Mai multe
|
Ufff...ce m-am linistit acum. Credeam ca numai eu sunt ''defecta'' si nu ma bucur niciodata cand e ziua mea. Vad ca nu sunt singura...si stiti ce cred? Ca nu e nimic rau in asta. De multi ani prefer sa fiu singura de ziua mea, sa ma gandesc linistita la ce am facut , la ce voi face...fireste nu sunt multumita cu ce am, cu ce am realizat, si de aici tristetea. Cred ca numai ignorantii sunt cu adevarat multumiti de ei, trufasi si mandri cu ce au facut, chiar daca acele lucruri sunt marunte si neinsemnate; si totodata ei au acel sentiment de fericire si implinire in viata. As putea invata ceva de la ei...de exemplu ca pot sa-mi construiesc fericirea din lucruri marunte si ca pasii mici duc spre marile realizari. Problema e ca trebuie sa ai intelepciunea si rabdarea de a ajunge acolo unde doresti. Ai o varsta minunata, esti tanara, sanatoasa, inteligenta. Pentru unii aceste lucruri s-ar numi fericire. La multi ani.
|
||
|
CESSY_C Postat pe 24 Februarie 2011 21:29 |
||
|---|---|---|
De la: CESSY_C, la data 2011-02-24 21:29:10...Cred ca numai ignorantii sunt cu adevarat multumiti de ei... inseamna ca sunt un mare ignorant in devenire
|
||
|
battleofwits Postat pe 24 Februarie 2011 21:41 |
||
| Eu sunt intotdeuna fericita de ziua mea,chiar daca atunci cand i-mi fac bilantul vietii nu sunt de loc multumita cu ce am facut.....am absolvit o facultate in " 88 dar nu am avut noroc "profesional" nu am stiut sa ma adptez societatii si intotdeuna m-am comparat cu persoane "realizate" si anul 2010 mi-a adus o boala cronica .......durere mullta cat nu poate fi descrisa in cuvinte.......si am ajuns sa ma bucur acum de dimineti,de ninsoare ,de caldura sorelui......si nu-mi doresc decat sanatate ptr.mine sa apuc sa-mi vad fiica mireasa(are 22) si sa o ajut la cresterea primului nepot asa cum i-am promis......esti tanara si sa stii ca intotdeuna viata este ciclica si @intotdeuna va rasari si soarele pe strada ta" | ||
|
|
||
|
dobrotaelena Postat pe 25 Februarie 2011 19:57 |
||
| BUNA! LA MULTI ANI! MA NUMESC IOANA AM 30 DE ANI SI 2 COPII.COPII SANT CEL MAI FRUMOS DAR PE CARE MILA DAT DUMNEZEU SI DIN CAUZA LOR TREC PESTE TOATE NECAZURILE ,PENTRU MINE CEL MAI INPORTANT LUCRU ESTE FAMILIA ,EI TE FAC SA UITI DE TOATE NECAZURILE SI OBSTACOLELE VIETI.CRED K AR TREBUI SA ITI VEZI DE VIATA TA SI SA INCERCI SATI FACI O FAMILIE ,AI TOATA VIATA INAINTE SA FI FERICITA,VIATA MERGE INAINTE NU INAPOI . | ||
|
kudika361175 Postat pe 25 Februarie 2011 21:07 |
||
Buna, poate nu sunt in masura sa dau sfaturi dar ma aflam in aceiasi situatie ca si tine .. de ziua mea de Craciun, de Revelion plangeam! si nu o lacrima doua.. ci in hohote. Ba uitau toti de ziua mea,ba ma certam cu ai mei .. Trebuia sa fie ceca ce nu imi conveneam mie. Suntem in 2011 pot sa spun ca, Craciunul trecut l am petrecut cu noul meu prieten asta a fost fara lacrimi! Revelionul l am petrecut tot cu el si a fost fara lacrimi .. urmeaza ziua mea care cu siguranta va fi fara lacrimi! Concluzia mea este ca totul tine de psihic si mai ales de persoanele de langa tine! Daca ele stiu sa te faca fericita,sa te simti speciala, iubita atunci totul va fi foarte bine.Daca oamenii de langa tine nu sunt asa .. cauta ti astfel de oameni.. ii gasesti cand te ast mai putin.
