Setari Cookie-uri

relatii extraconjugale...cu finalizare

Numai 10 LEI in loc de 45 pentru Manichiura profesionala OPI (inclusiv modele, strasuri in numar nelimitat, tatuaje nelimitate, French)+ tratament cu parafina la cald. Reducere de 78% in Salonul Silouette by Alexia. www.mydeals.ro
dj_dea
Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:30
De la: scorpio67, la data 2011-01-23 19:07:25
De la: kudika344248, la data 2011-01-23 18:28:17BA DA!!! DIN CE IN CE MAI DES BARBATII DIVORTEAZA SI ISI IAU DE NEVESTE AMANTELE!!! UITA-TE IN JURUL TAU!!! E O REALITATE, DIN CE IN CE MAI PUTIN REUSESESC NEVESTELE SA TREACA PE LANGA DIVORT!!!

Numai urla ! Crezi ce vrei, mi se falfaie !

Scurt si cuprinzator!
Barbie30_
Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:36
Tot timpul am ocolit topicul asta. Acum stiu si de ce
_Cryssa_
Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:56
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-24 11:56:34Tot timpul am ocolit topicul asta. Acum stiu si de ce

de ce?!
pickard
Postat pe 24 Ianuarie 2011 15:02
De la: anastasia_m, la data 2011-01-22 09:00:12
De la: pickard, la data 2011-01-22 08:57:54
De la: anastasia_m, la data 2011-01-22 08:56:15
De la: pickard, la data 2011-01-22 08:54:48
De la: Barbie30_, la data 2011-01-22 08:52:42
De la: pickard, la data 2011-01-22 08:49:10
De la: Barbie30_, la data 2011-01-22 08:45:26Gata,am pregatit cafeaua
[img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/567/567258al3gom3zzq.gif[/img][/url]

da da! sa nu -ti rup inima cand o sa beau din ea

Bea linistit!

am sa beau cu paiu usor pentru ca inima ta sa ramana intreaga

v-ati bagat la relatii extraconjugale????

da!te bagi si tu !?,...dar cu finalizare daca vrei!

normal ...finalizam ....ceasca de cafea!! ....sau inima lui Barbie?

Salutari dragilor! Sunteti super-tari! Bravo voua!
Dupa o zi destul de insipida si plina de ...zapada, am ras cu pofta inainte sa ma bag in pat. Va multumesc pentru aceasta bine-venita portie de buna dispozitie pe care umorul vostru de calitate mi-a oferit-o contextual. Sa mai faceti ca-i misto! Sunteti super-adevarati, imi placeti foarte mult.
o zi cat mai faina va doresc maine si... sa nu va pierdeti niciodata inspiratia! Toate bune!
gigi_oprea
Postat pe 24 Ianuarie 2011 23:06
Esti un barbat adevarat!!! Mare adevar ai spus!!! De fapt ea singura recunoaste ca nu il mai iubeste pe barba-su, dar se chinuie!!! Clar i-a placut p..la celuilalt mai mult. Si probabil ca au mai fost si altii, sau daca nu, cu siguranta vor mai fii!!!
kudika344248
Postat pe 25 Ianuarie 2011 00:17
Asta s-a intors la el sa ii creasca copilul!!! Dar nu e ea de vina, ala e un mare looooooooooooooser!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce barbat adevarat ar mai sta langa o asemenea panarama???????????????????????????
kudika344248
Postat pe 25 Ianuarie 2011 00:19
Auzi zana, daca el ar fi facut un copil cu alta si ti l-ar fi pus in brate sa il cresti, ba ti-ar fi si spus ca te iubeste foarte mult, tu ce ai fi facut??? Cum ai putut sa fii atat de fraiera incat sa lasi o sarcina stiind ca te culci cu 2 barbati in acelasi timp??? Ala cu care te-ai maritat tu NU-I BARBAT, E UN PAPITOI!!!
kudika344248
Postat pe 25 Ianuarie 2011 00:28
nu vreau sa te ranesc,dar cum pretinzi ca ti-ai iubit si iti iubesti sotul cand ai avut o relatie cu alt barbat?cred ca nu esti singura careia iti spun ca multe persoane confunda atractia sexuala cu dragostea.si uite parerea mea:cand iubesti esti capabila de sacrificii ,nu poti sa suporti atingerea altui barbat,nu dai atentie altor barbati pt ca ai tot ce-ti trebuie acasa,etc..deci...ptr ca ai putut sa ai o relatie neprotejata cu colegul ,relatie din care a aparut un copil care stii sigur ca este al lui,trebuie sa te gandesti ce ti-a lipsit acasa,daca e drept ca fiul tau sa nu stie cine e tatal lui,daca e drept sa mai fii tinuta in brate de sotul tau,daca cei doi copii au vreo vina ca tu ai gresit in aceasta casnicie.singura care a tulburat linistea caminului ai fost tu,dar de suferit ...sufera altii:sotul si copiii in cazul in care relatia se va sfarsi.la fel de bine gandeste-te daca colegul ar vrea sa fie sotul tau si daca ai avea o viata la fel de fericita cu el asa cum o ai cu sotul tau inca,dupa ce este convins ca ai gresit enorm fata de el.poate am fost dura dar,inainte de a mai face un pas,GANDESTE-TE BINE!un sot ca al tau nu cred ca mai exista decat in filme sau carti.a gresi e omeneste dar cand deja ranesti pe altii e mai putin perdonabil!iti doresc mult noroc chiar daca deja esti o norocoasa si multa intelepciune in deciziile care le vei lua!
mimishor957
Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:19
De la: pickard, la data 2011-01-24 15:02:45
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-24 11:56:34Tot timpul am ocolit topicul asta. Acum stiu si de ce

