Setari Cookie-uri

Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii

Dragul meu,
este o simpla discutie - nu un razboi "barbati contra femei" - asa cum. se pare, te-ai grabit sa-l interpretezi!
Poate ar mai fi trebui radaugat si faptul ca BARBATII SE SIMT INTODEAUNA LEZATI CAND IN DISCUTIE INTRA O COMPARATIE (SAU MAI MULTE ???) DE GENUL CELEI DE AZI! Fiecare vorbeste din proprie experienta si cei mai multi tind sa transforme un simplu dialog intr-o discutie in contradictoriu - insa la modul "dur", "barbatesc" - ca doar, deh, asta este unul din punctele forte ale multor barbati!!!
SA TE ACUZ DE MISOGINISM?! sau mai bine ... lasa!
marilunada
Postat pe 22 Noiembrie 2010 11:43
De la: scorpio67, la data 2010-10-31 19:41:55Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii

"Sunt uimit de numarul studiilor care au dovedit ca femeia este mai buna decat barbatul la numeroase capitole. Mai jos am realizat o lista cu noua dintre calitatile femeilor, care par sa fie mai dezvoltate decat cele ale barbatilor.

Femeile conduc mai bine decat barbatii

Asta este contra conceptiei populare, care spune ca femeile sunt soferi prosti. Cercetatorii de la Carnegie Mellon University au descoperit, dupa ce au studiat informatii despre trafic din 2007, ca barbatii sunt cu 77% mai expusi riscului de a deceda intr-un accident de masina decat femeile.

Femeile coopereaza mai bine decat barbatii

Putem vedea asta peste tot, insa daca tot vreti sa vedeti ceva oficial, cititi urmatoarele. Un studiu realizat de Rolf Kuemmerli si alti cercetatori de la universitatile din Edinburgh si Lausanne indica faptul ca femeile coopereaza mai bine decat barbatii. In acest studiu, bazat pe jocuri practicate de 100 de studenti elvetieni, femeile au cooperat de doua ori mai mult decat barbatii.

Femeile mananca mai bine decat barbatii

Asta probabil nu este atat de evident. Un studiu realizat pe 14,000 de americani, de catre Universitatea din Minnesota, a aratat faptul ca in timp ce barbatii prefera sa manance pizza sau carne, femeile consuma mai multe fructe si legume.

Femeile au rezultate mai bune la testele contra-cronometru

Daca timpul este pretios, atunci o femeie se descurca mai bine decat un barbat. Cercetarea realizata de profesorii Universitatii Vanderbilt a scos la iveala faptul ca femeile obtin scoruri mai bune la teste de inteligenta cronometrate, fata de barbati. Acelasi studiu, publicat in revista Intelligence, nu a gasit diferente mari la testele fara un timp anume de finalizare, asadar o femeie gandeste mai repede decat un barbat.

O femeie intelege mai bine o relatie decat un barbat

Cand vorbesti despre o relatie, majoritatea barbatilor se incrunta. Acum stiti si de ce...stiu foarte putine lucruri despre relatia lor. Un Studiu realizat de Universitatea Hebrew din Ierusalim a demonstrat ca femeile au o mult mai mare acuratete in descrierea perceptiei partenerului. Studiul a fost publicat in ScienceDaily si a fost realizat pe 97 de cupluri din Statele Unite.

Femeile comunica mai bine decat barbatii

Asta este demonstrat stiintific. Louann Brizendine, doctor neuro-psihiatric la Universitatea California din San Francisco, a descoperit ca femeile pot spune in jur de 20,000 de cuvinte pe zi, pe langa cele doar 7,000 ale barbatilor. Dupa parerea lui Brizendine, aceasta diferenta este mai mult de natura biologica decat sociala.

Femeile invata mai bine decat barbatii

De aceea fetele obtin in medie note mai bune la scoala, fata de baieti. Doctorul Simone Kruger a publicat un studiu care spunea ca fetele invata mai bine pentru ca impartasesc idei si experiente una cu cealalta, pe cand baietii sunt mult mai rezervati si mai ineficienti.

Femeile investesc mai bine decat barbatii

Nu credeti nu? Stim cu totii ca exista mai putine femei investitoare decat barbati, insa acelea putine au mai mult succes decat barbatii. Un studiu NAIC a aratat faptul ca femeile castiga in medie cu 1,4% mai mult decat barbatii.

