Setari Cookie-uri

De ce credem in Dumnezeu?

De la: Moon_Raven, la data 2010-09-27 13:00:31
De la: sabina_maria, la data 2010-09-27 12:50:49Dumnezeu chiar exista si face minuni!

L-ai vazut tu?

De ce intrebi ? Tu nu-l vezi ? Te impiedeca ochii sa vezi ? sau urechile sa auzi ?

Iubire sau frica/ura
Libertate sau incatusare/gelozie
Armonie sau nebunie/chaos
Adevar sau minciuna/aberatzie
Incredere sau tradare/hotzie
Prietenie sau dusmani/criminali
Admiratzie sau ura/invidie
Multzumire sau lipsuri/suferintza
Si lista poate continua..........................................

E greu sa vezi aceste doua lumi ? Una este paradisul si cealalta este iazul

Una este lumea lui d-zeu si cealalta este lumea satanismului

Ce-i asa de greu sa intzelegi ? E greu doar pt cei ce-si fac singuri greutazi .

denis_3d25
Postat pe 29 Septembrie 2010 14:08
De la: powere_of_love9, la data 2010-09-29 10:21:16
De la: AdrianaR, la data 2010-09-28 22:28:24
De la: Yellowrose, la data 2010-09-28 22:23:14 Cred in DUMNEZEU,in FECIOARA MARIA,IISUS CHRISTOS pt ca asa am fost educata si pt ca acolo in "casa domnului"cum i se mai zice sfintei bisericii este locul in care ma simt cel mai bine.A crede in EL este cel mai frumos si bun lucru care ti se poate intampla,EL te ajuta in tot ceea ce ii ceri prin rugaciune,post si nu iti cere nimik in schimb,doar ca tu din cd in cd v-a tb sa-i multumesti pt ca existi si esti sanatos si observi ca tot ceea ce i-ai cerut ti-a fost indeplinit,acum nu chiar tot ti se poate indeplini dc te vei duce sa ceri bani si lucruri de valoare,prin rugaciune tb sa ii ceri sa iti ierte pacatele,sa iti dea sanatate si ceea ce crede EL ca iti face bine si este bun pt tine.

Cu tot respectul,daca Adam si Eva au fost primii oameni pe Pamant iar Kain si Abel au fost fii lor,cum au aparut si restul oamenilor pe Pamant?

daca nu sti iti spun eu........D-ZEU lea dat voie sa se inmulteasca , asa spune religia , asa se spune si la biserica, intii sau inmultit , frate si sora, siiiiiiiiiii asa mai departe, d-zeu lea dat voie.........asta e......

Da?
Vai...as spune cate ceva,dar cica nu` frumos sa iei numele Domnului in desarte!
Incest???Hai sa fim seriosi...
"d-zeu le-a dat voie.........asta e......" Oare imi da si mie voie?Am un var...asa bunoc,imi place de cand eram mica!
AdrianaR
Postat pe 29 Septembrie 2010 14:13
De la: AdrianaR, la data 2010-09-29 14:13:00
De la: Yellowrose, la data 2010-09-28 22:23:14 Cred in DUMNEZEU,in FECIOARA MARIA,IISUS CHRISTOS pt ca asa am fost educata si pt ca acolo in "casa domnului"cum i se mai zice sfintei bisericii este locul in care ma simt cel mai bine.A crede in EL este cel mai frumos si bun lucru care ti se poate intampla,EL te ajuta in tot ceea ce ii ceri prin rugaciune,post si nu iti cere nimik in schimb,doar ca tu din cd in cd v-a tb sa-i multumesti pt ca existi si esti sanatos si observi ca tot ceea ce i-ai cerut ti-a fost indeplinit,acum nu chiar tot ti se poate indeplini dc te vei duce sa ceri bani si lucruri de valoare,prin rugaciune tb sa ii ceri sa iti ierte pacatele,sa iti dea sanatate si ceea ce crede EL ca iti face bine si este bun pt tine.

