Mai multe
| da am patit s eu asa ceva si mi era foarte frica sa nu afle unul d altul eu eram impreuna si cu cristi s cu alex iar altii imi spuneau dak vreau sa fiu q ei iar eu le am zis k sunt okupata deocamdta ei s au suparat eu am ramas q cristi shi zik sa ramai q amantul parerea m ea | ||
|
kudika295762 Postat pe 28 August 2010 12:13 |
||
|---|---|---|
| cred ca dragostea pt iubitul tau s-a transformat in afectiune si atat.....gandeste-te...tu singura ai spus ca ai vrut sa te desparti de el de cateva ori....cand iubesti nu vrei sa te desparti de aceea persona....cand iubesti nu conteaza aspectul fizic.......doar cand dragostea trece, incepi sa vezi defectele. iar faptul ca te-ai apropriat asa de mult de alt barbat inseamna cred, ca cauti in el ceva ce-ti lipseste acas. o femeiei nu inseala niciodata doar pt sex. este o simpla parere.....nu sunt deloc in masura sa dau sfaturi, nimeni nu cred ca are dreptul sa dea sfaturi...doar gandeste-te f. bine...tu esti sigura care poti hotara ce trebuie sa faci in continuare. | ||
|
kudika073570 Postat pe 28 August 2010 12:25 |
||
buna e cam aiurea ce ti se intampla ...parerea mea e din cauza ca relatia ta cu iubitul tau a devenit cam monotona,e normal sa te simti atrasa de colegul tau.sfatul meu e sa pui capat relatiei cu alex,si mie mi sa intamplat ceva d genu si tot din cauza ca fostul era "la fusta mamei"cum s-ar zice.am pus capat relatiei pt ca nu avea viitor.un amic de a lui era indragostit de mine si sincer si el ma atragea mult.am intretinut relatii cu acest pr al fostului.ca sa intelegi pe fostu il chema mircea iar pe pr narcis.adevaru e ca narcis arata fff bn.dar nu am incercat sa am o relatie cu el pt ca nu am vrut.apoi am venit in spania si l-am cun pe alex actualu iubit la o luna dupa ce l-a cun a venit si el in spania la mama lui.suntem chiar i vecini.mama lui mi-a dat id lui iar acum avem 6 luni d cand suntem impreuna.asa ca nu te lega de de ce a fost candva il iubesti sau poate e obisnuinta.dar incearca sa faci cv cu viata ta pana nu e tarziu.
|
||
|
|
||
|
bebebyta Postat pe 28 August 2010 12:42 |
||
De la: black_orchid, la data 2010-08-19 13:37:58Buna! Am 21 de ani si sutn impreuna cu Alex de aproape 6 ani. E singurul prieten pe care l-am avut, e inteligent, educat, serios si foarte atent cu mine. Petreceam foarte mult timp impreuna. De aproape 2 ani am cunoscut un tip care mi-e coleg si un prieten foarte bun. Mi-a facut ochi dulci chiar din prima zi cand ne-am cunoscut, dar l-am facut sa inteleaga ca am prieten si ca nu sunt "available". A inteles acest lucru si treptat am devenit prieteni foarte buni. Din multe puncte de vedere, semanam foarte mult si putem sa ne intelegem unul pe altul. Stiam ca se simte in continuare atras de mine, desi nu se manifesta niciodata foarte evident. Intre noi exista o atractie sexuala, pe care poate nu am constientizat-o imediat, probabil datorita faptului ca am multi prieteni baieti. Imi mai facea avansuri in gluma, si nici eu nu il luam in serios, mai ales dupa 2 ani. Ma simt foarte in largul meu cand sunt cu el. Cam atat despre el deocamdata. Deocamdata nu am inteles decat ca toata viata ta, se desfasoara in jurul aparatului de reproducere. Confirmi singura. Atunci cand vei trece la relatii interumane bazate pe comunicare si sentimente reale(nu aparute ca rezultat al frecarii genitale) vei depasi stadiul de femela si vei trece la stadiul de homo sapiens. Dar cum campania stapanilor de sclavi se duce catre indobitocirea maselor, incurajarea instinctelor primare de perpetuare a speciei si placerile de moment, sa stii ca poti fi mandra. Faci parte dintr-un mare grup de femei, cam 10 milioane in Romania. Sa judeci relatia cu o persoana de sex opus prin cuvintele, atractie, placere si tot ce este legat de acuplare, e grav rau de tot. Bine ca mai exista si alt gen de femei, ca altfel mergeam la medic sa ma castrez. Sa fii iubita...a.aa..adica fututa!
