Setari Cookie-uri

Iubiri imaginare... (??)

Hey, ce mai conteaza daca e vis sau realitate? Citind povestea pe care ai scris-o observ un stil narativ extraordinar, parca intri intr-o lume fantastica plina de fericire. Nu mai conteaza daca e vis sau realitate, desi.. dupa parerea mea nu putea nimeni scrie cu atat patos despre o dragoste fie ea si imaginara, daca nu o traieste.
Fericirea dureaza putin, nu uita... profita cat mai mult de ea ACUM!

Mi s-a facut si mie dor de Tm! Na, acum e bine?
corinuta2u
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:42
referitor la iubiri imaginare...eu am vazut un film asa..les amours imaginaires,,trebuie sa-l vezi
ellejolie
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:10
...povesti de pe net...

prin vara lui 2006 ne-am cunoscut...pe net...acolo...din vorba in vorba..ne-am contrat..certat...acuzat...aiurea pentru replici scrise pe chat...apoi...a venit si sugestia...asta apropo de panza de paianjen...hai sa vedem...cine e X de-si permite sa vorbeasca asa...cu mine...reciproca era valabila....si intr-o seara de vara...ne-am intalnit...pusi pe scandal...eu cu el...si el cu mine...fiecare cu dreptatea lui...eu...casatorita... cu 2 copii...el...la fel...
...intalnirea... face to face...nu mi-o pot explica decat prin momentul de slabiciune sufleteasca prin care am trecut in acea perioada....probleme care apar intr-o casnicie care dura deja de 14 ani...reiau...intalnirea a fost exploziva...aici vorbesc de acea chimie sexuala...acea atractie pe care nu ti-o poti explica decat daca ai trait-o pe pielea ta...poate ati avut norocul sau ghinionul sa o traiti...amandoi amavut acelasi sentiment...cu diferenta...ca el..era paianjenul...si eu musca naiva...stiu...multi vor comenta ca ma victimizez...e opinia lor...rreiau...atractie la maxim...dupa o perioada de curtare...tot in acest mod de fronda...si cearta...uneori amicala alteori de-a dreptul violenta...nu fizic binenteles...am ajuns si in pat....de aici a inceput nebunia...au trecut anii...l-am anuntat pe sotul meu ca am pe cineva...am divortat...a divortat si el...si...am incercat sa ne facem o viata impreuna...specific din nou...nu aveam 20 de ani..si nici el 22...eram suficient de batrani sa ne dam seama ce facem...
...convietuirea in doi...a avut multe urcusuri si coborari...tinea si de modul lui de viata...de dinainte de a ma cunoaste...in general...avea mai multe optiuni in acelasi timp...eu copil de casa...m-am indragostit lulea...cu nebunia femeiii de 34 de ani...l=am pus pe un piedestal..si nu vroiam sa-i vad carentele..nici cele legate de educatie...si nici cele legate de relatia noastra...era ..UNICA persoana...doar El conta...si nimic mai mult...

ok...sa nu divaghez prea mult....a ramas acelasi vanator...pe site-uri de socializare...are in continuare o rezerva ascunsa...daca s-a certat cu mine....eu..am ajuns la 39 de ani...el la54 anul acesta...ne-am despartit dupa revelion...el in continuare..cauta...iar eu...incerc sa ies din mlastina...

Concluzia...conteaza si modul in care v-ati cunoscut...daca pe un site de socializare...intotdeauna va ramane o suspiciune legata de faptul ca...tu..inca mai esti pe acolo...la fel...si el...poate poate mai cade ceva....am invatat...din asta..socializarea internautica...are o limita...aveti grija unde va e limita...altfel ..va puteti trezi ..cu viata intoarsa pe dos....si inca ceva....nu spuneti niciodata ca mie nu mi se poate intampla...se intampla maides decat va inchipuiti....povestea mea nu e imaginara deloc! am platit-o cu anii din viata...si mai ales cu puritatea unui sentiment care se cheama iubire...cam atat am vrut sa va scriu...
kudika322824
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:23
Povestea ta e superba,deloc anosta si/sau banala...se numeste viata in toata splendoarea ei, cu bune si rele,frumoase si urate...clipe care te fac sa plutesti si clipe care te scufunda-n iad...dar asta-i viata! Sa te bucuri ca ai trait clipe minunate, ca ti s-a-ntamplat...sunt altii care habar n-au cu ce se mananca astfel de trairi...
lucia40
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:30
De la: kudika322824, la data 2011-01-30 11:23:07...povesti de pe net...

