Mai multe
| Parca intrebarea era "De ce credem in Dumnezeu?" Nu in popi? | ||
|
Postat pe 2 Octombrie 2010 10:18 |
||
|---|---|---|
De la: babyboomboom, la data 2010-10-01 18:33:56Dumnezeu iti da...nu iti baga si in traista ! Da ? hmmmmm... Dar d-zeu da doar lucruri asa de mici incat sa incapa intr-o "traista" ? Iar cei care si-au pierdut mainile-n razboi sau in alte cazuri, cum isi vor baga nimicurile de la d-zeul asta-n " traista " ? Probabil ca de asta nu le baga-n "traista" , ca sa-si bata joc de ei Eu am auzit ca D-zeu, si-a actualizat Motto-ul, si daca vetzi merge la azilul de batrani, vetzi vedea ca nu doar ca le baga-n traista, ci-i mai sterge si la fund De fapt, nu cred ca a fost vreodata altfel... Eu cred ca iubirea/ inteligentza/ D-zeu, sau ura / prostia /dracu, au fost intotdeauna si raman pt. totdeauna aceeasi ... Cat despre dumnezeul sau dumnezeii creeatzi de oamenii schizofrenici, acestia se vor dizolva in lumina constintzei...
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 2 Octombrie 2010 12:35 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-10-02 10:18:56Parca intrebarea era "De ce credem in Dumnezeu?" Nu in popi?
|
||
|
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 2 Octombrie 2010 12:38 |
||
De la: perce_neige, la data 2010-10-01 22:33:11multumesc , denis , chiar mi-ai fost de un real autor ....... Cu multa placere Iti admir recunoasterea si curatzenia ochilor, care ti-au evidentziat cuvintele de la mine Multzumirea, sa-ti inaltze sufletul, in imparatzia zambetelor vesnic iubitoare...
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 2 Octombrie 2010 12:50 |
||
De la: perce_neige, la data 2010-10-01 22:53:25De la: marco918, la data 2010-10-01 22:36:56De la: perce_neige, la data 2010-10-01 22:33:11multumesc , denis , chiar mi-ai fost de un real autor ....... Marco/rechinul este un foarte bun servitor ... caci doar cei ce se vor inaripa si vor zbura peste prostia lui , vor putea sa vada paradisul Te felicit din nou, pt. ca-l potzi vedea si ca-l potzi lasa-n slujba lui , zburand peste el Gardienii de la poarta paradisului , sint acesti diavoli coloratzi cu diverse masti de sfintzi Acum, probabil ca ti-am raspuns la inca o intrebare... Bucurate ca-l avem si ca-si face bine treaba
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 2 Octombrie 2010 13:26 |
||
| tu ai crezut pentru ca ti -ai atins un scop sau ti s-a indeplinit ceva.cpoilul meu a murit in 3 luni fara sa fi avut vreodata ceva si consultatii ,analize ,ecografii la 6 luni.dintr-o data cancer cu metastaze.in nici 3 luni a plecat.daca nu mi-ar fi cerut sa-i promit ceva as fi plecat demult .nu cred in nimic decit in clipa cind voi pleca si nu voi mai sti nimic.daca ai copii poti sa-ti dai seama in ce stare sunt. | ||
|
sia_7 Postat pe 2 Octombrie 2010 13:37 |
||
