Mai multe
De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 20:58:47 userii mai vechi au recunoscut-o ca fiind una danutza. care la fel era lipita de topicurile legate de sex eu nu cred totusi ca un om normal la cap, poate juca un astfel de rol
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:04 |
||
|---|---|---|
De la: miss_darine, la data 2011-01-08 21:04:23De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 20:58:47 Imi cer scuze ca ma bag dar sunt curioasa ce zice aceasta femeie de toata lumea crede ca e nebuna???
|
||
|
Melek88_88 Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:09 |
||
De la: Melek88_88, la data 2011-01-08 21:09:16De la: miss_darine, la data 2011-01-08 21:04:23De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 20:58:47 Hai ca sunt draguta si iti fac o mica descriere: -posteaza de cele mai multe ori pe topicurile de sex,vorbeste zilnic de "scarbosul de sex oral" -foloseste doar cateva cuvinte de la ea si anume "muiere,fomeie,scarbosul de sex oral,te mananca intre picioare" ca sa se exprime se foloseste de cuvintele celorlalti da le schimba ordinea. -de fiecare data se opreste acilea pe forum cand simte nevoia sa-si descarce veninul acumulat peste zi. Sa vezi acu` ce "spuma" face mai ceva ca Ariel-ul
|
||
|
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:16 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 21:16:38De la: Melek88_88, la data 2011-01-08 21:09:16De la: miss_darine, la data 2011-01-08 21:04:23De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 20:58:47 Gata m-am lamurit,poate e obsedata sexual si de aceea abordeaza subiecte legate de sex,cat despre cuvintele folosite suna putin cam urat pentru o doamna,citeam pe aici pe undeva ca are 50de ani...nu e frumos,dar de ce vreti voi sa o enervati de fiecare data?poate saraca are intradevar probleme,si are nevoie de ajutor de specialitate,citeam comentariile si parca era si o doamna psiholog pe aici...In legatura cu aceasta problema trebuie luate masuri urgente!!! |
||
|
Melek88_88 Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:23 |
||
De la: Melek88_88, la data 2011-01-02 17:34:12Buna tuturor,am si eu o intrebare...credeti in dragoste pe internet???Eu m-am indragostit de un baiat pe internet,el este din Lybia,vorbim in fiecare zi la telefob,pe internet si dorim sa ne vedem...ma gandeam sa ma duc in Lybia sa il vad...credeti ca sunt nebuna???mai multi prieteni mi-au zis ca suna a "disperata"...eu o vada ca pe o aventura... Da, cred. Mi se intampla de jumatate de an ceva ce nu credeam ca mi se va intampla vreodata cu cineva cu care nu m-am intalnit face to face..cu o singura exceptie, nu ma duc niciunde sa-l vad, el este din Anglia si eu am fost acolo dar m-am intors temporar in tara..din iunie merg iar, insa daca vrea sa ma vada vine el aici, nici nu ma gandesc sa merg eu.. Traiasca internetul si web cam-ul pe care nici nu stiam sa-l folosesc pana acum vreo luna jumate :)))) |
||
|
liliana2005 Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:29 |
||
|
Melek,ea o cauta singurica cu lumanarea,daca nu o baga nimeni in seama se baga ea singura cu jigniri si blesteme.Crezi ca are cine sa o trateze aici?Crezi ca vrea sa se trateze?Crezi ca realizeaza ca are probleme grave? Eu am incercat si cu frumosul(nu sunt singura de aici) doar ca nu am avut cu cine sa ma inteleg,ea stie una si buna,toata lumea e impotriva ei si toti ii vor raul.O lasam sa creada ce vrea ea,doar nu e bine sa te pui cu nebunu` ca are mintea odihnita. |
||
|
Barbie30_ Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:30 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 21:30:19Melek,ea o cauta singurica cu lumanarea,daca nu o baga nimeni in seama se baga ea singura cu jigniri si blesteme.Crezi ca are cine sa o trateze aici?Crezi ca vrea sa se trateze?Crezi ca realizeaza ca are probleme grave? |
||
|
Melek88_88 Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:37 |