|
||
|
DIMA_CRISTINA Postat pe 26 Februarie 2011 08:55 |
||
|
Buna ziua. In primul rand "La multi ani!".Cu intarziere dar....totusi. Draga mea, incep prin a-ti spune ca indiferent ce alegi in viata, viata de familie sau profesionala, pe undeva, cumva trebuie sa faci niste sacrificii.Cine spune ca le-a imbinat pe amandoua si totul a fost perfect....minte. Eu, de exemplu, am ales viata de familie.O familie foarte frumoasa.Un barbat frumos, care ma iubeste, doi baieti gemeni frumosi de 9 ani si.....putem spune ca avem o viata buna in comparatie cu altii, reusind sa facem pana la varsta asta (eu 37, el 41) doua apartamente.Nu spun asta ca o lauda, dar.....stiti si voi cat de greu este in ziua de azi, sa reusesti sa-ti cumpari un apartament, fara ajutorul parintilor, si fara sa faci.....trafic cu tigari sau sa lucrezi la vama. Cu toate astea.....si eu am momente cand nu sunt multumita cu viata mea.De ce???Pentru ca, avand doi copii, neavand posibilitatea sa-i las sa-i creasca....mama, tata, soacra, sora, fina sau mai stiu eu ce vecina nu mi-am permis luxul de a merge la un job in perioada cand copii au fost micuti, si...uite asa, au trecut un an, doi, trei,sapte, timp in care sotul meu a fost cel care a muncit pentru noi dar....care a si putut evolua profesional.Pentru ca....intotdeauna acasa am fost eu sa rezolv problemele, sa cresc copii iar el....a putut pleca la cursuri si specializari in afara tarii.Sunt mandra de el dar.....crede-ma foarte frustrata.Nu-mi place si nu mi-a placut niciodata sa fiu "Maritza" casei dar......nu am avut incotro.Am reusit in tot acest timp, de cand am copii, sa-mi termin facultatea si sa-mi iau si carnetul de sofer dar....cam atat.(Crede-ma, nu stii ce crunt e sa ai copii cu temperatura o noapte intreaga si dimineata sa te trezesti sa pleci la licenta.) Nu e usor sa ai copii si viata de familie si sa trebuiasca sa faci fata si unor obligatii profesionale de exemplu. Ma rog, am reusit intr-un final sa ma reangajez, in 2008, la o banca.Nu dau nume ca nu vreau sa dati cu pietre. Sotul meu, fericit ca nu voi mai fii frustrata si ca imi vor mai trece spumele de stat acasa....mi-a promis ca ma va ajuta cu tot ce e legat de casa, si vom imparti sarcinile. De unde, fata!!!!Veneam seara pe la 19.00-19.30 si nu gaseam nici paine in casa, el ajungand la 17.00.Cand il intrebam...."pai, am uitat, nu am stiut ca nu mai este".A, am uitat sa specific ca reusisem sa gasesc o femeie care sa imi ia baietii de la scoala si sa stea cu ei pana venea sotul.Dar....cine sa faca lectii cu ei??Pai, femeia facea dar.....nu prea se descurca prea mult saraca.Sotul???Hohoho, pai....el se baza pe femeie.Si ia uite la mine, la ora 19.30-20.00 cum luam caietele la verificat si.....ba lectii scrise aiurea, ba nefacute....ca....am uitat sa-ti spun, avand doi baieti, fiecare nota lectiile in felul lui si fiecare avea alta tema, desi...sunt in aceeasi clasa.Daca nu ar fii treaba serioasa.....ar fii chiar haios totul dar... Problema e ca....baietii mei o luasera pe o panta gresita.Nu tu lectii ca lumea, nu invatat, joaca la calculator, ca deh, tati , ca orice tati roman, le-a luat la baieti calculatoare si le-a bagat jocuri la greu.Baietii mei, dependenti la 8 ani de calculator, au lasat dracului scoala.Nu pentru ca ar fii prosti, ci pentru ca nu le ardea de scoala.Acum, normal ca fiecare cioara, imi laud si eu puii.Sunt destepti dar....daca nu ii indrumi cum trebuie...ii scapi. Ce