Setari Cookie-uri

De ce credem in Dumnezeu?

ce porcarie!eu v-as sfatui ceva inainte sa mai scrieti toate prostiile si aberatiile care va trec prin minte aici,mai intai mergeti,studiati biblia cel putin 4 ani,vorbiti cu preoti,intrebati pe cei care stiu,vorbiti cu cei care au avut parte de minuni "vizibile" de la D-zeu,vizitati sanctuarele de prin toata lumea,deci studiati intens religia si poate asa va convingeti de unele lucruri si gasiti raspunsuri la intrebarile voastre...
Sincer in viata mea nu am citit atatea prostii la un loc!
MARE E GRADINA DOMNULUI SI MULTI PACATOSI SAR GARDUL...
Sa va ierte D-zeu!
lecteurdesprit26
Postat pe 1 Octombrie 2010 16:51
pentru ca exista si ne da sanatate ,fericire,iubire si copii
kudika183384
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:14
De la: kudika183384, la data 2010-10-01 18:14:14pentru ca exista si ne da sanatate ,fericire,iubire si copii

Da,da vezi tu..nu ti-l da pe Alex!
Barbie30
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:17
daca am face rugaciunile in fiecare zi dimineata ,la pranz si seara si-am merge la biserica si manastiri n-am duce lipsa de nimic
kudika183384
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:19
De la: kudika183384, la data 2010-10-01 18:19:04daca am face rugaciunile in fiecare zi dimineata ,la pranz si seara si-am merge la biserica si manastiri n-am duce lipsa de nimic

Ce te retine?
Barbie30
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:20
De la: kudika183384, la data 2010-10-01 18:19:04daca am face rugaciunile in fiecare zi dimineata ,la pranz si seara si-am merge la biserica si manastiri n-am duce lipsa de nimic

nu mai mergem la munca, daca ne facem programu' asta
miss_darine
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:22
Dumnezeu iti da...nu iti baga si in traista !
bombonik_babardik
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:33
De la: babyboomboom, la data 2010-10-01 18:33:56Dumnezeu iti da...nu iti baga si in traista !

coleeeeeeeeee sa stii da da, dar unii isi baga pe langa traista=))=))=))
yumy
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:42

foarte adevarat ........... pentru ca nu ai mai avea nevoie de nimic ..............
perce_neige
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:27

esti adventista?......roaga-te si pt moa
Celia_29
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:30
multumesc , denis , chiar mi-ai fost de un real autor .......
m-ai ajutat sa ,,materializez" raspunsurile la o multime de intrebari
nici eu nu cred in acel D-zeu ,,promovat" de biserica pentru simplul fapt ca doar un creator nebun isi distruge propria creatie ( apropo de pedepsele divine ) , oricat de imperfecta ar fi
perce_neige
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:33
De la: Celia_29, la data 2010-10-01 22:30:27

esti adventista?......roaga-te si pt moa

... adventistii nu au minastiri !!! ... iar mersul la biserica nu ar trebui sa fie doar apanajul babelor ...

marco918
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:33
De la: perce_neige, la data 2010-10-01 22:33:11multumesc , denis , chiar mi-ai fost de un real autor .......
nici eu nu cred in acel D-zeu ,,promovat" de biserica pentru simplul fapt ca doar un creator nebun isi distruge propria creatie ( apropo de pedepsele divine ) , oricat de imperfecta ar fi

... scuze ... dar cred ca esti prea inraita in rele ca sa intelegi ca si ''greselile'' trebuiesc pedepsite ... ca sint ele omoruri, violuri, avorturi, minciuni, rautati ... toate trebuie sa isi primeasca rasplata ... ''nebunul'' de care zici nu e milogul jegurilor ... jeguri care ma indoiesc ca au vreun ''nebun'' in cap ...

marco918
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:36
De la: tasha_79, la data 2010-09-30 08:46:48Daca cred in D-zeu si el nu exista nu am pierdut nimic ...insa daca D-zeu exista si nu cred in El am pierdut totul ..(Socrate).Deci.......????

scuza-ma daca gresesc...dar nu cumva Einstein a zis asta?
kudika195501
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:40
De la: scorpio67, la data 2010-09-15 15:31:38
De la: bebe_Cristina, la data 2010-09-15 10:20:18Eu pana acum 2 luni am crezut in Dumnezeu pentru ca asa trebuia,asa fusesem educata.Acum cred in Dumnezeu pentru ca mi-a ascultat rugaciunile si pentru ca a facut pentru mine,pentru familia mea o MARE MINUNE,doar mana Lui putea sa fie ,doar El ne mai putea ajuta.Realizez ca pana acum n-am crezut cu adevarat si regret,ma simt rusinata pentru asta.Dumnezeu chiar exista si face minuni!

