Mai multe
|
Cand vad mentalitatea romanului – iertata sa-mi fie remarca de cei care inteleg ca fiecare persoana este única si are propriile interese, necesitati , sentimente,… – imi dau seama de ce suntem inca la nivel de secol XVIII – IXX pentru ca - gandirea noastra a gloatei a uitat sa se dezvolte. Pana acum am crezut ca perioada comunismului este de vina, dar au trecut mai mult de 20 de ani aproape o noua generatie si forma de gandire a noului roman este la fel - neschimbata – barbatul dupa 40 nu este capabil de facut sex, o diferenta de 10 -20 ani nu este buna si o punem ca si “litera de lege”. ¿Ce va face sa credeti ca este mai duradera o diferenta de varsta de 0 – 5 ani?¿De ce trebuie sa fie bun pentru mine ceea ce este bun pentru tine?¿De ce este “obligatoriu” ca un barbat trecut de 50 sa nu poata face sex? Fostul meu sot – sa odihneasca in pace – nu putea cu 27 -28 de ani, iar bunicul meu o “zapacea “ pe bunica si la 76 de ani. Actualul sot este mai mare ca mine cu 11 ani a trecut de 50 si daca ne gandim la pat pentru ca vad ca aceasta este preocuparea majoritatii nu il schimb cu unul de 25 pentru nimic in lume. La fel nu inteleg mentalitatea noastra de secol IXX in care o femeie trecuta de 40 de ani este batrana – total gresit – In lumea dezvoltata o femeie trecuta de 35 – 40 ani dupa ce s-a bucurat de viata si s-a realizat profesional sau nu - se gandeste sa isi intemeieze o familia si mai degraba scopul este sa aiba un copil. In lumea dezvoltata indiferent de varsta femeia nu sta in casa (servici - casa - cratita - copii – barbat ce citeste ziarul sau se uita la televisor cu sticla in mana) nu asta a ramas de lumea a III-a, o femeie casatorita a plecat la drum in doi si obligatiile sunt pentru amandoi in egala masura, dar banuiesc ca trebuie sa treca alt secol ca sa ajungem la aceasta forma de comportament si gandire (sa ma ierte acel mic procent de persoane ce nu se vad identificate cu “expunerea” mea). ¡Ironiile pentru altii! Pentru ca in final vor ramane doar acei "atotstiutori" singurii membrii activi ai forumului. Este posibil sa nu ma exprim corect din punct de vedere gramatical – cer scuze limbii romane – am inceput s-o uit. ¡Numai bine! |
||
|
Fer10 Postat pe 3 Octombrie 2010 10:38 |
||
|---|---|---|
De la: MIKE_condo, la data 2010-09-15 22:02:37De la: ale_blondutza, la data 2010-09-15 21:16:41ce spuneti de diferentele de varsta de mai mult de 15 ani intre parteneri?De cand ati scris mesajul si pana acum, printre altele bineanteles, am tot socotit cam cate cupluri cunosc, la care diferenta intre parteneri este cam in jur de 15 ani, plus-minus un an sau doi. Am ajuns la cifra 8, adica 8 cupluri pe care le cunosc bine. Cupluri care s-au format in diferite imprejurari si circumstante, care s-au intalnit in valtoarea asta nebuna numita viata, si care s-au hotarat sa mearga impreuna mai departe. Si pot sa va asigur ca nici un cuplu nu s-a format pentru profitul unuia dintre parteneri sau interese materiale. Pot sa va spun ca toti se inteleg excelent, mult mai bine decat o multime de cupluri cu parteneri de varste apropiate pe care le cunosc de asemenea. Asa ca subiectul este discutabil, exista pareri si pareri, dar mai multa bascalie in loc de raspunsuri normale. |
