Mai multe
De la: manuo, la data 2011-09-02 22:25:23De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 09:39:22Buna, cu riscul de a fi judecata vreau sa va povestesc putin despre marea mea problema...am avut o relatie de 5 ani cu un baiat pe care l-am iubit, urma sa ne casatorim, dar s-a sfarsit totul inaintea acelui eveniment si pentru ca sufeream enorm am hotarat sa ies sa cunosc tipi poate totusi iese ceva, insa nu reuseam sa trec peste...trecuse mai bine de jumatate de an si eu tot singura eram inconjurata de multi prieteni si....l-am cunoscut pe EL pe net, un baiat neinteresant la prima vedere, insa...acum urmeaza povestea mea: el din capitala, eu dintr-un oras mai mic, s-a rugat de mine mult timp sa ne vedem si eu nu aveam chef, insa...intr-o seara i-am spus sa vina la mine sa ne cunoastem...era o nebunie, insa ne-am cunoscut si initial nu l-am placut, dar am tinut legatura, am vorbit mult la telefon si pe mess, ne-am mai vazut si uite asa m-am indragostit nebuneste....m-am dus la el dupa inca o luna unde am facut si dragoste, asta mi-a pus capac, insa aveam in suflet o tristete pe care nu o puteam descrie sau intelege, la putin timp am aflat ca ESTE CASATORIT si are si un copil...am suferit enorm, am vrut sa pun punct insa el a insistat foarte mult (cum fac toti barbatii casatoriti...ca nu o iubeste, ca ei nu fac sex, etc) si fara sa-mi dau seama m-am trezit ca fiind AMANTA..relatia noastra a inceput sa evolueze in sensul ca am inceput sa-i cunosc prietenii, o parte din rude si am ajuns sa renunt la tot: familie, prieteni, un job foarte bun si m-am mut in Bucuresti, sa locuim impreuna (sotia lui stie ca el lucreaza de noapte)...acum sora lui imi este prietena, este singurul meu sprijin si refugiu in afara de el...acum au inceput adevaratele probleme, ne descurcam foarte prost cu banii, m-am lovit cu capul de 1000 de defecte ale lui, dar il accept asa pentru ca il iubesc foarte mult...ideea este urmatoarea: el este alt om fata de cum il stiam eu si ciudat totusi il iubesc enorm...se cearta mereu cu sotia, insa nu vrea sa divorteze, dar nici eu nu-i voi cere asta vreodata, oscileaza cu mine...azi imi spune ca tine la mine, iar maine vine suparat si deprimat ...simt ca cedez psihic, insa nu pot sa pun punct sau poate nu vreau......am nevoie de niste sfaturi si nu de reprosuri sau critici pentru ca si eu am criticat-o pe o prietena de-a mea care era amanta si i-am spus ca eu niciodata nu voi fi cu un barbat insurat, insa se pare ca nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viata...tin sa precizez ca am trecut prin foarte multe piedici, eu le consideram incercari sau poate semne sa punem punct, dar....tot impreuna suntem...ce sa fac?? mi-e mila de sotia lui, dar ma gandesc si la mine, nu vreau sa destram o familie, dar nu se mai poate numi asa...sunt foarte confuza :( de aceea am nevoie de niste sfaturi va rog...va multumesc |
||
|
matzu_2005 Postat pe 4 Septembrie 2011 01:08 |
||
|---|---|---|
De la: matzu_2005, la data 2011-09-04 01:08:14De la: manuo, la data 2011-09-02 22:25:23De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 09:39:22Buna, cu riscul de a fi judecata vreau sa va povestesc putin despre marea mea problema...am avut o relatie de 5 ani cu un baiat pe care l-am iubit, urma sa ne casatorim, dar s-a sfarsit totul inaintea acelui eveniment si pentru ca sufeream enorm am hotarat sa ies sa cunosc tipi poate totusi iese ceva, insa nu reuseam sa trec peste...trecuse mai bine de jumatate de an si eu tot singura eram inconjurata de multi prieteni si....l-am cunoscut pe EL pe net, un baiat neinteresant la prima vedere, insa...acum urmeaza povestea mea: el din capitala, eu dintr-un oras mai mic, s-a rugat de mine mult timp sa ne vedem si eu nu aveam chef, insa...intr-o seara i-am spus sa vina la mine sa ne cunoastem...era o nebunie, insa ne-am cunoscut si initial nu l-am placut, dar am tinut legatura, am vorbit mult la telefon si pe mess, ne-am mai vazut si uite asa m-am indragostit nebuneste....m-am dus la el dupa inca o luna unde am facut si dragoste, asta mi-a pus capac, insa aveam in suflet o tristete pe care nu o puteam descrie sau intelege, la putin timp am aflat ca ESTE CASATORIT si are si un copil...am suferit enorm, am vrut sa pun punct insa el a insistat foarte mult (cum fac toti barbatii casatoriti...ca nu o iubeste, ca ei nu fac sex, etc) si fara sa-mi dau seama m-am trezit ca fiind AMANTA..relatia noastra a inceput sa evolueze in sensul ca am inceput sa-i cunosc prietenii, o parte din rude si am ajuns sa renunt la tot: familie, prieteni, un job foarte bun si