Femeile indura stresul mai bine decat barbatii

Studiul realizat de Universitatea din California si publicat in iulie 2000 in revista Psychological Review, a descoperit unele diferente biologice si de comportament, legate de felul in care femeile si barbatii indura stresul. Se pare ca o femeie cauta suport social pentru a scapa de stres, in timp ce barbatii il infrunta fata in fata.

Sursa Askmen

Ce spuneti dragilor? E adevarat ce spun studiile?
NU_MI SARITI IN CAP, DOMNILOR BARBATI?
Nu sunt parerile mele , este un aticol , o comparatie intre barbati si femei pe baza unor sondaje.

au uitat astia sa mai scrie in sondajele lor, ca femeile ( ma refer la cele carora le place) fac mai bine sex oral decat li se face lor de catre barbati!!! Comment,
deana222
Postat pe 22 Noiembrie 2010 11:49
BINE SCORPIO !FÃCETI-LE VOI PE TOATE
kudika312524
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:30
fata esti de moda veche cu statul la cratita, in ziua de azi daca nu te zbati nu rezolvi nimic. poti sa stai la cratita ca bani nu iti bat la usa.
kudika125027
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:43
fata esti de moda veche cu statul la cratita, in ziua de azi daca nu te zbati nu rezolvi nimic. poti sa stai la cratita ca bani nu iti bat la usa.
kudika125027
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:46
De la: kudika125027, la data 2010-11-22 15:43:52fata esti de moda veche cu statul la cratita, in ziua de azi daca nu te zbati nu rezolvi nimic. poti sa stai la cratita ca bani nu iti bat la usa. [/quo

mare dreptate ai, au trecut vremurile in care o femeie trebuia sa se marite si sa stea la cratita toata ziua, acum altele sunt atuurile unei femei
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:46
da dar tipa traieste din trecut, asa vad eu `` de cand era bunica fata ``
kudika125027
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:49
De la: kudika125027, la data 2010-11-22 15:46:36fata esti de moda veche cu statul la cratita, in ziua de azi daca nu te zbati nu rezolvi nimic. poti sa stai la cratita ca bani nu iti bat la usa.

te oftici ca nu stii sa faci de mancare? ... pana si la capitolul asta tot barbatii dau lectii femeilor
battleofwits
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:05
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 16:05:00
De la: kudika125027, la data 2010-11-22 15:46:36fata esti de moda veche cu statul la cratita, in ziua de azi daca nu te zbati nu rezolvi nimic. poti sa stai la cratita ca bani nu iti bat la usa.

te oftici ca nu stii sa faci de mancare? ... pana si la capitolul asta tot barbatii dau lectii femeilor

sa dea barbatii lectii si la asta cat vor, mi-ar placea sa stie al meu sa gateasca, pai de ce sa mai miros eu a toate cele, gatiti frate voi , si noi batem saloanele si magazinele, sa mai mirositi si voi a ceapa si noi a Chanel
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:39
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 16:39:28
sa dea barbatii lectii si la asta cat vor, mi-ar placea sa stie al meu sa gateasca, pai de ce sa mai miros eu a toate cele, gatiti frate voi , si noi batem saloanele si magazinele, sa mai mirositi si voi a ceapa si noi a Chanel

...fiecare se mandreste cu ce poate

unii cu ceea ce cumpara ...alti cu ceea ce fac
battleofwits
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:40
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 16:40:33

pai daca sunteti atat de capabili, faceti voi copii, si aveti voi grija de ei; majoritatea barbatilor nu sunt in stare sa aiba grija de un catel, dar de un copil, hai sa ne revenim; fiecare are atributiile, si rolul lui in viata.
personal urasc barbatii-femei care gatesc, calca etc, prefer sa fac eu sau sa comand decat sa imi iau un fraierica de acest gen , decat sa ma intampine cand vin acasa cu masa pusa mai bine ma intampina cu un "hai sa iesim in oras"
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:46
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 16:46:25

pai daca sunteti atat de capabili, faceti voi copii, si aveti voi grija de ei; majoritatea barbatilor nu sunt in stare sa aiba grija de un catel, dar de un copil, hai sa ne revenim; fiecare are atributiile, si rolul lui in viata.
personal urasc barbatii-femei care gatesc, calca etc, prefer sa fac eu sau sa comand decat sa imi iau un fraierica de acest gen , decat sa ma intampine cand vin acasa cu masa pusa mai bine ma intampina cu un "hai sa iesim in oras"

