Mai multe
| Draga mea....eu prin cate am trecut numai cred nici ce vad si simt.....acum depinde cat de rezistenta esti la esecuri....cat de serios iei toata problema....de sinceritatea mea sau folosit multi....m-au ranit la suflet multi ce nu se vede pe dinafara....dar simt eu.....numai bine iti doresc | ||
|
juc60 Postat pe 25 Septembrie 2010 10:42 |
||
|---|---|---|
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:55:07voi ce credeti?imi puteti spune un sfat?Scuze ca iti spun dar cred ca ceea ce simti pt el cred ca este mila nu iubire. Si mai este o vorba "ochi ti-au placut ochi sa-ti sara.Nu te imbata cu apa rece
|
||
|
kudika143709 Postat pe 25 Septembrie 2010 10:42 |
||
|
Buna dimineatza all! Este pentru prima data cand scriu un post aici de cand mi`am facut contul pe Kudika. Vreau sa va salut pe toti,citesc posturile voastre aproape zilnic si tot ce se scrie pe aici... Vazand subiectul discutat am luat decizia sa scriu si eu pentru ca pe al meu barbat l`am cunoscut pe un joc de strategie online. Era undeva in urma cu ceva timp,jucam acelasi joc,stiam unul de celalalt vorbisem o data de doua ori pe joc si cam atat...intr`o zi a trebuit sa organizam impreuna pe acel joc o strategie de atac pentru ca asha se impartisera sarcinile de conducatorii jocului si asha a inceput usor usor sa se dezvolte o relatie intre noi. El era in Belgia pe vremea aia si este in continuare(stabilit acolo),vorbeam pe joc,vorbeam pe mess,vorbeam pe skype dar nu ne vazusem decat in fotografii pentru mai bine 3 luni.Nu avea web in perioada aia motiv pentru care nu ne`am putut vedea macar sa ne facem o impresie.Lucreaza de dimineatza pana undeva tarziu spre seara si ii era greu sa ajunga la un magazin de gen sa isi ia un web cam.La un moment dat intr`un weekend s`a urcat in masina si s`a dus undeva la 100 km sa cumpere acel web pentru ca vroia neaparat sa nu mai existe acel necunoscut intre noi.Mentionez ca in localitatea unde locuia nu mai gasea magazine de electronice deschise dupa o anumita ora.Dupa ce si`a instalat webul totul a prins culoare,discutiile nostre erau altfel...la o luna dupa ce ne`am vazut si`a luat concediu si a venit in Romania sa ma cunoasca si de atunci suntem impreuna... V`am povestit toate astea ca replica la postul doamnei sau domnisoarei de mai sus... La capatul lumii sa fii daca te intereseaza o persoana mergi pe jos s`o cunosti daca mai afirmi ca o si iubesti,motive,justificari si tot felul de bla bla sunt chestii infantile. Restul e cancan!
|
||
|
|
||
|
Mastrokosta Postat pe 25 Septembrie 2010 10:42 |
||
|
E greu sa spui in primul rand ca e o relatie daca nu v-ati vazut fata in fata cred eu... ati putea fi ca si doi foarte buni prieteni care sunt si indragostiti unul de celalalt. Legat de nelamurirea ta: Eu consider ca cel mai bine era sa iti dea detalii unde era la spital cand a facut acel blocaj si asa era o ocazie si avea si el vorba aceea timp destul sa povestiti , sa va vedeti si tu la fel...daca tot puteati vb pe internet... Ca sa ai o relatie trebuie sa il vezi fata in fata asta e sigur. Ca se poate intampla ca asa pe net, sa iti spuna orice, chiar sa va intelegeti bine, iar cand va vedeti sa nu mai ramana la fel comunicarea ori legatura dintre voi... sa fie o mare dezamagire. Eu m-am decis sa scriu, sa raspund pentru ca traiesc o relatie aproape similara dar in acelasi timp, si diferita. Eu si prietenul meu ne-am vazut fata in fata dupa ce am vb mult timp pe net si de un an si o luna acum suntem impreuna. El mi-a facut o surpriza minunata legat de acel moment al primei noastre intalniri, a fost initiativa lui sa ne cunoastem...Sincer a fost cea