Mai multe
De la: melabella, la data 2010-09-18 15:00:37Mie mi se pare perfect normal. Sora mea este casatorita cu cumnatul meu care este cu 22 de ani mai mare decat ea. Au o fetita de 7 ani si sunt de 13 ani impreuna, iar pana acum nu s-au despartit niciodata. Oricum, varsta nu conteaza daca iubesti. Ai spus corect...pana acum...mai vede ea mai tarziu...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 20 Septembrie 2010 20:17 |
||
|---|---|---|
VIRSTA NU CONTEEAZA IN DRAGOSTE .EU SUNT CASATORITA SI SOTUL MEU E CU 23 DE ANI MAI MARE CA MINE SI NE INTELEGEM DE MINUNE CHIAR FOARTE BINE SI AVEM 5 ANI DE CIND SUNTEM IMPREUNA. INTR-O RELATIE NU CONTEAZA VIRSTA DACA E IUBIRE RECIPROCA SI INTELEGERE NIMICA NU MAI CONTEAZA. MAI COMENTEAZA UNII DESPRE RELATIILE CARE AU DIFERENTE MARI DE VIRSTA DAR NU VAD LOGICA DACA E SA NU SE INTELEAGA 2 PARTENERI POATE SA FIE SI DEO VIRSTA NU NUMAI CU DIFERENTE MARI. ASA CA NU CONTEAZA.
|
||
|
kudika139586 Postat pe 20 Septembrie 2010 22:52 |
||
De la: kudika139586, la data 2010-09-20 22:52:32VIRSTA NU CONTEEAZA IN DRAGOSTE .EU SUNT CASATORITA SI SOTUL MEU E CU 23 DE ANI MAI MARE CA MINE SI NE INTELEGEM DE MINUNE CHIAR FOARTE BINE SI AVEM 5 ANI DE CIND SUNTEM IMPREUNA. INTR-O RELATIE NU CONTEAZA VIRSTA DACA E IUBIRE RECIPROCA SI INTELEGERE NIMICA NU MAI CONTEAZA. MAI COMENTEAZA UNII DESPRE RELATIILE CARE AU DIFERENTE MARI DE VIRSTA DAR NU VAD LOGICA DACA E SA NU SE INTELEAGA 2 PARTENERI POATE SA FIE SI DEO VIRSTA NU NUMAI CU DIFERENTE MARI. ASA CA NU CONTEAZA. Relatia ta este de 5 ani,vezi tu mai tarziu cum sta treaba! Sper sa fi tu exceptia!
|
||
|
|
||
|
Barbie30 Postat pe 20 Septembrie 2010 23:15 |
||
|
Buna, e bine si cu flori in pat iar despre relatia la pat e discutabila noi avem o relatie intima foarte buna intotdeauna daca vrei sa ai ceva in timp ai grija de el ( sper sa intelegi sensul) asa ca nimeni nu va sti ce se va intampla peste 5 ani. Eu sunt fericita cu sotul meu, nu pun la suflet rautatile celor din jur MA BUCUR PE DEPLIN DE FERICIREA MEA. Doresc numai bine. |
||
|
kudika141440 Postat pe 21 Septembrie 2010 17:42 |
||
De la: kudika139586, la data 2010-09-20 22:52:32VIRSTA NU CONTEEAZA IN DRAGOSTE .EU SUNT CASATORITA SI SOTUL MEU E CU 23 DE ANI MAI MARE CA MINE SI NE INTELEGEM DE MINUNE CHIAR FOARTE BINE SI AVEM 5 ANI DE CIND SUNTEM IMPREUNA. INTR-O RELATIE NU CONTEAZA VIRSTA DACA E IUBIRE RECIPROCA SI INTELEGERE NIMICA NU MAI CONTEAZA. MAI COMENTEAZA UNII DESPRE RELATIILE CARE AU DIFERENTE MARI DE VIRSTA DAR NU VAD LOGICA DACA E SA NU SE INTELEAGA 2 PARTENERI POATE SA FIE SI DEO VIRSTA NU NUMAI CU DIFERENTE MARI. ASA CA NU CONTEAZA. Asa e...doar ca probabilitatea e infinit mai mica...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 21 Septembrie 2010 18:02 |
||
De la: kudika141440, la data 2010-09-21 17:42:47Buna, e bine si cu flori in pat iar despre relatia la pat e discutabila noi avem o relatie intima foarte buna intotdeauna daca vrei sa ai ceva in timp ai grija de el ( sper sa intelegi sensul) asa ca nimeni nu va sti ce se va intampla peste 5 ani. Eu sunt fericita cu sotul meu, nu pun la suflet rautatile celor din jur MA BUCUR PE DEPLIN DE FERICIREA MEA. Normal ca sa te bucuri si sa-l folosesti la maxim, sa-ti ajunga pentru tot restul vietii cand l-or lasa bateriile....
