Mai multe
|
cu doi prieteni intr-o mana nu se poate,hotaraste-te . prietenie intre un barbat si o femeie , nu exista ,sfarsesc ori sa se iubeasca , sa se urasca.Vezi pe cine alegi. |
||
|
kudika073706__zoicaradu Postat pe 28 August 2010 06:48 |
||
|---|---|---|
|
cu doi prieteni intr-o mana nu se poate,hotaraste-te . prietenie intre un barbat si o femeie , nu exista ,sfarsesc ori sa se iubeasca , sa se urasca.Vezi pe cine alegi. |
||
|
kudika073706__zoicaradu Postat pe 28 August 2010 06:48 |
||
| stai linistita...nu/ti face pb de constintza...se va rezola de la sine...soarta decide...nu/ti mai incarca ''hardu' cu nimicuri...traieste clipa,starea,momentu' | ||
|
|
||
|
kudika310646 Postat pe 28 August 2010 07:35 |
||
|
Draga mea, eu am fost intr-o situatie similara si iti spun sincer ca singura care va avea cel mai mult de suferit esti tu. Te vei desparti intr-un final de prietenul tau, atunci iti vei da seama cu adevarat ce mult insemna el pentru tine si cat de putin insemni tu pentru colegul tau. Chiar daca acum nu ridica pretentii va avea dreptul sa le ridice cand tu vei fi singura iar cea mai grea lovitura pe care o vei lua din plin va fi insasi indoiala fidelitatii tale fata de el. Ceea ce i-ai facut lui alex cu el ii vei putea face si lui pe viitor si asta il va termina. Tind sa cred ca nu vei obtine mai nimic despartindu-te de prietenul tau asa ca lasa pasiunile si fluturii din stomac si judeca cu creierul. Daca vrei sa vorbim mai multe lasa-mi id-ul tau . Eu sunt putin mai mare si am trecut de curand prin asta, situatie de altfel identica doar ca eu si prietenul meu eram de 5 ani impreuna, eu am ales sa ma despart de el mult mai repede fara a a-l insela insa si tot m-am lovit din plin de problema pe care ti am spus o mai devreme. |
||
|
ankku Postat pe 28 August 2010 07:52 |
||
| E si normal sa fie o monotonie totala intre voi. Aveai numai 15 ani cand te-ai luat cu el. Asta nu mai este dragoste si nu vreau sa fiu rea ca predecesoarea mea , dar acum ar trebui sa deschizi ochii si sa-ti creezi un viitor daca nu ai reusit pana acum. Esti tanara si ar trebui sa stii ca drumul in viata este destul de greu cu suisuri si coborasuri. Deja nu il mai iubesti iti este mila de el si ai grija ca mila se transforma de regula in ura si ies lucruri urate in urma ei. Nu sunt in masura sa iti spun eu ce sa faci, dar la varsta pe care o ai trebuie sa ai puterea sa rupi relatia si sa pleci pana nu e prea tarziu. | ||
|
katy_alex2007 Postat pe 28 August 2010 07:57 |
||
| E si normal sa fie o monotonie totala intre voi. Aveai numai 15 ani cand te-ai luat cu el. Asta nu mai este dragoste si nu vreau sa fiu rea ca predecesoarea mea , dar acum ar trebui sa deschizi ochii si sa-ti creezi un viitor daca nu ai reusit pana acum. Esti tanara si ar trebui sa stii ca drumul in viata este destul de greu cu suisuri si coborasuri. Deja nu il mai iubesti iti este mila de el si ai grija ca mila se transforma de regula in ura si ies lucruri urate in urma ei. Nu sunt in masura sa iti spun eu ce sa faci, dar la varsta pe care o ai trebuie sa ai puterea sa rupi relatia si sa pleci pana nu e prea tarziu. | ||
|
katy_alex2007 Postat pe 28 August 2010 07:59 |
||
| oricum relatia cu iubitul schiopateaza de ceva vreme,si, daca te-ai gindit sa-l lasi deja ,nu e un semn bun. ceva nu mai functioneaza! in ceea ce priveste pe amicul cu care ai facut sex,nici nu te gindii k ai sa ramii cu el(nici nu-si doreste asta) nu-ti mai face atitea griji,nu ai decit 21 de ani,viata deabia a inceput. o sa ai destule suisuri si coboriri | ||
|
kudika034577 Postat pe 28 August 2010 08:04 |
||
Buna. Din cate imi dau seama relatia ta cu Alex continua pt faptul ca el te-a rugat sa nu-l parasesti. Un motiv gresit. Nu poti sta din mila cu el. El o sa treaca la un moment dat peste aceasta despartire ,isi va gasi pe altcineva si va fi bine. Cat despre colegul si amicul tau tu nu esti sigura daca va merge relatia, pt ca nu e la fel ca Alex , nu esti sigura ca nu va deveni dependent de tine. Cum ai spus si tu ,este diferit de Alex, e mult mai independent si in subconstientul tau asta te atrage dar si te sperie. Tu trebuie sa hotarasti ce vrei, dar sa jonglezi intre ei doi nu cred ca vei rezista prea mult. Ai doar 21 de ani, fa-ti ordine in viata. Gandeste-te foarte bine la ce-ti doresti si ce fel de relatii vrei sa ai in continuare. Sper ca te-am ajutat. Te pup.