|
||
|
addodas Postat pe 28 August 2010 12:43 |
||
Exact urarea de care are nevoie!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 28 August 2010 12:46 |
||
De la: kudika181837, la data 2010-08-28 09:19:49Incearca sa-i propui prietenului o pauza. Asa iti faci si tu ordine in minte si il vezi pe el de ce e in stare. Dar inainte de asta trebuie purtata o discutie asupra lucrurilor care te deranjeaza, fara menajamente. In timpul pauzei, il vei vedea si pe el daca incearca sa se schimbe cat de cat, daca e constient de problemele dintre voi, daca nu, pussy and bye, bye. Nu stiu daca e bine spus ,,schimbat,, pentru ca nu e bine sa vrei sa schimbi o persoana, ci ea trebuie sa devina constienta de problemele ei.Dar sincer chestia cu ambitia la 26 de ani, e un pic cam tarziu, mai ales ca e specimenul de ,,baiatu' lu' mama,, =)) din propria experienta, "baiatul mamei" n-o sa se schimbe...oricum e cu ea dinainte sa fie cu tn(in cazul de fata cu mn)....al meu are si ora de venit acasa desi are 21 ani si sarcinile de peste zi. nu zic ca-mi displace total ptca in felul asta in caz ca relatia avanseaza si vom locui impreuna stiu ca ...nu va fi tipul care vine transpirat acasa isi ia berea se aseaza in fotoliu la meci si striga "ce e de mancare?"( doar un ex) Acum nu stiu cum e al tau...insa intr-adevar o pauza chiar si scurta iti va arata diferenta si daca il iubesti sau daca ce simti e doar afectiune. Cu el crezi ca ai putea ramane prietena? Aaaa...ei se cunosc reciproc?
|
||
|
matic888 Postat pe 28 August 2010 12:58 |
||
| Eu zic k e bine sa fi un timp singura cu gandurile tale. Sa te decizi ce vrei sa faci mai departe. Nu se opreste lumea cand ajungi in situatia asta. Esti tanara, inca nu stii ce vrei. Asha k mai bine hotarasti ce faci in continuare, chiar daca risti sa'i pierzi pe amandoi, nu e mare scofala. Sigur va intra un altul in peisaj care sa fie pe gustul tau. | ||
|
pmbada_15 Postat pe 28 August 2010 13:14 |
||
De la: anigusatu, la data 2010-08-28 11:23:26Cam prea multa experienta de viata la 21 ani. Poate ar fi bine sa te mai temperezi , nu de alta dar in curand o sa ai nevoie de RK. Subiecte mai serioase decat astea cu pustoaice maturizate inainte de vreme nu exista? M-am saturat de nelinistile hormonale ale unor pitipoance sunt destule topicuri cu subiecte fara "hormoni si pitipoance"...sa nu uitam ca fiecare om trece prin mai multe etape ale vietii asa cum si tu sau dvs probabil ai (a-ti) trecut si ai(a-ti) avut la vremea respectiva novie de un sfat...fiecare este liber sa-si sp offul... |
||
|
matic888 Postat pe 28 August 2010 13:17 |
||
|
buna .iubita eu te sfatuiesc sa incetezi legatura...sexuala cu prietenul pt ca o sa se sfarseasca rau.crede ma ce ti spun ca am 34 de ani si am trecut prin asta.la un moment dat sigur te indragostesti de el si o sa i pierzi pe amandoi .ca prieten e ok da dupa ce o sa deveniti mai mult de atat lucrurile se vor schimba cu siguranta.am prieteni barbati dar nu trec niciodata mai departe de discutii ..despre orice.. e adevarat unii ar dori mai mult dar dc sa risc sa pierd un prieten pe care apoi l as pierde ca iubit. te sarut :*ai grija si gandeste bn |
||
|
dana_claudia Postat pe 28 August 2010 13:34 |
||