Cu tot respectul,daca Adam si Eva au fost primii oameni pe Pamant iar Kain si Abel au fost fii lor,cum au aparut si restul oamenilor pe Pamant?

daca nu sti iti spun eu........D-ZEU lea dat voie sa se inmulteasca , asa spune religia , asa se spune si la biserica, intii sau inmultit , frate si sora, siiiiiiiiiii asa mai departe, d-zeu lea dat voie.........asta e......

Da?
"d-zeu le-a dat voie.........asta e......" Oare imi da si mie voie?Am un var...asa bunoc,imi place de cand eram mica!

ce te opreste sa-l iei?Nu trebuie sa-ti dea voie Dzeu.....
Barbie30
Postat pe 29 Septembrie 2010 14:17
Credinta!
AdrianaR
Postat pe 29 Septembrie 2010 14:21
De la: scorpio67, la data 2010-09-15 15:31:38
De la: bebe_Cristina, la data 2010-09-15 10:20:18Eu pana acum 2 luni am crezut in Dumnezeu pentru ca asa trebuia,asa fusesem educata.Acum cred in Dumnezeu pentru ca mi-a ascultat rugaciunile si pentru ca a facut pentru mine,pentru familia mea o MARE MINUNE,doar mana Lui putea sa fie ,doar El ne mai putea ajuta.Realizez ca pana acum n-am crezut cu adevarat si regret,ma simt rusinata pentru asta.Dumnezeu chiar exista si face minuni!

Eu inca mai astept minunea ! Si tot n-am inteles de ce mi-a luat cealalta minune la el ?
Si .......sa mai cred .....oare ?

Uneori D-zeu ne ajuta sa il gasim . Puteti crede si trebuie sa credeti ca exista
dar nu trebuie sa asteptam minuni de la D-zeu, atata timp cat noi nu daruim nimic si nu facem
nimic ptr.asta.El oricum ne ajuta prin tot ce este in jurul nostru si daca d-zeu v-a luat cealalta
minune la el,EL stie de ce .
Sa fim optimisti si va fi bine
healthy017415__oliver
Postat pe 29 Septembrie 2010 18:16
Mda...cum zicea Badea....SA SPERAM!
AdrianaR
Postat pe 29 Septembrie 2010 18:19

adica a permis incestul?acum de ce se pedepseste daca D-zeu le-a permis asta pe vremea lui Adam si a Evei?
Moon_Raven
Postat pe 29 Septembrie 2010 18:32
De la: denis_3d25, la data 2010-09-29 14:08:35
De la: sabina_maria, la data 2010-09-27 12:50:49Dumnezeu chiar exista si face minuni!

L-ai vazut tu?

De ce intrebi ? Tu nu-l vezi ? Te impiedeca ochii sa vezi ? sau urechile sa auzi ?

Iubire sau frica/ura

eu nu cred in RAI,IAD si Viata de apoi.si nu exista 2 lumi,doar una singura.
Moon_Raven
Postat pe 29 Septembrie 2010 18:37
EU CRED CUADEVARAT IN D-ZEU PENTRU CA EXISTA NE DA SANATATE,COPII SI FERICIRE
kudika183384
Postat pe 29 Septembrie 2010 18:37
si painea cea de toate zilele...hmmm parca mi se facu foame
AdrianaR
Postat pe 29 Septembrie 2010 18:39
daca credem sau nu in D-zeu ,asta ar trebuie sa tinem pt noi,nu sa ne batem cu pumnul in piept si sa le aratam altora ''vai eu sunt cel mai credincios dintre toti ''de aceea exista liber arbitru,sa alegi ceea ce doresti.
Moon_Raven
Postat pe 29 Septembrie 2010 18:44

L-ai vazut tu?