am facut???Am renuntat la job, fratilor.Anul trecut in februarie, pe criza asta eu mi-am dat demisia.Ca....deh, o sa gasesc eu un job, cu un program mai lejer.Pe dracu, acum....am o lejeritate....de nu va inchipuiti.STAU ACASA!!!!Dar......ce nu face omul pentru casa si familie, nu??? Iubita, sincer, nu vreau sa-ti stric ziua nici tie si nici altora cu povestea mea de viata, sper doar sa intelegi ca orice alegere ai face in viata asta........vei fii frustrat de ceva.Nu trebuie sa vezi partea goala a paharului, ci cea plina.Nu te gandi ca nu ai o familie, un sot, copii.Gandeste-te ca ai un job.Ca esti libera sa iesi cu fetele , ca poti merge la cosmetica fara sa sune telefonul si sa fii intrebata unde e zaharul in casa.Nu mai gandi negativ.Acum....nu spun sa nu-ti doresti....dar nu trebuie sa faci o drama din asta.Viata e frumoasa si merita traita.Suna banal dar asta e!!! A, nefericita de ziua ta??Pai, iubita, crezi ca daca ai avea un barbat care uita sa-ti zica "la multi ani", dar....ai totusi un barbat, ai fii mai fericita???Mie mi s-a intamplat.Si nu pentru ca nu ma iubeste sotul meu.NU, iubita, a uitat pur si simplu.Dar....e la fel de adevarat ca mi-a facut in viata suprize extraordinare si....fara motiv.Asa sunt ei, barbatii, gandesc altfel decat noi.Eu am inteles asta dar.....abia acum. Referitor la partea plina a paharului, va mai spun o istorioara si gata, ca v-am plictisit destul. Eram la benzinarie, cu cei doi copii ai mei, anul trecut.Deci aveau 8 ani.Daca asta nu e o lectie data de un copil....nu stiu ce mai e! Deci, am alimentat, nimeni in spatele meu la coada, si alte doua pompe libere.Pentru ca nu-mi place sa fac pe cineva sa astepte dupa mine, m-am uitat in jur, am vazut situatia, mi-am spus ca pot sa imi spal parbrizul putin (e adevarat ca aveam masina cam murdara dar....eram mereu pe fuga.Sau mai bine zis, cam nesimtita cu masina mea).Un tip a venit cu masina si ma claxona, i-am spus ca poate alimenta la celelalte pompe.Nu ca el vrea la asta ca...celelalte erau pe partea cealalta si lui nu-i ajunge furtunul.....rahaturi.Nu sunt obraznica de felul meu si nu i-am vorbit urat, dar...."ne-am luat in gura" cum s-ar spune.Ma rog, am plecat si pe drum, tot boscorodeam.Si tot dadeam sin gura in masina, si spuneam ca nesimtitul ala mi-a stricat ziua.Baiatul meu (al doilea) foarte senin mi-a spun :mami, stai linistita ca si tu i-ai stricat-o lui! Fratilor, poate e o poveste banala dar.....cat adevar! Eu vedeam partea goala a paharului sau....ce era mai rau- ala mi-a stricat ziua.NU.GRESIT GANDIT.Eu i-am stricat-o lui! Concluzia: Fata, capul sus, bucura-te de ceea ce esti, ceea ce ai si....daca Dumnezeu are si altceva pregatit pentru tine....va veni atunci cand va trebui.Unde scrie ca e obligatoriu sa avem toti copii???Ca sa intram in randul lumii???pai.....si asa pe unde suntem??pe langa??Fii serioasa.Si stii ceva....o femeie e mai interesanta dupa 30 de ani (scuze fatza de cele sub 30).Crede-ma , eu la 37 de ani, maritata......stii ce succes am??vorbesc foarte serios. Acum te pup si....capul sus. Scuze tuturor dar....eu cand scriu.....nu ma incurc. |
||
|
kudika163104 Postat pe 26 Februarie 2011 09:34 |
||