| Scumpo, "dana_claudia" are mare dreptate, iar cel care o pateste, se fereste. Din pacate te afli printre multele fete care de tinere cunosc un singur baiat. Ajungi la un moment dat cand ti se deschide un nou orizont si esti tentata de necunoscut. Realizezi ca nu ai experienta si nu sti cum sa reactionezi iar daca ceea ce ti se intampla este defapt si bun pt tine sau nu. Noi femeile avem un al saselea simt. Foloseste-l! Daca ai simtit de la inceput ca nu este de tine, iar prietenia voastra se rezuma la simplul fapt ca va intelegeti si puteti discuta, atunci asa sa fie. Daca in "3 zile v-ati omori" atunci pastreaza-ti amicitia si nu te mai aventura pentru ca vei iesi foarte prost din asta. Noi oamenii avem o sete de "adrenalina", insa, setea asta ne duce la suferinta si nu la fericire. In ceea ce il priveste pe prietenul tau, faptul ca nu te mai atrage, este din acelasi motiv. Nu te astepta ca viitorul tau sot la 35 de ani sa arate ca Johnny Deep la 50 sau cati o avea. Vei ajunge intr-un moment in care vei aprecia din suflet faptul ca ti se acorda atentie si esti iubita indiferent de cum arata omul de langa tine. Asculta-ma, am apreciat frumosul si placutul si am ajuns intr-un punct in care imi doresc doar liniste si sa fiu foarte iubita. Dupa multe dezamagiri, sti sa apreciezi. Mai ales cand iti vei da seama ca barbatii nu se uita la valoarea ta, ei te apreciaza pentru felul cum arati. Sper ca tu sa nu ai parte de ele. Scrie-ne ce se mai intampla cu tine. Pupici si sper sa fi matura in decizia pe care o vei lua. | ||
|
kudika037275 Postat pe 28 August 2010 14:02 |
||
|
e ceva normal sa ajungi in situatia asta,fara sa-ti dai seama de la joaca la dragoste e doar un pas,c-am acelasi lucru s-a intamplat si la tine,dintr-o mare prietenie si colegialitate ati ajuns la sex.De obicei barbatii tot timpul se gandesc si la sex,e adevarat ca sunt si barbati cu respect dar mai rar,alegerea iti apartine,dar iti va fi greu sa ai o relatie cu un coleg de servici,la servici totul trebuie sa para normal si el trebuie sa fie in relatii amicale cu toate colegele si cred ca-ti va fi greu,daca apare si putina gelozie...si apoi incep certurile si discutiile aprinse intre voi,si cu parere de rau,duce la despartire,ca ei barbatii se plictisesc repede de aceste "crize",daca te crezi in stare sa treci peste aceste obstacole,e perfect.In legatura cu inselatul prietenului,nu mi se pare ceva gresit ,era normal ,atata timp cat ai avut reluatii sexuale doar cu el,exista a ceea curiozitate cum ar fi cu altul,si sunteti tineri ,inca mai este timp la ceva serios,si cine spune ca nu e adevarat de curiozitatea cum e cu altul/alta minte,in mintea oricarei femei sau barbat exista o fantezie cu alta persoana decat cea cu care este. important este sa-ti fie tie bine,sa nu ajungi la suferinta,care oricum n-o poti ocoli,viata asa e facuta si cu bucurii dar si cu clipe neplacute,si mai gandeste-te ca ai o singura viata,si nu sti cat te tine,de exemplu baiatul colegei mele nu avea 21 de ani si ieri l-au inmormantat,(baiat cuminte,dar din neatentia unui sofer a fost ucis)si cu ce s-a ales?viata e scurta,asa ca trieste-o cum doresti si poti ,profita de orice situatie.Nu conteaza prietenia mai poate urma si dupa ce terminati relatia sexuala,depinde de firea voastra,daca nu ,va ramane un moment frumos si de care iti vei aminti cu drag. |
||
|
adelhilde Postat pe 28 August 2010 14:09 |
||
| domnul pikard cred ca tu ai cam pierdut linia dragostei,,,,,oare tu cu cate ai fost ?,,,zau esti om sau ai picat de pe luna ,,,,zim si mie sa inteleg tu nu ai inselat niciodata?,,,,,daca nu,,, cred ca ai pierdut aventura tinereti si acu incerci sa te razbuni ,,,, iar pentru biata fata nu e de loc usor sa ia o decizie,,,,,desi eu cred ca o sa o ia pe aia buna ,,,sa auzim doar de bine | ||