Eu inca mai astept minunea ! Si tot n-am inteles de ce mi-a luat cealalta minune la el ?
Si .......sa mai cred .....oare ?

poate ......... daca te-ai gandi mai mult la bucuria si implinirea pe care ai simtit-o cat aceasta minune a fost langa tine si mai putin la durerea pe care o simti de cand nu mai e .......... nu stiu , inca o data , poate .......
perce_neige
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:40
De la: kudika320314, la data 2010-10-01 16:51:21ce porcarie!eu v-as sfatui ceva inainte sa mai scrieti toate prostiile si aberatiile care va trec prin minte aici,mai intai mergeti,studiati biblia cel putin 4 ani,vorbiti cu preoti,intrebati pe cei care stiu,vorbiti cu cei care au avut parte de minuni "vizibile" de la D-zeu,vizitati sanctuarele de prin toata lumea,deci studiati intens religia si poate asa va convingeti de unele lucruri si gasiti raspunsuri la intrebarile voastre...
Sincer in viata mea nu am citit atatea prostii la un loc!
MARE E GRADINA DOMNULUI SI MULTI PACATOSI SAR GARDUL...
Sa va ierte D-zeu!

Nu cred ca trebuie complicat atat de mult totul...e chiar mai simplu decat am vrea SA CREDEM.
kudika195501
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:42
Suntem fiinte umane si trebuie sa credem in ceva mai presus de noi care a creat tot ce ne inconjoara...Dumnezeu este pentru toata lumea,este numai unul indiferent daca se numeste altfel pentru alte popoare...Eu personal cred in Dumnezeu datorita familiei mele si bunicutei mele care m-a invatat prima rugaciune...depinde foarte mult si de educatia care o primim acasa in legatura cu religia.Cred in Dumnezeu deoarece el este singurul care te poate ajuta atunci cand crezi ca nu se mai poate face nimic,cand nu gasesti un raspuns exact intrebarilor care ti le pui...si cred in El deoarece toata lumea crede "efectul de turma"...
Melek88_88
credinta nu se reduce la mersul la biserica...sa cumperi luminari..sa le aprinzi si sa discuti in biserica despre cum e aia sau ala imbracat sau alte discutii care se mai poarta acolo...deci era o vorba "liniste ca in biserica"...nu mai e valabila...mergeti in biserica si ve-ti vedea.babele vorbesc(dupa ce ca-s surde) depre orice numai despre slujba nu...si e o fojgaluiala mai ceva ca in stupul de albine...asa ca decit sa ingras popii mai bine lasa-ma cu credinta mea....
RUY_BLAS
De la: sirghea, la data 2010-10-01 22:42:40credinta nu se reduce la mersul la biserica...sa cumperi luminari..sa le aprinzi si sa discuti in biserica despre cum e aia sau ala imbracat sau alte discutii care se mai poarta acolo...deci era o vorba "liniste ca in biserica"...nu mai e valabila...mergeti in biserica si ve-ti vedea.babele vorbesc(dupa ce ca-s surde) depre orice numai despre slujba nu...si e o fojgaluiala mai ceva ca in stupul de albine...asa ca decit sa ingras popii mai bine lasa-ma cu credinta mea....

... si cum ingrasi popii ? ... sau citi ai ''ingrasat'' tu ? ... ... ma faci sa cred ca acolo ti se fura din cardul bancar, ti se intorc buzunarele pe dos ? ... cine sint aia ? ... popii sau babele alea surde ...

... aaaa ... si ce ''credintza'' ai ? ... e originala sau ai adaptat-o ca marea majoritate ...

marco918
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:45
De la: sirghea, la data 2010-10-01 22:42:40credinta nu se reduce la mersul la biserica...sa cumperi luminari..sa le aprinzi si sa discuti in biserica despre cum e aia sau ala imbracat sau alte discutii care se mai poarta acolo...deci era o vorba "liniste ca in biserica"...nu mai e valabila...mergeti in biserica si ve-ti vedea.babele vorbesc(dupa ce ca-s surde) depre orice numai despre slujba nu...si e o fojgaluiala mai ceva ca in stupul de albine...asa ca decit sa ingras popii mai bine lasa-ma cu credinta mea....

subscriu.....
nu in asta consta credinta ....
Celia_29
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:47

ai fost vre-o data la biserica, la o slujba?...sau vorbesti si tu, asa, dupa ureche?
kudika195501
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:49
De la: marco918, la data 2010-10-01 22:36:56
De la: perce_neige, la data 2010-10-01 22:33:11multumesc , denis , chiar mi-ai fost de un real autor .......

... scuze ... dar cred ca esti prea inraita in rele ca sa intelegi ca si ''greselile'' trebuiesc pedepsite ... ca sint ele omoruri, violuri, avorturi, minciuni, rautati ... toate trebuie sa isi primeasca rasplata ... ''nebunul'' de care zici nu e milogul jegurilor ... jeguri care ma indoiesc ca au vreun ''nebun'' in cap ...

