Setari Cookie-uri

diferenta de varsta

De la: kudika141440, la data 2010-09-24 11:52:19Buna Barbie30, daca nu intelegi ce anume ma deranjat in modul tau de exprimare iti mai explic inca o data, sotul meu nu are cum sa fie '' taticul meu'' asa ca cel mai bine ar fi sa inveti sa respecti oamenii, nu au legatura rautatile tale cu viata si casnicia mea. Normal este ca fiecare om sa respecte hotaririle celorlalti indiferent daca sunt sau nu sunt bune, eu consider ca pe acest Forum ar trebuii sa existe, respect, sfaturi utile si blandete in exprimare chiar daca este o relatie virtuala, asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu rautati, mistouri etc in oameni care isi spun povestile indiferent de natura lor, de ce nu incercam sa facem lucruri bune? In viata daca faci fapte bune, oferi iubire si blandete primesti la fel, daca nu, nu.
O zi cu soare si multa intelepciune iti doresc.

1.in primul rand nu te-am jignit
2.eu am zis ca ies(unele) cu "taticu" nu ca iesi tu cu "taticu"
3.daca tu iesi cu sotul cu atat mai bine pentru tine.
Nu inteleg de ce te deranjeaza atat de tare comentariul pe care l-am facut!In fond nu ar trebui,doar il iubesti si esti mandra de el(asa ai spus tu,sau asa am inteles eu din ce ai spus...)Sa fi fericita cu el pana la adanci batraneti,din partea mea no problem,fiecare e liber sa iubeasca pe cine vrea!
Barbie30
Postat pe 24 Septembrie 2010 19:17
De la: Barbie30, la data 2010-09-24 19:17:55
De la: kudika141440, la data 2010-09-24 11:52:19Buna Barbie30, daca nu intelegi ce anume ma deranjat in modul tau de exprimare iti mai explic inca o data, sotul meu nu are cum sa fie '' taticul meu'' asa ca cel mai bine ar fi sa inveti sa respecti oamenii, nu au legatura rautatile tale cu viata si casnicia mea. Normal este ca fiecare om sa respecte hotaririle celorlalti indiferent daca sunt sau nu sunt bune, eu consider ca pe acest Forum ar trebuii sa existe, respect, sfaturi utile si blandete in exprimare chiar daca este o relatie virtuala, asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu rautati, mistouri etc in oameni care isi spun povestile indiferent de natura lor, de ce nu incercam sa facem lucruri bune? In viata daca faci fapte bune, oferi iubire si blandete primesti la fel, daca nu, nu.

1.in primul rand nu te-am jignit
2.eu am zis ca ies(unele) cu "taticu" nu ca iesi tu cu "taticu"
3.daca tu iesi cu sotul cu atat mai bine pentru tine.
Nu inteleg de ce te deranjeaza atat de tare comentariul pe care l-am facut!In fond nu ar trebui,doar il iubesti si esti mandra de el(asa ai spus tu,sau asa am inteles eu din ce ai spus...)Sa fi fericita cu el pana la adanci batraneti,din partea mea no problem,fiecare e liber sa iubeasca pe cine vrea!
kudika141440
Postat pe 25 Septembrie 2010 16:20
ACEST TEXT ESTE SCRIS DE TINE ADRESAT MIE
APROPOO CA IES CU TATICUL.

Din ce spui tu,cele care nu au sau nu au avut o relatie cu un barbat mult mai mare decat ele,sunt niste frustrate. Poate ne spui tu(din experienta)cam cum te simti cand iesi cu "taticu" la plimbare?Cam cum te simti cand il prezinti "Sotul meu!" si vezi uimire totala pe fata oamenilor?sau replici de genul "aaa scuze,am crezut ca e tatal dvs!" ? sa nu mai vorbim de sex,cand il lasa bateriile sau nu poate sa presteze o anumita pozitie ca ramane intepenit.....

kudika141440
Postat pe 25 Septembrie 2010 16:22
Exista tratament de alergie, asa ca succes sper sa te tratezi

De la: kudika226898, la data 2010-09-24 19:14:18

Daca cineva nu te lauda pentru alegerea ta, nu inseamna ca nu are dreptate...ai ales, asta e...tine-l pe bunelul...fiind un forum de discutii libere, fiecare isi poate exprima opinia si se poate amuza de o situatie descrisa pe forum...e un risc pe care fiecare si-l asuma punandu-si viata pe tapet in fata unor necunoscuti...
Si...imi permit sa te corectez, pentru ca fac alergie la greselile de scriere..."m-a" nu "ma", "ar trebui", nu "ar trebuii"...
Sa ai o seara placuta!
kudika141440
Postat pe 25 Septembrie 2010 16:23
De la: kudika141440, la data 2010-09-25 16:22:07ACEST TEXT ESTE SCRIS DE TINE ADRESAT MIE

