Mai multe
De la: black_orchid, la data 2010-08-19 13:37:58Buna! Am 21 de ani si sunt impreuna cu Alex de aproape 6 ani. E singurul prieten pe care l-am avut,......................... Toate sfaturile pe care le-ai citit pe aici sunt povestile altora. Povestea ta o vei scrie tu. Relatiile, precum florile, au viata lor. Trec prin faze similare de imbobocire, inflorire, luminozitate florala si ofilire. Acceptarea acestui ritm de viata e valabila si pt relatii si este de fapt o dovada de maturitate. Ce poate face orice cuplu e sa intretina faza de "luminozitate" daca vrei metafora asta astfel sa pastreze relatia cat mai mult timp inflorita. Pentru asta e nevoie ca ambii membrii ai cuplului sa fie constienti ca eroziunea zilnica data de obisnuita macina si pasiunea si sa nu stea cu in expectativa asteptand ca se va intampla ceva benefic fara vreun efort. Din nefericire nu se va intampla. In momentul cand un cuplu nu creste impreuna se intampla astfel de deraieri, chiar daca multi care critica asa ceva personal nu sunt de acord cu asta. E o lege simpla iar oportunitatile pe le avem in viata de zi cu zi ii duce pe multi spre astfel de situatii despre care citim mereu aici si in alte parti. Cei care raman intr-o relatie datorita obisnuintei ramin, de fapt, datorita propriilor temeri despre cum se vor descurca singuri/singure decat din motive emotionale. Sa privesti o astfel de criza fara rusine si sa pui astfel de intrebari e nevoie de curaj si de onestitate. Se pare ca le ai pe amandoua. Din descrierile tale de acum se simte ca schimbarea se va intampla sooner or later iar daca amicul tau de lunga durata nu recunoaste ca trebuie sa initieze ceva daca vrea sa te pastreze pe tine si implicit relatia, se va intampla sooner. Aceasta aventura poti sa o privesti ca pe un semnal de alarma care iti poate salva relatia de baza daca intr-adevar iti doresti asta. Nu cred ca e cazul sa schimbi steagul de pe casa doar pt ca te-ai culcat cu celalalt, astfel de declaratii de noi adeziuni au caracter distrugator si nu contribuie pozitiv la efortul comun de apropiere. Ceea ce este necesar sa iti stabilesti si sa verbalizezi clar ce nevoi ai tu si cum ti le poate acoperi amicul tau la fel si vice-versa. Daca reusiti sa gasiti un modus vivendi in care va faceti activitati care va sunt importante amandoura poate veti prelungi/salva astfel prietenia voastra, daca nu bucurati-va de ce a fost bun intre voi si despartiti-va cu stil si clasa. |
||
|
Tristan Postat pe 29 August 2010 17:08 |
||
|---|---|---|
| cred ca ar trebuii sa luati o pauza, iar cu prietenul-------------- nu poti fii cu amandoi. Gandestete ca te casatoresti cu iubitul dar nu renunti nici la prieten, chiar daca nu mai faci sex , nu cred ca mai merge nici prietenia cu celalalt daca pe viitor te vei casatorii cu iubitul.Stiind ca ati facut-o o data veti fii tentati si pe viitor sa o repetati.Nu este ferplei.Ia o pauza cu ambii si vei vedea atunci fara care nu poti sta.Sper ca ti-am fost de ajutor. | ||
|
atena2000 Postat pe 29 August 2010 17:59 |
||
De la: atena2000, la data 2010-08-29 17:59:37cred ca ar trebuii sa luati o pauza, iar cu prietenul-------------- nu poti fii cu amandoi. Gandestete ca te casatoresti cu iubitul dar nu renunti nici la prieten, chiar daca nu mai faci sex , nu cred ca mai merge nici prietenia cu celalalt daca pe viitor te vei casatorii cu iubitul.Stiind ca ati facut-o o data veti fii tentati si pe viitor sa o repetati.Nu este ferplei.Ia o pauza cu ambii si vei vedea atunci fara care nu poti sta.Sper ca ti-am fost de ajutor.cine fuge dupa doi barbati nu prinde nici unul... |
||
|
|
||
|
