Mai multe
| si eu sunt la fel cand ma pregatesc sa sp ca acuma nu ma mai impac cu el intervine ceva si el este tot mai iubaret cu mn......daca chear vrey sa il lasi cautaty un pryeten are pe parcurs o sa fie iubitu tau....dar sa nu astepty mult pana il gasesty pt ca sar putea sa te intorci la iubitu tau dinainte.......alt fel nu poty sa il parasesty pt ca ty gandu doar la el si ai vrea tot timpu sa vb cu el sa te intalnesty......incearca sy chestya asta .....am cunoscut o prietena care a facut acelasi lucru....succes!!!!!!! | ||
|
lavysyca Postat pe 30 August 2010 22:56 |
||
|---|---|---|
De la: lavysyca, la data 2010-08-30 22:56:34si eu sunt la fel cand ma pregatesc sa sp ca acuma nu ma mai impac cu el intervine ceva si el este tot mai iubaret cu mn......daca chear vrey sa il lasi cautaty un pryeten are pe parcurs o sa fie iubitu tau....dar sa nu astepty mult pana il gasesty pt ca sar putea sa te intorci la iubitu tau dinainte.......alt fel nu poty sa il parasesty pt ca ty gandu doar la el si ai vrea tot timpu sa vb cu el sa te intalnesty......incearca sy chestya asta .....am cunoscut o prietena care a facut acelasi lucru....succes!!!!!!! yyyyyyyyyyy???syyyyyyyy?ce s-a intamplatyyyyyyyy???
|
||
|
mitura Postat pe 30 August 2010 23:00 |
||
| in cazu meu relatya cu prietenu sa mai indreptat nu este monotona tot tympu noi suntem niste fyry mai glumete si nu ne plictysym asa repede...dar in cazu lu cunostinta mea ....ia sa tespartyt de pryenenu ei de m 1 an sau asa ceva si dupa cateva zile sa bagat pe altu pt ca stya ca se va impaca cu pryetenu ei si de at sunt impreuna | ||
|
|
||
|
lavysyca Postat pe 30 August 2010 23:06 |
||
Foarte interesant ce spui, Lavysyca! Mai spune-ne, te rog...
|
||
|
rashela Postat pe 30 August 2010 23:53 |
||
|
Pt black_orchid...Hmmm...eu am cam fost pusa aproape in aceeasi situatie, dar am rezistat tentatiei. Povestioara mea poate o sa te ajute sa iei o decizie. Eram impreuna cu prietenul meu, actualul meu sot de cativa ani si il iubesc foarte mult, e mai mult decat mi-as fi putut imagina vreodata. Totusi, de mai bine de un an, pe vremea cand nu eram casatoriti am cunoscut un tip care era extrem de tandru si profund, cu ceva mai multi ani decat mine. El s-a indragostit de mine(timpul mi-a aratat ca asa e) si mie imi placea sa aud cuvinte frumoase, profunde(ne-am intalnit de cateva ori, dar am vorbit, l=am respins de cate ori a vrut sa ma sarute pt ca nu vroiam sa-mi insel prietenul) si avea o combinatie de tandrete si pasiune care ma facea sa nu pot sa renunt. Ne intelegem f bine, imi place cum gandeste, dar o sg data am ajuns sa ne si sarutam. Mi-a ramas profund intiparit sarutul, dar m-am simtit vinovata si am refuzat sa ne mai vedem(ca amici, cum ne vedeam de obicei, dar de fiecare data il lasam sa ma tina in brate, sa simt ca ma protejeaza). Mi-am dat seama ca si eu am inceput sa simt ceva pt el, dar i-am zis si lui ca nu l-ar putea egala niciodata de prietenul meu si ca eu chiar am o relatie fericita. Dupa ce a tot incercat, dar am hotarat sa vb doar ca amici si de cate ori eram sg insistaa sa vina doar sa ma priveasca, sa am simta langa el cu toate ca stiam amandoi ca s-ar fi ajuns in alta directie. Am rezistat de fiecare data. Chiar si dupa ce m-am casatorit el inca a mai insistat si m-a cerut si el de sotie, mi-a zis ca ar face orice sa ma faca fericita. Chiar daca de multe ori mi-a fost greu si am tot oscilat intre sentimente contradictorii, ratiune si sa ma las purtata de val, am rezistat. Asta a durat mai bine de un an si pana la urma mi-am dat seama ca nu mai pot continua asa si daca imi doresc o viata fericita in continuare alaturi de sotul meu, trebuie sa fac ceva in privinta asta. Dupa