Setari Cookie-uri

Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii

De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:57:09
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 17:44:50
De la: TIGRA, la data 2010-11-22 17:40:46
nici o femeie realizata financiar nu o sa isi ia un strungar sau un papleaca, decat daca vor un prost din care sa faca ce vor ele, asa ca comparatia ta este deplasata; aici este vorba despre clase sociale, eu si alte femei ca mine nu am invatat si muncit ca sa tinem vreun parazit doar ca stie sa faca de mancare, pai daca e asa stau frate singura; sau imi angajez pe cineva si face toate aceste lucruri, in ziua de azi lumea s-a schimbat nu mai traim pe vremea bunicii, iar atuurile unui barbat si ale unei femei sunt cu totul altele

ti-am spus ca te inteleg foarte bine,
nu trebuie sa-mi explici de doua ori ...

am vazut la teve intr-o dimineata la stiri,
in rusia se femeile "antreneaza" sa devina sotii de milionarii ... erau asa de dragute fetele ....si cinstite in ceea ce isi doreau

eu nu vreau draga sa fiu sotie de milionar, vreau pe cineva cu conditia mea financiara, dar e greu pt tine sa intelegi, tu intelegi mereu exact ce vrei, asa ca succesuri

...chiar nu inteleg de ce faci prost pe unul cu o situatie materiala mai precara, crezi ca daca ai facut 5 facultati intr-o vara si ai gasit un post caldut la banca(un exemplu) esti mai desteapta ca un strungar de exemplu...si hai sa nu o lalaim, caracterul unui om nu sta in conditia lui socio-profesionala....iar valorile umane nu sunt de pe vremea lui bunica, strabunica , zilele noastre sau ale copiilor nostri...modul de perceptie ale acestora difera ....poate te crezi vre-o progenitura cu sange albastru care nu are voie sa se corceasca cu prostimea?....hmmm...am atins un alt pct(sper sa nu te simti datorita fondului genetic)...oricum ...stii vorba aceea "prostul nu-i prost destul, daca putin nu-i si fudul"
kudika195501
Postat pe 22 Noiembrie 2010 18:16
De la: battleofwits, la data 2010-11-22 16:54:40
De la: kudika311399_silvia, la data 2010-11-22 16:51:07
Pai sa gateasca pana la urma sau nu nu am inteles

cum sa gateasca? ce e blasfemia asta ...phuaa ...sunam la Jerry Pizza

...mai bine fa o comanda: sasa' cai
kudika195501
Postat pe 22 Noiembrie 2010 18:19
De la: georgelo28, la data 2010-11-21 14:29:35astea sunt studii facute de organizatii feministe si de lesbi :))

Culmea este ca sunt facute de barbati!

Postat pe 22 Noiembrie 2010 19:36
De la: justmetraian, la data 2010-11-21 15:11:10ok,fie ca tine,unde sunt 3 femei deja 1 le vinde pe celelalte,la volan sunt praf femeile,apasa acceleratia in loc de frina,sunt certarete,ar fi in stare sa piarda sotul decit sa recunoasca k au gresit,inseala cu nesimtire,mint la fel cu nesimtire si profita cu nesimtire de banii barbatilor aceste femei pina la urma femei usoare,nu mai stiu ce inseamna frica de Dumnezeu,curatenia,fecioria,sa fii a uni singur barbat,isi bat joc de ele si de corpul lor,se mai mira de cancerul de sin si colul uterin,au fost lasate sa fie a unui singur barbat nu curve

Tot ce ai spus tu fac la fel de bine si foarte multi barbati.

Postat pe 22 Noiembrie 2010 19:38
De la: BluOndA, la data 2010-11-21 16:30:47
De la: scorpio67, la data 2010-10-31 20:09:12
De la: kudika195501, la data 2010-10-31 20:03:29
De la: scorpio67, la data 2010-10-31 19:48:39
De la: kudika195501, la data 2010-10-31 19:47:03Daca excludem din start primele trei...hmmm...mai putem discuta.