Din ce spui tu,cele care nu au sau nu au avut o relatie cu un barbat mult mai mare decat ele,sunt niste frustrate. Poate ne spui tu(din experienta)cam cum te simti cand iesi cu "taticu" la plimbare?Cam cum te simti cand il prezinti "Sotul meu!" si vezi uimire totala pe fata oamenilor?sau replici de genul "aaa scuze,am crezut ca e tatal dvs!" ? sa nu mai vorbim de sex,cand il lasa bateriile sau nu poate sa presteze o anumita pozitie ca ramane intepenit.....

Iti raspund pentru ultima oara!Citatul de mai sus este primul,dupa asta ai spus ca tu nu iesi cu "taticu" ci cu sotul.BUNNNN atunci am continuat sa zic de cele care ies cu taticul......Care parte iti scapa? Nu te mai deranja sa ma "luminezi",am inteles ce-ai spus!O zi placuta sa ai!
Barbie30
Postat pe 25 Septembrie 2010 17:30
ce importanta are diferenta de varsta? daca cei doi parteneri se inteleg si se iubesc nimic nu trebuie sa conteze si nimeni nu trebuie sa-si dea cu parerea , este fix treaba ta. sunt asa vehementa pt ca eu in prezent ma lovesc de mentalitatea limitata a semenilor nostrii pt ca iubitul meu este mai mic cu 4 ani decat mine. sfatul meu...daca te intereseaza bineinteles....este sa-ti vezi linistita de relatie pt ca este greu sa gasesti o pers cu care sa te potrivesti in ziua de azi...si daca mai si stai sa asculti de gura lumii nu faci decat sa pierzi timp pretios din viata ta :)
kudika119781moni
Postat pe 26 Septembrie 2010 14:36
am gasit pe cineva care gandeste pozitiv. bravo.
kudika196075
Postat pe 26 Septembrie 2010 16:14
De la: kudika119781moni, la data 2010-09-26 14:36:30ce importanta are diferenta de varsta? daca cei doi parteneri se inteleg si se iubesc nimic nu trebuie sa conteze si nimeni nu trebuie sa-si dea cu parerea , este fix treaba ta. sunt asa vehementa pt ca eu in prezent ma lovesc de mentalitatea limitata a semenilor nostrii pt ca iubitul meu este mai mic cu 4 ani decat mine. sfatul meu...daca te intereseaza bineinteles....este sa-ti vezi linistita de relatie pt ca este greu sa gasesti o pers cu care sa te potrivesti in ziua de azi...si daca mai si stai sa asculti de gura lumii nu faci decat sa pierzi timp pretios din viata ta :)

... ... si zici ca va ''iubiti'' ? ... ... in afara de sex (cam la asta se reduce ''relatie) ce altceva ati mai facut ca sa demonstrati cit sinteti de ... compatibili ... nimic ...

... e lasa ca o sa iti treaca dupa ce nu o sa mai poti tine pasul cu virsta ... hai ca m-ai distrat ... se iubesc porumbeii !!! ...

marco918
Postat pe 26 Septembrie 2010 16:23
chiar ca iubire sau sex trebuie sa va hotarari iubire si sex se poate, dar cand e doar sex iubire e mai putin sau chiar deloc dar asa e la inceput iubire mare mon cher
G1ul1a
Postat pe 26 Septembrie 2010 16:30
De la: marco918, la data 2010-09-26 16:23:37
De la: kudika119781moni, la data 2010-09-26 14:36:30ce importanta are diferenta de varsta? daca cei doi parteneri se inteleg si se iubesc nimic nu trebuie sa conteze si nimeni nu trebuie sa-si dea cu parerea , este fix treaba ta. sunt asa vehementa pt ca eu in prezent ma lovesc de mentalitatea limitata a semenilor nostrii pt ca iubitul meu este mai mic cu 4 ani decat mine. sfatul meu...daca te intereseaza bineinteles....este sa-ti vezi linistita de relatie pt ca este greu sa gasesti o pers cu care sa te potrivesti in ziua de azi...si daca mai si stai sa asculti de gura lumii nu faci decat sa pierzi timp pretios din viata ta :)

... ... si zici ca va ''iubiti'' ? ... ... in afara de sex (cam la asta se reduce ''relatie) ce altceva ati mai facut ca sa demonstrati cit sinteti de ... compatibili ... nimic ...