m-am mut in Bucuresti, sa locuim impreuna (sotia lui stie ca el lucreaza de noapte)...acum sora lui imi este prietena, este singurul meu sprijin si refugiu in afara de el...acum au inceput adevaratele probleme, ne descurcam foarte prost cu banii, m-am lovit cu capul de 1000 de defecte ale lui, dar il accept asa pentru ca il iubesc foarte mult...ideea este urmatoarea: el este alt om fata de cum il stiam eu si ciudat totusi il iubesc enorm...se cearta mereu cu sotia, insa nu vrea sa divorteze, dar nici eu nu-i voi cere asta vreodata, oscileaza cu mine...azi imi spune ca tine la mine, iar maine vine suparat si deprimat ...simt ca cedez psihic, insa nu pot sa pun punct sau poate nu vreau......am nevoie de niste sfaturi si nu de reprosuri sau critici pentru ca si eu am criticat-o pe o prietena de-a mea care era amanta si i-am spus ca eu niciodata nu voi fi cu un barbat insurat, insa se pare ca nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viata...tin sa precizez ca am trecut prin foarte multe piedici, eu le consideram incercari sau poate semne sa punem punct, dar....tot impreuna suntem...ce sa fac?? mi-e mila de sotia lui, dar ma gandesc si la mine, nu vreau sa destram o familie, dar nu se mai poate numi asa...sunt foarte confuza :( de aceea am nevoie de niste sfaturi va rog...va multumesc |
||
|
maimai_no1 Postat pe 10 Septembrie 2011 18:59 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-09-04 01:08:14De la: manuo, la data 2011-09-02 22:25:23De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 09:39:22Buna, cu riscul de a fi judecata vreau sa va povestesc putin despre marea mea problema...am avut o relatie de 5 ani cu un baiat pe care l-am iubit, urma sa ne casatorim, dar s-a sfarsit totul inaintea acelui eveniment si pentru ca sufeream enorm am hotarat sa ies sa cunosc tipi poate totusi iese ceva, insa nu reuseam sa trec peste...trecuse mai bine de jumatate de an si eu tot singura eram inconjurata de multi prieteni si....l-am cunoscut pe EL pe net, un baiat neinteresant la prima vedere, insa...acum urmeaza povestea mea: el din capitala, eu dintr-un oras mai mic, s-a rugat de mine mult timp sa ne vedem si eu nu aveam chef, insa...intr-o seara i-am spus sa vina la mine sa ne cunoastem...era o nebunie, insa ne-am cunoscut si initial nu l-am placut, dar am tinut legatura, am vorbit mult la telefon si pe mess, ne-am mai vazut si uite asa m-am indragostit nebuneste....m-am dus la el dupa inca o luna unde am facut si dragoste, asta mi-a pus capac, insa aveam in suflet o tristete pe care nu o puteam descrie sau intelege, la putin timp am aflat ca ESTE CASATORIT si are si un copil...am suferit enorm, am vrut sa pun punct insa el a insistat foarte mult (cum fac toti barbatii casatoriti...ca nu o iubeste, ca ei nu fac sex, etc) si fara sa-mi dau seama m-am trezit ca fiind AMANTA..relatia noastra a inceput sa evolueze in sensul ca am inceput sa-i cunosc prietenii, o parte din rude si am ajuns sa renunt la tot: familie, prieteni, un job foarte bun si m-am mut in Bucuresti, sa locuim impreuna (sotia lui stie ca el lucreaza de noapte)...acum sora lui imi este prietena, este singurul meu sprijin si refugiu in afara de el...acum au inceput adevaratele probleme, ne descurcam foarte prost cu banii, m-am lovit cu capul de 1000 de defecte ale lui, dar il accept asa pentru ca il iubesc foarte mult...ideea este urmatoarea: el este alt om fata de cum il stiam eu si ciudat totusi il iubesc enorm...se cearta mereu cu sotia, insa nu vrea sa divorteze, dar nici eu nu-i voi cere asta vreodata, oscileaza cu mine...azi imi spune ca tine la mine, iar maine vine suparat si deprimat ...simt ca cedez psihic, insa nu pot sa pun punct sau poate nu vreau......am nevoie de niste sfaturi si nu de reprosuri sau critici pentru ca si eu am criticat-o pe o prietena de-a mea care era amanta si i-am spus ca eu niciodata nu voi fi cu un barbat insurat, insa se pare ca nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viata...tin sa precizez ca am trecut prin foarte multe piedici, eu le consideram incercari sau poate semne sa punem punct, dar....tot impreuna suntem...ce sa fac?? mi-e mila de sotia lui, dar ma gandesc si la mine, nu vreau sa destram o familie, dar nu se mai poate numi asa...sunt foarte confuza :( de aceea am nevoie de niste sfaturi va rog...va multumesc |
||
|
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 10 Septembrie 2011 18:59 |
||
De data asta nu-mi pare rau de inabilitatile mele ori de inperfectiunile internet service-ului caci s-a postat urarea mea de doua ori - a capatat solemnitate de blestem!