kudika029282 Postat pe 29 August 2010 18:10 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-20 20:12:14De la: sofia_maria, la data 2010-08-20 19:58:17multi comenteaza pe aici rautacios, nu i baga in seama, nu stiu la ce si au mai facut conturile. sa trecem la povestea ta. eu cred ca daca vei pune stop relatiei de sex cu prietenul tau e clar ca prietenia voastra se va duce pe apa sambetei, defapt s a dus deja. o prietenie intre un baiat si o fata se strica cand ajung sa faca sex, asta e clar. si nu mi se pare chiar fair play ce ai facut cu inselatul. mai bine ii dadeai papucii iubitului si cu asta basta, e greu sa lupti pe 2 fronturi, chiar daca deocamdata prietenul nu se ridica cu pretentii. va veni o vreme cand o va face. si daca iti lasi iubitul pt prieten acesta nu stiu cat de serios te va lua stiind ca poate si el va putea pati precum iubitul tau. unii baieti fac reprosuri . ai grija mai dar lumea se da foarte isteata aici... in legatura cu ce s-a spus un pic mai sus.. inselat se cheama numai cand esti casatorit sau daca ai fost cerut/a in casatorie... inselat, din punctul multora de vedere, inseamna ca umblii cu o alta persoana in timp ce tu/el/ea... esti deja intr-o relatie si mai ales intr-o relatie de 6 ani...si sa spun si ceva in legatura cu povestea de la care au plecat toate postarile... cum am mai citit si mai sus.. daca v-a ramane cu prietenul/colegul odata si odata se va ajunge la reprosuri... numai daca ei simt ca le e dat sa fie impreuna si sunt copii isteti vor depasii momentul... cu iubitul.. daca nu te mai simti atrasa de el, indiferent cum... daca credeti ca nu se mai poate imbunatatii nici macar un pic relatia... mai bine renunti acum decat sa regretati mai tarziu... o sa zici .. sunt 6 ani... dar sa nu te retina langa el doar faptul ca ti-e teama de inceput... cantareste bine si sa nu regreti... |
||
|
enna_grace Postat pe 29 August 2010 18:25 |
||
De la: deuzza, la data 2010-08-28 09:31:08Eu nu reusesc sa inteleg un lucru ... Spui ca-l iubesti pe prietenul tau .. Cum poti sa inseli pe cineva daca il iubesti ? buna intrebare... insa.. eu o inteleg si cred ca nu sunt singura.. e tanara.. era mica.. iubitul nu mai e cum era... probabil nici de siguranta viitorului alaturi de el nu e sigura... a mai avut o alta optiune care putea si "accesata" usor... a profitat si a fost placut... dar iubirea pt iubit e acolo... si nu e nimic care s-o rascoleasca... s-o trezeasca... |
||
|
enna_grace Postat pe 29 August 2010 18:32 |
||
De la: kudika037275, la data 2010-08-28 14:02:00Scumpo, "dana_claudia" are mare dreptate, iar cel care o pateste, se fereste. Din pacate te afli printre multele fete care de tinere cunosc un singur baiat. Ajungi la un moment dat cand ti se deschide un nou orizont si esti tentata de necunoscut. Realizezi ca nu ai experienta si nu sti cum sa reactionezi iar daca ceea ce ti se intampla este defapt si bun pt tine sau nu. Noi femeile avem un al saselea simt. Foloseste-l! Daca ai simtit de la inceput ca nu este de tine, iar prietenia voastra se rezuma la simplul fapt ca va intelegeti si puteti discuta, atunci asa sa fie. Daca in "3 zile v-ati omori" atunci pastreaza-ti amicitia si nu te mai aventura pentru ca vei iesi foarte prost din asta. Noi oamenii avem o sete de "adrenalina", insa, setea asta ne duce la suferinta si nu la fericire. In ceea ce il priveste pe prietenul tau, faptul ca nu te mai atrage, este din acelasi motiv. Nu te astepta ca viitorul tau sot la 35 de ani sa arate ca Johnny Deep la 50 sau cati o avea. Vei ajunge intr-un moment in care vei aprecia din suflet faptul ca ti se acorda atentie si