|
||
|
kudika226898 Postat pe 21 Septembrie 2010 18:04 |
||
si sotul meu e mai mare decat mine cu aproape 20 de ani, avem aceleasi conceptii de viata, ne intelegem, in principiu, dar cand e vorba de distractie, eu as iesi mai des decat el. el ar sta toata ziua numai in fata televizorului si la nani, si pentru asta ma cam dispera. deci, la un moment dat te lovesti de niste chestii legate de diferenta de varsta, mai mici sau mari. si nu e chestia de sex, asta cred ca nu e problema principala, doar daca nu cumva esti o nimfomana si vrei de 10 ori pe noapte. la 50 de ani un barbat poate fi super potent, nu stiu pe la 70...n-am ajuns acolo
|
||
|
claubut Postat pe 22 Septembrie 2010 08:06 |
||
Esti haioasa...poate fi potent...mai vezi tu ce faci mai tarziu, cand veti avea niste nopti lungi de discutii......
|
||
|
kudika226898 Postat pe 22 Septembrie 2010 18:21 |
||
|
Buna fetelor, eu nu inteleg de ce multe fete de pe aici isi dau cu parerea despre casatorii sau relatii cu diferenta de varsta, noi cele care suntem casatorite cu barbati mai invarsta stim cel mai bine cum este relatia si viata nostra iar cine nu a trecut printr-o asemenea experienta eu zic sa nu isi mai dea cu parerea doar din presupus.Cred ca exista si frustrare in comentarii pentru ca pana la urma nimeni nu va tine cont nici de sfaturile bune nici de cele rele de pe aici pana nu traieste el pe pielea lui, asa ca eu imi sustin parerea. Va pup. |
||
|
kudika141440 Postat pe 22 Septembrie 2010 19:27 |
||
| nu-mi permit sa dau sfaturi..am avut 2 experiente un sot cu 14 ani mai mare.. si m-a batutDumnezeu dupa 15 ani am divortat si m-am ales cu unul cu 10 ani mai mic...e mai rau..adica la inceput pare ...bine.ei! totul pare bine la inceput..poate exagerez,in ambele cazuri au fost si perioade frumoase..dar pentru o femeie(depinde si de femeie) e mai bine sa fie partenerul un pic mai mare..stim cu toti-adica toatele,ca ei..mai tarziu se maturizeaza...sau...newer..din fiecare experienta nu am invatat mare lucru,decat ca nu am stiut sa fac un atuu din faptul ca eram mai mare sau chiar mai mica...sii? am suferit doar ...eu!... siii??nu mi-a mai trebuit niciunul.acum sunt singura(de 10 ani)si sunt mai nebuna ca oricand,am in cap numai plecari,calatorii,jaz, Vama Veche,daaa,nu va uitati ca nu mai sunt tanara..tineretea e o stare de spirit.Dar nu va luati dupa mine,aproape in nici o situatie nu exista ''retete'...doar experiente si trairi personale...cu mici asemanari..va pupa Any si va doreste sa iubiti si sa aveti noroc in dragoste...' | ||
|
kudika139580 Postat pe 22 Septembrie 2010 22:13 |
||
| mm...da, parintii au pana la urma dreptate!pentru ca ei vad mai bine si pt.ca vor binele copilului lor.(stiu mai sunt si exceptii,din fericire destul de rare...vb.de parinti normali..)si mai e si hotararea ca stii ce vrei,ca esti tare si cu cat se impotriveste mai tare toata lumea,tu parca devii mai convins ca ai dreptate..asta pt.ca asculti mai mult cu urechea stanga unde-ti sufla ''dracusorul'' ca dc.asculti cu drepta e Ingerasul....din pacate nu intotdeauna e mai tare Ingerasul,poate ca asa trebuie,sa traim acea experienta,ca sa ne fortifice...va pup si iar va doresc sa fiti iubite si invatati sa ..daruiti,altfel nu prea primesti nimic.. | ||
|
