Setari Cookie-uri

Cand sotia raspunde sotului cu "nu stiu" la intrebarea.. ma iubesti ?

Pentru putin.
Mult succes in viata.
Pacea fie cu tine! ;)
Khaled_Adel
Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:04
Eu cred ca greseala pe care o facem cu totii cand suntem intr-o asemenea situatie, oarecum intr-o stare de soc, este aceea ca insistam dincolo de normal.
Presupunand ca lucrurile sunt ok intrebam o data, de doua ori pe cineva daca vrea nu stiu ce. La doua raspunsuri NU, ne vedem de treaba. Insa cand acea persoana este confuza, plictisita, debusolata, sictirita si tot ce inseamna ca nu o intereseaza, a veni si a insista, mi se pare o greseala. Cu atat mai mult intr-o poveste de iubire, intr-o relatie in care NU STIU inseamna mai mult "lasa-ma in pace", decat "ma mai gandesc".
Cred ca ai insistat suficient. Ea stie ca doresti o impacare. De acum incolo totul depinde doar de ea, nu de flori (nici mie nu-mi spun mare lucru buchetele de flori), nu de telefoane, nu de vorbe lacrimogene s.a.m.d. Toate astea nu fac decat sa agaseze. Pentru ca repet, nu este o stare normala ci una confuza. Cel putin in aparenta. Si eu cred ca fata stie foarte bine ce vrea, dar - asa cum am vazut si in alte povesti de pe kudika - ii e rusine, mila, sila sa spuna clar ce simte.
rashela
Postat pe 22 Noiembrie 2010 05:10
De la: kudika330864, la data 2010-11-22 01:35:04Imi este greu sa ma gandesc la o despartire pt ca dupa parerea mea problema noastra se poate rezolva daca ea mai simte ceva pentru mine.eu o iubesc si incerc sa indrept lucrurile motiv pentru care am apelat si la voi cei de pe forum in seara asta ...

Nu ai cum sa indrepti lucrurile dupa sfaturile pe care le primesti aici,e clar ca ceva "pute" (ca sa zic asa)si raspunsul nu o sa-l gasesti aici.Stai si analizeaza comportamentul ei din ultima perioada,prin ceea ce a facut sau a zis ti-a dat de inteles ca te mai iubeste (asta daca te-a iubit pana acum)?Ai insistat 3 luni sa te impaci cu ea,ai vazut ca nu merge,de ce mai continui?Nu poti sa te faci iubit cu japca,las-o sa-si vada de viata ei si vezi-ti si tu de a ta.
Barbie30_
Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:52
Va multumesc la toti ,sincer ,pentru mesajele pe care m-i le-ati trimis si daca cineva crede ca ar mai fi lucruri de spus care ar putea sa ma ajute ,eu voi citi mesajele cu placere.
kudika330864
Postat pe 22 Noiembrie 2010 20:11
De la: kudika330864, la data 2010-11-22 20:11:02Va multumesc la toti ,sincer ,pentru mesajele pe care m-i le-ati trimis si daca cineva crede ca ar mai fi lucruri de spus care ar putea sa ma ajute ,eu voi citi mesajele cu placere.

ma' 864, din toate mesajele citite te-ai ales cu ceva??
ca mie mi se pare ca tot ca tine o sa faci. te duci cu un buchet de flori imens, lucru care crezi ca o va impresiona, da' te asigur ca se va pi.sa pe ele cu prima ocazie!
geo_resuscitat
Postat pe 22 Noiembrie 2010 20:26
Eu una as gasi enervant si plictisitor ca sotul sa fie tot timpul excesiv de politicos si respectuos si sa-mi faca toate voile. Adica, eu poate am chef intr-o zi sa ma cert si el sa-mi raspunda ´´ai dreptate, draga mea´´? Majoritatea femeilor vor langa ele barbati adevarati, nu mutalai.
Daca ´´nu ai inselat-o, nu ai batut-o si nu esti un betiv´´, poate iti lipseste totusi ceva?????? Ceva care nu poate fi compensat prin respect si buchete de flori?
Si, apropos, esti constient ca in astea 3 luni de cand e plecata se harjoneste cu altul (daca nu cumva chiar asta e motivul plecarii)?
Eu zic sa nu mai incerci, ca nu are rost! Pun pariu ca in curand vei primi citatia de divort.
mika76
Postat pe 23 Noiembrie 2010 15:11
De la: kudika330864, la data 2010-11-22 00:50:10Eu am 27 ani iar sotia 26, cat despre flori cred ca in ziua de azi in momentul in care tii la o persoana este o chestie faina ,draguta sa-i oferi un buchet de flori.

trimite-i un vibrator ............o sa iti multumeasca
Celia_1
Postat pe 23 Noiembrie 2010 15:24
Eu zic s-o bati,s-o inseli,sa futi prin vecine,sa tragi pe nas,si mai ales sa te apuci de bautaura!
Ca vad ca fetelor le plac ''baietii rai''
Maine vine nevasta-sa si se plage,ma bate,m-a inselat,mi-a futut toate vecinele,s-a apucat chiar si de bautura,ca asa l-au invat fetele dp forum.
Si fetele ii raspund:''Ce nenorocit,cum sa-ti faca asa ceva,cine le-o fi invata???''
(OARE???)
Editzu
Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:44
De la: Editzu, la data 2010-11-25 16:44:36Eu zic s-o bati,s-o inseli,sa futi prin vecine,sa tragi pe nas,si mai ales sa te apuci de bautaura!
Maine vine nevasta-sa si se plage,ma bate,m-a inselat,mi-a futut toate vecinele,s-a apucat chiar si de bautura,ca asa l-au invat fetele dp forum.
Si fetele ii raspund:''Ce nenorocit,cum sa-ti faca asa ceva,cine le-o fi invata???''
(OARE???)

pare-mi-se ca tu interpretezi oarescum mesajele unora, dupa pofta mintii tale!
nimeni nu i-a dat vreun sfat de genu' asta. ar trebui sa deschizi ochii cand citesti topicul.
geo_resuscitat
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:07
De la: geo_resuscitat, la data 2010-11-25 20:07:33
De la: Editzu, la data 2010-11-25 16:44:36Eu zic s-o bati,s-o inseli,sa futi prin vecine,sa tragi pe nas,si mai ales sa te apuci de bautaura!
(OARE???)

pare-mi-se ca tu interpretezi oarescum mesajele unora, dupa pofta mintii tale!
nimeni nu i-a dat vreun sfat de genu' asta. ar trebui sa deschizi ochii cand citesti topicul.

Poate asa o fi facand el, dupa ce l-a lasat nevasta-sa pentru Gigi duru´ ???????
Youky
Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat va rog! 61 De la: kudika482080 12 Decembrie 2011 11:03
Cum sa trec peste aceasta despartire?? o relatie care m-a distrus :( 57 De la: kudika_23629 4 Noiembrie 2014 11:29
Minciuna si Nesiguranya pot ucide o relatie??? 37 De la: sadora 27 August 2009 21:00
nu mai inteleg.... 10 De la: rockk 12 Martie 2011 09:40
Fara ea... 39 De la: Marco__ 7 Martie 2012 21:22