||
|
kudika227376 Postat pe 3 Octombrie 2010 13:42 |
||
De la: Fer10, la data 2010-10-03 10:38:25Cand vad mentalitatea romanului – iertata sa-mi fie remarca de cei care inteleg ca fiecare persoana este única si are propriile interese, necesitati , sentimente,… – imi dau seama de ce suntem inca la nivel de secol XVIII – IXX pentru ca - gandirea noastra a gloatei a uitat sa se dezvolte. Pana acum am crezut ca perioada comunismului este de vina, dar au trecut mai mult de 20 de ani aproape o noua generatie si forma de gandire a noului roman este la fel - neschimbata – barbatul dupa 40 nu este capabil de facut sex, o diferenta de 10 -20 ani nu este buna si o punem ca si “litera de lege”. ¿Ce va face sa credeti ca este mai duradera o diferenta de varsta de 0 – 5 ani?¿De ce trebuie sa fie bun pentru mine ceea ce este bun pentru tine?¿De ce este “obligatoriu” ca un barbat trecut de 50 sa nu poata face sex? Fostul meu sot – sa odihneasca in pace – nu putea cu 27 -28 de ani, iar bunicul meu o “zapacea “ pe bunica si la 76 de ani. Actualul sot este mai mare ca mine cu 11 ani a trecut de 50 si daca ne gandim la pat pentru ca vad ca aceasta este preocuparea majoritatii nu il schimb cu unul de 25 pentru nimic in lume. La fel nu inteleg mentalitatea noastra de secol IXX in care o femeie trecuta de 40 de ani este batrana – total gresit – In lumea dezvoltata o femeie trecuta de 35 – 40 ani dupa ce s-a bucurat de viata si s-a realizat profesional sau nu - se gandeste sa isi intemeieze o familia si mai degraba scopul este sa aiba un copil. In lumea dezvoltata indiferent de varsta femeia nu sta in casa (servici - casa - cratita - copii – barbat ce citeste ziarul sau se uita la televisor cu sticla in mana) nu asta a ramas de lumea a III-a, o femeie casatorita a plecat la drum in doi si obligatiile sunt pentru amandoi in egala masura, dar banuiesc ca trebuie sa treca alt secol ca sa ajungem la aceasta forma de comportament si gandire (sa ma ierte acel mic procent de persoane ce nu se vad identificate cu “expunerea” mea).sunt in aceeasi situatie ca tine si sunt totalmente de acord! Nici daca-ti dictam nu scriai mai bine ! Pareristi au fost si o sa fie! |
||
|
|
||
|
kudika227376 Postat pe 3 Octombrie 2010 13:46 |
||
|
diferentele de varsta spui....acestea se numesc preconceptii, iubirea nu are limite (varsta, nationalitate distanta etc.) nu lasati circumstantele sa se implice in viata voastra amoroasa.urmati-va sufletele. numai bine! |
||
|
QUEEN_ANNE Postat pe 3 Octombrie 2010 14:43 |
||
|
la mine faza e ca am 17 si el 25 si toata lumea ma judeca
|
||
|
kudika175186 Postat pe 3 Octombrie 2010 20:20 |
||
De la: kudika175186, la data 2010-10-03 20:20:08la mine faza e ca am 17 si el 25 Ai noroc ca nu il judeca pe el ca il vizitai pe la puscarie
|
||
|
Barbie30 Postat pe 3 Octombrie 2010 20:22 |
||
sunt ok...eu si sotul meu avem diferenta de varsta de 16 ani si suntem de 8 ani impreuna si e totul super ok.!ma simt mult mai bine cu el,stie cum sa aiba grija de mine,stie cum sa vb cu mine ....ma simt in siguranta langa el!!
|
||
|
playboy Postat pe 3 Octombrie 2010 23:58 |
||
Dar langa unul tanar de ce nu te-ai simtit in siguranta? Ceva probleme legate de increderea in fortele proprii?
