Mai multe
| Uite ca sunt persoane care nu doresc sa fie modeste, inca le stau sanii piatra, inca se simt sexy la peste 30 de ani, care este problema ??? eu nu o inteleg ??? de ce trebuie ca o femeie frumoasa sa nu si puna in evidenta ce are mai frumos, de ce nu un minijup sau un decolte generos? Persoanele care se oftica sa se oftice in continuare daca nu mai au cu ce sa se mandreasca, asta i viata .... | ||
|
lover_woman Postat pe 4 Ianuarie 2011 18:28 |
||
|---|---|---|
De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:28:36Uite ca sunt persoane care nu doresc sa fie modeste, inca le stau sanii piatra, inca se simt sexy la peste 30 de ani, care este problema ??? eu nu o inteleg ??? de ce trebuie ca o femeie frumoasa sa nu si puna in evidenta ce are mai frumos, de ce nu un minijup sau un decolte generos? Persoanele care se oftica sa se oftice in continuare daca nu mai au cu ce sa se mandreasca, asta i viata .... Nu ma refeream la genul acela de modestie...nici macar la faptul ca ar fi oproblema sa te simti sexy la peste 30 de ani ! |
||
|
Summer_ Postat pe 4 Ianuarie 2011 18:39 |
||
De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:39:58De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:28:36Uite ca sunt persoane care nu doresc sa fie modeste, inca le stau sanii piatra, inca se simt sexy la peste 30 de ani, care este problema ??? eu nu o inteleg ??? de ce trebuie ca o femeie frumoasa sa nu si puna in evidenta ce are mai frumos, de ce nu un minijup sau un decolte generos? Persoanele care se oftica sa se oftice in continuare daca nu mai au cu ce sa se mandreasca, asta i viata .... aham, tu esti invidioasa pe realizarile fiecaruia, stai relax, sunt unele tipe mai realizare la 20 de ani decat altele trecute de 30 de ani, din ce categorie faci parte mandro ??? ca prea te oftici pe aci prin tarina
|
||
|
|
||
|
lover_woman Postat pe 4 Ianuarie 2011 18:45 |
||
| Nu stiu daca chestia aceasta tine neaparat de aspect , e vorba de viata fiecaruia , si in primul rand ar trebui sa o traiasca astfel incat sa se simta bine in ea ... pe de alta parte sa nu uitam ca timpurile se schimba , femeile de azi de 30-40 de ani nu mai sunt cum erau cele de acum 20-30 de ani. Cand erau copile si vedeau pe atunci cum se comporta femeile mature poate le-a ramas unora intimparit modelul in memorie si daca vad o femeie de acea varsta ca se radiaza de viata si ii place sa etaleze asta li se pare nefiresc . Din cate stiu nu exista reguli stricte la cum ar trebui sa se imbrace o femeie la 30 de ani sau la orice varsta . | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 4 Ianuarie 2011 18:47 |
||
De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:28:36Uite ca sunt persoane care nu doresc sa fie modeste, inca le stau sanii piatra, inca se simt sexy la peste 30 de ani, care este problema ??? eu nu o inteleg ??? de ce trebuie ca o femeie frumoasa sa nu si puna in evidenta ce are mai frumos, de ce nu un minijup sau un decolte generos? Persoanele care se oftica sa se oftice in continuare daca nu mai au cu ce sa se mandreasca, asta i viata .... nu cred ca la asta s-a referit summer....dar o sa vb in numele meu...nu este o problema sa fii sexy la 30-40-50 si sa fii mandra de cum arati...dar e aiurea sa fii invidioasa pe una mai tanara decat tine...hai sa ne aducem aminte cum eram noi la 20 de ani...cate greseli am facut de atunci incoace...ca sa fim serioase, nu s-a nascut nimeni experimentat
|
||
|
miss_darine Postat pe 4 Ianuarie 2011 18:49 |
||
| Si la fel nu doar cele cu sanii ca de piatra ar trebui sa se imbrace provocator , mi se pare ca ar fi un fel de rasism sa zic asa , femeile care nu mai au forme provocatoare au si ele frumusetea lor , si cu hainele potrivite acea frumusete poate fi scoasa in evidenta , plus sa nu uitam canu ne plac tuturor acelas tip de femei si inca un "plus" unora ne place sa privim femeia in ochi cand vorbim cu ea nu doar in decolteu . | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 4 Ianuarie 2011 18:53 |
||
