Setari Cookie-uri

Trebuie sã slabesc!!!

De la: battleofwits, la data 2011-02-28 20:40:16
De la: _oktober_, la data 2011-02-28 20:36:06battle..ai imbatranit...vad in poza...ti-ar trebui niste telina...ce pacat ...nu-ti plac legumele albe

au inceput sa se auda vorbe?

nu e adevarat

mmmmmmm idolul lui asta fara batle,,un misogin notoriu,,si asta ca un papleaca si a pus si poza cu el
thadoogback
Postat pe 28 Februarie 2011 20:56
De la: thadoogback, la data 2011-02-28 20:56:03mmmmmmm idolul lui asta fara batle,,un misogin notoriu,,si asta ca un papleaca si a pus si poza cu el

fratele meu crestin ghei ...nu fi invidios pe misoginismul lui, al tau e mult mai pronuntat
battleofwits
Postat pe 28 Februarie 2011 20:57
De la: battleofwits, la data 2011-02-28 20:57:28
De la: thadoogback, la data 2011-02-28 20:56:03mmmmmmm idolul lui asta fara batle,,un misogin notoriu,,si asta ca un papleaca si a pus si poza cu el

fratele meu crestin ghei ...nu fi invidios pe misoginismul lui, al tau e mult mai pronuntat
ba tandala ,,singurul gay dintre noi nu poti fi decat tu,,si nu mai fi asa papleaca ca rad si fetele nu baietii de tn,,ce ai esti pasarica,,fi ma barbat tandala
thadoogback
Postat pe 28 Februarie 2011 21:01
De la: thadoogback, la data 2011-02-28 21:01:32

ba tandala ,,singurul gay dintre noi nu poti fi decat tu,,si nu mai fi asa papleaca ca rad si fetele nu baietii de tn,,ce ai esti pasarica,,fi ma barbat tandala

si sa-mi pun poza la avatar cand stau cu mana la "pasarica"
battleofwits
Postat pe 28 Februarie 2011 21:04
De la: battleofwits, la data 2011-02-28 21:04:52
De la: thadoogback, la data 2011-02-28 21:01:32

si sa-mi pun poza la avatar cand stau cu mana la "pasarica"
ba bayatule ,esti distruss rau ba ,,tu nu te plictisesti de tn asa cateodata ,cand vz cat de bata esti
thadoogback
Postat pe 28 Februarie 2011 21:07
Nu vreau sa intru in poelmica cu tine....insa nu ai inteles ca nu sunt eu cea care a deschis topicul.
Am scris clar ca este parerea mea...si in mare ca de fapt conteaza cum arati...cel putin aici, in Romania.Pentru ca daca esti o fata plinuta si mergi pe strada pur si simplu se trezeste vreun baietas de cartier sa te strige BALENO sau mai stiu eu ce.Si asta te raneste, chiar daca pari de gheata, sau zici ce daca nu ma intereseaza...De asta se si ajunge la infometare, pt slabit...iar mai apoi chiar la anorexie si bulimie..
Si am mai vrut sa spun ca cine tine la tine t sustine.De exp.eu de zziua mea am primit cadou de la colegele mele de munca un abonament la sala, si am apreciat enorm.
Este foarte adevarat ce ai spus ca este important sa ai un suflet bun si sa fii sanatoasa, dar sanatate nu inseamna numai fizic, ci si psihic.Atata timp cat tu crrezi ca nu te simti bine in corpul tau, ca dominisoara e fata, poti sa fii cel mai sanatos.Din nou iti dau dreptate ca nu trebuie sa sl;abesti PENTRU EL, ci in primul rand pentru tine si pt nimeni altcineva.Atunci vei avea satifactia ca poti face orice daca ai putut asta.Important e sa te sustina si el...ca daca iti flutura o bucAta de pizza in fata si te intreaba vrei vrei, hai stiu ca vrei..e praf:)).
Oricum apreciez...multa sanatate :)
dana_coco
Postat pe 28 Februarie 2011 23:06
Nu te apuca de diete ca o sa-ti distrugi organismul. Fa mult sport, constant si mananca putin si sanatos. Eu am reusit sa ma ingras 30 de kg in cativa ani si cand m-am apucat de un an de sport. Am slabit 15 kg. Inainte sa ma apuc de sport am tinut cateva diete. Intr-adevar slabesti, mult in perioada scurta dar dupa te ingrasi la loc sau chiar mai rau. Fa miscare in aer liber, du-te la inot, du-te la aerobic, fa exercitii cardio, nu manca seara.
cipitria
Postat pe 1 Martie 2011 09:32
In primul rand, nu se fac astfel de sacrificii pentru cineva, indiferent cine o fi. Asha incepe sa se piarda respectul, intotdeauna. Fii mai sigura pe tine,daca te simtzi bine asha cum eshti, ramai asha, daca nu,slabeshte cat vrei; dar niciodata pentru cineva, doar ca sa nu te paraseasca, ca ishi va pierde interesul shi te va parasi oricum daca vede ca n-ai personalitate, shi te dai peste cap pentru el. Ca sa slabeshti e foarte simplu: in primul rand sa-tzi doreshti foarte, foarte mult, sa ai ambitzie, iar ca alimentatzie, e foarte simplu: nimic ce contzine zahar(absolut nimic), fara paine, fara grasimi, prajeli shi cat mai multa apa plata(nimic cu acid). Si cel mai important mananci cat mai bine dimineatza, mai putzin la pranz, shi neaparat dupa 6 seara, absolut nimic. Asta pana slabeshti cat itzi doreshti, dupa ce ajungi sa te mentzii, potzi incepe sa iei cate putzin din cele interzise, ca e nevoie.
descarada
Postat pe 3 Martie 2011 00:05
Aha, shi cand ai ocazia mergi cat mai mult pe jos. Daca te apuci de sport, tre' sa shtii ca daca te-ai lasat de el, te dublezi. Asha ca mai bine daca vrei sa faci sport, fa-l dupa ce slabeshti.
descarada
Postat pe 3 Martie 2011 00:10
si eu am fost si sunt o grasuta si mereu o complexata pana la aproape cei 50 de ani pe am...am sa-ti spun insa ceea ce mi s-a intamplat acum 4 ani... atunci l-am cunoscut pe cel cu care sant de atunci impreuna si sunt foarte fericita;ne-am cunoscut pe internet si culmea e ca el cauta o tipa inalta si foarte slaba iar eu sant inalta dar numai slaba nu la 1.70 si 90 kg...asta nu l-a impiedicat insa sa se indragosteasaca de mine si nu mi-a reprosat niciodata ca sunt prea dolofana...deci draga mea cred ca ar trebui sa fii mai atenta si mai putin increzatoare in adevaratele lui sentimente
liviabaciu
Postat pe 3 Martie 2011 20:27
De la: liviabaciu, la data 2011-03-03 20:27:02si eu am fost si sunt o grasuta si mereu o complexata pana la aproape cei 50 de ani pe am...am sa-ti spun insa ceea ce mi s-a intamplat acum 4 ani... atunci l-am cunoscut pe cel cu care sant de atunci impreuna si sunt foarte fericita;ne-am cunoscut pe internet si culmea e ca el cauta o tipa inalta si foarte slaba iar eu sant inalta dar numai slaba nu la 1.70 si 90 kg...asta nu l-a impiedicat insa sa se indragosteasaca de mine si nu mi-a reprosat niciodata ca sunt prea dolofana...deci draga mea cred ca ar trebui sa fii mai atenta si mai putin increzatoare in adevaratele lui sentimente