atata timp era clar ca nu puteam sa fim simpli amici si hotarat sa nu mai vb deloc ca eu sa-mi pot continua viata. I-am zis ca e un gest egoist, dar sotul meu nu merita sa il insel si eu imi doresc sa fiu cu el. S-a simtit ranit ca nu ma gandesc si la el, dar trebuia sa iau atitudine. Acum au trecut vreo 2 luni de cand n-am mai vb si ma gandesc tot mai rar si cu tot mai multa detasare la el. Sunt convinsa ca am luat cea mai buna decizie si acum sunt implinita pe deplin langa sotul meu. Imi pare f rau de "amicul" meu, i-am spus ca daca aparea acu cativa ani lucrurile ar fi stat altfel, dar asta e; e un barbat matur si o sa-si revina. Oricum doar ne-am fi amagit, intrucat o relatie intre noi n-ar fi mers; era vorba doar de pasiune si tandrete. Sper sa te ajute situata mea, intrucat ma identific cu ceea ce ai scris. Eu am auzit o replica intr-un film care imi vine in minte de cate ori am vreun gand de flirt: "tentatii o sa apara tot timpul; partea grea este sa dai dovada de responsabilitate si sa nu le cedezi". |
||
|
raluk86 Postat pe 31 August 2010 00:49 |
||
De la: lavysyca, la data 2010-08-30 23:06:34in cazu meu relatya cu prietenu sa mai indreptat nu este monotona tot tympu noi suntem niste fyry mai glumete si nu ne plictysym asa repede...dar in cazu lu cunostinta mea ....ia sa tespartyt de pryenenu ei de m 1 an sau asa ceva si dupa cateva zile sa bagat pe altu pt ca stya ca se va impaca cu pryetenu ei si de at sunt impreuna lavysyca, fara suparare, dar stai foarte prost cu limba romana. Hai una, doua greseli as fi ignorat, dar nu vreau sa fiu rea sa folosesc un termen pt cei care scriu cum scrii tu. |
||
|
raluk86 Postat pe 31 August 2010 00:54 |
||
De la: lavysyca, la data 2010-08-30 22:56:34si eu sunt la fel cand ma pregatesc sa sp ca acuma nu ma mai impac cu el intervine ceva si el este tot mai iubaret cu mn......daca chear vrey sa il lasi cautaty un pryeten are pe parcurs o sa fie iubitu tau....dar sa nu astepty mult pana il gasesty pt ca sar putea sa te intorci la iubitu tau dinainte.......alt fel nu poty sa il parasesty pt ca ty gandu doar la el si ai vrea tot timpu sa vb cu el sa te intalnesty......incearca sy chestya asta .....am cunoscut o prietena care a facut acelasi lucru....succes!!!!!!! Ca sa nu crezi ca sunt rea intentionata iti dau cateva exemple: se scrie chiar, nu chear; cauta-ti, nu cautati; s-ar putea, nu sar putea; altfel, nu alt fel. Asta ma refer doar la termeni, ca la exprimare si cum scrii frazele...refuz sa cred ca exista si astfel de persoane. si renunta la "y" de peste tot si la inlocuirea i-ului cu el ca e tare de prost gustsi trezeste un sentiment... Sper sa iei in considerare ca un sfat de a te ajuta pe tine insati pentru ca eu acum nu am nimic de castigat sau de pierdut, dar s-ar putea sa ai de suferit din cauza asta si sa ajungi bataia de joc a cuiva candva. |
||
|
raluk86 Postat pe 31 August 2010 01:01 |
||
|
Buna, eu nu te acuz in cazul asta de nimic. Dar va trebui sa te gandesti foarte bine si sa iei o decizie buna.Ti-a trecut vreodata prin cap sa iei o pauza macar de 2 saptamani sa vezi daca nu cumva dragostea ta fata de Alex s-a transformat obosnuinta? Doar asa vei sti ce ai de facut.Daca intr-adevar dupa aceste 2 saptamani de pauza simti ca il iubesti pe Alex, eu zic sa te distantezi de "colegul tau" pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei regreta. Daca Alex se poarta frumos cu tine si e atent si te iubeste..astfel de baieti nu mai gasesti la toate colturile. Odata si odata tot o sa te descopere, si atunci va fi el cel care vrea sa se desparta de tine, si poate tu nu vrei asta. Te-ai gandit vreodata ca poate colegul tau doara sta urmareste? El acum e ok si nu se baga in relatia ta si spune ca te intelege. Dar nu poti sa sti ce e in capul lui. Sfatul meu este sa te mai gandesti si sa iei decizia potrivita. Succes. |