prin vara lui 2006 ne-am cunoscut...pe net...acolo...din vorba in vorba..ne-am contrat..certat...acuzat...aiurea pentru replici scrise pe chat...apoi...a venit si sugestia...asta apropo de panza de paianjen...hai sa vedem...cine e X de-si permite sa vorbeasca asa...cu mine...reciproca era valabila....si intr-o seara de vara...ne-am intalnit...pusi pe scandal...eu cu el...si el cu mine...fiecare cu dreptatea lui...eu...casatorita... cu 2 copii...el...la fel...
...intalnirea... face to face...nu mi-o pot explica decat prin momentul de slabiciune sufleteasca prin care am trecut in acea perioada....probleme care apar intr-o casnicie care dura deja de 14 ani...reiau...intalnirea a fost exploziva...aici vorbesc de acea chimie sexuala...acea atractie pe care nu ti-o poti explica decat daca ai trait-o pe pielea ta...poate ati avut norocul sau ghinionul sa o traiti...amandoi amavut acelasi sentiment...cu diferenta...ca el..era paianjenul...si eu musca naiva...stiu...multi vor comenta ca ma victimizez...e opinia lor...rreiau...atractie la maxim...dupa o perioada de curtare...tot in acest mod de fronda...si cearta...uneori amicala alteori de-a dreptul violenta...nu fizic binenteles...am ajuns si in pat....de aici a inceput nebunia...au trecut anii...l-am anuntat pe sotul meu ca am pe cineva...am divortat...a divortat si el...si...am incercat sa ne facem o viata impreuna...specific din nou...nu aveam 20 de ani..si nici el 22...eram suficient de batrani sa ne dam seama ce facem...
...convietuirea in doi...a avut multe urcusuri si coborari...tinea si de modul lui de viata...de dinainte de a ma cunoaste...in general...avea mai multe optiuni in acelasi timp...eu copil de casa...m-am indragostit lulea...cu nebunia femeiii de 34 de ani...l=am pus pe un piedestal..si nu vroiam sa-i vad carentele..nici cele legate de educatie...si nici cele legate de relatia noastra...era ..UNICA persoana...doar El conta...si nimic mai mult...

ok...sa nu divaghez prea mult....a ramas acelasi vanator...pe site-uri de socializare...are in continuare o rezerva ascunsa...daca s-a certat cu mine....eu..am ajuns la 39 de ani...el la54 anul acesta...ne-am despartit dupa revelion...el in continuare..cauta...iar eu...incerc sa ies din mlastina...

Concluzia...conteaza si modul in care v-ati cunoscut...daca pe un site de socializare...intotdeauna va ramane o suspiciune legata de faptul ca...tu..inca mai esti pe acolo...la fel...si el...poate poate mai cade ceva....am invatat...din asta..socializarea internautica...are o limita...aveti grija unde va e limita...altfel ..va puteti trezi ..cu viata intoarsa pe dos....si inca ceva....nu spuneti niciodata ca mie nu mi se poate intampla...se intampla maides decat va inchipuiti....povestea mea nu e imaginara deloc! am platit-o cu anii din viata...si mai ales cu puritatea unui sentiment care se cheama iubire...cam atat am vrut sa va scriu...