esti iubita indiferent de cum arata omul de langa tine. Asculta-ma, am apreciat frumosul si placutul si am ajuns intr-un punct in care imi doresc doar liniste si sa fiu foarte iubita. Dupa multe dezamagiri, sti sa apreciezi. Mai ales cand iti vei da seama ca barbatii nu se uita la valoarea ta, ei te apreciaza pentru felul cum arati. Sper ca tu sa nu ai parte de ele. Scrie-ne ce se mai intampla cu tine. Pupici si sper sa fi matura in decizia pe care o vei lua. Buna si multumesc mult pentru sfaturi. In legatura cu ceea ce se mai intampla...putinii prieteni care stiu de relatia mea cu colegul mi-au spus ca in ultimul timp pare foarte atasat de mine, ceea ce ma ingrijoreaza. Am decis sa pun capat aventurii ca sa imi las un timp, sa incerc sa repar relatia cu prietenul meu. Vreau sa vad daca intradevar trebuie sa ma despart de el, fara a fii influentata in vreun fel de ceea ce se intampla de cealalta parte a baricadei :P. |
||
|
black_orchid Postat pe 29 August 2010 19:20 |
||
De la: SilverMask, la data 2010-08-28 17:58:25:)) ALARMANT DE CAT DE MULTE CURVE SUNT. NICI NU STIU DACA E DE PLANS SAU DE RAS. ORICUM SA MA SCUZATI DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR DACA ACEST CUVANT PARE PREA DUR , NU L`AM INVENTAT EU. (AM VORBIT LA PLURAL CA S`AU MAI GASIT UNELE SA`SI DEA ARAMA PE FATA :))) , TARE AS VREA SA VA VAD CAND VA VA INSELA IUBITUL ,SOTUL , SA VA VAD , MAI SUNTETI ASA INTELEGATOARE , CINE STIE POATE CHIAR CU DOMNISOARA IN CAUZA) Foarte alarmant intr-adevar. Dar de specia masculina ce zici? Pentru ca oricat de curve ar fi femeile, asa ca mine de altfel, cred ca tot barbatii detin suprematia la acest capitol. Nu ma deranjeaza comentariul tau pentru ca il iau ca pe un atac direct(ma asteptam si la mesaje de genul), ci din cauza faptului ca te-ai gandit sa faci pe judecatorul aici pe forum. Mai bine ai merge pe un forum pentru barbati si te-ai plange acolo de infidelitatea speciei feminine. |
||
|
black_orchid Postat pe 29 August 2010 19:31 |
||
De la: jimmor, la data 2010-08-29 14:49:43eu nu sunt in amsura sa dau sfaturi ca nu-s atat de batran dar te-as sfatui sa faci in continuare acelasi lucru ca e amuzant si foaret excitant!oricum la 40 de ani nu o sa te mai intalnesti cu situatia asta!ti-o garantez! Halal sfat! Nu e amuzant, e cat se poate de trist.
|
||
|
black_orchid Postat pe 29 August 2010 19:39 |
||
De la: buburuza09, la data 2010-08-29 16:05:13si eu trec printr-o situatie similara, diferenta este ca eu nu am facut sex cu prietenul (amicul) meu, nici macar nu ne-am sarutat. Ii spun asta de 3 ani Se schimba pentru o perioada scurta (pentru ca il amenint ca il parasesc) si apoi o ia de la capat. Presupun ca e mecanismul lui de aparare
|
||
|
black_orchid Postat pe 29 August 2010 19:44 |
||
De la: Tristan, la data 2010-08-29 17:08:09De la: black_orchid, la data 2010-08-19 13:37:58Buna! Am 21 de ani si sunt impreuna cu Alex de aproape 6 ani. E singurul prieten pe care l-am avut,......................... Iti multumesc pentru sfat. Am decis sa pun capat relatiei cu amantul si sa incerc sa imi salvez relatia cu prietenul fara sa fiu influentata. Daca nu va merge...cred ca va trebui sa fac pasul. |
||
|
black_orchid Postat pe 29 August 2010 19:48 |
||
|
