astea fara motiv
camitza_2305
Postat pe 30 Noiembrie 2011 18:59
Fa ce-ti spune inima
kudika480117
Postat pe 2 Decembrie 2011 15:46
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 12:14:23E cam ca o frectie la piciorul ala de lemn al lui prigoana....
kudika482093
Postat pe 6 Decembrie 2011 21:30
mai porumbeilor, mai !voi va jucati de-a soarecele si pisica , mai! acum e important : cine-i soarecele si cine-i pisicuta? cine baga ,, gheara '' -n cine ?
daniela_kudica
Postat pe 13 Decembrie 2011 20:24
parerea mea ca tre sa m cresti, draga miruna.vezi sa nu-ti faci prea multe iluzii cu baiatul asta. el cati ani are?
daniela_kudica
Postat pe 13 Decembrie 2011 20:26
daniela_kudica
Postat pe 13 Decembrie 2011 20:30
Buna Miruna,
nu aunt de acord cu ce spun muierile astea aici ....vbesc numai aiureli....eu te inteleg perfect.stiu ce simti si e bine sa aflu ca mai sunt fete care simt cu inima nu cu ce au intre picioare....
daca il iubesti cu adevarat pe baiatul asta sfatul meu este sa nu fortezi lucrurile.....barbatii sunt complicati,,,,,,si mai ales cazul lui dupa cum am citit in descrierea ta.,....daca te iubeste va veni momentul cand te va cauta el....eu trec printr o sit similara si am invatat ceva.....barbatii sunt ca elasticu....daca ii intinzi prea tare se rup....dac o faci cu cap se intorc....
arata i interesul tau dar fara sa pari ca ai face orice pt el....mai ignora l uneori....asta ii doare enorm.....fii draguta dar cu o marja de distanta...sa simta ca te are dar totusi nu te are.....iti doresc tot binele din lume.....si multa bafta
kudika485729
Postat pe 15 Decembrie 2011 03:31
Buna Miruna,
nu aunt de acord cu ce spun muierile astea aici ....vbesc numai aiureli....eu te inteleg perfect.stiu ce simti si e bine sa aflu ca mai sunt fete care simt cu inima nu cu ce au intre picioare....
daca il iubesti cu adevarat pe baiatul asta sfatul meu este sa nu fortezi lucrurile.....barbatii sunt complicati,,,,,,si mai ales cazul lui dupa cum am citit in descrierea ta.,....daca te iubeste va veni momentul cand te va cauta el....eu trec printr o sit similara si am invatat ceva.....barbatii sunt ca elasticu....daca ii intinzi prea tare se rup....dac o faci cu cap se intorc....
arata i interesul tau dar fara sa pari ca ai face orice pt el....mai ignora l uneori....asta ii doare enorm.....fii draguta dar cu o marja de distanta...sa simta ca te are dar totusi nu te are.....iti doresc tot binele din lume.....si multa bafta
kudika485729
Buna Miruna,
kudika485729
Miruna a postat mesajul pe: 18 August 2010, ora 09:06
anu' trecut in vara
cred ca si-a rezolvat problema de atunci
asa ca puteti sa av opriti cu sfaturile
n_p_
Postat pe 2 Ianuarie 2012 23:44
ale tineretii valuri...e timpul sa te maturizezi..nu exista despartiri fara motive
exista motive pentru despartire dar tu nu le vezi...heeeeeeeeeeeeeellllllpppppp
kudika487523
Postat pe 24 Ianuarie 2012 14:08
Asa este in viata ,nu tot e zboara este avion , uita ce a fost ,considera o experienta si cauta mai departe ,destinul este plin de surprize ,hai curaj si ai incredere in tine .As vrea sa aud ca totul este ok si bafta maxima .
healthy010635
Postat pe 26 Ianuarie 2012 09:05
E grav... pt ea! Tu nu ai fost adolescent?
kudika502958
Postat pe 2 Februarie 2012 00:06
De la: Barbie30, la data 2010-08-18 09:45:54"m-am tinut dupa el cred ca 4 luni"

Fata nu mai fi asa disperata!

buna asta !!
kudika082825
Postat pe 2 Februarie 2012 09:32
De la: kudika487523, la data 2012-01-24 14:08:18ale tineretii valuri...e timpul sa te maturizezi..nu exista despartiri fara motive
exista motive pentru despartire dar tu nu le vezi...heeeeeeeeeeeeeellllllpppppp

parca ai vorbi de mine!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 2 Februarie 2012 18:38
De la: mimo_miru, la data 2010-08-19 11:55:09sincer as dorii niste sfaturi nu critici.multumesc.pt mine e o problema dar poate pt voi e un fleac.chear tin la baiatul asta si aveam nevoie de un sfat din partea cuiva dar se pare ca am ajuns unde nu trebuia.

Nu fi suparata ca ai cerut un sfat si te-ai ales cu raspunsuri dure,dar pline de unor,nu?? uite ce-as indrazni sa te sfatuiesc;;
1-incearca sa-ti schimbi putin cuafura,tinuta vestimentara,vocabularul !
2.daca esti grasutza si tu stii ca nu-i place asta,fa o cura de slabire si gimnastica,pt ca pielea sa nu sufere!
3.cand te intalnesti cu el,incearca si fii radioasa,plina de umor si suficient de delicata !
4-mascheaza-ti intr-un fel aspectele fizice care tie nu-ti plac si care stii ca nici lui,printr-un machiaj usor,nestrident,contureaza-ti buzele cu o nuanta de roz-pal ,aplica-ti un fond de ten mai putin vizibil.
Cred ca pt inceput e suficient,iar daca tot nu da roade....sigur deja e indragostit de alta si nu te vede!
delik
Postat pe 7 Februarie 2012 15:42
De la: n_p_, la data 2012-01-02 23:44:44Miruna a postat mesajul pe: 18 August 2010, ora 09:06
anu' trecut in vara
cred ca si-a rezolvat problema de atunci
asa ca puteti sa av opriti cu sfaturile