Frumoasa si interesanta povestea.....tot ce pot spune......este ca ai avut.......curaj.........in astfel de trairi ale vietii............interesant!
Fulg-de-nea
Postat pe 30 Ianuarie 2011 12:07
Sunt si eu o ea si e prima oara cand scriu aici. Aveam 32 ani cand mi s-a intamplat ceva foarte asemanator( acum am 33) , ma indragostisem pe net...dar atat de tare, incat nu spuneam nimanui ca sa nu ma creada ca sunt dusa...cu pluta...sau cu orice. :) I-am lasat adresa de mess dupa 5 minute de pe chat-ul unui site, iar telefonul dupa vreo ora. Imi placea atat de mult de el, curgeau discutiile noastre atat de lin. Era atat de interesant si ii acordam atentie doar lui. Ma indragostisem de el virtual, din esenta cuvintelor ... si nu uitati ca , asa cum cifrele au puteri magice, vorbele au incarcatura si mai mare. Insa el avea si poza..si uite asa imi treceau serile pana adormeam, vazandu-l in fata ochilor, fara sa vreau...doar pe EL. Eu din BV, el din Buc...si totusi a venit si ziua in care ne-am vazut. A reusit sa imi transmita ce trebuia, sa ma faca sa simt ce trebuia, sa fie cine-mi trebuia.
Aici, Ramonela Bitoc.
Ramonela_15111977
Postat pe 30 Ianuarie 2011 12:21
Ai auzit de IP adress si de cautare locatie dupa adresade messenger ;in plus exista si cautare locatie dupa numarul de telefon , sanselede a te gasi dupa numarul de telefon erau de 1 din 6 , deci esti foarte norocoasa . Nici o fata desteapta nu ar da numarul de telefon in veci nici macar sotului , ai fost fata buna .
Aurel_inventatorul
Postat pe 30 Ianuarie 2011 12:36
Sã fi fericitã!
kudika334241
Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:07
Aceeasi prostie am facut'o si eu...m-am apucat sa vb cu un tip pe mess si am vorbit vreo 10 luni...si ziceam sa ne intalnim,aveam vise...Nu ne'am intalnit niciodata,ba mai mult,am aflat ca cel cu care vorbeam eu nu era cel din poze...era totul o facatura..Oricum,eu una sunt de parere ca relatile pe net nu au cum sa mearga...poate decat in foarte putine cazuri cand este vorba de noroc
kudika018149
Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:14
De la: Anissia27, la data 2011-01-24 11:01:45Pfff... de atat de mult timp n-am mai scris aici ,incat eu,cea de acum,nici nu ma mai aseman cu cea care eram atunci...probleme? sunt multe! Le avem cu totii,insa fiecaruia ni se pare ca ale noastre-s cele mai dramatice. si sunt. ptr fiecare. fiecare "eu" are dreptul de a fi cel mai important ptr el insusi,macar atat...
"Problema" mea...e puerila,penibila si atat de banala... si-ncepe ,clasic..cu un EL! si cu mine,dar fara "noi".
Sunt insominaca! Demult. Si noaptea...ma plictisesc. bantui prin visele altora,caci pe-ale mele nu le mai am. Acesta e singurul motiv ptr care mi-am facut,cica,un "profil"..pe un site...lacrimogen si siropos. Scopul? pierderea timpului intr-un mod la fel de anost ca si propria-mi existenta. Sadism. Niciodata nu am scimbat mai mult de 3 replici cu nimeni de pe-acolo..n-aveam chef,n-aveam de ce!
Asa a inceput si atunci: in primele 2 min de cand am intrat in anosta lume virtuala,au aparut vreo 15 insi care spuneau,la fel,"buna" (ce mai salut!)...si unul dintre ei era EL...nu imi pot explica de ce i-am eliminat,brusc pe toti si de ce mi-am dorit atat de mult sa-i vb (nici macar poza n-avea)...i-am dat id-ul..apoi tel... (niciodata n-am mai facut asta)...am vb in jur de 6 ore. el e eu....niciodata nu am crezut in destin,hazard sau suflete -pereche! prostii! sunt omul terestru,practic...dar indragostit de dragoste in sine
sa revin... "mai sunt 10 ore pana ne vom vedea" -asa s-a lansat invitatia.
eu: "da... ne vedem ACOLO"
el: "acolo...unde?"
eu: "...ACOLO! "
el: ok...te voi gasi!"
nici un moment nu am vb,inainte,nici macar in treacat,de vreun loc,spatiu terestru in care sa amintim macar ca am fi fost vreunul dintre noi vreodata? ce sanse ar fi fost sa ne gasim? 1 la un miliard? m-am dus,convinsa ca nu va veni. n-avea cum! era un joc. si a venit! si el...la fel de convins ca nu ma va gasi! si in mom in care l-am vazut..nimic altceva nu a mai contat! nu puteam sa-i spun "vorbeste-mi despre tine"...ptr ca stiam totul despre el! intreaga incapere vibra din energia noastra. E indescriptibil,extrasenzorial...metafizic. Totusi,iubirea (zicea..cineva) ... Da..m-am indragostit de un tip de pe net! ce pueril...ce anost...ce banal...dar cat de mirific!
kudika110575
Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:23
Foarte frumoasa povestea. Nu inteleg daca s-a incheiat sau inca sunteti OK.
greierash_is_back
Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:46
De la: kudika018149, la data 2011-01-30 14:14:53Aceeasi prostie am facut'o si eu...m-am apucat sa vb cu un tip pe mess si am vorbit vreo 10 luni...si ziceam sa ne intalnim,aveam vise...Nu ne'am intalnit niciodata,ba mai mult,am aflat ca cel cu care vorbeam eu nu era cel din poze...era totul o facatura..Oricum,eu una sunt de parere ca relatile pe net nu au cum sa mearga...poate decat in foarte putine cazuri cand este vorba de noroc