Pai sa gateasca pana la urma sau nu nu am inteles
kudika311399_silvia
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:51

sa stii sa faci de mancare bine si sanatos, e o arta pe care doar cei putini si fraieri o "ating" (sic!) ...restul apeleaza la mec ca si femeile care nu stiu sa gateasca
intradevar, faptul ca faceti copii e ceva... insa cand vine vorba de crestere, iar se schimba rolurile, si putem fi din nou mai buni ca voi, daca vrem bineinteles
apropo vreau sa ma apuc sa invat sa-mi calc singur camasile ... ... daca imi iese si asta
battleofwits
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:53
De la: kudika311399_silvia, la data 2010-11-22 16:51:07

cum sa gateasca? ce e blasfemia asta ...phuaa ...sunam la Jerry Pizza
battleofwits
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:54
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 16:53:36

sa stii sa faci de mancare bine si sanatos, e o arta pe care doar cei putini si fraieri o "ating" (sic!) ...restul apeleaza la mec ca si femeile care nu stiu sa gateasca
intradevar, faptul ca faceti copii e ceva... insa cand vine vorba de crestere, iar se schimba rolurile, si putem fi din nou mai buni ca voi, daca vrem bineinteles
apropo vreau sa ma apuc sa invat sa-mi calc singur camasile ... ... daca imi iese si asta

Aha deci aici era secretul in "daca vrem"
kudika311399_silvia
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:57
mai, de cate ori intru pe forum, dau cu nasul de cate un meci...acu' e in plina desfasurare partida de tenis dintre tigra si battleofwits...astept cu sufletul la gura deznodamantul
miss_darine
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:01
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 16:53:36

la mac ; dragul meu daca ma duc in oras nu ma duc sa mananc la mac, daca tu asta intelegi prin a scoate o femeie in oras atunci e trist, dar poate ai succes la pustoaicele de 15-16 ani
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:02

nu sa nu gateasca, prefer sa ma rasfete, sa imi cumpere cadouri scumpe, sa ma duca la restaurante, excursii, nu ma inclazeste cu nimic daca gateste sau daca isi calca singur camasile, ete fas
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:03
De la: miss_darine, la data 2010-11-22 17:01:21mai, de cate ori intru pe forum, dau cu nasul de cate un meci...acu' e in plina desfasurare partida de tenis dintre tigra si battleofwits...astept cu sufletul la gura deznodamantul

Darine
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:04
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:04:47

Darine

pot sa-ti zic sara buna
miss_darine
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:06
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:02:10
la mac ; dragul meu daca ma duc in oras nu ma duc sa mananc la mac, daca tu asta intelegi prin a scoate o femeie in oras atunci e trist, dar poate ai succes la pustoaicele de 15-16 ani

mac era doar un "simbol" ... credeam ca prinzi aluzia

De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:03:59prefer sa ma rasfete, sa imi cumpere cadouri scumpe, sa ma duca la restaurante, excursii...

bling, bling ... sa te rasfete ca pe o pustoaica de 15-16 ani... ... e normal sa-ti doresti asa ceva
battleofwits
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:16
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:03:59

personal prefer sa fac eu sau sa comand decat sa imi iau un fraierica de acest gen , decat sa ma intampine cand vin acasa cu masa pusa mai bine ma intampina cu un "hai sa iesim in oras"

nu sa nu gateasca, prefer sa ma rasfete, sa imi cumpere cadouri scumpe, sa ma duca la restaurante, excursii, nu ma inclazeste cu nimic daca gateste sau daca isi calca singur camasile, ete fas

Dar poate nu toti au o situatie materiala buna, incat sa-si permita sa mearga zilnic la restaurant...si atunci sunt nevoiti sa si gateasca, atunci ele oare nu vor fi satule de atata gateala si ca poate ajutorul lor in bucatarie si nu numai este bine venit...tu spuneai ca "urasc barbatii-femei care gatesc, calca etc"...orever, mie-mi parea ca ai generalizat, dar poate vb strict de tine
kudika311399_silvia
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:19
De la: kudika311399_silvia, la data 2010-11-22 17:19:32
Dar poate nu toti au o situatie materiala buna, incat sa-si permita sa mearga zilnic la restaurant...si atunci sunt nevoiti sa si gateasca, atunci ele oare nu vor fi satule de atata gateala si ca poate ajutorul lor in bucatarie si nu numai este bine venit...tu spuneai ca "urasc barbatii-femei care gatesc, calca etc"...orever, mie-mi parea ca ai generalizat, dar poate vb strict de tine

nu te agita s-o intelegi, are idei "subiective" si nerealiste... "vrabia malai viseaza"
battleofwits
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:21
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 17:21:06
De la: kudika311399_silvia, la data 2010-11-22 17:19:32

nu te agita s-o intelegi, are idei "subiective" si nerealiste... "vrabia malai viseaza"

poate tu visezi, pt mine dragostea are si o conotatie materiala, poate si pt ca mereu am avut ceea ce mi-am dorit, motiv pt care niciodata nu voi sta cu un barbat de o conditie financiara mai proasta decat a mea, ce sa fac sa il plimb eu cu masina sau sa il imbrac , no way, mai bine singura
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:25
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:25:31...pt mine dragostea are si o conotatie materiala...