de ce?!

Ca nu suport oamenii care insala cu nesimtire si dupa ce sunt prinsi sunstin cu nerusinare ca mai si iubesc persoana pe care au inselat-o. Degradant!!!!
_Cryssa_
Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:21
1.Cand iubesti un barbat nu ajungi in pat cu altul
2.Daca erai hotarata sa-ti pastrezi casnicia..trebuia sa taci...nici sotul ,nici copilul n-au nici o vina pentru ratacirea ta
3.Amantul nu trebuie sa stie...asta ar mai lipsi..sa vina sa-si vada feciorul
4.Daca te iubeste atata incat sa te ierte...o sa iubeasca si copilul...doar ca de cate ori se va uita la el o sa-si aduca aminte de gresela ta...si nu stiu daca o sa reziste
5.Singura ta solutie este sa mergi mai departe langa sotul tau...daca asta iti doresti....dar in mod cert in alegerea ta e vorba de calcul nu de iubire
kudika138167
Postat pe 25 Ianuarie 2011 11:11
De la: kudika138167, la data 2011-01-25 11:11:491.Cand iubesti un barbat nu ajungi in pat cu altul
2.Daca erai hotarata sa-ti pastrezi casnicia..trebuia sa taci...nici sotul ,nici copilul n-au nici o vina pentru ratacirea ta
3.Amantul nu trebuie sa stie...asta ar mai lipsi..sa vina sa-si vada feciorul
4.Daca te iubeste atata incat sa te ierte...o sa iubeasca si copilul...doar ca de cate ori se va uita la el o sa-si aduca aminte de gresela ta...si nu stiu daca o sa reziste
5.Singura ta solutie este sa mergi mai departe langa sotul tau...daca asta iti doresti....dar in mod cert in alegerea ta e vorba de calcul nu de iubire

3.De ce sa nu stie amantul?Nu e normal sa stie daca e copilul lui?Nu e normal ca acel copil sa-si cunoasca adevaratul tata?Tie ti-ar placea ca dupa vreo 20 de ani sa descoperi ca tatal tau nu prea e tatal tau?Pacat ca pana la o varsta aleg parintii in locul copiilor...
Barbie30_
Postat pe 25 Ianuarie 2011 11:26
ma intreb de ce ai scris mesajul acesta, oare ce iti doreai sa auzi....crezi ca raspunsul la invalmaseala creata se afla aici ??? in nici un caz.....
e urat de tot sa iti bati joc de omul de langa tine!
paulaLion
Postat pe 25 Ianuarie 2011 14:26
Toata lumea o critica pe aceasta femeie,toti o judeca dar nimeni, absolut NIMENI nu e in masura sa-i dea un sfat. Femeia care inseala...pffffoaaaa,e dezastru, dar barbatul care inseala??? Scutura palaria si merge linistit mai departe,nu? Cine suntem noi sa judecam pe altii? Inaine de a judeca v-ati gandit pentru o secunda si v-ati pus intrebarea de ce ajung oamenii sa faca astfel de greseli? V-ati gandit vreodata ca puteti face o greseala asemanatoare? Nimeni nu stie ce ne asteapta pe viitor, e adevarat se spune ca soarta si-o mai face si omul cu mana lui, dar...
Din cate am citit in mesajul scris de tine am inteles ca te-ai spovedit...foarte bine! Mergi impreuna cu sotul tau la un consilier marital (daca sunteti de acord) si poate el va va ajuta sa vedeti fiecare unde si cu ce a-ti gresit de a-ti ajuns in situatia asta (tind sa cred ca au fost greseli comise de ambele parti,de unul singur mai rar ajungi intr-o astfel de situatie, de undeva trebuie sa fi plecat totul,nu vreau sa te acuz pe tine sau pe sotul tau in mod special,dar ceva n-a mers...) daca se mai poate face ceva acest consilier va poate ajuta sa mergeti mai departe impreuna,daca nu.... imi pare sincer rau pentru tine...
Nimic din tot ce ti se va intampla in viata de acum inainte nu va mai fi la fel! Sanatate multa, fie ca bunul Dumnezeu sa va lumineze calea si sa va calauzeasca pasii pe un drum bun!
Kavasaki
Postat pe 25 Ianuarie 2011 15:25
Nu am avut rabdare sa citesc toate paginile. Ma minunez.

