Mai multe
Si daca ma prinde doamna ca ma dau liber si holtei, ma primesti tu sa dorm pe presh?
|
||
|
brad71 Postat pe 27 Decembrie 2010 16:09 |
||
|---|---|---|
Pari atat de naiva si inocenta....si de Sfanta ... Nu esti o amanta...poate esti o amanta in devenire....totul de depinde de tine. Daca tu crezi ca vei avea mustrari de constinta daca intr-adevar vei deveni o amanta...mai bine lasa....nu cred ca iti doresti sa te chinui....in fine |
||
|
joy_18 Postat pe 27 Decembrie 2010 16:25 |
||
De la: pickard, la data 2010-12-26 13:23:51De la: RATUSCA_CEA_URATA, la data 2010-12-26 13:04:06 477, NU STIU CE CREZI TU, DAR BARBATII NU SALIVEAZA DOAR DUPA ANGY, PAMY SAU MAI STIU EU CE STARLETA. DACA AI STA DE VB CU VREUN BARBAT SINCER ,AI DESCOPERII CA EI SALIVEAZA SI LA VECINA NUTI DE LA 3! E IN NATURA LOR SA FIE ASA, CHIAR DACA INCEARCA SA ASCUNDA ASTA! ATUNCI LA BRAD PITT M-AM GANDI. CA SUNT LUATI AMANDOI NU E NICI O PIERDERE |
||
|
|
||
|
RATUSCA_CEA_URATA Postat pe 30 Decembrie 2010 12:03 |
||
| www.youtube.com/watch?v=JMKPQKU61QI | ||
|
romulus_lazy Postat pe 30 Decembrie 2010 23:08 |
||
| voi fii | ||
|
kudika183384 Postat pe 1 Ianuarie 2011 02:33 |
||
|
Incearca sa pui STOP! Acum cat inca esti la inceput,spui ca n-ati avut nici relatii intime(asta daca nu minti)mai tarziu iti va fi fff greu.Iar cea care va suferii vei fi tu,poate si el,nu se stie,poate va ajunge sa te iubeasca cu timpul......dar pentru ce sa-ti faci rau...pt.cativa fluturasi care ii ai tu acum in stomac in naivitatea ta?!? Vezi cum singura te bagi in......? Daca aflai dupa un an ca e insurat,il iubeai el te iubea si aveai certitudinea asta,era alta poveste.Dar asa...?!Ti-o cauti cu lumanarea....n-ai dupa cine jelii mai tarziu... |
||
|
danut_za Postat pe 2 Ianuarie 2011 01:12 |
||
De la: danut_za, la data 2011-01-02 01:12:08Incearca sa pui STOP!nu stii ca pacatuiesti daca vrei sa furi barbatul alteia...
|
||
|
kudika029282 Postat pe 2 Ianuarie 2011 21:14 |
||
De la: brad71, la data 2010-12-27 16:09:39Si daca ma prinde doamna ca ma dau liber si holtei, ma primesti tu sa dorm pe presh? da cum sa nu!esti invitatul meu si las si cateaua cu tine sa te incalzeasca! |
||
|
pickard Postat pe 2 Ianuarie 2011 21:17 |
||
De la: kudika029282, la data 2011-01-02 21:14:21De la: danut_za, la data 2011-01-02 01:12:08Incearca sa pui STOP!nu stii ca pacatuiesti daca vrei sa furi barbatul alteia... dar daca furi nevasta altuia eun pacat!? 282!
|
||
|
pickard Postat pe 2 Ianuarie 2011 21:18 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-02 21:18:55sigur ca e pacat si sa te culci cu nevasta altuia..tie ti-ar placea sa se culce nevasta-ta cu ALTU...?De la: kudika029282, la data 2011-01-02 21:14:21De la: danut_za, la data 2011-01-02 01:12:08Incearca sa pui STOP!nu stii ca pacatuiesti daca vrei sa furi barbatul alteia...