|
||
|
kudika018171 Postat pe 28 August 2010 08:40 |
||
| Domnisoara !CINE FUGE DUPA DOI IEPURI..........! | ||
|
kudika227018 Postat pe 28 August 2010 08:45 |
||
|
it s complicated! ai avea 2 optiuni:* daca iti iubesti intr adevar prietenul,chiar daca ai gresit fata de el,sa iti indrepti greseala,ramanand in continuare cu el si avand o prietenie bazata pe sinceritate si iubire de acum inainte kt o fi ea de lunga...si :*treaba cu "amantul" este mai complicata-de fapt tu ai vrut sa experimentezi cv,sa ai o noutate in viata ta,devenise totul monoton-asa cum spui tu,deci,chestia cu tipul asta trebuie sa inceteze si kiar sa i spui tipului k a fost o greseala... in alta ordine de idei,tu trebuie sa ti faci ordine in gandire si sentimente,altfel vei avea mereu tendinta de a experimenta cv nou...in locul tau eu as renunta la amandoi si as merge mai departe,in cazul in care intr adevar scartaie cv cu prietenul tau si nu esti sigura pe relatia voastra. daca vrei sa ai o relatie in continuare cu prietenul tau,spune i ce simti si incearca sa l schimbi spunandu i ce te deranjeaza la el. intotdeauna trebuie sa fii sicera cu tine insati in primul rand,si apoi cu cei dragi tie,ptr a nu suferi nimeni din cauza faptului k nu stii ce vrei...de fapt asta s a intamplat,esti f tanara si vrei o schimbare insa,ai grija sa nu regreti... cu toate ca si regretele fac parte din sirul acesta de sentimente al vietii. oricum vei face cum vei crede tu de cuviinta dar,ai grija de tine si de cei din jur! fii isteata si alege solutia buna care te va pregati ptr viitor. si...nu lua in seama tampeniile si rautatile scrise de niste oameni frustrati care nu au nimic de spus , nu stiu altceva decat sa jigneasca si sa faca pe lupii moralisti...take care of u! |
||
|
ella_20_68 Postat pe 28 August 2010 08:57 |
||
Incearca sa-i propui prietenului o pauza. Asa iti faci si tu ordine in minte si il vezi pe el de ce e in stare. Dar inainte de asta trebuie purtata o discutie asupra lucrurilor care te deranjeaza, fara menajamente. In timpul pauzei, il vei vedea si pe el daca incearca sa se schimbe cat de cat, daca e constient de problemele dintre voi, daca nu, pussy and bye, bye. Nu stiu daca e bine spus ,,schimbat,, pentru ca nu e bine sa vrei sa schimbi o persoana, ci ea trebuie sa devina constienta de problemele ei.Dar sincer chestia cu ambitia la 26 de ani, e un pic cam tarziu, mai ales ca e specimenul de ,,baiatu' lu' mama,,
|
||
|
kudika181837 Postat pe 28 August 2010 09:19 |
||
De la: pickard, la data 2010-08-19 13:57:17 Cand o sa renuntam oare la critici de astea constructive? E drept ca e ceva lipsa de moralitate in toata treaba asta, dar parca nu asta era esenta problemelor de discutat aici pe forum. Probabil ca daca primeste 20 de critici de astea legate la rand, va iesi de pe forum. Poate chiar vrea sfaturi pertinente. Si pe urma...indemnul ala cu ridicatul pietrei, partca mi se pare de bun simt. Viata e complicata si plina de rautate. Hai sa intelegem ce e de inteles din astea, nu sa amplificam rautatile! |
||
|
cristinarudi Postat pe 28 August 2010 09:27 |
||
Eu nu reusesc sa inteleg un lucru ... Spui ca-l iubesti pe prietenul tau .. Cum poti sa inseli pe cineva daca il iubesti ?