| Einstein a dat definitia nebuniei: Sa faci tot timpul aceleasi lucruri si sa astepti rezultate diferite. Nu exista noroc, exista comoditate in gandire, ca sa ma exprim frumos. Sistemul de educatie, de la scoala generala pana la facultate inclusiv, are menirea sa produca robotei care sa munceasca si sa plateasca taxele la stat. Cu cat faci mai multe facultati este cu atat mai rau. Citeste lucrarile lui Brian Tracy si in general carti pentru DEZVOLTARE PERSONALA. Destinul ti-l poti schimba numai schimband modul de gandire. Din pacate, acest lucru l-am aflat cand aveam 50 de ani. Tu ai mai mult timp inainte. La multi ani! | ||
|
healthy005482 Postat pe 26 Februarie 2011 12:09 |
||
| Bolile cronice nu sunt aduse de un an. O boala cronica ne-o "construim" pe parcursul a zeci de ani. Nu exista boala incurabila, ci un sistem captiv numit "sistem sanitar" care are tot interesul sa existe multi bolnavi care sa consume cat mai multe medicamente. Ati intalnit vreodata un medic, care sa va sfatuiasca ce sa faceti pentru a nu mai fi nevoie sa mergeti la medic? Exista foarte multe informatii, dar sunt greu de selectat cele care sunt cu adevarat utile pentru sanatatea noastra. Eu am avut sansa de a afla aceste informatii care mi se potrivesc mie. Multa sanatate! | ||
|
healthy005482 Postat pe 26 Februarie 2011 12:23 |
||
De la: DIMA_CRISTINA, la data 2011-02-26 08:55:11Buna, poate nu sunt in masura sa dau sfaturi dar ma aflam in aceiasi situatie ca si tine .. de ziua mea de Craciun, de Revelion plangeam! si nu o lacrima doua.. ci in hohote. Ba uitau toti de ziua mea,ba ma certam cu ai mei .. Trebuia sa fie ceca ce nu imi conveneam mie. Suntem in 2011 pot sa spun ca, Craciunul trecut l am petrecut cu noul meu prieten asta a fost fara lacrimi! Revelionul l am petrecut tot cu el si a fost fara lacrimi .. urmeaza ziua mea care cu siguranta va fi fara lacrimi! Concluzia mea este ca totul tine de psihic si mai ales de persoanele de langa tine! Daca ele stiu sa te faca fericita,sa te simti speciala, iubita atunci totul va fi foarte bine.Daca oamenii de langa tine nu sunt asa .. cauta ti astfel de oameni.. ii gasesti cand te ast mai putin. eu sunt cam la fel! dar din cauza ca nimeni nu a putut pana acum sa ma scoata din depresia cauzata de imbatranire acum putin imi pasa dar totusi de ziua mea cand toti apropiatii sunt obedienti din diferite motive eu tot sunt mai ganditor si mai pierdut in spatiu! as vrea ca de ziua mea sa fiu pe o insula sau intr-un desert si sa nu vad sau sa aud pe nimeni
|
||
|
pickard Postat pe 26 Februarie 2011 12:49 |
||
De la: healthy005482, la data 2011-02-26 12:09:51Einstein a dat definitia nebuniei: Sa faci tot timpul aceleasi lucruri si sa astepti rezultate diferite. Nu exista noroc, exista comoditate in gandire, ca sa ma exprim frumos. Sistemul de educatie, de la scoala generala pana la facultate inclusiv, are menirea sa produca robotei care sa munceasca si sa plateasca taxele la stat. Cu cat faci mai multe facultati este cu atat mai rau. Citeste lucrarile lui Brian Tracy si in general carti pentru DEZVOLTARE PERSONALA. Destinul ti-l poti schimba numai schimband modul de gandire. Din pacate, acest lucru l-am aflat cand aveam 50 de ani. Tu ai mai mult timp inainte. La multi ani! eu mi-am schimbat modul de gandire la 40 de ani am pus pe seama crizei varstei de mijloc anumite ganduri sau reveletii noi ce mi se inghesuiau prin creier eu sunt mai nebun ca Einstein actionez in diferite moduri dar ma astept la acelasi rezultat si mai cred ca scoala nu poate forma un om pentru viata.omul are o viata care este influientata doar de inteligenta lui emotionala anii de scoala nu au legatura cu fericirea unui om, nici cu banii!