kudika139580 Postat pe 22 Septembrie 2010 22:35 |
||
De la: kudika139580, la data 2010-09-22 22:13:50nu-mi permit sa dau sfaturi..am avut 2 experiente un sot cu 14 ani mai mare.. si m-a batutDumnezeu dupa 15 ani am divortat si m-am ales cu unul cu 10 ani mai mic...e mai rau..adica la inceput pare ...bine.ei! totul pare bine la inceput..poate exagerez,in ambele cazuri au fost si perioade frumoase..dar pentru o femeie(depinde si de femeie) e mai bine sa fie partenerul un pic mai mare..stim cu toti-adica toatele,ca ei..mai tarziu se maturizeaza...sau...newer..din fiecare experienta nu am invatat mare lucru,decat ca nu am stiut sa fac un atuu din faptul ca eram mai mare sau chiar mai mica...sii? am suferit doar ...eu!... siii??nu mi-a mai trebuit niciunul.acum sunt singura(de 10 ani)si sunt mai nebuna ca oricand,am in cap numai plecari,calatorii,jaz, Vama Veche,daaa,nu va uitati ca nu mai sunt tanara..tineretea e o stare de spirit.Dar nu va luati dupa mine,aproape in nici o situatie nu exista ''retete'...doar experiente si trairi personale...cu mici asemanari..va pupa Any si va doreste sa iubiti si sa aveti noroc in dragoste...' ASA O SA AJUNGEM TOATE CELE CARE CREDEM CA DRAGOSTEA POATE VENII LA ORICE VARSTA,VINE PENTRU CATIVA ANI SAU PENTRU CEVA BANI,SOTUL MEU VREA SA AVEM UN COPIL EU NU SUN DEACORD PENTRU CA NU STIU CAT TIMP VOI RAMANE CU EL SI NU VREAU CA COPILUL MEU SA CREASCA FARA TATA,SI IN PRIMUL RAND AM 24 ANI (EL 45) SI VREAU SA MA DISTREZ EU SI DUPA DACA DUMNEZEU VREA FACEM (SAU FAC CU CINE OS FI IN VIATA MEA IN TIMPUL ACELA) E ADEVARAT CE SPUI EU VREAU SA IES SA DANSEZ DAR EL NU ,NU AVEM NICI RELATII SEXUALE DESE ,CHIAR AM AVUT PROBLEME PE CHESTIA ASTA UN OM CARE NU ARE CHEF INSEAMNA CXA NU TE MAI VREA (6 LUNI) SI EU L.AM IERTAT DEOCAMDATA(IN PREZENT NU AVEM RELATII DE 2 LUNI) NU STIU CAT O SA MAI IERT ,PANA LA URMA SE STARNG LUCRURI CARE U LE FACEM IMPREUNA SI NE DISTANTAM UNU DE ALTU. IUBITI.VA MULT |
||
|
kudika321976 Postat pe 22 Septembrie 2010 23:11 |
||
De la: kudika141440, la data 2010-09-22 19:27:12Buna fetelor, eu nu inteleg de ce multe fete de pe aici isi dau cu parerea despre casatorii sau relatii cu diferenta de varsta, noi cele care suntem casatorite cu barbati mai invarsta stim cel mai bine cum este relatia si viata nostra iar cine nu a trecut printr-o asemenea experienta eu zic sa nu isi mai dea cu parerea doar din presupus.Cred ca exista si frustrare in comentarii pentru ca pana la urma nimeni nu va tine cont nici de sfaturile bune nici de cele rele de pe aici pana nu traieste el pe pielea lui, asa ca eu imi sustin parerea. Acuma, mai sunt unele care au avut astfel de experiente, au tras concluziile de rigoare si au ales bine ulterior, cand s-au casatorit...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 22 Septembrie 2010 23:40 |
||
