Setari Cookie-uri

dragostea

Dar ce aveti cu el, fratilor? Cu ala de i-a zis c-o iubeste.. adica.
Toti va legati de ultima parte a mesajului, dar ia mai cititi o data prima parte. Doamna e maritata, are doi copii si E INDRAGOSTITA. Si stim cu totii ce inseamna asta si cum te comporti. De ce ar fi el un "jeg", cand doamna isi lasa sotul cu copiii si face declaratii altuia? El n-are decat o iubita... N-are niciun motiv sa zica NU.
rashela
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:14
De la: miss_darine, la data 2010-09-17 21:11:59
De la: _calandrinon_, la data 2010-09-17 20:44:50
din punctul meu de vedere omul ala e un jeg, nu stiu de ce vb cu el...vrea sa te alaturi la coletia lui de "trofee"..cat crezi ca va tine dragostea asta a lui..pana apare alta?!

io-te cine aparu... crisuleeeeeeee da sa tzuc ca mi-o fo dor di tini

iote ca mi-am bagat si eu nasucu pe la voi...
si mie imi fu dor de tine
chiar ma intrebam pe unde esti
_calandrinon_
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:16
Dak ai copii,ma gandesc k totusi ai o varsta si nu esti o pustoaik fara minte..........Doamna nu te gandesti in ce te bagi???????????Nu esti capabila sa-ti dai seama singura k ala te minte si k e un nemernic care isi bate joc d 3 suflete
Valy90
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:16
De la: rashela, la data 2010-09-17 21:14:59Dar ce aveti cu el, fratilor? Cu ala de i-a zis c-o iubeste.. adica.
Toti va legati de ultima parte a mesajului, dar ia mai cititi o data prima parte. Doamna e maritata, are doi copii si E INDRAGOSTITA. Si stim cu totii ce inseamna asta si cum te comporti. De ce ar fi el un "jeg", cand doamna isi lasa sotul cu copiii si face declaratii altuia? El n-are decat o iubita... N-are niciun motiv sa zica NU.

sa nu ne dai nana la fund, ca doare
miss_darine
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:19
De la: _calandrinon_, la data 2010-09-17 21:16:00 />

bantui, ca iar e meci la tv si io nu suport fotbalul
miss_darine
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:20
De la: rashela, la data 2010-09-17 21:14:59Dar ce aveti cu el, fratilor? Cu ala de i-a zis c-o iubeste.. adica.

Yo zic ca se merita unu` pe altu`
Barbie30
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:21
De la: rashela, la data 2010-09-17 21:14:59 El n-are decat o iubita... N-are niciun motiv sa zica NU.

De la: kudika321729, la data 2010-09-16 08:40:36sunt casatorita am 2copii dar sunt indragostita deo altapersoana care si el e casatorit si are si o alta iubita

deci el e casatorit, si pe langa aia mai are o iubita....eu nu zic ca ea ar fi sfanta, ca datoria barbatului e sa incerce ...si a femeii sa decida daca accepta sau refuza...intrebarea topicului era daca noua ni se pare ca ar fi adevarat ca el o iubeste...
De la: kudika321729, la data 2010-09-16 08:40:36 el e casatorit si are si o alta iubita ma cauta cu disperare spunindu mi ca ma iubeste....e posibil?
_calandrinon_
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:21
Pai are o sotie si DOAR o iubita. Despre care doamna stie. Si cu toate astea e indragostita. Si cu toate astea se (ne) intreaba INCA daca o fi adevarat ca domnul ii impartaseste sentimentul.
Eu zic ca DA!

ps. nu va certam, ziceam si eu sa revenim la fondul problemei.
rashela
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:25
De la: miss_darine, la data 2010-09-17 21:20:16
De la: _calandrinon_, la data 2010-09-17 21:16:00 />

bantui, ca iar e meci la tv si io nu suport fotbalul

candva ma uitam si eu la meciuri, insa de cand luam bataie din toate partile nu mai am ce vedea...
_calandrinon_
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:25
eu zic ca iubita e problema. Aia e concurenta reala. Nevasta nici nu se pune. Nici sotul ei, de altfel. Sunt cantitati neglijabile, nici nu merita luati in discutie.
Narcisa_tesfio
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:28
De la: rashela, la data 2010-09-17 21:25:31Pai are o sotie si DOAR o iubita. Despre care doamna stie. Si cu toate astea e indragostita. Si cu toate astea se (ne) intreaba INCA daca o fi adevarat ca domnul ii impartaseste sentimentul.
Eu zic ca DA!