"Saracii copii. Ce vina au copiii? " Condamnari,insulte...bla bla bla. Altceva nu am reusit sa citesc in cele 4 pagini in care am avut rabdare.

Rusine este sa furi si sa ucizi. Sa inseli este un pacat pe care toti il asumam daca il facem dar asta nu inseamna ca femeia trebuie torturata cu pietre pana la ultima suflare. Nu mai sunt vremurile acelea si ca tot vb ...si atunci se faceau pacate asemanatoare,deci nu este ceva isit din comun. Un copil este o minune,nu conteaza cum,cu cine . Este un copil.

Pacat de voi astia care insultati,nu reusiti nimic . Eu una,citesc si ma scarbesc de vocabularul femeii care a devenit mai vulgar decat al unui barbat. Despre barbatii care si-au dat cu parerea nu am ce sa spun...decat sa le doresc sa nu ai ghinionul asta.
Nu incerc sa o apar pe ea sau sa va condamn pe voi ,dar ma minunez la cat va copiati unul pe altul,la cat va intreceti in a ataca si care mai de care cu replici noi din cartier.

Trist este ca ea este in situatia asta si mai trist este ca sunt multe alte cupluri in situatia asta.
Stiti ce am citit mai de mult? Un barbat are 4 copii cu sotia lu. El ,din alte motive,si-a facut niste analize din care a aflat ca niciodata nu a putut si nu va putea devenii tata!

Orice se intampla cu un scop. Uneori trebuie sa te lovesti sa realizezi cat doare doar ca dupa ce te-ai lovit nu ramane decat sa te tratezi corect si sa dai mai multa atentie lucrurilor. Nimic nu poate schimba situatia ei,nimeni ,nu voi,nu eu ....nici macar ea.!!!

Asta e,opriti-va din criticat in halul asta daca nu sunteti in stare sa dati un raspuns corect.

Brunette_25
Postat pe 25 Ianuarie 2011 18:41
Stima si respect!
Kavasaki
Postat pe 25 Ianuarie 2011 20:38
De la: Brunette_16, la data 2011-01-25 18:41:14Nu am avut rabdare sa citesc toate paginile. Ma minunez.

"Saracii copii. Ce vina au copiii? " Condamnari,insulte...bla bla bla. Altceva nu am reusit sa citesc in cele 4 pagini in care am avut rabdare.

Rusine este sa furi si sa ucizi. Sa inseli este un pacat pe care toti il asumam daca il facem dar asta nu inseamna ca femeia trebuie torturata cu pietre pana la ultima suflare. Nu mai sunt vremurile acelea si ca tot vb ...si atunci se faceau pacate asemanatoare,deci nu este ceva isit din comun. Un copil este o minune,nu conteaza cum,cu cine . Este un copil.

Pacat de voi astia care insultati,nu reusiti nimic . Eu una,citesc si ma scarbesc de vocabularul femeii care a devenit mai vulgar decat al unui barbat. Despre barbatii care si-au dat cu parerea nu am ce sa spun...decat sa le doresc sa nu ai ghinionul asta.
Nu incerc sa o apar pe ea sau sa va condamn pe voi ,dar ma minunez la cat va copiati unul pe altul,la cat va intreceti in a ataca si care mai de care cu replici noi din cartier.

Trist este ca ea este in situatia asta si mai trist este ca sunt multe alte cupluri in situatia asta.
Stiti ce am citit mai de mult? Un barbat are 4 copii cu sotia lu. El ,din alte motive,si-a facut niste analize din care a aflat ca niciodata nu a putut si nu va putea devenii tata!