am intrat cand am vazut topicul..credeam ca e panica :) insa am tot citit...si am tot citit...si toata lumea ii da sfaturi dar ea cred ca e bine mersi dupa atata timp mai ales ca nu a mai raspuns de ceva timp, nu credeti ?:) singurul lucru care mi se pare dragut e faptul ca atat de multe persoane au participat :) Nice!
iloveyou
Postat pe 8 Februarie 2012 13:04
Am citit ce ai scris si ma regasesc in povestea ta. Am avut o relatie d 8 ani cu un baiat pe care l-am iubit (si il iubesc enorm, urma sa ne casatorim la anu), insa odata cu schimbarea locului de munca a gasit o domnisoara care s-a tinut dupa el....iar el a preferat sa incerce ceva nou...dupa o perioada in kre eu am inteles k nu tre sa il mai kut...m-a sunat insistent...am incercat o impakare dar dupa 3 zile mi-a spus k nu mai poate si k vrea sa se gandeasca fff bn k nush ce decizie sa ia!
Nu inteleg dc tre sa te bagi in relatia lui?
lorrycik
Postat pe 14 Februarie 2012 21:41
Am citit ce ai scris si ma regasesc in povestea ta. Am avut o relatie d 8 ani cu un baiat pe care l-am iubit (si il iubesc enorm, urma sa ne casatorim la anu), insa odata cu schimbarea locului de munca a gasit o domnisoara care s-a tinut dupa el....iar el a preferat sa incerce ceva nou...dupa o perioada in kre eu am inteles k nu tre sa il mai kut...m-a sunat insistent...am incercat o impakare dar dupa 3 zile mi-a spus k nu mai poate si k vrea sa se gandeasca fff bn k nush ce decizie sa ia!
Nu inteleg dc tre sa te bagi in relatia lui?
lorrycik
Postat pe 14 Februarie 2012 21:41
miruna.....vb cu el deschis despre asta, intreaba-l ce vrea el si gandeste-te bine ce vrei si tu.
dariesimona85
Postat pe 16 Februarie 2012 10:21
Fii calma si sa stii ca mai sunt cam vreo 3 miliarde de baieti...nu vine el vin altii..in fond baietii trebuie sa se tina dupa fete nu invers.
Alexandra_Elena_8
Postat pe 24 Februarie 2012 01:16
Atentie!
Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere: signup.wazzub.info/?lrRef=d1f8F
kudika502087
Postat pe 26 Februarie 2012 16:35
hai nu mai spune! de unde legea asta cu baietii dupa fete...bag seama ca nu stii ce timpuri setraieste acum..
cat despre fetita cu problema stai linistita si traieste momentul...iubirea ucide.
LOPY_71
Postat pe 6 Martie 2012 23:57
draga mea,daca el te iubea era cu tine...asta e cert....nu te mai tine dupa el ca o catelusa pt ca sunt altii care asteapta dupa tine...cu siguranta
kudika399940
Postat pe 9 Martie 2012 13:30
Parere personala:

Miruna alegeti un tip care alearga el dupa tine. De ce? Asa le place barbatilor si apoi e comod si pentru tine. Eu cred ca poti sa-l castigi pe tipul acesta tot tinundu-te dupa el... pana la urma, dar vei obosi si el din cum se comporta nu tine la tine. Poate sa aprecieze anumite calitati, poate chiar ii place de tine, dar nu esti aleasa .. sorry ca-s asa directa. Ceva lipseste si nu pot sa-ti spun ce ca nu-s el. Si barbatii nu se deschid niciodata deci nu vei afla niciodata ce lipseste: poate e indragostit de altcineva, poate i se pare ca nu va potriviti, poate nu ai ochii visati de el, etc. Indicat ar fi sa-l uiti si sa te directionezi sa te faci frumoasa, placuta, atragatoare. Daca e sa fie el alesul, va veni el dupa tine.

Pentru ceilalti: fata gaseste important ca acest barbat pe care ea il iubeste rupe relatia fara motiv. Deci pentru ea este HEEELP.
kudika393148
Postat pe 10 Martie 2012 01:52
ioi e aiurea rauuuuuuuuuuuu.....cel mai bn ar fi sa stai de vorba cu el si sa'l intrebi ce vrea si ce are de gand ....asa iti poti da si tu seama ce ai de facut dak are rost sa stai dupa el sau sa'ti vezi de treba ta...parere mea
kudika357705
Postat pe 14 Martie 2012 17:26
De la: Alexandra_Elena_8, la data 2012-02-24 01:16:36Fii calma si sa stii ca mai sunt cam vreo 3 miliarde de baieti...nu vine el vin altii..in fond baietii trebuie sa se tina dupa fete nu invers.

ba se poate si invars daca iti place mult da un baiet!!!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 20 Martie 2012 19:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa ma razbun... 51 De la: Fly2Freedom 6 Februarie 2011 20:50
limita suportabilitatii 30 De la: kudika138733 7 Iulie 2010 22:02
Oare am gresit? 7 De la: geany_9 6 Iulie 2011 15:44
sunt o amanta si deocamdata sunt fericita . 255 De la: paradoxion_tertz 5 Septembrie 2013 22:26
Femeia unui singur barbat sau variatiuni pe tema? 79 De la: felixcat 7 Decembrie 2009 23:32