De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:45:36De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:39:58De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:28:36Uite ca sunt persoane care nu doresc sa fie modeste, inca le stau sanii piatra, inca se simt sexy la peste 30 de ani, care este problema ??? eu nu o inteleg ??? de ce trebuie ca o femeie frumoasa sa nu si puna in evidenta ce are mai frumos, de ce nu un minijup sau un decolte generos? Persoanele care se oftica sa se oftice in continuare daca nu mai au cu ce sa se mandreasca, asta i viata .... Draga mea, te mai las o data sa imi citesti postarile si poate te lamuresti ! Eu fac parte din categoria celor care stau in banca lor ! Am femei in familie care nu is arata varsta ( 30-45 de ani ), eu la fel, la 22 de ani majoritatea imi spun ca-s la liceu ! Nu era vorba despre fizic, sani piatra etc, este vorba despre anumite princpii ! Dar daca tu ma iei cu ,,mandro'' etc, te inteleg ! |
||
|
Summer_ Postat pe 4 Ianuarie 2011 18:55 |
||
|
vorbiti in numele vostru ...nu mai dati sfaturi ca nu e frumos sa fi sexy, pe draqu mie imi place sa stau cu ochii in clivajul femeii ...mai ales daca e frumos
|
||
|
battleofwits Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:02 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-01-04 19:02:12vorbiti in numele vostru ...nu mai dati sfaturi ca nu e frumos sa fi sexy, pe draqu vezi ca daca mai stai mult cu gura deschisa...iti intra tantaru'
|
||
|
miss_darine Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:07 |
||
De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:55:41De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:45:36De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:39:58De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:28:36Uite ca sunt persoane care nu doresc sa fie modeste, inca le stau sanii piatra, inca se simt sexy la peste 30 de ani, care este problema ??? eu nu o inteleg ??? de ce trebuie ca o femeie frumoasa sa nu si puna in evidenta ce are mai frumos, de ce nu un minijup sau un decolte generos? Persoanele care se oftica sa se oftice in continuare daca nu mai au cu ce sa se mandreasca, asta i viata .... ce frumos draga sa ai principii la 22 de ani, stai linistita ca o sa scapi de ele in curand cand te vei trezi in lumea in care traim, succes, intuiesc ca faci concurenta cu o lady mai trecuta asa pt printul tau din poveste si se pare ca e ceva mai instarita decat tine, uita te si tu ce fac piti astea de 30 de ani
|
||
|
lover_woman Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:08 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-04 18:53:54Si la fel nu doar cele cu sanii ca de piatra ar trebui sa se imbrace provocator , mi se pare ca ar fi un fel de rasism sa zic asa , femeile care nu mai au forme provocatoare au si ele frumusetea lor , si cu hainele potrivite acea frumusete poate fi scoasa in evidenta , plus sa nu uitam canu ne plac tuturor acelas tip de femei si inca un "plus" unora ne place sa privim femeia in ochi cand vorbim cu ea nu doar in decolteu . Ce frumos sa aud aceste cuvinte din partea unui barbat " unora ne place sa privim femeia in ochi cand vorbim cu ea nu doar in decolteu .[/quote] deja m-ai dezarmat
|
||
|
lover_woman Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:11 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-01-04 19:07:23 vezi ca daca mai stai mult cu gura deschisa...iti intra tantaru' atata timp cat e "ferm" ... e bine venit
|
||
|
battleofwits Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:13 |
||
De la: lover_woman, la data 2011-01-04 19:11:56Ce frumos sa aud aceste cuvinte din partea unui barbat " unora ne place sa privim femeia in ochi cand vorbim cu ea nu doar in decolteu .deja m-ai dezarmat [/quote]Ma bucur , doar ca sa ajung la gandirea asta am inceput si eu cu genul acela de 30 de ani ce se pisicea si alea alea . Dupa ce m-am distrat am realizat ca e mai mult decat aspectul . |
||
|
Alex_Bodea Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:16 |
||
De la: lover_woman, la data 2011-01-04 19:08:25De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:55:41De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:45:36De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:39:58De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:28:36Uite ca sunt persoane care nu doresc sa fie modeste, inca le stau sanii piatra, inca se simt sexy la peste 30 de ani, care este problema ??? eu nu o inteleg ??? de ce trebuie ca o femeie frumoasa sa nu si puna in evidenta ce are mai frumos, de ce nu un minijup sau un decolte generos? Persoanele care se oftica sa se oftice in continuare daca nu mai au cu ce sa se mandreasca, asta i viata .... Intuiesti prost ! Intradevar, sunt o fata naiva cu principii, apreciez orice femeie de la care am ce invata,in materie de cariera, frumusete, viata...insa nu pot sa fiu de acord cu cele care isi dau cu firma-n cap...asta e. O seara placuta ! |