asta nu inseamna ca el nu e un jeg de om, si se merita unul pe celalat daca ea cu copilasi acasa mai are vreme sa se uite prin alte ograzi...dar fiecare doarme cum isi asterne
_calandrinon_
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:29
De la: Narcisa_tesfio, la data 2010-09-17 21:28:15eu zic ca iubita e problema. Aia e concurenta reala. Nevasta nici nu se pune. Nici sotul ei, de altfel. Sunt cantitati neglijabile, nici nu merita luati in discutie.

mai voi ma faceti sa cred ca numai stiu sa citesc deci repetir:
"sunt casatorita am 2copii dar sunt indragostita deo altapersoana care si el e casatorit si are si o alta iubita ma cauta cu disperare spunindu mi ca ma iubeste....e posibil?nu pot crede asta traiesc un cosmar al vietii mele "
io inteleg ca e maritata cu unu cu care are 2 copii...buuuuuuuun...si e indragostita de altu' care e insurat si ala dar mai are o amanta deci ea vrea sa fie amanta nr.2...e grele frateeeeeeee
miss_darine
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:36
De la: miss_darine, la data 2010-09-17 21:36:05
De la: Narcisa_tesfio, la data 2010-09-17 21:28:15eu zic ca iubita e problema. Aia e concurenta reala. Nevasta nici nu se pune. Nici sotul ei, de altfel. Sunt cantitati neglijabile, nici nu merita luati in discutie.

mai voi ma faceti sa cred ca numai stiu sa citesc deci repetir:
"sunt casatorita am 2copii dar sunt indragostita deo altapersoana care si el e casatorit si are si o alta iubita ma cauta cu disperare spunindu mi ca ma iubeste....e posibil?nu pot crede asta traiesc un cosmar al vietii mele "
io inteleg ca e maritata cu unu cu care are 2 copii...buuuuuuuun...si e indragostita de altu' care e insurat si ala dar mai are o amanta deci ea vrea sa fie amanta nr.2...e grele frateeeeeeee

n-ai cu cine...
_calandrinon_
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:37
Cocluzie:
1.Avem 2 bucati barbati,unu prea prea si unu foarte foarte
2.Avem 3 femei care orbecaie in jurul unuia din masculi si tavalindu-se fiecare ocazional cu el
3.Avem 2 copii nevinovati care saracii nu cred ca au parte de prea mare educatie si daca ii urmeaza exemplul mamei.....
Barbie30
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:46
p-asta o fi prins-o barbatu-so la calculator in timp ce se destainuia...ca nebuna face ii arde de babardeli,"incarduieli" si prostii cand are plozii cracanati de foame
yyy
Postat pe 17 Septembrie 2010 21:56
daca nu te-a avut la pat pana acum ,sigur ca te iubeste ,grija mare
ella_mysterious
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:48
Eu nu inteleg.. ..u esti indragostita de el....iar el te cauta cik''te iubeste''...pai cum a inceput totu` ai fost cu el,ai avut o aventura si u te-ai indragostit,sau e doar o coincidenta k p`ala ce care-l iubesti tu te iubeste si el si te cauta,ori ti-a citit gandurile a vzut ca-l iubesti si-a 'gata te fac a mea'?!?
ajjjea om.....mai de graba isi iubeste ''iubita'' si pe tine nu.....totusi incerca,incercarea,moarte n`are:)))))))
sau cel mai sigur,msj e sris 'la misto'
kudika313344
Postat pe 18 Septembrie 2010 00:21
De la: giasmina, la data 2010-09-16 08:40:36sunt casatorita am 2copii dar sunt indragostita deo altapersoana care si el e casatorit si are si o alta iubita ma cauta cu disperare spunindu mi ca ma iubeste....e posibil?nu pot crede asta traiesc un cosmar al vietii mele

Tu ce doresti de la noi ? Sa-ti spunem daca e posibil sa ce ???

Sa fi casatorita si sa ai 2 cpoii ?
Da este posibil !
Sa fi indragostita de o alta persoana ? Da este posibil !
denis_3d25
Postat pe 18 Septembrie 2010 15:42
Tu ce doresti de la noi ? Sa-ti spunem daca e posibil sa ce ???

Da, este posibil !

Sa fi indragostita ? de o alta persoana, care la randul ei este casatorita si mai are si o amanta pe langa sotzie?
Da, este posibil !

Sa te caute cu disperare si sa-ti spuna ca te iubeste ?
Da, este posibil !

