Setari Cookie-uri

Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii

De la: georgelo28, la data 2010-11-24 12:09:47battleofwits
1444 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 09:15 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

De la: georgelo28, la data 2010-11-23 23:49:37
nu e vorba de nici o extrema man! doar ca omu a cam spus lucrurilor pe nume, un pic exagerat, recunosc dar in principiu cam asa e. Cand auzi asemenea tampenii nu ai cum sa nu raspunzi.

cand incepi cu "toate femeile..." sau "toti barbatii ..." esti extremist

nu zic ca nu sunt femei "poama", majoritatea sunt cum sunt si nu ai de unde sa le ceri mai mult ...
dar trebuie sa vedem si partea plina a paharului ...sau cel putin eu incerc

ai dreptate, oricum numai spun nimic pe acest topic, ca nu are rost, articolul e deasit din toate punctelele de vedere. ca sa numai zic, si fals. NUMAI BINE TUTUROR.

Ce`i asta?Pt ce puii mei exista butonul CITEAZA ???
AdrianaR
Postat pe 24 Noiembrie 2010 12:12
nenea georgelo...iti vand un pont....e de ajuns sa apesi pe botonul "citeaza"...nu te mai chinui cu ctrl c si ctrl v
miss_darine
Postat pe 24 Noiembrie 2010 12:15
De la: AdrianaR, la data 2010-11-24 12:12:34

gand la gand cu bucurie
buna adriana
miss_darine
Postat pe 24 Noiembrie 2010 12:16
De la: miss_darine, la data 2010-11-24 12:16:20

gand la gand cu bucurie
buna adriana

dada neata darine
AdrianaR
Postat pe 24 Noiembrie 2010 12:18
De la: battleofwits, la data 2010-11-24 09:15:42
nu e vorba de nici o extrema man! doar ca omu a cam spus lucrurilor pe nume, un pic exagerat, recunosc dar in principiu cam asa e. Cand auzi asemenea tampenii nu ai cum sa nu raspunzi.

nu zic ca nu sunt femei "poama", majoritatea sunt cum sunt si nu ai de unde sa le ceri mai mult ...

Prietene,vrei sa-mi exemplifici si mie sa vedem cand am spus eu sau cand am scris ceea ce spui tu?Adica TOATE FEMEILE,.........
Sunt tare curios si astept.
gbispas
Postat pe 24 Noiembrie 2010 20:02
De la: georgelo28, la data 2010-11-24 12:09:47battleofwits
1444 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 09:15 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

ai dreptate, oricum numai spun nimic pe acest topic, ca nu are rost, articolul e deasit din toate punctelele de vedere. ca sa numai zic, si fals. NUMAI BINE TUTUROR.

...io nu-l vad.
kudika195501
Postat pe 24 Noiembrie 2010 20:12
De la: gbispas, la data 2010-11-24 20:02:18
Prietene,vrei sa-mi exemplifici si mie sa vedem cand am spus eu sau cand am scris ceea ce spui tu?Adica TOATE FEMEILE,.........

cu placere

De la: gbispas, la data 2010-11-23 22:03:47
Nici voi nu stiti ce vorbiti ....Asta-i tot ce puteti voi ,femeile.....Pana la urma tot mai bine va simtiti pe centura,unde va e locul,dar si acolo faceti mult rau ca sunteti pline de tot felul de boli.

poate ca e doar impresia mea, insa eu asa am vazut in postul tau
battleofwits
Postat pe 24 Noiembrie 2010 20:34
De la: battleofwits, la data 2010-11-24 20:34:27
De la: gbispas, la data 2010-11-24 20:02:18

cu placere

De la: gbispas, la data 2010-11-23 22:03:47
Nici voi nu stiti ce vorbiti ....Asta-i tot ce puteti voi ,femeile.....Pana la urma tot mai bine va simtiti pe centura,unde va e locul,dar si acolo faceti mult rau ca sunteti pline de tot felul de boli.