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 10 Septembrie 2011 19:09 |
||
De la: maimai_no1, la data 2011-09-10 19:09:29De data asta nu-mi pare rau de inabilitatile mele ori de inperfectiunile internet service-ului caci s-a postat urarea mea de doua ori - a capatat solemnitate de blestem! Imi pare rau dar nu cred in blesteme, ce ai spus tu este rautacios...tu stii ce inseamna sa nu poti face copii??? stii ce inseamna sa-ti doresti unul si sa nu ai parte de el??? nu doresc nimanui asta...cum va vrea Dumnezeu, daca El considera ca asta este pedeapsa mea, atunci asa va fi si voi infia unul si tot voi simti dragoste si recunostinta...un copil e sfant, nu pot sa cred ca exista si oameni ca tine care le trec prin minte astfel de prostii...mi-au dat lacrimile pt ca am pierdut un copil si nu pt ca am facut chiureotaj, din alte motive, iar de atunci traiesc cu pata asta pe suflet...dar tie iti e simplu sa vb, nu? |
||
|
matzu_2005 Postat pe 15 Septembrie 2011 13:24 |
||
De la: maimai_no1, la data 2011-09-10 18:59:52De la: matzu_2005, la data 2011-09-04 01:08:14De la: manuo, la data 2011-09-02 22:25:23De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 09:39:22Buna, cu riscul de a fi judecata vreau sa va povestesc putin despre marea mea problema...am avut o relatie de 5 ani cu un baiat pe care l-am iubit, urma sa ne casatorim, dar s-a sfarsit totul inaintea acelui eveniment si pentru ca sufeream enorm am hotarat sa ies sa cunosc tipi poate totusi iese ceva, insa nu reuseam sa trec peste...trecuse mai bine de jumatate de an si eu tot singura eram inconjurata de multi prieteni si....l-am cunoscut pe EL pe net, un baiat neinteresant la prima vedere, insa...acum urmeaza povestea mea: el din capitala, eu dintr-un oras mai mic, s-a rugat de mine mult timp sa ne vedem si eu nu aveam chef, insa...intr-o seara i-am spus sa vina la mine sa ne cunoastem...era o nebunie, insa ne-am cunoscut si initial nu l-am placut, dar am tinut legatura, am vorbit mult la telefon si pe mess, ne-am mai vazut si uite asa m-am indragostit nebuneste....m-am dus la el dupa inca o luna unde am facut si dragoste, asta mi-a pus capac, insa aveam in suflet o tristete pe care nu o puteam descrie sau intelege, la putin timp am aflat ca ESTE CASATORIT si are si un copil...am suferit enorm, am vrut sa pun punct insa el a insistat foarte mult (cum fac toti barbatii casatoriti...ca nu o iubeste, ca ei nu fac sex, etc) si fara sa-mi dau seama m-am trezit ca fiind AMANTA..relatia noastra a inceput sa evolueze in sensul ca am inceput sa-i cunosc prietenii, o parte din rude si am ajuns sa renunt la tot: familie, prieteni, un job foarte bun si m-am mut in Bucuresti, sa locuim impreuna (sotia lui stie ca el lucreaza de noapte)...acum sora lui imi este prietena, este singurul meu sprijin si refugiu in afara de el...acum au inceput adevaratele probleme, ne descurcam foarte prost cu banii, m-am lovit cu capul de 1000 de defecte ale lui, dar il accept asa pentru ca il iubesc foarte mult...ideea este urmatoarea: el este alt om fata de cum il stiam eu si ciudat totusi il iubesc enorm...se cearta mereu cu sotia, insa nu vrea sa divorteze, dar nici eu nu-i voi cere asta vreodata, oscileaza cu mine...azi imi spune ca tine la mine, iar maine vine suparat si deprimat ...simt ca cedez psihic, insa nu pot sa pun punct sau poate nu vreau......am nevoie de niste sfaturi si nu de reprosuri sau critici pentru ca si eu am criticat-o pe o prietena de-a mea care era amanta si i-am spus ca eu niciodata nu voi fi cu un barbat insurat, insa se pare ca nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viata...tin sa precizez ca am trecut prin foarte multe piedici, eu le consideram incercari sau poate semne sa punem punct, dar....tot impreuna suntem...ce sa fac?? mi-e mila de sotia lui, dar ma gandesc si la mine, nu vreau sa destram o familie, dar nu se mai poate numi asa...sunt foarte confuza :( de aceea am nevoie de niste sfaturi va rog...va multumesc |
||
|
piscolino Postat pe 15 Septembrie 2011 13:28 |
||