Ciao, e rara, in zilele astea, o singura relatie - de 5 ani - intre 15 si 21 de ani! Practic te'ai maturizat alaturi de Alex, nu-i asa? :) Si iata'te acum, la 21 de ani, foarte diferita de cea care erai la 16 ani (si din cate inteleg, voi ati devenit 2 persoane care nu mai au aceeasi compatibilitate ca acum 5 ani). Cred ca esti un OM frumos si aici, pe forum, ai cautat doar confirmari pentru decizii pe care deja le luasesi. Sfatul meu este doar sa nu pierzi timp langa un om (Alex sau colegul) cu care nu te vezi tinandu-te de mana peste 40 de ani, la o plimbare impreuna cu vreun nepotel, de exemplu. E grea lupta asta, de a "trage" de partener, cand viteza ta "de croaziera" e mai mare iar el se lasa tarat. In plus, ai in fata macar 15 ani in care vei deveni cineva si profesional, ai nevoie sa te implici mult in viata ta, in devenirea ta (din ce si cum scrii, deduc ca "meseria" de sotie si atat nu ti-e destinata...) Be wise! te pupa Carmen (31 ani) |
||
|
carmeniki Postat pe 29 August 2010 20:20 |
||
De la: marco918, la data 2010-08-29 13:45:41De la: black_orchid, la data 2010-08-19 13:37:58Buna! Am 21 de ani si sutn impreuna cu Alex de aproape 6 ani. E singurul prieten pe care l-am avut, e inteligent, educat, serios si foarte atent cu mine. Petreceam foarte mult timp impreuna. De aproape 2 ani am cunoscut un tip care mi-e coleg si un prieten foarte bun. Mi-a facut ochi dulci chiar din prima zi cand ne-am cunoscut, dar l-am facut sa inteleaga ca am prieten si ca nu sunt "available". A inteles acest lucru si treptat am devenit prieteni foarte buni. Din multe puncte de vedere, semanam foarte mult si putem sa ne intelegem unul pe altul. Stiam ca se simte in continuare atras de mine, desi nu se manifesta niciodata foarte evident. Intre noi exista o atractie sexuala, pe care poate nu am constientizat-o imediat, probabil datorita faptului ca am multi prieteni baieti. Imi mai facea avansuri in gluma, si nici eu nu il luam in serios, mai ales dupa 2 ani. Ma simt foarte in largul meu cand sunt cu el. Cam atat despre el deocamdata. deci deja ce se intampla aici e lupta intre sexe. FETELE(d.p.d.v al fetelor) inseala sentimental;(d.p.d.v) al baietilor daca inseala sunt curve. BAIETII(d.p.d.v al baietilor) daca inseala(ceea ce se intampla numai fizic bineinteles ptca urmeaza celebra replica"draga am facut-o gandindu-ma la tine") sunt tari, smecheri, don Juan(si etc de derivate din astea). d.p.d.v al fetelor..dar stai..asa cv nu cred ca exista..fetele sunt mai fraiere(dragelor scuzati expresia) si nu prea comenteaza ca, deh, barbatii trebuie sa-si antreneze jucaria, nu pot sta numai cu o fata! Acuma...cine e nedrept? |
||
|
matic888 Postat pe 29 August 2010 20:51 |
||
De la: Tristan, la data 2010-08-29 17:08:09De la: black_orchid, la data 2010-08-19 13:37:58Buna! Am 21 de ani si sunt impreuna cu Alex de aproape 6 ani. E singurul prieten pe care l-am avut,......................... ce caveler poetic...foarte frumos scrii ;) |
||
|
matic888 Postat pe 29 August 2010 21:00 |
||
|
da...diferite pareri..unele din lipsa de ocupatie....si eu sunt intr-o situatie asemanatoare,am un amic foarte bun si de la un timp ma si culc cu el si ne intelegem foarte bine...dar suntem in postura de amici pt ca amandoi am suferit si ne sperie cuvantul ''iubita mea"...cred ca asa este si in cazul tau cu colegul tau...te temi ca nu o sa mai fie la fel daca o sa fiti impreuna...probail este posibil...dar exista si varianta sa va intelegeti....oricum cu prietenul tau relatia nu mai merge si oricat o sa incercati nu o sa mai fie la fel..erai mica sa zic asa la 16 ani si cred ca este si mai mult obisnuinta...si la tine ca iti este mila de el ca o sa sufere..dar tu nu suferi?...de ce sa te casatoresti cu el si sa regreti toata viata lucrul asta?si sa te gandesti ca daca o luai pe alt drum cu colegul tau cum ar fi fost?....alegerea in final a ta este orice ar zice lumea din jur, dar gandeste-te la tine in prumul rand la viitor...o sa te framante tot timpul chestia asta..daca te intelegi cu colegul tau eu zic sa acorzi o sansa acestei povesti...nu ai de unde sa stii cum o sa fie:).... mult succes! |