poate ca e doar impresia mea, insa eu asa am vazut in postul tau

Pai daca asa ai vazut,e ok,dar arata-mi si mie unde.
gbispas
Postat pe 25 Noiembrie 2010 10:24
Pai, tocmai ti-a aratat. Ai spus "VOI FEMEILE". Nu ai spus "unele dintre voi" ci doar VOI. Adica noi, toate femeile. Mai mult de atat ce sa-ti mai arate?
rashela
Postat pe 25 Noiembrie 2010 11:16
De la: miss_darine, la data 2010-11-24 12:15:20 nenea georgelo...iti vand un pont....e de ajuns sa apesi pe botonul "citeaza"...nu te mai chinui cu ctrl c si ctrl v

misoooo
size_back
Postat pe 25 Noiembrie 2010 11:22

Dumnezeule,ce urat a degenerat discutia de pe acest topic....Cum puteti oameni buni sa continuati astfel?..
Inca putin si, o sa ajungeti in faza jignirilor.Se spune ca intr-o asfel de discutie,cel intelept cedeaza primul.
Ce ar fi sa devenim toti intelepti?....

Cu stima,sax303023.
kudika313785
Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:34
De la: rashela, la data 2010-11-25 11:16:50Pai, tocmai ti-a aratat. Ai spus "VOI FEMEILE". Nu ai spus "unele dintre voi" ci doar VOI. Adica noi, toate femeile. Mai mult de atat ce sa-ti mai arate?

Auzi mai desteapta pamantului,vad ca la fel sunteti de destepte pe aici ca si in viata de zi cu zi.Dupa ce logica VOI FEMEILE,e musai sa se refere la NUMARUL TOAL al femeilor sau altor lucruri si nu s-ar referi IN TERMENI GENERALI?Adica de ce nu voi femeil IN GENERAL si e musai sa fie voi femeile IN TOTALITATE?Minte ai,pacat ca nu stii sa o folosesti.
gbispas
Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:43
De la: kudika313785, la data 2010-11-25 16:34:12
Dumnezeule,ce urat a degenerat discutia de pe acest topic....Cum puteti oameni buni sa continuati astfel?..
Inca putin si, o sa ajungeti in faza jignirilor.Se spune ca intr-o asfel de discutie,cel intelept cedeaza primul.
Ce ar fi sa devenim toti intelepti?....

Cu stima,sax303023.

vrei sa facem un sfat al inteleptilor si pe kudika!? oricum tot despre sex am vorbi 99%
pickard
Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:50
De la: gbispas, la data 2010-11-25 16:43:10
De la: rashela, la data 2010-11-25 11:16:50Pai, tocmai ti-a aratat. Ai spus "VOI FEMEILE". Nu ai spus "unele dintre voi" ci doar VOI. Adica noi, toate femeile. Mai mult de atat ce sa-ti mai arate?

Auzi mai desteapta pamantului,vad ca la fel sunteti de destepte pe aici ca si in viata de zi cu zi.Dupa ce logica VOI FEMEILE,e musai sa se refere la NUMARUL TOAL al femeilor sau altor lucruri si nu s-ar referi IN TERMENI GENERALI?Adica de ce nu voi femeil IN GENERAL si e musai sa fie voi femeile IN TOTALITATE?Minte ai,pacat ca nu stii sa o folosesti.

Lasa logica mea. Spune-mi dupa logica ta, cate femei reprezinta "VOI FEMEILE"? O duzina, doua, noua?

Si ce zici ca vroiai sa exprimi in fraza asta "Dupa ce logica VOI FEMEILE,e musai sa se refere la NUMARUL TOAL al femeilor sau altor lucruri si nu s-ar referi IN TERMENI GENERALI?"
Numar total = generalizare. Termen general = generalizare.