||
De la: liliana2005, la data 2011-01-08 21:29:57De la: Melek88_88, la data 2011-01-02 17:34:12Buna tuturor,am si eu o intrebare...credeti in dragoste pe internet???Eu m-am indragostit de un baiat pe internet,el este din Lybia,vorbim in fiecare zi la telefob,pe internet si dorim sa ne vedem...ma gandeam sa ma duc in Lybia sa il vad...credeti ca sunt nebuna???mai multi prieteni mi-au zis ca suna a "disperata"...eu o vada ca pe o aventura... El este roman?sau englez? |
||
|
Melek88_88 Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:39 |
||
De la: Melek88_88, la data 2011-01-08 21:37:54De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 21:30:19Melek,ea o cauta singurica cu lumanarea,daca nu o baga nimeni in seama se baga ea singura cu jigniri si blesteme.Crezi ca are cine sa o trateze aici?Crezi ca vrea sa se trateze?Crezi ca realizeaza ca are probleme grave? |
||
|
Barbie30_ Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:47 |
||
| Este englez. Eu am fost langa Londra asta vara insa pe net l-am cunoscut, iar el locuieste la 3 ore distanta de unde stau eu acolo. Am vorbit mult din ziua in care ne-am 'cunoscut', dar atunci doar scriam pe mess, apoi peste o luna eu am plecat din Anglia..mi s-a parut tare dezamagit..Acum stam de povesti cate 2 ore in fiecare seara pe skype sau mess, el are de invatat mult, lucreaza in IT si isi mai da tot felul de examene, in fiecare dimineata ne trimitem mesaje, iar in fiecare zi cand se intoarce de la lucru intra pe mess sau imi lasa mesaj sa imi spuna ca merge sa alerge sau ce mai face...e o relatie ciudata, suntem mai mult prieteni, ne distram mult impreuna dar tot glumeste ca vine sa ma vada...eu sunt in Timisoara decomdata si cum nu poate pronunta zice ca vrea sa vada Tiramisu :)) | ||
|
liliana2005 Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:49 |
||
De la: liliana2005, la data 2011-01-08 21:49:37Este englez. Eu am fost langa Londra asta vara insa pe net l-am cunoscut, iar el locuieste la 3 ore distanta de unde stau eu acolo. Am vorbit mult din ziua in care ne-am 'cunoscut', dar atunci doar scriam pe mess, apoi peste o luna eu am plecat din Anglia..mi s-a parut tare dezamagit..Acum stam de povesti cate 2 ore in fiecare seara pe skype sau mess, el are de invatat mult, lucreaza in IT si isi mai da tot felul de examene, in fiecare dimineata ne trimitem mesaje, iar in fiecare zi cand se intoarce de la lucru intra pe mess sau imi lasa mesaj sa imi spuna ca merge sa alerge sau ce mai face...e o relatie ciudata, suntem mai mult prieteni, ne distram mult impreuna dar tot glumeste ca vine sa ma vada...eu sunt in Timisoara decomdata si cum nu poate pronunta zice ca vrea sa vada Tiramisu :)) Foarte frumos...oricum englezii sunt respectuosi si draguti...sper sa iti mearga bine in relatia voastra si sa vina sa vada Tiramisu...cat mai repede!pup |
||
|
Melek88_88 Postat pe 8 Ianuarie 2011 22:11 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 21:47:21De la: Melek88_88, la data 2011-01-08 21:37:54De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 21:30:19Melek,ea o cauta singurica cu lumanarea,daca nu o baga nimeni in seama se baga ea singura cu jigniri si blesteme.Crezi ca are cine sa o trateze aici?Crezi ca vrea sa se trateze?Crezi ca realizeaza ca are probleme grave? |
||
|
Melek88_88 Postat pe 8 Ianuarie 2011 22:12 |
||