Exclude ce doresti dar te-as ruga sa incerci sa si argumentezi!

...asta e realitatea...ce argumente mai puternice doresti.
Femeile sunt varza la volan, e drept varza preventiva(cu unele mici exceptii care intaresc regula)...sunt cu mult mai invidioase decat barbatii, nu stiu despre ce cooperare e vorba...faptul ca mananci salata pe varza nu inseamna sa mananci sanatos(iar carnea,proteinele de origine animala, sunt indispensabile omului)...hrana trebuie sa fie foarte diversificata, cel putin cu cat mai diversificata altfel vor interveni inevitabil unele carente.

In privinta invidiei e perfect adevarat , dar in privinta mancarii tot unele studii arata ca vegetarienii traiesc mai mult.Soia are la fel de multe proteine de pilda si poate inlocui cu succes carnea , laptele, bransa, etc.
Am fost vegetariana vreo 8 ani, timp in care am fost mai sanatoasa ca oricand.

ce te-a determinat sa te reapuci de .. carne? :))

Sotul meu !

Postat pe 22 Noiembrie 2010 19:40
De la: battleofwits, la data 2010-11-21 16:45:08nu inteleg de ce vor femeile cu tot dinadinsul sa devina masculine in loc sa ramana feminine

"femeia e mai buna ca barbatul la volan",
suna la fel de verosimil ca si:
"barbatul e mai bun decat femeia in functia de educator/invatator", la gradinita sau clasele primare

De ce? Cred ca multe habar nu au !

Postat pe 22 Noiembrie 2010 19:42
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-11-22 09:52:15Si te simti mai bine acum ca ai descoperit un studiu care arata ca femeile sunt mai bune decat barbatii la N capitole?

Dar tu te simti mai bine daca pui in continuare intrebari tampite?

Postat pe 22 Noiembrie 2010 19:44
De la: marilunada, la data 2010-11-22 11:43:37Dragul meu,
este o simpla discutie - nu un razboi "barbati contra femei" - asa cum. se pare, te-ai grabit sa-l interpretezi!
Poate ar mai fi trebui radaugat si faptul ca BARBATII SE SIMT INTODEAUNA LEZATI CAND IN DISCUTIE INTRA O COMPARATIE (SAU MAI MULTE ???) DE GENUL CELEI DE AZI! Fiecare vorbeste din proprie experienta si cei mai multi tind sa transforme un simplu dialog intr-o discutie in contradictoriu - insa la modul "dur", "barbatesc" - ca doar, deh, asta este unul din punctele forte ale multor barbati!!!
SA TE ACUZ DE MISOGINISM?! sau mai bine ... lasa!

In sfarsit cineva care a inteles cum trebuie !

Postat pe 22 Noiembrie 2010 19:47
Daca nu ar fi fost femeile, am fi continuat sa ne ghemuim prin pestera si sa mancam carne cruda. Ne-am civilizat doar cu scopul de a ne impresiona prietenele.?

Autor: Orson Welles

Femeile vor sa stie ce gandesc barbatii. As putea sa spun adevarul daca chiar vreti sa stiti. Vreti sa stiti? NIMIC. Nu ne gandim la nimic, pur si simplu mergem si ne uitam in jur, asta e singura tendinta naturala a barbatului. Ne plac femeile, le dorim, dar cam asta e tot. Asa suntem noi: ne proptim in claxonul masinii, tipam de pe schele, iar astea sunt cele mai bune idei care ne-au venit pana acum. In prezent lucram la niste programe noi, dar nu e usor cand creierul tau e tabula rasa.?

Autor: Jerry Seinfeld

Probabil ca femeile pot mima orgasmul. Dar barbatii pot mima o intreaga relatie.?