|
kudika141914 Postat pe 28 August 2010 14:18 |
||
|
Buna... uite, cand am citit povestea ta ...m-am cam regasit in el, si eu am avut o relatie de 3 ani (nu chiar asa de lunga cum relatia ta cu iubitul tau) si mi s-a intamplat cam acelasi lucru...prima daa cand l-am cunoscut era ingrijut, facut, frumos, dupa un an si jumate s-o cam lasat, s-a ingrasat, nu-i mai pasea de nimic de nimeni numai la munca si acasa. Dupa care am cunoscut un prieten foarte bun al lui (nu stiam la inceput asta) si simteam mandoi numai o atractie sexuala si ne intelegeam de minune...asta era la 2 ani si ceva de cand eram impreuna cu preitenul..ex defapt. Nu stiam ce sa fac unde sa ma duc cu cine sa vorbesc de la cine sa cer sfaturi...dar parerea mea este ca nu trebuie sa ceri de la nimeni sfat...este viata ta si faci ce vrei cu ea, nu poate nimeni sa iti zica ce sa faci si ce nu..mai ales daca esti asa de orgolioasa si ambitioasa si ma gandesc ca stii ce vrei de la viata. Tu nu iti mai iubesti ibitul, numai ca esti obisnuita cu prezenta lui si totu a devenit dupa atata timp firesc.Daca iti ibeai asa de mult prietenul nu te culcai cu celalat dar, lipseste ceva din relatia ta si stii ca nu o sa poti so repari niciodata. Iubitul tau se simte bine asa cu tine, il aranjezi ii faci tot, si nui trebuie mai mult ii este foarte bine asa, si chiar daca il parasesti el isi gaseste o alta fata care sal ingrijeasca si daca nu merge la mama. Parerea mea este sa mergi undeva SINGURA si sa te gandesti foarte bine, la ce vrei si ce doresti...ca sunt doua lucruri diferite, oricum inca esti tanara, dute si distreazate nu te complica la o varsta asa de mica cu relatii pe lunga durata, ai toata viata inaintea ta si te asteapta, sa nu o irosesti, traiesteo...o sa mai gasesti si altu mai bun ca iubitul tau si nu numai unul ca mai multi...si stai lunistita ca in ziua de azi nu mai sunt prejudecati privind la ce varsta se face sex si cu cati faci...asa ca iti doresc distractie faina;) |
||
|
Dragonash Postat pe 28 August 2010 14:42 |
||
| Ei draga se pare ca...CEI CU NADRAGI TOTI TI-S DRAGI!!! | ||
|
shalimaar Postat pe 28 August 2010 15:05 |
||
| Vad ca sunt multe pareri pe aici pe care nu am stat sa le citesc asa ca este posibil sa repet fara intentie parerile altora. Din pc meu de vdr sunt mai multe intrebari pe care ar trebui sa ti le pui: daca prietenul tau s-ar schimba (ceea ce este putin probabil daca nu a facut-o pana acum) crezi ca relatia voastra ar putea functiona pe termen lung? sau pur si simplu ai ajuns la stadiul la care orice ar face nu poti simti pt el decat iubirea pe care o simti pt un frate/prieten sau orice altceva in afara de un iubit? e foarte posibil ca despartirea de tine sa-l stimuleze sa faca ceva cu viata lui ca sa-ti demonstreze ca se poate schimba. asta mi s-a intamplat mie: m-am despartit de prieten pt ca ajunsesem sa tin la el ca la un bun prieten si pt ca ma enerva ca era un trantor care abia se dadea jos din pat la ora 14 cand se trezea, si acum dintr-o data incepe sa-si puna viata pe picioare si sa devina activ (dar cu toate astea tot tin la el ca la un amic si atat). Ai putea sa ii spui ca vrei sa iei o pauza ca sa nu fie despartirea prea brusca si dureroasa pt el. cat despre aventura cu amicul tau: good for you, e normal sa vrei sa experimentezi acum cat esti tanara si mai ales cand ce ai acasa nu iti satisface nevoile, dar nu este corect fata de prietenul tau asa ca sugerez sa tragi semnalul de alarma si ii spui ce se intampla. mai bine afla de la tine pt ca oricat de discreti ati fi voi minciuna are picioare scurte si o scapare tot o sa aveti la un moment dat. | ||