|
||
|
pickard Postat pe 26 Februarie 2011 12:57 |
||
Dumnezeu iti da nu iti baga in starita , incearca sa lasi putin munca si iesi putin in societate cu prieteni ,la chefuri .etc.... si vezi ce se intampla pe urma si nu fi cu figuri in cap sau fitoasa fi tu insusi uita din ce familie provi . la multi ani si bafta .....
|
||
|
kudika072961 Postat pe 26 Februarie 2011 13:52 |
||
|
Esti sigura ca esti chiar atat de nefericita? Oare mare parte din nefericirea ta nu se datoreaza deadline-urilor "impuse" de ceilalti (familie, societate, prieteni, lume in general)? Gandeste-te ca mare parte din cei care au ce spui tu ca vrei sa ai fac si compromisuri mai mult sau mai putin placute, asadar viata nimanui nu e perfecta, asa ca nu trebuie sa te simti atat de "inadecvata" :) Apoi, ai grija sa nu faci greseala de a fi si ngura pentru ca, din dorinta de a nu mai fi singura, ignori lucruri care nu iti plac la oameni (barbati), care insa sunt esentiale pentru tine, fara de care nu poti sa traiesti si atunci sfarsesti prin a fi nefericita si, in final, din nou singura. Bucuria varstei tale este ca sunt convinsa ca ai invatat cine esti. Stii ce-ti doresti, ce functioneaza si ce nu, ce compromisuri poti sa faci si ce nu si cum poti face alegeri mai bune. Lucrurile bune se intampla in timp. Trbeuie sa ai rabdare. Cand vei gasi ce cauti, va fi intr-adevar ce iti doresti si vei stii sa pretuiesti atunci ce ai. Multi dintre oamenii care par sa aiba ce vrei tu sa ai, nu stiu daca ar mai face aceleasi alegeri daca ar trebui sa le faca din nou. Experienta pe care ei nu au avut-o atunci cand au ales, tu o ai acum. Si poti lua decizii mai bune. Intre timp, bucura-te de tine. Intotdeauna avem nevoie de timp pentru noi insine, asa ca bucura-te de acest lucru. Fa lucruri care iti plac, care iti aduc bucurie. Echilibrul interior astfel castigat te va face sa infloresti. Astfel el te va vedea mai usor, iar tu vei stii sa-l alegi cand il vei vedea, pentru ca acum stii ca uneori lucrurile pe care ni le dorim pot arata si "altfel" decat ne asteptam. :) Bucura-te de viata ta. Te ai pe tine asa ca ai grija de tine. |
||
|
stepana Postat pe 26 Februarie 2011 14:02 |
||
|
eu de la 19 ani imi petrec toate aniversarile singura....chiar daca in jurul meu roiesc prietenii....importanta e atitudinea ta fata de ziua asta si gandeste-te ca in spate ai facut sigur lucruri cu care nu te-ai audat dar altii iti multumesc pentru asta...capul sus si sanii in fata girl:D totul depinde nu de omul de langa noi sau anii pe care ii facem ci de felul cum ne percep altii la multi ani
|
||
|
kudika371211 Postat pe 26 Februarie 2011 16:09 |
||
oameni trec prin viata inconstient sau constient,fiecare decizie pe care o iei da un nou curs vieti tale,in momentul in care afirmi,sint nefericita....tu nu faci decit sa accepti ca aceasta este realitatea ta,de a fi nefericita,in consecinta vei fi mai departe nefericita.vei actiona pt a fi nefericita .succesul dobindit de un individ sau esecul suferit constitue consecinta gindurilor sale dominante...deci gindire pozitiva si in felul acesta vei atrage situatii pozitive.la scoala nimeni nu ne invata despre intelepciune,nici parinti citeodata.deci blocheaza aceasta realitate de a fi nefericita,si pur si simplu fii tu.bucurate de tot ce este pozitiv in viata ta,elibereazate de tot ce este negetiv,si cel mai important nu te mai tine legata de trecutul nefericit,fauresteti un tel si ramii consecventa,sint multe de spus ......cind vei intelege toate acestea ,iti vei gasi linistea....si mie mia trebuit ceva ani