Autor: Sharon Stone

La o universitate unui student si unei studente li s-a cerut sa scrie fiecare o propozitie care sa contina cuvintele 'iubire' si 'sex'.
Studenta a scris: 'Cand doua persoane mature se iubesc in mod profund si pasional si in acelasi timp se respecta mult unul pe altul, atunci, atat spiritual cat si moral, este acceptabil din punct de vedere social sa faca sex.'
Studentul a scris: 'Iubesc sexul.'

A te marita cu un barbat divortat este o datorie ecologica. Intr-o lume in care sunt mai multe femei decat barbati, barbatii trebuie neaparat folositi de mai multe ori.

Cand se uita le meciuri, barbatii isi inchipuie ca, daca se concentreaza, isi ajuta echipa favorita.

Daca vrei sa-ti acorde atentie, nu te atasa de un barbat inaintea unor meciuri de campionat european sau mondial.

Barbatilor le plac telefoanele cu multe butoane. Acest tip de telefon ii face sa se simta importanti.

Barbatilor le place sa fie ei primii care citesc ziarul de dimineata.

Toti barbatii arata caraghiosi in sandale, cu sosete negre.

Dupa modul in care un barbat se uita in oglinda poti sa deduci daca mai tine si la altceva decat la el.

Nu incerca sa inveti un barbat, in public, sa faca sau sa spuna ceva. Sfaturile trebuie date acasa. In public, el trebuie sa stie tot.

Barbatii care incep sa cheleasca, poarta sapca.

Barbatilor le plac ceasurile cu agenda, alarma, muzicuta etc.

Toti barbatii detesta a li se spuna 'Trebuie sa vorbim despre noi'. Aceste cinci cuvinte ii baga in toti dracii.

Barbatii au un mod ciudat de a fi sensibili.

Barbatii sunt destul de curajosi sa mearga la razboi, dar nu atat de curajosi incat sa accepte sa faca o injectie.

Barbatii nu au celulita.

Femeile iau toaletele altor femei mult mai in serios decat o fac barbatii. N-o sa auzi niciodata un barbat la o petrecere zicand: 'O, Dumnezeule, mai e cineva imbracat in costum gri!'

Daca un barbat gateste pentru tine mai multe decat un fel de mancare, precis are intentii serioase.
Cand trei sau mai multi barbati se intalnesc, vorbesc despre sport.
Cand trei sau mai multe femei se intalnesc, vorbesc despre barbati.

Asociatia de idei la o femeie se face asa:'Sunt indragostita. Apropo, trebuie sa-mi cumpar sutien.'
Un barbat spune: 'A castigat echipa mea. Apropo, trebuie sa duc masina la service.'

Nu te ingrijora daca un barbat spune 'Te sun eu' si nu suna. Poti sa fii sigura ca n-a uitat, nu ti-a pierdut numarul, n-a murit. Pur si simplu n-a vrut sa te sune.

Barbatilor nu le place sa piarda.

Barbatii care pot manca tot ce vor si nu se ingrasa ar trebui sa manance doar cand nu sunt femei de fata.

E o problema daca vrei sa scapi de un barbat fara sa-l ranesti. Expresii ca 'iesi afara' sau 'nu vreau sa te mai vad' nu fac decat sa te oblige sa-i dai explicatii ca sa scapi de el.
Incearca sa-i spui 'Te iubesc, vreau sa ma marit cu tine, vreau sa avem copii'. Va pleca fara sa ceara explicatii.

Barbatii accepta complimentele mult mai usor decat femeile. De exemplu:
'Costica, arati foarte bine azi'.
Costica: 'Multumesc'.
Invers: 'Maria, arati foarte bine.'
Maria: 'Da? Probabil din cauza luminii.'

Barbatii sunt mai siguri pe ei pentru ca, inca din copilarie, se vad niste eroi legendari. Femeile sunt mai putin sigure pe ele pentru ca toata viata vor sa fie ca o papusa Barbie.

Cand o femeie incearca o rochie care ii este stramta, se gandeste ca s-a ingrasat. Cand un barbat incearca niste haine care sunt stramte, se gandeste ca au intrat la apa.