|
koribaby Postat pe 28 August 2010 17:35 |
||
|
:)) ALARMANT DE CAT DE MULTE CURVE SUNT. NICI NU STIU DACA E DE PLANS SAU DE RAS. ORICUM SA MA SCUZATI DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR DACA ACEST CUVANT PARE PREA DUR , NU L`AM INVENTAT EU. (AM VORBIT LA PLURAL CA S`AU MAI GASIT UNELE SA`SI DEA ARAMA PE FATA :))) , TARE AS VREA SA VA VAD CAND VA VA INSELA IUBITUL ,SOTUL , SA VA VAD , MAI SUNTETI ASA INTELEGATOARE , CINE STIE POATE CHIAR CU DOMNISOARA IN CAUZA) CE SIMPLU AR FI FOST DACA S`AR FI PUTUT : CU SULA IN FUND SI CU SUFLETUL IN RAI , UITE DRAGUTA CA NU SE PREA POATE. STAI FARA GRIJA CA NU VA FI ULTIMUL PE CARE`L VEI INSELA , INSA BUCURATE ,IN TIMP NU VEI MAI AVEA REMUSCARI , ITI VEI ACCEPTA STATUTUL DE ...... SPER SA AI O VIATA PLINA IN CONTINUARE. |
||
|
SilverMask Postat pe 28 August 2010 17:58 |
||
eu una zic sa discuti cu iubitul tau si sa ii spui tot ce ne-ai impartasit noua. daca te iubeste, ramaneti impreuna si poate se mai si schimba cum vrei tu, adica sa fie mai independent. daca nu, tu oricum vroiati sa luati o pauza. sa stii ca uneori e buna o astfel de experienta, poate deschide ochii si isi da seama ca te poate pierde oricand. nu asculta comentariile rautacioase, nu ai nici o obligatie fata de nimeni, esti tanara, nu ai copii, care e problema unora care nici macar nu te cunosc, sa te judece? acum, gandeste-te bine si vezi ce faci. sa ne tii la curent. bafta.
|
||
|
anna_mia Postat pe 29 August 2010 03:56 |
||
..daca iubitul nu-ti este si CEL MAI BUN PRIETEN atunci clar,lipseste ceva in relatia voastra
|
||
|
kudika122603 Postat pe 29 August 2010 12:38 |
||
| La virsta ta e bine sa nu-ti faci probleme de genul asta,daca poti schimba-l pe primul,deja ai remuscari,indoieli...spune-i in fata si gata....Nu poti tu trai fara el,stii ca te iubeste prea mult,el isi va reveni mai greu,dar o va face.Sunteti prea tineri,prea multe sentimente....Esti la virsta experientelor,esti tinara,esti frumoasa,auzi relatie serioasa de la 15 ani....De la fiecare baiat,barbat trebuie sa inveti ceva,si el de la tine ,nu neaparat pozitii noi in pat,sunt file din cartea vietii tale,prima e cazul s-o inchizi definitiv.Este doar un sfat! | ||
|
kudika227120 Postat pe 29 August 2010 12:54 |
||
| am trecut si eu printr o experienta similara,in cele din urma cand vei fi pusa sa alegi il vei alege pe alex,dar sa stii ca nu o sa fie o alegere buna ,pt ca deja intre voi nu mai e iubire ,e platonik totul,obisnuinta ,iar cu colegul vei ajunge sa nu te mai cunoasca ,crede ma ,asa s a intaplat cu mine ,dupa 4 ani ,in 2 luni a cunoscut pe cineva care a pus piciorul in prag si am ajuns 2 necunoscuti ,ba chiar dusmani,iubita lui stie de relatia de am avut o si ma uraste ,desi nu stiu care ar fi motivul ,am ajuns 2 necunoscuti si doare ,crede ma ,dar asta e viata ,ce pot sa te sfatuiesc ,e sa o termini cu unul din ei pt ca v a fi prea greu mai tarziu | ||
|
geo_shuya Postat pe 29 August 2010 13:32 |
||