|
||
|
lilu_67 Postat pe 26 Februarie 2011 17:51 |
||
De la: melira, la data 2011-02-10 16:08:55de ce in fiecare an de ziua mea trebuie sa fiu nefericita? este vorba de noroc? adika fiecare femeie se naste cu un noroc si acela va fi pentru toata viata? pt ca nu cred in zicala" norocul ti-l faci singur!" zicala asta sa iasa din discutie! Azi am implinit 30 de ani si simt ca nu am facut nimic in viata asta...degeaba am facut 2 facultati, degeaba am un job cat de cat stabil, degeaba daca provin dintr-o familie respectabila...pt ca pe plan personal s-a ales praful...si stau in fata unui laptop si in fata unui pahar de gin si ma gandesc ca D-zeu e un tip smecher!...iti da de ce ar vrea familia ta sa ai...dar ceea ce iti doresti tu cu adevarat de ce nu poti sa ai? ceea ce mi-am dorit e o viata normala..un job care sa-ti asigure o viata decenta ....un sot care sa te respecte si sa te iubeasca neconditionat si un copil sau doi! de ce trebuie sa fie atata de greu? cam tarziu pentru felicitari,nu?dar cum se zice,mai bine mai tarziu decat niciodata.azi este ziua mea,implinesc 42 de ani si pot sa zic ca sunt fericita.vin de la servici,foarte obosita ,peste 2 ore ma intorc la lucru dar sunt fericita.si este adevarat.norocul ti-l faci singur.daca nu vine el la tine..........dute tu si cauta-l.timpul trece si nu se mai intorce.si eu am gandit la fel, multi ani.in fiecare an de ziua mea eram nefericita.dar am invatat ca trebuie sa te multumesti cu ce ai.sa te bucuri ca esti sanatoasa,ca ai un servici,ca ai parinti(eu nu mai am tata ,si aniversarea lui era odata cu mine).dar am un sot care ma iubeste si-l iubesc,copiii, peste trei luni voi fi bunica,am un servici,ce in ziua de azi este un lux...........asa ca incearca sa pui in balanta toate realizarile si o sa vezi ca poti sa fi fericita.toate la timpul lor,o sa vina si dragosteape care probabil ai ocolit-o din cauza studiilor si copiii.eu sper ca in curand o sa postezi un topic...sunt cea mai fericita femeie... |
||
|
elisa26 Postat pe 26 Februarie 2011 18:07 |
||
De la: elisa26, la data 2011-02-26 18:07:51...eu sper ca in curand o sa postezi un topic...sunt cea mai fericita femeie... speranta moare ultima
|
||
|
battleofwits Postat pe 26 Februarie 2011 19:33 |
||
LA MULTI ANI! FERICIREA ASA ESTE NU NE-O FACEM CU MANA NOASTRA,NOI DOAR PUTEM SA NE AJUTAM.BARBATUL LA CARE VISEZI CA ORICE FEMEIE VA APAREA CAND NICI NU AI SA TE ASTEPTI1ITI SPUN EU CA AM O VIATA SI UN PIC DE EXPERIENTA LA VARSTA MEA.SI CAPUL SUS:DESTEAPTA ESTI,UN SERVICIU AI,O FAMILIE AI,IUBITUL VA APAREA INDATA SI EL!NU MAI FI ASA DE PESIMISTA CA NU TE AJUTI CU NIMIC EU ITI RECOMAND CAND MAI BEI UN GIN SA FIE CU SWEEPS DE LAMAIE CA E MAI RACORITOR AS VREA SA MAI FIU DE 30 DE ANI SI SA NU AM DECAT PROBLEMA TA,CREDE-MA LA VARSTA TA AVEAM DOI COPII,TRECUSEM PRINTR-UN DIVORT,O CASA DE INTRETINUT,DECI ERAM UN PIC MAI NEFERICITA DECAT TINE,OK?CAPUL SUS SI PRIVESTE INAINTE,MAINE CAND TE TREZESTI DIN SOMN,MULTUMESTE LUI DZEU CA EXISTI SI ESTI BINE ,SANATOASA!BAFTA SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!
