Setari Cookie-uri

femeile penibile si disperate de 30 ani

De la: pickard, la data 2011-01-08 14:25:15
De la: kudika052871, la data 2011-01-08 14:19:34Sunt penibile! Si alea de 20 de ani sunt la fel de penibile. De ce nu, si alea de 15, care se imbraca ca alea de 20 dar tot se pisicesc si se miorlaiesc.
In general, majoritatea femeilor sunt penibile cand se prostesc si vor sa atraga atentia asupra lor. Isi pierd eleganta si respectul care li se cuvine, dupa care tanjesc ulterior si se mira ca nimeni nu il mai acorda.
Nu as vrea sa o vad pe mama (47) pisicindu-se si nici nu am vazut-o vreodata, nici pe matusa mea (36), nici pe bunica mea (71), nici pe verisoara mea (14), hei!, nici pe mine (24).
One lucky family!

nici o femeie nu e penibila !
tot voi intre voi va muscati de fund si radeti una de alta!

Banuiesc ca esti barbat.
Asa sunt unele femei, "inteligente" n-am ce zice, cele care au gandit sa comenteze ca e mai bine fie dupa 30 ani fie inainte de 30. Mai bine taceau!
anutzzaa
Postat pe 8 Ianuarie 2011 16:34
femeia la 30 de ani e intradevar femeie..si daca arata bine sau mai bine decit una la 20 ce? in general femeile la 30 arata mai bine ca alea 20 mai ales la corp,,
kudika139586
Postat pe 9 Ianuarie 2011 00:54
Eu cred ca tu ai fost parasita pt una de 30,ca alfel nu se explica furia ta...Toti ajungem la 30-40-50 si toti avem dreptul sa traim cum ne place...Daca te-ai preocupa mai putin de altele si mai mult de tine poate ti-ar fi mai bine...Intrebarea mea este ce nu are o femeie de 30 si are una de 20?Inainte sa judeci alte femei uita-te la tine sa vezi daca esti perfecta:)
giulia21iun
Postat pe 9 Ianuarie 2011 07:53
De la: giulia21iun, la data 2011-01-09 07:53:48Eu cred ca tu ai fost parasita pt una de 30,ca alfel nu se explica furia ta...Toti ajungem la 30-40-50 si toti avem dreptul sa traim cum ne place...Daca te-ai preocupa mai putin de altele si mai mult de tine poate ti-ar fi mai bine...Intrebarea mea este ce nu are o femeie de 30 si are una de 20?Inainte sa judeci alte femei uita-te la tine sa vezi daca esti perfecta:)

eu stiu ca in primul rand un om ar trebui sa se uite la el ininte sa emita o parere, iar aceasta donsoara care a spus aceste lucruri probabil ca nu are alta preocupare decat sa se uite in curtea vecinului; mie imi plac femeile care stiu sa fie femei indif de varsta, care sunt mereu elegante, care au realizat ceva in viata si care mai se si pisicesc, ca doar suntem oameni
visan_georgiana
Postat pe 9 Ianuarie 2011 08:00
De la: kudika004836, la data 2010-12-31 14:53:37sunt penibile si disperate femeile de 30 de ani care se maimutaresc si pisicesc ca alea de 20 de ani ,se imbraca ca ele si zici ca au ramas cu mintea inapoi ,femeile de 30 care au ceva de spus adica o familie ,o cariera sunt inteligente si de admirat nu cele care nu s in stare de altceva decat sa traiasca ca o capusa lipitoare ,caraghioase

de ce crezi ca-s penibile?ori ai 20 si nu stii ce te asteapta la 30,ori ai 50 si te roade invidia.
mooaaammmma ce filozoafa me trezii in dimineata asta.
Coco_2
Postat pe 9 Ianuarie 2011 09:02
buna..eu am 32 si nu ma pisicesc..si nici nu fac altceva in plus..fiecare varsta are exagerarile ei..in functie de educatie cand ai 20 vrei sa pari mai mare...dar nu toate fetele..cand ai 30 vrei sa fii ca la 20 dar nu toate...etc...totul tine de respectul pe care il fata de tine insuti si educatia binenteles ar mai fi si anturajul...depinde...
kudika098468
Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:15
De la: giulia21iun, la data 2011-01-09 07:53:48Eu cred ca tu ai fost parasita pt una de 30,ca alfel nu se explica furia ta...Toti ajungem la 30-40-50 si toti avem dreptul sa traim cum ne place...Daca te-ai preocupa mai putin de altele si mai mult de tine poate ti-ar fi mai bine...Intrebarea mea este ce nu are o femeie de 30 si are una de 20?Inainte sa judeci alte femei uita-te la tine sa vezi daca esti perfecta:)