marco , lasa-ma in pace .
am observat de mult ca , privind copacii nu mai vezi padurea si prefer sa nu-mi pun mintea cu tine .Ca si pe alte topicuri , daca vrei sa te legi de postarile mele , esti liber sa o faci , dar asta nu inseamna ca trebuie si sa-ti raspund .
PS. Poate la tine , in caracal , adventistii nu au biserica ....... la mine in judet absolut toate cultele neoprotestante au lacasuri unde se aduna si se roaga ( deci , pe intelesul tuturor , biserici ) ........ ca nu au cruci si icoane pe pereti , e o problema de dogmatica .
inainte de a scrie ceva , documenteaza-te
perce_neige
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:53
De la: Celia_29, la data 2010-10-01 22:47:17

subscriu.....
nu in asta consta credinta ....

pentru marco...sunt ortodox...decit sa dau bani la biserica mai bine ii dau unui batrin sau batrine...cind merg la piata...nu-i deajuns ca statul le da salar...iar ei nu-si platesc impozitele ...deci la pensionari nu sunt bani da pentru popi...care iau bani de la toti chiar si de la cei mai saraci...sunt bani pentru salarii...deci credinta esenta ei nu consta in mersul la biserica.
RUY_BLAS
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:53
Nu vreau sa credeti ca sunt un om bisericos, dar biserica are un rol foarte important si atat de complex, ca nici nu merita dezbatut pentru ca am intra in foarte multe polemici si chiar nu e indicat, pe un subiect care in fond e simplu(nu stiu daca se pricepe ce vreau sa zic...in fine)
kudika195501
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:55
cata lume se mai duce smerita pe calea bisericeasca....spre Dumnezeu?
incepand de la babe care vorbesc fara oprire....care mai de care fandosite neoprindu-si gura nici macar 5 minute.....tinerii stand afara fumandu-si tigarea si amuzandu-se pe seama.....diverselor barfe....
cine poate da exemplu o manasytire.biserica unde e liniste deplina....
Celia_29
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:55
De la: kudika195501, la data 2010-10-01 22:49:48

ai fost vre-o data la biserica, la o slujba?...sau vorbesti si tu, asa, dupa ureche?

tu precis esti vreun "habotnic"...mergi cind vrei cu mine in biserica la oricare si iti arat cum e...o mica diferente e in bisericile catolice...
RUY_BLAS
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:56
De la: perce_neige, la data 2010-10-01 22:53:25
De la: marco918, la data 2010-10-01 22:36:56

marco , lasa-ma in pace .
am observat de mult ca , privind copacii nu mai vezi padurea si prefer sa nu-mi pun mintea cu tine .Ca si pe alte topicuri , daca vrei sa te legi de postarile mele , esti liber sa o faci , dar asta nu inseamna ca trebuie si sa-ti raspund .
PS. Poate la tine , in caracal , adventistii nu au biserica ....... la mine in judet absolut toate cultele neoprotestante au lacasuri unde se aduna si se roaga ( deci , pe intelesul tuturor , biserici ) ........ ca nu au cruci si icoane pe pereti , e o problema de dogmatica .
inainte de a scrie ceva , documenteaza-te

... tanti ... sti ce diferentza este intre o biserica si o minastire ???? ... nu te mai obosi sa scrii mult ca ocupi spatiu degeaba ...

marco918
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:56
ps...uitasem de pocaiti...........unde intalniti lume .....nu va mai tace gura sa insiruiti pasaje din biblie.......
unii se satura de alcool si cu.rvarie si se pocaiesc...altii au nevoie sa fie scapati de saracie....
nimeni nu e milostiv....cu adevarat sa se caiasca....suntem prin natura egoisti......
Celia_29
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:58
De la: Celia_29, la data 2010-10-01 22:55:16cata lume se mai duce smerita pe calea bisericeasca....spre Dumnezeu?
incepand de la babe care vorbesc fara oprire....care mai de care fandosite neoprindu-si gura nici macar 5 minute.....tinerii stand afara fumandu-si tigarea si amuzandu-se pe seama.....diverselor barfe....
cine poate da exemplu o manasytire.biserica unde e liniste deplina....

Eu
kudika195501
Postat pe 1 Octombrie 2010 22:59
De la: Celia_29, la data 2010-10-01 22:58:14ps...uitasem de pocaiti...........unde intalniti lume .....nu va mai tace gura sa insiruiti pasaje din biblie.......
unii se satura de alcool si cu.rvarie si se pocaiesc...altii au nevoie sa fie scapati de saracie....
nimeni nu e milostiv....cu adevarat sa se caiasca....suntem prin natura egoisti......

eu nu mai ramin aici...toti dar absolut toti cei care sustin cu tarie mersul la biserica ...si preaslavirea popilor au interese...sunt mai multi prozeliti in ziua de azi decit oameni simpli care cred cu adevarat.
RUY_BLAS
Postat pe 1 Octombrie 2010 23:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de o parere de la viitoarele mamice pls 2 De la: elliaa 1 Septembrie 2009 16:33
gene false 1 De la: DINMARIANA 28 Mai 2010 22:24
Blonde vs. Brunete - ce alegi si de ce? 6 De la: MyBlueLight 1 Noiembrie 2013 09:57
tratamentul varicelor 33 De la: kudika_1034769 5 Decembrie 2018 10:40
va rog sa ma ajutati,am nevoie de un sfat... 1 De la: denize 30 Septembrie 2009 18:16