Mai multe
Eventual o sa incerce sa ma rascoleasca, sa ma ameteasca cu vorbele lui. Se eschiveaza si incearca sa iasa din acest subiect. (ultima data cand am deschis subiectul despre ceea ce s-a intamplat, mi-a spus ca nu am gasit momentul potrivit. Dupa care, fara nici o remuscare, mi-a intors spatele si... a adormit.) hehe am avut si eu un specimen d-asta,si la fel am sperat k se schimba...da nu s-a schimbat si am 3 saptamani de cand mi-am facut bagajul si am lekkt.Stii ce bine e?Si noi am vb trei ani nu 4 luni ....genul asta de barbati nu se schimba never crede-ma ,dupa un an o sa fiti tot timpul ceva de genul non stop...deci daca nici acum nu ai renuntat,fa-o kt mai repede pana nu-ti devoreaza sufletul
|
||
|
Fly2Freedom Postat pe 12 Februarie 2011 21:27 |
||
|---|---|---|
Cred ca e mai bine ca s-au mutat impreuna, asa s-a convins mai repede cum este el de fapt :) Mai putin timp pierdut cu el
|
||
|
nbme18 Postat pe 28 Februarie 2011 09:30 |
||
| buna..trec prin aceeasi poveste ca si tine...la fel am descoperit mesaje apeluri..neam certat dar am continuat relatia .pt ca mie mie foarte greu sa m despart de el..am incercat dar ma doare prea mult asa ca am ramas(noi locuim impreuna) ..vreau sa zic ca sufar zilnic..ma intreb tot timpu daca e acolo unde zice ca merge..ii spun ca il cred ca a terminat cu domnisoara ,cu telefoanele..dar eu stiu ca nu e asa...ma doare si ma consum singura clipa de clipa...e greu..teas sfatui sa pui capat acum daca ai puterea...eu mi-as dori sa am puterea sa plec,dar deocamdata sunt mult prea slaba :(...nu inteleg cum il mai pot iubi,ma obsedeaza cred. in relatiile anterioare eram eu cea puternica,eu cea care paraseam pt ca ma plictiseam.acum sunt total pe dos. m-am indragostit de cine nu trebuia:( sa nu faci ca mine pentru binele tau! | ||
|
|
||
|
nor_cenusiu Postat pe 28 Iunie 2011 19:35 |
||
De la: nor_cenusiu, la data 2011-06-28 19:35:42buna..trec prin aceeasi poveste ca si tine...la fel am descoperit mesaje apeluri..neam certat dar am continuat relatia .pt ca mie mie foarte greu sa m despart de el..am incercat dar ma doare prea mult asa ca am ramas(noi locuim impreuna) ..vreau sa zic ca sufar zilnic..ma intreb tot timpu daca e acolo unde zice ca merge..ii spun ca il cred ca a terminat cu domnisoara ,cu telefoanele..dar eu stiu ca nu e asa...ma doare si ma consum singura clipa de clipa...e greu..teas sfatui sa pui capat acum daca ai puterea...eu mi-as dori sa am puterea sa plec,dar deocamdata sunt mult prea slaba :(...nu inteleg cum il mai pot iubi,ma obsedeaza cred. in relatiile anterioare eram eu cea puternica,eu cea care paraseam pt ca ma plictiseam.acum sunt total pe dos. m-am indragostit de cine nu trebuia:( sa nu faci ca mine pentru binele tau! Nor Cenusiu, dar cu mine nu ai vrea sa faci dragoste, ca eu sunt virgin si nu te-as parasi si insela?