KyuDe la: matzu_2005, la data 2011-09-15 13:24:21De la: maimai_no1, la data 2011-09-10 19:09:29De data asta nu-mi pare rau de inabilitatile mele ori de inperfectiunile internet service-ului caci s-a postat urarea mea de doua ori - a capatat solemnitate de blestem! Nici eu nu cred in blesteme, cand am spus ce am spus a fost doar o hiperbolizare a sentimentului de revolta ca sub pretinsa iubire acceptam si dam si sfaturi unei femei care impinge un barbat spre esec ca parinte... nu vorbesc din experienta de femeie inselata - consider intotdeauna ca vinovati sunt amandoi - ci din experienta de copil crescut de un singur parinte pentru ca celalalt a plecat in pamant inainte de vreme. Stiu cat de greu mi-a fost sa inteleg absenta prin moarte a mamei si stiu cat de vinovat se simte un copil cand unul din parinti decide sa locuiasca la alta adresa...sa nu-mi veniti cu ecplicatii ce scuza gestul de esec afectiv... nimic nu e mai fals, mai ipocrit.... Consider ca atata timp cat ai fost daruit cu o viata din viata ta, esti obligat fata de acea fiintza care te prelungeste cu insasi viata ei, pana cand copilu tau este el insusi capabil sa isi poarte de grija... Celelalte nevoi ale tale, parinte, sunt complementare, subordonate....de aici as spune alte si alte solutii pentru parintii care esueaza intre ei... Am fost mai rea decat imi este firea, dar imi justifici prin gesturi de viata rautatea formala.... |
||
|
maimai_no1 Postat pe 15 Septembrie 2011 17:20 |
||
|
Spui ca sunt eu rautacioasa! Dar mai spui si ca stii ce inseamna sa pierzi viatza ce se cladeste-n tine! Nu pot sa te inteleg, in aceste conditii!!! Sensibilitatea ta este, cum am mai afirmat, egoista, selectiva... Ca poti iubi un barbat insurat nu comentez, este chiar acceptabil, in anumite conditii... Dar ca acel barbat are copil/i de crescut si tu il vrei DOAR pentru tine,ca nu mai vrei sa il imparti cu familia lui si cauti doar un moment prielnic sa ii comunici dorinta ta! asta nu mai pot sa accept fara sa imi strig revolta! Crede-ma ca dragostea unui barbat, oricat de mare, oricat de irepetabila pare, nu sta alaturi de dragostea si responsabilitatea pentru copilul tau! Pentru aceasta dragoste si pentru aceasta responsabilitate suntem datori sa facem compromisuri cu insasi viata noastra. Asa fac femeile mame. Sa nu crezi ca sotia iubitului tau nu merita si ea sa fie iubita cum esti tu iubita, sa nu crezi ca nu crede, la randul ei, ca merita si ea mai mult de la viata, pentru ea insasi! Dar face acest compromis, cel putin temporar, ca sa isi vada copilul razand catre tata...sa isi vada copilul cum se masoara in oglinda alaturi de tata...cum isi incoarda muschii de "barbat"...cum joaca fotbal, poate. Spre deosebire de tine, ea spera ca tatal copilului ei sa isi sarute copilul pe frunte macar dimineata, cand vine "de la lucru", daca seara, la culcare, nu-i poate citi o poveste si nu il poate saruta de noapte buna! Ipocrizia acestei femei are un motiv sfant - copilul ei si al lui! Cand acest copil va fi suficient de mare incat sa nu mai fie afectiv dependent de ambii parinti, va fi ea insasi femeie care sa vrea mai mult de la viatza! Caci fiecare femeie merita iubirea pe care o invoci tu...si in numele careia accepti ca barbatul pe care il iubesti sa isi minta copilul, prea mic sa priceapa. Acum tu vrei mai mult...si astepti momentul prielnic sa ii ceri cu glasul curat al iubirii ca il vrei doar pentru tine. Daca nici pierderea vietii ce se cladea in tine nu te-a facut sa nu vrei sa iei tatal unui copil ce nu-i al tau, crede-ma, nu metafora mea e revoltatoare! ...Nici eu nu cred in blesteme! Dar cred cu tarie ca unii oameni nu merita darul vietii transmise, caci nu-i usor sa fii parinte. Implica maxima seriozitate, responsabilitate si dragoste nemarginita. Oamenii nu pot trai fara iubire. O femeie cu atat mai putin. La fel si tu!
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 16 Septembrie 2011 00:48 |
||
De la: piscolino, la data 2011-09-15 13:28:51De la: maimai_no1, la data 2011-09-10 18:59:52De la: matzu_2005, la data 2011-09-04 01:08:14De la: manuo, la data 2011-09-02 22:25:23De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 09:39:22Buna, cu riscul de a fi judecata vreau sa va povestesc putin despre marea mea problema...am avut o relatie de 5 ani cu un baiat pe care l-am iubit, urma sa ne casatorim, dar s-a sfarsit totul inaintea acelui eveniment si pentru ca sufeream enorm am hotarat sa ies sa cunosc tipi poate totusi iese ceva, insa nu reuseam sa trec peste...trecuse mai bine de jumatate de an si eu tot singura eram inconjurata de multi prieteni si....l-am cunoscut pe EL pe net, un baiat neinteresant la prima vedere, insa...acum urmeaza povestea mea: el din capitala, eu dintr-un oras mai mic, s-a rugat de mine mult timp sa ne vedem si eu nu aveam chef, insa...intr-o seara i-am spus sa vina la mine sa ne cunoastem...era o nebunie, insa ne-am cunoscut si initial nu l-am placut, dar am tinut legatura, am vorbit mult la telefon si pe mess, ne-am mai vazut si uite asa m-am indragostit nebuneste....m-am dus la el dupa inca o luna unde am facut si dragoste, asta mi-a pus capac, insa aveam in suflet o tristete