||
|
getygety Postat pe 31 August 2010 12:32 |
||
De la: pickard, la data 2010-08-19 13:57:17 Ce oameni rautaciosi,astia sunt oameni care nu au ce face,nu ii lua in seama..,.fa ce iti dicteaza inima si lasa oamenii sa vorbeasca..pt ca nu stiu decat sa judece,dar greselile lor nu le vad... Ce noutati ai? Cum e in momentul de fata? Si eu am un prieten bun din copilarie care mi-a marturisit acum putin timp ca are ceva mai mult decat o prietenie pentru mine,dar desi sunt singura imi este teama sa il cunosc altfel.. de frica sa nu stric prietenia frumoasa dintre noi :( |
||
|
deya_20 Postat pe 31 August 2010 14:58 |
||
De la: deya_20, la data 2010-08-31 14:58:23De la: pickard, la data 2010-08-19 13:57:17 ... au englezii o vorba ... live fast, die young ... traieste intens, mori devreme (sau mai bine zis mult prea devreme) ... unii romanii si-au pierdut intelepciunea asta ... |
||
|
marco918 Postat pe 31 August 2010 15:02 |
||
|
O mica parere din partea mea ar fi urmatoarea... Nu cred ca tin relatiile din copilarie,daca vezi si simti ca nu merge,ca a intervenit monotonia,spune-i,stati o perioada unul fara celalalt,incercati sa va refaceti viata cu alte persoane...si doar asa va veti da seama daca puteti trece peste obisnuinta de atatia ani. Parerea mea este ca una este dragostea pe care o incepi la 15,16 ani,iar alta este relatia pe care o ai dupa 20 de ani,asa ca incearca sa vezi si partea plina a paharului,mai bine acum decat mai incolo! Mult succes! |
||
|
deya_20 Postat pe 31 August 2010 15:02 |
||
De la: deya_20, la data 2010-08-31 15:02:42O mica parere din partea mea ar fi urmatoarea... ... tu ce stii despre viata ? ... ca dai niste sfaturi de o sa o doara c*rul peste ani de zile ... mai fetelor, lasati revistele si intrebati oameni cu experienta (nu frustrati care si-au luat tzeapa deja) ca va nenorociti fara sa va dati seama ... viata nu are reset ... toate greselile se platesc indiferent de virsta ... ... cind intervine monotonia ... inseamna ca trebuie sa faci o schimbare ... dar nu neaparat de partener ... ii trebuie, pur si simplu, noi tinte de atins impreuna ... ''monotonia'' apare intotdeauna la cei care isi inchipuie ca viata inseamna doar sex si confort pentru a o practica ... daca a inceput devreme e normal ca trebuie sa contiue CU CE ARE ... vrabia din mina e intotdeauna mai buna decit cea de pe gard ... ''relatiile'' lasa doar jale, neincredere, prejudecati, egoism, cinism ... in urma ... si ajunge peste ani sa ii para rau de perioada asta ... si de persoana in sine ... pentru ca erau sinceri intre ei ... doar ca nu au mai stiut ce sa faca ... |
||
|
marco918 Postat pe 31 August 2010 15:08 |
||
De la: _calandrinon_, la data 2010-08-20 20:09:35De la: ocaziebuna, la data 2010-08-19 14:25:46Christian Dior Capture Totale Multi-Perfection Creme 30ml * Cremã anti-îmbãtrânire îmbogãțitã cu Complex Alfa-Longoza * Diminueazã ridurile, lãsarea, pielea slãbitã și porii lãrgiți * Cu ingrediente active ca polimerul dispersat în ulei volatil de silicon * Extractul de Iris galben rafineazã textura pielii și întãrește porii * Complexul de Bi-Skin și proteinele de grâu netezesc și dau fermitate pielii * Textura emolientã lasã pielea catifelatã și luminoasã * Utilizarea continuã dã pielii un aspect mai ferm, dens și întinerit pret 100 ron se ofera tester gratuit 0767121594o zi frumoasa
|
||
|
kudika142290 Postat pe 31 August 2010 16:15 |
||