||
|
kudika013200 Postat pe 29 August 2010 21:18 |
||
|
Cand aveam 22ani(acum am 24ani) am trecut exact prin ceea ce ai trecut si tu. Eram de 4ani cu iubitul care era ca si al tau: grasun-se ingrasase si nu ma mai atragea, mamos si cam rusinos, trebuia sa il imping de la spate si in majoritatea situatiilor eu eram cea "infipta". Si la fel ca si tine, aveam in cap de ceva timp(1 an si ceva) sa il las numai ca imi lipsea curajul. Colegul de birou era si este cu 3ani mai mare decat mine, ii merge mintea, dezghetat in atitudine, si cu "scoala strazii" ca sa zic asa. Si stii cum se spune: "Fetele bune sunt atrase de baietii rai", asa s-a intamplat si cu mine. L-am parasit pe prietenul meu dupa vreo 2sapt. de mustrari si nehotarari si am ramas cu "colegul de birou" cu care mai sunt inca si acum, in toamna implinim 2ani de relatie si in primavara vrem sa ne mutam impreuna! Nu regret ca m-am despartit de fostul meu iubit pt ca simt "colegul" mi-a deschis ochii, vad viata altfel, am trait noi experiente alaturi de el si am fost in multe locuri impreuna, in timp ce cu fostul iubit simteam cum trece viata pe langa mine si in plus intervenise si acea monotonie de care ai pomenit si tu in relatia ta. Acum scumpa mea, eu te sfatuiesc(la fel cum m-a sfatuit si pe mine o prietena acum 2 ani cand eram in aceeasi situatie) SA FACI CE-TI DICTEAZA INIMA! Eu asa am facut si acum SUNT FERICITA, ceea ce iti doresc si tie! Nu mai sta pe ganduri si nu iti mai face mustrari de constiinta, ia singurica cea mai buna decizie si ai sa vezi ca va fi bine! Esti tanara, viata ta acum incepe! TE PUP SI ITI DORESC NUMAI BINE! |
||
|
stefania_minea Postat pe 29 August 2010 21:32 |
||
|
acest barbat cu care ai inceput o aventura, peste un timp va face cu alta ce face cu tine acum. nu iti doresc asa ceva, dar asta am vazut. stiu ca este cel mai greu pentru cel care este in situatia respectiva. Te inteleg ca esti derutata si aceasta stare numai confort nu iti da. Incearca usor, usor sa te distantezi de acest barbat care s-a bagat in viata voastra. nu intoarce spatele acestui suflet de langa tine. Remuscarile pe care le simti sunt semnale ale sufletului ca nu faci ceea ce ar fi bine pentru tine. considera ca a fost o experienta, nu o mai povesti, acopera cu un voal de uitare acolo , undeva intr-un colt din sufletul tau atat de sensibil si atat de greu de incercat acum. sa nu iti ranesti relatia pe care o ai de sase ani. este o perla pe care multi si-ar dori-o, chiar daca pe moment comenteaza mai dur. sa nu afle, nu are rost. daca ai spune acestui suflet ce ai facut l-ai arunca intr-o "prapastie". fii calma si gandeste-te ca un om care sa iubeasca atat de mult se gaseste mai greu. sa fii iubita si binecuvantata. |
||
|
kudika182838 Postat pe 30 August 2010 01:15 |
||
De la: atena2000, la data 2010-08-29 17:59:37cred ca ar trebuii sa luati o pauza, iar cu prietenul-------------- nu poti fii cu amandoi. Gandestete ca te casatoresti cu iubitul dar nu renunti nici la prieten, chiar daca nu mai faci sex , nu cred ca mai merge nici prietenia cu celalalt daca pe viitor te vei casatorii cu iubitul.Stiind ca ati facut-o o data veti fii tentati si pe viitor sa o repetati.Nu este ferplei.Ia o pauza cu ambii si vei vedea atunci fara care nu poti sta.Sper ca ti-am fost de ajutor. "Nu este ferplei"..........in primul rand ca nu se scrie asa, dar ma rog trecem peste asta, intrebarea mea este urmatoarea : Ce mai este fairplay in ziua de azi, in lumea in care traim ????? ha ???
