Setari Cookie-uri

Iubiri imaginare... (??)

Da. Trebuie insa sa fii un consumator de nadejde. Sa ai un stomac antrenat, incapator. Pe unde spuneau astia ca trece iubirea aia ? Bineinteles ca... in mod imaginar.
alegro6543
Postat pe 25 Ianuarie 2011 08:31
De la: Anissia27, la data 2011-01-25 01:01:27
De la: Anissia27, la data 2011-01-25 00:57:49
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-24 12:18:46frumoasa poveste.
pacat ca-i doar un vis!

de-ar fi fost asa ce bine ar fi fost! nu mai...nu-i vis . e real!!!

la fel de real ca si rahaturile de facturi pe care le gasim in cutia postala! si mai real decat alea nu e nimic!
M-am gandit ...si nu e atat de increedibil ca am ajuns amandoi in acelasi loc fara nici un indiciu. in Tm...cam toata lumea iasa in Pta. Unirii... e posibil sa fi stat undeva pe strada pe care sunt cele mai multe cafenele in care ambianta e in stilul meu (si stia care-i stilul meu,ptr ca ne asemanam f mult) si sa ma vada unde intru...altfel nu imi explic. ideea e ca a aparut!
incep sa revin cu picioarele pe pamant!!!
p.s: dar tot reala e povestea mea! si tot mirifica e! na!

Asa...si care e problema?
Barbie30_
Postat pe 25 Ianuarie 2011 11:03
De la: Barbie30_, la data 2011-01-25 11:03:51
De la: Anissia27, la data 2011-01-25 01:01:27
De la: Anissia27, la data 2011-01-25 00:57:49
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-24 12:18:46frumoasa poveste.
pacat ca-i doar un vis!

de-ar fi fost asa ce bine ar fi fost! nu mai...nu-i vis . e real!!!

la fel de real ca si rahaturile de facturi pe care le gasim in cutia postala! si mai real decat alea nu e nimic!
M-am gandit ...si nu e atat de increedibil ca am ajuns amandoi in acelasi loc fara nici un indiciu. in Tm...cam toata lumea iasa in Pta. Unirii... e posibil sa fi stat undeva pe strada pe care sunt cele mai multe cafenele in care ambianta e in stilul meu (si stia care-i stilul meu,ptr ca ne asemanam f mult) si sa ma vada unde intru...altfel nu imi explic. ideea e ca a aparut!
incep sa revin cu picioarele pe pamant!!!
p.s: dar tot reala e povestea mea! si tot mirifica e! na!

Asa...si care e problema?

...tradus?...e ca visele sunt mirifice, insa realitatea e cruda(cred)
kudika195501
Postat pe 25 Ianuarie 2011 11:12
:) stiti ce? putin imi pasa daca ma credeti sau nu! eu TRAIESC ASTA in REALITATE! ...voi..stai in continuare aici si dezbateti daca e sau nu un vis
o seara faina!
ciao1
Anissia27
Postat pe 26 Ianuarie 2011 01:16
semeni mult cu cineva drag mie...si tot atat de visator
kudika195501
Postat pe 26 Ianuarie 2011 01:27
De la: Anissia27, la data 2011-01-26 01:16:49:) stiti ce? putin imi pasa daca ma credeti sau nu! eu TRAIESC ASTA in REALITATE! ...voi..stai in continuare aici si dezbateti daca e sau nu un vis
o seara faina!
ciao1

Stii ce?Putin ne pasa daca e vis sau realitate.
Barbie30_
Postat pe 26 Ianuarie 2011 02:31
Mmmdaaa. Cred ca tocmai traiesc ceva de genul... Doare, al dracu' de tare! Mai ales cand dai piept cu realitatea.
roxana_curta
Postat pe 30 Ianuarie 2011 04:56
De la: Anissia27, la data 2011-01-24 13:33:30
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-24 11:18:07 Te-ai dus...UNDE?

:)...intr-un brt (cafenea..cum naiba i-o zice...una,la intamplare.
Ne-am vazut..si sunt aceleasi sentimente..deci :)
p.s: "ciao" vine de la... habar n-am! (nici mie nu-mi place "buna")