De la: sia_7, la data 2010-10-02 13:37:38tu ai crezut pentru ca ti -ai atins un scop sau ti s-a indeplinit ceva.cpoilul meu a murit in 3 luni fara sa fi avut vreodata ceva si consultatii ,analize ,ecografii la 6 luni.dintr-o data cancer cu metastaze.in nici 3 luni a plecat.daca nu mi-ar fi cerut sa-i promit ceva as fi plecat demult .nu cred in nimic decit in clipa cind voi pleca si nu voi mai sti nimic.daca ai copii poti sa-ti dai seama in ce stare sunt. Totzi se nasc si totzi mor... dar nu totzi traiesc cu adevarat ... Viatza si moartea, precum iubirea si ura, sint fiintze vesnice... si fiintzele vesnice, nu se inchina legilor de lut efemer.... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 2 Octombrie 2010 13:52 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 13:52:14De la: sia_7, la data 2010-10-02 13:37:38tu ai crezut pentru ca ti -ai atins un scop sau ti s-a indeplinit ceva.cpoilul meu a murit in 3 luni fara sa fi avut vreodata ceva si consultatii ,analize ,ecografii la 6 luni.dintr-o data cancer cu metastaze.in nici 3 luni a plecat.daca nu mi-ar fi cerut sa-i promit ceva as fi plecat demult .nu cred in nimic decit in clipa cind voi pleca si nu voi mai sti nimic.daca ai copii poti sa-ti dai seama in ce stare sunt. Iti apreciez postarile, dar de data asta trebuie sa te contrazic. Cand vei avea si tu macar un copil, ai sa-ti dai seama de adevarul celor spuse de Sia. |
||
|
Lucia38 Postat pe 2 Octombrie 2010 13:55 |
||
| Spuneam ,ceva mai sus, boala oamenilor de pe acest pamant se datoraste numai si numai oamenilor.Domnul ne-a dat voie sa alegem intre bine si rau...Raul facut de noi -oamenii-emite principiul negativ din care rezulta fiecare boala in parte.Am avut frate-bolnav de cancer..rrugat la Dumnezeu sa il faca bine,dar....Raul social in care traim reprezinta negrul diavolesc care ,prin faptele noastre,se face cunoscut.Dumnezeu ne iubeste.dar noi ,prin faptele noastre alegem raul...Ma rog la EL sa va ierte, sa ne ierte,sa va dea sanatate !!! | ||
|
gionson Postat pe 2 Octombrie 2010 14:57 |
||
| da,dar cu atatia de Toma necredinciosul...oamenii complica lucrurile si tot ei se plang de incurcatura...in fine... | ||
|
lecteurdesprit26 Postat pe 2 Octombrie 2010 17:27 |
||
De la: Lucia38, la data 2010-10-02 13:55:07De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 13:52:14De la: sia_7, la data 2010-10-02 13:37:38tu ai crezut pentru ca ti -ai atins un scop sau ti s-a indeplinit ceva.cpoilul meu a murit in 3 luni fara sa fi avut vreodata ceva si consultatii ,analize ,ecografii la 6 luni.dintr-o data cancer cu metastaze.in nici 3 luni a plecat.daca nu mi-ar fi cerut sa-i promit ceva as fi plecat demult .nu cred in nimic decit in clipa cind voi pleca si nu voi mai sti nimic.daca ai copii poti sa-ti dai seama in ce stare sunt. Mai !!! La ce-mi foloseste sa-mi dau seama de ceva ce ma duce-n iad/suferintza ??? Nu ar fi mai intzelept, daca si-ar da ea seama de cuvintele mele, care o ridica-n multzumire si intzelegere ??? Cum e mai bine ??? Sa ne coboram totzi acolo jos la cel urat ? Eu nu vad nici un mai bine-n rau ... Unii aleg sa-l planga pe diavol pt. caderea lui , altzi-l admira pe Hristos pt multzumirea si iubirea lui ... Libertatea deciziilor ne sta la dispozitzie Toata frumusetzea acestei lumi de jos , este amestecata cu durere... va lasatzi pacalitzi de cursele atragatoare ale dracului Cel ce nu poate vedea iubirea extracorporala si viatza vesnica , acela se afla inca-n lantzurile si cursele iadului ...
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 2 Octombrie 2010 19:11 |
||
Eu am 6 miliarde de copi de tot felul Cine ti-a spus tie ca nu am coii ???Si ce-i cu asta ? Doare sa pierzi ceva ??? Da, doare ... dar cum naiba sa va fac altfel constientzi de faptul ca va aflatzi in iad ???