Iubire sau frica/ura

draga Denis,te rog sa ma scutesti de mesajele tale religioase.
Moon_Raven
Postat pe 29 Septembrie 2010 19:32
De la: Moon_Raven, la data 2010-09-29 18:44:26daca credem sau nu in D-zeu ,asta ar trebuie sa tinem pt noi,nu sa ne batem cu pumnul in piept si sa le aratam altora ''vai eu sunt cel mai credincios dintre toti ''de aceea exista liber arbitru,sa alegi ceea ce doresti.

Spune`ne atunci cum sta treaba cu menage a trois`u ,ca te`ai laudat ca sti
AdrianaR
Postat pe 29 Septembrie 2010 19:35
Dumnezeu nu ne dezamageste,el ne iubeste pe toti,rai sau buni,ne asculta pe toti,ne da la toti rasplata dupa fapta,ne nastem cu el,murim cu el,suntem ai lui toti,nu-l vedem dar il simtim.....
kudika227120
Postat pe 29 Septembrie 2010 19:47
De la: AdrianaR, la data 2010-09-29 19:35:57
De la: Moon_Raven, la data 2010-09-29 18:44:26daca credem sau nu in D-zeu ,asta ar trebuie sa tinem pt noi,nu sa ne batem cu pumnul in piept si sa le aratam altora ''vai eu sunt cel mai credincios dintre toti ''de aceea exista liber arbitru,sa alegi ceea ce doresti.

ce au in comun subiectele astea?
Moon_Raven
Postat pe 29 Septembrie 2010 20:15
De la: Moon_Raven, la data 2010-09-29 20:15:46
De la: AdrianaR, la data 2010-09-29 19:35:57

ce au in comun subiectele astea?
cn esti tu mon raven
thadoogback
Postat pe 29 Septembrie 2010 20:17
vroiam sa spun ca "mare`i gradina Domnului..."
Pai daca nu`i voie sa te bati cu pumnul in piept ca vezi Doamne care`i mai credincios,poate`i voie sa ne zici pana la urma cum sta treaba daca tot te laudasi
AdrianaR
Postat pe 29 Septembrie 2010 20:20
draga mea cand santem tineri nu cunoaste indeajuns sensul viietii dar cu trecerea aniilor cand ne maturizam incepem sa cunoaste si sa vedem viata asa cum dumnezeu ne-a dato,de ce nu va uitatii in jurul vostru si sa vedetii ce minunatii a facut dumnezeu care niciodata mana omul daca traia 100 de vieti nu reusea am simtit si io pe pielea mea putere domnul nostru la multe greutatii ale vieti si incercari ganditiva ca omul nu putea sa faca muntii apele focul ploile si pe noi insine fara o forta divina DUMNEZEU fiecare din noi canva va simti putere lui si mangaiarea lui pe care multii dintre noi o renega cititi biblia cu atentie si vedeti vedea ca ceea ce sa intampla in zilele noastre au fost prezise de mantuitorul nostrul ISUS CHRISTOS,dragii mei cititori punetiiva intrebarea asta daca nu exista dumenezeu cine a facut cerul soarele luna ect.fara forta supraomeneasca? nu va lasati orbiti de necuratul ca DUMNEZEU EXISTA CU ADEVAR SI DOMNUL NOSTRU ISUS SLAVA NUMELE LOR SI EI SA VA BINECUVINTEZE IN VECI CECILOR AMIN
kudika311054
Postat pe 30 Septembrie 2010 03:18
Daca cred in D-zeu si el nu exista nu am pierdut nimic ...insa daca D-zeu exista si nu cred in El am pierdut totul ..(Socrate).Deci.......????
tasha_79
Postat pe 30 Septembrie 2010 08:46
De la: tasha_79, la data 2010-09-30 08:46:48Daca cred in D-zeu si el nu exista nu am pierdut nimic ...insa daca D-zeu exista si nu cred in El am pierdut totul ..(Socrate).Deci.......????

deci...ce??
geo_reincarcat_iara
Postat pe 30 Septembrie 2010 10:16
De la: AdrianaR, la data 2010-09-29 14:13:00

Da?