Sa nu potzi crede ca te iubeste ?
Da, este posibil !

Sa traiesti un cosmar ?
Da, este posibil !

Vrei sa-ti spun si ceva ce nu este posibil ?
NU este posibil sa ajungem in Rai, mergand spre Iad

Mai verifica-ti inca o data Harta dupa care te orientezi, vorbeste si cu sotzul tau si vezi ce parere are despre calea pe care vrei sa mergi. Si daca sotzul si copii tai te sustin in privintza dorintzelor tale, atunci mergi inainte

Succes si calatorie placuta-ti doresc, indiferent de directzia-n care vei merge

denis_3d25
Postat pe 18 Septembrie 2010 16:04
Scuze
Primul mesaj, s-a adaugat printr-o greseala tehnica, inainte sa termin de scris .
denis_3d25
Postat pe 18 Septembrie 2010 16:08
Eu, fiind ma carcotasa, nu te cred.Nu cred ca esti indragostita, mai degraba esti atrasa de omul acela. Chiar nu ai fost niciodata indragostita sau nu-ti mai amintesti ce simteai? Parca as fi sigura ca atractia se datoreza lui, un barbat ce-si contabilizeaza cuceririle si poseda toate armele seductiei. Daca nu i-ai cedat inca, te va mai presa cu insistentele lui. Incearca sa apelezi la ratiune. Stiu ca e greu, dar trebuie sa te aperi de suferinte ulterioare. Daca nu poti, iti ofer sfatul pe care mi l-a dat tatal meu cand m-am maritat:" Daca, vreodata, vei iubi pe alcineva, doar tu, el si pamantul sa stiti acest lucru." Tot ce devine public, are o doza de ridicol.Bafta, iubeato!
kudika295005
Postat pe 18 Septembrie 2010 18:50
De la: denis_3d25, la data 2010-09-18 16:04:21Tu ce doresti de la noi ? Sa-ti spunem daca e posibil sa ce ???

Da, este posibil !

Sa fi indragostita ? de o alta persoana, care la randul ei este casatorita si mai are si o amanta pe langa sotzie?
Da, este posibil !

Da, este posibil !

Da, este posibil !

Sa traiesti un cosmar ?
Da, este posibil !

Mai verifica-ti inca o data Harta dupa care te orientezi, vorbeste si cu sotzul tau si vezi ce parere are despre calea pe care vrei sa mergi. Si daca sotzul si copii tai te sustin in privintza dorintzelor tale, atunci mergi inainte

BV BV BV
Ma bine nu i puteam spune nici eu. Iluziile astea si minciunile de genul = ma iubeste dar are p alta = nu stiu trebuie sa fi tampit sa le crezi, parerea mea. Ala se sterge pe picioare cu tine, dar daa pe tine nu te deranjeaza, asta e.
roxyblondy
Postat pe 18 Septembrie 2010 19:51
De la: roxyblondy, la data 2010-09-18 19:51:03
De la: denis_3d25, la data 2010-09-18 16:04:21Tu ce doresti de la noi ? Sa-ti spunem daca e posibil sa ce ???

Da, este posibil !

Da, este posibil !

Da, este posibil !

Da, este posibil !

Sa traiesti un cosmar ?
Da, este posibil !

BV BV BV
Ma bine nu i puteam spune nici eu. Iluziile astea si minciunile de genul = ma iubeste dar are p alta = nu stiu trebuie sa fi tampit sa le crezi, parerea mea. Ala se sterge pe picioare cu tine, dar daa pe tine nu te deranjeaza, asta e.

toate astea in conditiile in care colcaie barbatii pe lumea asta,miroase a barbat pe strazi...
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 18 Septembrie 2010 19:58
De la: giasmina, la data 2010-09-16 08:40:36sunt casatorita am 2copii dar sunt indragostita deo altapersoana care si el e casatorit si are si o alta iubita ma cauta cu disperare spunindu mi ca ma iubeste....e posibil?nu pot crede asta traiesc un cosmar al vietii mele