De la: Melek88_88, la data 2011-01-08 22:11:40De la: liliana2005, la data 2011-01-08 21:49:37Este englez. Eu am fost langa Londra asta vara insa pe net l-am cunoscut, iar el locuieste la 3 ore distanta de unde stau eu acolo. Am vorbit mult din ziua in care ne-am 'cunoscut', dar atunci doar scriam pe mess, apoi peste o luna eu am plecat din Anglia..mi s-a parut tare dezamagit..Acum stam de povesti cate 2 ore in fiecare seara pe skype sau mess, el are de invatat mult, lucreaza in IT si isi mai da tot felul de examene, in fiecare dimineata ne trimitem mesaje, iar in fiecare zi cand se intoarce de la lucru intra pe mess sau imi lasa mesaj sa imi spuna ca merge sa alerge sau ce mai face...e o relatie ciudata, suntem mai mult prieteni, ne distram mult impreuna dar tot glumeste ca vine sa ma vada...eu sunt in Timisoara decomdata si cum nu poate pronunta zice ca vrea sa vada Tiramisu :)) Multumesc!! Este atat de dragut si de politicos de ma enerveaza de mor uneori si imi vine sa-l bat prin telefon :))) dupa 6 luni inca imi zice din cand in cand multumesc ca stau de vorba cu el :))) |
||
|
liliana2005 Postat pe 8 Ianuarie 2011 22:26 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 21:16:38De la: Melek88_88, la data 2011-01-08 21:09:16De la: miss_darine, la data 2011-01-08 21:04:23De la: Barbie30_, la data 2011-01-08 20:58:47 Hai mai bine sa iti fac eu tie o mica descriere fiind utilzatoare de 2 ani si intalnind=o pe danutza sub diverse conturi ! Ca este inventata sau nu ideea este aceeasi, posteaza aceleasi lucruri, jigniri, de mahala, noi ne-am distrat acum 2 ani o scurta perioada cu ea apoi nu am mai bagat-o in seama, s-apotolit ! Voi aveti grija sa o tineti de vorba, probabil ca va place schimbul frumos de replici ! Atunci cand este ignorata, nu mai raspunde, se potoleste ! |
||
|
Summer_ Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:21 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-01-07 10:56:54De la: ruby4you, la data 2011-01-07 10:52:54Am si eu o intrebare din curiozitate... daca tot apare dragostea pe internet... cum de nu va indragostiti de romani de ai nostrii ,care sunt mai aproape si mai accesibili? De ce santeti asa de rai?Da exista dragoste pe net si eu asa am cunoscut sotul meu, el e roman , eu am alta nationalitate si religie. daca iubesti pe cineva asta nu conteaza.Eu lucram in Izrael el in Cipru! daa miracolul sa intimplat, eu am lasat totul pentru el ca sa fim fericiti impreuna.Acum santem ...,arabi nu sant toti la fel dar nu uita aparentele de multe ori inseala, daca ai posibilitatea nu te du singura sau intalnitiva intrun loc neutru de exemplu o alta tara.... Iti doresc succes... mai ales ca ai spus ca esti evreica ai grija ...el stie? |
||
|
nurit Postat pe 9 Ianuarie 2011 00:19 |
||
De la: nurit, la data 2011-01-09 00:19:55De la: Barbie30_, la data 2011-01-07 10:56:54De la: ruby4you, la data 2011-01-07 10:52:54Am si eu o intrebare din curiozitate... daca tot apare dragostea pe internet... cum de nu va indragostiti de romani de ai nostrii ,care sunt mai aproape si mai accesibili? Tu esti exceptia de la aceasta situatie, nu regula ! |
||
|
Summer_ Postat pe 9 Ianuarie 2011 00:47 |
||
...unde-i topicul a'la de descarcare????...ia mai terminati cu prostiile
|
||
|
kudika195501 Postat pe 9 Ianuarie 2011 00:55 |
||
| Dragostea pe internet exista, dovada sunt atatea cupluri care s-au format, insa la tine este vorba de o tara unde cultura este diferita iar femeia este tratata ca un accesoriu lipsit de importanta, asa ca ai mare grija la decizia pe care o vei lua. Sunt atatea cazuri de femei/fete care au facut aceasta greseala si acum regreta, au devenit sclave cu voia lor si apeleaza cu disperare la altii sa le scoata din sclavie, unele au noroc sunt readuse si povestesc altele isi plang amarul in continuare. | ||
|
emilia60 Postat pe 9 Ianuarie 2011 08:07 |
||
|
daca dragostea e asa de mare...de ce nu vine el sa te vada? asa ar fi normal. doar e barbat (oare este? ) parerea mea e sa stai linistita si sa iti gasesti marea iubire aici "langa casa" ! |
||
|
Ruxandra59 Postat pe 9 Ianuarie 2011 09:05 |
||