mi-ai luat vorba din gura , giulia
e mult mai usor sa ne varsam frustrarea criticand pe altii , diferiti de noi , decat sa ,,muncim" un pic cu noi insine pentru a elimina acele frustrari .
atat timp cat eu ma plac in propria piele , ce-mi pasa ca vecina de la doi s-a afisat in pantaloni scurti si pantofi cu toc , desi are 50 de ani , sau ca cea de vis-a-vis s-a imbracat ca o calugarita , desi are 20 de ani ?
perce_neige
Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:45
De la: kudika004836, la data 2010-12-31 14:53:37sunt penibile si disperate femeile de 30 de ani care se maimutaresc si pisicesc ca alea de 20 de ani ,se imbraca ca ele si zici ca au ramas cu mintea inapoi ,femeile de 30 care au ceva de spus adica o familie ,o cariera sunt inteligente si de admirat nu cele care nu s in stare de altceva decat sa traiasca ca o capusa lipitoare ,caraghioase

Dupa limbaj si "profunzimea "tampeniei emise din ptzul gandirii as zice ca esti prea mica sa le judeci pe cele despre care vorbesti.Mai cresti , mai invata si mai vorbim cand vei avea varsta de 30-35 si atunci tare as vrea sa te vad daca tu te vei purta ca o calugarita doar pentru ca ai 30de ani.
Un sfat: nu mai lasa prostia sa iasa fara , te face de ras!

Postat pe 9 Ianuarie 2011 11:41

sora mea are 30 de ani si se imbraca asa cum se simte bine(ca la 20 de ani) .conteaza si cum arati si cum te simti .poti sa ai 50 de ani daca te simti ca la 20 si arati bine e alegerea fiecaruia cum se comporta.iar la 30 de ani esti in floarea varstei,parerea mea. nu am vazut niciodata o femeie de 30 de ani sa fie disperata...poate cand vei ajunge la varsta de 30 ne mai cauti!
just_choccotoff
Postat pe 9 Ianuarie 2011 12:23
Rashela....jos palaria pt ce ai scris!!! Ca de obicei, noi, femeile, ne dam arama pe fata....si aratam inca o data cat de rele putem fi unele cu altele...aratam inca o data ca femeile nu pot fi unite...ca nu stim dcat sa ne barfim, sa ne intepam unele pe altele si sa fim invidioase! Pacat....La multi ani tuturor cu inima si sufletul inca tinere....Va saluta o pustoaica de aproape 31 de ani!!
kudika120489
Postat pe 9 Ianuarie 2011 12:30
De la: rashela, la data 2011-01-04 15:50:03Cand eram copil si apoi, in diferite etape, cand veneau prietenii parintilor mei in vizita, spuneam in gand: ia uite-i si pe astia cum fac, ce zic, cum se imbraca... La 15 ani mi se parea ca a iesi cu un tip de 20 de ani e nefiresc, contra naturii. Era "batran". La 20 de ani, un tip de 30 mi se parea "wow, ce mos, cum sa iubesti asa ceva?!"
Cand aveam 30 de ani nici nu concepeam sa ma uit la cineva de varsta mea, un barbat de 30 de ani mi se parea un mucos. :))
Am varsta pe care o am in buletin. Si, probabil ca multi altii, am o alta varsta in suflet. Daca a avea 20 - 30 - 40 (mai departe nu stiu cum e ) inseamna a renunta la tine si a copia sabloane, atunci zic pas. Ma voi imbraca in fusta scurta atat timp cat consider eu ca ma tin balamalele, nu cat considera lumea.
Ceea ce nu are o femeie de 20 de ani, una de 30 - 40 are din abundenta. S-o numim. intelepciune.
Pana la urma, eu traiesc DOAR viata mea si o traiesc cum imi place mie.
Iar daca voi fi contrazisa de "tinere", nici nu iau in seama postul.