"ciao" vine de la italieni, si e chiar ok varianta, dar "ceau" imi da dureri de cap. pe langa asta "buna" e totusi o varianta mai politicoasa.....
adyna2905
Postat pe 30 Ianuarie 2011 05:11
ce copile ingenue!!nu au inteles nimic.pai sigur ca nu intelegeti.voi nu v-ati indragostit niciodata pe net?nici furnicaturi ,nimic ?atunci nu stiti ce este dragostea virtuala fetelor.e mai periculoasa si mai frumoasa decat in realitate.din cuvinte mestesugite te face sa il alegi din 1000.apoi iti face un album foto ca te indragostesti brusc.ii dai ID,nr telefon.astepti cu emotie sa te sune.iti imaginezi fiecare gest,fiecare miscare.tu ai un glas suav,dar inainte sa fii sunata,te ineci brusc de emotie,ti se ingroasa vocea.....iti tremura.vb lesinat,emotionata toata.ce sa ii spui atatea ore?el istet tatoneaza terenul.pica din prima....sau din a doua...dar gresim fetelor.baietii virtuali sunt impecabili de cuminti.fetele sunt insa cele ce ii zgandaresc.cine ne stie in spatele unui avatar?si incepem sa ne jucam ca la gradi,da-mi papusa ta,ia papusa mea.dar stati el este mai matur,incepe sa iti vb despre intimitate,tu copila simti fiori.......fata incepe sa se indragosteasca lulea....panza de paianjen a fost tesuta.sigur ca in virtual poti face orice,chiar sa te si intalnesti.dar el are pe altcineva in realitate,insa te place si pe tine.tu esti fructul necopt inca pt el.depinde cat de sentimentala esti,cat de naiva, sa crezi ca panza de paianjen nu va ceda.tu esti o tinta sigura,o noutate gata incalzita.intalniti-va tot in virtual,in vise,ca sa nu ajungeti sa regretati ca sunteti doar o carne pentru altii.
allexanndrra_andrada12
Postat pe 30 Ianuarie 2011 05:35
De la: Anissia27, la data 2011-01-24 11:01:45Si noaptea...ma plictisesc. bantui prin visele altora,caci pe-ale mele nu le mai am.

prima fraza cu adevarat frumoasa de pe forumul asta.

n am citit mai departe sa nu ma dezamagesc si probabil nici n am sa ma mai uit in cont la topicul asta.
rockk
Postat pe 30 Ianuarie 2011 05:49

ok, te-ai indragostit de un tip de pe net .. SI? CARE E problema?:)
eu nu inteleg de ce sa fii trista?! traieste clipa, lasa-te dusa de val, dar nu ajunge la tzunami:P
iubirea se spune ca e unica, draga mea, dar e intotdeauna ALTA!:P
asa ca .. go one! atata cat simti, atata cat poti! fara regrete!
ti trimit povestea mea, scrisa demult, tot despre un EL de pe net:p trista, dar reala!:P

Povestea unei picãturi de rouã

“Eu cred c - a fost iubire – adevãratã ; Tu crezi c - a fost o scurtã nebunie ?”

Era noapte . Prea noapte . Trecutul meu þesea reminiscenþe cenuºii de toamnã . Ochii mi s - au închis , iar amintirile se roteau ca într - un joc al ielelor . Tãcere … Te priveam . Ne zâmbeam . Ochii tãi îmi ºopteau cuvinte fãrã sunete . Buzele tale vorbeau fãrã cuvinte . Fericire . Am adormit ca un copilaº nevinovat în acele braþe pe care le iubeam , privind acei ochi care mã cheamã ºi azi , sãrutînd aceleaºi buze a cãror dulceaþã o simt ºi acum .
Eram doi îngeri . Ne iubeam . Acolo , în ceruri , eram atît de fericiþi , încît fiecare clipã pãrea de cristal … Dar ne - am trezit într - o dimineaþã , unul în braþele celuilalt ºi am observat picãturi de rouã peste întregul nostru Paradis . Durere . M-ai mângâiat ºi mi - ai ºoptit : “ Vom fi mereu în micul nostru Paradis ! ” Ai sãrutat buzele acelea pline de roauã , ochii aceia umezi … M - ai îmbrãþiºat ºi mi - ai spus cã orice picãturã de rouã este semnul unui nou început . ªi am murit împreunã .
Frenezie.
Ieri am înviat : (de fapt , m - am trezit la cruda realitate ! ) TU , aceeaºi iluzie pe care am sperat s - o transform în Ideal , roua aceea incolorã , fãrã iz de speranþã , trupul tãu Rebel … Toate mi - au deschis ochii închiºi atâta vreme ( ºi totuºi niciodatã prea mult ) . Erai acoperit de rouã. Þi - am sãrutat ochii , obrajii , buzele … Roua aceea avea un gust uºor sãrat … Te - am privit ºi te - am întrebat ce se întâmplã …
“ De asta numai eºti a mea ! Pentru cã ai fi fost ºi tu la fel dacã mai continuam . Iar eu nu puteam sã - þi vãd ochii aceia de înger plini de rouã ºi nu puteam sãruta buzele acelea cu gust ciudat . Eu vreau sã le þin minte ca odinioarã , dulci, prea dulci ! ”
Tãcere .
N - am înþeles nimic . Voi intelegeþi ??? Azi însã ºtiu totul : când am murit, roua s - a transformat în lacrimã , iar lacrima LUI e azi roua tuturor trandafirilor . De aceea avea un gust uºor sãrat . Picãtura de rouã s - a nãscut din lacrima LUI . Doar pentru MINE .
Te iubesc , Rebel fugar ! Te iubesc pentru cã ai dat naºtere fericirii ºi Nefericirii , te iubesc pentru cã deºi separaþi , mi - ai lãsat ca amintire POVESTEA UNEI PICÃTURI DE ROUÃ . Nu te voi uita niciodatã , pentru cã te gust în fiecare dimineaþã .
SFÂRªIT.