Ia mai revisuieste-ti textul, ca la logica am vazut cum stai.
Si calmeaza-te!
rashela
Postat pe 25 Noiembrie 2010 18:25
De la: rashela, la data 2010-11-25 18:25:05

Lasa logica mea. Spune-mi dupa logica ta, cate femei reprezinta "VOI FEMEILE"? O duzina, doua, noua?

Si ce zici ca vroiai sa exprimi in fraza asta "Dupa ce logica VOI FEMEILE,e musai sa se refere la NUMARUL TOAL al femeilor sau altor lucruri si nu s-ar referi IN TERMENI GENERALI?"

rashela , degeaba dai margaritare la porci , ca nu se-ngrasa .

Si calmeaza-te!
perce_neige
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:24
De la: perce_neige, la data 2010-11-25 20:24:24
De la: rashela, la data 2010-11-25 18:25:05

rashela , degeaba dai margaritare la porci , ca nu se-ngrasa .

Si calmeaza-te!

Auzi mamaie,dupa logica mea in nici un caz atunci cand spui voi femeile,voi barbatii sai voi,.....cine vrei tu,nu poate sa fie inteles ca si toate femeile,toti barbatii,...........In gramatica limbii romane,ca sa subliniezi o unanimitate,folosesti termenul de TOTI,TOATE,IN INTREGIME.
Ca sa-ti dau si un exemplu destul de mediatizat,Loredana Groza a scos pe vremea lui Ceausescu un disc celebru(buna seara ,iubito), in care Caramitru recita cateva versuri.Erau cam asa:-"Toate femeile tinere sunt frumoase,Toate femeile care au fost tinere,au fost frumoase,FEMEILE,IN GENERAl,au o clipa cand trec ca un tren accelerat prin gara frumusetii fara batranete,in rest,....halte,.....bariere,.....interstatiile amagirii,.......s-asa mai departe.
Deci se delimiteaza foarte clar cand e vorba despre TOATE femeile si doar despre femei IN GENERAL.Putea foarte clar sa spuna VOI ,FEMEIELE(se subintelege ca IN GENERAL si nu in totalitate,dar el a tinut sa mai si adauge asta,lucru pe care eu nu l-am facut,nefiind obligatoriu,atata timp cat cred ca stau de vorba cu oameni-femei- cat de cat nu duse cu pluta,insa stiu ca asemenea specimene sunt pe cale de disparitie)aveti o clipa..........

In legatura cu cealalta problema a matale,mai mamare,care-i problema de fapt?Ca am scris de doua ori acelasi lucru?Pai si de ce crezi matale,octagenaro,ca as fi vrut sa scriu altceva?La matale doi temeni scrisi trebuie sa fie neaparat in antiteza?De fapt ,nici nu stiu de ce ma mir cand se observa de la o posta ca mai mult decat lungul nasului oricum nu puteti percepe.

Si ca sa nu zici ca nu-mi revizuiesc textul,iti spun raspicat ca femeile(ce zici,ma refer in cadru general sau........?)sunt niste atarnatoare proaste care fara barbati nu ar fi in stare de nimic,care si impinse de la spate de catre barbati tot nulitati raman(apropos,nu am mai vrut sa ma leg si de SUCCESURI,ca e mult prea jenant.Nu spun ca nu exista si almanahe,dar avand in vedere proportia existenta,la almanahe ramane nesemnificativ,ca nu faci diferenta din 3 femei ca la voi ci alegi doar unul dintro suta de mii)care nu stiu decat sa stea cu nasul pe sus si care ca orice prost care nu e prost destul,daca nu e si fudul,se cred cele mai tari,cele mai mari,incepand de la soferit si pana unde le duce pe ele prostia.Adica,mult.
gbispas
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:52
Mi-e egal!

rashela
Postat pe 26 Noiembrie 2010 05:14
De la: scorpio67, la data 2010-10-31 19:41:55Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii

"Sunt uimit de numarul studiilor care au dovedit ca femeia este mai buna decat barbatul la numeroase capitole. Mai jos am realizat o lista cu noua dintre calitatile femeilor, care par sa fie mai dezvoltate decat cele ale barbatilor.