|
||
|
kudika226898 Postat pe 4 Octombrie 2010 18:47 |
||
De la: Fer10, la data 2010-10-03 10:38:25Cand vad mentalitatea romanului – iertata sa-mi fie remarca de cei care inteleg ca fiecare persoana este única si are propriile interese, necesitati , sentimente,… – imi dau seama de ce suntem inca la nivel de secol XVIII – IXX pentru ca - gandirea noastra a gloatei a uitat sa se dezvolte. Pana acum am crezut ca perioada comunismului este de vina, dar au trecut mai mult de 20 de ani aproape o noua generatie si forma de gandire a noului roman este la fel - neschimbata – barbatul dupa 40 nu este capabil de facut sex, o diferenta de 10 -20 ani nu este buna si o punem ca si “litera de lege”. ¿Ce va face sa credeti ca este mai duradera o diferenta de varsta de 0 – 5 ani?¿De ce trebuie sa fie bun pentru mine ceea ce este bun pentru tine?¿De ce este “obligatoriu” ca un barbat trecut de 50 sa nu poata face sex? Fostul meu sot – sa odihneasca in pace – nu putea cu 27 -28 de ani, iar bunicul meu o “zapacea “ pe bunica si la 76 de ani. Actualul sot este mai mare ca mine cu 11 ani a trecut de 50 si daca ne gandim la pat pentru ca vad ca aceasta este preocuparea majoritatii nu il schimb cu unul de 25 pentru nimic in lume. La fel nu inteleg mentalitatea noastra de secol IXX in care o femeie trecuta de 40 de ani este batrana – total gresit – In lumea dezvoltata o femeie trecuta de 35 – 40 ani dupa ce s-a bucurat de viata si s-a realizat profesional sau nu - se gandeste sa isi intemeieze o familia si mai degraba scopul este sa aiba un copil. In lumea dezvoltata indiferent de varsta femeia nu sta in casa (servici - casa - cratita - copii – barbat ce citeste ziarul sau se uita la televisor cu sticla in mana) nu asta a ramas de lumea a III-a, o femeie casatorita a plecat la drum in doi si obligatiile sunt pentru amandoi in egala masura, dar banuiesc ca trebuie sa treca alt secol ca sa ajungem la aceasta forma de comportament si gandire (sa ma ierte acel mic procent de persoane ce nu se vad identificate cu “expunerea” mea). |
||
|
kudika226898 Postat pe 4 Octombrie 2010 18:54 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-10-04 18:47:34Dar langa unul tanar de ce nu te-ai simtit in siguranta? Ceva probleme legate de increderea in fortele proprii? pt ca "taticu" vine deja cu temele facute...are casa, masina si ceva banuti...cu unul tanar trebuie s-o iei de la zero...ceea ce poate fi cam frustrant acum sa nu generalizam, dar mi-as dori ca toate aceste fatuci tinere care si-au ales barbati purii, sa posteze si dupa vreo 20 de ani si sa-si compare starea din viitor cu cea de acum...si nu ma refer la starea materiala
|
||
|
miss_darine Postat pe 4 Octombrie 2010 19:12 |
||
|
ce parere aveti la diferenta de 20 ani? Eu am avut o prietena pe numele de BAR FLORINA din ORADEA ,am locuit impreuna cam 2 ani si jumatate, ne-m simtit minunat credeam in iubirea vieti mele eu 47 ani ea 48, dar intre timp a intervenit o persoana pe numele de Valea Alexandru Vasile tot din Oradea, membru MISSA, CARE ARE 57 ANI, SI IA SPALAT CREIERUL SI NUMAI PE EL IL VEDE,Ma mir daca e dragoste, cred ca nu realizeaza ce fac. El cu doua fete aproape de varstra ei. Oare e o iubire si dragoste sau ce poate fii? Eu nu stiu ce sa cred. |
||
|
florin63b Postat pe 4 Octombrie 2010 21:34 |
||
|