2001
""

monica_berceanu
Postat pe 30 Ianuarie 2011 05:57
am inteles ce ai vrut sa zici. insa exprimarea ta lasa de dorit. prea multe cuvinte care nu isi au rostul. ai vrut sa descrii ceva frumos dar ce e frumos nu poate fi explicat in prea multe cuvinte.prea aglomerat textul. prea multe cuvinte siropoase.
si eu am patit ceva de genul asta. am intalnit un tip pe un joc online, counter-strike daca stie cineva la ce ma refer mai exact.
lady_fox_86
Postat pe 30 Ianuarie 2011 05:58
cum poti zice ca dragostea virtuala e mult mai frumoasa decat cea reala =)))) doamne sincer ma faci sa rad. asta e o prostie . inseamna ca tu nu ai avut parte niciodata de o dragoste adevarata reala palpabila. sa il simti langa tine in bratele tale, sa il doresti secunda de secunda , sa te imbeti cu parfumul lui , sa il vezi prima oara si sa ti se inmoaie picioarele , sa iti bubuie inima in piept numai la gandul ca il vei vedea !
sa nu poti sa dormi gandindu-te doar la el.
mai copii incetati cu prostiile si nu mai citati din carti sau poezii.
dragostea reala e cea de langa tine care iti sta alaturi zi de zi noapte de noapte. e acea persoana care s-ar lupta cu lumea intreaga pentru tine. ACEA E DRAGOSTEA REALA, PALPABILA CEA DE LANGA TINE. pe internet multi zic multe lucruri dar in realitate lucrurile se schimba f mult chiar la 180 grade uneori . una e cand stai fata in fata si te uiti in ochii lui cand vorbeste cu tine iti poti da seama ce simte ce gandeste si una e atunci cand iti scrie pe messinger sau cand vorbesti la telefon .
lasa-ti prostiile . acum nu zic ca nu sunt si exceptii dar sunt foarte rare, de aceea se numesc exceptii si nu reguli. noapte buna sau buna dimineatza tuturor depinde de caz acuma :D
va doresc tuturor sa fiti iubiti si sa iubiti cat mai mult! v-am pupat [dea]
lady_fox_86
Postat pe 30 Ianuarie 2011 06:08
Nu comentez felul de exprimare sau cat de siropos a fost sau nu, insa cu siguranta ca nu s-a referit la ''IUBIRE''. La o pasiune partial impartasita probabil. Asta ar fi cred ce-a mai scurta definitite pentru o ''dragoste'' virtuala. Aceste tip de dragoste in opinia mea ofera totodata si avantaje dar si dezavantaje. Sa incep cu avantajele.
Cat timp stii sa pastrezi distanta, esti oarecum ferit de actiuni directe ale persoanelor rau intentionate. Traind in epoca vitezei aceasta ''dragoste'' iti ofera posibilitatea de a ajunge intr-un timp extrem de scurt la un nivel de socializare la care alte generatii ajungeau doar dupa ani intregi de curtare si cunoastere a partenerului. Lipsa de responsabilitate fiind o caracteristica a secolului nostru, ea se manifesta si aici. Faci ce faci, cat vrei, cum crei, etc. In momentul in care trebuie sa spui adio esti scutit de a-ti privi ''partenerul'' in ochi. Cu alte cuvinte aceasta ''dragoste'' virtuala e preludiul mintal al unor fantezii ascunse pe care in mod normal nu le-am impartasi in viata de zi cu zi. Esti liber sa faci ceea ce simti.
Dezavantaje sunt si ele destule insa nu le voi enumera pe toate...
Prima victima al unui esec in acest caz e psihicul nostru. Exista posibilitatea ca interactiunea cu cei din mediul virtual sa capete si alte proportii ajungandu-se in cele din urma la un impact real, direct si negativ in viata personala. Niciodata n-o sa puteti compara ''dragostea'' virtuala cu o iubire adevarata. Are multe, multe lipsuri. Poate ca exista sentimente dar nu si trairi intense. Distanta dintre ce-i doi afecteaza de cele mai multe ori asa zis-a stabilitate a relatiei, ajungand sa fie una dintre principalele motive pentru care ce- mai multi pun capat unor astfel de ''iubiri'. Ar fi mai multe de vorbit pe tema asta insa poate ca va fi nevoie de un nou topic. Mult succes tuturor!!!
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 06:30
Extrem de adevarat draga Andrada! Asta este realitatea vietii amoroase virtuale! Multi vad ca s-au trezit sa vb despre asta desi sunt in totala necunostinta de cauza referitor la subiectul in discutie...
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 06:38
e ok! :) am citit eu...tot o insomniaca... :)
kudika323480
Postat pe 30 Ianuarie 2011 06:49
''Any questions?''
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 06:55
eu sincer cred ca ea de fapt vroia incurajata in aceasta aventura, pt ca a imparasit atat de plastic situatia ca noua sa ne placa si sa nu sarim cu intrebari incomode.
in realitate doamna "mama" cred ca e casatorita si nefericita si vrea sa iubeasca aceasta minune compatibila asa ca intr-un vis ....fara ancorare in realitate.