||
|
Summer_ Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:17 |
||
De la: lover_woman, la data 2011-01-04 17:17:49De la: rashela, la data 2011-01-04 15:50:03Cand eram copil si apoi, in diferite etape, cand veneau prietenii parintilor mei in vizita, spuneam in gand: ia uite-i si pe astia cum fac, ce zic, cum se imbraca... La 15 ani mi se parea ca a iesi cu un tip de 20 de ani e nefiresc, contra naturii. Era "batran". La 20 de ani, un tip de 30 mi se parea "wow, ce mos, cum sa iubesti asa ceva?!" |
||
|
jgt Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:17 |
||
De la: lover_woman, la data 2011-01-04 17:17:49ma bucur ca gandesti asa eu am aproape 40 de ani si ma simpt bine in pielea mea...ma simpt si arat inca tanara ..daca voi vedea in oglinda mea ceva urat nu voi mai imbraca fuste scurte..ce zodie estiDe la: rashela, la data 2011-01-04 15:50:03Cand eram copil si apoi, in diferite etape, cand veneau prietenii parintilor mei in vizita, spuneam in gand: ia uite-i si pe astia cum fac, ce zic, cum se imbraca... La 15 ani mi se parea ca a iesi cu un tip de 20 de ani e nefiresc, contra naturii. Era "batran". La 20 de ani, un tip de 30 mi se parea "wow, ce mos, cum sa iubesti asa ceva?!" |
||
|
jgt Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:20 |
||
De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:55:41De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:45:36De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:39:58De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:28:36Uite ca sunt persoane care nu doresc sa fie modeste, inca le stau sanii piatra, inca se simt sexy la peste 30 de ani, care este problema ??? eu nu o inteleg ??? de ce trebuie ca o femeie frumoasa sa nu si puna in evidenta ce are mai frumos, de ce nu un minijup sau un decolte generos? Persoanele care se oftica sa se oftice in continuare daca nu mai au cu ce sa se mandreasca, asta i viata .... Stai in banca ta, auzi la ea s-a abtinut sa-si spuna parerea pe forum, unde statea vedeta, ce te determina daga sa ti spui parerea? niste printipuri, da le dracu bai fata, si eu la 22 de ani eram plina de chestii corecte, modestie si tot ce vrei, totul dureaza pana te trezesti din visare |
||
|
lover_woman Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:26 |
||
De la: jgt, la data 2011-01-04 19:20:07De la: lover_woman, la data 2011-01-04 17:17:49ma bucur ca gandesti asa eu am aproape 40 de ani si ma simpt bine in pielea mea...ma simpt si arat inca tanara ..daca voi vedea in oglinda mea ceva urat nu voi mai imbraca fuste scurte..ce zodie estiDe la: rashela, la data 2011-01-04 15:50:03Cand eram copil si apoi, in diferite etape, cand veneau prietenii parintilor mei in vizita, spuneam in gand: ia uite-i si pe astia cum fac, ce zic, cum se imbraca... La 15 ani mi se parea ca a iesi cu un tip de 20 de ani e nefiresc, contra naturii. Era "batran". La 20 de ani, un tip de 30 mi se parea "wow, ce mos, cum sa iubesti asa ceva?!" sunt rac, tu ? |
||
|
lover_woman Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:30 |
||
De la: Summer_, la data 2011-01-04 19:17:00De la: lover_woman, la data 2011-01-04 19:08:25De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:55:41De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:45:36De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:39:58De la: lover_woman, la data 2011-01-04 18:28:36Uite ca sunt persoane care nu doresc sa fie modeste, inca le stau sanii piatra, inca se simt sexy la peste 30 de ani, care este problema ??? eu nu o inteleg ??? de ce trebuie ca o femeie frumoasa sa nu si puna in evidenta ce are mai frumos, de ce nu un minijup sau un decolte generos? Persoanele care se oftica sa se oftice in continuare daca nu mai au cu ce sa se mandreasca, asta i viata .... Pe o parte te inteleg, stiu despre ce fel de persoane vorbesti insa trebuie sa acepti ca asta este lumea in care traim, multe fite, extravaganta, persoane fara clasa, snobi cu bani, pe mine nimic nu ma mai mira, am inceput sa ma resemnez, ti-am spus ca si eu gandeam la fel ca tine acum cativa ani .... |
||
|
lover_woman Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:33 |
||
Da ce vreti bre sa-si puna vreo basma pe cap?Are 30 nu 80, voi nu va uittai la femeile de afara ce bine arata?inka chiar cele dupa 30 sunt mai cizelate si mai manierate...hai La mUlti ani si numai bine!