De la: kudika295762, la data 2010-08-28 12:13:44da am patit s eu asa ceva si mi era foarte frica sa nu afle unul d altul eu eram impreuna si cu cristi s cu alex iar altii imi spuneau dak vreau sa fiu q ei iar eu le am zis k sunt okupata deocamdta ei s au suparat eu am ramas q cristi shi zik sa ramai q amantul parerea m ea ... ce placut e sa vezi generatia a doua de ... curvistine ... cum se pregatesc de viata ... ... |
||
|
marco918 Postat pe 29 August 2010 13:41 |
||
De la: black_orchid, la data 2010-08-19 13:37:58Buna! Am 21 de ani si sutn impreuna cu Alex de aproape 6 ani. E singurul prieten pe care l-am avut, e inteligent, educat, serios si foarte atent cu mine. Petreceam foarte mult timp impreuna. De aproape 2 ani am cunoscut un tip care mi-e coleg si un prieten foarte bun. Mi-a facut ochi dulci chiar din prima zi cand ne-am cunoscut, dar l-am facut sa inteleaga ca am prieten si ca nu sunt "available". A inteles acest lucru si treptat am devenit prieteni foarte buni. Din multe puncte de vedere, semanam foarte mult si putem sa ne intelegem unul pe altul. Stiam ca se simte in continuare atras de mine, desi nu se manifesta niciodata foarte evident. Intre noi exista o atractie sexuala, pe care poate nu am constientizat-o imediat, probabil datorita faptului ca am multi prieteni baieti. Imi mai facea avansuri in gluma, si nici eu nu il luam in serios, mai ales dupa 2 ani. Ma simt foarte in largul meu cand sunt cu el. Cam atat despre el deocamdata. ... mamaaaaaaaaa ... multe lume incuita rau ... nu pot sa imi inchipui cum de ai ajuns in halul asta ... ... pacat ca nu se poate pune un soi de eticheta pe fruntea voastra ca sa nu mai ''sufere'' oamenii cu voi degeaba ... nici acum, nici mai tirziu cind vei intra in alte ... telenovele de acelasi gen ... |
||
|
marco918 Postat pe 29 August 2010 13:45 |
||
Incearca ceva adevar, poate asa lamuresti lucrurile pe care le vrei. Stai intr-o relatie de dragul de a nu fi singura si te sperie viitorul cu o persoana pe care desi crezi ca o cunosti, ai temeri ca nu o cunosti si sa stii ca asa este. Vorbeste cu "colegul" tau serios si vezi ce fel de relatie ati avea impreuna daca te merita sau nu iar cu prietenul tau vei lamuri aspectul vinovatiei. Tu aia dat sanse relatiei si problemelor care le ai cu el asa ca fii corecta cu el si vezi daca intradevar tine atat de mult la tine. Daca esti o fire independenta esti si o fire puternica si poti alege decizia corecta. Minciuna nu duce decat la o amagire pe un termen mai lung. Fii strong si nu iti pierde prietenii tai
|
||
|
mihaela77 Postat pe 29 August 2010 14:29 |
||
|
VOI VORBITI !! BARBATII SUNT MULT MAI CURVARI CU ZECI DE % DECAT FEMEILE SI NU AU NICI REMUSCARI ASA CA GURA !!! |
||
|
mihaela77 Postat pe 29 August 2010 14:33 |
||
buna ....ar trebui sa te intrebi un singur lucru ce va simti prietenul tau cand amantul tau ii va spune ce sa intamplat intre voi? oare lumea lui nu se va riuna? nu vreau sa iti reprosez nimic pt ca pana la urma fiecare decide ce face. poate ca arfi mai bine ca prietenul tau sa afle de la tine nu de la celalalt.....totusi dupa o relatie de 6 ani trebuia sa te gandesti de 10 ori inainte sa dai cu batul in balta chiar daca el e inca puiul lu' mama totusi trebuia sa iti iei inima in dinti si sa nu mai cedezi insistentelor lui de a nu va desparti. iar la partea cu ingrasatul nu stiu cesa zic dar totusi nimani nu ramana cu alea 50-60 de kg din tinerete pt toata viata. daca il iubeai cu adevarat nu ii faceai ca i-ai facut ...nici acum nu ar fi tarziu sa vb serios cu el si sa ii zici ca l-ai inselat dar fi sigura ca atunci cand o sa afle o sa iti reproseze si o sa aiba ce. cum au mai