healthy004061
Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:17
De la: healthy004061, la data 2011-01-30 09:17:18eu sincer cred ca ea de fapt vroia incurajata in aceasta aventura, pt ca a imparasit atat de plastic situatia ca noua sa ne placa si sa nu sarim cu intrebari incomode.
in realitate doamna "mama" cred ca e casatorita si nefericita si vrea sa iubeasca aceasta minune compatibila asa ca intr-un vis ....fara ancorare in realitate.

Daca e sa ai dreptate atunci e foarte grav. Atunci aceasta ''virtualizare'' a unei relatii (chiar si imaginare) nu mai e o evadare sau pauza (cum o numesc unele femei) ci fuga de responsabilitate si infruntare a realitatii...
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:22
Frumos...
nico_pitik2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:40
eu zic sa nu mai condamnam atat de brutal relatiile concepute virtual...pe net.

este mijlocul de comunicare cel mai folfosit in vremurile noastre..si mie m-i se pare absolut normal sa ichegi aici relatii de toate felurile, prietenie, de munca... de dragste....etc.

acum eu va intreb altceva.... daca relatia incepe pe net....si sentimentele nutrite virtual ajung sa fie condamnate de unii de pe aici....atunci cum se numeste relatia si sentimentul nutrit in momentul cand intalnirea protagonistilor devine reala....? atat de reala incat daca ei n-o cred...noua ne-ar fi si mai greu.

intrebare....

in real.... ce mai este de condamnat ???

ganditi-va ca suntem intr-un secol avansat tehnic... si ca lumea incepe si ea sa-si schimbe si ea in modul de comunicare asa cum isi schimba modul de viata

in curand...chiar foare curand...evenimente de acest fel nu vor mai fi de condamnat pentru ca , cu totii ne vom duce viata in acest fel...stand pe scaun la calculator...deja suntem dependenti de el...si daca se mai intampla sa traim o poveste de iubire virtuala.... eu o gasesc si o judec ca pe un efect al civilizatiei.

si din studiile mele profesionale s-a constatat ca in ciuda civilizatiei...comunicarea ramane ce-a mai greu de abordat...din lipsa de timp...si din prejudecata.

asa ca ..decat sa-i judecam pe unii pe net...mai bine sa ne uitam in jururl nostru..in real...pentru ca nu se stie unde veti avea nevoie vreodata sa va refugiati si catre cine sa aflati linistea...fie ea si virtuala

kudika105225
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:01
De la: kudika105225, la data 2011-01-30 10:01:52eu zic sa nu mai condamnam atat de brutal relatiile concepute virtual...pe net.

este mijlocul de comunicare cel mai folfosit in vremurile noastre..si mie m-i se pare absolut normal sa ichegi aici relatii de toate felurile, prietenie, de munca... de dragste....etc.

acum eu va intreb altceva.... daca relatia incepe pe net....si sentimentele nutrite virtual ajung sa fie condamnate de unii de pe aici....atunci cum se numeste relatia si sentimentul nutrit in momentul cand intalnirea protagonistilor devine reala....? atat de reala incat daca ei n-o cred...noua ne-ar fi si mai greu.

intrebare....

in real.... ce mai este de condamnat ???