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 2 Octombrie 2010 19:20 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 19:20:54Eu am 6 miliarde de copi de tot felul eu am ami auzit teoria ca de fapt aici pe pamant este de fapt iadul unde ne ispasim pedepsele pentru faptele noastre din alte vieti doar din inconstienta credem ca suntem fericiti aici
|
||
|
pickard Postat pe 2 Octombrie 2010 21:20 |
||
|
pentru simplu fapt ca nu credem in noi si avem si noi nevoie sa credem in ceva pe care sa dam vina cand ceva nu iasa bine,sau cui sa cerem ajutor cand nu ne putem ajuta singuri din diverse motive.... credem pt ca avem o nevoie psihologica de a crede ca altcineva ne poate ajuta,ne poate rezolva probleme...crezand ca se rezolva,ele urmeaza cursul firesc si se rezolva,iar minunnie se implinesc pt ca noi credem in ele...nu e nimic complicat slabiciunea umana e motivul |
||
|
Fr33Spirit Postat pe 2 Octombrie 2010 21:48 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 19:20:54Eu am 6 miliarde de copi de tot felul ntz ntz ntz...........!! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 2 Octombrie 2010 22:41 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 19:20:54Eu am 6 miliarde de copi de tot felul ... pocaitule ... dute si te cauta ... cu cei 6 miliarde de coii ai tai ai inceput sa o iei razna ... |
||
|
marco918 Postat pe 2 Octombrie 2010 23:09 |
||
|
Un om bogat, pasionat de artã, avea în colecția lui opere ale tuturor marilor maeștri, renascentiști, clasici și moderni, din toate școlile și curentele. Deseori stãtea împreunã cu unicul sãu fiu, admirând minunatele piese din colecția lorDar a izbucnit rãzboiul și fiul a fost înrolat și trimis la luptã. El a dat dovadã de mult curaj și a murit la datorie, în timp ce salva viața unui camarad. Cînd a primit anunțul, tatãl a fost profund îndurerat de pierderea unicului sãu fiu. O lunã mai târziu, a auzit bãtãi la ușã. În prag stãtea un tânar cu un pachet mare în brațe...El a spus: - Domnule, nu mã cunoașteți. Eu sunt soldatul pentru care fiul dumneavoastrã și-a dat viața. În acea zi el a salvat multe vieți ale celor rãniți dar, în timp ce încerca sã mã ducã pe mine într-un loc sigur, un glonte i-a strãpuns inima, el murind pe loc...Deseori ne vorbea de dumneavoastrã și despre pasiunea pe care o aveți pentru artã. Tânãrul i-a înmânat pachetul. -Știu cã este aproape un nimic. Eu nu sunt un pictor cunoscut, dar sunt convins cã fiul dumneavoastrã ar fi vrut sã aveți acest tablou. Tatãl a început sã desfacã ambalajul. Era un portret al fiului sãu, pictat de tânãr. Privindu-l atent, a fost uimit de felul în care tânãrul pictor a reușit sã surprindã chipul, dar și personalitatea fiului sãu. Tatãl a scos un suspin și cu ochii plini de lacrimi a mulțumit tânãrului, oferindu-i și o sumã de bani pentru tablou. -O, nu se poate așa ceva, domnule... Toatã viața nu voi putea sã plãtesc pentru ceea ce fiul dumneavoastrã a fãcut pentru mine. Acesta este doar un cadou. Tatãl a prins tabloul pe una din simezele sale. De câte ori avea vizitatori, el începea prin a le arãta portretul fiului sãu și numai dupã aceea le dãdea voie sã vadã marile capodopere colecționate. Dupã moartea bãtrânului tatã, s-a organizat licitația marii lui colecții de tablouri. S-au adunat foarte multe persoane care doreau sã vadã și, mai ales, sã achiziționeze tablouri pentru propriile lor colecții. La deschidere, pe podium era postat portretul fiului. Persoana delegatã sã conducã licitația,adjudecãtorul, a deschis sesiunea, lovind cu ciocãnelul: -Începem licitația cu acest portret al fiului. Cine deschide oferta? În salã s-a lãsat liniștea....Apoi, de undeva din fundul sãlii, o voce a strigat: -Am venit sã vedem marile opere! Sãri peste aceastã piesã!... Dar, netulburat, adjudecãtorul a continuat: -Face cineva o ofertã pentru acest portret?... 100?... 200?... Din salã, cineva a stigat iritat: -Nu am venit pentru acest portret!... Ne-am adunat pentru picturile lui Rembrandt, Fragonard, Van Gogh, Matisse, Picasso și ale celorlalți maeștri!... Haideți sã trecem, cu adevãrat, la licitație!... Netulburat, adjudecãtorul a continuat: -Fiul!... Fiul!... Îl vrea cineva pe fiul?!... Într-un târziu, din cel mai îndepãrtat colț al sãlii s-a auzit o voce timidã: -Dau eu 10 pentru acest portret... Era cel care fusese, ani mulți, grãdinarul tatãlui și al fiului. Fiind un om sãrac, nu putea sã ofere mai mult. -Existã o ofertã de 10!... Cine dã mai mult?!... Dã cineva 20?!... Sala era în fierbere. -Dați-i-l lui pentru 10!...Sã trecem la maeștri!...La maeștri!... Nu-l voiau pe fiu. Toți doreau sã profite de ocazie și sã cumpere opere mari pentru