mai frumoasa si romantica surpriza din viata mea. A organizat totul impreuna cu alti cativa oameni. El nu mi-a spus " te iubesc " dupa cateva luni ci dupa 1 an de relatie , acum relativ de putin timp , cand a fost sigur de ceea ce simte pentru mine si mi-a si demonstrat ca ma iubeste in tot acest timp de un an si .... Eu zic ca se poate sa te indragostesti categoric pe net, mie mi s-a intamplat asta dar e una sa fi indragostit si alta sa iubesti... exista riscul sa fi si dezamagita , sa il vezi intr-o alta lumina dupa ce stati impreuna , va cunoasteti mai bine... important e sa il vezi si zilnic si sa ii vezi partile mai putin bune, sa vezi daca o sa il iubesti asa cum e cu defecte si calitati si daca ramane cand sunteti impreuna zi de zi acea chimie, iubire pe care spui ca o simte pentru tine... Oricum ai grija de tine si sper sa fie totul bine pentru tine. Daca te-ai indragostit de barbatul acesta de pe net, incearca sa faci tu ceva ca sa il intalnesti ... Sa te convingi daca ai o relatie sau nu. Conteaza faptele nu vorbele .... Numai bine! |
||
|
Nicoelena Postat pe 25 Septembrie 2010 10:47 |
||
|
Povestea asta suna cam la fel cu " Luceafarul"! Adica inceputul unei relatii imposibile. Parerea mea este sa l pui pe " invisible" si sa te detasezi de aceasta situatie. Incearca sa iesi din casa, sa zambesti , sa te plimbi si sa vezi diferenta intre realitate si virtual! Succes! Nu ti pierde tineretea cu " PSIHOPATII" online! |
||
|
valibilic Postat pe 25 Septembrie 2010 10:50 |
||
| pai incearca sa faci tot posibilul sa te intalnesti cu el si sa te convingi cum arata si asa mai departe :) | ||
|
love_u Postat pe 25 Septembrie 2010 10:52 |
||
|
buna. ti-am citit poveste dar nu ai trecut cati ani si cu ce te ocupi pentru ca sa pot intelege de ce te-ai agatat de o relatie la telefon si mesuiala asa cum imi place mie sa spun..... |
||
|
kudika321371 Postat pe 25 Septembrie 2010 10:56 |
||
| lansez o provocare...faceti publice pe forum idurile acestor excroci sentimentali...sa se fereasca alte fete naive de ei..... | ||
|
silvesterangi Postat pe 25 Septembrie 2010 10:57 |
||
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:55:07voi ce credeti?imi puteti spune un sfat? Relatie????O fi insurat, si cu un copilas drept urmas, si cred ca se cam eschiveaza.....Mai bine ai cauta un baiat serios cu care sa ai o relatie(asta in cazul in care esti o fata serioasa ! )si nu ai umbla dupa himere....!
|
||
|
twincle Postat pe 25 Septembrie 2010 11:01 |
||
| SPUI CA AI O RELETIE DAR NU L-AI VAZUT/ NU STI CE ESTE O RELATIE? RELATIE ESTE CAND TE CULCI CU EL.SI MAI ZICI DE BANI, CA ARE MULTI BANI.......PAI PE TINE CE TE INTERESEAZA BANII ?????????????????? SAU CEAV DE VIITOR ?DACA ERA CU TINE ADICA IMPREUNA DE CEVA TIMP SI AVEA ACCIDENTUL CARE ZICI CA A PATIT...AS FI INTELES SA RAMAI CU EL SA FI LEGATA DE EL..DAR ASA ???????????????? NU VAD NICIUN VIITOR SA TE SACRIFICI...ASA CA SFATUL MEU E SA NU INCEPI CEVA CE NU ARE ROST........IAR DE AI NEVOIE DE BANI SI SA=I FI INFIRMIERA DA-I DRUMU MAI DEPARTE RELATIEI.......SI ASTEAPTA PANA VINE SA VA CUNOASTETI IN FINAL.....HEPPY END !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
healthy016516 Postat pe 25 Septembrie 2010 11:02 |
||
|
am si eu o intrebare...... tu chiar crezi ce ai scris? in tot textul ala ai cautat sa ii gasesti scuze, si cum a mai zis cineva ai tot mentionat faptul ca are bani..... povestea ca are linux, boala, mama hitlerista si etc chiar e o poveste.... daca chiar te iubea si era ceva serios in 4 ani muta si muntii din loc pt tine ca sa te vada parerea mea e sa iti vezi de viata ta cu cineva REAL! |
||
|