|
||
|
deuzza Postat pe 28 August 2010 09:31 |
||
|
relatia cu prietenul e compromisa, cu cat renunti la ea mai repede, cu atat mai bine pentru amandoi relatia cu "cel mai bun prieten" poate sa mearga sau nu.mai sus ai avut exemple in care nu a mers, eu stiu si exemple in care a mers, poate sa intervina din nou monotonia(sa lipseasca adrenalina si...sa ajungi de udne ai plecat). Sfatul meu, daca in continuare cauti unul e sa intrerupi cu amandoi si vezi ce se intampla dupa ce trece un timp , o luna, doua, cinci. tu ai intrat in relatia asta foarte tanara , fa-ti timp pentru tine sa descoperi cine esti fara a depinde de mama, tata sau iubit. |
||
|
kudika109051 Postat pe 28 August 2010 09:42 |
||
|
Lasa-i pe cei rautaciosi si invidiosi ca nu asta era intrebarea ta oricum :-). E greu sa dai sfaturi in astfel de situatii, dar eu stiu un lucru: poti strica prietenii din cauza sexului. Am facut-o s eu la vremea mea. Am avut un coleg de clasa din a IX-a, eram indragostita lulea de le. El insa nu prea dadea semne nici macar ca m-.ar placea, dar ne-am inteles f bine din totdeauna. Am terminat liceul...au mai trecut vreo 4 ani, fiecare pe drumul lui...si ne-am reintalnit. Ca oameni maturi deja am putut povesti orice, am devenit prieteni de nedespartiti. Lumea din jurul nostru credea ca suntem impreuna ca si cuplu, dar noi nici maca n-am trecut de primul sarut. Au trecut aproape doi ani asa. El avea partenera de ani de zile, la fel si eu. Toata lumea se cunoastea intre ei...dar odata tot s-a intamplat. Nu era nu stiu ce, dar poate ne-am pregatit prea mult pentru acel moment, am vrut ca atunci cand se intampla sa fie totul perfect. Poate ne-am straduit prea mult. Dar dupa aceea era totul putin altfel. Am devenit amanti si am urat chestia asta ca trebuie sa ii mintim pe toti. Prietena lui a plecat din tara, iar al meu prieten m-a luat de nevasta. Iar la vestea ca ma marit, si o fac cu altcineva...nu l-a primit foarte bine. Totdeauna si-a ascuns sentimentele, dar atunci a marturisit tot. Ca ma placea dintra IX-a, dar nu era asa de curajos, ca ma iubea din totdeauna, ca ar vrea sa traieasca cu mine. Chiar inainte de nunta cu o luna m-a rugat sa plec cu el definitiv in Canada. N-am facut-o. Dar intrebarea aceea m-a urmarit de atunci. Dupa 11 ani de casnicie, noi, divortam. Si acum iarasi imi vine in gand ...."hai cu mine in Canada". Stiam atunci daca spun nu, poate nu o sa-l mai vad in viata mea. Si de atunci nici nu l-am mai vazut. Au mai venit vesti despre el, dar de catva ani...nimic. Sa-ti zic ceva? Mi-e dor de el de nu mai pot. Nu stiu ce face acum, sau ce viata duce dar stiu ca nu o sa mor fara sa-l mai vad odata. Tu trage concluziile si nu-i asculta pe cei rautaciosi. Te pup. |
||
|
healthy002731 Postat pe 28 August 2010 09:58 |
||
|
Lasa-i pe cei rautaciosi si invidiosi ca nu asta era intrebarea ta oricum :-). E greu sa dai sfaturi in astfel de situatii, dar eu stiu un lucru: poti strica prietenii din cauza sexului. Am facut-o s eu la vremea mea. Am avut un coleg de clasa din a IX-a, eram indragostita lulea de le. El insa nu prea dadea semne nici macar ca m-.ar placea, dar ne-am inteles f bine din totdeauna. Am terminat liceul...au mai trecut vreo 4 ani, fiecare pe drumul lui...si ne-am reintalnit. Ca oameni maturi deja am putut povesti orice, am devenit prieteni de nedespartiti. Lumea din jurul nostru credea ca suntem impreuna