Setari Cookie-uri

am o relatie de 4 luni jumatate cu un barbat pe care nu lam vazut

in momentul in care o s ava vedeti fata in fata vei sti daca el este alesul. Poate ca ai tras lozul sufletesc cistigator, cine stie...
negrul_de_serviciu
Postat pe 25 Septembrie 2010 11:43
nu stiu cata scoala ai tu, dar sincer din ce am vazut nu prea stii sa scrii. ce motive crezi ca ar avea sa te iubeasca un barbat atat de "bine situat" cu casa de vacanta si deplasari de serviciu in strainatate? eu cred ca poti sa-l astepti mult si bine, pentru ca n-o sa va cunoasteti niciodata. pur si simplu il distreaza naivitatea ta. imi pare rau sa-ti spun asta, dar sincer cred ca asta e adevarul.
kudika320917
Este un mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mincinos...vrea DOAR sa-si bata joc de tine.
grace004344
......deci nu ai nici o relatie!
dominatorix
Postat pe 25 Septembrie 2010 11:44
sincer am mai auzit de un caz de genul tau... mereu cauta tipu scuze sa nu se intalneasca cu tipa respectiva... dar eu zic k astea is doar niste prostii.... dupa mine asta nu e o relatie :( te pacaleste doar...vazusem adineaori un comentariu de la o tipa care spunea k esti proasta.... eeeee eu is de parere k mai degraba ai fost naiva la faza aia nu proasta... un sfat din partea mea ar fi sa nu mai crezi ce-ti spune nu-l mai lasa sa-ti umple capu cu DULCEGARII!!! pentru ca practic asta face... sryyyyyy dar asta e realitatea!!!
loqita
Postat pe 25 Septembrie 2010 11:45
De la: kudika169658, la data 2010-09-25 11:37:39Buna uite ma bucur ce am citit si ca as putea sa zic din propria experienta nu fii naiva!!! Eu am trecut prin ce treci tu.. am cunoscut un baiat de la Iasi il chema Ioan l-am cunoscut pe un site de love. vb cu el foarte des, mia aratat o poza.. imi zicea ca nu poate pune web ca nu are si ca isi va cumpara, asa a trecut un an si el tot ma mintea ca o sa isi ia.. vb cu el in fiecare ziii, nu era zi sa nu vb cu el... credema si te rog mult nu crede pe acest baiat ca nu e bine deloc .. ca perzi tipul cu hoti din astea.. are bani pe naiba .. daca avea bani nu se lauda... fii atenta si nu mai raspunde si nu mai vb cu el.... iti vreu binele credema.. cu acel baiat stii citi ani vb eu 5 ani si tot am ramas cu o poza.. dar acum vb din paste in craciun si ma rid de el.... sper ca vai intelege cel putin din ceia ce am scris sa inveti.. am 24 ani si nu vreu rau la nimeni ma bucur pt toata lumea daca e fericita

MAMA MIA!!!
hellya
dar tu de unde sti de gramatik, k doara esti blonda
healthy017671
dar tu de unde sti de gramatik, k doara esti blonda
healthy017671
Postat pe 25 Septembrie 2010 11:46
eu cred ca te invaluie in minciuni.cred ca el a fost tot timpul bolnav dar a trebuit sa te faca sa te apropii de el. nu ti se pare ca posteaza in postura de victima ca sa te sensibilizeze si tot odata iti vinde tot felul de vise pt a te tine aproape. cat despre faptul ca ar avea bani ,cred ca te testeaza. vrea sa-ti vada prioritatile. in spatele unui stfel de inger totdeauna se ascunde inversul lui. asta este parerea mea sincera, poop
DORINABEATRICE
buna! ...din cate relatezi tu aici pare de neconceput ca toata povestea lui sa fie adevarata....ca sa pot sa-ti spune despre ce este vorba mi-ar trebui mai multe amanunte. EX:-DE UNDE ESTE EL,DE UNDE ESTI TU, faptul ca iti spune tot timpul de bani ,pare cusut cu ata alba ..oare nu cumva e invers? oricum ceva iti ascunde..
sunt psiholog si stiu ce-ti spun
kudika022350
Salut. De ce nu mergi tu la el???Sa iti trimita bani sa te duci tu daca tot zici k are atatia bani....
mirona_crina
Postat pe 25 Septembrie 2010 11:49
De la: hellya, la data 2010-09-25 11:25:48
Una din variantele posibile : omul este imobilizat demult timp in carucior si isi doreste o sluga gratis;pina acum planul lui a mers bine.....inca putina convingere si cind vei ajunge in casa lui unde mama sa va inchide usa dupa tine....ala iti va fi destinul....sa schimbi pampersi si sa ai un blid de zeama asigurat....odata pe zi....sau la doua zile.Lui ii doresc mult succes,pt ca se pare ca nu-i prost defel.