pe care nu o puteam descrie sau intelege, la putin timp am aflat ca ESTE CASATORIT si are si un copil...am suferit enorm, am vrut sa pun punct insa el a insistat foarte mult (cum fac toti barbatii casatoriti...ca nu o iubeste, ca ei nu fac sex, etc) si fara sa-mi dau seama m-am trezit ca fiind AMANTA..relatia noastra a inceput sa evolueze in sensul ca am inceput sa-i cunosc prietenii, o parte din rude si am ajuns sa renunt la tot: familie, prieteni, un job foarte bun si m-am mut in Bucuresti, sa locuim impreuna (sotia lui stie ca el lucreaza de noapte)...acum sora lui imi este prietena, este singurul meu sprijin si refugiu in afara de el...acum au inceput adevaratele probleme, ne descurcam foarte prost cu banii, m-am lovit cu capul de 1000 de defecte ale lui, dar il accept asa pentru ca il iubesc foarte mult...ideea este urmatoarea: el este alt om fata de cum il stiam eu si ciudat totusi il iubesc enorm...se cearta mereu cu sotia, insa nu vrea sa divorteze, dar nici eu nu-i voi cere asta vreodata, oscileaza cu mine...azi imi spune ca tine la mine, iar maine vine suparat si deprimat ...simt ca cedez psihic, insa nu pot sa pun punct sau poate nu vreau......am nevoie de niste sfaturi si nu de reprosuri sau critici pentru ca si eu am criticat-o pe o prietena de-a mea care era amanta si i-am spus ca eu niciodata nu voi fi cu un barbat insurat, insa se pare ca nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viata...tin sa precizez ca am trecut prin foarte multe piedici, eu le consideram incercari sau poate semne sa punem punct, dar....tot impreuna suntem...ce sa fac?? mi-e mila de sotia lui, dar ma gandesc si la mine, nu vreau sa destram o familie, dar nu se mai poate numi asa...sunt foarte confuza :( de aceea am nevoie de niste sfaturi va rog...va multumesc |
||
|
maimai_no1 Postat pe 16 Septembrie 2011 01:11 |
||
De la: maimai_no1, la data 2011-09-16 00:48:58Spui ca sunt eu rautacioasa! Cred ca m-ai inteles gresit, cand am spus ca imi doresc sa fie doar al meu, m-am referit ca vreau sa fiu singura femeie din viata lui, nu m-am referit la copil...copilul este al lui si o sa-l consider ca si al meu, iubesc copii, sunt nevinovati si nu o sa-i interzic vreodata sa se duca sa-l viziteze, sa petreaca timp cu el...chiar ne gandeam ca in urmatoarea vacanta sa-l luam cu noi...sunt de acord sa dam bani in cresterea lui, sa-l facem sa nu-i simta lipsa, stiu ca nu este acelasi lucru ca atunci cand parintele iti e alaturi zi de zi, dar decat sa creasca intr-o familie in care parintii lui se cearta mereu si o tensiune continua mai bine asa...ca sa-ti dau un exemplu parintii mei si-au dat seama pe parcurs ca de fapt nu s-au iubit si nu au divortat ca sa-mi fie mie alaturi, dar eu am suferit mult cand ii vedeam ca se cearta, ca mama doarme cu mine si nu cu tata cum e normal, ca ei nu pot fi ca oricare alti parinti sa se tina de mana si sa mearga in parc, se duceau la petreceri, la prieteni, dar totul era in fata lumii ca sunt casatoriti, cand ajungeau acasa se comportau ca doi straini si doar treburile casei ii faceau sa discute, iar de multe ori si asta ducea la o cearta pentru ca nu au nimic in comun, eu si acum o intreb pe mama de ce a stat o viata cu un om cu care nu s-a inteles? si mi-a spus ca a facut-o pentru mine...ma crezi ca ma simt vinovata pentru asta? le-am distrus fericirea si linistea, poate daca divortau aveau o viata mai frumoasa, cu toate ca nici unul din ei nu cred ca s-ar fi recasatorit...acum ca eu am plecat la bucuresti si peste putin timp fac un an mama si-a gasit refugiul in alta parte...la parintii ei, acolo petrece cel mai mult timp si se gandeste chiar sa se mute la ei, daca eu eram acasa nu ar fi facut-o pentru mine, ca sa-i vad eu impreunna, dar mai tare doare asa, decat cum am spus eu mai sus...este doar opinia mea |
||
|
matzu_2005 Postat pe 16 Septembrie 2011 12:14 |
||
|
Nu este o gluma si nIci o ironie solutia cu mafia! Daca l-ai iubi de ai simti ca crapi, Iti spun eu ca ai apela la asa ceva, dar probabil ca nu crapi de dorul lui!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 16 Septembrie 2011 19:24 |
||
|
P.S . Magia am vrut sa scriu. De vina iPhone-ul |
||
|
kudika344248 Postat pe 16 Septembrie 2011 19:27 |
||
De la: kudika344248, la data 2011-09-16 19:24:57Nu este o gluma si nIci o ironie solutia cu mafia! Daca l-ai iubi de ai simti ca crapi, Iti spun eu ca ai apela la asa ceva, dar probabil ca nu crapi de dorul lui!!! sa apelezi la magie sa lasi una pentru alta si cu copil la mijloc?bai,voi aveti psiholog pe forumu' asta?mai era si unu virgin la 28 care si-o baga in priza...