Andropauza este mult mai distractiva decat menopauza. La momentul M femeia se ingrasa si se deprima, pe cand barbatii incep sa agate fete tinere si sa cheltuiasca.

Barbatii uita tot. Femeile isi amintesc tot.

Barbatii cred ca au puterea, femeile stiu ca o au.

Cand un barbat este prea gelos inseamna ca se iubeste prea mult pe sine

Postat pe 22 Noiembrie 2010 20:32
V-am mai dat un motiv de raca domnilor barbati!

Postat pe 22 Noiembrie 2010 20:33
De la: scorpio67, la data 2010-11-22 19:44:22
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-11-22 09:52:15Si te simti mai bine acum ca ai descoperit un studiu care arata ca femeile sunt mai bune decat barbatii la N capitole?

imi si imaginez cat de bucuroasa ai fost cand ai descoperit articolul respectiv cat te-ai bucurat tu ca ai aflat ca esti mai desteapta, mai abila, mai priceputa decat barbatii in nu stiu cate domenii. De ce ti s-a parut o intrebare tampita? Nu a fost deloc tampita. Ca sa stii , nici macar nu am cititi la ce ai dat tu copy-paste, deoarece stiu ca cei care scriu astfel de articole + cei care le citesc si savureaza fiecare idee, nu sunt decat niste pers frustrate, complexate. Discutii de genu : fem mai buna ca barbatu sau barbatu mai bun ca fem...sunt ridicole , ca de altfel si cei care le comenteaza...imi pare rau ca ti-am dat putina atentie....se pare ca esti in continuare in mocirla in care erai si pana acum :)
Ronnie_Coleman
Postat pe 22 Noiembrie 2010 22:14
Na...ce aveai sa zici si tu acum....totusi te fortezi prea mult pentu un alpha male ....daca e asa cum pretinzi nici nu ar trebui sa te mai obosesti cu atatea ironii si laude de sine, mai ales pe un site initial pentru femei
Loredana_O
Postat pe 22 Noiembrie 2010 22:42
De la: Loredana_O, la data 2010-11-22 22:42:10Na...ce aveai sa zici si tu acum....totusi te fortezi prea mult pentu un alpha male ....daca e asa cum pretinzi nici nu ar trebui sa te mai obosesti cu atatea ironii si laude de sine, mai ales pe un site initial pentru femei

Loredana, ai citi ce am scris eu si ce ai scris tu? Eu nu am discutat pe tema asta, din moment ce am inceput cu o intrebare. Nu ai cum sa comentezi ceva cand incepi cu o intrebare. Corect??? Este logic si pentru tine? Iar doamna...de fapt femeia care probabil se crede buna la multe lucruri dar in viata de zi cu zi este un nimeni (ce titlu are topicul; parca desprins din revistele pentru femeie....pardon pt pitipoance) m-a intrebat (ce efort intelectual cred ca a facut) daca eu ma simt bine ca am pus o intrebare tampita. Ce anume este tampit la intrebarea mea care ascunde multe lucruri (de care ea cred ca s-a prins; de aceea era asa ofensata), nu stiu.
Laude de sine....am zis eu ceva despre mn sau dewspre fem sau despre barbati ??? Am zis ca numai idiotii si idioatele , cei care nu au probabil nimic de facut pe parcursul unei zile, comenteaza pe teme gen: "cine e mai tare: fem sau barbatu?"
Ronnie_Coleman
Postat pe 22 Noiembrie 2010 22:58
Hai ca va las sa scrieti in continuare zeci de pagini pe tema asta "filosofica"...sunteti multe prea banale, superficiale...
Ronnie_Coleman
Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:00
mai oameni buni, voi ca natiune nu sunteti in stare de multe, asa ca degeaba va chinuiti cu care face mai bine matele de craciun. si barbati si femei sunteti la fel de neproductivi, iar asta o dovedesc secole de ratari pe plan international. nu prea multe tari din europa au istoria noastra (ce adevarata nu cea invatata in comunism).
leo_
Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:16
De la: scorpio67, la data 2010-11-22 19:36:33
De la: georgelo28, la data 2010-11-21 14:29:35astea sunt studii facute de organizatii feministe si de lesbi :))