Femeile conduc mai bine decat barbatii

Asta este contra conceptiei populare, care spune ca femeile sunt soferi prosti. Cercetatorii de la Carnegie Mellon University au descoperit, dupa ce au studiat informatii despre trafic din 2007, ca barbatii sunt cu 77% mai expusi riscului de a deceda intr-un accident de masina decat femeile.

Femeile coopereaza mai bine decat barbatii

Putem vedea asta peste tot, insa daca tot vreti sa vedeti ceva oficial, cititi urmatoarele. Un studiu realizat de Rolf Kuemmerli si alti cercetatori de la universitatile din Edinburgh si Lausanne indica faptul ca femeile coopereaza mai bine decat barbatii. In acest studiu, bazat pe jocuri practicate de 100 de studenti elvetieni, femeile au cooperat de doua ori mai mult decat barbatii.

Femeile mananca mai bine decat barbatii

Asta probabil nu este atat de evident. Un studiu realizat pe 14,000 de americani, de catre Universitatea din Minnesota, a aratat faptul ca in timp ce barbatii prefera sa manance pizza sau carne, femeile consuma mai multe fructe si legume.

Femeile au rezultate mai bune la testele contra-cronometru

Daca timpul este pretios, atunci o femeie se descurca mai bine decat un barbat. Cercetarea realizata de profesorii Universitatii Vanderbilt a scos la iveala faptul ca femeile obtin scoruri mai bune la teste de inteligenta cronometrate, fata de barbati. Acelasi studiu, publicat in revista Intelligence, nu a gasit diferente mari la testele fara un timp anume de finalizare, asadar o femeie gandeste mai repede decat un barbat.

O femeie intelege mai bine o relatie decat un barbat

Cand vorbesti despre o relatie, majoritatea barbatilor se incrunta. Acum stiti si de ce...stiu foarte putine lucruri despre relatia lor. Un Studiu realizat de Universitatea Hebrew din Ierusalim a demonstrat ca femeile au o mult mai mare acuratete in descrierea perceptiei partenerului. Studiul a fost publicat in ScienceDaily si a fost realizat pe 97 de cupluri din Statele Unite.

Femeile comunica mai bine decat barbatii

Asta este demonstrat stiintific. Louann Brizendine, doctor neuro-psihiatric la Universitatea California din San Francisco, a descoperit ca femeile pot spune in jur de 20,000 de cuvinte pe zi, pe langa cele doar 7,000 ale barbatilor. Dupa parerea lui Brizendine, aceasta diferenta este mai mult de natura biologica decat sociala.

Femeile invata mai bine decat barbatii

De aceea fetele obtin in medie note mai bune la scoala, fata de baieti. Doctorul Simone Kruger a publicat un studiu care spunea ca fetele invata mai bine pentru ca impartasesc idei si experiente una cu cealalta, pe cand baietii sunt mult mai rezervati si mai ineficienti.

Femeile investesc mai bine decat barbatii

Nu credeti nu? Stim cu totii ca exista mai putine femei investitoare decat barbati, insa acelea putine au mai mult succes decat barbatii. Un studiu NAIC a aratat faptul ca femeile castiga in medie cu 1,4% mai mult decat barbatii.

Femeile indura stresul mai bine decat barbatii

Studiul realizat de Universitatea din California si publicat in iulie 2000 in revista Psychological Review, a descoperit unele diferente biologice si de comportament, legate de felul in care femeile si barbatii indura stresul. Se pare ca o femeie cauta suport social pentru a scapa de stres, in timp ce barbatii il infrunta fata in fata.

Sursa Askmen

Ce spuneti dragilor? E adevarat ce spun studiile?
NU_MI SARITI IN CAP, DOMNILOR BARBATI?
Nu sunt parerile mele , este un aticol , o comparatie intre barbati si femei pe baza unor sondaje.

Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii. Oare ???
Cateva obs. mai intai:
Textul incepe cu ghilimele, astfel: "Sunt uimit de .... si nu mai stii unde se termina textul, care sunt opiniile
autoarei topicului sau a sursei. " sunt uimit de... , se intelege ca sursa de constatare apartine unei persoane si nu poate fi concludenta. Deci cam confuza treaba.

Cu riscul de a-mi ridica o parte a sexului frumos "in cap" sau a unor barbati, voi lua pe rand cele 9(super calitati fem
condo000496
Postat pe 26 Noiembrie 2010 18:44
De la: scorpio67, la data 2010-10-31 19:41:55Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii

"Sunt uimit de numarul studiilor care au dovedit ca femeia este mai buna decat barbatul la numeroase capitole. Mai jos am realizat o lista cu noua dintre calitatile femeilor, care par sa fie mai dezvoltate decat cele ale barbatilor.

Femeile conduc mai bine decat barbatii

Asta este contra conceptiei populare, care spune ca femeile sunt soferi prosti. Cercetatorii de la Carnegie Mellon University au descoperit, dupa ce au studiat informatii despre trafic din 2007, ca barbatii sunt cu 77% mai expusi riscului de a deceda intr-un accident de masina decat femeile.

Femeile coopereaza mai bine decat barbatii

Putem vedea asta peste tot, insa daca tot vreti sa vedeti ceva oficial, cititi urmatoarele. Un studiu realizat de Rolf Kuemmerli si alti cercetatori de la universitatile din Edinburgh si Lausanne indica faptul ca femeile coopereaza mai bine decat barbatii. In acest studiu, bazat pe jocuri practicate de 100 de studenti elvetieni, femeile au cooperat de doua ori mai mult decat barbatii.

Femeile mananca mai bine decat barbatii

Asta probabil nu este atat de evident. Un studiu realizat pe 14,000 de americani, de catre Universitatea din Minnesota, a aratat faptul ca in timp ce barbatii prefera sa manance pizza sau carne, femeile consuma mai multe fructe si legume.

Femeile au rezultate mai bune la testele contra-cronometru

Daca timpul este pretios, atunci o femeie se descurca mai bine decat un barbat. Cercetarea realizata de profesorii Universitatii Vanderbilt a scos la iveala faptul ca femeile obtin scoruri mai bune la teste de inteligenta cronometrate, fata de barbati. Acelasi studiu, publicat in revista Intelligence, nu a gasit diferente mari la testele fara un timp anume de finalizare, asadar o femeie gandeste mai repede decat un barbat.

O femeie intelege mai bine o relatie decat un barbat

Cand vorbesti despre o relatie, majoritatea barbatilor se incrunta. Acum stiti si de ce...stiu foarte putine lucruri despre relatia lor. Un Studiu realizat de Universitatea Hebrew din Ierusalim a demonstrat ca femeile au o mult mai mare acuratete in descrierea perceptiei partenerului. Studiul a fost publicat in ScienceDaily si a fost realizat pe 97 de cupluri din Statele Unite.

Femeile comunica mai bine decat barbatii

Asta este demonstrat stiintific. Louann Brizendine, doctor neuro-psihiatric la Universitatea California din San Francisco, a descoperit ca femeile pot spune in jur de 20,000 de cuvinte pe zi, pe langa cele doar 7,000 ale barbatilor. Dupa parerea lui Brizendine, aceasta diferenta este mai mult de natura biologica decat sociala.

Femeile invata mai bine decat barbatii

De aceea fetele obtin in medie note mai bune la scoala, fata de baieti. Doctorul Simone Kruger a publicat un studiu care spunea ca fetele invata mai bine pentru ca impartasesc idei si experiente una cu cealalta, pe cand baietii sunt mult mai rezervati si mai ineficienti.