|
||
|
Baiat_virgin Postat pe 28 Iunie 2011 19:43 |
||
| nu cred ca am mentionat ca duc lipsa de sex:)) | ||
|
nor_cenusiu Postat pe 28 Iunie 2011 19:52 |
||
De la: nor_cenusiu, la data 2011-06-28 19:52:04nu cred ca am mentionat ca duc lipsa de sex:)) bravo draga mea
|
||
|
ad__83 Postat pe 28 Iunie 2011 19:56 |
||
De la: nor_cenusiu, la data 2011-06-28 19:35:42buna..trec prin aceeasi poveste ca si tine...la fel am descoperit mesaje apeluri..neam certat dar am continuat relatia .pt ca mie mie foarte greu sa m despart de el..am incercat dar ma doare prea mult asa ca am ramas(noi locuim impreuna) ..vreau sa zic ca sufar zilnic..ma intreb tot timpu daca e acolo unde zice ca merge..ii spun ca il cred ca a terminat cu domnisoara ,cu telefoanele..dar eu stiu ca nu e asa...ma doare si ma consum singura clipa de clipa...e greu..teas sfatui sa pui capat acum daca ai puterea...eu mi-as dori sa am puterea sa plec,dar deocamdata sunt mult prea slaba :(...nu inteleg cum il mai pot iubi,ma obsedeaza cred. in relatiile anterioare eram eu cea puternica,eu cea care paraseam pt ca ma plictiseam.acum sunt total pe dos. m-am indragostit de cine nu trebuia:( sa nu faci ca mine pentru binele tau! dc nu ai puterea ?dc il iubesti?? dc nu vb si cu el toate astea si vezi poate ajungeti undeva?? nu are de ce sa iti fie teama ....curaj si nu lasa timpul sa treaca ca o sa iti para rau crede ma stiu....si m a durut ingrozitor ca nu am intrebat cand primea mesajele.....dar asta e ...timpul mi a vindecat orice urma....bafta! |
||
|
ad__83 Postat pe 28 Iunie 2011 19:58 |
||
De la: nor_cenusiu, la data 2011-06-28 19:52:04nu cred ca am mentionat ca duc lipsa de sex:)) daca nu ai secs....fa operatie...si puneti cate vrei
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 28 Iunie 2011 19:59 |
||
|
Lisssa, ce diferenta de varsta este intre voi2 ? daca nu sunt prea indiscret ! Observ ca te incapatanezi sa pastrezi relatia in ciuda tuturor celor sugerate pe aici. Bravo tie ! As vrea totusi sa aud si DEZDONAMANTUL. Vizitiul_tm. |
||
|
vizitiul_tm Postat pe 29 Iunie 2011 08:41 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-29 08:41:43Lisssa, ce diferenta de varsta este intre voi2 ? daca nu sunt prea indiscret ! Aaa, intreb si eu asa de dimineata pentru ca nu te cunosc si habar n-am cand esti serios sau nu. Asadar, intreb: acel "Bravo tie!", e pe bune? |
||
|
rashela Postat pe 29 Iunie 2011 09:08 |
||
De la: rashela, la data 2011-06-29 09:08:53 Asadar, intreb: acel "Bravo tie!", e pe bune? E pe bune, de ce te intriga ? Mai sunt si oameni "luptatori" sau "incapatanati", daca ar reactiona la primul impuls, adica sa il paraseasca, sa se retraga fara lupta ? Nuuu ! Doar cand ai consumat toate resursele, cand nu mai ai nici o arma, cand nu mai e nici o sansa atunci poti sa te declari invins sau sa te retragi. DACA citesti topicul meu si sigur mi-ai dat niste sfaturi pe acolo o sa vezi ca sunt de partea celor "impaciuitori" si nu a celor drastici. Vizitiul_tm. |
||
|
vizitiul_tm Postat pe 29 Iunie 2011 09:35 |
||
|
1. Mie mi se pare foarte ciudat faptul ca toata lumea zice "Da-i papucii!" Am si eu o intrebare? Ati fost pus vreunul dintre voi intr-o asemenea situatie? Toate sustineti ca nu ati sta langa un asemenea barbat, insa sunt sigura ca multe dintre voi stati, fara sa stiti...De ce? Pt ca unii barbati sunt mai destepti decat altii...Cei destepti inseala fara sa afle femeia, nu-i stie nici vantul nici pamantul, in timp ce aia prosti nu isi iau masuri de precautie si se lasa prinsi. La fel cred si despre femei....ca...vorba-aia si femeia e om, deci si ea inseala. 2. Eu cred ca tot cum simti si cum o sa vrei tu o sa faci, degeaba ne agitam cu sfaturi. 3. Eu cu sotul meu suntem impreuna de aproape 3 ani, ne-am mutat impreuna inca din prima sapt, ne-am casatorit anul trecut si avem un bebe de 5 luni. Ideea e ca nu conteaza ca te-ai mutat cu el prea devreme sau ca relatia dureaza de putin timp.....ce e sortit sa fie aia va fi...indiferent de vointa noastra. Bafta pe mai departe, indiferent ce alegi sa faci! |
||
|
geo_smn Postat pe 29 Iunie 2011 09:58 |
||
De la: geo_smn, la data 2011-06-29 09:58:211. Mie mi se pare foarte ciudat faptul ca toata lumea zice "Da-i papucii!" sunt de acord cu tine
|
||
|
piscolino Postat pe 29 Iunie 2011 10:02 |