|
||
|
jeanpierre Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:47 |
||
Sa stii ca m-am uitat...nu e nicio femeie afara hai...la multi ani si tie
|
||
|
_oktober_ Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:50 |
||
De la: kudika004836, la data 2010-12-31 14:53:37sunt penibile si disperate femeile de 30 de ani care se maimutaresc si pisicesc ca alea de 20 de ani ,se imbraca ca ele si zici ca au ramas cu mintea inapoi ,femeile de 30 care au ceva de spus adica o familie ,o cariera sunt inteligente si de admirat nu cele care nu s in stare de altceva decat sa traiasca ca o capusa lipitoare ,caraghioase eu la 20 ani inca aratam ca un copil, nici nu as fi avut ce sa arat... asa ca la 30 ani ma simt si arat bine si am chef de pisiceala, e vreo problema? ceva de spus are cine se simte fericit si are o viata faina, indiferent cum e ea, nu neaparat cine are o familie si o cariera (si poate e deja terminat si se simte nefericit)...o sa vezi tu cand cresti....important e sa traiesti cum vrei si sa te simti bine, nu sa bifezi check-list-urle preimpuse cu ani ficsi alaturati. (si ptr cine sare la presupuneri frustrate, am sot si 2 copii si sunt fericita...deocamdata.....nu stii ce aduce ziua de maine )
|
||
|
DayC Postat pe 4 Ianuarie 2011 22:03 |
||
De la: kudika004836, la data 2010-12-31 14:53:37sunt penibile si disperate femeile de 30 de ani care se maimutaresc si pisicesc ca alea de 20 de ani ,se imbraca ca ele si zici ca au ramas cu mintea inapoi ,femeile de 30 care au ceva de spus adica o familie ,o cariera sunt inteligente si de admirat nu cele care nu s in stare de altceva decat sa traiasca ca o capusa lipitoare ,caraghioase am citit, am recitit postul asta, insa n-am prea priceput! Ce intelegi prin ”se maimutaresc si pisicesc”? Eu pricep de aici ca femeia de 20-29 ani e o corcitura de maimuta cu pisica, iar dupa ce implinetec 30 de ani, devine om si-i disperata de transformare! Oricum, un lucru e sigur: femeile, pana la 30 ani, au mintea inapoia celor trecuti de acea varsta, daca alea de peste 30 le copiaza si raman in urma cu mintea. Nu ai senzatia ca nu prea stii ce vrei? Hai sa-ti spun cum stau treburile in viata reala: orice fiinta umana, indiferent de varsta/sex, e absolut libera sa se manifeste, daca tie iti place sau nu, nu prea conteaza taman ptr ca fiecare dintre noi suntem insignifianti. Iar maturitatea si realizarea in viata nu prea tine cont de varsta, imbracaminte sau mai stiu eu ce. Daca te deranjeaza capusile sociale, atunci afla ca ele exista indiferent de varsta, isi au menirea lor si-si gasesc parteneri/prieteni/amici care-si merita soarta, asa ca..............
|
||
|
puiut_77 Postat pe 5 Ianuarie 2011 12:56 |
||
| aaaa, si sa-ti mai spun ceva: nu crezi ca faza ”capusilor/lipitorilor” se manifesta, in majoritate, pana la varsta de 30 de ani? Nu ai observat ca taman femeile pana la 30 de ani sunt ”lovite” de iubirea fara varsta fata de un mosulica banos? Alea de dupa 30 ani cam tre sa se intretina si sa fie independente daca sunt singure, iar daca au familie, cu atat mai mult! | ||
|
puiut_77 Postat pe 5 Ianuarie 2011 12:58 |
||
| Idiotenie in toata firea plus ca exprimarea lasa de dorit.Fiecare are viata lui.Recunosc ca nu-mi plac femeile care desi trecute de 30 de ani adopta comportamentul unei adolescente,sau stilul vestimentar,sau folosesc un machiaj strident.Dar de aici pana la a critica si a pune toate femeile de 30 de ani in aceeasi oala e cale lunga.Sunt de acord cu "rashela" pentru ca are mare dreptate.Nu stiu daca cea care a deschis topicul a vrut neaparat sa jigneasca,probabil ca prin "capusa lipitoare"[sau,ma rog..] a vrut sa spuna femeile care sunt intretinute toata viata,fara sa cunoasca adevarata valoare a banului sau cum se castiga acesta.Tin sa mentionez ca nu am intentionat sa jignesc pe nimeni si chiar nu as cataloga o femeie de 30 de ani drept penibila,ci dimpotriva,le admir pe cele care isi pastreza spiritul juvenil. | ||
|
DomnisoaraC Postat pe 5 Ianuarie 2011 16:28 |
||
a da?pacat ca la mine pe fereastra sunt sute... lol
|
||
|
jeanpierre Postat pe 6 Ianuarie 2011 00:48 |
||
NU CONTEAZA CITI ANI AVETI ,CONTEAZA CUM VA SIMTITI! DACA O TIPA DE 20 ANI VREA SA COMENTEZE ,N-ARE DECIT . LA 30 N-O VA MAI FACE. FETELOR PURTAT-IVA CUM CREDETI ,DOAR SA NU FITI PENIBILE.