... e lasa ca o sa iti treaca dupa ce nu o sa mai poti tine pasul cu virsta ... hai ca m-ai distrat ... se iubesc porumbeii !!! ...

Bine bre, Marco, numai tu sti ce e aia compatibilitate !
Summer_
Postat pe 26 Septembrie 2010 17:26

Acusica ramai si tu de caruta...traieste clipa, ca acusi pleaca tinerelul tau la o tinerica...
kudika226898
Postat pe 26 Septembrie 2010 22:46
daca acum nu isi da lumea seama de vasta inaintata pe care persoana care ne este alaturi (barbatul) dar peste cativa ani chiar o sa rada de noi. in loc sa ne traim viata ,suntem (punte masa iate masa mai facem si un bebe si ne inchidem detot in casa) nu vreau sa ma bag in viata altora spun si eu parerea mea si experienta mea , eu asa ma vad chiar daca acum suntem bine mi e nu imi convine ca peste 10 ani sa ma vad ca treb sa am grija de el sa fie la pat(operrat de hernie de disc) cred ca treb s te departezi de cineva atunci cand crezi ca e momentu chiar daca ai avut o experineta frumoasa, si cat despre cele care se despart de "tatici" o facem pentru ca vrem altceva vrem sa ne distram , si cele care tin de "tatici" tin pentru altceva si banii sunt pe primul loc , ca cele care au luat "tatici" cu bani s_au invatat asa si le e bine ......... altceva nu vreau sa mai spun sa nu mi se ataraga atentia
kudika321976
Postat pe 26 Septembrie 2010 23:10
bravo/.
aici ma regasesc eu . traiesc cu cineva de 13 ani , este cu 7ani mai mare si ai derptate , m-am inchis in casa . nu mai stiu decat copil, casa el . de mine am uitat complet . daca mai fac cate o iesire la cosmetica o data la luna , toata lumea pare surprinsa , este corect , la 32 ani sa nu mai stii sa traiesti, ?, sa iti doresti sa fii iubita si sa nu primesti decat reprosuri , sa nu mai poti face nimic ptr. tine ? si este o diferenta doar de 7 ani intre noi, dar cand diferenta este de 15- 20 ani ? cum va simtiti doamnelor cand va doriti sa iesiti la plimbare si el nu poate ca il dor salele ?e nu conteaza varsta ........
kudika196075
Postat pe 27 Septembrie 2010 16:48
Plimbarea ca plimbarea, da sa vezi cum e cu bunelul depresiv ca nu mai face fata...si cu nevestica fosta tinerica, ramasa fara jucarie si fara succes la altii...ca deja ce e bun e luat...si cu alternativa fatalailor de varsta a 2-a...sau a ratatilor de varsta a 2-a...
kudika226898
Postat pe 27 Septembrie 2010 20:33
De la: kudika226898, la data 2010-09-27 20:33:41Plimbarea ca plimbarea, da sa vezi cum e cu bunelul depresiv ca nu mai face fata...si cu nevestica fosta tinerica, ramasa fara jucarie si fara succes la altii...ca deja ce e bun e luat...si cu alternativa fatalailor de varsta a 2-a...sau a ratatilor de varsta a 2-a...

are balta pesteeee...
RUY_BLAS
Postat pe 27 Septembrie 2010 20:41
Are, cum sa nu...dar nu si pentru ea...e deja expirata la momentul ala....
kudika226898
Postat pe 27 Septembrie 2010 22:11
De la: sirghea, la data 2010-09-27 20:41:11
De la: kudika226898, la data 2010-09-27 20:33:41Plimbarea ca plimbarea, da sa vezi cum e cu bunelul depresiv ca nu mai face fata...si cu nevestica fosta tinerica, ramasa fara jucarie si fara succes la altii...ca deja ce e bun e luat...si cu alternativa fatalailor de varsta a 2-a...sau a ratatilor de varsta a 2-a...

are balta pesteeee...

da` e acoperit cu apa
mitura
Postat pe 27 Septembrie 2010 22:12
eu cred ca tu esti ori nimfona ori o tipa care duce lipsa rauuuuuu de tot
healthy006655
Postat pe 29 Septembrie 2010 14:56

are balta pesteeee...

healthy006655
Postat pe 29 Septembrie 2010 15:08
De la: healthy006655, la data 2010-09-29 15:08:00

are balta pesteeee...