|
||
|
Indiana_Jones Postat pe 16 Septembrie 2011 19:37 |
||
De la: kudika344248, la data 2011-09-16 19:24:57Nu este o gluma si nIci o ironie solutia cu mafia! Daca l-ai iubi de ai simti ca crapi, Iti spun eu ca ai apela la asa ceva, dar probabil ca nu crapi de dorul lui!!! Nu ''crap'' de dorul lui pentru ca este aproape mereu cu mine, si chiar daca as ''crapa'' nu as apela la asa ceva pentru ca e important ca un om sa te iubeasca pt ceea ce esti, nu sa-i faci vraji sa fie al tau... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 16 Septembrie 2011 20:50 |
||
| Important este sa iti atingi scopul!!! Este singurul lucru important!!! Nu conteaza absolut deloc cum si in ce fel!!! Important este punct ochit, punct lovit!!! Atat, nimic mai mult!!! | ||
|
kudika344248 Postat pe 16 Septembrie 2011 21:14 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-09-16 12:14:28De la: maimai_no1, la data 2011-09-16 00:48:58Spui ca sunt eu rautacioasa! In primii ani de viata copilul are nevoie de afectiunea constanta si permanenta a ambilor parinti. Formarea sanatoasa a viitorului adult depinde in mare masura de acesti primi ani ai copilariei. Daca cei doi parinti au inconstienta de a-si arata dezamagirile, nemultumirile, constrangerile vietii de familie intr-un mod dusmanos, certaretz, de fata cu copilul lor, atunci da, copilul este mai protejat emotional daca cel ce se simte incorsetat si frustrat in libertatea lui de adult paraseste familia. Un adult nervos este mai nociv decat un adult absent in viata unui copil... Ai tu insati o experienta de copil frustrat, de femeie careia i s-a frant dorinta de a fi mama... Aceste experiente, in mod normal, ar fi trebuit sa te faca mai atenta si mai exigenta cu pornirile egoiste. Insa nu vreau sa iti fac eu procese de intentie, daca nu ai procese de constiinta... la fel cum, daca este adevarat ce spui, nici celorlalti doi adulti nu pot sa le arat simpatie... Copilului ii doresc capacitate naturala de a iesi cat mai putin vulnerabil din aceasta situatie, cand va pricepe ce se intampla in viata lui si a celor care i-au dat viata. Te-ai grabit sa iubesti si sa te lasi iubita de un barbat care, la randul lui, n-a avut rabdare sa-si repare intai greselile si apoi sa se simta absolvit... liber spre un nou start. E mai simplu sa fii nervos si dusmanos cu adultul ce iti sta in cale... chiar daca victima colaterala este propiul copil. E mai simplu sa uzezi de scuzele ca esti om si de institutiile care te elibereaza de poveri, de esec. E mult mai simplu sa fi femeie sau barbat decat parinte! Vorbele mele nu au puterea de a-ti trezi constiinta ori de a te schimba, nu-ti face griji... Dar nici comportamentul acesta al tau nu are cum sa te faca, in ochii mei, cel putin, o femeie onesta... |
||
|
maimai_no1 Postat pe 16 Septembrie 2011 21:20 |
||
De la: maimai_no1, la data 2011-09-16 21:20:17De la: matzu_2005, la data 2011-09-16 12:14:28De la: maimai_no1, la data 2011-09-16 00:48:58Spui ca sunt eu rautacioasa! Off stiu ca ai dreptate in ceea ce spui, dar eu cand m-am lasat iubita de el stiam ca este singur, fara familie sau copil, el m-a mintit de teama sa nu-l las, apoi cand am aflat a fost prea tarziu si sa nu crezi ca eu ma simt ok asa, am mustrari de constiinta, ma simt f prost cateodata...chiar i-am spus acum 2 luni ca nu mai vreau si l-am rugat sa-si stranga lucrurile de aici, a facut-o si apoi a venit ca ii e dor de mine, ca ma iubeste, ca sunt babaloaica,etc si am zis ok...ai dreptate, astazi din nou am facut-o, l-am rugat sa ramana langa familia lui ca ei au mai mare nevoie de el decat am eu...deci nu sunt atat de egoista, am momente cand constientizez cat de grava este situatia si spun punct, e gata...dar sunt sigura ca peste 2 zile vine si iar ma face cu capul din 2-3 cuvinte, am o slabiciune pt el, el daca m-ar lasa, eu nu l-as mai cauta vreodata cu riscul de a suferi enorm....si eu sunt om, si eu imi doresc o viata normala si chiar am suflet si inima |
||
|