Acuma, mi-oi da si eu cu parerea, nu e obligatoriu sa te iei dupa mine... Dupa mintea mea, cosmarul tau e ca esti o persoana hormonala...Ratiunea iti spune una, hormonii iti spun alta... E clar ca sotul tau nu mai face fata situatiei, saracul... Pe de alta parte, nici tu nu mai faci fata hormonilor tai dezlantuiti, ca sa zic asa, nu te supara pe mine... Daca o sa poti sa faci fata sotului, copiilor si amantului, brava tie : inseamna ca esti un soi de superwomen... Da-i inainte, pana o sa te trezesti Ala, iubitul, dupa ce-o sa te aiba, o sa-ti dea frumusel un sut in posterior. Daca o sa inveti ceva din asta, iarasi brava tie ! Daca nu, o sa distrugi niste vieti In primul rand, ale copiilor. Restul e bla-bla-bla...
Nathaly_Albu
Postat pe 18 Septembrie 2010 22:00
Plusez : cei care vor simti "pe pielea lor" rezultatele frustrarilor tale, dupa ce ala o sa-ti administreze sutul de rigoare in funduletul tau sexy, vor fi copiii. Vei fi nervoasa, plina de insatisfactii, bla-bla-bla... Pot sa pun pariu ! Dar, nu te lua dupa mine. Nu copiii conteaza ci hormonii tai
Nathaly_Albu
Postat pe 18 Septembrie 2010 22:09

Ei, am fost un pic rautacioasa, te rog sa ma scuzi Psihologic vorbind, e clar ca sotul tau nu te mai face sa te simti femeie...Ai o insatisfactie majora, la acest capitol. Si, pe acest fond, iaca si Fat-frumosul care iti da impresia ca e mort dupa tine Imi permit un sfat : nu te lua niciodata dupa vorbele nimanui, ia-te dupa FAPTE ! Ia si analizeaza faptele celor doi barbati din viata ta. Daca vei face asta, te vei dumiri singura... Toate cele bune ! Dar, ai grija de copii, ca n-au nicio vina
Nathaly_Albu
Postat pe 18 Septembrie 2010 22:26
DACA-L IUBESTI,FA CE-TI DRAGOSTE ,SA FII A TREIA IUBITA,POATE IL MAI IUBESTE CINEVA...................................
kudika183384
Postat pe 19 Septembrie 2010 08:50
draga mea ai mare grija barbatii sunt foarte perversi sa nu ai incredere in ei crede-ma pe cuvant am patit-o si nu o data de doua ori ai grija de copii tai ca sunt cei mai importanti ala nu este decat o javra vai de sotia lui
nik0l
Postat pe 19 Septembrie 2010 21:31
CITESC SI MA MINUNEZ DAR COMENTARIUL FACUT DE roxyblondy
MA excita la maxim, ai putea sa-mi trimiti si mie o poza ca sa-mi fac o idee
mai acatarii despre tine, am mai citit citeva comentarii facute de sfintia voastra
insa treb sa recunosc ca si excitatul are rostul lui .
n-ai putea tu sa te pui in locul ei sa simti ce simte ea si apoi sa ii dai sfatul cel mai potrivit
aaaaaaaaaaaaaa! nu e cazul tau ,aha pai mai femeie daca nu arati bine fii sigura ca
tie n-o sati ceara vreun barbat sa te culci cu el si ai de grija ca mai depinde si dupa facultati
dar nu de alea pe care le faceti cu bani s-au la fara frecventa ci de facultatile mintale daca
le ai daca nu scrie acasa .
femeia care ne-a cerut ajutorul este intradevar intr-o situatie penibila nu ca ar fii cruce de inchinat pt ca daca era asa nici nu se gindea sa scrie despre acest lucru pe acest topic dar fiindca tot a facut-o
eu personal iti dau un sfat parintesc:

daca nu iti ajunge ce ai acasa este normal sa-ti cauti linistea sexuala in alta parte chiar daca ai familie
insa fa-o cu cap si macar cel ales ,chiar daca este casatorit, trebuie sa simti ca este cu tine iar
familiile sa ramana intacte .eu am invatat din greseli am 38 de ani si stiu ce spun dragostea este ce-a mai grea boala din cite exista pentru ca iti produce dureri ale sufletului si a inimii.

bafta!
LOPY_71
Postat pe 20 Septembrie 2010 01:16
care dragoste?nu exista asa ceva.doar iluzii.
straina
Postat pe 20 Septembrie 2010 11:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma indragostesc de o fata care nu vrea nimic 23 De la: Adrian13 27 Ianuarie 2016 19:20
nu stiu ce sa inteleg din comportamentul lui 8 De la: scorpyoW 14 Ianuarie 2011 21:18
FLORIN SAVA localitate giurgiu 35 ani-O OBSESIE CRUNTA 22 De la: alexia30 28 Noiembrie 2012 12:15
diferenta de varsta 51 De la: cozy 7 August 2010 09:51
pe locul 2 29 De la: Shhh 27 Ianuarie 2010 20:25