|
||
|
kudika029282 Postat pe 3 Ianuarie 2011 17:39 |
||
De la: kudika085727, la data 2010-11-30 17:59:19Vreau sa t intreb si eu cv.....Diana de kre ai mentionat tu, este sotia lui ? Giorgiana, ai vazut si comentariul asta cumva? Poate cea care a postat stie despre cine-i vorba de pune intrebari d-astea? |
||
|
Sasha101 Postat pe 3 Ianuarie 2011 19:44 |
||
De la: Sasha101, la data 2011-01-03 19:44:53De la: kudika085727, la data 2010-11-30 17:59:19Vreau sa t intreb si eu cv.....Diana de kre ai mentionat tu, este sotia lui ? da l-am vazut,si din cate stiu eu am si raspuns,ca da este sotia ... dar nu a mai scris nimic
|
||
|
giorgiana_d Postat pe 4 Ianuarie 2011 12:53 |
||
|
giorgi...felicitari.daca a fost imaginatia ta sau chiar a fost real ce s-a intamplat, vei vedea mai tarziu. ma bucur ca ai reusit sa faci curat in toate cotloanele gandirii tale si ca ai luat hotararea de a sta departe de astfel de probleme.asa cum au mai spus si altii daca e sa fie ceva intre voi, se va intampla cand va fi momentul, chiar daca vrei chiar daca nu vrei.nu ai de ce sa te simti vinovata si asta e cel mai important.fiecare poveste are un alt continut si un alt final.dar am totusi o nelamurire...barbatii fiind mai curiosi din fire...nu a insistat sa afle motivul acestei schimbari de atitudine fata de el? bafta in continuare! |
||
|
kudika143572 Postat pe 13 Ianuarie 2011 19:36 |
||
De la: kudika143572, la data 2011-01-13 19:36:54giorgi...felicitari.daca a fost imaginatia ta sau chiar a fost real ce s-a intamplat, vei vedea mai tarziu. ba da,a fost curios,dar eu fiind mai directa,i-am si explicat cum sta treaba ce simt ... el in continuare ma mai cauta,dar eu am realizat,ca defapt ma cauta doar atunci cand altii nu il asculta,cand se plictiseste si nu are ce face,asa ca sa ii treaca timpul intr-un mod placut! Stiu ca tine,putin la mine,dar nu suficient! Nu are rost sa imi amarasc eu singura viata! Intr-un fel sunt fericita,ca s-a blocat totul in stadiul acesta,desi ,recunosc o parte din mine ar fi vrut mult mai mul! Insa am decis sa nu meditez asupra acestui lucru,sa-l iau ca atare si sa merg mai departe! |
||
|
giorgiana_d Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:58 |
||
| Numai 10 LEI in loc de 45 pentru Manichiura profesionala OPI (inclusiv modele, strasuri in numar nelimitat, tatuaje nelimitate, French)+ tratament cu parafina la cald. Reducere de 78% in Salonul Silouette by Alexia. www.mydeals.ro | ||
|
dj_dea Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:32 |
||
n-am avut rabdare sa citesc tot topicu., dar vezi tu ca si amantele sufera si nici nu te-as sfatui sa incepi o relatie cu el din mai multe motive .. cred ca unul ar fi sa te gandesti la sotia lui, care e nevinovata .. doar el e magar .. si nici sa nu crezi ca o va parasi pt a avea o relatie de durata cu tine.iar daca faci totusi pasul., crede-ma ca o sa ajungi sa suferi si nu merita. cauta pe cineva liber |
||
|
zdup Postat pe 24 Ianuarie 2011 15:20 |
||
| Daca il iubesti, du-te cu el!!! Nu o sa iti para rau!!! Mai bine regreti ceva ce ai facut, decat ceva ce nu ai facut!!! | ||
|
kudika344248 Postat pe 25 Ianuarie 2011 00:44 |
||
| Daca nu incerci, nu ai cum sa afli daca ramai sau nu la stadiul de amanta!!! SI SOTIILE POT FI INLOCUITE DE ALTE SOTII, TOTUL E SA FII SIGURA CA ASTA VREI!!! NU SCRIE NICAIERI CA DACA ACUM ESTE INSURAT ASA TREBUIE SA SI RAMANA!!! TOTUL DEPINDE DOAR DE TINE!!! SI NU UITA: O CASNICIE NU SE RUPE NICIODATA DIN EXTERIOR, CI INTOTDEAUNA DIN INTERIOR!!! DACA ESTE ATAT DE FERICIT CU EA, DE CE TE CAUTA PE TINE??? SOLUTIA E IN MAINILE TALE, NEVASTA SI-A EPUIZAT-O DE MULT!!! | ||
|
kudika344248 Postat pe 25 Ianuarie 2011 00:48 |
||
| Parerea mea este ca el urmareste sa te epuizeze si pe tine.Mai bine cauta unul epuizat gata dar care are avere mobila si imobila.Nu conteaza ca nu are coarne.Daca nu i le-a pus nevasta-sa poate incerci tu mai tarziu dupa ce ii golesti portofelul. | ||
|
kudika023770 Postat pe 25 Ianuarie 2011 11:24 |
||
De la: zdup, la data 2011-01-24 15:20:24n-am avut rabdare sa citesc tot topicu., dar vezi tu ca si amantele sufera da vad...ca si amantele sufera...asta incerc..sa ma detasez de el..dar e foarte greu....