Rashela....jos palaria pt ce ai scris!!! Ca de obicei, noi, femeile, ne dam arama pe fata....si aratam inca o data cat de rele putem fi unele cu altele...aratam inca o data ca femeile nu pot fi unite...ca nu stim dcat sa ne barfim, sa ne intepam unele pe altele si sa fim invidioase! Pacat....La multi ani tuturor cu inima si sufletul inca tinere....Va saluta o pustoaica de aproape 31 de ani!!
kudika120489
Postat pe 9 Ianuarie 2011 12:37
Hahahaha!
Am chiar (peste) 35 si fac ce am chef.

Stiu ca mamica ta care intre mersul la coasa sau la Tricodava si facutul mamaligii te-a invatat cu totul diferit, cum ca dupa ce te mariti (nu mai tarziu de 23, sa nu ramai fata batrana!!) tre' sa pui basma, sau sa-ti faci permanent economic care sa tina cel putin juma' de an, ca doar n-o sa "calci" coaforul in fiecare saptamana, unghiile ti le poti taia si singura, iar preocuparea ta de baza e sa afli retete de rantasuri si checuri economice pentru "barbatul" tau, taximetrist sau chelner (baiat cu bani si scoala profesionala, te pui!!) care ragaie vartos dupa ce le ingera si se scobeste-n dinti delicat cu unghia degetului mic.

E, imagineaza-ti ca exista si alta lume - lumea in care femeile se marita dupa 30, arata la 40 cum nu ai putea arata tu la 20, "calca" lacasurile de infrumusetare mai des decat se schimba asternuturile la tine acasa si - evident! - se pisicesc si inainte si dupa ce se marita iar sotii lor mor dupa ele. N-am sa-ti spun mai multe despre lumea asta, pentru ca nu ai intelege, saraca de tine.
Dor_a
Postat pe 9 Ianuarie 2011 12:42
De la: Dor_a, la data 2011-01-09 12:42:26Hahahaha!

Stiu ca mamica ta care intre mersul la coasa sau la Tricodava si facutul mamaligii te-a invatat cu totul diferit, cum ca dupa ce te mariti (nu mai tarziu de 23, sa nu ramai fata batrana!!) tre' sa pui basma, sau sa-ti faci permanent economic care sa tina cel putin juma' de an, ca doar n-o sa "calci" coaforul in fiecare saptamana, unghiile ti le poti taia si singura, iar preocuparea ta de baza e sa afli retete de rantasuri si checuri economice pentru "barbatul" tau, taximetrist sau chelner (baiat cu bani si scoala profesionala, te pui!!) care ragaie vartos dupa ce le ingera si se scobeste-n dinti delicat cu unghia degetului mic.

E, imagineaza-ti ca exista si alta lume - lumea in care femeile se marita dupa 30, arata la 40 cum nu ai putea arata tu la 20, "calca" lacasurile de infrumusetare mai des decat se schimba asternuturile la tine acasa si - evident! - se pisicesc si inainte si dupa ce se marita iar sotii lor mor dupa ele. N-am sa-ti spun mai multe despre lumea asta, pentru ca nu ai intelege, saraca de tine.
genial
DayC
Postat pe 9 Ianuarie 2011 13:31
De la: Dor_a, la data 2011-01-09 12:42:26

E, imagineaza-ti ca exista si alta lume - lumea in care femeile se marita dupa 30, arata la 40 cum nu ai putea arata tu la 20

disneyland tzuc zapacita
miss_darine
Postat pe 9 Ianuarie 2011 13:36

Mi se pare prostesc sa gandesti asa ceva. Femeile sunt femei la orice varsta, doar ca au caractere, personalitati diferite care evident evolueaza in timp si nu intotdeauna evolueaza frumos sau in bine. Am 28 de ani si in anumite privinte voi ramane copil pana mor si ma voi maimutari si prosti cat am eu chef fara sa tin cont de ce gandesc cei din jurul meu. Este viata mea si o traiesc ca atare, ca si cum ar fi a mea si nu a altcuiva. Nu m-as simti mai inteligenta cu o familie, din contra m-as simti probabil limitata, ingradita.
liliana2005
Postat pe 9 Ianuarie 2011 13:49
De la: DayC, la data 2011-01-09 13:31:26