Orice se intampla cu un scop. Uneori trebuie sa te lovesti sa realizezi cat doare doar ca dupa ce te-ai lovit nu ramane decat sa te tratezi corect si sa dai mai multa atentie lucrurilor. Nimic nu poate schimba situatia ei,nimeni ,nu voi,nu eu ....nici macar ea.!!!

Asta e,opriti-va din criticat in halul asta daca nu sunteti in stare sa dati un raspuns corect.

"Asta e, opriti-va din criticat in halul asta daca nu sunteti in stare sa dati un raspuns corect"

Dar tu cine zici ca esti ? Si ce faci ? Cu cine te certzi ? Pe cine critici si de ce o faci ?
Ce paradox, ce aberant e sa critici pe cineva pe motiv ca ar fi critic e ca si cum te-ai certa pe tine-n oglinda
denis_3d25
Postat pe 26 Ianuarie 2011 16:24
...
denis_3d25
Postat pe 26 Ianuarie 2011 16:35
De la: denis_3d25, la data 2011-01-26 16:35:42...

...
denis_3d25
Postat pe 26 Ianuarie 2011 16:38
De la: denis_3d25, la data 2011-01-26 16:38:00

...

nu stiu ce are kudika asta, dar vad ca in loc de mesajul pe care il adaug, ea imi baga doar trei puncte
denis_3d25
Postat pe 26 Ianuarie 2011 16:39
De la: denis_3d25, la data 2011-01-26 16:39:57

...

nu stiu ce are kudika asta, dar vad ca in loc de mesajul pe care il adaug, ea imi baga doar trei puncte
nu te mai suporta...cred...
BEL_AMY1
Postat pe 26 Ianuarie 2011 16:46

...

Aaaa ok am intzeles...kudika nu accepta sinceritatea si ma obliga sa devin fatzarnic...

...ah si inca ceva. Acel barbat ce are de intretzinut 4 copi straini si o c..va , e cumva sotzul tau ? Nu m-ar mira de-ar fi asa ... Ce vrei sa edifici cu exemplul dat de tine ? Cu..via feminina ? Prostia barbatului ? Lasitatea celor ce au insarcinat o femeie si au fugit ? La ce anume faci publicitate ?

trebuia sa codific cuvintele , de parca nu tot aia as spune
denis_3d25
Postat pe 26 Ianuarie 2011 16:48
De la: BEL_AMY1, la data 2011-01-26 16:46:43

...

nu te mai suporta...cred...

Schimba-ti credinta pampalaule ... si sterge-ti nasul inainte sa razi cu precipitatzii
denis_3d25
Postat pe 26 Ianuarie 2011 16:53
Relatiile conjugale nu duc niciodata catre bine...traind pe propria-ti piele o asemenea greseala ar trebui sa cantaresti daca poti trece mai intai tu peste asta, daca poti sa nu mai repeti o greseala ce va va innegri sufletele amandurora. Nu cere sfaturi de la oricine pentru ca s-ar putea sa te trezesti judecata de o societate construita in legile "dreptatile" pe care nimeni nu le respecta dar toti le sustin. Judecata ce te va durea mai mult decat reusesti sa constientizezi, si care cu siguranta nu te va ajuta.
Daca tu stii ca esti suficient de puternica, pentru ca asta iti trebuie, putere, incat sa nu mai repeti niciodata povestea, ai grija de sotul tau, arata-i cat il iubesti de mult, demostreaza-i ca e The one si fiti fericiti. Cei doi ingerasi merita sa fie fericiti crescand intr-o familie fericita!
Succes!
kudika025543
Postat pe 26 Ianuarie 2011 20:22
De la: kudika025543, la data 2011-01-26 20:22:26
Succes!

succes in ce!!?
geo_resuscitat
Postat pe 26 Ianuarie 2011 20:53

poate esti cu musca pe fes
pickard
Postat pe 26 Ianuarie 2011 20:54
De la: valy90, la data 2011-01-13 18:18:47
De la: nicossia, la data 2011-01-13 17:49:11Cam tarziu te gandesti.Acuma stii si tu ca dupa orice consum vine si factura .
Si ce factura Eu nu inteleg cum de a iertat-o omul ala
asta este o dovada ca el chiar o iubeste
valutza_healthy
Postat pe 28 Ianuarie 2011 07:14
De la: Barbie30_, la data 2011-01-24 11:36:46
De la: scorpio67, la data 2011-01-23 19:07:25
De la: kudika344248, la data 2011-01-23 18:28:17BA DA!!! DIN CE IN CE MAI DES BARBATII DIVORTEAZA SI ISI IAU DE NEVESTE AMANTELE!!! UITA-TE IN JURUL TAU!!! E O REALITATE, DIN CE IN CE MAI PUTIN REUSESESC NEVESTELE SA TREACA PE LANGA DIVORT!!!