Nu este vorba despre incest ci despre zoofilie !
Caci Abel, a fost ucis de fratele sau Cain, care, dupa ce si-a omorat fratele, a fugit de la parintzii lui in partea de Nord. Asa spune biblia. Si acolo in Nord, s-a inmultzit si a facut un popor mare . Cu cine s-a inmultzit in partea de nord , daca nu era nimeni altcineva acolo, decat el si animalele ?

Deci in concluzie ?
Omul , Adam si Eva, au fost facutzi de Dumnezeu, Abel moare si Cain se imnultzeste cu maimutzele...
Deci ? Stiintza are dreptate. Omul se trage din maimutze !
denis_3d25
Postat pe 30 Septembrie 2010 12:54
nu mai pot de ras frate! ZOOFILIE? ahahahahahaha
AdrianaR
Postat pe 30 Septembrie 2010 13:02
De la: Moon_Raven, la data 2010-09-29 19:32:35

L-ai vazut tu?

Iubire sau frica/ura

draga Denis,te rog sa ma scutesti de mesajele tale religioase.

hmmmm... sa te scutesc imi ceri ???
Pai sa vedem ce pretz esti dispusa sa-mi oferi si poate incheiem un contract.

Ca doar nu vrei sa te scutesc pe gratis nu ? Ce naiba esti tu ? Cersetoare ? Sau spalatoare de parbrize la semafoare ?

Banuiesc ca te consideri o persoana cu respect de sine si ca-ti permitzi sa ma angajezi, oferindu-mi o suma foarte atragatoare...

In caz contrar, nu-ti pot oferii scutirea de care duci lipsa si am sa te tratez conform valorilor tale...
denis_3d25
Postat pe 30 Septembrie 2010 13:15
De la: AdrianaR, la data 2010-09-30 13:02:27 nu mai pot de ras frate! ZOOFILIE? ahahahahahaha

Daaaa este singura explicatzie logica si foarte adevarata.

De unde crezi ca avem acele malformatzii din povestile antice ?
Uriasii , Pitici, Minotauri, Sirene, Sagetatori, Troli , Oameni cu aripi de vultur, Pegasus si ce stiu eu mai ce fel de corcituri
denis_3d25
Postat pe 30 Septembrie 2010 13:30
De la: Moon_Raven, la data 2010-09-29 18:37:40

L-ai vazut tu?

Iubire sau frica/ura

eu nu cred in RAI,IAD si Viata de apoi.si nu exista 2 lumi,doar una singura.

...Nici eu nu cred in alea

Dar cred in Viatza de acum ! care este vesnica...

Spui ca nu esxista 2 lumi ci doar una ?

Povestea mustelor si cea a albinelor te contrazice concret !!!

Musca, dupa ce a murit, a fost intrebata de dumnezeu:
-Din ce lume vi tu ?
-Dintr-o lume plina de viermi , gunoaie si cacat ! spuse musca foarte suparata...

Albinutza, dupa ce a murit, a fost de asemeni intrebata de Dumnezeu:
-Din ce lume vi tu ?
-Dintr-o lume de vis ! Plina de dragoste, flori si miere ... spuse albinutza plina de entuziasm

Deci ? cum e ? ai reusit sa intzelegi ceva ? Sau tot la nivel de musca ai ramas ?

Ia-ti piciorul de pe acceleratzia sufletului, respira calm, spala-ti fatza si deschide-ti ochii ... trezeste-te din somnul retziunii nascator de monstrii...

NU confunda cuvintele mele, cu preconceptiile tale, si nici cu invatzaturile ipocrite ale diverselor culte "religioase"

Eu nu-ti vorbesc despre traditzii si aberatzii ci despre viatza vesnica ... sper sa ai urechile spalate ...

denis_3d25
Postat pe 30 Septembrie 2010 14:06
exista si facem minuni,daca ii asculti cele 10 porunci....macar 2sa le respecti toata viata
kudika183384
Postat pe 30 Septembrie 2010 16:52
Dumnezeu e pentru a te reconforta cand ai necazuri, pentru a-ti ridica moralul.