Pentru mine a mers. Aproape 4 ani. :) Si in niciun caz nu ne-am despartit pentru ca ne-am cunoscut pe net.
greierash_is_back
Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:48
De la: Aurel_inventatorul, la data 2011-01-30 12:36:22Ai auzit de IP adress si de cautare locatie dupa adresade messenger ;in plus exista si cautare locatie dupa numarul de telefon , sanselede a te gasi dupa numarul de telefon erau de 1 din 6 , deci esti foarte norocoasa . Nici o fata desteapta nu ar da numarul de telefon in veci nici macar sotului , ai fost fata buna .

cum ba sa nu dea numarul de telefon o fata desteapta!?
sau tu inventezi acum roata si apa calda?
pickard
Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:58
De la: greierash_is_back, la data 2011-01-30 14:48:13
De la: kudika018149, la data 2011-01-30 14:14:53Aceeasi prostie am facut'o si eu...m-am apucat sa vb cu un tip pe mess si am vorbit vreo 10 luni...si ziceam sa ne intalnim,aveam vise...Nu ne'am intalnit niciodata,ba mai mult,am aflat ca cel cu care vorbeam eu nu era cel din poze...era totul o facatura..Oricum,eu una sunt de parere ca relatile pe net nu au cum sa mearga...poate decat in foarte putine cazuri cand este vorba de noroc

Pentru mine a mers. Aproape 4 ani. :) Si in niciun caz nu ne-am despartit pentru ca ne-am cunoscut pe net.

e o prostie sa zica cineva ca o iubire de pe nett e altfel decat o iubire descoperita la un bar, la o cumetrie, la sapa, la o inmormantare sau la inundatii sau cutremur.!
o iubire este o iubire si poti fi si mama lui stefan cel mare!
dupa parerea mea nettul este foarte bun si pentru vandut oi dar si pentru a gasi ceva ...
pickard
Postat pe 30 Ianuarie 2011 15:04
nu-mi vine sa cred cine a reaparut printre noi greierash...vin'la mama sa te tzuce dulce... chiar ieri m-am gandit la tine si cum iti mai este si pe unde mai umbli
miss_darine
Postat pe 30 Ianuarie 2011 15:15
Buna:)
Sa sti ca ti-am citit randurile pentru ca mi s-a paut interesanta povestea ta inca de la inceput, pe langa toate acestea ma incadrez si eu aici, sau m-am incadrat cu ceva timp in urma:). Asa a fost si la mine, o indragosteala pe internet care a durat o perioada lunga de timp, care a duraaaaattt...si s-a terminat, nu tocmai frumos, as zice.......
Mai esti cu acel EL...sau vorbeai din trecut ?:)

kudika325866
Postat pe 30 Ianuarie 2011 16:36
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-24 12:52:06
De la: Ame_ly, la data 2011-01-24 12:49:40
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-24 12:37:39Am citit de vreo 5 ori textul asta si-am inteles!!!! Cred

tipa, singura, disponibila, visatoare. Intr-o seara, din plictiseala, intra pe un site de socializare (gen facebook) si se tot baga tipi in seama cu ea si ea nu le da atentie. Insa..la un moment dat intra un tip in discutie cu ea. Si tipul asta i-a parut interesant. Si au vorbit pe mess, la telefon si intr-un final (dupa 6 ore de vorbit la telefon) tipul ii da intalnire. ACOLO (probabil acolo ala reprezinta un loc pe care ea nu vrea sa-l divulge). Si s-a indragostit...de un tip pe care l-a cunoscut pe net. Si-a fost "mirific".