|
||
|
RATUSCA_CEA_URATA Postat pe 6 Ianuarie 2011 17:40 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-04 18:47:56Nu stiu daca chestia aceasta tine neaparat de aspect , e vorba de viata fiecaruia , si in primul rand ar trebui sa o traiasca astfel incat sa se simta bine in ea ... pe de alta parte sa nu uitam ca timpurile se schimba , femeile de azi de 30-40 de ani nu mai sunt cum erau cele de acum 20-30 de ani. Cand erau copile si vedeau pe atunci cum se comporta femeile mature poate le-a ramas unora intimparit modelul in memorie si daca vad o femeie de acea varsta ca se radiaza de viata si ii place sa etaleze asta li se pare nefiresc . Din cate stiu nu exista reguli stricte la cum ar trebui sa se imbrace o femeie la 30 de ani sau la orice varsta . Cam asa este. Nu este vorba de implinire sau nu. Nu este de vorba de varsta din buletin. Important este sa traim si sa simtim, sa ne imbracam si sa ne distram asa cum simtim. Eu am 41 de ani. Ma consider o femeie destul de realizata pe toate planurile. Cei din jur imi dau intre 30 si 35 de ani, ma considera realizata. Eu.... Ma simt de 30 de ani, consider ca mai am pana sa fiu realizata cu adevarat si le privesc cu admiratie sincera pe tinerele de 20 de ani care au realizat multe pentru varsta lor. Dar ce nu inteleg eu este de ce sunt tineri/ tinere de 20 si nu au nici un tel in viata, traiesc haotic pe spinarea parintilor sau dimpotriva isi reprima "zburdalnicia "varstei si sunt mai "batrani" ca mine. Dar... traiesc asa cum vor ei. Este ceva rau sa traim cum simtim? |
||
|
nina_ciuciuc Postat pe 6 Ianuarie 2011 20:06 |
||
De la: kudika004836, la data 2010-12-31 14:53:37sunt penibile si disperate femeile de 30 de ani care se maimutaresc si pisicesc ca alea de 20 de ani ,se imbraca ca ele si zici ca au ramas cu mintea inapoi ,femeile de 30 care au ceva de spus adica o familie ,o cariera sunt inteligente si de admirat nu cele care nu s in stare de altceva decat sa traiasca ca o capusa lipitoare ,caraghioase o da! ce constatare! fiecare e cum vrea si isi traieste viata cum stie mai bine. Nu e cazul sa le judecam noi. mai penibile sunt cele ca tine care s-au saturat de toate barfele si incearca sa creeze noi discutii aici. |
||
|
ploidevise Postat pe 7 Ianuarie 2011 08:46 |
||
| Varsta din buletin cu conteaza atata cat conteaza varsta bioilogica. Si Frumusetea stiintific probata pe www.anaface.com/ O femeie la 30 ani poate sa fie la fel de frumoasa ca una de 20. Asta daca are trasaturile simetrice si o atitudine degajata, pozitiva. Avem varsta tenului si atitudinii noastre. Eu ma simt la 37 ani asa cum ma simteam la 20. Si arat in consecinta. | ||
|
ileanaadrianastan Postat pe 7 Ianuarie 2011 08:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| instrainare brusca in cuplu | 11 | De la: kudika_24560 6 Ianuarie 2013 23:28 |
| las sau egoist? | 14 | De la: robo_sr 9 Decembrie 2009 17:01 |
| despartiri-impacari....dar nicc un rezultat! | 0 | De la: 27 Februarie 2010 15:01 |
|
|
||
| despartire | 10 | De la: l_diana_c 27 Mai 2009 19:46 |
| Ajutor:( | 27 | De la: anageo25 5 August 2011 08:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.