genial

Oo da!!!
liliana2005
Postat pe 9 Ianuarie 2011 13:51

...si ce reiese din descrierea acesta numesti tu femeie? ...asta numesti tu frumusete? ...papusico de ceara, ai grija sa nu dea caldura, sa nu cumva sa te topesti(pe a'stia de se tin tari din toale, pe vremuri ii numeam oameni de zapada, cum venea vara, cum deveneau "invizibili )....oricum in timp ce aveai acesta visare frumoasa, ai atins peretele rece(cu ___) si te-ai trezit...apoi ai inceput descrierea visarii
kudika195501
Postat pe 9 Ianuarie 2011 13:57
De la: kudika195501, la data 2011-01-09 13:57:33

...si ce reiese din descrierea acesta numesti tu femeie? ...asta numesti tu frumusete? ...papusico de ceara, ai grija sa nu dea caldura, sa nu cumva sa te topesti(pe a'stia de se tin tari din toale, pe vremuri ii numeam oameni de zapada, cum venea vara, cum deveneau "invizibili )....oricum in timp ce aveai acesta visare frumoasa, ai atins peretele rece(cu ___) si te-ai trezit...apoi ai inceput descrierea visarii

asa cum tu n-ai inteles nimic din ce a scris dora...nici eu nu inteleg o boaba din postarea ta... iti plac cumva femeile neangrijite si mirosind toata ziua a ceapa prajita?...pt ca poate nu stii sau nu te-a interesat...dar o femeie care se respecta, are nevoie de manichiura-pedichiura, coafura, plus o vizita pe luna minim, la cosmetica
miss_darine
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:05
parerea mea e ca fiecare varsta isi are frumusetea ei si intradevar sa te porti la 20 de ani ca si cand ai avea 30 si invers mi se pare penibil chiar neatragator si neinteresant iar cu pisiceala asta ,,,,,daca te tine buzunaru ca in ziua de azi e din ce in ce mai greu te poti pisicii zilnic asta nu inseamna ca esti mai breaza decat ailalta de nu stiu ce varsta ,,,mie mi e scarba de coinacele din ziua de azi care habar nu au ce i aia munca si le vezi intolite si inblonzite si mama mama ce fitze si ce ma pisicesc si au 15 ani si le sta capul la p,,,,aaaaaa mai rau ca aia de 30,,si mami cu tati muncesc ca prostii non stop sa i dea fetii sa aiba,,,nemaiavand timp sa vada ca fata isi procura singura diverse tzoale prin diferite metode in fine aici e de discutat cert e ca nu tre sa fi penibila si sa iti simti un pic varsta , cat poti ingrijestete da nu ti lua pantofi 36 dac atu porti 37.
elizasidavid
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:16
De la: miss_darine, la data 2011-01-09 14:05:40
De la: kudika195501, la data 2011-01-09 13:57:33

asa cum tu n-ai inteles nimic din ce a scris dora...nici eu nu inteleg o boaba din postarea ta... iti plac cumva femeile neangrijite si mirosind toata ziua a ceapa prajita?...pt ca poate nu stii sau nu te-a interesat...dar o femeie care se respecta, are nevoie de manichiura-pedichiura, coafura, plus o vizita pe luna minim, la cosmetica

...uite aici(citat):""calca" lacasurile de infrumusetare mai des decat se schimba asternuturile la tine acasa "...nu vorbeam de faptul ca o femeie sa se neglijeze, departe de mine acest gand...dar s-ar putea va rog sa taiem din cele 2 capete, extremele?
kudika195501
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:22
De la: miss_darine, la data 2011-01-09 13:36:27
De la: Dor_a, la data 2011-01-09 12:42:26

E, imagineaza-ti ca exista si alta lume - lumea in care femeile se marita dupa 30, arata la 40 cum nu ai putea arata tu la 20

disneyland tzuc zapacita

Pupaceli si tie, Darine si un an nou plin de dorinte implinite si surprize minunate - scuze, sunt la munca (stii, week-endu' aici e anapoda - vinerea si sambata) si am avut oleaca de treaba, n-am vazut postarea ta decat acum...
Dor_a
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:27
De la: elizasidavid, la data 2011-01-09 14:16:40parerea mea e ca ..... nu ti lua pantofi 36 dac atu porti 37.