|
||
|
giorgiana_d Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:32 |
||
De la: kudika344248, la data 2011-01-25 00:48:47Daca nu incerci, nu ai cum sa afli daca ramai sau nu la stadiul de amanta!!! SI SOTIILE POT FI INLOCUITE DE ALTE SOTII, TOTUL E SA FII SIGURA CA ASTA VREI!!! NU SCRIE NICAIERI CA DACA ACUM ESTE INSURAT ASA TREBUIE SA SI RAMANA!!! TOTUL DEPINDE DOAR DE TINE!!! SI NU UITA: O CASNICIE NU SE RUPE NICIODATA DIN EXTERIOR, CI INTOTDEAUNA DIN INTERIOR!!! DACA ESTE ATAT DE FERICIT CU EA, DE CE TE CAUTA PE TINE??? SOLUTIA E IN MAINILE TALE, NEVASTA SI-A EPUIZAT-O DE MULT!!! okei..iti inteleg punctul de vedere,dar nu poti sa faci mereu cum iti dicteaza inima,adica trebuie sa te gandesti putin si la consecintele pe care le au actiunile tale mai ales ca are si un copil!Nu as putea sa fiu fericita stiind ca altcineva e nefericit din cauza asta,probabil(defapt mai mult ca sigur) de aici mi se trag toate problemele mele,daca as fi fost asa,sa ma gandesc doar la mine,probabil ca relatia ar fi fost mult mai avansata... |
||
|
giorgiana_d Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:35 |
||
De la: kudika023770, la data 2011-01-25 11:24:50Parerea mea este ca el urmareste sa te epuizeze si pe tine.Mai bine cauta unul epuizat gata dar care are avere mobila si imobila.Nu conteaza ca nu are coarne.Daca nu i le-a pus nevasta-sa poate incerci tu mai tarziu dupa ce ii golesti portofelul. m-ai pierdut total.
|
||
|
giorgiana_d Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:36 |
||
Te-ar aprecia sotia lui mai mult daca i-ai lasa barbatul in pace.Poti inca pleca din relatia asta inainte sa provoci foarte multa durere celor din jur,chiar si tie.E pamintul plin de barbati singuri,frumosi,inteligenti.De ce toate va opriti numai la astia deja luati?!
|
||
|
kudika227120 Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:49 |
||
|
Draga mea, am pus si eu un topic asemanator, numai ca e o diferenta intre noi, eu sunt amanta...crede-ma ca este foarte greu sa pui punct dupa ce deja ai devenit amanta, dupa ce deja lucrurile evolueaza...gandeste-te ca intre voi au fost doar copilarii, nimic mai mult, iar ca amanta nu aduni decat firimituri si clipe furate din sanul familiei, vei avea constiinta incarcata si te vei simti o nenorocita...daca si el te iubeste se merita sa continui, dar din ce am citit eu pe aici, ce-i drept pe sarite, am inteles ca el isi umple timpul cu tine, nu stiu cati ani ai spus ca ai? Ca amanta traiesti niste sentimente ciudate si trebuie sa stai foarte bine cu psihicul, crede-ma ca eu cad in stari de deprimare cateodata, dar am noroc ca e langa mine si ma sprijina si cand ma vede daramata, ma ajuta sa ma ridic...dar nu e ok, sunt copii la mijloc si copii sufera cel mai mult, iar daca el se intelege bine cu sotia nu are rost sa continui...la mine e ceva diferit, daca esti curioasa poti citi povestea mea, care e destul de trista si apoi vei intelege prin ce trece cu adevarat o amanta si cat de greu imi este sa renunt la el...aproape imposibil...nu-ti irosi anii degeaba... P.S.: bine ca dau sfaturi, dar eu sunt ma varza ca tine... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:57 |
||
De la: giorgiana_d, la data 2010-11-08 18:29:50 N-as vrea sa fiu in pielea lui Diana. Saraca.. in fine, poate daca ai avea mai multe relatii, nu te-ai mai regasi in asemenea situatie. de ce nu cautai dragostea ? uite peste ce-ai dat. |
||