Pariu fac :99 la 1 ca este chiar varianta reala.....[/quote]b
hellya
Cred ca ar fi mai intelept din partea ta sa nu te implici prea mult in "relatia" asta, pana nu vei avea motive serioase sa o faci. momentan poti fi mai rezervata si atenta. asta nu inseamna ca trebuie sa fii neaparat suspicioasa. insa.. camere video exista peste tot si ocazii de a vedea pe cineva, daca chiar vrei sa o faci, sunt convinsa ca se gasesc. spunei-i ca mergi tu sa il vizitezi si vezi cum reactioneaza. Ah si cand va veti intalni, daca se va intampla vreodata, e recomandabil sa fie intr-un loc public, si nu la tine acasa!
kudikaa21
Scumpo sunt si eu de acord cu cei care-ti zic ca e o joaca de-a lui, o inventie; sincer si eu mi-am facu asa un amic pe mess cu care m-am inteles foarte bine dar mi-am dart seama la un moment dat ca bate campi cand mi-a spus de droguri, de cancer la cap, de ani petrecuti in spital si apoi de ocazia de a merge in America. La fel mi se pare si ce iti spune "prietenul tau". Eu zic sa iti faci o relatie clara cu o persoana reala pe care o vezi cand ai chef si te intalnesit la fel.
kudika188459
Postat pe 25 Septembrie 2010 11:50
Buna..
Fata a cerut un sfat..si din cate vad eu toata lumea se pune sa critice.ba ca nu scrie corect..da una..ba alta..doar la asta suntem buni..la critice.. ;)..daca nu vreti sa ajutati pe cineva..macar tineti-va la distanta.. :D..
Eu cred..ca el te cam abureste..nu prea imi miroase mie a bine..ca tot amana sa va intalniti..ceva are el de ascuns..iar sfatul meu ar fii sa pui capat relatiei..Ciao..
Gabriellita25
CE MINCIUNI GOGONATE
belami
Nu mai faceti fata sa sufere,ziceti`i si voi ceva dulcik
Mastrokosta
Postat pe 25 Septembrie 2010 11:54
SANT TOT FELU DE OAMENI BOLNAVI LA CAP ,CARE LE PLACE SA SE JOACE CU OAMENII,DACA I-AI VEDEA IN FATA A-I FUGI CAT VEZI CU OCHII.ASA CA NETUL E UN MARE PERICOL.CAUTATIVA OAMENII DIN JURUL VOSTRU.SI OAMENII SUNT CU DEFECTE CA SI NOI,DAR SA AIBA CAT MAI PUTINE,ASA CA ATENTIE PE CINE CUNOASTETI PE NET SI NU PUNETI SUFLETUL IN NICI O RELATIE.NIMIC NU E ADEVARAT.TE ALEGI NUMAI CU DURERI DE CAP.
belami
Postat pe 25 Septembrie 2010 11:55
De la: dellyzzia, la data 2010-09-20 22:09:13Buna.Pot sa-ti spun doar parerea mea despre ceea ce ai scris.Sfaturi nu sunt in masura sa-ti dau pentru ca tu esti singura care cunoaste cel mai bine situatia si poate lua o decizie.Cand am citit ce ai scris, la prima impresie, am crezut k citesc un scenariu de telenovela.Toate dramatismele si tot ce se presupune ca i s-a intamplat si a fost impiedicat sa vina sa te vada...par prea "cusute cu ata alba"...totusi poate fi si adevarat intr-o oarecare masura, dar faptul ca nici la web nu v-ati vazut deja bate la ochi.Ok, nu merge pe laptopul lui, mergea la o sala de net sau la un prieten si va cunosteati macar.Misterul asta nu aduce nimic bun, mai ales k e ceva timp la mijloc de cand conversati. In orice caz, nu se poate numi 'relatie" pentru simplul fapt ca tu nu-l cunosti aproape deloc si nu ai idee ce fel de persoana poate fi sau dk ascunde ceva in viata lui.Nu ai de unde sa sti, in stadiul in care sunteti voi acum, si, pentru binele tau, iti spun sa nu faci greseala sa te duci la el, mai ales dk e in alta tara.Dk tine la tine, o sa vina singur si e surprinzator de ce nu a venit pana acum.Oare sa fi fost impiedicat de tragediile care se tot tin lant in viata lui??!!
Indraznesc sa-ti spun parerea mea pentru ca am trait o situatie asemanatore.Si eu l-am cunoscut pe sotul meu pe net din intamplare.El era in America si dupa 2 luni in care ne-am vazut si am vorbit zilnic pe net si la telefon, a venit in Romania sa-mi cunoasca familia.Din cauza asta iti spun k dk el tine la tine cu adevarat va face orice macar sa faca posibila o intalnire in care sa va cunoasteti si tot timpul te va respecta si va fi el cel care va face primul pas, nu tu.Atatea obstacole care apar si povestea lui siropoasa mie imi demonstreaza k e ceva dubios in legatura cu el si ar trebui sa ai mare grija de tine.Lumea e plina de oameni de tot felul si oricat de minunat ti s-ar parea la inceput, fi cu mare bagare de seama pentru ca totul poate lua o intorsatura neasteptata . Am cunoscut multe povesti asemanatoare din auzite sau chiar ale unor prietene si nici nu-ti poti imagina cine poate fi cu adevarat persoana din lumea ta virtuala, pe care fara sa vrei o construiesti in imaginatia ta.
Si eu,la randul meu, am primit multe sfaturi asemantoare cu ceea ce ti-am scris. Iti doresc succes si sper ca povestea ta sa aiba un final fericit!
kudika127477
Postat pe 25 Septembrie 2010 11:55
TU chiar crezi tot ce iti spune EL?...eu in locul tau nu as face asta!....as fi mai realista!...coboara cu picioarele pe PAMANT!
elda_2oo5_yahoo_com
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:03
il pot suna la orice ora si imi raspunde.ma suna di de 10 ori pe zi.vb aproape tot timpi seara vb si pana la 2 dimineata.nu imi pasa banii lui bani am si eu nu sunt o profitoate si daca am scris gresit acolo erea prima data cand scriam pe kudica si nu stiuam cum sa imi asez ideile cum sa formulez ca totusi sunt cam incurcate si in incercarea de e explica destul de bine mia iesit prost.el nu e in tara si de asta nu il pot vedea.mia propus sa ma duc la el cateva zile dar nu pot pleca parintii mei nu ar fi de acord sa plec la cineva pe care ei nu lau cunoscut si nu as fi plecat eu.el a parut destul de dezamagit ca nu pot merge sa stau cu el acolo.aceasta familie a lui exista.am vb cu mama lui la telefon care mia vb destul de intepat.eu si cu el vb vocal pe mes si mai venea pe la el si o auzeam vb la fel ii vb si lui cum mia vb mie la telefon.urat si intepat asa vb si sora lui am si cu ea pe mes si la telefon.
kudika154638
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:04
Buna! E posibil sa fie si minciuni sau sa nu fie in tot ce ti-a zis. Eu iti recomand sa nu ii bagi in seama pe cei care te iau in ras, lasa-i in treaba lor si iti mai spun sa nu renunti inca la a mai vorbi cu el (asta daca timpul si situatia iti permit) si mai ales daca zici ca simti acolo ceva pt el .Poate veti reusi sa va vedeti candva, daca o tot amana atunci decizi tu daca te fraiereste si cum sa pui punct. Eu am vb asa cu un tip vreo 3-4 luni pe net dar situatia a fost ca el a venit temporar in tara (deoarece nu lociueste aici) si ne-am intalnit. Desi el a declarat ca ma place si eu i-am zis ca il plac,nu putem fi decat prieteni pe net in continuare deoarece este distanta f mare intre noi si asta e, nu avem ce face. Eu iti zic sa mai astepti putin cu tipul asta, vezi si tu daca e schimbator in declaratii, nervos si incearca sa il dezarmezi cu intrebari simple. Eu iti urez succes si numai bine!
perla_verde
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:08
scuza-ma ca te intreb dar ce varsta ai? fiul meu la 12 ani si-a dat seama ca daca persoana care nu-ti da camera web nu e de incredere,ca poate fi oricine la celalat capat.tu nu ai auzit de traficanti de carne pe net? linux sau nu...in 4 luni mergea la un internet cafe sau la un prieten de unde iti putea da camera web sa-l vezi.si eu care credeam ca in secolul asta nu mai exista femei naive...mai bine gaseste o persoana reala de care sa te indragostesti.mult succes.
blackrosse
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:09
"io!io!io!"
g_1969
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:09
De la: kudika137139, la data 2010-09-25 11:54:47Nu mai faceti fata sa sufere,ziceti`i si voi ceva dulcik