pentru 226898 si ... Am inceput sa uit limba romana (si nu sunt singura persoana in aceasta situatie) pentru ca locuiesc de foarte multi ani in alta tara. Cand eram de varsta ta gandeam aproape la fel de superficial ca tine, dar in momentul in care incepi sa faci tu greselile pe care inainte le faceau altii, iti dai seama ca indiferent de studii si in cazul meu fara sa fiu lipsita de modestie imi lipseste doctoratul - te trezesti ca nu mai stii nici limba romana bine, dar nici limba tarii de adoptie. Pentru celelalte remarci nu stiu daca merita sa raspund, deoarece inainte de a face o remarca ar trebui sa se citeasca mai bine continutul - " Fostul meu sot – sa odihneasca in pace – nu putea cu 27 -28 de ani" cred ca se intelege foarte bine ca am fost vaduva - aveam 35 ani si diferenta de varsta era de aproape 5 ani, acum am 46 ani si sotul meu actual are 57 ani. In concluzie doamna sau domnisoara draga cunosc destul de bine ambele situatii si in cazul meu (sa nu uitam ca fiecare persoana e unica si ceea ce e bun pentru unul nu este obligatoriu bun pentru altul) pot spune ca - daca ar fi sa o iau de la capat as alege a doua varianta- viata mea din toate punctele de vedere este mult mai plina si mai satisfactorie cu actualul meu sot. Numai bine! |
||
|
Fer10 Postat pe 5 Octombrie 2010 19:17 |
||
De la: florin63b, la data 2010-10-04 21:34:34ce parere aveti la diferenta de 20 ani? cred ca domnul o sa te "pupe" daca citeste ce ai scris tu aici
|
||
|
Barbie30 Postat pe 5 Octombrie 2010 19:28 |
||
De la: Fer10, la data 2010-10-05 19:17:11 pentru 226898 si ... E cazul dvs...la 46 de ani, nu cred ca mai conteaza asa mult varsta sotului, pentru ca oricum viata sexuala nu mai e ce-a fost odata...eu ma refeream la diferentele mari de varsta, de la 15 ani in sus... sa nu-mi spuneti ca o femeie normala de 40 de ani e multumita cu unul de 55-60 de ani...si nu incurajez genul acesta de relatii...dvs.ati ales aceasta solutie dupa un eveniment trist...In al doilea rand, ma deranjeaza cand se incearca justificarea unor greseli de exprimare sub pretextul traiului in strainatate...e ca in povestea aceea cu grebla...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 5 Octombrie 2010 22:23 |
||
Nu meritati mai multa atentie, se vede ca nu sunteti o persoana care sa accepte opiniile altora. Va place sa va impuneti si incercati sa impuneti forma dvs de gandire. Ma repet in aceasta lume toate persoanele au dreptul la propria opinie si inca ceva ¿Ce va face sa credeti ca dumneavoastra aveti dreptate? Pana acum doar argumente neintemeiate si de asemenea ati tras concluzii asupra situatiei mele complet echivocate. Dupa cum vad singurul lucru care va intereseaza este viata sexuala si Daca nu ma insel subiectul acestei teme este - Diferenta de varsta - De restul nu merita sa comentez. Dupa cum am mai spus - "Ironicii" vor ramane singurii membrii activi in acest forum - persoanele decente se retrag. ¡Numai bine! |
||
|
Fer10 Postat pe 5 Octombrie 2010 23:47 |
||
Sexul are importanta lui in cuplu....sau sunteti de alta parere? Si confera si acel confort psihic, atat de necesar...de ce sa ne acrim langa un batran, cand sunt atatia tineri alaturi de care sa fim fericite? De ce sa ne protejeze mosul cand putem fi sigure pe noi? Nu incerc sa impun nimic, invit doar la incredere si autoapreciere...nu la resemnarea in bratele lui tataie cel protector si neputincios...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 6 Octombrie 2010 22:32 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-10-04 18:47:34Dar langa unul tanar de ce nu te-ai simtit in siguranta? Ceva probleme legate de increderea in fortele proprii?nu draga .....
|
||
|
playboy Postat pe 8 Octombrie 2010 00:25 |
||
Da' cu unul tanar de ce nu ai putut sa te intelegi?
|
||
|
kudika226898 Postat pe 8 Octombrie 2010 17:47 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-10-08 17:47:14Da' cu unul tanar de ce nu ai putut sa te intelegi?ba da.ma intelegeam si cu tineri dar mi s-a parut mult mai interesant cu sotul meu....am avut ce sa invat de la el....si e mult mai bn asa...crede-ma!nu l-asi da pe 10 tineri frumusei...