ganditi-va ca suntem intr-un secol avansat tehnic... si ca lumea incepe si ea sa-si schimbe si ea in modul de comunicare asa cum isi schimba modul de viata

in curand...chiar foare curand...evenimente de acest fel nu vor mai fi de condamnat pentru ca , cu totii ne vom duce viata in acest fel...stand pe scaun la calculator...deja suntem dependenti de el...si daca se mai intampla sa traim o poveste de iubire virtuala.... eu o gasesc si o judec ca pe un efect al civilizatiei.

si din studiile mele profesionale s-a constatat ca in ciuda civilizatiei...comunicarea ramane ce-a mai greu de abordat...din lipsa de timp...si din prejudecata.

asa ca ..decat sa-i judecam pe unii pe net...mai bine sa ne uitam in jururl nostru..in real...pentru ca nu se stie unde veti avea nevoie vreodata sa va refugiati si catre cine sa aflati linistea...fie ea si virtuala

Am facut o mica a lista a avantajelor si dezavantajelor ce le implica o asemenea relatie. Fiecare isi trage concluziile pentru el. Am incercat sa analizez la rece desi eu personal sunt protagonistul unei asemenea relatii (nu imaginare bineinteles). Sunt foarte multe de spus pe tema asta!!!
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:08
Bravo..Ma bucur ca le-ai dat peste nas..
Sunt uni care in loc sa isi traiasca viata...le mai usor sa de-a sfaturi...sau sa dezbata aceeasi problemala infinit...
Suntem noi , insa,cei reali...care luptam cu morile de vant...dar macar stim ca luptam , intr-o lume reala...
prety2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:18
suntem in epoca vitezei,nu mai avem timp de intalniri romantice prin parc,sa iesim la terasa la o cofetarie,acele vremuri au trecut,acum intalnirile virtuale sunt ceva in trend,dar a trecut si asta cu trendul,e ceva obisnuit,asa ca traiti clipa
masha_ang3l
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:19
Poate generatia noastra nu, dar generatiile viitoare vor percepe cu totul altfel notiuni ca: timp, intalniri, romantism in aer liber sau orice altceva. Asa ca cine se opune noilor trenduri nu face decat sa se lupte cu morile de vant. Evolutia societatii e inevitabila indiferent ca ne place sau nu!
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:23
Cred ca totusi este bine sa cunosti un om in situatii normale de viata, la serviciu, la cumparaturi, in parc cu catelul sau in orice alte imprejurari; pe net, se poate ca celelalt vrand nevrand sa ne transmita altceva decat este si atunci avem o imagine distorsionata a ceea ce ne place.
cristiana_T_
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:24
De la: kudika041926, la data 2011-01-30 10:24:45Cred ca totusi este bine sa cunosti un om in situatii normale de viata, la serviciu, la cumparaturi, in parc cu catelul sau in orice alte imprejurari; pe net, se poate ca celelalt vrand nevrand sa ne transmita altceva decat este si atunci avem o imagine distorsionata a ceea ce ne place.

Perfect adevarat ceea ce spui. Ferestra de chat e folosita de cele mai multe ori pentru a ne ascunde defectele sau intentiile nu tocmai ortodoxe. Eu folosesc acest mediu de comunicare pentru a face schimb de idei informatii si pentru a cunoaste cat mai multe persoane. Unele dintre aceste persoane mi-au devenit prieteni adevarati trecand ''proba de foc'' a realitatii si m-au convins ca sunt aceeasi ca si in spatele ferestrei de chat.
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:30
in aceste intalniri gasim de multe ori comunicarea care poate ne lipseste in ,,viata reala,, nu credeti?
ldragulescu
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:32
sau ,,intalniri,, e prea mult spus, hai sa le numim conversatii
ldragulescu
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:34
Da sunt conversatii lipsite de protocolul si complezenta impusa de o intalnire obisnuita. Eu nu le folosesc ca substituente intalnirilor ci pur si simplu castig timp pretioa afland din cateva ''taste'' daca merita sau nu efortul. Aceasta combinatie de modalitai de comunicare e foarte utila de cele mai multe ori!!!
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubesc ce nu-i al meu 60 De la: mara_andrei 14 Iunie 2011 11:42
Voi ce ati face? 4 De la: krizantema 11 Septembrie 2012 23:39
Doar daca vreti sa dati cu adevarat un sfat ...daca aveti chef sa faceti misto duceti-va la alt subiect 47 De la: printesaaaa_x 18 Ianuarie 2011 19:21
disperare..drumul pe care altii ti-l fura! 18 De la: Barbie30 21 August 2010 19:59
Nu stiu pe care sa il aleg 3 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:46