In viziunea mea Dumnezeu a fost creat de oameni (si nu invers).
La inceputul timpurilor omul atribuia zei( sau dumnezei) fiecarui eveniment de pe pamant (Dumnezeul soarelui , vantului , granelor etc.) , apoi , odata cu evolutia lui , omul a gandit ca e prea obositor sa le slujeasca tuturor zeilor si in consecinta a redus numarul lor in masura cu trecerea timpului. Astazi a mai ramas doar unul singur . Iar cu trecerea timpului e foarte posibil sa-l uitam si pe asta.

A-ti remarcat ca popoarele sarace au inca nevoie de Dumnezeu?
lucian_tristan
Postat pe 30 Septembrie 2010 22:26
De la: Dezamagit, la data 2010-09-25 21:23:30
De la: andrutzaaa88, la data 2010-09-16 00:35:11Din contra, cred in Dumnezeu..cred ca El e acolo sus si ne vegheaza..dar sincera sa fiu am intalnit pe cnv care nu crede in Dumnezeu..este ateu...si am discutat f mult pe tema asta...mi-a dat foarte multe explicatii de ce nu crede el in Dumnezeu care daca stau bine sa ma gandesc sunt logice...tin de stiinta....La un moment dat el m-a intrebat:"Dar tu de ce crezi ca Dumnezeu exista?' fara absolut nici o condamnare...Si i-am raspuns ca asta cred...pentru mine exista Dumnezeu, El este undeva in sufletul meu ...si bineinteles nu s-a convins de raspunsul meu...De aceea vreau si alte pareri...:)