thetisdydy Postat pe 25 Septembrie 2010 11:02 |
||
| doamne,cum pot fi unele așa de credule, astea sunt niste gogoși care ți le vinde el. Draga mea, bagã-ți mințile în cap cu ”relațiile” astea pe internet, ink nu intelegi ce inseamnã relație, tipul ala cred cã se distreazã la maxim pe seama ta, se uitã la vreo telenovelã și îți povestește „drama„ vieții lui. Câți ani ai de poți înghiți așa ceva?Sfatul meu este sã trãiești în lumea realã, lasã net-ul cã nu suntem în filme | ||
|
alinutza05 Postat pe 25 Septembrie 2010 11:04 |
||
| Fata esti varza!fara subiect,fara predicat,fara pic de gramatica!Si asta ar mai fi cum ar mai fi,daca nu ti-ar straluci privirea si n-ai saliva la auzul cuvantului "BANI".Dar nu inteleg de ce mai ceri parerea altora? | ||
|
vuzette Postat pe 25 Septembrie 2010 11:05 |
||
| cel mai bine este sa va intalniti si sa stati de vorba.sa l intrebi daca are de gind sa fiti impreuna si in realitate nu numai sa vb pe mess si la telefon.o relatie se bazeaza pe sinceritate si ajutor reciproc.daca poti sa l ajuti cu un sfat e bine fii linga el chiar daca nu l cunosti poate o sa vina si timpul sa va intalniti fata in fata.iti doresc mult noroc si fruntea sus | ||
|
kudika296080 Postat pe 25 Septembrie 2010 11:06 |
||
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:52:38buna |
||
|
anigusatu Postat pe 25 Septembrie 2010 11:08 |
||
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:52:38buna Cum l-ai cucerit pe mess? Cu gramatica inexistenta? Ai ceva in capul ala? Au murit subiectele inteligente? |
||
|
anigusatu Postat pe 25 Septembrie 2010 11:10 |
||
|
Buna îmi pare rãu pentru tine vreau sa te ajut este greu sa te increzi in oameni mai ales in cei pe care nu ii cunosti as vrea sa îþi deschizi ochii DUmnezeu ne spune in cuvântul sau Biblia ( blestemat sa fie omul care se increde in oameni binecuvantat sa fie cel ce se increde in mine) asta înseamnã ca tu nu trebuie sa te increzi in acel bãiat ci sa privesti spre DOmnul nostru Isus. Eu personal am indoieli mari pentru acel bãiat vorbeºte prea mult despre bani probabil este insurat poate nici nu lucra, sunt mulþi de poate, dar credema bãiatul asta sigur este unnul care a mers cu gluma prea departe. El are tot timpul motive sa nu vina sa te vadã sa va cunoasteti de aici lucrurile încep sa se inputa. Ai grija si nu te implica emotional. Domnul sa fie cu tine. |
||
|
florica2002 Postat pe 25 Septembrie 2010 11:17 |
||
| Buna ! Vreau sa iti povestesc ceva poate te ajuta intr-un fel sau nu. am o prietena care satula de atatea dezamagiri si de faptul ca nu isi gasea un prieten asa cum isi dorea ea, a accesat mai multe site-uri de socializare .pe unul din site-uri si-a intalnit actualul prieten.au vorbit cateva luni bune ,spuneau ca au o relatie insa nici nu se cunosteau fata in fata. el e din constanta si ea din sibiu.cand ea ii propunea mereu sa se intalneasca el mereu evita. toate fetele am sfatuit-o sa o lase moarta ca intre ei nu poate fii o relatie ,ca el poate are o alta relatie(ea era innebunita dupa el) si pana la urma s-a despartit de el si a incercat sa aiba o relatie cu un baiat din sibiu insa nu a durat nici 3 zile ptr ca ea il iubea prea mult pe cel din constanta.dupa alte doua luni a plecat la el.vreau sa spun ca toti care ii ziceam sa renunte si o descurajam am ramas uimiti de ceea ce a urmat. au o relatie cum multi si-ar dorii si crede-ma si distanta ajuta.atunci cand te intalnesti pretuiesti orice moment petrecut impreuna. exista anumiti barbati care se tem de intalnire deoarece le e teama sa nu fie dezamagiti. de obicei barbatii se tem de a face primul pas sau sunt prea orgoliosi . vreau sa mentionez ca nu sunt interesata sa intru in polemica cu nimeni.fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea si consider ca punctul de vedere al unei persoane nu poate fii comentat de o alta persoana care are un punct de vedere diferit . | ||