matzu_2005 Postat pe 17 Septembrie 2011 01:46 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-09-17 01:46:08De la: maimai_no1, la data 2011-09-16 21:20:17De la: matzu_2005, la data 2011-09-16 12:14:28De la: maimai_no1, la data 2011-09-16 00:48:58Spui ca sunt eu rautacioasa! Pentru ca am fost atat de dura si directa cu tine, am vrut sa imi reimprospatez memoria cu povestea initiala, cu care ai inceput topicul. Am crezut ca in felul acesta voi reveni la sentimente mai bune, dar iar m-a cuprins revolta! Ai sintetizat acolo, la inceput, adevarul superficialitatii, al egoismului tau atroce! Ai spus ca la o luna dupa ce te-a vizitat la tine acasa, l-ai vizitat tu pe el si atunci ati facut sex pentru prima data. Inteleg ca te-a dus in casa in care traieste cu nevasta si copilul lui si tu nu ai vazut nimic?! Daca nu te-a dus la el acasa, atunci cum de nu te-ai intrebat de ce??? Te-a dus la sora lui (complicitatea membrilor de familie nu face gestul mai imaculat! dimpotriva, ingroasha grotescul!) sau la hotel?? Nici asta nu te-a pus pe ganduri, nu te-a facut sa fii mai circumspecta - caci doar ce iesisesi dintr-o relatie de 5 ani!!! nu erai o novice in chestiuni sentimentale!! Te-a mintit pe tine, isi minte familia...nu conteaza! Iar cand ai aflat ca este casatorit si are si copil - ghinionul LOR, caci tu il iubesti si il vrei pentru tine!!! Vrei sa-l salvezi, nu-i asa?! Sa-l salvezi de la greseala in care este implicat pana peste cap!!! si care-i zice "tata"! Ti-ai construit scuze cu radacini adanci - existenta ta de copil! Crezi ca il scapi de promiscuitate oferindu-i o alta varianta de promiscuitate!!! Oricum vei incerca sa scuzi, sa justifici pentru sufletul si linistea ta aceasta iubire venita din minciuna si micime sufleteasca, un adevar ramane si va dainui fara putintza de tagada: copilul lui si contributia ta la angoasele lui viitoare! Poate ca totusi vei incerca sa faci curatenie in viata ta. Faptul ca ni te-ai adresat noua, chiar sub o indentitate virtuala, m-ar putea face sa cred ca ar mai fi o speranta... daca n-as stii cat sunt de lipsite de scrupule persoanele egoiste, malefice in numele "iubirii". Atractia fizica, inteligenta emotionala precara au numeroase eufemisme drept scuza, mai ales la o persoana cu oarece "stiintza de carte"... Imi cer scuze ca ti-am acordat atata timp si atat de fara folos.
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 17 Septembrie 2011 18:10 |
||
|
am o intrebare daca ma poate ajuta cineva: se mai poate sterge ceva postat pe forum demult cand profilul persoanei respective a fost sters? eu credca nu se poate dar ma contrazic cu mai multe persoane.am tot intrebat si toata lumea ridica din umeri..chiar vreau sa stiu daca se poate, iar daca cineva are vreo solutie rog sa mi-o dea :) |
||
|
kudika_14003 Postat pe 10 August 2012 23:41 |
||
...nu esti om,esti femeie...
|
||
|
kudika_14006 Postat pe 11 August 2012 00:16 |
||
|
Pai m-ai exact ce sfaturi vrei ? Din cate am inteles , nu vrei sa renunti la el , da nici sa 'destrami' casnicia lui. Eu zic sa faci ce crezi tu ca e mai bine pentru tine . Ce iti spune inima ?? . Infine , stiu ca fraza asta nu mai merge acum, dar mna .. Totusi , parerea mea e sa il lasi in pace cu familia lui , daca nu vrea sa divorteze . Ar trebui sa te gandesti de ce nu vrea asta ..e clar ca nu vrea sa-si lasi nici sotia. Sincer , nu stiu ce alt sfat sa iti dau ..:| . |
||
|
kudika_14009 Postat pe 11 August 2012 01:29 |
||
| Daca il iubesti cu adevarat, nu te Mai gandi la familie si alte lucruri din astea, lupta indifferent de mijloacele pe care le ai sa dispozitie sa fie al tau!!! | ||
|
kudika344248 Postat pe 12 August 2012 02:22 |
||
De la: kudika344248, la data 2012-08-12 02:22:37Daca il iubesti cu adevarat, nu te Mai gandi la familie si alte lucruri din astea, lupta indifferent de mijloacele pe care le ai sa dispozitie sa fie al tau!!! Nu te mai agita, aia cu topicu' a luat flit deja...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 12 August 2012 23:19 |
||
|
bai fata vezi_ti naibii de viata ta; si nu o mai complica si pe a altora!!! daca omu e casatorit; ce dracu mai cauti cu el?? nu o sa_si lase sotia si copilul pt tine e clar!! niciodata nu se intampla asta! esti o fraiera naiva!!! |
||
|
grace006569 Postat pe 26 August 2012 23:14 |
||
Ma aflu cam in aceeasi situatie numai ca la mine lucrurile sunt putin schimbate...as vrea sa ma descarc povestind "visul meu"...am 23 ani am o fetita de 3 ani(divortata) si un urma cu 8 luni am cunoscut un barbat...a fost dragoste la prima vedere pt amandoi cred...am inceput sa ne vedem zi de zi...iar dupa 2 saptamani am hotarat sa ne mutam impreuna...tin sa mentionez ca imi spusese de o eventuala casatorie cu o alta...mi'a asigurat ca nu o v'a face niciodata...si locuind impreuna...ne'am facut multe planuri impreuna...totul era perfect...pana cand am ajuns sa aflu prin intermediul unor poze...ca pasul il facuse deja...acum 2 luni...exact in ziua in care mi'a spus la inceput ca ar fi trebuit sa