mi se pare normal, pentru o femeie moderna ...
extrasul de cont ti l-a aratat dupa sau inainte sa te ceara?

sa fi iubita fara numar, fara numar, fara numar,
battleofwits
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:28
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 17:28:22
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:25:31...pt mine dragostea are si o conotatie materiala...

mi se pare normal, pentru o femeie moderna ...
extrasul de cont ti l-a aratat dupa sau inainte sa te ceara?

sa fi iubita fara numar, fara numar, fara numar,

dragul meu toate femeile isi doresc sa fie rasfatate, si pana la urma se satura de "barbati" care gatesc si calca camasi
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:33
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:33:45
dragul meu toate femeile isi doresc sa fie rasfatate, si pana la urma se satura de "barbati" care gatesc si calca camasi

afirmatia ta e adevarata daca incepeai cu "majoritatea femeilor..." ... in rest ai foarte mare dreptate, fiecare e fericit asa cum e.

numai ca ma enerveaza ignoranta celor care le condamna pe prostituate, cand se vand pentru sex
battleofwits
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:36
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 17:36:15
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:33:45

afirmatia ta e adevarata daca incepeai cu "majoritatea femeilor..." ... in rest ai foarte mare dreptate, fiecare e fericit asa cum e.

numai ca ma enerveaza ignoranta celor care le condamna pe prostituate, cand se vand pentru sex

nici o femeie realizata financiar nu o sa isi ia un strungar sau un papleaca, decat daca vor un prost din care sa faca ce vor ele, asa ca comparatia ta este deplasata; aici este vorba despre clase sociale, eu si alte femei ca mine nu am invatat si muncit ca sa tinem vreun parazit doar ca stie sa faca de mancare, pai daca e asa stau frate singura; sau imi angajez pe cineva si face toate aceste lucruri, in ziua de azi lumea s-a schimbat nu mai traim pe vremea bunicii, iar atuurile unui barbat si ale unei femei sunt cu totul altele
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:40
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:40:46
nici o femeie realizata financiar nu o sa isi ia un strungar sau un papleaca, decat daca vor un prost din care sa faca ce vor ele, asa ca comparatia ta este deplasata; aici este vorba despre clase sociale, eu si alte femei ca mine nu am invatat si muncit ca sa tinem vreun parazit doar ca stie sa faca de mancare, pai daca e asa stau frate singura; sau imi angajez pe cineva si face toate aceste lucruri, in ziua de azi lumea s-a schimbat nu mai traim pe vremea bunicii, iar atuurile unui barbat si ale unei femei sunt cu totul altele

ti-am spus ca te inteleg foarte bine,
nu trebuie sa-mi explici de doua ori ...

am vazut la teve intr-o dimineata la stiri,
in rusia se femeile "antreneaza" sa devina sotii de milionarii ... erau asa de dragute fetele ....si cinstite in ceea ce isi doreau
battleofwits
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:44
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 17:44:50
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:40:46

ti-am spus ca te inteleg foarte bine,
nu trebuie sa-mi explici de doua ori ...

am vazut la teve intr-o dimineata la stiri,
in rusia se femeile "antreneaza" sa devina sotii de milionarii ... erau asa de dragute fetele ....si cinstite in ceea ce isi doreau

eu nu vreau draga sa fiu sotie de milionar, vreau pe cineva cu conditia mea financiara, dar e greu pt tine sa intelegi, tu intelegi mereu exact ce vrei, asa ca succesuri
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce gandesc barbatii? 126 De la: marco918 27 Noiembrie 2010 21:35
ce este normal si anormal in petrecerea timpului impreuna,intr-un cuplu???? 30 De la: danna23 22 Februarie 2010 23:25
Foarte indragostita de un barbat casatorit - Ce sa fac? 73 De la: acum-sunt-eu 1 Septembrie 2013 22:53
Cum sunt de fapt barbatii? 20 De la: yumalai 17 Februarie 2010 06:29
Haideti sa barfim barbatii! 174 De la: Barbie30_ 17 Ianuarie 2011 02:57