|
Histria Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:44 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-01-30 10:57:28Draga mea, am pus si eu un topic asemanator, numai ca e o diferenta intre noi, eu sunt amanta...crede-ma ca este foarte greu sa pui punct dupa ce deja ai devenit amanta, dupa ce deja lucrurile evolueaza...gandeste-te ca intre voi au fost doar copilarii, nimic mai mult, iar ca amanta nu aduni decat firimituri si clipe furate din sanul familiei, vei avea constiinta incarcata si te vei simti o nenorocita...daca si el te iubeste se merita sa continui, dar din ce am citit eu pe aici, ce-i drept pe sarite, am inteles ca el isi umple timpul cu tine, nu stiu cati ani ai spus ca ai? Ca amanta traiesti niste sentimente ciudate si trebuie sa stai foarte bine cu psihicul, crede-ma ca eu cad in stari de deprimare cateodata, dar am noroc ca e langa mine si ma sprijina si cand ma vede daramata, ma ajuta sa ma ridic...dar nu e ok, sunt copii la mijloc si copii sufera cel mai mult, iar daca el se intelege bine cu sotia nu are rost sa continui...la mine e ceva diferit, daca esti curioasa poti citi povestea mea, care e destul de trista si apoi vei intelege prin ce trece cu adevarat o amanta si cat de greu imi este sa renunt la el...aproape imposibil...nu-ti irosi anii degeaba... pai tocmai de la tine e cel mai pertinent sa primeasca sfaturi.. dar, cu toate explicatiile, asa e natura noastra .. pana nu ne lovim nu credem.. practic, daca cineva ar asculta de sfaturi de fiecare data n-ar fi om normal, ca sa zic asa. din pacate |
||
|
Histria Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:46 |
||
|
Te-ar aprecia sotia lui mai mult daca i-ai lasa barbatul in pace.Poti inca pleca din relatia asta inainte sa provoci foarte multa durere celor din jur,chiar si tie.E pamintul plin de barbati singuri,frumosi,inteligenti.De ce toate va opriti numai la astia deja luati?! DE CE TOATE NEVESTELE AU IMPRESIA CA LI SE FURA BARBATII??? NU TOATE SE OPRESC LA BARBATII CASATORITI, BARBATII CASATORITI SI NEFERICITI IN CASNICIE ISI CAUTA IN ALTA PARTE!!! IN GENERAL NEVESTELE NU POT ACCEPTA ADEVARUL NSAU NU LE DUCE CAPUL SA GANDEASCA CA DACA SOTUL LOR AR AVEA TOT CE ISI DORESTE IN ACEA CASNICIE: RESPECT, DRAGOSTE, COMUNICARE, INTELEGERE ATUNCI NU AR CAUTA ALTCEVA, NICI MACAR DE DIVERTISMENT!!! DAR NEVESTELE NU POT RECUNOASTE ADEVARUL, PENTRU CA ADEVARUL DOARE!!! DE ACEEA ELE PREFERA SA DEA VINA PE BARBAT SAU PE NENOROCITA AIA DE AMANTA!!! NIMIC MAI FALSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! DACA AR PUTEA GANDI SI NEVESTELE, AR RECUNOASTE CA VINOVATELE SUNT ELE!!! NICIDECUM NEFECITUL ALA DE BARBAT CARE LE ESTE SOT, SAU SI MAI SI AMANTA!!! PUNETI-VA CREIERUL SA GANDEASCA, DRAGI NEVESTE!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:23 |
||
|
"Te-ar aprecia sotia lui mai mult daca i-ai lasa barbatul in pace.Poti inca pleca din relatia asta inainte sa provoci foarte multa durere celor din jur,chiar si tie.E pamintul plin de barbati singuri,frumosi,inteligenti.De ce toate va opriti numai la astia deja luati?!" DE CE TOATE NEVESTELE AU IMPRESIA CA LI SE FURA BARBATII??? NU TOATE SE OPRESC LA BARBATII CASATORITI, BARBATII CASATORITI SI NEFERICITI IN CASNICIE ISI CAUTA IN ALTA PARTE!!! IN GENERAL NEVESTELE NU POT ACCEPTA ADEVARUL NSAU NU LE DUCE CAPUL SA GANDEASCA CA DACA SOTUL LOR AR AVEA TOT CE ISI DORESTE IN ACEA CASNICIE: RESPECT, DRAGOSTE, COMUNICARE, INTELEGERE ATUNCI NU AR CAUTA ALTCEVA, NICI MACAR DE DIVERTISMENT!!! DAR NEVESTELE NU POT RECUNOASTE ADEVARUL, PENTRU CA ADEVARUL DOARE!!! DE ACEEA ELE PREFERA SA DEA VINA PE BARBAT SAU PE NENOROCITA AIA DE AMANTA!!! NIMIC MAI FALSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! DACA AR PUTEA GANDI SI NEVESTELE, AR RECUNOASTE CA VINOVATELE SUNT ELE!!! NICIDECUM NEFECITUL ALA DE BARBAT CARE LE ESTE SOT, SAU SI MAI SI AMANTA!!! PUNETI-VA CREIERUL SA GANDEASCA, DRAGI NEVESTE!