|
||
|
mimishor957 Postat pe 26 Februarie 2011 22:52 |
||
|
Fetelor daca voi toate ii spuneti ei ca trebuie sa fie fericita va rog spuneti-mi si mie sau ajutatima cumva care va ca voi cadea intr-o depresie urata. Am 52 ani si m-am trezit deodata fara slujba dupa ce 31 de ani am lucrat intr-o institutie. Acum nu mai am serviciu, am o varsta inaintata, nu am pile, nu am la cine sa cer ajutor, si chiar daca a-si spagui nu am pe cine, ca sa pot sa imi gasesc o noua slujba, ca mai am pana la pensie ceva vreme. Va rog doresc un sfat ajutor sau ce puteti face pentru mine. Nefericirea vine din interior si tot raul este inlauntrul nostru eu simt asta. Starea mea psihica si poate ceva ma vertizeaza cand imi e bine si cand nu. Astept sfaturile voastre ale celor care pute-ti fi oameni. PS Mi-a placut ceea ce a zis doamna cu cei doi gemeni si ce a zis micutul ca sa-si consoleze mama. Copii vad partea reala a lucrurilor mai bine ca adultii. |
||
|
kudika162110 Postat pe 26 Februarie 2011 23:09 |
||
| buna melira! poate ca nu ai cautat unde si cat trebuie.... | ||
|
conan Postat pe 27 Februarie 2011 06:44 |
||
|
Esti nefericita pentru ca nu ai initiativa,stai si-ti plangi de mila....ACTIONEAZA Cand ai iesit undeva,ai organizat ceva,ai participat la altceva ce nu-i legat de serviciu sau o simpla zi de nastere? |
||
|
kudika112955 Postat pe 27 Februarie 2011 09:18 |
||
| Pentru a te ajuta sa castigi trimite un e-mail la elena.muntean25@yahoo.com.Am colege de varsta ta care castiga de la 50 la 3000Euro pe luna.Depinde de fiecare persoana... | ||
|
kudika112955 Postat pe 27 Februarie 2011 09:26 |
||
| heiiiiiiiii!!!!!nu dispera.....si mai incearca si tu sa fortezi norocul...nu vine la tine el niciodata!!!!!!mergi la o sala de gimnastica mixta....poate......cauta podsibilitati..de a cunoaste pe cineva....la care sa te stabilesti!stind in fata calc.....si asteptind unul pe net.....nu e ok..crede-ma ./.numai escroci si mincinosi pe aici!bafta!!!!! | ||
|
kudika200808 Postat pe 27 Februarie 2011 09:40 |
||
| hotãrãște sã fii fericitã, nu te mai gândi la nefericire și este bine sã știi cã Dumnezeu are un plan cu tine( exemplu: unei persoane amãrâte, sãrace i-a dãrâmat casa.De ce? pentru cã urma un cutremur și acesta ar fi dãrâmat casa și toatã familia ar fi murit sub dãrâmãturi!)gândește pozitiv”Viața este totuși frumoasã! Am afirmat acest lucru în cartea cu același titlu. Eugenia Dumitreasa | ||
|
kudika018593 Postat pe 27 Februarie 2011 10:08 |
||
| Draga mea, la 30 de ani nu se termina viata si nici nu e capat de lume daca momentan esti singura. Cum spui ca ai un job stabil, de ce nu pleci in excursii sau in alte tari, 2-3 zile, in grup, mergi la o agentie de turism si se fac excursii, asa esti in contact cu lumea. Parerea mea, lasa ginul ca nu ajuta la nimic, eu pot sa-ti fiu prietena, putem vorbi, de unde esti? iti las id de mess si vorbim, nu dispera viata e frumoasa o sa vezi ca o sa rasara soarele si de strada ta, sunt convinsa id meu de mess analia_rose2002 si am sa-ti povestesc multe poate iti ajuta si nu mai fi deprimata | ||
|
kudika366968 Postat pe 27 Februarie 2011 10:17 |
||
De la: kudika366968, la data 2011-02-27 10:17:17...eu pot sa-ti fiu prietena, putem vorbi, de unde esti? ... daca esti bisexuala, m-ar interesa si pe mine
|
||
|
battleofwits Postat pe 27 Februarie 2011 10:18 |
||
| stai linistita ca va veni soarele si pe strada ta,sunt sigura...,dar in primul rand trebuie sa-ti faci prieteni si asa viata ti se va schimba... | ||
|
kudika325683 Postat pe 27 Februarie 2011 16:34 |
||
Eu cred ca atunci cand ai asteptari mari si nu iese totul asa cum ai vrut ajungi sa te deprimi la cea mai mica deviere. Putina flexibilitate in idei nu strica!!!