primiii 50 de ani sunt mai grei ... dar odata ce-l gasesti, va fi numai lapte si miere (cu chipsuri)
battleofwits
Postat pe 3 Martie 2011 20:32
battleofwits......mai bine te duci si te culca...sau fa ceva mai interesant decat sa stai pe aici si sa enervezi lumea cu atata inteligenta .

decat sa te porti ca la coltul blocului cu o punga de samanta in mana si sa-ti dai cu parerea la probleme care vad ca nu te pasioneaza...mai bine ne lasi pe noi grasutele si slabutele sa ne barfim intre noi asa cum stim noi.

de misogini e plina lumea ...si crede-ne ca stim sa ne descurcam , asa ca daca nu esti util cu ceva referitor la subiect ...mai bine te lasi pagubas

aaaaa.....sa nu uit....tu esti cumva frustrat de ceva...de cineva...?????????????.... ca mie asa imi lasi impresia

te intreb , pentru ca eu sincer n-am nici o frustrare , nici fizica si nici psihica.... si nu mi-e teama sa-mi afisez chipul la avatar si nici povestile...... si n-am nici tupeul de a arunca cu praf in ochii altora de desteapta ce sunt. !?

sau poate atat mai poti tu in materie de femei...sa le anervezi.?!

vezi ca s-au descoperit pastile pentru potenta si cred ca sunt mai bune decat statul pe aici

ia vezi....ti-ajunge pensia macar de-o pastila????.... daca nu da o fuga la baie sa te racoresti
kudika105225
Postat pe 4 Martie 2011 11:43
buna,nu trebuie sa iti spuna sa slabesti-il deranjeaza?trebuie sa faci asta doar dc simti tu.si incearca sa bei cafea de la ganoderma-contine o proteina extrasa din ciuperci care regleaza tranzitul si este buna si pt alte afectiuni,arde si caloriile.
alinaflori2005
Postat pe 12 Martie 2011 20:19
De la: kudika105225, la data 2011-03-04 11:43:08...
de misogini e plina lumea ...

http://www.youtube.com/watch?v=9SN_qLLa2L0

battleofwits
Postat pe 12 Martie 2011 20:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de liniste si de un sfat 7 De la: mayya_ale 30 Martie 2015 16:45
dati-mi un sfat 12 De la: angelo_micnegrusiurat 11 Septembrie 2010 22:29
am prieten de 11 luni j imi place un alt baiat 45 De la: evisan 28 Noiembrie 2010 18:19
Pls some help here 46 De la: danyelica 15 Noiembrie 2009 14:49
Poti iubi si insela in acelasi timp..? 16 De la: clau19 13 Iulie 2010 02:52