Mai multe
| Lasa timpul sa treaca ca lucrurile sa se linisteasca, nu te mai stresa, ce a fost a fost, nu mai poti da timpul inapoi. Sunt cam in aceeasi situatie, doar ca eu nu am facut nici un test, deci sotul meu nu stie sigur al cui este copilul. Logic ca nu mai are incredere in mine, dar pe baietel il iubeste, nu cum o iubeste pe fetita care stie ca este a lui, dar oricum. A fost greu la inceput pentru el , dar pare ca a trecut peste ce s-a intamplat. Un copil nu ai cum sa nu-l iubesti cand creste in aceeasi casa cu tine si oricum nu este tata cel care il concepe ci cel care il creste. Nu-i spune celuilalt nimic ca sa nu complici lucrurile si mai mult. Iti doresc numai bine si o casnicie fericita. | ||
|
kudika408015 Postat pe 13 Iunie 2011 23:14 |
||
|---|---|---|
De la: Barbie30_, la data 2011-01-13 20:04:21' BINGO ! Vizitiul_tm. |
||
|
vizitiul_tm Postat pe 21 Iunie 2011 09:20 |
||
| Bun, si tu acum ce vrei de la noi, cele de pe forum? Asta e, ai facut o tampenie, acum suporti consecintele. Spune-i tatalui baietelului adevarul si daca sotul tau vrea sa divorteze, are tot dreptul. | ||
|
|
||
|
Eva32 Postat pe 2 Iulie 2011 02:27 |
||
| pai daca ea a cerut mai mult de la viata,viata i-a dat la schimb placeri versus familie,nimic pe lumea asta nu ramane neplatit,viata iti ofera dar iti ia,si atunci trebuie sa platesti tribut vietii,sfatul meu este asa.....prostia nu doare se plateste,si nici nu se iarta,dar nici greseala nu poate fi numita,sa divorteze sa-si pastreze demnitatea..........de femeie si sa si-o asume,sa-si refaca viata cu o alta persoana si sa se respecte pe ea. | ||
|
kudika_928363 Postat pe 25 Iulie 2013 14:48 |
||
| e adevarat,nici femeile si nici barbatii sunt mai prejos,dar lipseste cu desavarsire respectul si increderea,iar daca nu exista respect si incredere in relatia lor va trece mult timp peste ei. | ||
|
kudika_928363 Postat pe 25 Iulie 2013 15:11 |
||
|
Sa nu astepti niciodata respect de la o persoana care nu cunoaste respectul de sine siesi, ii este straina notiunea in sine! De cele mai multe ori toate aceste carente parvin si de la educatia primita/insusita, mediul in care a crescut si mai apoi anturajul de toate zilele! Ca de fiecare data intr-o astfel de relatie, mereu unul sufera mai mult decat celalalt, sau amandoi! |
||
|
rondina Postat pe 25 Iulie 2013 15:19 |
||
| Simpla curiozitate....cum te simti cind te pui cu sotul in pat?,dar cind il ti pe ala mic in brate si sotul te priveste?,nu ca ala mic ar avea o vina,te poti uita in ochii lui?,cu, ii spui copilului cind vrea in bratele sotului tau?dute la tati?....daca te ai spovedit te simti curata si impacata cu tine?....cred ca tu ar trebui sa divortezi si sa i dai voie lui sa si gaseasca o femeie care stie sa l pretuiasca....cit despre copii....gasesti tu o solutie....si nu mai strica viata nimanui doar de dragul cucului | ||
|
selin32 Postat pe 25 Iulie 2013 16:48 |
||
| Imi pare rau pentru tine ! Fiecare om greseste si ai facut-o si tu, dar ai facut ceva grav. Iti meriti soarta. Nu fi egoista, tie ti-a fost bine, acum lasa-i pe ceilalti sa traiasca bine. Fii fericita ca iti poti ispasi pacatele pe Pamant si nu in cer. Succes | ||
|
Bgd42 Postat pe 17 Septembrie 2013 19:13 |
||
|
Adevarul e ca si barbatii inseala ... nu stiu cati sunt exceptie . In cazul tau, ce pot spune e ca el merge din o extrema in alta pt ca trece intre ratiune si emotie , e in conflict interior si o sa dureze pana se linisteste si ia o decizie finala. Daca sta cred ca la fiecare moment de nesiguranta o sa revina la acest conflict emotional. Daca pleaca, macar aveti voi un nou inceput dar copiii ... Cam nasoala situatia. Daca o luam asa el e vinovat ca a ales prost, tu ca ai facut ce ai facut , copiii sunt singurii nevinovati in ecuatie deci ei ar fi singurii care ar trebui sa nu sufere daca o luam asa. Pe partea cealalta cat de bine le va fi in o familie in care exista resentiment si un asemenea dezechilibru ? In concluzie, cum mai spunea cineva, faceti o pauza , stai in alta parte pt o perioada cu cel mici ... pana sotul se decide si linisteste si tu poti judeca la rece si decide la randul tau. E mai sanatos decat sa il faci sa se simta vinovat sau sa ii fie mila de tine ...si dc vine macar are o forma de libertate si stie ca el a ales si nu s-a simtit obligat ... In fine, bafta multa si vezi tu ce faci. Tot ce pot recomanda e sa gandesti la rece ... |
||
|
_Alexa_ Postat pe 31 Octombrie 2013 06:08 |
||
| Legat de amant, eu nu as recomanda sa spui, dar iar, e decizia ta...pt ca tu stii ce si cum simti si care e starea acolo. | ||
|
_Alexa_ Postat pe 31 Octombrie 2013 06:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| le coeure tocat | 32 | De la: doinitza_healthy 21 Iunie 2013 11:13 |
| merita sa ierti barbatul care inseala? | 218 | De la: kudika049663 15 Iulie 2013 13:01 |
| SOTUL MEU INTRA PE SAIT-URI CU INTALNIRI PT SEX!!! | 41 | De la: kudikaalinuta 23 Februarie 2015 12:55 |
|
|
||
| nuj ce sa fac?:( | 74 | De la: Shuyin 6 Decembrie 2010 17:51 |
| Ce sa fac ??? | 32 | De la: kudika421339 2 Decembrie 2011 10:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.