|
||
|
blackbulls Postat pe 30 August 2010 08:15 |
||
|
Gandeste-te cum erai cu pietenul tau la inceputul relatiei...deci asa se va ajunge si cu al doilea.E doar o noutate si sti ca nu TREBUIE sa il ai..De asta e asa de special.. Nu renunta la ce sti ca te poate face fericita.Intr-o zi nici NOUTATEA nu va mai fi NOUTATE |
||
|
itina Postat pe 30 August 2010 09:09 |
||
|
cel mai bine e sa pleci din tara.... glumeam am trecut si eu prin ceva asemanator .... fiecare caz e aparte , deci , decizia pe care o s-o iei o sa fie ceva mai buna . Bafta!!! |
||
|
Coman_S29 Postat pe 30 August 2010 09:10 |
||
|
am vrut sa-l trimit si stii tu cui sper sa ai o zi buna!!! |
||
|
Coman_S29 Postat pe 30 August 2010 09:15 |
||
|
O situatie delicata ,hai sa vedem ce avem :Alex care te iubeste in felul lui chiar daca s-a ingrasat si care se ascunde in fustele tale. Prietenul care e la fel de orgolios ca si tine(desi ......dupa sex a scazut si orgoliul,a accepata duplicitatea ) TU care nu stiu daca te cunosti suficient de bine incit sa sti ce vrei si oscilezi intre cei doi. poate ar trebuii sa faci ce simti,fara sa te lasi descoperita,sa ti garda sus ,si dupa o perioada de comparatii sa vrei sa pleci sa-i lasi pe amindoi cu un gust putin amar.Sti ceva asta e doar o perere si nimeni nu le stie pe toate dar tu esti singura care va decide,un lucru e cert PRIETENUL nu mai e doar prieten si pot interveni mai tirziu reprosurile daca relatia merge mai departe. Dupa mine sunt doua cauze pierdute. Un prieten se poate pierde in doua feluri ,te culci cu el sau il imprumuti cu bani (GLUMESC) Bafta in decizia pe care o vei lua . |
||
|
kudika197408 Postat pe 30 August 2010 09:34 |
||
| vvreii sa fii pretena mea sii in acelas timp sotia mea sunama la 0788674558 ovidiu | ||
|
kudika088242 Postat pe 30 August 2010 10:38 |
||
| Poate raspunsul meu nu-ti va fi pe plac,dar nu trebuie sa tii cont de el.Relatia ta cu Alex a devenit monotona,ai inceput sa-i observi si defectele doar pentru ca stii ca te place un altul.Asa se va intampla mereu:va veni un altul mai destept,mai frumos,mai mai...Tu ai facut ca relatia sa devina monotona pantru ca si tu vrei ceva nou.E problema ta cum vei alege sa-ti traiesti viata,dar sa stii ca ea ,VIATA,nu vine cu daruri inaintea oricui ci doar a celui care le merita.Si sa nu ne mai miram cand vedem oameni care la varste inaintate se plang de singuratate. | ||
|
viogen26 Postat pe 30 August 2010 11:46 |
||
|
ma tot mir de rautatea unor persoane... pt ce ati intrat pe acest forum?? sa va varsati frustrarile...?? nu aveti viata personala....sau o aveti, da nu ii implinita...si va varsati amarul pe cei care va cer un sfat... "cred" ca voi, toti, care postati comentarii rautacioase referitoare la sex...sunteti inca virgini/virgine si asteptati noaptea nuntii.... lasati-o moarta... probabil nu stiti ce inseamna o relatie...daca vi-i se pare ca sexul intr-o relatie nu isi are rostul lui...si ii doar o apropiere/ frecare a organelor genitale... nu pot sa cred ca mai exista asemenea conceptii... in fine nu vreau sa devin rautacioasa...k si voi...da decat astfel de comentarii mai bine va abtineti...si toata lumea e fericita.. NU mai judecati pe nimeni...k nu sunteti in masura... |
||
|
moliutza24 Postat pe 30 August 2010 12:14 |
||
| Nu inteleg ceva...multe dintre cele care isi scriu problemele aici, o fac pt ca au nevoie de un sfat sau pur si simplu vor sa se descarce si sa vorbeasca cu cineva de ceea ce li se intampla, iar majoritatea care le raspund o fac intr-un mod rautacios, chiar foarte rautacios. Cine suntem noi sa judecam? Oare voi celelalte sunteti perfecte? Daca nu aveti un sfat de dat sau nu sunteti dispuse sa ascultati , nu criticati si nu judecati, pt ca nu cunoasteti omul care a scris respectivul mesaj. O singura vorba buna, credeti-ma, face cat o mie de cuvinte fara rost, si ajuta mult. | ||
|
ranemona Postat pe 30 August 2010 14:00 |
||
|
Esti constienta ca viata ta de adolescent, s-a cam terminat in momentul in care a debutat aceasta relatie, mult prea serioasa pentru varsta ta. ai sarit peste cateva etape importante, care te ajuta la definirea ta ca eleva de liceu, mai apoi absolventa de liceu, boboc la facultate si tot asa.Nu cred ca ai avut timp pentru tine. Cel mai bine este sa pui punct cu ambii barbati din viata ta. Este momentul sa te ocupi de tine. Bafta si mult curaj. |
||
|
bonux Postat pe 30 August 2010 14:28 |
||
| iubita , ai 21 de ani ... distreaza-te ! mai ai destul timp sa ai relatii serioase , mai poti face greseli | ||
|
yummyoti Postat pe 30 August 2010 15:49 |
||
hmmm.....jtiii ce...mai bine pleci o saptamana in vacanta,undeva departe,cu telefonul inchis.meditezi un pic ,te relaxezi apoi iei o decizie.si sa stii ca orice alegere e un sacrificiu.TU esti cea mai importanta,mai bine traiesti cu amintirea unui"a fost" decat s te macine gandul: cum ar fi fost daca ar fi fost....?? take care!!