De la: kudika139580, la data 2010-09-22 22:13:50nu-mi permit sa dau sfaturi..am avut 2 experiente un sot cu 14 ani mai mare.. si m-a batutDumnezeu dupa 15 ani am divortat si m-am ales cu unul cu 10 ani mai mic...e mai rau..adica la inceput pare ...bine.ei! totul pare bine la inceput..poate exagerez,in ambele cazuri au fost si perioade frumoase..dar pentru o femeie(depinde si de femeie) e mai bine sa fie partenerul un pic mai mare..stim cu toti-adica toatele,ca ei..mai tarziu se maturizeaza...sau...newer..din fiecare experienta nu am invatat mare lucru,decat ca nu am stiut sa fac un atuu din faptul ca eram mai mare sau chiar mai mica...sii? am suferit doar ...eu!... siii??nu mi-a mai trebuit niciunul.acum sunt singura(de 10 ani)si sunt mai nebuna ca oricand,am in cap numai plecari,calatorii,jaz, Vama Veche,daaa,nu va uitati ca nu mai sunt tanara..tineretea e o stare de spirit.Dar nu va luati dupa mine,aproape in nici o situatie nu exista ''retete'...doar experiente si trairi personale...cu mici asemanari..va pupa Any si va doreste sa iubiti si sa aveti noroc in dragoste...' Draga, mi-ai confirmat teoriile...imi pare rau ca n-ai stiut alege...dar asta e..poate povestea ta va avea un final bun...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 22 Septembrie 2010 23:42 |
||
De la: kudika321976, la data 2010-09-22 23:11:11De la: kudika139580, la data 2010-09-22 22:13:50nu-mi permit sa dau sfaturi..am avut 2 experiente un sot cu 14 ani mai mare.. si m-a batutDumnezeu dupa 15 ani am divortat si m-am ales cu unul cu 10 ani mai mic...e mai rau..adica la inceput pare ...bine.ei! totul pare bine la inceput..poate exagerez,in ambele cazuri au fost si perioade frumoase..dar pentru o femeie(depinde si de femeie) e mai bine sa fie partenerul un pic mai mare..stim cu toti-adica toatele,ca ei..mai tarziu se maturizeaza...sau...newer..din fiecare experienta nu am invatat mare lucru,decat ca nu am stiut sa fac un atuu din faptul ca eram mai mare sau chiar mai mica...sii? am suferit doar ...eu!... siii??nu mi-a mai trebuit niciunul.acum sunt singura(de 10 ani)si sunt mai nebuna ca oricand,am in cap numai plecari,calatorii,jaz, Vama Veche,daaa,nu va uitati ca nu mai sunt tanara..tineretea e o stare de spirit.Dar nu va luati dupa mine,aproape in nici o situatie nu exista ''retete'...doar experiente si trairi personale...cu mici asemanari..va pupa Any si va doreste sa iubiti si sa aveti noroc in dragoste...' Nu stiu daca nu vrea...cred ca nu mai face fata unei partenere f. tinere...eu zic sa nu faci copii in conditiile astea si sa te reorientezi rapid, pana nu pierzi trenul...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 22 Septembrie 2010 23:45 |
||
De la: kudika141440, la data 2010-09-22 19:27:12Buna fetelor, eu nu inteleg de ce multe fete de pe aici isi dau cu parerea despre casatorii sau relatii cu diferenta de varsta, noi cele care suntem casatorite cu barbati mai invarsta stim cel mai bine cum este relatia si viata nostra iar cine nu a trecut printr-o asemenea experienta eu zic sa nu isi mai dea cu parerea doar din presupus.Cred ca exista si frustrare in comentarii pentru ca pana la urma nimeni nu va tine cont nici de sfaturile bune nici de cele rele de pe aici pana nu traieste el pe pielea lui, asa ca eu imi sustin parerea. Din ce spui tu,cele care nu au sau nu au avut o relatie cu un barbat mult mai mare decat ele,sunt niste frustrate. Poate ne spui tu(din experienta)cam cum te simti cand iesi cu "taticu" la plimbare?Cam cum te simti cand il prezinti "Sotul meu!" si vezi uimire totala pe fata oamenilor?sau replici de genul "aaa scuze,am crezut ca e tatal dvs!" ? sa nu mai vorbim de sex,cand il lasa bateriile sau nu poate sa presteze o anumita pozitie ca ramane intepenit.....