zaharel....
RUY_BLAS
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:12
decizia i-ti apartine,deobicei sfaturile sunt cu dus intors,daca va fi bine vei radia,daca nu vei da vina pe noi,
crisscross67
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:14
De la: AtreyuTheOne, la data 2010-09-25 10:17:05
De la: AtreyuTheOne, la data 2010-09-25 09:57:03Deci da...am citit tot thread'ul si nu pot crede... Mai fato, trezirea de urgenta si revino pe plaiurile realitatii. Subscriu si zic si eu alaturi de ceilalti useri ca tipu' minte si mai rau e ca tu crezi.
1.Laptopuri cu linux...personal nu am auzit la nimeni :| poate or fi poate nu or fi...dar daca sunt, atunci cand il iei totul e functional acolo iar in plus, orice firma care isi respecta clientii au grija sa scoata driverii laptopului si pentru linux (ca nah, daca are bani sigur are vre'un vaio ultima generatie la care 3/4 dintre noi nu putem decat visa :) )
2.Eu nu cred in coincidente dar deja a amanat de prea multe ori, si niciodata dintr'un mizilic. mereu a fost ceva legat de familie sau de el. In alta ordine de idei...are bani, ok bravo lui :) ti'a spus ce lucreaza? ca sunt multe moduri de a face bani in ziua de azi. si multi si repede, atat in limita legii cat si peste ea.
3.Un ultim sfat: cand dragostea intra pe usa, logica sare pe geam. asa ca fii cu maaaaaare bagare de seama. asta nu e o relatie, ci doar o cunostinta :)) ca asa daca o luam am o groaza de prietene cu care flirtez aproximativ zilnic, dar ne stim limitele :) (si culmea, ne'am si vazut la web!!).