zis si alte persoane celalalt sigur nu o sa vrea o relatie serioasa cu tine stiind ca cu el ti-ai inselat iubitul dupa o relatie de 6 ani. mai bine spui acum adevarul inainte sa mai dai cu batul in balta de 100000 de ori cu celalalt. gandestete bine ce vrei de la viata ca acum nu ti-ai distrus doar tie viata i-ai distrus-o si prietenului tau poate de acea el e inca puiu' lu' mama ca tu incerci sa fi mult prea independenta fata de el si poate il sperie lucrul asta. oricum eu sper sa rezolvi cat de repede incurcatura asta
|
||
|
angel_discount115_yahoo_com Postat pe 29 August 2010 14:39 |
||
| eu nu sunt in amsura sa dau sfaturi ca nu-s atat de batran dar te-as sfatui sa faci in continuare acelasi lucru ca e amuzant si foaret excitant!oricum la 40 de ani nu o sa te mai intalnesti cu situatia asta!ti-o garantez! | ||
|
jimmor Postat pe 29 August 2010 14:49 |
||
| Buna. mi se pare ca daca a intrat monotonia pe poarta relatiei tale cu iubitul tau, oricat de dureros este, ar trebui sa discuti cu el si sa-i spui ca nu mai functioneaza. din cate am inteles eu, il iubesti dar aceasta iubire nu te-a facut sa-ti respingi prietenul cand ati ajuns la faza cu sexul.. iubirea aceasta de care zici se poate confunda cu obisnuinta. 6 ani de zile este perioada destul de lunga. si nu o poti tine la nesfarsit cu amandoi. parerea mea e ca prietenul tau nu cred ca vrea o relatie stabila din moment ce stia ca ai iubit, dar tot s-a culcat cu tine. sincer ar trebui sa vorbesti cu amandoi si sa spui ca iti doresti o mica pauza.. de cateva zile.. vrei sa fi singura pentru a te putea gandi bine ce vrei pe viitor. povestea ta este destul de asemanatoare cu a mea..am si eu iubit de 2 ani jumate si am mai multi prieteni buni..dar cu unul singur ma inteleg bine bine.si ne vizitam acasa si vorbim..la fel si el ca si prietenul tau, ii place de mine...imi face avansuri mai in gluma mai in serios...dar nu s-a ajuns la sex intre noi datorita faptului ca am pus o mica bariera, desi eram pe punctul de a o face.. acest lucru nu i-l vei putea ascunde prea mult iubitului tau...in lumea aceasta tot se afla..gandeste-te cat va suferi el cand va afla ce ai facut..iar in legatura cu prietenul tau, nu vreau sa-ti faci sperante ca vei avea o relatie calumea cu el..individul isi doreste doar aventuri..nimic serios..si nu-ti fie frica pentru zua in care ii vei zice ca nu mai vrei relatii sexuale cu el, iar el va inceta sa mai vorbeasca cu tine.. asta iti va demonstra ca nu ti-a fost cu adevarat un bun prieten..sincer..un proverb popular zice un mare adevar: "nu da pasarea din mana pentru cioara de pe gard"..la fel dupa acest proverb m-am ghidat si eu si acum imi este bine...sincer succes in luarea deciziei potrivite..daca vrei sa vorbim mai multe imi poti lasa un mesaj cu id-ul tau si vorbim pe mess..pusi | ||
|
Denissa_31 Postat pe 29 August 2010 14:52 |
||
|
buna. . intr un fel sau altul, multi dintre noi traiesc ceea ce tu experimentezi, la un anumit stadiu. din ce intelg in mesajul tau, tu esti o fire independenta. faptul ca prietenul tau actual e diferit de tine, tu trebuie sa constientizezi, daca in felul in care este el acum l-ai putea accepta o viata. e drept , nu toti suntem la fel, si nici nu ne dorim lucrul acesta. dpmdv, cred, ca persoana de langa noi trebuie sa ne completeze, dar sa aiba si scopuri si teluri, individuale si comune.. viziune asupra vietii. nu stiu ce intelgi tu prin iubire fata de prietenul tau actual. cred