colecțiile lor. Ferm, adjudecãtorul a continuat: -10, odatã!...10, de douã ori!... Și, lovind cu ciocãnelul în masã: -Adjudecat! VÂNDUT pentru 10! Din fațã, cineva a zbucnit: -În sfârșit, putem trece la marea colecție!... Calm, adjudecãtorul a pus jos ciocãnelul, spunând: -Îmi pare rãu, dar licitația s-a încheiat. Rumoare în salã: -Dar tablourile?!...Cum rãmâne cu maeștrii?!...Colecția?!... -Regret, a spus adjudecãtorul. Când am fost desemnat sã conduc aceastã licitație, mi s-a comunicat o prevedere secretã din testament, pe care nu am avut voie sã o fac cunoscutã decât în acest moment: licitația se referã numai la potretul fiului !Cine il ia moștenește întreaga avere, care include și toatã colecția de opere de artã! Omul care-l primește pe fiul obține TOT!... Dumnezeu Tatãl a trimis acum 2000 de ani pe Fiul sãu ca sã moarã pe cruce. La fel ca mesajul adjudecãtorului, si mesajul lui este: -Fiul, Fiul, cine-l primește pe Fiul?! Pentru cã, vezi tu, acela care îl primește pe Fiul obține totul... Cã într-atât a iubit Dumnezeu lumea încât pe Fiul Sãu Cel Unul-Nãscut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede într-Însul sã nu piarã, ci sã aibã viațã veșnicã. (Ioan 3/ 16) (Biblia Bartolomeu). Aceasta este adevãrata dragoste... |
||
|
RUY_BLAS Postat pe 3 Octombrie 2010 13:15 |
||
Sirghiuleee.....tu sti...cum te vaz cum te acum stai sa citesc ce ai postat
|
||
|
anastasia_m Postat pe 3 Octombrie 2010 13:18 |
||
|
Referitor la intrebarea "De ce credeam in Dumnezeu " ? Fara Dumnezeu nu putem trai,fara el suntem pe lumea asta un "nimeni" el ne ajuta in toate !"Cere si ti se va da " Tot ce aveam noi,este datorita lui ! El chear Exista ! Trebui doar sa ne rugam lui si el iti va da semne ca Exista ! |
||
|
kokay_ramona2000 Postat pe 3 Octombrie 2010 13:23 |
||
De la: sirghea, la data 2010-10-03 13:15:32Un om bogat, pasionat de artã, avea în colecția lui opere ale tuturor marilor maeștri, renascentiști, clasici și moderni, din toate școlile și curentele. Deseori stãtea împreunã cu unicul sãu fiu, admirând minunatele piese din colecția lorDar a izbucnit rãzboiul și fiul a fost înrolat și trimis la luptã. El a dat dovadã de mult curaj și a murit la datorie, în timp ce salva viața unui camarad. Cînd a primit anunțul, tatãl a fost profund îndurerat de pierderea unicului sãu fiu. Sirghiulee.......................ma uns la inima!!!!!!!!superb .........intradevar, de multe ori nu ne dam seama care este adevarata dragoste!!!!
|
||
|
anastasia_m Postat pe 3 Octombrie 2010 13:24 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-10-03 13:24:44De la: sirghea, la data 2010-10-03 13:15:32Un om bogat, pasionat de artã, avea în colecția lui opere ale tuturor marilor maeștri, renascentiști, clasici și moderni, din toate școlile și curentele. Deseori stãtea împreunã cu unicul sãu fiu, admirând minunatele piese din colecția lorDar a izbucnit rãzboiul și fiul a fost înrolat și trimis la luptã. El a dat dovadã de mult curaj și a murit la datorie, în timp ce salva viața unui camarad. Cînd a primit anunțul, tatãl a fost profund îndurerat de pierderea unicului sãu fiu. buna nasty... mai pun si eu din cind in cind sa-i mai temperez pe unii"habotnici". poate invata si ei ceva.
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 3 Octombrie 2010 13:32 |
||
De la: marco918, la data 2010-10-02 23:09:15De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 19:20:54Eu am 6 miliarde de copi de tot felul sa ti minte toate agresiunile tale la adresa mea, pt ca vei sta cindva in fatza mea si vei plati foarte scump pt. prostia ta... De ce sa ti minte ? Pt. ca durerile tale vor fi groaznice si nu vei intzelege in acele momente, pt. ce platesti un pretz atat de amar Iti multzumesc pt. postarile tale , caci astfel, te pot folosi drept exemplu negativ, pt. cei ce se afla deja in suferintze si nu-si dau seama pt. ce . Poza falsa de la profilul tau, nu te poate proteja de datolriile tale... ci din contra, te motiveaza sa-ti faci datori si mai mari. Agitatzia sufletului tau , nemultzumirea ce o simtzi, galagia ce o faci, se datoreaza apropierii tale de flacarile iadului. Buddah spune: Un pom ce cade, face galagie mai mare decat o padure intreaga in timp ce creste... Motivul pt. care tu incerci sa te aghetzi de unii sau altzii, se datoreaza caderii tale drum bun spre cercurile de jos... si uite-ti arunc si un trangafir pe mormantul tau
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 3 Octombrie 2010 13:36 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-10-03 13:18:36Sirghiuleee.....tu sti...cum te vaz cum te sirghiule ! sunt gelos! esti mai pupat ca mine pe forumu asta!