Numai urla ! Crezi ce vrei, mi se falfaie !

Scurt si cuprinzator!

Sper, cu toate ca am uitat pauza intre nu si mai .Scuze!

Postat pe 29 Ianuarie 2011 08:01
De la: Brunette_16, la data 2011-01-25 18:41:14Nu am avut rabdare sa citesc toate paginile. Ma minunez.

Si care ar fi dupa tine raspunsul corect? Faceti copii fara sa ganditi, inselati ca e bine si pe urma nu conteaza cine sufera !Stii ce ma doare, o spun inca o data , ca degeaba au multe creier , il tin doar ca piesa de muzeu.Se lasa conduse doar de hormoni.Pacat , mare pacat.Pe zi ce trece femeile "moderne"dovedesc ca nu-si utilizeaza mintea .Ca o au degeaba!

Postat pe 29 Ianuarie 2011 08:06
De la: agent_007, la data 2011-01-13 17:44:22buna,vreau si eu un sfat.sunt casatorita de 13 ani,am un sot care ma iubeste,doi copii reusiti,suntem cat de cat realizati material.fetita are10 ani si ne-am dorit foarte mult si un baiat.am facut tratament si eu si sotul meu.cat timp el a facut tratament am avut o relatie cu un coleg de serviciu.asta a durat vreo jumate de an.dupa un timp am ramas insarcinata.am fost foarte bucurosi eu si sotul meu,gandind ca in sfarsit ni se va realiza visul.am nascut un baietel(intre timp am pastrat relatia cu colegul,dar nu ne mai intalneam asa des,eu fiind gravida)am facut botezul,toate bune si frumoase.sotul meu mi-a umblat in telefon si a gasit un mesaj pe care uitasem sa il sterg si a inceput sa imi puna intrebari pana a scos tot de la mine.i-am zis tot,unde ne vedeam ,ce faceam,absolut tot.bineinteles ca l-am facut sa sufere.mi-a zis ca vrea sa facem test de paternitate pt ca el crede ca copilul nu e al lui.l-am facut si...surpriza.copilul nu e al sotului,ci al colegului cu care am avut o relatie.sunt distrusa,viata mea e terminata.sotul meu nu stie ce sa faca.ba imi zice ca sa ramanem impreuna,ba vrea sa ne despartim ca el nu poate creste copilul altuia,ba imi spune ca ma iubeste,ba imi spune ca ma lasa.AM FOST SI LA PREOT SA MA SPOVEDESC.nu vreau sa ne despartim,il iubesc foarte mult si el ma iubeste,poate chiar nu ca inainte,relatia noastra s-a mai imbunatatit dupa toate astea,ne intelegem si ne iubim mai mult ca oricand...ma gandesc la fata ca isi iubeste fratele care acum are 6 luni mai mult ca orice,ma gandesc si la barbatul care e tatal copilului ca are dreptul sa stie ca are un baiat,ma gandesc si la sotul meu ca nu il va iubi pe micut ca pe copilul lui...as vrea ca totul sa fie un vis....

Am incercat sa-ti dau un pm,insa se pare ca ti-ai dezactivat contul,as dori daca mai urmaresti acest topic pe care l-ai deschis,sa-mi lasi un msj...Din ce ai scris tu aici 99% sunt convinsa ca stiu cazul,si as dori sa ma lamuresti tu daca se poate,sa nu caut lamurire la persoanele implicate...

Daca e cazul pe care-l banui,te inteleg pt ca spusele tale sunt adevarate pana la punctul cum ca te-ar iubi sotul
Roslein
Postat pe 5 Februarie 2011 03:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutati-ma 4 De la: Barbie30_ 21 Martie 2011 14:28
ce sa cred? 1 De la: kudika_1033998 9 Septembrie 2018 11:16
Sunt bolnava de gelozie sau el e teribil de obraznic? 39 De la: kudika374409 7 Martie 2011 03:04
Iubitul meu si prietena mea 4 De la: Shhh 12 Mai 2010 10:45
Te inseala partenerul? 63 De la: Cer_instelat 4 Septembrie 2011 10:29