Rog tipa sa ma corecteze

Helau Crys
tu esti din Timi de aia ai inteles

Ciao Amely

Eu locuiesc in Timi dar sunt olteanca
crissdia
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:12
esti cam praf.... cred ca traiest in lumea ta!!!! doar a ta! revino-ti!!!!!!!!!!!
si daca vrei ca cineva sa intelega ceva, fii mai explicita!!!!!!!!!!
cred ca ar trebui sa-ti faci un control!!!!
elenit_
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:17
De la: elenit_, la data 2011-01-30 18:17:16esti cam praf.... cred ca traiest in lumea ta!!!! doar a ta! revino-ti!!!!!!!!!!!
si daca vrei ca cineva sa intelega ceva, fii mai explicita!!!!!!!!!!
cred ca ar trebui sa-ti faci un control!!!!

si tu ai o fatza de caine! te-ai vazut cum arati!?
kirk
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:19

Ce sa zic; si eu am patit la fel.........numai ca, eu nu l-am cunoscut pe net.Era un baiat ,divortat cu un copil de 10 ani,l-am cunoscut si a fost frumos pana intr-o zi cand brusc s-a taiat filmul (nu ma mai suna,nu mai venea la mine si nu a avut curajul sa stea de vorba cu mine ptr a spune motivul)dacat prin tel spunandu-mi ca el nu ma poate iubii cum imi doresc eu,ca nu poate sa-mi ofere dragostea care o vreau eu,ca vrea sa fie singur,ca vrea sa isi puna ordine in ganduri,ca nici el nu intelege de unde aceasta ruptura.Sincer............eu nici atat,a fost ceva frumos ,o relatie de 3 luni.Da am tinut la el,si poate mai tin ,(dar parca ne cunosteam de cand lumea si pamantul)dar nu inteleg de unde pana unde si fara explicatii?
kudika341000
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:19
kudika316017
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:21
mereu.......trb sa nu te intereseze de nimic......si asa nu te mai enervezi si esti calma.......eu asa fac
kudika316017
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:23
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-24 12:52:06
De la: Ame_ly, la data 2011-01-24 12:49:40
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-24 12:37:39Am citit de vreo 5 ori textul asta si-am inteles!!!! Cred

tipa, singura, disponibila, visatoare. Intr-o seara, din plictiseala, intra pe un site de socializare (gen facebook) si se tot baga tipi in seama cu ea si ea nu le da atentie. Insa..la un moment dat intra un tip in discutie cu ea. Si tipul asta i-a parut interesant. Si au vorbit pe mess, la telefon si intr-un final (dupa 6 ore de vorbit la telefon) tipul ii da intalnire. ACOLO (probabil acolo ala reprezinta un loc pe care ea nu vrea sa-l divulge). Si s-a indragostit...de un tip pe care l-a cunoscut pe net. Si-a fost "mirific".

Rog tipa sa ma corecteze

Helau Crys
tu esti din Timi de aia ai inteles

Ciao Amely

Eu locuiesc in Timi dar sunt olteanca

De aia ai inteles ca esti olteanca.Ce-mi plac oltenii.Oricum sunteti criminali
Coco_2
Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:10
De la: adyna2905, la data 2011-01-30 05:11:45
De la: Anissia27, la data 2011-01-24 13:33:30
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-24 11:18:07 Te-ai dus...UNDE?

:)...intr-un brt (cafenea..cum naiba i-o zice...una,la intamplare.
Ne-am vazut..si sunt aceleasi sentimente..deci :)
p.s: "ciao" vine de la... habar n-am! (nici mie nu-mi place "buna")

"ciao" vine de la italieni, si e chiar ok varianta, dar "ceau" imi da dureri de cap. pe langa asta "buna" e totusi o varianta mai politicoasa.....

intr-adevar de la italieni vine acest cuvant...dar imi aduc aminte ca in Tm oamenii asa se salutau CEAU inainte cand am fost prin '97...in plus si in zona Petrosanului se foloseste acest salut
cristi_nne
Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:31
De la: allexanndrra_andrada12, la data 2011-01-30 05:35:12ce copile ingenue!!nu au inteles nimic.pai sigur ca nu intelegeti.voi nu v-ati indragostit niciodata pe net?nici furnicaturi ,nimic ?atunci nu stiti ce este dragostea virtuala fetelor.e mai periculoasa si mai frumoasa decat in realitate.din cuvinte mestesugite te face sa il alegi din 1000.apoi iti face un album foto ca te indragostesti brusc.ii dai ID,nr telefon.astepti cu emotie sa te sune.iti imaginezi fiecare gest,fiecare miscare.tu ai un glas suav,dar inainte sa fii sunata,te ineci brusc de emotie,ti se ingroasa vocea.....iti tremura.vb lesinat,emotionata toata.ce sa ii spui atatea ore?el istet tatoneaza terenul.pica din prima....sau din a doua...dar gresim fetelor.baietii virtuali sunt impecabili de cuminti.fetele sunt insa cele ce ii zgandaresc.cine ne stie in spatele unui avatar?si incepem sa ne jucam ca la gradi,da-mi papusa ta,ia papusa mea.dar stati el este mai matur,incepe sa iti vb despre intimitate,tu copila simti fiori.......fata incepe sa se indragosteasca lulea....panza de paianjen a fost tesuta.sigur ca in virtual poti face orice,chiar sa te si intalnesti.dar el are pe altcineva in realitate,insa te place si pe tine.tu esti fructul necopt inca pt el.depinde cat de sentimentala esti,cat de naiva, sa crezi ca panza de paianjen nu va ceda.tu esti o tinta sigura,o noutate gata incalzita.intalniti-va tot in virtual,in vise,ca sa nu ajungeti sa regretati ca sunteti doar o carne pentru altii.