ca si cuplu, dar noi nici maca n-am trecut de primul sarut. Au trecut aproape doi ani asa. El avea partenera de ani de zile, la fel si eu. Toata lumea se cunoastea intre ei...dar odata tot s-a intamplat. Nu era nu stiu ce, dar poate ne-am pregatit prea mult pentru acel moment, am vrut ca atunci cand se intampla sa fie totul perfect. Poate ne-am straduit prea mult. Dar dupa aceea era totul putin altfel. Am devenit amanti si am urat chestia asta ca trebuie sa ii mintim pe toti. Prietena lui a plecat din tara, iar al meu prieten m-a luat de nevasta. Iar la vestea ca ma marit, si o fac cu altcineva...nu l-a primit foarte bine. Totdeauna si-a ascuns sentimentele, dar atunci a marturisit tot. Ca ma placea dintra IX-a, dar nu era asa de curajos, ca ma iubea din totdeauna, ca ar vrea sa traieasca cu mine. Chiar inainte de nunta cu o luna m-a rugat sa plec cu el definitiv in Canada. N-am facut-o. Dar intrebarea aceea m-a urmarit de atunci. Dupa 11 ani de casnicie, noi, divortam. Si acum iarasi imi vine in gand ...."hai cu mine in Canada". Stiam atunci daca spun nu, poate nu o sa-l mai vad in viata mea. Si de atunci nici nu l-am mai vazut. Au mai venit vesti despre el, dar de catva ani...nimic. Sa-ti zic ceva? Mi-e dor de el de nu mai pot. Nu stiu ce face acum, sau ce viata duce dar stiu ca nu o sa mor fara sa-l mai vad odata. Tu trage concluziile si nu-i asculta pe cei rautaciosi. Te pup. |
||
|
healthy002731 Postat pe 28 August 2010 09:59 |
||
| Buna!Situatia nu este chiar atat de complicata...problema este ca obisnuinta te tine blocata in relatia cu Alex,iar intalnirile pe ascuns cu colegul,este doar dorinta de nou,de a cunoaste si alti baieti,fiindca dupa cum ai spus,el a fost singurul prieten inca din adolescenta,ceea ce este un lucru foarte bun,a-ti crescut impreuna si intr-un fel sau altul,a avut grija de tine in perioada in care erai ceva mai naiva si vulnerabila.Desigur,te-ai atasat de el,insa daca ajungi sa simti ca nu te mai simti atrasa si continui relatia fiindca lui ii este greu,nu este o solutie.Oricum vor mai urma cateva incercari de despartire si vei reusi intr-una,sa te indepartezi de el,el de tine,mai greu...deja a facut o obsesie si nu va renunta usor la tine.Va trebui sa fii egoista si sa te gandesti la binele tau,lasand deoparte atractia,desi are un rol important,te deranjeaza un aspect care nu iti va da pacea.Esti o persoana cu ambitii,care isi doreste un partener puternic,iar el nu se va schimba,e genul care trebuie sa fie impins de la spate sa faca ceva in viata,va fi obositor sa-i arati calea mereu.Multe dintre noi au trecut prin situatii asemanatoare,iar finalul este la fel.Totul depinde de tine ca asta sa se termine cat mai curand,fiindca e clar ca se va termina,iar timpul petrecut alaturi de el,imi pare rau ca zic asta,dar e pierdut si vei realiza asta cand te vei distanta suficient de el.Desigur,nu'l vei uita de tot si mereu te vei gandi ca poate te-a iubit cum nimeni nu te va iubi,si tu,vei ramane cu amintiri,sentimente pe care nu le vei mai avea pt altcineva,dar asta fiindca iubim diferit fiecare alta persoana si multe dintre ele raman acolo,avand locul lor special. De colegul tau....am preferat sa nu vorbesc prea mult,fiindca nu sunt multe de spus.Desi tu crezi ca exista ceva special,e doar influenta a ceea ce ti se intampla in relatia actuala...crede-ma,se va sfarsi inainte sa-ti dai seama.Cea mai buna alegere,va fi sa renunti la amandoi!Iti va fi destul de greu,va fi o lovitura dubla,dar nu-ti va fi imposibil! Esti o fata inteligenta,care merita alaturi un barbat care sa aiba teluri in viata,sa se faca respectat,nu sa devina marioneta iubitei,fiind mai slab decat ea.Sa nu fie neglijent cu felul in care arata,bazandu-se pe faptul ca este iubit si asa.Nu-ti face griji pt el,fiecare sac are peticul lui. | ||