fie...nu am stiut nimic...dar banuiam ca ceva nu e in regula...si mereu ii spuneam...in gluma sau nu...dar mereu imi raspundea ca nu mai are nici o treaba si ca ma iubeste pe mine. Acum 3 zile cand am descoperit adevarul am intrat intr'o stare absurda de shock...si nu'mi venea sa cred ca tot ceea ce visam si banuiam era adevarat. In timp ce el imi povestea adevaratul motiv pt care a facut acest haos...printre lacrimi...nu'mi venea sa cred...era ca un cosmar...nu stiu ce sa FAC...mi'a spus ca in decembrie divorteaza...si ca ma vrea numai pe mine...l'am iertat chiar daca ma doare enorm ceea ce mi'a facut...locuim in continuare impreuna...dar nu reusesc sa'mi scot din minte acele poze. Il iubesc enorm si sunt sigura ca si el ma iubeste...toti prietenii lui...maica'sa...stiu de mine, ma cunosc...dar niciunul nu mi'a spus nimic...el a afirmat ca ii era frica sa ma piarda de aia nu mi'a spus nimica...si ca voia sa'mi spuna cand avea hotararea in mana...nu stiu ce sa mai cred....ce sa mai fac...il iubesc enorm...si as vrea sa ma pot increde di nou in el...dar e greu...ce ma sfatuiti...!? peste 10 zile trebuie sa mergem acasa la ai mei...tin sa mentionez ca ei nu stiu nimic deocamdata...si nici macar nu stiu daca merita sa spun cuiva...ceva...de aceea va scriu aici...pt ca nu ne cunoastem...si e cel mai bun mod de a ma descarca...:( poate alte femei nu ar fi reusit sa ierte un lucru asemanator niciodata...dar...asta sunt eu!
|
||
|
kudika313531 Postat pe 10 Septembrie 2012 15:45 |
||
De la: kudika226898, la data 2012-08-12 23:19:45De la: kudika344248, la data 2012-08-12 02:22:37Daca il iubesti cu adevarat, nu te Mai gandi la familie si alte lucruri din astea, lupta indifferent de mijloacele pe care le ai sa dispozitie sa fie al tau!!! Nu draga mea, nu mi-am luat ''flit'' ca sa te citez, doar ca...nu am mai intrat pe site-ul asta de foarte mult timp... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 19 Ianuarie 2013 04:31 |
||
|
Raspund din perspectiva barbatului. Vrajelile astea cu o sa divortez ...... o sa fim impreuna .... o sa fie bine ...... nu stiu din ce motiv dar tin aproape inntodeauna. Eu asi rezolva problema in felul urmator: Vezi cum faci si fa-o pe contracandidata respectiva sa afle de tine si ai 50% sanse sa ramana al tau. O contactezi pe respectiva contra-candidata si ai 50% sanse sa renunte ea la el si in felul asta te alegi tu cu bomboana dupa coliva. Eu asi alege prima varianta si te scuzi in fata lui ca nu esti tu de vina ca a aflat aia. Straduiestete sa nu afle el ca din cauza ta a aflat aia de tine. Parere personala : Daca el face asta nu da un scuipat pe niciuna. Si daca nu va fi aia negresit va fi alta. Naravu ....... |
||
|
kind_er Postat pe 19 Ianuarie 2013 06:21 |
||
| Nici nu putea cineva sa-i explice mai bine ca tine, insa mi-e teama ca ea nu va intelege nimic din acest mesaj. As dori doar sa inteleaga ca ar fii putut fi ea in locul sotiei si atunci nu ar mai fii atat de placut. Pe viitor poate va avea si ea o fata si poate ca nu i-ar placea sa pateasca ceea ce sotia amantului ei pateste... Nu pot sa spun decat ca este foarte urat ca din atatia barbatii liberi sa te legi exact de unul casatorit cu copii...unele femei nu au demnitate pentru ca dragostea vine si pleaca indiferent ca ne place sa acceptam asta sau nu! Numai bine! | ||
|
verraa Postat pe 20 Ianuarie 2013 00:30 |
||
|
Draga mea, cauta un terapeut si vindeca-ti complexul Oedip. Dupa te asigur ca poti avea o relatie cu un om potrvit tie, pregatit pentru o relatie si care sa iti ofere liniste. Daca nu te vei vindeca, in viata ta vor apare in relatiile tale tot felul de femei. Viata si relatiile tale vor fi o lupa continua, pentru ca tu inconstient atragi asta in viata ta. www.relatiidecuplu.com |
||
|
kudika109274 Postat pe 20 Ianuarie 2013 18:30 |
||
|
Credeam pana nu de mult ca doar unii BALBATI judeca cu, capul inferior. Dupa topicul asta cred ca si o parte din sexul celalalt. Fetele sa ma scuze, nu sunt misogin, nu va aprindeti ca nu generalizez.
|
||
|
kind_er Postat pe 21 Ianuarie 2013 07:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hope... | 23 | De la: kudika355054 19 Iulie 2011 20:00 |
| ce oare sa fac | 5 | De la: iubi7a_lui 27 Iulie 2009 12:34 |
| cum sal cuceresc??? | 5 | De la: cristinutzza1987 15 Aprilie 2010 09:23 |
|
|
||
| poveste de viata | 16 | De la: loveactualy 1 Aprilie 2009 18:49 |
| Nu mai pot | 40 | De la: slyd 1 Iunie 2009 23:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.