||
|
Geo, referitor la pct.1, eu as spune ca cele care stau langa asemenea barbati fara sa stie ce au la usa, intra intr-o alta categorie. Nu stiu, nu sufar, nu? Cu siguranta comportamentul acestor barbati, destepti cum i-ai numit tu, este acelasi fata de sotie / iubita. Si mai cred ca asemenea barbati nu se implica sufleteste. Probabil nu au o relatie ci mai multe. Dupa parerea mea, cele care stiu ca sunt inselate, accepta asta cu buna stiinta, nu au remediu, indiferent de sfaturile primite aici sau acolo. Si ele nu acorda o sansa decat de ochii lumii. De fapt, ele accepta sa traiasca asa in baza "toti barbatii sunt la fel". Vor continua asa pana cand vor ajunge sa dea vina pe varsta, in sensul ca "acum e prea tarziu, ce rost mai are sa-i dau papucii?" Ca si cum si-ar fi dorit vreodata cu adevarat sa scape dintr-o asemenea relatie. |
||
|
rashela Postat pe 29 Iunie 2011 12:07 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-29 09:35:41De la: rashela, la data 2011-06-29 09:08:53 Asadar, intreb: acel "Bravo tie!", e pe bune? :) Eu ar fi trebuit sa pun termenul luptatori in ghilimele, nu tu. Da, ma intriga, ai dreptate. N-as lupta pentru o cauza pierduta. Si consider "ca a-ti consuma toate resursele" cand e vorba de o femeie inselata, inseamna a-ti petrece anii urmarind, spionand, plangand, umilindu-te, imbatranind inainte de vreme pentru nimic. Si pentru nimeni. |
||
|
rashela Postat pe 29 Iunie 2011 12:09 |
||
De la: rashela, la data 2011-06-29 12:07:28Geo, referitor la pct.1, eu as spune ca cele care stau langa asemenea barbati fara sa stie ce au la usa, intra intr-o alta categorie. Nu stiu, nu sufar, nu? Cu siguranta comportamentul acestor barbati, destepti cum i-ai numit tu, este acelasi fata de sotie / iubita. Si mai cred ca asemenea barbati nu se implica sufleteste. Probabil nu au o relatie ci mai multe. Nu te contrazic. Pentru aceasta categorie de oameni despre care vorbesti tu, ar fi potrivite 2 zicale: "Cum iti asterni, asa dormi" si "Fiecare isi merita soarta!" Toti suferim la un moment dat dupa cineva, am suferit si eu o data, insa nu m-a tras in jos, ba din contra....:) |
||
|
geo_smn Postat pe 29 Iunie 2011 12:32 |
||
| Imi pare rau cand aud de astfel de situatii. Povestea ta se aseamana, oarecum,cu a mea.Eu am stat cu cineva un an, si ne mutaseram dupa doar 2 saptamani dupa ce ne-am cunoscut. M-am gandit eu, la vremea aia, ca era o modalitate foarte buna de a cunoaste pe cineva, stand cu el in casa. A fost o relatie intensa, plina de momente frumoase.aparent, dupa cum aveam sa aflu. Ideea e ca ma acaparase cu totul, fara sa stiu ca de fapt el, cat era cu mine mai umbla cu nu stiu cate. Si cand spun asta nu exagerez cu absolut nimic. Toata lumea stia ce poama e, mai putin eu.Diferenta intre noi e ca atunci cand am aflat ca ma inseala, am rupt totul fara sa ma gandesc. Ne-am despartit de 3 luni, inca mai doare, dar nu este nimic peste care sa nu poti trece. Ce trebuie tu sa intelegi este ca astfel de oameni nu se schimba oricata dragoste si atentie le-am darui noi, femeile. Ei asa sunt si nu trebuie sa iti irosesti viata, nervii si energia cu oameni care este irecuperabiil.4 luni mie nu mi se pare mult, asa ca ia o decizie buna pentru tine imediat. Daca nu o faci tu, o va face el cand va fi acaparat de una care o sa-i suceasca mintile si de tine o sa te descotoroseasca imediat. Stiu ca doare, dar gandeste-te ca faci asta ca sa te scutesti de o suferinta inutila.Si te desconsideri pe tine ca om si apoi ca femeie: capeti frustrari, devii acra si iti pierzi increderea in oameni. Curaj, sunt si oameni cu suflet frumos ca al tau! | ||
|
kudika410734 Postat pe 30 Iunie 2011 17:10 |
||
| Nu cred ca este baiatul potrivit pentru tine,defapt tu decizi asta.Pe scurt te inseala ce altceva mai vrei sa intelegi? Lasa`l balta. | ||
|
Elyaa Postat pe 8 Iulie 2011 11:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Salut | 13 | De la: kudika343827 26 Decembrie 2010 00:03 |
| Un mic sfat :D | 6 | De la: cristinxxx 16 Aprilie 2011 15:05 |
| de ce oare? | 21 | De la: Rafinata 15 Iunie 2009 15:05 |
|
|
||
| Vreau si eu ajutorul vostru... | 6 | De la: RAINBOWLADY 15 Ianuarie 2012 19:19 |
| Increderea in sine! | 17 | De la: brunita 20 Ianuarie 2014 12:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.