ca e decat o forma de a te lega tu pshic de el, doar pentru ca e o relatie de 6 ani.... din pacte, generatia asta noua a noastra experimenteaza mult prea devreme, o relatria in toate sensurile ... ne dorim mult prea devreme sa avem relatii unicie si serioase... ceea ce , la un moment dat, ne leaga usor de maini si de picioare... acum, tu ai 21 de ani, si cred ca de abia acum te descoperi, feminitatea din tine, si senzualitatea, acum isi fac cu adevarat aparitia.. cel nou aparut in viata ta, probabil e cu adevarat mai matur, si stie ce vrea... si probabil ca lui ii convine aceasta situatia, sex without any problems... but... analizeaza te pe tine. nu face compromisuri de dragul prientenul tau, ceea ce nu ti convine acum cu adevarat la el, nu ti va conveni nici peste 15 ani. si, inca acum, nu aveti o familie de intretinut, ... atunci, probleme se agraveaza. a iubi, inseamna, cu adevarat ca l accepti pe celalat, macar de suprafata cu toate probleme, nu insemana sa te sacrificvi, doar pt ca el nu poate fara tine,,, mai ales ca ai incercat lucrul acesta... raspundeti tu la intrebare... daca l iubesti.. sau e decat ceva ce crezi ca e./ in ceea ce priveste, amicul - transofrmat in ceva mai intim... daca amandoi suntei suficienti de maturi, veti piutea depasi si ramane prienteni., o perioada lucrurile s ar putea sa mearga mai prost, dar cu timpul va veti reveni.. atentie, doar sa nu te indragostesti. intr-adevar... e si cealalta muchie de cutit... el s-ar putea, sa ti reproseze infidelitatea, asta,.,. la un moment dat... traieste... si descopera te pe tine. acum, de abia faci lucrul acesta, cunoaste mai multi baieti, dar asta nu inseamna sex cu ei, neaparat. .. .iar, cand acel cinebva va aparea, vei stii.. pana atunci, nu fi cu cineva doar pt ca trebuie!!! e cel mai gresit lucru pe care il poti face. nu uita, tu esti INDEPENDENTA! mai vb, pup |
||
|
petty_healthy Postat pe 29 August 2010 15:27 |
||
|
si eu trec printr-o situatie similara, diferenta este ca eu nu am facut sex cu prietenul (amicul) meu, nici macar nu ne-am sarutat. sfatul meu pt tine este sa ii spui adevarul prietenului tau si sa ii ceri o saptamana in care sa fii absolut singura, fara iubit, fara coleg. gandeste-te daca se merita sa dai cioara din mana pe...poate nimic. gandeste-te ca arunci la gunoi 6 ani si poate renunti la iubire pt placerea sexuala. explica-i prietenului tau ca fizicul lui nu te mai atrage si sa ia niste masuri in aceasta privinta. ai spus ca este "baiatul lui mami". spune-i ca trebuie sa fie mai independent pt ca nu va fi mereu mami langa el si atunci el nu se va putea descurca. mult succes in luarea deciziei! P.S. daca il alegi pe iubitul tau renunta cu totul la "amicul tau" |
||
|
buburuza09 Postat pe 29 August 2010 16:05 |
||
Casatoria este triumful imaginatiei asupra inteligentei. A doua casatorie este triumful sperantei asupra experientei. (Oscar Wilde)
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 29 August 2010 16:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| INDOIALA?IUBIRE?STREES??? | 14 | De la: ella_c 13 Aprilie 2009 20:09 |
| Doresc un sfat! | 13 | De la: kudika442733 18 Iulie 2012 21:28 |
| oare poti fi vesnic indragostit? | 16 | De la: Masarion 10 Decembrie 2009 18:46 |
|
|
||
| a insela | 24 | De la: gb_byenkutza 7 Iunie 2010 18:58 |
| Greseli prin care iti pierzi feminitatea | 40 | De la: Tharr 18 Octombrie 2010 19:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.