De la: Melek88_88, la data 2011-01-02 17:34:12Buna tuturor,am si eu o intrebare...credeti in dragoste pe internet???Eu m-am indragostit de un baiat pe internet,el este din Lybia,vorbim in fiecare zi la telefob,pe internet si dorim sa ne vedem...ma gandeam sa ma duc in Lybia sa il vad...credeti ca sunt nebuna???mai multi prieteni mi-au zis ca suna a "disperata"...eu o vada ca pe o aventura... Ca bine zici, o aventura .Dar , ma intreb cum reusiti sa va inamorati pe net fara sa stiti nimic real despre asa zisul amorez , nimic real .Doar ca-l vezi pe un web cam si face frumos in fata ta ca sa dea bine , iti spune ceea ce vrei sa auzi lucru pe care l-o fi practicat si pe altele avide sa-i soarba cuvintele frumoase inseamna oare sa te aventurezi la mama naibii , intr-o lume despre care nu stii nimic? ma intreb oare bietii romani ce au de nu te lipesti de ei? Sunt multi oameni de treaba si printre romani , cum de nu nimerisi nici unul? |
||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:10 |
||
| Si inca o intrebare : De ce nu vine amorezul dupa tine ? O mai avea si vreo 3 neveste pe care le-a acrosat tot pe net si nu le poate lasa singure? | ||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:13 |
||
ce ar fi daca ar veni el in romania?...de mai multe ori...arabii astia sunt periculosi ai grija...unii au deja familii si kinderi
|
||
|
kudika098468 Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:18 |
||
| Draga mea, dragostea asta PNV( adik pe nevazute) sau doar asa vazut p web, vb la telefon....poate produce erori...adik tu doar sa fi indragostita de o imagine...si anume aceea pe kre ti-ai creat-o despre el in timpul in care ati vorbit pe net. D altfel, poate fi si o poveste frumoasa...care sa se finalizeze fericit. Acum poti sa iei in calcul vorba cine nu risca nu castiga...dar nu fara a pune in balanta riscurile si castigurile. Bafta multa!!!! | ||
|
kudika017205 Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:18 |
||
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-02 17:44:12o aventura in libia!!?? O aventura in Libia???? (Groenlanda era de preferat) Mai, fatuca, stiu ca imi bat destele degeaba, dar tu ai gugal-it tara aia? Sunt mahomadani convinsi si stricti cum nici in cosmare nu-ti poti tu imagina. Saracia e ultima ta problema - nu-s neaparat saraci - dar si ce daca? Acolo sa-si omoare nevasta sau sora ca le-a "patat" obrazul e chestie la fel de simpla ca mersu' la baie. Iar "patarea" nu se refera neaparat la sex, dragutzo! E de ajuns sa i se nazare cuiva si sa bage o stramba. Si care crezi tu ca sunt sansele tale cu el, cand la ei casatoriile sunt doar cu acordul familiei, cu femei alese de familie (si nunta se face barbatii separat si femeile intre ele - adica la nunta, mireasa danseaza cu domnisoara de onoare - si asta e ultima ta problema). Amaratul ala e gramada pe tine, pentru ca tu esti singura lui sansa de a fi "aproape" de o femeie inainte de a se insura. Conform regulii, nu au voie sa iasa nici cu cele care le-au fost harazite - logodnicele, adica. Totul e atat de anormal in societatea lor, de nu ajunge o zi intreaga de enumerari de faze absolut anormale si impotriva firii. Eu cred ca te mananca rau pielea, pe cuvant!! Internetul in sine nu-i o problema, dar pe cineva dintr-o tara civilizata nu gasesti?
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:39 |
||
|
Melek,nu esti nenuna.nici eu nu am crezut in asa ceva,dar pot sa iti spun k si eu traiesc asa ceva de o luna si totul e minunat. A venit el sa ma vada din Barcelona acum doua saptamani si totul a fost asa cum ne-am dorit amandoi.acum voi merge si eu de Pasti ,iar restul mai vedem. Ne iubim mult, . Deci se poate. bafta.pup. Daniela .ID- daniela rusu73 dak vrei sa mai vb. pup |
||
|
kudika314254 Postat pe 9 Ianuarie 2011 11:19 |
||
|
NU TE-AI GANDIT CA POATE VREA SA FACA SI EL UN BAN? SUNT SCUMPE ORGANELE IN LIBIA. MAI GANDESTE-TE BINE INAINTE SA FACI UN PAS ATAT DE LUNG. VIATA E SCURTA SI NU TREBUIE SA SARI IN PRIMUL TREN. DE MULTE ORI CE AUZI LA TELEFON NU E REAL CAND VA INTALNITI. AI GRIJA DE TINE. |
||
|
kudika146410 Postat pe 9 Ianuarie 2011 12:18 |
||