Femeile investesc mai bine decat barbatii

Nu credeti nu? Stim cu totii ca exista mai putine femei investitoare decat barbati, insa acelea putine au mai mult succes decat barbatii. Un studiu NAIC a aratat faptul ca femeile castiga in medie cu 1,4% mai mult decat barbatii.

Femeile indura stresul mai bine decat barbatii

Studiul realizat de Universitatea din California si publicat in iulie 2000 in revista Psychological Review, a descoperit unele diferente biologice si de comportament, legate de felul in care femeile si barbatii indura stresul. Se pare ca o femeie cauta suport social pentru a scapa de stres, in timp ce barbatii il infrunta fata in fata.

Sursa Askmen

Ce spuneti dragilor? E adevarat ce spun studiile?
NU_MI SARITI IN CAP, DOMNILOR BARBATI?
Nu sunt parerile mele , este un aticol , o comparatie intre barbati si femei pe baza unor sondaje.

Cateva obs. mai intai:
Textul incepe cu ghilimele, astfel: "Sunt uimit de .... si nu mai stii unde se termina textul, care sunt opiniile
autoarei topicului sau a sursei. " sunt uimit de... , se intelege ca sursa de constatare apartine unei persoane si nu poate fi concludenta. Deci cam confuza treaba.

Cu riscul de a-mi ridica o parte a sexului frumos "in cap" sau a unor barbati, voi lua pe rand cele 9(super calitati fem
condo000496
Postat pe 26 Noiembrie 2010 18:44

Nu merita sa pierzi vremea pe KUDIKA asta....
nu sunt in stare sa-ti copie un text.
condo000496
Postat pe 26 Noiembrie 2010 20:30
De la: condo000496, la data 2010-11-26 20:30:41

zic si eu ........ POATE daca nu ai mai cita un text kilometric pe care deja l-am citit toti de n ori , ti-ar ramane mai mult spatiu ptr propriile idei
sau POATE .......... nici macar tu nu esti convinsa de ceea ce voiai sa scrii
perce_neige
Postat pe 27 Noiembrie 2010 09:27

Poti sa te retragi si asta nu cred ca o sa supere pe cineva
Barbie30_
Postat pe 27 Noiembrie 2010 09:29
De la: Barbie30_, la data 2010-11-27 09:29:33

neata Barbie! nu prea ai semnat condica pe kudika...
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Noiembrie 2010 09:56
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-11-27 09:56:03
De la: Barbie30_, la data 2010-11-27 09:29:33

neata Barbie! nu prea ai semnat condica pe kudika...

Neata Lilo! In ultima perioada o semnez cand prind timp liber adica la 3 noaptea sau dimineata la prima ora(cand nu e nici dreacu pe kudika) Imi fac de cap pe toate topicurile
Barbie30_
Postat pe 27 Noiembrie 2010 11:38

Cateva obs. mai intai:

Cu riscul de a-mi ridica o parte a sexului frumos "in cap" sau a unor barbati, voi lua pe rand cele 9(super calitati fem[/quote]

Numai persoanele care duc lipsa de argumente se impiedica intr-o virgula .In cazul de fata ghilimelele uitate nu schimba esenta textului asa ca te rog sa ma lasi cu carcoteli de genul asta.
Poftim :
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Iti ajung acum?

Postat pe 27 Noiembrie 2010 11:44
De la: stefan127, la data 2010-11-21 22:41:24

Nush de ce trebuie sa demonstram care e mai inteligent,mai priceput,mai.....nush cum,culmea e ca toti evoluam sau cel putin asa ar terbui dar ne cramponam de niste nimicuri .................bune pentru Stiiati Ca!
[/ quote]

Am mai zis si cred ca ar tebui sa mai repet

acest studiu este facut pentru ce?

De ce oare ne comportam inferior nivelului de cunoastere?

Traim intr'o lume deformata de noi insine si cred ca ...........inca nu ne pasa.........

Nu vreti sa ginditi si pentru progeniturile voastre?