...asta cautam ...cat am cautat un exemplu care sa caracterizeze cat mai exact situatia...asta era!!! (multumesc)
kudika195501
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:28
De la: kudika195501, la data 2011-01-09 14:22:20

Iti inteleg indoiala, Kudicule al nu shtu' catalea. La tine femeile tre' sa aiba calcaie in coaja de cascaval, latze (sau cozi impletite, cand nu ies la secera) urdori si par peste tot, ca doar asa le-a lasat Dumnezeu. Ca doar asa ai pomenit tu la tine acasa si asa sunt toate femeile cu care ai tu de-a face... Celelalte, cele care au intrat intr-o univesitate nu cu intentia de a folosi toaleta (sau a face curatenie acolo, dupa caz), au auzit de Max Factor, si deci isi pot permite sa intre intr-un restaurant (iarasi - nu pentru a folosi toaleta!) - alea-s "de ceara" si or sa li se topeasca diplomele si parul la vara.
Ia mai poveste-ne cum e in lumea ta, ca tare mai esti haios...
Dor_a
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:40

eu cred ca tocmai o femeie de 30 de ani ti-a pus capsa,de asta esti atat de inversunata??e de apreciat persoanele care au ajuns la o anumita varsta si totusi reusesc sa nu-si uite copilaria,sa-si mentina sufletul tanar .Daca tu de acum gandesti asa...mi-e mila de tine,foarte mila,mai ai multe de invatat,mai tarziu iti vei dori sa te intorci in copilarie ...si nu vei putea ,decat exact asa cum ai spus mai sus: sa te maimutaresti ,sa te pisicesti.Diferenta este ca aceste femei de peste 30 de ani ,o fac doar in anumite momente ,iar cele ca tine ...tot timpul !! .O rugaminte totusi ....cand vei atinge varsta asta ,biologica sau psihologica ,sa iti aduci aminte ce ai scris aici,sa te judeci singura !daca vei fi destul de inteleapta ,iti vei da singura raspunsul ...si apropo ...am 30 de ani si sunt mandra de varsta mea ,si ma maimutaresc si ma pisicesc si ma cobor la nivelul tau de ...minte infantila ori de cate ori pot !!!!
kmykmy_grace
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:47
De la: kmykmy_grace, la data 2011-01-09 14:47:11
am 30 de ani si sunt mandra de varsta mea ,si ma maimutaresc si ma pisicesc si ma cobor la nivelul tau de ...minte infantila ori de cate ori pot !!!!

Clar, toate o facem, din moment ce ne deranjam sa ii raspundem saracutei... Ceea ce nu stie ea e ca perioada dintre 20 si 30 trece foarte repede si o femeie de 30 (chiar si amaratele alea care se marita la 22, trantesc 5 copii si se tzesala o data pe saptamana) la nivel... sentimental nu simte trecerea acestor ani la nivel. Cele ca ea, insa - din cauza ca sunt atat de sigure ca 30 inseamna batranete, pentru ca pana la urma varsta fiziologica tine de trairi si convingeri mai mult decat de timpul efectiv - or sa fie doar ingrozite privindu-se in oglinda.

Una peste alta, mi-e mila de ea...
Dor_a
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:54
Foarte corect , dar nu numai ca sunt penibile si complexate ca nu au familie , copii ..etc.. dar si foarte periculoase . Trec peste cadavre ca sa-si atinga scopurile ( in special materiale ) prind cate un barbat fraier la varsta de criza si nenorocesc copii care ajung pe drumuri , distrug o viata de munca si sacrificii ale unei femei care si-a vazut de drumul drept in viata . Le-as smulge parul din anumite zone cu penseta , le-as picura cu ceara !
kudika074007
Postat pe 9 Ianuarie 2011 15:18
De la: TIGRA, la data 2011-01-08 16:13:53Tigra...daca intr/adevar muncesti ca sclava si traiesti in stres...nu ai cum zambi si nu ai cum te maimutari...nu/ti mai arde de asha ceva...si nu e parerea unui frustrat deloc....da/mi voie sa iti spun parerea mea despre tine asha cum rezulta din parerile tale...cred ca esti o persoana foarte cu capul in nori si cu picioarele tot pe acolo,,iar pe pamant deloc....pana la urma si daca te simti tu tanara mai tanara decat esti in realitate ...asta tre sa o stii numai tu!!!