|
||
|
joy_18 Postat pe 27 Februarie 2011 17:26 |
||
| mi se pare ciudat ca esti nefericita in fiecare an.sigur la 20 de ani nu aveai aceleasi asteptari ca la 30 si cu toate astea erai nefericita.daca iti analizezi viata ai multe motive de multumire.problema nu este ca nu ai realizat nimic ci modul cum te raportezi la viata ta.altii au mai putine si se simt mai fericiti.poate esti nefericita fiindca nu ai cu cine sa imparti tot ce ai.stai linistita,va veni. | ||
|
kudika366460 Postat pe 27 Februarie 2011 18:10 |
||
Asa ajungi cind esti unealta parintilor si nu ai ambitiile tale.De ce nu te scot parintii din depresie ? Fale un copil sa nu ramina singuri si dute in lume sa gasesti fericirea
|
||
|
kudika370316 Postat pe 27 Februarie 2011 19:35 |
||
De la: melira, la data 2011-02-10 16:08:55de ce in fiecare an de ziua mea trebuie sa fiu nefericita? este vorba de noroc? adika fiecare femeie se naste cu un noroc si acela va fi pentru toata viata? pt ca nu cred in zicala" norocul ti-l faci singur!" zicala asta sa iasa din discutie! Azi am implinit 30 de ani si simt ca nu am facut nimic in viata asta...degeaba am facut 2 facultati, degeaba am un job cat de cat stabil, degeaba daca provin dintr-o familie respectabila...pt ca pe plan personal s-a ales praful...si stau in fata unui laptop si in fata unui pahar de gin si ma gandesc ca D-zeu e un tip smecher!...iti da de ce ar vrea familia ta sa ai...dar ceea ce iti doresti tu cu adevarat de ce nu poti sa ai? ceea ce mi-am dorit e o viata normala..un job care sa-ti asigure o viata decenta ....un sot care sa te respecte si sa te iubeasca neconditionat si un copil sau doi! de ce trebuie sa fie atata de greu? La multi ani ! Nu este greu deloc. Nu astepta ca intr-o zi sa-ti sune printul din povesti la usa, neinvitat. Nu mai sta in fata calculatorului cu un pahar de gin, gandindu-te la ce ai facut pana acum sau ce ai fi putut sa faci. Iesi afara, plimba-te, intra in magazine, iesi cu o prietena la o cafea, la un film, la un teatru si ai sa vezi cati barbati vor fi interesati de tine........."Pute" pamantul de barbati (ai de unde alege) si tu stai acasa si-ti plangi de mila ? Sa nu-ti para rau de anii pe care i-ai petrecut studiind, ei iti vor fi de folos intotdeauna, DAR acum, du-te afara, iesi in lume !!!! Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta, dar o colega de-a mea intra in fiecare dimineata in birou spunand :"ce zi imputita !" Anul acesta, a facut 2 operatii de cancer la san ( la ambii) si ce crezi ? Nu i se mai pare ca acele zile erau imputite. Ba ar da orice sa mai fie ca inainte......... Viata este frumoasa, traieste-o ! |
||
|
FelixTomescu Postat pe 28 Februarie 2011 00:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu stiu ce sa fac | 2 | De la: _vio_ 27 Iunie 2011 21:22 |
| am nevoie de un sfat... nush c sa fac... | 6 | De la: yza79 5 Noiembrie 2009 15:55 |
| DILEMA.... | 48 | De la: polin 30 Noiembrie 2011 18:39 |
|
|
||
| 2 barbati si...eu, termen pt o decizie : 2 saptamani | 56 | De la: sylvynet 13 Iunie 2009 21:43 |
| brunetzyka | 8 | De la: rosebud 11 August 2009 00:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.