nu e vorba ca esti· nimfomana · sau nu e vorba de intelegere cum noi ii intelegem pe ei si ei treb sa inteleaga ca avrem si noi nevoie de intelegere ,dragoste si sex ca sa zic asa .ca o femeie la 24 de ani sau 30 simte nevoia dar ei la 45 50 nu prea .asa ca ce ne ramane decat sa lasam ·tatici· ca sa nu zic ca ne cautam pe altu .mai bine ii zpui omului in fata ·pana acum a fost bine dar eu vreau altceva ·
kudika321976
Postat pe 29 Septembrie 2010 15:53
diferenta de varsta??? 15 ani este mult , nu poate fii vorba de relatie in acest caz , doar de aventura iar daca te multumesti cu atat poti avea o aventura pe cinste , care te va face sa fii iar tanara , sa treiesti experiente noi si placute iar daca ar fii sa te casatoresti cu o persoana mai in varsta ca tine cu 15 ani mai bine te-ai apuca de altceva , nu cred ca va dura oricat ai incerca...nu poti lupta din pacate "impotiva timpuil" care este nemilos...iar tu cand vei ajunge la 40 de ani ea ar avea 65..etc
sorindoc_87
Postat pe 29 Septembrie 2010 16:43
Atunci e cel mai distractiv cu bunelul....unu-doi partz, trei-patru scartz...la cinci partida e deja incheiata si bunelul sforaie...iar ea isi roade unghiile, ca altul mai bun nu gaseste...
kudika226898
Postat pe 29 Septembrie 2010 17:46
De la: kudika141440, la data 2010-09-25 16:22:07ACEST TEXT ESTE SCRIS DE TINE ADRESAT MIE

tu de unde stii atatea despre tatici ?
Celia_29
Postat pe 29 Septembrie 2010 17:50
De la: florin63b, la data 2010-09-18 19:36:05 EU SANT NECASATORIT ,AM CUNOSCUT O PERSOANA CU 9 ANI MAI TANARA ,NE-M INTELES BINE ,DAR DUPA 2 ANI SI JUMATATE M-A LASAT PENTRU UN BATRANEL DE APROAPE 70 ANI,EU AVAND 47 SI EA 38, AICI OARE CE POATE FII?
EL ARE 2 FETE MAI MARI CA SI EA,MAI EXISTA DRAGOSTE? SENTIMENTE ? SI DUPA CATE AM FOST INFORMAT CA A DESPARTITO DE PRIMUL SOT ACUM 10 ANI.DAR AU IN COMUN FAPTUL CA FAC PARTE DIN MISCAREA MISSA .
OARE PE CINE POTI SA IUBESTI IN ACEASTA LUME?
florin63b
Postat pe 29 Septembrie 2010 19:22
Sunt diferente majore de la inceput intre cei 2,de mentalitate ,de nevoi, de aspiratii....intre parintii mei a fost o diferenta de 19 ani, nepotrivire totala intre cei doi,noi doua surori la mijloc....tata mereu diplomat,mama mai tinara intotdeauna mai vulcanica ,au stat impreuna 20 de ani...sotul meu cu care am fost impreuna 15 ani a cunoscut -o pe una cu 19 ani mai mica....am divortat ,ei sunt impreuna...pina cind ?viata...soarta.....
kudika227120
Postat pe 29 Septembrie 2010 20:21
Normal k o diferenta mare de varsa isi va spune cuvantul la un moment dat,in dezavantajul celui tanar,caruia ii trece viatza.....since
kudika322371
Postat pe 1 Octombrie 2010 01:55
m-ai vorbim noi dupa 5-10 ani cind sora ta va fi inca plina de viata si cumnatul tau va arata ca bunicul ei.depinde si de ia cit este de focoasa si de el cit mai poata sa faca fata ei?
kudika316920
Postat pe 1 Octombrie 2010 21:01
kudika318477
Postat pe 3 Octombrie 2010 01:17
Primesti 100 $ pentru o simpla inregistrare!!! NU E O GLUMA !!!
Eu m-am inregistrat acum o saptamana si in cateva ore mi-am scos banii de pe card!!! Inregistreaza-te ACUM, promotia e valabila pana pe 8.10.2010
Link-ul aici: http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=carlaT
Daca ai mai multe PC-uri te poti inregistra si pe ele pe numele rudelor deoarece se poate face o singura inregistrare pe un IP.
CarlaT
Postat pe 3 Octombrie 2010 01:25
Ion Dichiseanu si sotia tinerica
chelu_
Postat pe 3 Octombrie 2010 10:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De Ce cand iubesti inseli? 404 De la: 24 Iulie 2013 13:41
un sfat? 14 De la: kudika026442 10 Mai 2010 18:37
Fata lui .... 39 De la: maimai_no1 31 Ianuarie 2012 18:04
hello 12 De la: _oktober_ 3 August 2010 21:42
need an advice :( 42 De la: Eva32 2 Iulie 2011 01:50