|
just_choccotoff Postat pe 25 Septembrie 2010 11:18 |
||
|
statul meu ai grija poate fi oricine mai ales ca ,,nu-i merge,, web-ul de 4 luni cam mult nu crezi |
||
|
maria_croi_yahoo_com Postat pe 25 Septembrie 2010 11:21 |
||
De la: kudika322272, la data 2010-09-25 09:24:12buna ,totul e posibil dar fii f atenta pt faptul ca mi se pare ca e ceva care nu miroase bine si de ce ?faptul ca a lesinat si sa lovit la coloana cam greu ,acum ramine de vazut dar pina nu va vedeti personal nu poti stii ce este,ai grija si nu fii credula .un salut Una din variantele posibile : omul este imobilizat demult timp in carucior si isi doreste o sluga gratis;pina acum planul lui a mers bine.....inca putina convingere si cind vei ajunge in casa lui unde mama sa va inchide usa dupa tine....ala iti va fi destinul....sa schimbi pampersi si sa ai un blid de zeama asigurat....odata pe zi....sau la doua zile.Lui ii doresc mult succes,pt ca se pare ca nu-i prost defel. |
||
|
hellya Postat pe 25 Septembrie 2010 11:23 |
||
Parerea mea este sa fi mai relaxata in privinta acestor relatii, sa nu pui suflet la tot ce zboara prin aer,sa-ti traiesti viata reala si nu cea virtuala, iar daca vreodata va fi sa va intalniti, nu te arunca in bratele lui inainte de a-l cunoaste bine in viata reala, ia-o incet...........si continuati viata deorece timpul le va rezolva pe toate. Insa asa cum au mai spus si altii toata aceasta poveste despre el e cam dubioasa .........nu crede in vorbe frumoase ci in fapte .Nu te grabi, exista o mie de motive ca aceasta poveste depre el sa fie reala, asa cum exista si o mie de motive ca aceasta poveste sa fie o mare pacaleala. Dupa cum spuneam traieste-ti viata, ca timpul le rezolva pe toate.Si mult sporrrr la iubit (pe vine vrei tu,dar ai grija sa fie reciproc).
|
||
|
danyella04 Postat pe 25 Septembrie 2010 11:25 |
||
|
Una din variantele posibile : omul este imobilizat demult timp in carucior si isi doreste o sluga gratis;pina acum planul lui a mers bine.....inca putina convingere si cind vei ajunge in casa lui unde mama sa va inchide usa dupa tine....ala iti va fi destinul....sa schimbi pampersi si sa ai un blid de zeama asigurat....odata pe zi....sau la doua zile.Lui ii doresc mult succes,pt ca se pare ca nu-i prost defel.[/quote] Pariu fac :99 la 1 ca este chiar varianta reala..... |
||
|
hellya Postat pe 25 Septembrie 2010 11:25 |
||
...ai primit atatea sfaturi...cred ca esti confuza...fa ceea ce simti[este greu,dar macar stii ca tu ai decis!]te pup si iti doresc succes!
|
||
|
vajda_ida Postat pe 25 Septembrie 2010 11:32 |
||
|
Parerea mea e ca ar trebui sa fii mai realista...sa nu-ti faci prea multe iluzii...se prea poate ca barbatul de care crezi k esti indragostita sa nu fie deloc asa cum spune ca ar fi. Dar, in acelasi timp, se poate ca el sa fie marea ta iubire...Trebuie sa insisti sa va cunosteti dar la inceput doar ca simpli prieteni....sa vedeti ce lucruri aveti in comun, daca va potriviti...nu sa sariti unul pe celalalt din prima. Trebuie sa ai rabdare...o relatie se construieste in timp iar internetul si telefonul nu pot inlocui o discutie fata in fata, ochii in ochii...oamenii poarta masti..unele bune altele pline de rautate...ai grija pe cine alegi si nu-ti pierde speranta: Fiecare are un suflet pereche iar viata e frumoasa si merita traita nu irosita cu persoane care fac rau.... Numai bine si multa bafta!!!!!