Am uitat sa mentionez ca sunt broker de valuta, am tot ce mi'as putea dori (3 masini, o vila cu piscina in Bora Bora, un apartament in NYC, un apartament in buricul bucurestiului), necasatorit, super bun la pat. Care vreti sa ne intalnim sa imi spuneti sa stiu cand sa imi programez probleme importante

"io!io!io!"

p.s. sorry! anteriorul mesaj l-am trimis fara sa spun la ce fac referire!
dar! am o scuza: sunt blonda!!!!!!
g_1969
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:14
Buna ziulica!

Va salut cu drag si tin sa mentionez ca va citesc de ceva timp dar nu am prea intervenit, insa acum tin sa intervin cu un sfat daca imi este permis si asta pt ca si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare!
Inainte de toate, nu cred ca este corect sa judecam noi pe altii si sa ii criticam pt faptul k nu scriu corect, nu vb corect, nu se exprima corect si coerent etc; este adevarat ca anumite pasaje iti "zgarie vederea" dar daca ai inteles macar ce a vrut sa spuna atunci treci direct la subiect. Multi vor un sfat si nu critici. :)

Multe persoane, in special fete aleg sa isi gaseasca partenerul printr-o metoda simpla messengerul, dar asta nu inseamna si realitate. Nu sunt de condamnat ci de inteles dar doar intr-o oarecare masura. Atunci cand simti nevoia de afectiune, simti nevoia sa fii iubita, alintata, dorita si implinita incerci sa le gasesti, sunt practic niste vise cu care ne hranim pana gasim persoana care sa indeplineasca una, doua dintre aceste vise.
Din acest motiv anumite persoane recurg la aceasta cale mai simpla, dar care de cele mai multe ori se dovedeste a fi dezamagitoare. Cauti sa atingi intangibilul dar nu este asa usor si nici la indemana ;)
Insa timpul va spune ca lucrurile astea nu le gasim in fictiunea /imaginatia noastra ci doar in realitate.