|
||
|
playboy Postat pe 10 Octombrie 2010 12:49 |
||
BRAVO, sunt de acord cu tine nici eu nu as prefera unul tanar.Stim noi de ce
|
||
|
kudika141440 Postat pe 10 Octombrie 2010 20:44 |
||
Ba habar n-aveti sa relationati...v-ati amagit in bratele lui tataita, sa va invete nu stiu ce... ...si cand tataita va ceda, veti da fuga la psiholog....sau cu el la urolog, sa-i puna vreun mecanism...atunci sa vedeti voi mare amor... ..mai ceva ca-n filme...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 10 Octombrie 2010 22:25 |
||
De la: Fer10, la data 2010-10-05 19:17:11 pentru 226898 si ... ... ce spui tu e o alta poveste ... sinteti doi oameni trecuti de prima tineretze care aveau deja bagajele in carutza ... daca te-ai fi intilnit cu sotul tau actual cind aveai 25 si el 47 nu cred ca mai era la fel de in regula ... cred ca confunzi lucrurile ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Octombrie 2010 22:32 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-10-10 22:25:08Ba habar n-aveti sa relationati...v-ati amagit in bratele lui tataita, sa va invete nu stiu ce... ... daca tataitza are bani ... restul sint mizilicuri ... femeile cauta stabilitate ... asta le face fericite ... cind apar si ceva verzisori deja e mult prea perfect ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Octombrie 2010 22:44 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-10-10 22:25:08Ba habar n-aveti sa relationati...v-ati amagit in bratele lui tataita, sa va invete nu stiu ce..........vai ma....deja m-ai facut sa imi fie asa frica....imediat imi fac o programare la psiholog....dar de unde stii asa de bine?ai trait pe piele ta? daca nu ai fost direct implicata in asa o relatie,mai bn taci draga ca taracanesti prea pe gratis
|
||
|
playboy Postat pe 12 Octombrie 2010 00:00 |
||
si intr-o relatie nu doar sexul e prioritatea.....intelegi???daca aici bateai aneul....
|
||
|
playboy Postat pe 12 Octombrie 2010 00:02 |
||
...bineinteles ca nu e o prioritate...aceea ar fi mirositul vanturilor...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 12 Octombrie 2010 09:05 |
||
De la: playboy, la data 2010-10-12 00:00:29De la: kudika226898, la data 2010-10-10 22:25:08Ba habar n-aveti sa relationati...v-ati amagit in bratele lui tataita, sa va invete nu stiu ce..........vai ma....deja m-ai facut sa imi fie asa frica....imediat imi fac o programare la psiholog....dar de unde stii asa de bine?ai trait pe piele ta? Ai dreptate playboy, oare de ce ne povesteste kudika 226898 atat de mult din experienta sa si cat de mult a dus lipsa de SEX sau duce ca numai despre asta vorbeste
|
||
|
kudika141440 Postat pe 12 Octombrie 2010 16:19 |
||
De la: kudika141440, la data 2010-10-12 16:19:12De la: playboy, la data 2010-10-12 00:00:29De la: kudika226898, la data 2010-10-10 22:25:08Ba habar n-aveti sa relationati...v-ati amagit in bratele lui tataita, sa va invete nu stiu ce..........vai ma....deja m-ai facut sa imi fie asa frica....imediat imi fac o programare la psiholog....dar de unde stii asa de bine?ai trait pe piele ta?
|
||
|
playboy Postat pe 12 Octombrie 2010 17:37 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-10-12 09:05:32stii cine duce in discutii asemenea probleme?cine le are!asa ca....nu mai fi frustrata draga...se gaseste unul sa ti-o traga si tie
|
||
|
playboy Postat pe 12 Octombrie 2010 17:47 |
||
De la: playboy, la data 2010-10-12 17:47:12De la: kudika226898, la data 2010-10-12 09:05:32stii cine duce in discutii asemenea probleme?cine le are!asa ca....nu mai fi frustrata draga...se gaseste unul sa ti-o traga si tie
|
||
|
kudika141440 Postat pe 13 Octombrie 2010 14:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sa iubesti fara speranta | 13 | De la: Diavolyta_ 1 Septembrie 2009 22:12 |
| un mic sfat | 12 | De la: veronimus 6 Martie 2012 14:27 |
| Am nevoie de un sfat:) | 2 | De la: pickard 16 Iulie 2011 13:41 |
|
|
||
| Yahoo Messenger | 8 | De la: yumy 8 Iulie 2011 12:14 |
| buna!! | 47 | De la: kudika517359 31 Martie 2012 14:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.