|
||
|
Barbie30 Postat pe 23 Septembrie 2010 10:54 |
||
De la: kudika141440, la data 2010-09-19 17:02:04Buna fetelor, eu si sotul meu suntem impreuna de 8 ani si jumatate iar de 6 ani si jumatate casatoriti, intre noi e diferenta de 22 ani eu 31 el 53, vreau sa va spun ca avem o casnicie minunata si nu sunt deloc lipsita de modestie, ma simt o femeie iubita, respectata si implinita, doresc tuturor fetelor o casnicie fericita cum am eu. Specific ca nu m-am casatorit din interes nu aveam cum el era in pragul falimentului cu afacerea si cu fosta lui iubita, tot ce avem acum este din munca noastra si disfrutam din plin, avem o afacere si ce este cel mai important ca impreuna muncim pentru noi sa ne fie bine. Eu nu am vrut sa ma casatoresc cu un barbat de varsta mea din mai multe cosiderente, am dorit langa mine un barbat care sa pot taia muntii in doua cu el si ma bucur de alegerea facuta este un barbat, un om si un sot deosebit, mereu ma surprinde cu gesturi romantice ex: dimineta cand ma trezesc gasesc o floare langa pat sau pe perna, imi da intalnire in diverse locuri dragi noua, imi face declaratii de dragoste ma alinta zi de zi, gateste extraordinar, nu ma gandesc absolut deloc cum va fi peste 10 ani la cat de imprevizibila e viata prefer prezentul. Ce isi mai poate dori o femeie mai mult de atat? Cunosc ennnnn cupluri de aceiasi varsta care mereu se cearta se impaca, traiesc vieti duble, unii au si copii din pacate ei sufera cel mai mult. Asa ca eu am o parere formata despre cupluri cu diferente de varsta important este sa gasesti cu adevarat perechea sufletului tau. Succes fetelor . bravo!ai spsu tot ce trebuia de spus! |
||
|
rdowneyjr Postat pe 23 Septembrie 2010 16:37 |
||
| Draga Barbie30, eu nu am zis ca sunt frustrate cele care nu au trait o asemenea experienta eu am spus ca exista citez > frustrare in comentarii, eu nu vreau sa lamuresc pe nimeni despre experienta mea. Eu nu ies cu ''taticul la plimbare'' ci cu SOTUL MEU care o spun cu multa dragoste si mandrie ca arata cu 10 ani mai tanar, e genetic, plus ca este un barbat foarte ingrijit si atent cu el iar eu sunt foarte mandra ca merg de mana cu barbat pedant si plin de viata, despre asa zisa uimire a oamenilor chiar nu imi pasa eu traiesc pentru mine nu pentru ei si uimirile lor iar despre sex chiar nu imi fac probleme, atata timp cat ai o viata si o alimentatie sanatoasa problemele nu apar asa usor, eu nu imi fac griji si nu inteleg de ce va faceti voi? | ||
|
kudika141440 Postat pe 23 Septembrie 2010 16:38 |
||
440,chiar nu imi fac griji,fiecare alege pe cine vrea,iar daca la tine e minunat cu atat mai bine.Nu ies eu cu "taticu" pe strada,ies alea care il aleg din prea multa "iubire".