De la: bloody_queen, la data 2010-08-30 18:09:13hmmm.....jtiii ce...mai bine pleci o saptamana in vacanta,undeva departe,cu telefonul inchis.meditezi un pic ,te relaxezi apoi iei o decizie.si sa stii ca orice alegere e un sacrificiu.TU esti cea mai importanta,mai bine traiesti cu amintirea unui"a fost" decat s te macine gandul: cum ar fi fost daca ar fi fost....?? take care!! hehe..cred ca asta e cea mai buna deviza(devisa-nu stiu exact). As putea completa cu "mai bine sa-ti para rau ca ai facut decat ca n-ai facut" indiferent ce si "nu regreta ceva daca te-a facut sa zambesti" |
||
|
matic888 Postat pe 31 August 2010 20:25 |
||
De la: black_orchid, la data 2010-08-29 19:39:26De la: jimmor, la data 2010-08-29 14:49:43eu nu sunt in amsura sa dau sfaturi ca nu-s atat de batran dar te-as sfatui sa faci in continuare acelasi lucru ca e amuzant si foaret excitant!oricum la 40 de ani nu o sa te mai intalnesti cu situatia asta!ti-o garantez! E cel mai bun sfat iti spun sigur.La varsta asta poti jongla inca cu baietii cum vrei tu pt. ca-s plini de testosteron.Mai tarziu nu-i vei mai putea manipula cu una cu doua.Ba chiar e posibil sa te rogi tu de ei sa faca sex cu tine sau sa te lase sa le faci cate o felatie, asa cum e cazul actualei mele prietene, iar ei sa nu prea vrea.Nu te mai consuma atat, daca niscai baieti educati, draguti cu bun simt iti fac ochi dulci, nu-i "ierta".O sa ai timp destul sa devii o baba moralizatoare cum vezi ca sunt o groaza pe forum |
||
|
Mr_6pack Postat pe 31 August 2010 21:34 |
||
De la: black_orchid, la data 2010-08-29 19:39:26De la: jimmor, la data 2010-08-29 14:49:43eu nu sunt in amsura sa dau sfaturi ca nu-s atat de batran dar te-as sfatui sa faci in continuare acelasi lucru ca e amuzant si foaret excitant!oricum la 40 de ani nu o sa te mai intalnesti cu situatia asta!ti-o garantez! E cel mai bun sfat iti spun sigur.La varsta asta poti jongla inca cu baietii cum vrei tu pt. ca-s plini de testosteron.Mai tarziu nu-i vei mai putea manipula cu una cu doua.Ba chiar e posibil sa te rogi tu de ei sa faca sex cu tine sau sa te lase sa le faci cate o felatie, asa cum e cazul actualei mele prietene, iar ei sa nu prea vrea.Nu te mai consuma atat, daca niscai baieti educati, draguti cu bun simt iti fac ochi dulci, nu-i "ierta".O sa ai timp destul sa devii o baba moralizatoare cum vezi ca sunt o groaza pe forum |
||
|
Mr_6pack Postat pe 31 August 2010 21:34 |
||
De la: mihaela77, la data 2010-08-29 14:33:30VOI VORBITI !! BARBATII SUNT MULT MAI CURVARI CU ZECI DE % DECAT FEMEILE SI NU AU NICI REMUSCARI Esti geniala, fato, n-am ce sa zic... Si acum, lasand gluma la o parte...n-am ajuns zoofili inca (ca sa inselam mai mult decat femeile), chiar daca cele mai multe dintre voi ati decazut mai rau ca niste animale. |
||
|
Mr_6pack Postat pe 31 August 2010 21:43 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2010-08-31 21:43:42 zise el etalandu-si muschii... ptiu sa nu-ti fie da dauochi...fortosule, bahtosule si norocosule...am decazut, ai???? |
||
|
miss_darine Postat pe 31 August 2010 21:48 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2010-08-31 21:34:41De la: black_orchid, la data 2010-08-29 19:39:26De la: jimmor, la data 2010-08-29 14:49:43eu nu sunt in amsura sa dau sfaturi ca nu-s atat de batran dar te-as sfatui sa faci in continuare acelasi lucru ca e amuzant si foaret excitant!oricum la 40 de ani nu o sa te mai intalnesti cu situatia asta!ti-o garantez! ... auzi gogule ... asta e genul de sfat pe care il dai celor mai buni ... DUSMANI ... tu ai lua de nevasta una cu viata pe care o recomanzi femeii ? ... ai lua o femeie obosita de atita ''testosteron'', plina de anticonceptionale si rupta de avorturi (oricum daca trece de o anumita virsta sa fii sigur de asta) ? ... gindeste-te bine ... ca poate ai sa iei si apoi o sa te miri ca te invita la fertilizare in vitro, iti face cine stie ce copilash batut de soarta, se vaita continuu ca o doare aici si acolo si cind vrei sa iti spui parerea te trimite dupa seminte (ca doar a mai avut gramezi de alde tine) ca sa ii faca o bezea unui ''fost'' ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 31 August 2010 22:00 |