Sa fiti iubiti
stefan127
Postat pe 27 Noiembrie 2010 17:16
De la: scorpio67, la data 2010-11-27 11:44:31

Cateva obs. mai intai:

Numai persoanele care duc lipsa de argumente se impiedica intr-o virgula .In cazul de fata ghilimelele uitate nu schimba esenta textului asa ca te rog sa ma lasi cu carcoteli de genul asta.
Poftim :
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Iti ajung acum?[/quote]

apropo, in timp ce voi o sa decideti regele sau regina eficientei, s-ar putea sa va ia altii tara si veniturile de sub picioare :)))
leo_
Postat pe 27 Noiembrie 2010 17:24
De la: leo_, la data 2010-11-27 17:24:09

Cateva obs. mai intai:

Poftim :
Iti ajung acum?

apropo, in timp ce voi o sa decideti regele sau regina eficientei, s-ar putea sa va ia altii tara si veniturile de sub picioare :)))[/quote]

Ce are sula cu prefectura? Nu era vorba de vreo statistica facuta pe romani.era vorba , inca o data, de UNELE femei in comparatie cu UNII barbati.Era vorba de ABILITATI si nu de CALITATI, Era vorba de un esantion de cateva sute sau mii de persoane testate nu de o intreaga natiune.

Postat pe 28 Noiembrie 2010 14:54
De la: scorpio67, la data 2010-11-28 14:54:44

Cateva obs. mai intai:

Poftim :
Iti ajung acum?

apropo, in timp ce voi o sa decideti regele sau regina eficientei, s-ar putea sa va ia altii tara si veniturile de sub picioare :)))

Ce are sula cu prefectura? Nu era vorba de vreo statistica facuta pe romani.era vorba , inca o data, de UNELE femei in comparatie cu UNII barbati.Era vorba de ABILITATI si nu de CALITATI, Era vorba de un esantion de cateva sute sau mii de persoane testate nu de o intreaga natiune.[/quote]

Auzi mai,cred ca ai vrut sa spui ca e vorba despre facaturile facute de femei,ca sa iasa si ele cumva in evidenta,ca altfel nu au cum.Adica sa creada si fraierele ca au mai pucntat noi succesuri.
gbispas
Postat pe 28 Noiembrie 2010 17:40
De la: gbispas, la data 2010-11-28 17:40:24
De la: scorpio67, la data 2010-11-28 14:54:44

Cateva obs. mai intai:

Poftim :
Iti ajung acum?

Ce are sula cu prefectura? Nu era vorba de vreo statistica facuta pe romani.era vorba , inca o data, de UNELE femei in comparatie cu UNII barbati.Era vorba de ABILITATI si nu de CALITATI, Era vorba de un esantion de cateva sute sau mii de persoane testate nu de o intreaga natiune.

Auzi mai,cred ca ai vrut sa spui ca e vorba despre facaturile facute de femei,ca sa iasa si ele cumva in evidenta,ca altfel nu au cum.Adica sa creada si fraierele ca au mai pucntat noi succesuri.[/quote]

omule, de ce va chinuiti voi cu femeile atat? luati-le asa cum sunt. sa stii ca am cunoscut si cunosc femei care bat orice barbat la logica si la managementul unei afaceri dar si femei care sunt impinse de la spate de barbati. pe mine ma distreaza cand se dau mari. in majoritate cazurilor in discutii fata in fata le combati argumentele cu propriile lor cuvinte. asta le da farmec femeilor in multe conversatii.
leo_
Postat pe 28 Noiembrie 2010 23:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
si-a dat seama ca o iubeste? 25 De la: rockk 16 Ianuarie 2011 18:18
O iubire la mare distanta!....Ajutor!!!!!! 14 De la: ianna05 25 August 2010 11:27
nu stiu ce sa fac 54 De la: sweety_mady 4 Decembrie 2009 13:21
Despre barbati 35 De la: Naz_13 2 Aprilie 2015 16:15
Nunta 8 De la: mary_ct 14 Ianuarie 2009 10:14