De la: Dor_a, la data 2011-01-09 10:39:45De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-02 17:44:12o aventura in libia!!?? Buna,Multumesc pentru raspuns si e adevarat ceea ce spui chiar daca doare!Nu ma gandeam ca sunt asa fanatici,atat de obsedati de religie si de reguli...sa inteleg ca si-ar dori sa fiu "jucarioara" lui inainte de nunta cu alta...dar nici macar nu a pomenit vreodata de sex,nu ma lasa sa pronunt cuvinte urate in fata lui.Inseamna ca sunt doua variante:ori e insurat si are copii,ori e virgin...eu cred ca e a doua varianta...(PS:el are 24de ani) |
||
|
Melek88_88 Postat pe 9 Ianuarie 2011 13:43 |
||
Imi pare rau ca doare - si eu am fost indragostita (sunt si acum, de sotul meu - pe care l-am cunoscut prin intermediul Internetului, apropo) stiu ce inseamna. Dar la fel stiu despre ce vorbesc. Chiar acum pregatesc o expozitie care se numeste Arab Health, avem parteneri (compania la care lucrez, adica) si din Libia. Iti vorbesc de pesoane reale, nu din citite. Cei cu care avem noi de-a face sunt in general oameni maturi, plimbati prin lume, cu companii, etc. Totusi, sunt libieni. E de ajuns sa te uiti la ei ca sa le vezi... cum naiba sa spun? Foamea? Disperarea din priviri. Evident, nu ii cunosc la nivel personal, ci doar profesional, ceea ce ma tine la adapost de iesiri necontrolate (ale lor, adica). Totusi, colegii mei calatoresc in Libia si tot ce-ti spun nu-i cu nimic exagerat - ba din contra, e nimic din ceea ce e realitatea. Nu trebuie sa-i porti pica baiatului - ceea ce ti se intampla tie, i se intampla si lui: viseaza. E tot ce poate face. Dar ajuns la realitate sa nu crezi ca va indrazni sa iasa din cuvantul familiei. Pentru ca daca asta ar vrea sa faca, sa schimbe tot ce e el, tot ce-i impune familia si societatea lui, nu te-ar lasa pe tine sa te duci acolo. Ar veni el in Romania. Iar planurile lui de viitor ar fi cu voi in Romania, Canada sau USA, nu la el in tara... |
||
|
Dor_a Postat pe 9 Ianuarie 2011 15:21 |
||
De la: Dor_a, la data 2011-01-09 15:21:42Imi pare rau ca doare - si eu am fost indragostita (sunt si acum, de sotul meu Eu am fost in Libya anul trecut doar in vizita pentru 2zile si totul mi s-a parut roz,am stat la hotel,m-am plimbat prin Mall,totul parea normal in Tripoli,nu mi se pare ca oamenii acolo sunt atat de rai...dar in 2zile poate nu am avut timp sa vad nimic...am cunoscut o gramada de baieti din Libya la Universitatea din Malta la care am invatat,si mi s-au parut ok,dar i-am cunoscut numai pe cei bogati care isi permiteau sa mearga la scoala in Malta...Cu siguranta si el viseaza...ne spunem cuvinte atat de frumoase,el imi zice ca fetele in Lybia nu sunt asa frumoase ca mine...e atat de dulce,daca as sti ca familia lui m-ar accepta vreodata as lupta pentru acest vis,el mi-a zis ca i-a zis mamei lui ca are o prietena in Malta,dar nu a vrut sa imi zica ce a raspuns...poaibilitati materiale am,nu e problema sa ajung in Lybia,as putea merge acolo in fiecare luna sa il vad,dar se merita oare???sau doar "iubesc" un vis? |
||
|
Melek88_88 Postat pe 9 Ianuarie 2011 15:55 |
||
De la: Melek88_88, la data 2011-01-09 15:55:29De la: Dor_a, la data 2011-01-09 15:21:42Imi pare rau ca doare - si eu am fost indragostita (sunt si acum, de sotul meu du-te bai! daca zici ca-l iubesti ia-ti hamul si prastia si da-i drumul in libia...il invidiez pe tip si orice barbat din orce tara ar fi fericit ca iubita lui sa vina la el. dar mai stai sa vezi daca si el iti impartaseste sentimentele ca asa e usor sa arunci cu vorbe frumoase.
|
||
|
pickard Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE PARERE AVETI DESPRE.....? | 16 | De la: Lorena26 9 August 2009 17:05 |
| ce sa fac? | 22 | De la: hystria1 12 Octombrie 2010 18:28 |
| crizatele | 11 | De la: rashela 26 Mai 2010 12:48 |
|
|
||
| cum facem sa stergem ce postam in forum? | 5 | De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:27 |
| Vreau si eu un sfat... | 6 | De la: pinguina 7 Ianuarie 2011 14:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.