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:24 |
||
De la: kudika344248, la data 2011-01-30 23:23:35Te-ar aprecia sotia lui mai mult daca i-ai lasa barbatul in pace.Poti inca pleca din relatia asta inainte sa provoci foarte multa durere celor din jur,chiar si tie.E pamintul plin de barbati singuri,frumosi,inteligenti.De ce toate va opriti numai la astia deja luati?! Eu de ex. nu am fost niciodata amanta, asa ca nu stiu cum e sa fi amanta si nu inteleg ce determina o femei sa devina amnta asa ca nu fac aprecieri la adresa amantelor.... Sti ce zic eu? sa vi aici si sa mai faci aprecieri sau sa-ti dai cu parerea despre nenorocitele de neveste si amaratii de barbati....dupa vre-o 10-15 ani de casatorie. Intelgi nu? ca: respectul, dragostea, comunicarea, intelegerea trebuie sa fie reciproce nu?ca s anu liupsesca nimic din casnicie. |
||
|
evelyne15 Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:34 |
||
|
"Eu de ex. nu am fost niciodata amanta, asa ca nu stiu cum e sa fi amanta si nu inteleg ce determina o femei sa devina amnta asa ca nu fac aprecieri la adresa amantelor.... Sti ce zic eu? sa vi aici si sa mai faci aprecieri sau sa-ti dai cu parerea despre nenorocitele de neveste si amaratii de barbati....dupa vre-o 10-15 ani de casatorie. Intelgi nu? ca: respectul, dragostea, comunicarea, intelegerea trebuie sa fie reciproce nu?ca s anu liupsesca nimic din casnicie." EXACT ASTA AM SPUS SI EU, CA RESPECTUL, DRAGOSTEA, COMUNICAREA, INTELEGEREA TREBUIE SA VINA DIN AMBELE PARTI!!! NUMAI CA, MAJORITATEA DUPA CE DEVIN NEVESTE, AU SENZATIA CA BARBATUL DEVINE PROPRIETATEA LOR, EXACT CA O PERECHE DE PANTOFI, DE EX. SI CA, CASATORIA ESTE UN LUCRU IREVERSIBIL. NIMIC MAI FALS!!! ESTE UN FAPT CAT SE POATE DE REVERSIBIL!!! CA SA NU MAI ITI MAI AMINTESC CA MAREA MAJORITATE DUPA CE SE MARITA SE FAC CAT MALUL (100 KG), CA SE EPILEAZA SI SE VOPSESC DE 2 ORI PE AN (ASTA IN CAZUL IN CARE INAINTE DE CASATORIE MAI AVEAU SI OBICEIURI DIN ASTEA, DACA NU AVEAU DIFERENTA NU E PREA MARE SI POATE SA NU IL DERANJEZE, DA INSEAMNA CA ALA ISI MERITA SOARTA ), CA IN VIATA LOR NU MAI EXISTA DECAT COPILUL, CAND VINE VORBA DE BARBAT LE DOARE CAPUL, CA NU PROBABIL IES IN ORAS, CITESC O CARTE SAU SE DUC LA UN SPECTACOL DUPA CE LI S-A INSURAT COPILUL (ASTA DACA OBISNUIAU ASA CEVA INAINTE SA SE MARITE)... DESPRE CE VORBIM??? CINE TINE O CASNICIE??? O FEMEIE SAU UN BARBAT??? |
||
|
kudika344248 Postat pe 31 Ianuarie 2011 00:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sotia/partenera me /ma anselat cu fratelemeu cred eu | 10 | De la: kudika_18422 16 Octombrie 2012 15:20 |
| Un barabat insurat care se tot tine dupa mine... | 31 | De la: kudika_25047 2 Iulie 2013 19:17 |
| Dilema unei iubiri | 24 | De la: kudika031402 1 Iulie 2010 21:08 |
|
|
||
| sex | 21 | De la: GODZILLA 14 Noiembrie 2011 21:34 |
| sunt o amanta? | 397 | De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.