|
little_bizzare Postat pe 28 August 2010 10:18 |
||
| hmmm...cum e viata asta! | ||
|
moni1980 Postat pe 28 August 2010 10:22 |
||
| hmmm...cum e viata asta! | ||
|
moni1980 Postat pe 28 August 2010 10:22 |
||
|
Din cate inteleg eu, relatia cu iubitul tau e bazata strict pe obisnuinta.. nu poti iubi pe cineva atata timp cat nu te mai simti atrasa de el. Si tin sa te intreb: de ce mai stai cu el? ai zis si tu mai sus ca nu poti spune ca esti fericita. si-atunci, ce prevezi pt viitor? ai sa te mariti cu el si ai astepti sa primesti fericire de la barbatii de care te simti atrasa? :| parerea mea e sa nu faci lucrul asta. Mai bine va despartiti decat sa fie asa. Cat despre "amicul" tau... Daca nu crezi ca o relatie intre tine si el ar putea merge, atunci inceteaza sa te mai culci cu el, lasa-l sa fie doar amic, si cauta o persoana care sa imbine ambele calitati: iubirea si atractia sexuala. Bafta! |
||
|
Ionushkya Postat pe 28 August 2010 10:24 |
||
|
Sincer, cea mai buna solutie in toata cacealmaua asta e sa te desparti de prietenul tau. Chiar daca poate nu iti vine sa recunosti sau nu iti dai seama, s-ar putea ca tot ce simti tu pentru el sa fie doar obisnuinta avand in vedere ca sunteti de 6 ani impreuna, mai mult decat atat esti tanara... ca sa iti alegi pe cineva de care sa fii sigura ca va fi ''acela'' ai nevoie de o anumita exeprienta, multe casnicii au ca motiv al declinului faptul ca nu se inteleg pe plan sexual, curiozitatea de a fi cu alt partener si asa mai departe. Asa ca si faptul ca ti- ai inceput viata sexuala la 16 ani nu mi se pare un lucru rau. In fond, nu ai zburat din floare in floare ai ramas langa el... era de asteptat sa nu ramai o viata pentru ca la un moment dat toti se intreaba'' dar oare cu altcineva cum o fi?'', s-ar putea tocmai lucrul asta sa te ajuta sa te decizi si sa iti dai seama, intr-o viitoare relatie, ca merge bine pe toate planurile, ca ai cu cine discuta, ca nu trebuie sa porti excesiv de grija sau alte lucruri ce te deranjeaza pe tine in relatia actuala. Nu trebuie sa te opresti la primul sosit, nici sa ai batalioane, suntem oameni avem nevoie de diversitate, avem nevoie de comparatii ca sa intelegem ce vrem noi de fapt. Cat despre prietenul tau, nu ai de unde sa stii ce se va intampla, chiar daca tu acum spui ca e doar atractie sexuala, ar fi posibil ca vazandu-te libera sa nu mai fie asa din moment ce intre voi deja s-au petrecut anumite lucruri. Nu cred ca are rost sa te mai sacrifici tu pentru prietenul tau. gandeste-te de ce ai ramas cu el? pentru ca s-a rugat de tine? Cred ca cel mai rau lucru este sa stai cu cineva din mila. nu e perfectiunea intruchipata, niciunii nu suntem, dar unii dintre noi se completeaza. Cauta asa ceva, nu cauta sa te sacrifici in conditiile in care el pentru tine nici un regim nu a putut sa tina. Asadar, gandeste-te de ce mai esti acum cu el si care sunt adevaratele motive, chiar daca te ai desparti de el si i ai simti un oarecare dor dupa o scurta perioada ti ai da seama ca a fost doar obisnuinta. de ce inclin as cred asta? pentru ca ai spus ca ai mai vrut sa te desparti de el dar s a rugat de tine. esti tanara, ai timp sa cauti... |