si apropos tu ti-ai pus poze in chiloti, vezi ca aci nu e hi5, de multe ori ce punem pe profilul nostru spune tot despre noi, asta spune tot despre nivelul tau de inteligenta si despre capacitatea ta de a face ceva in viata , trist [/quote]

si care e problema ca mi/am pus ooza in chiloti?...am lucrat la un video/chat...si de acolo e poza....a trebuit sa ma maimutaresc prin natura...serviciului...aasta e adevarul...apropos de maimutareala...si las ca o poza cum zici tu...in chiloti nu e asha de deocheata in comparatie cu toate fetele topless de la Marea Neagra din fiecare vara...pe plaja poate fi oricine inclusiv un copil ...dar pe site/ul asta nu!
kudika335366
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:24
daca intre 20 si 30 de ani nu shtii altceva devat munca...si bine tot nu traiesti si ii vezi pe altii care nu muncesc cat tine dar isi permit concedii pe care tu nu ti le permiti....e normal ca la 30 de ani sa te simti batrana....
...oricum eu nu plang dupa tinerete!!! de imbatranit imbatranim toti mai devreme sau mai tarziu....ca unii nu accepta si incearca sa mascheze cat mai mult un astfel de adevar...asta e alta problema.
kudika335366
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:28
De la: Dor_a, la data 2011-01-09 14:27:27
Pupaceli si tie, Darine si un an nou plin de dorinte implinite si surprize minunate - scuze, sunt la munca (stii, week-endu' aici e anapoda - vinerea si sambata) si am avut oleaca de treaba, n-am vazut postarea ta decat acum...

si tie Dora intregul an sa-ti fie precum o vacanta in Bora Bora( ti-am urat, ce mi-as dori mie )...si chiar ma bucur ca ai reanceput sa postezi... imi era dor de tine
miss_darine
Postat pe 9 Ianuarie 2011 17:02

De la: Summer_, la data 2011-01-04 18:22:03
M-am abtinut sa imi scriu si parerea...Ideea este ca oamenii se mai schimba pe parcursul timpului, suntem tineri, inaintam in varsta, fiecare trecem prin aceste etape...asa ca mi se pare cam penibil cao femeie de 30+ sa se laude cat este de implinita, frumoasa etc fata de una de 20 ( spun penibil pt ca aprecierile astea sunt relative, depind de o multime de factori..mi-e cam lene sa ii insir )
Ideea este sa fim mai modeste si fiecare sa isi vada de treaba ei !

Mie mi se pare penibil un topic inceput fara a avea un subiect.
Orice subiect (povestire) trebuie sa porneasca de undeva. Trebuie sa aiba o introducere, un cuprins, o incheiere.
Nu te poti astepta la pareri pro si contra pornite de la niste afirmatii cu pretentie de axiome.

Normalul e definit de majoritatea populatiei din grupul social in care ne desfasuram activitatea. Ce e normal pentru unii nu e normal pentru altii. Din acest motiv consider aceste analize fara subiect. nu stim in ce context au loc, in ce context se poarta asa aceste femei.
Si... aceste analize vin din partea unor femei trecute de 30 de ani. M-as fi asteptat la asa ceva de la niste fete de 20 ani = neexperimentate, deoarece, dupa cum vedem, nu varsta conteaza...
Rusine femeilor de 30 si ceva de ani care cred ca varsta le confera un atu asupra celor mai "mici".
Doar experienta si intelepciunea dobandita din experienta confera acest atu.
LoredanaStg
Postat pe 9 Ianuarie 2011 17:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de un sfat... 82 De la: Barbie30_ 29 Iunie 2011 11:44
Nu stiu ce sa ii mai fac...!!! 14 De la: kudika023770 15 Iulie 2009 15:38
Cu ce-am gresit?Cu ce gresesc? 4 De la: 22 Ianuarie 2017 14:27
cred ca ma parasit si nush ce sa fac... 28 De la: ianna05 16 Septembrie 2010 08:25
de ce nu luptam pentru iubirea noastra???? 5 De la: onuta81 16 Februarie 2009 20:05