e atat de simplu sa raspunzi unor intrebari de acest gen, in primul rand cum ar putea sa explice cineva ca intreg universul la capatul caruia n-a ajuns nimeni pana acum, nici cu cel mai sofisticat telescop a fost creat dintr-un punct negru iar Big Bang-ul a fost rezultatul "inevitabil" al legilor fizicii, da acel punct negru de unde a aparut?! Toti oamenii de stiinta contemporani sustin ca l inceput a fost haos, dar inainte de orice eu as fi curios sa aflu de unde a luat fiinta acest HAOS?!
Multi vor dori sa spuna ca intr-un viitor mai apropiat sau indepartat vom afla adevarul, iar oamenii de stiinta vor afla totul de spre asta, chiar daca ar fi asa, eu tot nu m-as grabi,in afara de faptul ca pamantul este singura planetat descoperita pana acum pe care viata poate exista atat de minunat, exista Cineva care a creat omul atat de sublim, cine ar putea sa creeze din nimik un om fara sa aiba nimik in la indemana?! si as avea inca o completare, azi suntem in data de 23 sept 2010, de cand numaram noi ani?! De la Cezar, de la Platon incoace, de la Constantin cel mare sau de la Cine incoace, oare nu spunem anul 2010 d.Hr. adica dupa Christos,de ce numaram anii de la un cine care n-a insmenat nimik, sau aproape nimik?!
kudika151469
Postat pe 1 Octombrie 2010 09:03
ai dat copy-paste de prin alte parti???
ca azi e 30.09.2010
geo_reincarcat_iara
Postat pe 1 Octombrie 2010 09:35
Pai Dumnezeu ne poate ajuta sa credem in El, sa Ii simtim Prezenta, sa ne simtim mai bine.
Uite, si eu, in 99, vazusem o carte despre ce credea cineva, si ajunsesem sa ma intreb daca Dumnezeu chiar exista. Imi era greu, pentru ca iti dai seama ca acuma sunt fericita sa stiu ca sufletele sunt vesnice, ca dupa moartea trupeasca, sufletul iese din trup si merge pe o alta lume.
Chiar am vorbit cu o doamna care a avut un accident, a iesit cu sufletul din trup, mi-a zis ca era ca o cupola deasupra ei. Mi-a zis ca parca trecutul, prezentul si viitorul erau impreuna. A iesit in curtea spitalului si l-a vazut pe sotul ei cu o cutie de bomboane si flori. Pe urma, mi-a zis, nu stia cine, Dumnezeu sau ingerul, a trimis-o inapoi. Cand s-a trezit, era sotul ei langa ea, cu o cutie de bomboane si flori, asa cum il vazuse ea in curtea spitalului si a iesit din trup, iesise pe geam...
Am citit dupa aceea, in 99, aventurile, sau nu stiu cum, ale unui uomo finitto... si cum era un domn care nu credea in Dumnezeu, sau nu stiu exact, nu stia ca chiar exista Dumnezeu, si a intrat odata cu un prieten de-al lui intr-o capela. Deodata, a avut o imagine cu... am inteles, o alta lume, luminoasa, fericita si, dincolo de toate acestea... Cineva...
Cand a iesit din capela, l-a intrebat amicul lui ce e cu el, parca. El i-a zis, "Sunt catolic..."
"Cum...?"
"Apostolic si roman."
Am aflat si despre minuni la Lourdes, stii, de exemplu, cum i s-a aratat Sf. Fecioara Maria unei fetite de 13 ani, Bernadeta, in 1858, de mai multe ori. I-a zis sa sape in pamant. Ea a sapat in pamant. Sf. Fecioara Maria i-a zis sa nu sape acolo, ci mai incolo. Ea a sapat, si a izvorat apa facatoare de minuni, care a vindecat si bolnavi... Si a facut Dumnezeu multe minuni, stii, cred ca si in viata ta, oricum, in viata fiecaruia, stii, zicea Isus in mesajele "J.N.S.R.", "Jesus, Notre Senieur, Revient", "Jesus de Nazareth, Senieur et Roi", "Je ne suis rien", ca fiecare are povestea lui...
Si in 2000, Je ne suis rien, (mesagera, asa i-a zis Isus sa-si zica, J.N.S.R., si asa am inteles ca a zis si ea, "Je ne suis rien" si un constructor al Crucilor de Iubire, Gerard-ca a cerut Isus sa fie construite mii de Cruci de Iubire prin lume, pe 16 iulie 1996 a cerut El, sarbatoarea Sfintei Fecioare Maria de pe muntele Carmel, Cruci care sa anunte apropiata Lui Venire), au simtit prezenta lui Isus pentru 2 ore si ceva sau asa, si dupa aceea, le-a vorbit Isus. El le-a zis ca i-a ridicat pana la El, i-a facut sa Ii simta prezenta, ca sa vada drumul scurt pe care il mai aveau de strabatut pana la El.
Vezi, inca din 2006, I se poate simti Prezenta lui Isus. Zicea J.N.S.R. ca era o Prezenta Blanda, Linistitoare. Da, asa este. Niciodata mai inainte nu am experimentat aceasta Prezenta Blanda, Linistitoare, a lui Isus la fel, desi stiu ca Dumnezeu dintotdeauna chiar a fost prezent, si stii ca este prezent peste tot.
Deci vezi, incet incet, se implinesc mesaje de la Isus, se implinesc mesajele J.N.S.R..
kudika028866
Postat pe 1 Octombrie 2010 12:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
haine noi si putin purtate 1 De la: mirelutza15 8 Octombrie 2009 22:52
Salvati biserica "Sfintii Trei Ierarhi" din Berceni 6 De la: iacinta 16 Martie 2010 13:52
KUDIKA 084846........A DEVENIT DETECTIV....:) 15 De la: marilenalorena 23 Ianuarie 2010 16:22
pantofi decupati in fata cu dresuri?? 3 De la: mimi_ca29 8 Mai 2011 08:36
rochii de mireasa de inchiriat 3 De la: miss_darine 17 Februarie 2010 19:39