da tu ce ai patzit mama??? clar...ai patit-o sau esti "gajica" lu' baiatu ala
cristi_nne
Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:34
Cred ca ti inteleg povestea...Ma regasesc in ea!
Visdeargint
Postat pe 30 Ianuarie 2011 20:56
-sal
patisexosu
Postat pe 30 Ianuarie 2011 21:02
desi voi regreta , se pare , tin sa iti spun gandurile mele ...pentru ca pare familiara povestea ... vezi tu ... sunt cel putin doua probleme la care te rog sa te gandesti :
1. daca nu cumva EL venise in seara aceea sa dea binete sufletului tau ...pentru ca te cunostea din viata reala ... si a gasit oportuna aceasta cale de abordare ...si atunci este posibil sa fi stiut locul in acre te poate gasi ... daca dorea ...pentru ca el voia sa detina controlul , sa vina doar daca doreste si cand gaseste de cuviinta ...in rest sa se joace putin cu mintea si sufletul tau ( iarta-ma daca gresesc - asa a fost povestea mea lacrimogena ...)
2. identitatea reala a celui ce se ascunde dincolo de profilul aparent anonim este lesne de aflat de catre specialisti si nu numai specialisti - astfel , nu numai identitatea si si locatia poate fi data cu o precizie de 1 metru

vreau doar sa te rog ...a fi pregatita pentru tot tacamul ...cand intri pe teritorii de provocare ...chiar si asa, lacrimogene ... pot fi foarte dure ...te asigur ...
cine are taria sau slabiciunea de a se juca cu spatiile reale si virtuale, cine stie sa traiasca duplicitar...poate avea si taria de a sfida asteptarile si frustrarile tale...si lacrimile ... si visele ...
iti doresc sa ai parte de aceeasi magie ... cu drag ...
kudika060149
Postat pe 30 Ianuarie 2011 22:48
De la: Anissia27, la data 2011-01-24 11:07:00:) Hm.. Recitind ce-am scris, realizez ca e chiar aiurea... aiurea de tot! :)
Dar nu cred ca cineva va citi asta...am scris muult prea mult :))
"lucky" me!

Din fericire sau din pacate,cum doresti tu,eu am citit...frumos intr-adevar...pare ireal...ma bucur ca mai pot exista astfel de povesti de iubire si in realitate.sincer,te invidiez putin :):):)
kudika029761
Postat pe 31 Ianuarie 2011 00:56
vad ca nu putini oameni au intalnit iubirea pe net, asa am patit si eu acum 3 ani si 2 luni intr-o zi de Sf Nicolae, cand nimeni nu era langa mine, am intrat pe site si l-am cunoscut pe el in aceeasi seara , mentionez ca era prima oara cand ma vedeam cu cineva cunoscut virtual. Iata ca au trecut 3 ani si 2 luni si suntem inca un cuplu si va spun ca e un iubit grozav. Bafta tuturor.
lisaU
Postat pe 31 Ianuarie 2011 10:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce parere aveti despre sentimentul matern, fata de iubit.... 6 De la: sycorax 11 August 2009 11:01
cum sal fac sa se indragosteasca mai mult de mine 31 De la: franziska_eu 13 Februarie 2012 12:06
aa 15 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:37
Suflete pereche 11 De la: akaroest 17 Februarie 2010 19:45
Eu 15 ani, el 20... 54 De la: printesaaaa_x 19 Ianuarie 2011 11:03