|
||
|
Barbie30 Postat pe 23 Septembrie 2010 16:54 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-09-23 10:54:49De la: kudika141440, la data 2010-09-22 19:27:12Buna fetelor, eu nu inteleg de ce multe fete de pe aici isi dau cu parerea despre casatorii sau relatii cu diferenta de varsta, noi cele care suntem casatorite cu barbati mai invarsta stim cel mai bine cum este relatia si viata nostra iar cine nu a trecut printr-o asemenea experienta eu zic sa nu isi mai dea cu parerea doar din presupus.Cred ca exista si frustrare in comentarii pentru ca pana la urma nimeni nu va tine cont nici de sfaturile bune nici de cele rele de pe aici pana nu traieste el pe pielea lui, asa ca eu imi sustin parerea.
|
||
|
kudika226898 Postat pe 23 Septembrie 2010 17:08 |
||
|
Buna Barbie 30, nu inteleg de ce esti nepoliticoasa repet EU IES PE STRADA CU SOTUL MEU NU CU TATICUL , cu tata nu merg de mana pe strada, nu ma sarut si etc asa ca pastreaza parerile doar pentru tine. La revedere. |
||
|
kudika141440 Postat pe 23 Septembrie 2010 17:09 |
||
De la: kudika141440, la data 2010-09-23 16:38:15Draga Barbie30, eu nu am zis ca sunt frustrate cele care nu au trait o asemenea experienta eu am spus ca exista citez > frustrare in comentarii, eu nu vreau sa lamuresc pe nimeni despre experienta mea. Eu nu ies cu ''taticul la plimbare'' ci cu SOTUL MEU care o spun cu multa dragoste si mandrie ca arata cu 10 ani mai tanar, e genetic, plus ca este un barbat foarte ingrijit si atent cu el iar eu sunt foarte mandra ca merg de mana cu barbat pedant si plin de viata, despre asa zisa uimire a oamenilor chiar nu imi pasa eu traiesc pentru mine nu pentru ei si uimirile lor iar despre sex chiar nu imi fac probleme, atata timp cat ai o viata si o alimentatie sanatoasa problemele nu apar asa usor, eu nu imi fac griji si nu inteleg de ce va faceti voi? Nu ne facem griji...ne amuzam cum incerci sa te convingi singura de faptul ca , daca se alimenteaza sanatos, il va tine mai mult jucaria...wrong...varsta isi va spune cuvantul...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 23 Septembrie 2010 17:11 |
||
|
well, am citit nenumarate thread uri pe aceeasi tema, si invariabil se ajunge la aceeasi problema:baterii, il lasa, nu mai poate;oameni buni, suntem cu totii diferiti.nu mai spun ca, de cele mai multe ori, femeile dupa 50 de ani devin f reticente, ca sa nu spun chiar refractare;cat despre barbati, asa cum a zis 440 mai devreme, atata timp cat este alimentatie ok....si mostenire genetica bine, va asigur ca lucrurile stau "BATZ"SI LA 80 DE ANI!asa ca, CUT THR CRAP!!!!cine a ales , sa si vada de tb. |
||
|
rdowneyjr Postat pe 23 Septembrie 2010 17:19 |
||
|
Buna rdowneyjr, ma bucur ca mai sunt si oameni cu gandire sanatoasa si realista. |
||
|
kudika141440 Postat pe 23 Septembrie 2010 17:48 |
||
De la: kudika141440, la data 2010-09-23 17:48:43Buna rdowneyjr, am raspuns doarla obiect;pe de alta parte, se stie meteahna romanului de a si da cu p[arerea in orice, fara sa fie implicat;toti ne pricepem la masini, imobiliare( anii trecuti) si sex;si ar mai fi.... |
||
|
rdowneyjr Postat pe 23 Septembrie 2010 17:53 |
||
| Asa este suntem un popor ''atotstiutor''. | ||
|
kudika141440 Postat pe 23 Septembrie 2010 18:33 |
||
De la: kudika141440, la data 2010-09-23 17:09:53Buna Barbie 30, nu inteleg de ce esti nepoliticoasa repet EU IES PE STRADA CU SOTUL MEU NU CU TATICUL , cu tata nu merg de mana pe strada, nu ma sarut si etc asa ca pastreaza parerile doar pentru tine. Ok ,am inteles tu iesi cu iubitul(cu sotul)...de ce te deranjeaza atat ca spun eu "taticu"?Am inteles ca tu esti una din exceptii,de ce te deranjeaza ce spun eu daca tu ai o iubire adevarata langa tine? |