||
|
Cendre Postat pe 28 August 2010 10:30 |
||
| stiu ca esti intr-o situatie grea, dar din momentul in care ai inselat, asta arata ca relatia nu merge, asa cum ai zis si tu. si tu nu il iubesti pe prietenul tau Alex, e doar obisnuinta aia de care esti dependenta, nimic mai mult. de cele mai multe ori oamenilor le e frica sa plece dintr-o relatie de frica noului.nimeni nu iti poate spune ce sa faci, oricum tu vei face ce simti si vei actiona instinctual. e normal!! si poate ca vei gresi, poate ca nu, dar cel mai impotartant din toata treaba asta e sa iti fie tie bine. | ||
|
sodutza Postat pe 28 August 2010 10:33 |
||
tu chiar ii vrei pe amandoi?
|
||
|
daianablue Postat pe 28 August 2010 10:35 |
||
|
buna, eu cred ca in cazul tau avind virsta pe care o ai mi se pare normal sa nu te opresti la prietenul tau, cel cu care esti de 6 ani, pentru ca relatia cu el a devenit plictisitoare drept dovada ca ai facut sex cu celalalt. Viata ta nu se va opri nici la cel cu care esti de 6 ani si nici cu acest nou priten, vei cunoaste cu siguranta altii, lucru normal de altfel tinind cont de vista pe care o ai. conclud spunind ca nimeni nu trebuie sa stea intr-o relatie daca nu se simte bine , intotdeuna trebuie sa ai curajul de a infrunta cu tarie si decizie realitatea. Deci urmeaza-ti instinctul si mergi acolo unde te simti mai bine. Elia |
||
|
eufr Postat pe 28 August 2010 11:07 |
||
| daca la 25 de ani e dependent de mama lui si nici nu ti-a vorbit vreodata de casatorie sau de viitorul vostru impreuna , e cam aiurea . Nu ingrasatul lui te-a facut sa te indoiesti de el ci relatia voastra in sine. Daca exiata pasiune si teluri comune poate sa fie cat casa | ||
|
kudika176061 Postat pe 28 August 2010 11:10 |
||
| Cam prea multa experienta de viata la 21 ani. Poate ar fi bine sa te mai temperezi , nu de alta dar in curand o sa ai nevoie de RK. Subiecte mai serioase decat astea cu pustoaice maturizate inainte de vreme nu exista? M-am saturat de nelinistile hormonale ale unor pitipoance | ||
|
anigusatu Postat pe 28 August 2010 11:23 |
||
| Cam prea multa experienta de viata la 21 ani. Poate ar fi bine sa te mai temperezi , nu de alta dar in curand o sa ai nevoie de RK. Subiecte mai serioase decat astea cu pustoaice maturizate inainte de vreme nu exista? M-am saturat de nelinistile hormonale ale unor pitipoance | ||
|
anigusatu Postat pe 28 August 2010 11:25 |
||
| hai sa nu ne atacam si sa aruncam cu pietre. din tot mesajul ala atat ai inteles. mie mai grav mi se pare faptul ca s-a ajuns la tradare si tu te gandesti ca si-a pierdut virginiatatea la 16 ani? hm.......tine cont ca relatia lor a durat mai mult decat casnciile unora. ha ha! | ||
|
madutzN Postat pe 28 August 2010 11:26 |
||