||
De la: marco918, la data 2010-08-31 22:00:19De la: Mr_6pack, la data 2010-08-31 21:34:41De la: black_orchid, la data 2010-08-29 19:39:26De la: jimmor, la data 2010-08-29 14:49:43eu nu sunt in amsura sa dau sfaturi ca nu-s atat de batran dar te-as sfatui sa faci in continuare acelasi lucru ca e amuzant si foaret excitant!oricum la 40 de ani nu o sa te mai intalnesti cu situatia asta!ti-o garantez! In ce an traiesti tu tataie, ia zi...Exemplele care le dai tu se refera la curvele retardate care umbla cu tigani, aurolaci care n-au bani nici de un condom,ori d-soara in cauza pare o tipa isteatza, sigur va ajunge departe in viata... |
||
|
Mr_6pack Postat pe 31 August 2010 22:28 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2010-08-31 22:28:26De la: marco918, la data 2010-08-31 22:00:19De la: Mr_6pack, la data 2010-08-31 21:34:41De la: black_orchid, la data 2010-08-29 19:39:26De la: jimmor, la data 2010-08-29 14:49:43eu nu sunt in amsura sa dau sfaturi ca nu-s atat de batran dar te-as sfatui sa faci in continuare acelasi lucru ca e amuzant si foaret excitant!oricum la 40 de ani nu o sa te mai intalnesti cu situatia asta!ti-o garantez! ... gogule ... traiesc mai aproape de realitate decit tine ... exemplele alea le vezi peste tot ... DAR NU LE INTELEGI ... barbatii sint calea de trasmisie a multor boli pentru femei (si tu ai putea fi pentru prietena ta/ nevasta ta si habar nu ai) datorita curvarasiei care pare atit la indemina ... si nu toata lumea foloseste condom, gogosel ... nici macar tu !!! ... se merge pe incredere ... sperietura cea mai mare sint COPII ... in rest ... mai vedem ... ... e culmea ca ''retardatii'' aia de care vorbesti nu prea au timp de sex si vise ... si sint si mai fideli decit unul ca tine ... asa ca ramin tot ''retardatii'' aia mai spalati care habar nu au pe ce lume traiesc chiar daca dau alta impresie ... ... tu dormi in pace ... si daca nu te trezesti nu e nici o problema ... |
||
|
marco918 Postat pe 31 August 2010 22:45 |
||
De la: mihaela77, la data 2010-08-29 14:33:30VOI VORBITI !! BARBATII SUNT MULT MAI CURVARI CU ZECI DE % DECAT FEMEILE SI NU AU NICI REMUSCARI vorbesti din experienta proprie ? chiar toti sa fie curvari si sa nu aiba remuscari ? |
||
|
alina1_ Postat pe 1 Septembrie 2010 14:17 |
||
| Ai doar 21 de ani... Traieste! O sa suferi, o sa te bucuri...vor suferi si alte persoane care ti-au fost dragi odata, asa e in viata. Chiar si in reusita exista un regret.Pune punct si mergi mai departe. Trecutul nu se mai poate schimba, timpul nu ni-l mai da nimeni inapoi. | ||
|
nadyuta Postat pe 1 Septembrie 2010 15:18 |
||
De la: marco918, la data 2010-08-31 22:45:51De la: Mr_6pack, la data 2010-08-31 22:28:26De la: marco918, la data 2010-08-31 22:00:19De la: Mr_6pack, la data 2010-08-31 21:34:41De la: black_orchid, la data 2010-08-29 19:39:26De la: jimmor, la data 2010-08-29 14:49:43eu nu sunt in amsura sa dau sfaturi ca nu-s atat de batran dar te-as sfatui sa faci in continuare acelasi lucru ca e amuzant si foaret excitant!oricum la 40 de ani nu o sa te mai intalnesti cu situatia asta!ti-o garantez! marco..o perioada am considerat si eu ca gandesti ca un tataie..dar ce ai sp u aici cred ca reprezinta o crunta realitate din nefericire... Insa oricat ai incerca, nu cred ca o sa reusesti sa schimbi cv din mentalitatea fiecaruia Am o curiozitate daca nu sunt prea indiscreta: cati ani ai?