barbati de unde?...app...stii ca toti hormonii din anticonceptionalele vostre reintra in organisme...inclusiv barbati...stii ca multe cauze ale infertilitatii sunt tocmai acestea...e o lume dezaxata...iar tu esti produsul acesteia
kudika195501
Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:34
Unde ar fi farmecul fara varietate si diversitate?Unii pot spune ca barbatul si femeia se completeaza altii prefera competitia.Chestiune de gust.E bine de stiu ca "voi ca natiune" pot fi inclusi in "istoria noastra".
inamamina
Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:42
nu-mi place sa recunosc...dar intr-un fel are dreptate...suntem o natiune slaba...chiar si diasporele(se stie ca oamenii cand sunt in afara granitelor au o empatie mai mare fata de conationali)...de fapt suntem amalgamul dintre est si vest...oricum suntem diferiti.
kudika195501
Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:48
In sfirsit am gasit o fata buna la comunicare... 0726523534 -- Te invit sa comunicam.
machiajtatuaj
Postat pe 23 Noiembrie 2010 02:22
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-11-22 22:14:04
De la: scorpio67, la data 2010-11-22 19:44:22

imi si imaginez cat de bucuroasa ai fost cand ai descoperit articolul respectiv cat te-ai bucurat tu ca ai aflat ca esti mai desteapta, mai abila, mai priceputa decat barbatii in nu stiu cate domenii. De ce ti s-a parut o intrebare tampita? Nu a fost deloc tampita. Ca sa stii , nici macar nu am cititi la ce ai dat tu copy-paste, deoarece stiu ca cei care scriu astfel de articole + cei care le citesc si savureaza fiecare idee, nu sunt decat niste pers frustrate, complexate. Discutii de genu : fem mai buna ca barbatu sau barbatu mai bun ca fem...sunt ridicole , ca de altfel si cei care le comenteaza...imi pare rau ca ti-am dat putina atentie....se pare ca esti in continuare in mocirla in care erai si pana acum :)

Nu esti decat un baietel prost si razbunator baiatule.Invata sa te porti pentru ca lipsa de educatie este la tine crasa.Tot un molau , bun de nimic ramai.Eu ti-am tot spus sa vorbesti frumos cu lumea si sa dai raspunsuri pertinente , atat.Cel care arunca cu noroi vad ca tu esti , asa ca cred mataluta te balacesti in morcila ca porcul.Nici nu ma doare ce citesti tu sau daca ai invatat sa citesti , un involuat cu creier de parameci nu are nici o importanta pe topicul asta.Ridicol esti tu , dragutza , tu iti ridici poalele pe aici ca o femeiusca isterica.

Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:14
De la: kudika195501, la data 2010-11-22 23:34:29
De la: scorpio67, la data 2010-11-22 19:36:33

barbati de unde?...app...stii ca toti hormonii din anticonceptionalele vostre reintra in organisme...inclusiv barbati...stii ca multe cauze ale infertilitatii sunt tocmai acestea...e o lume dezaxata...iar tu esti produsul acesteia

Ce are sula cu prefectura? Eu nu te-am numit dezaxat , mai avatar fara fata .Tu produsul cui oi fi?
Oi fi vreun arian sau mamica ta a intrerupt si ea din greseala anticoncrptionalele ca sa faca o greseala: pe tine.
Nu mai emite tu concluzii idioate fara sa ai habar cum si ce sunt.
E deradant pentru voi "barbatii"cat va chinuiti sa va afirmati asa zisa suprioritate, dar nu prin inteligenta ci prin jigniri.

Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:19
Raman la una dintre vorbele de duh:

"Barbatii cred ca au puterea, femeile stiu ca o au."

Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:22
foarte adevarata afirmatia ta scorpio
ipahebirowtnod
Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:23
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-23 07:23:42foarte adevarata afirmatia ta scorpio

Eu stiu sa respect pe toata lumea, dar i-am tot lasat sa ma porcaie cu argumentele lor degenerate pana la un punct.Ajunge totusi.Toti dobitocii cred ca atunci cand postezi un articol de genul asta esti sustinatoarea lui.Din pacate l-am postat doar pentru a putea discuta , nu pentru a duce jigniri , dar unii ca ei atat stiu cand nu au alte argumente sa arunce cu jigniri! Tipic barbatilor!

Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:28
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-11-22 23:00:17Hai ca va las sa scrieti in continuare zeci de pagini pe tema asta "filosofica"...sunteti multe prea banale, superficiale...

Bine rahatzel cu ochi, foarte amabil esti ca ne dai voie!

Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:31
Invatati fetelor, sa nu va mai pese de vorbe aruncate in virtual. Nu-i stiti, nu va stiu, cum poate sa va afecteze doar ca cititi ceva pe monitor? Ori nu le raspundeti deloc, ori le zambiti si atata tot... Orice replica dura atrage o alta si va stricati ziua inutil.

rashela
Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:34
De la: rashela, la data 2010-11-23 07:34:28Invatati fetelor, sa nu va mai pese de vorbe aruncate in virtual. Nu-i stiti, nu va stiu, cum poate sa va afecteze doar ca cititi ceva pe monitor? Ori nu le raspundeti deloc, ori le zambiti si atata tot... Orice replica dura atrage o alta si va stricati ziua inutil.

asa e, pana la urma ce este virtual ramane virtual, noi sa fim calme, fericite si mirobolante intreaga zi, o zi buna sa aveti fetele
ipahebirowtnod
Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:37
De la: scorpio67, la data 2010-11-23 07:28:17
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-23 07:23:42foarte adevarata afirmatia ta scorpio

Eu stiu sa respect pe toata lumea, dar i-am tot lasat sa ma porcaie cu argumentele lor degenerate pana la un punct.Ajunge totusi.Toti dobitocii cred ca atunci cand postezi un articol de genul asta esti sustinatoarea lui.Din pacate l-am postat doar pentru a putea discuta , nu pentru a duce jigniri , dar unii ca ei atat stiu cand nu au alte argumente sa arunce cu jigniri! Tipic barbatilor!

sa-i lasam in durerea lor se vor trezi si ei la realitate intr-o "buna" zi
ipahebirowtnod
Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:38
De la: rashela, la data 2010-11-23 07:34:28Invatati fetelor, sa nu va mai pese de vorbe aruncate in virtual. Nu-i stiti, nu va stiu, cum poate sa va afecteze doar ca cititi ceva pe monitor? Ori nu le raspundeti deloc, ori le zambiti si atata tot... Orice replica dura atrage o alta si va stricati ziua inutil.

Ai mare dreptate ! Imi fac autocritica si nu le mai dau atentie !
Multumesc! M-am lasat dusa de val si m-am coborat la un nivel la care nu vreau sa raman!
Scuze inca o data !

Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:38
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-23 07:38:38
De la: scorpio67, la data 2010-11-23 07:28:17

sa-i lasam in durerea lor se vor trezi si ei la realitate intr-o "buna" zi

Asa e !

Postat pe 23 Noiembrie 2010 07:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Help, ceva idei 2 De la: oana84onutza 19 Februarie 2010 18:30
Au disparut barbatii adevarati?? 1146 De la: alexo88 18 Ianuarie 2011 10:46
Ce ziceti de barbatii gemeni? 73 De la: tha_cold_butterfly 19 August 2013 17:20
bãrbat gemeni - femeie rac 2 De la: scorpio67 21 Mai 2011 20:28
Romantismul, se poate trai fara? 40 De la: bee_bee 19 Septembrie 2009 19:03