| sal! stiu ce inseamna sa te obisnuiesti cu o persoana! eu m-am despartit de prietenul meu (sau mai bine zis el s-a despartit de mine pt ca eu nu as fi putut sa fac niciodata pasul asta, il iubesc enorm) de o saptamana, dupa o relatie de 4 ani si jumatate. De 2 ani stateam impreuna. as fi vrut sa am si eu un amic (barbat)ca tine cu care sa pot sa discut tot ce am pe suflet. Tu trebuie sa te intrebi daca il mai iubesti pe prietenul tau pt ca daca iubirea s-a stins nu mai are rost sa continuati. E foarte greu, ma vad pe mine, dar tie iti va fi mult mai usor decat lui. El va suferi f mult, ca si mine de altfel, si daca tu nu ii pui capat el nu o va face niciodata. Si sa stii ca asa nu veti fi fericiti nici unul din voi. El numai se amageste ca va fi fericit la fel cum am facut si eu. Prietenul meu o tine tot intr-o distractie, se imbata des, merge in cluburi si cu mine de vreo 6 luni nu prea mergea nici unde. Eu abia pot sa ies din casa de greu ce imi este si mai ales cand vad ca el a putut da totul uitarii asa de repede si se distreaza. Acum dupa despartire imi dau seama ca nu mai puteam continua asa. Ma simteam singura in 2, il vedeam pe el ca nu mai vruia sa iasa cu mine ca lucrurile nu mai erau ca inainte. Si eu aveam nevoie de o schimbare chiar daca nu aveam destul curaj sa ii pun capat relatiei. Nici eu nu prea mai eram atrasa sexual de el, sau cel putin nu simteam nevoia sa facem asa des sex cum simtea el. El era depedent de sex. Pt mine a fost primul barbat cu care am avut relatii sexuale. Acum sufar f mult eu am renuntat la prieteni pt el, chiar daca nu mi-a cerut lucrul asta dar pur si simplu preferam sa stau mai mult cu el si sa vin direct acasa dupa serviciu si el nu era asa. El are multi prieteni si asta il ajuta sa merga mai departe. Mi-e f greu sa merg mai departe sa o iau de la zero, pt ca eu inca il iuesc si ca ne-am obisnuit amandoi. Prietenul meu e si foarte influientabil, chiar daca el nu vede lucrul asta si vrea distractie, dar mi-e teama ca o va lua pe cai gresite. El e cu 2 ani mai mic ca mine. S-a lasat de facultate, dupa care s-a reapucat din nou si mi-a teama ca va decadea si nu va mai face nimic. Eu as vrea sa ne impacam, chiar daca el imi spune ca nu mai are rost, dar nu sa fim ca in ultimele luni, sa ma simt singura, umilita si sa ne tot certam.Vreau sa ne regasim amadoi sa vedem ce vrem de la viata, daca ne e bine unul fara altul sau nu, iar daca nu se va putea sa ramanem amici macar de dragul anilor ce au fost. Si voi ar trebui sa faceti la fel ca poate si lui i-ar prinde bine o perioada de repaus, care va va ajuta sa va dati seama ce simiti cu adevarat. Nu amana prea mult ca va fi mai greu dupa. Tu trebuie sa fi hotarata ce vrei si sa vedeti dupa un timp de despartire cum evoluaeza lucrurile. Ori va veti da seama ca nu puteti unul fara altul si relatia se va consolida sau va va fi foarte bine unul fara altul si veti ramane amici. Asta astept si eu timpul si Dumnezeu sa hotarasca si sper sa gasesc puterea sa merg mai departe, pt ca e f greu si e multa durere si suferita cel putin pt mine. | ||
|
doroftica Postat pe 28 August 2010 11:40 |
||
De la: mitura, la data 2010-08-20 20:48:59De la: _calandrinon_, la data 2010-08-20 20:41:34De la: mitura, la data 2010-08-20 20:38:23De la: _calandrinon_, la data 2010-08-20 20:36:47De la: mitura, la data 2010-08-20 20:34:44 |
||
|
kudika026758 Postat pe 28 August 2010 11:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de la un sot inselat | 487 | De la: kudika_1042310 19 Iulie 2021 14:28 |
| PSIHOTERAPIE | 10 | De la: dandanaua_reloaded 16 August 2009 09:42 |
| e greu:) | 9 | De la: Eva32 2 Iulie 2011 01:55 |
|
|
||
| dragoste | 12 | De la: Barbie30_ 10 Noiembrie 2010 16:40 |
| minciuni, amante si amanti | 11 | De la: camelusha83 29 Mai 2009 16:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.