|
||
|
matic888 Postat pe 1 Septembrie 2010 18:08 |
||
Buna. Sa sti ca am citit cu interes povestea ta si nu mi se pare nimic scandalos. Si eu mi-am inceput viata sexuala la 16 ani si am trecut si printr-o situatie asemanatoare. Nu sunt in masura sa dau sfaturi dar o parere ar fi sa te gandesti bine la ceea ce te face fericita. La 16 ani cand ai inceput relatia poate nu te gandeai ca va dura atat si nici nu teai gandit daca iti va place de alex si peste 6 ani. Mi se pare un lucru normal ca atunci cand barbatul de langa tn nu te mai atrange din orice punct de vedere sa pui capat relatiei. Esti inca foarte tanara si probabil dragostea ta pt el nu este la fel de puternica precum dependenta lui de tn de accea pt tn relatia este monotona si pt el nu. Vorbeste deschis cu "amicul" tau si intreaba-l ce parere ar avea despre o eventuala relatie. Eu zic sa incerci si ceva nou care sa te faca fericita nu astepta in monotonie ca ceva sa se schimbe. Profita de varsta! mult noroc!
|
||
|
deea2304 Postat pe 1 Septembrie 2010 22:34 |
||
Cand razi toti vor rade cu tine…dar atunci cand vei plange o vei face singur
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 2 Septembrie 2010 19:38 |
||
|
@ matic888 si eu sunt curioasa :D (sa aflu raspunsul la intrebarea ta)
|
||
|
kudiknkd Postat pe 2 Septembrie 2010 20:10 |
||
De la: kudiknkd, la data 2010-09-02 20:10:13@ matic888 cati ani am eu sau el? eu 20 :D. dar l-am intrebat pe el ptca din raspunsurile pe care le da reiese ca are multa experienta de viata si este f matur.... |
||
|
matic888 Postat pe 3 Septembrie 2010 11:31 |
||
Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broaste…
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 3 Septembrie 2010 17:10 |
||
| daca simti ca nu te mai multumeste ,,ca s mai multe lucruri care te deranjeaza la iubitul tau ...da i papucii,in primul rand fa ti ordine in ganduri ,sentimente si apoi decide te....oricum nu ai nevoie de o marioneta langa tine ,,,,,in plus nu cred ca ti ar strica sa fii putin singura ,sa reflectezi mai bine la viata ta si ce vrei sa faci p viitor......viata nu se rezuma numai la baietzi si sex.....(oricat ar fi de grozav sexul cu un baiat ,,nu e de ajuns...sexul nu sta la temelia unei relatii de iubire sau prietenie),,,,,pacat de prietenul tau ca e dependent ,o sa aiba muilt de suferit daca nu se trezeste odata ,,,,, | ||
|
vanessa1 Postat pe 4 Septembrie 2010 12:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| inceputul unei relatii de infidelitate | 53 | De la: animallover 19 Iunie 2011 08:54 |
| M-am indragostit de cine nu trebuie | 28 | De la: brunetaa 8 Septembrie 2009 01:43 |
| va rog votati | 4 | De la: one_size 17 Mai 2010 14:02 |
|
|
||
| Wtf is wong with me? | 33 | De la: gigel460453 27 Octombrie 2011 15:11 |
| mi e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | 7 | De la: yumy 14 Octombrie 2011 08:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.