|
||
|
bloody_queen Postat pe 30 August 2010 18:09 |
||
De la: black_orchid, la data 2010-08-19 13:37:58Buna! Am 21 de ani si sutn impreuna cu Alex de aproape 6 ani. E singurul prieten pe care l-am avut, e inteligent, educat, serios si foarte atent cu mine. Petreceam foarte mult timp impreuna. De aproape 2 ani am cunoscut un tip care mi-e coleg si un prieten foarte bun. Mi-a facut ochi dulci chiar din prima zi cand ne-am cunoscut, dar l-am facut sa inteleaga ca am prieten si ca nu sunt "available". A inteles acest lucru si treptat am devenit prieteni foarte buni. Din multe puncte de vedere, semanam foarte mult si putem sa ne intelegem unul pe altul. Stiam ca se simte in continuare atras de mine, desi nu se manifesta niciodata foarte evident. Intre noi exista o atractie sexuala, pe care poate nu am constientizat-o imediat, probabil datorita faptului ca am multi prieteni baieti. Imi mai facea avansuri in gluma, si nici eu nu il luam in serios, mai ales dupa 2 ani. Ma simt foarte in largul meu cand sunt cu el. Cam atat despre el deocamdata. daca alex e genul de tip care sa fie posesiv si sa nu te lase sa ai timp si pt tine sa iesi cu prietenele de ex sau sa te sune din ora in ora eu consider un dezavantaj....mai ales k ai zis k esti mai independenta, iar faptul ca e cu mama lui mi se pare si mai grav:)).....e viata ta si faci ce vrei dar ar trebui sa te mai si distrezi si cu alex alaturi pare greu din cate ai descris....ai grija sa nu devina totul prea monoton si sa te trezesti ca nu mai poti da inapoi cu colegul tau zici ca te intelegi bine si ca poti discuta despre orice ceea ce cred ca ar fi cel mai important intr-o relatie....daca alegi o relatie cu el gandeste-te sa nu cumva, in cazul in care o sa va despartiti, sa pierzi prietenia cu el pt k consider ca e mai important un prieten bun decat un iubit alege cu grija
|
||
|
badkitty Postat pe 30 August 2010 18:45 |
||
| cat de usor este sa comentezi doamnelor care sunteti atat de uracioase fata asta a cerut un sfat nu sa o criticati voi sunt convinsa ca multe dintre cele care se dau pe aici sfante sunt vai e mama lor | ||
|
nik0l Postat pe 30 August 2010 21:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| AM NEVOIE DE UN SFAT!!! | 2 | De la: nadiuta25 21 Martie 2015 07:40 |
| Ce faci daca te indragostesti de amant? | 190 | De la: kudika_nikole 17 Noiembrie 2011 17:07 |
| O decizie foarte grea... | 28 | De la: my_chocolat 15 Februarie 2009 14:31 |
|
|
||
| sal | 3 | De la: mimi_ca29 9 Mai 2011 09:50 |
| casatorie esuata ? din cauza infidelitatii FEMEII ! | 530 | De la: maimai_no1 19 Octombrie 2011 17:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.