|
||
|
Angeline Postat pe 25 Septembrie 2010 11:33 |
||
|
mai, asta nu e sfat e doar o parere. si numai de-aia ca mi s-a intamplat si mie, doar ca nu l-am agatat eu, m-a agatat el pe mine. la inceput nu-mi trebuia nici o relatie, motiv pentru care omul s-a lansat in tot felul de planuri despre viata noastra impreuna, asa ca pana la urma am intrat in joc. doar ca eu nu ma jucam. si cand am vazut ca tot timpul cand stabileam ca urmeaza sa ne vedem, i se intampla ceva (!), am pus piciorul in prag si m-am dus eu la el. fara sa fiu chemata. ce am inteles eu pana la urma? ca nu le trebuie nici o relatie, e doar jocul. dar macar m-am lamurit. In plus, unele chestii sunt adevarate, unele nu. dar e normal, pe net toti ne construim o imagine mai buna. pe urma e greu sa tii pasul cu ea si atunci e mai bine sa nu te vezi cu persoana pe care ai convins-o ca esti super tare. poate fi si asta o chestie. by the way, dupa ce am fost eu la el, a venit si el la mine. relatia a durat ceva mai mult. dar e cu totul altceva live. |
||
|
kudika120283 Postat pe 25 Septembrie 2010 11:34 |
||
Cati ani spuneai ca ai??? Mai bine , pune mana si citeste niste carti ! Cu siguranta iti vor fi de folos !
|
||
|
MICHELLE146945 Postat pe 25 Septembrie 2010 11:36 |
||
Buna uite ma bucur ce am citit si ca as putea sa zic din propria experienta nu fii naiva!!! Eu am trecut prin ce treci tu.. am cunoscut un baiat de la Iasi il chema Ioan l-am cunoscut pe un site de love. vb cu el foarte des, mia aratat o poza.. imi zicea ca nu poate pune web ca nu are si ca isi va cumpara, asa a trecut un an si el tot ma mintea ca o sa isi ia.. vb cu el in fiecare ziii, nu era zi sa nu vb cu el... credema si te rog mult nu crede pe acest baiat ca nu e bine deloc .. ca perzi tipul cu hoti din astea.. are bani pe naiba .. daca avea bani nu se lauda... fii atenta si nu mai raspunde si nu mai vb cu el.... iti vreu binele credema.. cu acel baiat stii citi ani vb eu 5 ani si tot am ramas cu o poza.. dar acum vb din paste in craciun si ma rid de el.... sper ca vai intelege cel putin din ceia ce am scris sa inveti.. am 24 ani si nu vreu rau la nimeni ma bucur pt toata lumea daca e fericita
|
||
|
kudika169658 Postat pe 25 Septembrie 2010 11:37 |
||
|
salut! doar tu poti lua o hotarare,dar tine seama ca in aceasta relatie ,sunt foarte multe semne de inrebare .Iar ceia ce este si mai curios ,este faptul ca aduce scuze, din ce in ce mai ciudate.Iar daca provine dintr-o familie de "nebuni" si el mosteneste gena.Cauta-ti pe cineva pe care sa il poti vedea,sa iti poti forma o opinie.Clar asta te minte,si rau de tot! |
||
|
erminia Postat pe 25 Septembrie 2010 11:38 |
||
De la: hellya, la data 2010-09-25 11:25:48 Pariu fac :99 la 1 ca este chiar varianta reala.....[/quote] Daca Dumnezeu te va feri odata de asemenea destin....tu fiind o fiinta perseverenta iti vei gasi un alt destin....in aceeasi maniera;parerea mea e ca nu ai de ce pierde timp pretios....cu GINDIREA;instaleaza-te la el acasa.....si spor la treaba! |
||
|
hellya Postat pe 25 Septembrie 2010 11:39 |
||
|
Tot ce trebuie sa faca ei este sa se intalneasca si sa vada daca intr`adevar exista ceva din ceea ce s`a zis pana acum.O relatie nu poate rezista in felul asta si cred ca ea ar trebui sa faca pasul catre aceasta intalnire sa poata lua o decizie in privinta asta. Sper sa nu fii dezamagita de ceea ce urmeaza si sa nu suferi.Relatiile virtuale de multe ori s`au dovedit a fi un esec. |
||
|
Mastrokosta Postat pe 25 Septembrie 2010 11:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| haine original marines copii 6luni-12ani | 1 | De la: cristina_dunca 9 Septembrie 2010 06:21 |
| toxoplasmoza | 1 | De la: healthy010890 8 Mai 2011 12:42 |
| ce parere aveti de barbati din zodia GEMENI????? | 4 | De la: Eleodor 12 Ianuarie 2012 19:19 |
|
|
||
| SANATATEA CEL MAI DE PRET LUCRU- | 2 | De la: andutza_con 14 Noiembrie 2011 11:27 |
| Herpesul | 1 | De la: bpang 15 Martie 2011 21:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.