|
||
|
pickard Postat pe 3 Octombrie 2010 13:41 |
||
De la: pickard, la data 2010-10-03 13:41:07De la: anastasia_m, la data 2010-10-03 13:18:36Sirghiuleee.....tu sti...cum te vaz cum te comandante...ai avut toata dimineata la dispozitie...ti-ai facut de cap...eu mai culeg si io ce amai ramas...stii ma multumesc si cu putin...doar e criza.
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 3 Octombrie 2010 13:44 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-03 13:36:11De la: marco918, la data 2010-10-02 23:09:15De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 19:20:54Eu am 6 miliarde de copi de tot felul sa-mi mai scot o bere din frigider si o punga de seminte? e rost de vreun scandal?
|
||
|
pickard Postat pe 3 Octombrie 2010 13:45 |
||
daca esti pus pe treba...stii ca mie nu-mi plac scandalurile...eu acum ma mai delectez un pic si merg sa maninc ceva...da inca nu e gata...oricum am vazut ca nu dai ceva de baut laaa cafenea.
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 3 Octombrie 2010 13:49 |
||
| Dumnezeu este totul,si totul in toate,fara dumnezeu nu se poate face nimic | ||
|
kudika224927 Postat pe 3 Octombrie 2010 18:21 |
||
De la: kudika224927, la data 2010-10-03 18:21:21Dumnezeu este totul,si totul in toate,fara dumnezeu nu se poate face nimicsi eu cred in DUMNEZEU el este totul..credinta ajuta foarte mult iar in momentele dificile simti ca cineva acolo sus are grija de tine si de toate... |
||
|
kudika029282 Postat pe 3 Octombrie 2010 18:36 |
||
| Toata lumea crede in Dumnezeu, dar de culcat o facem numei cu prietenii/sau prietenele , noastre. | ||
|
kudika023770 Postat pe 3 Octombrie 2010 18:41 |
||
De la: sirghea, la data 2010-10-03 13:15:32Un om bogat, pasionat de artã, avea în colecția lui opere ale tuturor marilor maeștri, renascentiști, clasici și moderni, din toate școlile și curentele. Deseori stãtea împreunã cu unicul sãu fiu, admirând minunatele piese din colecția lorDar a izbucnit rãzboiul și fiul a fost înrolat și trimis la luptã. El a dat dovadã de mult curaj și a murit la datorie, în timp ce salva viața unui camarad. Cînd a primit anunțul, tatãl a fost profund îndurerat de pierderea unicului sãu fiu. mmmda, aproape ca-i frumoasa povestea ... ...spun aproape, pt. ca in aceasta poveste, in mod subtil, se pune accent pe tabloruri , icoane, idoli... Iar Fiul Vietzii vesnice , este exact opozitzia inchinarii la idoli... Si inca ceva ce nu se potriveste in aceasta parabola, este moartea Fiului datator de Viatza vesnica El da Viatza vesnica la altzii si lui isi da moarte ??? Este extrem de aberant sa vorbim despre Fiul Vietzii si sa ne referim in numele lui la un mort ! Eu nu cred si nu ma inchin unui Dumnezeu mort ! Adevaratul tatä , ar fi aruncat tablourile-n foc si ar fi spus: Fiul meu nu este mort si nici nu va murii vreodata ! Eu si Fiul meu una sintem. Si cine l-a vazut pe Fiul meu, m-a vazut pe mine, iar cel ce ma vede pe mine, il vede pe Fiul meu... (ATENTZIE !!! FIU nu inseamna = copil !!! Fiul, este Fiintza Vietzii ! ) Fiul meu nu sta mort in tablouri , ci se manifesta prin voi totzi atunci cand iubitzi, atunci cand spunetzi adevarul, atunci cand creetzi oaze in desertul iadului... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 3 Octombrie 2010 19:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| simo | 14 | De la: Yharr 17 Iunie 2011 12:39 |
| Iubirea... Iubirea... Iubirea... | 9 | De la: dany1971 3 Iulie 2009 00:00 |
| Intrebare intrebatoare..help | 5 | De la: yumalai 3 Iulie 2009 07:55 |
|
|
||
| buna... | 87 | De la: greierash_is_back 4 Noiembrie 2009 13:11 |
| :-?? | 11 | De la: DON_LUCIANO 3 August 2009 16:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.