||
|
Barbie30 Postat pe 23 Septembrie 2010 19:03 |
||
|
Buna Barbie30, daca nu intelegi ce anume ma deranjat in modul tau de exprimare iti mai explic inca o data, sotul meu nu are cum sa fie '' taticul meu'' asa ca cel mai bine ar fi sa inveti sa respecti oamenii, nu au legatura rautatile tale cu viata si casnicia mea. Normal este ca fiecare om sa respecte hotaririle celorlalti indiferent daca sunt sau nu sunt bune, eu consider ca pe acest Forum ar trebuii sa existe, respect, sfaturi utile si blandete in exprimare chiar daca este o relatie virtuala, asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu rautati, mistouri etc in oameni care isi spun povestile indiferent de natura lor, de ce nu incercam sa facem lucruri bune? In viata daca faci fapte bune, oferi iubire si blandete primesti la fel, daca nu, nu. O zi cu soare si multa intelepciune iti doresc. |
||
|
kudika141440 Postat pe 24 Septembrie 2010 11:52 |
||
De la: rdowneyjr, la data 2010-09-23 17:19:33well, am citit nenumarate thread uri pe aceeasi tema, si invariabil se ajunge la aceeasi problema:baterii, il lasa, nu mai poate;oameni buni, suntem cu totii diferiti.nu mai spun ca, de cele mai multe ori, femeile dupa 50 de ani devin f reticente, ca sa nu spun chiar refractare;cat despre barbati, asa cum a zis 440 mai devreme, atata timp cat este alimentatie ok....si mostenire genetica bine, va asigur ca lucrurile stau "BATZ"SI LA 80 DE ANI!asa ca, CUT THR CRAP!!!!cine a ales , sa si vada de tb. Batz...la 80 de ani....asa sperati voi...realitatea e alta si o stiti bine...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 24 Septembrie 2010 19:09 |
||
De la: kudika141440, la data 2010-09-24 11:52:19Buna Barbie30, daca nu intelegi ce anume ma deranjat in modul tau de exprimare iti mai explic inca o data, sotul meu nu are cum sa fie '' taticul meu'' asa ca cel mai bine ar fi sa inveti sa respecti oamenii, nu au legatura rautatile tale cu viata si casnicia mea. Normal este ca fiecare om sa respecte hotaririle celorlalti indiferent daca sunt sau nu sunt bune, eu consider ca pe acest Forum ar trebuii sa existe, respect, sfaturi utile si blandete in exprimare chiar daca este o relatie virtuala, asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu rautati, mistouri etc in oameni care isi spun povestile indiferent de natura lor, de ce nu incercam sa facem lucruri bune? In viata daca faci fapte bune, oferi iubire si blandete primesti la fel, daca nu, nu. Daca cineva nu te lauda pentru alegerea ta, nu inseamna ca nu are dreptate...ai ales, asta e...tine-l pe bunelul...fiind un forum de discutii libere, fiecare isi poate exprima opinia si se poate amuza de o situatie descrisa pe forum...e un risc pe care fiecare si-l asuma punandu-si viata pe tapet in fata unor necunoscuti... Si...imi permit sa te corectez, pentru ca fac alergie la greselile de scriere..."m-a" nu "ma", "ar trebui", nu "ar trebuii"... Sa ai o seara placuta!
|
||
|
kudika226898 Postat pe 24 Septembrie 2010 19:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am inselat un scorpion.cum fac sa ma ierte? | 43 | De la: kudika_10564 20 Aprilie 2015 14:18 |
| relatii | 10 | De la: just_because 15 Ianuarie 2009 19:05 |
| mi-ai lasat inima cat sa nu mor si o bucatica de suflet cat sa traiesc | 33 | De la: maimai_no1 20 Octombrie 2011 02:53 |
|
|
||
| infidelitate | 64 | De la: kudika106673 31 Ianuarie 2010 20:55 |
| Babilonie in familie | 37 | De la: kudika034292 7 August 2011 18:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.