Pt u draga mea, ceea ce iti pot spune este sa nu crezi nimic, iti spun cu mana pe inima..si eu am trecut prin asa ceva, aceeiasi situarie, singura diferenta este ca nu l-am "acostat" eu pe el, ci el pe mine.
A durat ceva mai mult de 4 luni, messenger, mesaje dimineata la pranz si seara..cum e vb..si cam atat..web nu..caci la fel nu avea....Aceeiasi poveste, dar cu alte personaje..:) asa cum inca sunt si acum si este pacat :(
Cand trebuia sa ne vedem mereu intervenea ceva, mereu se ivea ceva si uite asa...pana cand am luat taurul de coarne intr-o zi..(nu sunt o persoana credula de fel dar recunosc si nu este nimic rusinos in asta, mi-am luat-o si eu odata.) cand trebuia sa vina la mine..iar mi-a spus k a pierdut trenu sau nu mai retin exact ce a spus..cert este faptul ca a fost inca o scuza puerila, ceea ce nu am mai crezut. Ca sa pot scapa de "el" sa-mi i-au viata in piept si sa renunt si sa inchei acest"capitol" am decis sa merg eu sa-l intalnesc in Bucuresti, caci acolo statea. Nu mai puteam relua iar discutiile pe mess si sms, aveam nevoie de o certiutudine fie ea favorabila mie sau o dezamagire, simteam nevoia sa aflu oarecum adevarul sa imi continui viata. Nu mai conta acum nimic, vroiam doar sa aflu adevarul si atat. M-am gandit la toate inainte, nu puteam sa plec de acasa fara sa ma gandesc ce se intampla daca nu il voi gasi acolo. Am vb cu niste prieteni de familie din Buc. ca vin sa-i vizitez sa ma astepte in gara.
Am plecat oameni buni, toate bune si frumoase vb prin mesaje k ma va astepta in gara ca va fi acolo. Cu putin timp inainte de a ajunge la Buc avea tel inchis, simteam k ma i-a cu calduri dar in acelasi timp stiam ca vor fi prietenii mei acolo, nu ma lasasem in voia sortii. Am primit un msj de la el in care imi spunea k pleaca undeva la tara cu niste pr, si ca ii pare rau pt mine, sa nu il mai caut.
Am fost dezamagita dar in acelasi timp usurata, in loc sa plang am ales sa zambesc pt ca am avut puterea sa fac asta, caci daca nu luam decizia sa merg eu, atunci poate ca aceasta "minunata poveste" exista si in ziua de azi.
Am ales sa rezum oarecum prin ce am trecut eu, pt a'ti fi tie de folos intr-o oarecare masura.

Fii atenta, nu te complace in vb frumoase care te fac sa tresari cand le citesti sau intr-o persoana perfecta asa cum te face sa crezi ca este, trebuie sa ai si un gram de realism. Ai grija de tine, dar mai ales de sufletul tau fragil, nu permite sa se intristeze si taie raul de la radacina. Te salut cu drag si sper ca ne vei da de veste :)

Uff ce mult am scris, imi cer scuze daca este deranjant pt unii :)
Iar voi dragilor sper ca vom "inrudi" pe acest forum si ca am si eu un locsor :)
Pe curand!
AndreM
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:29
eu te sfatuiesc sa ii dai un ultimatum. indeiferent de ce probleme are, daca nu vine intr-o luna...nu mai are rost sa astepti. si atunci vei vedea daca merita sau nu
LoredanaFlorentina
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:31
Mi-as permite si eu sa iti fac o recomandare data fiind situatia in care te afli...
Incearca prin diferite tertipuri (numai de voi, reprezentantele sexului frumos, stiute) sa afli cine ii sunt prietenii , ce relatii interumane accepta si asa pot afla informatii referitoare la persoana cu care interrelationezi in mediul virtual de atata vreme si nu stii daca e reala sau nu.
Datorita experientei mele profesionale as inclina sa cred 50/50 de ceea ti se intampla , fapt reliefat si in cele doua carti ce le-am scris , prima despre riscurile socializarii in mediul virtual si a doua cu adevaruri despre sex. Din pacate sunt pubilcate in Statele Unite, editiile in limba romana urmand sa apara la inceputul anului viitor la Editura Humanitas. (ca un corolar...am interrelatinat pe aceste retele de socializare cu peste 6500 de persoane de ambele sexe , in ideea elaborarii acestor doua lucrari stiintifice si de popularizare.)
Cu stima....
Un simplu....muritor.
PS: statistic vorbind, 90% dintre barbatii de pe retelele de dating, fie ele vizibile sau invizibile cum le spui dumneata, cauta in primul rand SEX, iar peste 75% fintre femei...o a doua sansa.
Concluziile le tragi singura.
ropeus
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nunta 9 De la: kudika380507 31 Martie 2011 20:04
Credeti cumva ca un partid este puternic prin averile membrilor sai p-s-d-isti? 4 De la: Georgevici_Mihail_1 17 August 2014 19:58
de ce tinem cont de capricile persoanei iubite si nu de ale noastre????? 47 De la: Barbie30_ 27 Februarie 2011 03:22
VINE SFARSITUL LUMII ? 94 De la: kudika_nikole 25 Ianuarie 2012 17:27
o idee va rog :D 10 De la: Lucia38 16 Aprilie 2011 15:04